WXP > "nestao" admin. user !?
Prikazujem rezultate 1 do 2 od 2

Tema: WXP > "nestao" admin. user !?

  1. #1
    Početnik
    Učlanjen
    19.05.2004.
    Poruke
    1
    Reputaciona moć
    0

    Podrazumevano WXP > "nestao" admin. user !?

    postovani, cujte moj problem.

    na welcome screen-u mi se vise ne pojavljuje admin. nalog, dok se ostala 2 (koji su power user) pojavljuju normalno.

    kada se ulogujem u neki od nj., ne mogu da menjam postavke sistema, jer mi treba admin. sifra, koju, cak i kad je ukucam (run as > admin), sistem ne prepoznaje, jer, kao, nema admin. naloga!?

    problem je od sinoc, kada su ovi likovi iz eps/eds iskljucili struju. ja sam nesto pregledavao u registry-ju (logovan na admin.), pa se verovatno nesto "zbunilo".

    nisam jos probao sa sys. restore ili sl., pa da vas pitam sta vi mislite o ovome, da li je nekome poznato nesto 'vako?

    linux ima bolje resenje kod logovanja (i ne samo tamo). lepo ti stoje korisnici na raspolaganju, ali bez problema mozes da se logujes kao root (admin).

    da, btw, nisam rek'o tj, napis'o: koristim wxp, sp1



  2. #2
    Andreavk
    Guest

    Podrazumevano

    Pokusaj iz Safe moda da to popravis

Slične teme

  1. Odgovora: 7
    Poslednja poruka: 12.05.2011., 13:48
  2. Odgovora: 4
    Poslednja poruka: 20.09.2007., 21:50
  3. Kako vam se zove "user account" ?
    Autor Tipkaros u forumu Arhiva
    Odgovora: 41
    Poslednja poruka: 16.05.2005., 18:23

Pravila za slanje poruka

  • Ne možete kreirati novu temu
  • Ne možete poslati odgovor
  • Ne možete dodati priloge
  • Ne možete prepraviti svoju poruku
  •