Вехабије у РС и ФБиХ убрзано се наоружавају
Strana 1 od 2 12 PoslednjaPoslednja
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 50

Tema: Вехабије у РС и ФБиХ убрзано се наоружавају

 1. #1
  Elita Marty Misterija (avatar)
  Učlanjen
  14.02.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Србиново (Загреб) Србија
  Poruke
  22.455
  Tekstova u blogu
  1
  Reputaciona moć
  273

  Podrazumevano Вехабије у РС и ФБиХ убрзано се наоружавају

  Пошто видим, да се чуде људи...што ми желимо из БиХ....ево мало да видите...са којим "људима" ми имамо посла.

  Вехабије у РС и ФБиХ убрзано се наоружавају

  БAЊA ЛУКA - Наоружавање припадника вехабијског покрета и бошњачког становништва на простору Републике Српске и Федерације БиХ, као и прикупљање новца за њихово дјеловање, убрзано је у посљедње три године.

  Према документацији која је у посједу "Гласа Српске", извршено је више примопредаја неколико стотина аутоматских пушака и пиштоља, десетина килограма експлозива, хиљада комада муниције, те новца.

  Према тим документима, у наоружавању вехабија учествују и Санад Хебиб, рођак бившег помоћника министра полиције РБиХ Aвде Хебиба, те имам џемата Тевхид у Бечу у Aустрији Мухамед Порча, који је неформални вођа вехабијског покрета у БиХ.

  Помиње се и Исмет Дахић, али није познато је ли ријеч о бившем министру полиције Кантона Сарајево или се ради о другој особи истог имена.

  У документу под називом "Списак пријема оружја", датираном на 3. март 2006. године, Зеница, стоји да је Насер Aбдурахман Aл-Саед "за ђемат Лишња Салку Вуковићу предао 10 комада аутоматског наоружања, осам аутоматских пушака, два калашњикова и 50 оквира са муницијом". Лишња је село код Прњавора, наводи се да је достава оружја за Лишњу "извршена преко погребног предузећа Свети Aнто" из Зенице.

  - Сенаду Џинићу предато је 17 аутоматских пушака и 51 оквир са муницијом. Ђеваду Халилићу предато је пет пиштоља марке дуга деветка и 100 комада метака - наведено је у документу.

  Даље стоји да је за џемат Прњавор Сенаду Чајићу предато 15 аутоматских пушака и сандук муниције. За село Коњуховце, пише, "доставу је извршио Мухамед Порча".

  - Мехемеду Хусовићу, Прњавор, предато је 12 пиштоља марке ТТ калибра 7,62 мм, и 24 оквира са муницијом. Новац у износу од 50.000 КМ уплаћен је на рачун Мирсада Сребрениковића у Загреб - стоји у документу који је потписао Aл-Саед.

  "Глас Српске" је у посједу и рачуна који је предузеће "Свети Aнто" издало на име Aдмир Хађиселимовић за наводно купљену погребну опрему и друге трошкове.

  У записнику о куповини, који је сачинио и потписао Омер Кебић, наведено је да је 23. марта 2006. године извршена куповина 40 пиштоља ТТ, 1.000 комада метака калибра 7,62 милиметра.

  - На Рачун Реуфа Бјелопољца уплаћено је 19.500 КМ. Пиштољи су предати Aдмиру Хађиселимовићу у кампу на Вјетреницама. Остатак новца је предат Халиду Мујезиновићу. Тачно 6.000 КМ - наведено је у записнику.

  Трећи документ је "запис о издавању оружја", датиран на 17. јун 2007. године у Зеници, који је потписао Aсим Хамзић.

  - У Зеници је 16. јуна 2007. године по наредби господина Ћустовића издато браћи Хамзић из Дервенте сљедеће наоружање. Aсиму Хамзићу 15 аутоматских пушака и 1.250 метака калибра 7,62 мм, два пиштоља марке дуга деветка и 50 метака. Шевки Хамзићу седам килограма пластичног експлозива, шест пиштоља калибра 7,65 милиметара и 120 метака - наведено је у записнику.

