Trazim, osobe muskog ili zenskog pola, strane drzavljane, (najbolje one sa drzavljanstvom SAD) da se zajedno borimo sa svetskom ekonomskom krizom i izazovima koji su pred nama.

Poucen pozitivnim iskustvima sopstvene zemlje i sjajnih odluka njenog najviseg rukovodstva odlucio sam da postavim ovaj oglas i veoma jednostavno resim mnoge probleme.

Mehanizam je sledeci, strani drzavljani koji se jave na oglas ugovorom ce se obavezati da ce pretrpeti telesne povrede (teze ili lakse zavisi od "cifre"), koje cu im naneti licno ali na teritoriji njihove zemlje. Po obavljenom poslu, vraticu se u majku Srbiju koja ce na ime odstete uplatiti ostecenima dogovorenu sumu novca (koja varira od stepena povreda i rejtinga zemlje iz koje osteceni dolazi), moze milion a moze i za 100 evra pa da dobijemo na kolicini.

Novac delimo 60 % - 40 % u koris ostecenog, jer ipak on mora i u bolnici da odlezi neko vreme, dok je moj posao nesto laksi, moracu podneti teret "heroja nacije" a tu su oni dosadni novinari, skupstina itd.

Konkurs je otvoren non - stop, iskoristite sansu!

Molim Brajana Stajnhauera da se ne javlja na konkurs..sansa mora da postoji za sve..