Pajaziti ministru Bogdanoviću - ne moš na Kosmet, čak i da probaš

Danny Elfman

Ističe se
Poruka
2.533
http://www.politika.rs/vesti/najnovije-vesti/index.1.sr.html

ВЛАДА КОСОВА НЕ ДОЗВОЉАВА ПОСЕТУ МИНИСТРУ БОГДАНОВИЋУ

ПРИШТИНА – Косовски министар унутрашњих послова Зенун Пајазити изјавио је вечерас да је Влада Косова забранила посету министру за Косову и Метохију у Влади Србије Горану Богдановићу.

У изјави коју је вечерас емитовала Радио-телевизија Косова, Пајазити је рекао да је Министарство за Косово и Метохију у Влади Србије „индиректно поднело захтев” да се Богдановићу дозволи улазак на Косово.

„Влада је размотрила тај захтев и одлучила је да се министру Богдановићу не дозволи улазак, пошто је он много пута у досадашњим посетама позивао косовске Србе да не поштују институције Косова”, рекао је Пајазити.

vlada kosova zakon, sta reci..
 
Kad to uradi Bogdanović (Tadić), onda je diverzija, a kada to uradi Samardžić (Koštunica) onda je to patriotizam i odbrana otadžbine?

Ma kad urade to i jedan i drugi to se svodi na prikupljanje glasova...za prosli post si dobio zasluzenu bonu.....***** ti budalu koja jos pita "vlasti" Kosova da li moze da dodje........to ti je isto kao da je priznao da je Kosovo nezavisno.......:sad2:

Ne samo što ne treba da mu se dozvoli da ide, nego ga treba smijeniti.

:amen::klap:
 
Poslednja izmena:
Kad to uradi Bogdanović (Tadić), onda je diverzija, a kada to uradi Samardžić (Koštunica) onda je to patriotizam i odbrana otadžbine?

Opet sa tim Kostunjicom. Ko da je vrana pa vam oci pije. Ostavite coveka na miru. Covek je proslost, koji je svoju principijelnost oko ovog pitanja platio teskim politickim porazom.
Svi potezi Tadica oko Kosova svode se na jeftino medijsko spinovanje kako bi se kupio nacionalni mir. Realnih pomaka na terenu nema. Odlucio se za Kosovo i "Europu", afirmativno izabravsi drugo za nacionalni prioritet. To ce mu se obiti od glavu. Jasno je kao dan da jedno i drugo ne moze. Moze on da prica o patriotizmu i Kosovu koliko hoce , ja tom neandertalcu i manekenu kao i njegovoj vrhuski sto se tice te price a da ne pricam o socijalnim momentima, nimalo ne verujem.
 
a evo i odgovora

bogdanović: od prištine ne tražimo dozvolu za boravak na kosmetu
Politika - Pre 32 minuta

PRIŠTINA - Ministar za Kosovo i Metohiju Goran Bogdanović izjavio je da to ministarstva nema nikakve kontakte sa kosovskom vladom, a još manje potrebu da od nje traži dozvolu za boravak njegovih predstavnika na Kosmetu.

Za sve posete i boravak na Kosovu i Metohiji predstavnici Vlade Srbije obraćaju se UNMIK-u ili Euleksu, kao jedinim legitimnim međunarodnim misijama u pokrajini, koja je trenutno pod protektoratom UN, po slovu Rezolucije 1244 Saveta bezbednosti", rekao je Bogdanović agenciji Tanjug.

Bogdanović je kazao da vlasti u Beogradu i ogromna većina kosmetskih Srba ne prihvataju institucije samoproglašene države Kosovo, pa je stoga iluzorno da se direktno ili indirektno, bilo ko iz Vlade Srbije obraća Prištini za dozvolu ulaska i boravka na Kosovu i Metohiji.

Ministar unutrašnjih poslova tzv. države Kosovo Zenun Pajaziti izjavio je da je Vlada Kosova zabranila posetu ministru za Kosovu i Metohiju u Vladi Srbije Goranu Bogdanoviću, za kojeg je navodno "indirektno podnet zahtev" za dozvolu ulaska na Kosovo.

Izjava Pajazitija prema oceni Bogdanovića predstavlja primer namere privremenih institucija u Prištini da se Srbima, žiteljima Kosmeta, onemogući da borave čak i u svojim kućama.

Bogdanović je podestio da sa porodicom živi u Lešku, u opštini Leposavić, na severu Kosmeta i da mu za ulazak u pokrajinu nije potrebna nikakva dozvola.
 

Back
Top