  Додаје се да је трећем брату Едину Хамзићу предато пет аутоматских пушака, 700 метака калибра 7,62 мм, снајпер калибра 7,9 мм са оптиком и 50 метака калибра 7,9 мм.

  У једном документу се наводи да је у Зеници 9. августа 2007. године Aдмир Хађиселимовић у присуству Омера Кебића предао Санаду Хебибу, рођаку Aвде Хебиба, 45.000 евра "у контексту договора браће из Санџака и Косова за потребе браће из кампа Нанија".

  Један од докумената је и записник о примопредаји наоружања и новца у Завидовићима 9. јануара 2007. године између Исмета Дахића и Реуфа Табаковића. Табаковић је преузео 117 аутоматских пушака, три сандука ручних бомби М57, 50 пиштоља ТТ 7,62 мм, 25 килограма пластичног експлозива и новац у износу од 32.000 КМ за куповину експлозива марке "витезит".

  Мухамед Порча и његов блиски пријатељ Зекеријах Муламустафић такође данима нису одговарали на телефонске позиве.
  Бочиња и Косово

  У записнику Исламског вехабијског центра Црквице, датираном на 22. август 2007. године, Зеница, наведено је да је секретар ИВЦ Харис Шврака "помоћ која је упућена преко ИКБ банке у износу од 80.000 марака за потребе ђемата Немила уручио Идризу Кокићу".

  - За потребе браће у Бочињи 35.000, за изградњу џамије у Добоју 10.000, за борца 7. муслиманске бригаде Aлију Јусагића 5.000, за куповину оружја за браћу на Косову 30.000. Новац за Косово преузели су Селим Неђипи и Aбит Aбази, стоји у документу.
  Нико не зна ништа

  У Канцеларији за односе с медијима EUFOR-а немају податке о овоме, јер су "ингеренције те врсте на домаћим обавјештајним и безбједносним службама".

  Портпаролу SIPA-е Жељки Кујунџији упутили смо питања у писаној форми, али одговори никада нису стигли.

  Директор Управе полиције МУП-а Федерације БиХ Златко Милетић каже да нема сазнања о овом наоружавању.

  - Резултати истраге о дјеловању вехабија и селефија још нису за медије - каже Милетић.

  Новинар у кабинету директора полиције РС Тијана Савић такође каже да полиција не може да говори о оперативним сазнањима.

  - Та кривична дјела која помињете још нису процесуирана - каже Савићева.  http://www.glassrpske.com/vijest/2/novosti/18175/cir/Vehabije-u-RS-i-FBiH-ubrzano-se-naoruzavaju.html
  “Mors tua, vita mea” 2. #2
  Elita Marty Misterija (avatar)
  Učlanjen
  14.02.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Србиново (Загреб) Србија
  Poruke
  22.455
  Tekstova u blogu
  1
  Reputaciona moć
  273

  Podrazumevano Re: Вехабије у РС и ФБиХ убрзано се наоружавају

  А нешег Владику, нека Господ чува...свака му златна!
  ----------------------
  http://www.glassrpske.com/vijest/2/novosti/18176/cir/Vladika-Grigorije-Moramo-biti-zajedno-i-jaki.html

  Владика Григорије: Морамо бити заједно и јаки

  БAЊA ЛУКA - Дирати Републику Српску је исто што и дирати у Србе, а дирати Србе у БиХ значи рушити БиХ, изјавио је владика захумско-херцеговачки Григорије.

  Владика Григорије је рекао да најновији напад на неколицину људи који су, како је навео, најодговорнији људи у Српској значи да неко има већу бригу од нас за РС и да посебно није паметно да то буду они који су са РС у перманентном рату.

  - То изгледа јако наивно и могао бих рећи да ако би неко требало да истражује ко је нешто узео или украо од РС онда би то требало да будемо ми из РС, а не неко ко страхом хоће да учини РС непостојећом. Та прича је стварно болесна, али, са друге стране, она треба да буде кохезиони фактор за нас у РС и да схватимо да постоје неке пријетње - нагласио је владика Григорије.

  Један народ, једна заједница, нагласио је владика, не смије да има слабост и зато данас Срби морају да буду као заједница јаки.

  - И ми у Мостару бићемо јаки ако имамо РС, ако имамо иза себе свој народ. Народ је свјестан и осјећа колико је битно то унутрашње јединство. Оно је битно за опстанак Срба. Јединство није фиктивна ствар, оно се увијек огледа у једноме - у нашем предсједнику, премијеру, нашој скупштини, онима који су легитимно изабрани, којима смо дали повјерење. Стога сваки удар на њих је удар на нас. И у том смислу, мислим да српски народ то увијек може добро да осјети и зато мислим да сада постоји то јединство - истакао је владика Григорије.

  Према његовим ријечима, српски народ има будућност и може да буде поносан што има једну здраву и крвљу стечену РС унутар БиХ што је гарант њеног опстанка.

  Он је истакао да у БиХ нема ништа без Срба.

  - Сви преговори који искључују Србе и стављају их на неки периферан положај унапријед су одређени на неуспјех. Проблем је у томе што људи, чини ми се, покушавају да Србе ставе у један инфериоран положај, што Срби у БиХ никада не смију да прихвате - поручио је владика Григорије за РТРС.
  Опстанак

  Владика Григорије је рекао да је РС настала као посљедица жеље других да покушају да Србе начине инфериорним у БиХ.

  - РС су људи створили у оном тренутку када други, једноставно, нису хтјели да ми постојимо у БиХ. Нико не смије да се игра са РС, јер би то значило да нас поново позива да заложимо све што имамо да бисмо сачували свој опстанак у БиХ, односно у РС - нагласио је владика Григорије.
  “Mors tua, vita mea”

 3. #3
  Elita Marty Misterija (avatar)
  Učlanjen
  14.02.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Србиново (Загреб) Србија
  Poruke
  22.455
  Tekstova u blogu
  1
  Reputaciona moć
  273

  Podrazumevano Re: Вехабије у РС и ФБиХ убрзано се наоружавају

  Старе вести..али говоре о томе колико је проблем стар..а нато вавилоснке једине ћуте о томе...
  ------------------------------

  Милетић: Вехабије угрожавају безбједност у БиХ

  БАЊАЛУКА, 10. МАРТА /СРНА/ - Директор Управе полиције МУП-а Федерације БиХ Златко Милетић упозорио је да дјеловање групе вехабија угрожава укупну безбједност у ФБиХ и БиХ.

  Милетић је за данашњи број "Независних новина" рекао да је проблем вехабизма у БиХ "врло интересантно питање с аспекта борбе против тероризма", наводећи да МУП ФБиХ с другим полицијским и обавјештајним агенцијама предузима одређене активности да би се утврдило шта се дешава.  Одговарајући на питање да ли све чешћи сукоби вехабија и локалних вјерника, који су у неким срединама прерасли у физичке обрачуне, могу ескалирати и потпуно измаћи контроли, Милетић је изнио мишљење да ствари не могу измаћи контроли, али да у сваком случају то угрожава укупну безбједност у ФБиХ и БиХ.

  Милетић је нагласио да при том не мисли на вехабије као укупну групу, него на појединце који су нашли за право да на тај начин врше пропаганду вехабизма у БиХ у односу на традиционални ислам који је заступљен на овим просторима.

  "Међутим, тај проблем није само проблем полицијских агенција у БиХ. Он је проблем и неких других и можда је већи њихов проблем него наш", рекао је Милетић, наглашавајући да мисли и на Исламску заједницу, али и на нека министарства, као што је Министарство образовања.

  "Све агенције и институције треба да обједине активности да постигнемо резултат којим ће бити задовољни грађани БиХ", сматра он.

  Милетић је рекао да МУП ФБиХ нема сазнања о дјеловању других група у ФБиХ и БиХ чије би се активности могле довести у везу с тероризмом, али да има одређени број лица која су већ издржавали казне затвора за та дјела, али су она под пажњом полиције.

  "Овдје има људи који ни БиХ ни спољном свијету не желе добро", рекао је Милетић.
  “Mors tua, vita mea”

 4. #4
  Stara legenda Тихи (avatar)
  Učlanjen
  13.08.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Стара Србија
  Poruke
  84.849
  Reputaciona moć
  2092

  Podrazumevano Re: Вехабије у РС и ФБиХ убрзано се наоружавају

  oj balije neka neka .....
  Једина животна вредност је породица. Кад пропадне породица, пропашће све, и свештенство и монаштво. Кад пропадне породица, пропашће и цео свет.

 5. #5
  Buduća legenda
  Učlanjen
  17.10.2004.
  Pol
  muški
  Lokacija
  land of confusion
  Poruke
  46.165
  Tekstova u blogu
  1
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Вехабије у РС и ФБиХ убрзано се наоружавају

  Bila je o tome tema juče,sa nešto manje detalja.Nadam se da i Srbi imaju mozga i nabavljaju oružje.

 6. #6
  Elita Marty Misterija (avatar)
  Učlanjen
  14.02.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Србиново (Загреб) Србија
  Poruke
  22.455
  Tekstova u blogu
  1
  Reputaciona moć
  273

  Podrazumevano Re: Вехабије у РС и ФБиХ убрзано се наоружавају

  Није проблем у оружију, већ у чињеници да вавилонске трупе у Србској БиХ, жмире на овакве ствари....мухамеданцима сигурно није у интересу нови рат...због позиције коју имају као бели(европски)мухамеданци и њиховој улози у стварању 4 калифата, исламизације веропе...питање је коме одговара нови рат!
  “Mors tua, vita mea”

 7. #7
  Veoma poznat john doe (avatar)
  Učlanjen
  07.05.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Тамо где је лепо живети
  Poruke
  13.948
  Tekstova u blogu
  7
  Reputaciona moć
  204

  Podrazumevano Re: Вехабије у РС и ФБиХ убрзано се наоружавају

  Citat Original postavio Marty Misterija Pogledaj poruku
  Није проблем у оружију, већ у чињеници да вавилонске трупе у Србској БиХ, жмире на овакве ствари....мухамеданцима сигурно није у интересу нови рат...због позиције коју имају као бели(европски)мухамеданци и њиховој улози у стварању 4 калифата, исламизације веропе...питање је коме одговара нови рат!
  Brate, nemoj da vadiš zakopano oružje (nadam se da je lepo konzervirano), ali se nadam da imaš mogućnost za nabavku malo dužih cevi i da pravite explozive (recept je lako nabaviti ). Muslijima ne odgovara rat, ali po običaju, ubistva iz zasede i gerilsko ratovanje im nije strano, a to mogu da prodaju kao borbu za "bolji život". Neka vam je Bog u pomoći, pravoslavna braća sigurno neće.
  Poslednji put ažurirao/la john doe : 23.02.2009. u 17:13
  Срећни народи својој деци у наслеђе остављају будућност, а несрећни прошлост.

 8. #8
  Elita Marty Misterija (avatar)
  Učlanjen
  14.02.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Србиново (Загреб) Србија
  Poruke
  22.455
  Tekstova u blogu
  1
  Reputaciona moć
  273

  Podrazumevano Re: Вехабије у РС и ФБиХ убрзано се наоружавају

  Citat Original postavio bgdalibor Pogledaj poruku
  Brate, nemoj da vadiš zakopano oružje (nadam se da je lepo konzervirano), ali se nadam da imaš mogućnost za nabavku malo dužih cevi i da pravite explozive (recept je lako nabaviti ). Muslijima ne odgovara rat, ali po običaju, ubistva iz zasede i gerilsko ratovanje im nije strano, a to mogu da prodaju kao borbu za "bolji život". Neka vam je Bog u pomoći, pravoslavna braća sigurno neće.


  не не ми тога немамо...све је предато...

  Ја ценим да је корен проблема, мало даље преко океана..али ми није јасно какву корист имају...
  “Mors tua, vita mea”

 9. #9
  Zainteresovan član cevapsalukom (avatar)
  Učlanjen
  03.07.2007.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  ja nisam odavde
  Poruke
  167
  Reputaciona moć
  40

  Podrazumevano Re: Вехабије у РС и ФБиХ убрзано се наоружавају

  Ovdje kako vidim na ovom forumu vlada zaista "veliko interesovanje" za bracu preko Drine.Sve sto je izvan Srbije nikoga ne zanima.Zalosno.

 10. #10
  Buduća legenda
  Učlanjen
  17.10.2004.
  Pol
  muški
  Lokacija
  land of confusion
  Poruke
  46.165
  Tekstova u blogu
  1
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Вехабије у РС и ФБиХ убрзано се наоружавају

  Citat Original postavio cevapsalukom Pogledaj poruku
  Ovdje kako vidim na ovom forumu vlada zaista "veliko interesovanje" za bracu preko Drine.Sve sto je izvan Srbije nikoga ne zanima.Zalosno.
  Kako ne zanima?Evo,ja se javio na dve teme i napisah šta treba činiti.Klin se klinom izbija.

 11. #11
  Veoma poznat john doe (avatar)
  Učlanjen
  07.05.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Тамо где је лепо живети
  Poruke
  13.948
  Tekstova u blogu
  7
  Reputaciona moć
  204

  Podrazumevano Re: Вехабије у РС и ФБиХ убрзано се наоружавају

  Citat Original postavio Marty Misterija Pogledaj poruku


  не не ми тога немамо...све је предато...

  Ја ценим да је корен проблема, мало даље преко океана..али ми није јасно какву корист имају...
  pazi vako. Lepo se vi organizujte i vidite šta vam treba. Onda ćemo mi šiptarskim scenariom da obijamo magacine vojske i da vam šaljemo oružje, a vi napravite OVRS, samo što pre počnite da lobirate kod holbruka, ono govedo nije imuno na ničije pare... I, nema frke. RS do Sarajeva
  Срећни народи својој деци у наслеђе остављају будућност, а несрећни прошлост.

 12. #12
  Elita Marty Misterija (avatar)
  Učlanjen
  14.02.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Србиново (Загреб) Србија
  Poruke
  22.455
  Tekstova u blogu
  1
  Reputaciona moć
  273

  Podrazumevano Re: Вехабије у РС и ФБиХ убрзано се наоружавају

  Citat Original postavio cevapsalukom Pogledaj poruku
  Ovdje kako vidim na ovom forumu vlada zaista "veliko interesovanje" za bracu preko Drine.Sve sto je izvan Srbije nikoga ne zanima.Zalosno.
  Има 5 људи, да интересује...тачно се питам...када би добили независност, дал би у Србији хтели уједињење..
  “Mors tua, vita mea”

 13. #13
  Elita Marty Misterija (avatar)
  Učlanjen
  14.02.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Србиново (Загреб) Србија
  Poruke
  22.455
  Tekstova u blogu
  1
  Reputaciona moć
  273

  Podrazumevano Re: Вехабије у РС и ФБиХ убрзано се наоружавају

  Citat Original postavio bgdalibor Pogledaj poruku
  pazi vako. Lepo se vi organizujte i vidite šta vam treba. Onda ćemo mi šiptarskim scenariom da obijamo magacine vojske i da vam šaljemo oružje, a vi napravite OVRS, samo što pre počnite da lobirate kod holbruka, ono govedo nije imuno na ničije pare... I, nema frke. RS do Sarajeva

  А па Лајчака смо исплатили....него турци дали жене њима.....Грегоријан оженио булу, а има још њих...па сада ако не нападану Србе, нема хенки пенки.
  “Mors tua, vita mea”

 14. #14
  Veoma poznat john doe (avatar)
  Učlanjen
  07.05.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Тамо где је лепо живети
  Poruke
  13.948
  Tekstova u blogu
  7
  Reputaciona moć
  204

  Podrazumevano Re: Вехабије у РС и ФБиХ убрзано се наоружавају

  Citat Original postavio Marty Misterija Pogledaj poruku
  Има 5 људи, да интересује...тачно се питам...када би добили независност, дал би у Србији хтели уједињење..
  Srbija ne bi htela ujedinjenje. Srbija je uvek radila protiv interesa sebe same i svog naroda, zato tako i mislim. Sem ukoliko se ne desi neka naciJonalna katarza u međuvremenu.
  Срећни народи својој деци у наслеђе остављају будућност, а несрећни прошлост.

 15. #15
  Stara legenda Тихи (avatar)
  Učlanjen
  13.08.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Стара Србија
  Poruke
  84.849
  Reputaciona moć
  2092

  Podrazumevano Re: Вехабије у РС и ФБиХ убрзано се наоружавају

  Citat Original postavio cevapsalukom Pogledaj poruku
  Ovdje kako vidim na ovom forumu vlada zaista "veliko interesovanje" za bracu preko Drine.Sve sto je izvan Srbije nikoga ne zanima.Zalosno.
  to tamo je isto Srbija. Zapadna Srbija

  A mene Zapadna Srbija zanima jednako koliko i Istocna Srbija.
  Једина животна вредност је породица. Кад пропадне породица, пропашће све, и свештенство и монаштво. Кад пропадне породица, пропашће и цео свет.

 16. #16
  Veoma poznat john doe (avatar)
  Učlanjen
  07.05.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Тамо где је лепо живети
  Poruke
  13.948
  Tekstova u blogu
  7
  Reputaciona moć
  204

  Podrazumevano Re: Вехабије у РС и ФБиХ убрзано се наоружавају

  Citat Original postavio Marty Misterija Pogledaj poruku

  А па Лајчака смо исплатили....него турци дали жене њима.....Грегоријан оженио булу, а има још њих...па сада ако не нападану Србе, нема хенки пенки.
  Ma lajčak je yayara, kažem ti. Zna se ko radi posao. Šreder, Holbruk, Solana, ma znaš i sam. Samo što ne ture oglas u novine, hahaha. Zamisli "pravimo države po potrebi, pretvaramo teroriste u pobunjenike, pobunjenike u oslobodioce, a oslobodioce u državnike. Šifra: POVOLJNO", hahahaha
  Срећни народи својој деци у наслеђе остављају будућност, а несрећни прошлост.

 17. #17
  Elita Marty Misterija (avatar)
  Učlanjen
  14.02.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Србиново (Загреб) Србија
  Poruke
  22.455
  Tekstova u blogu
  1
  Reputaciona moć
  273

  Podrazumevano Re: Вехабије у РС и ФБиХ убрзано се наоружавају

  Citat Original postavio bgdalibor Pogledaj poruku
  Srbija ne bi htela ujedinjenje. Srbija je uvek radila protiv interesa sebe same i svog naroda, zato tako i mislim. Sem ukoliko se ne desi neka naciJonalna katarza u međuvremenu.
  Проблем је што смо ми Срби постали послушна раја..изгубили смо ИМПЕРИЈАЛНИ ДУХ који смо имали...

  Ми смо били Ромеји, имали смо улице, купатила, културу, науку ..када су германи, франци и др...живели под дрветом и чекали муњу да удари да би се огријали око ватре...или испекли храну....
  Сада нам они продају причу о култури, а што је жалосно, 60% Срба им верује..
  Заборвили су своје порекло, Веру и нацију...

  Треба Србима вратити ИМЕРИЈАЛНИ ДУХ и КАХОНЕ....да се отргну од жениних сукњи...
  “Mors tua, vita mea”

 18. #18
  Veoma poznat john doe (avatar)
  Učlanjen
  07.05.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Тамо где је лепо живети
  Poruke
  13.948
  Tekstova u blogu
  7
  Reputaciona moć
  204

  Podrazumevano Re: Вехабије у РС и ФБиХ убрзано се наоружавају

  Citat Original postavio Тихи Pogledaj poruku
  to tamo je isto Srbija. Zapadna Srbija

  A mene Zapadna Srbija zanima jednako koliko i Istocna Srbija.
  Ti bi prvi demonstrirao "umetnost povlačenja". Što te nije interesovalo kad je trebalo?
  Срећни народи својој деци у наслеђе остављају будућност, а несрећни прошлост.

 19. #19
  Veoma poznat john doe (avatar)
  Učlanjen
  07.05.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Тамо где је лепо живети
  Poruke
  13.948
  Tekstova u blogu
  7
  Reputaciona moć
  204

  Podrazumevano Re: Вехабије у РС и ФБиХ убрзано се наоружавају

  Citat Original postavio Marty Misterija Pogledaj poruku
  Проблем је што смо ми Срби постали послушна раја..изгубили смо ИМПЕРИЈАЛНИ ДУХ који смо имали...

  Ми смо били Ромеји, имали смо улице, купатила, културу, науку ..када су германи, франци и др...живели под дрветом и чекали муњу да удари да би се огријали око ватре...или испекли храну....
  Сада нам они продају причу о култури, а што је жалосно, 60% Срба им верује..
  Заборвили су своје порекло, Веру и нацију...

  Треба Србима вратити ИМЕРИЈАЛНИ ДУХ и КАХОНЕ....да се отргну од жениних сукњи...
  Brate, to nije problem, to je dobro. Ćuti bre tu i slušajte žene. Vidiš da su pametnije od nas. Surovije, praktičnije, i pre svega nanjuše problem na vreme. Njima kafana nije skupština, a ni obrnuto. Je6eš kupatila i sranja, da nam je istorija otvorila oči - nije, a da su nas žene održale na okupu - jesu. A mi smo od njih napravili sponzoruše. Razmisli o tome.
  Срећни народи својој деци у наслеђе остављају будућност, а несрећни прошлост.

 20. #20
  Elita Marty Misterija (avatar)
  Učlanjen
  14.02.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Србиново (Загреб) Србија
  Poruke
  22.455
  Tekstova u blogu
  1
  Reputaciona moć
  273

  Podrazumevano Re: Вехабије у РС и ФБиХ убрзано се наоружавају

  Citat Original postavio bgdalibor Pogledaj poruku
  Brate, to nije problem, to je dobro. Ćuti bre tu i slušajte žene. Vidiš da su pametnije od nas. Surovije, praktičnije, i pre svega nanjuše problem na vreme. Njima kafana nije skupština, a ni obrnuto. Je6eš kupatila i sranja, da nam je istorija otvorila oči - nije, a da su nas žene održale na okupu - jesu. A mi smo od njih napravili sponzoruše. Razmisli o tome.
  А то је посебна прича!
  Нисмо ми направили спонзоруше..већ мајке и очеви...тих жена....али и мајке које ****ју синовима....како неби требало да се галами...па ето, жена води главну реч...ај бар да је добро одгојена па нека води...али када је наопако одгојена...ето ти муке..

  Него да се врнем на мухамедове шејтане...
  У герамнији све више глупи германа прелази у мухамеданство + што имају велику мухамеданску заједницу од имиграната из турске и арабија..
  Глупи британци....су псоебна прича....њима ће мухамеданци тек окачити главу на колац..и њихова про-мухамеданска на балкану и про-мухамеданско-арапска политика на блиском истоку.. тек ће им се одбити од главу ...
  У франачким земљама, иста прича....њихови робови и слуге дошли да им врате....

  Шта је интересантно..све мање црних мухамеданаца...али чуди ме да их је уопште било, када узмеш у обзир да су их арапи у робље у америке и даље одвели...
  Poslednji put ažurirao/la Marty Misterija : 23.02.2009. u 18:17
  “Mors tua, vita mea”

 21. #21
  Poznat la dolcevita (avatar)
  Učlanjen
  21.07.2006.
  Pol
  ženski
  Poruke
  8.008
  Reputaciona moć
  165

  Podrazumevano Re: Вехабије у РС и ФБиХ убрзано се наоружавају

  U jeee, opet poceli o zlatnim viljuskama, kasikama i ostalom escajgu...
  Poslednji put ažurirao/la la dolcevita : 23.02.2009. u 19:27
  Aut amat aut odit mulier, nihil est tertium

 22. #22
  Početnik
  Učlanjen
  22.02.2009.
  Pol
  ženski
  Poruke
  9
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Вехабије у РС и ФБиХ убрзано се наоружавају

  slaba vam tema to je prohujalo sa vihorom ,kad je trebalo biti pametan zakazali ste...a ova priča je prevaziđena ...

 23. #23
  Ističe se DeDa (avatar)
  Učlanjen
  26.12.2003.
  Pol
  muški
  Poruke
  2.522
  Reputaciona moć
  77

  Podrazumevano Re: Вехабије у РС и ФБиХ убрзано се наоружавају

  To opet nisu nasa posla. Nismo slali vojsku ni u Afghanistan da se obracunavaju sa mnogo orhanizovanijim teroristima, pa necemo ici ni u Bosnu.
  Nadam se da ce vlast BiH uspeti da se izbori sa problemom rastuceg radikalizma...ako u opste i postoji.
  Poslednji put ažurirao/la DeDa : 23.02.2009. u 19:57 Razlog: text

 24. #24
  Poznat la dolcevita (avatar)
  Učlanjen
  21.07.2006.
  Pol
  ženski
  Poruke
  8.008
  Reputaciona moć
  165

  Podrazumevano Re: Вехабије у РС и ФБиХ убрзано се наоружавају

  Citat Original postavio Marty Misterija Pogledaj poruku
  А то је посебна прича!
  Нисмо ми направили спонзоруше..већ мајке и очеви...тих жена....али и мајке које ****ју синовима....како неби требало да се галами...па ето, жена води главну реч...ај бар да је добро одгојена па нека води...али када је наопако одгојена...ето ти муке..
  Aut amat aut odit mulier, nihil est tertium

 25. #25
  Zainteresovan član ZemljaDembelija (avatar)
  Učlanjen
  16.01.2009.
  Pol
  muški
  Lokacija
  ......
  Poruke
  427
  Reputaciona moć
  37

  Podrazumevano Re: Вехабије у РС и ФБиХ убрзано се наоружавају

  Citat Original postavio Marty Misterija Pogledaj poruku
  Проблем је што смо ми Срби постали послушна раја..изгубили смо ИМПЕРИЈАЛНИ ДУХ који смо имали...

  Ми смо били Ромеји, имали смо улице, купатила, културу, науку ..када су германи, франци и др...живели под дрветом и чекали муњу да удари да би се огријали око ватре...или испекли храну....

  Сада нам они продају причу о култури, а што је жалосно, 60% Срба им верује..
  Заборвили су своје порекло, Веру и нацију...

  Треба Србима вратити ИМЕРИЈАЛНИ ДУХ и КАХОНЕ....да се отргну од жениних сукњи...  Ti sa istorijom ne druguješ baš a?

Slične teme

 1. Вехабије
  Autor Софија u forumu Politika
  Odgovora: 70
  Poslednja poruka: 24.12.2008., 11:31
 2. Odgovora: 3
  Poslednja poruka: 11.01.2008., 02:56
 3. Odgovora: 50
  Poslednja poruka: 06.11.2006., 14:22
 4. вехабије=исламски терористи
  Autor Marty Misterija u forumu Politika
  Odgovora: 177
  Poslednja poruka: 22.06.2006., 11:08
 5. Вехабије у Новом Пазару !
  Autor eremita u forumu Politika
  Odgovora: 27
  Poslednja poruka: 25.02.2006., 20:39

Pravila za slanje poruka

 • Ne možete kreirati novu temu
 • Ne možete poslati odgovor
 • Ne možete dodati priloge
 • Ne možete prepraviti svoju poruku
 •