GODIŠNJE ODMORSKI HOROSKOP - OSMEH - MOLIM
Prikazujem rezultate 1 do 4 od 4

Tema: GODIŠNJE ODMORSKI HOROSKOP - OSMEH - MOLIM

 1. #1
  Zainteresovan član mile39 (avatar)
  Učlanjen
  25.11.2007.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Duhom u Vršcu, telom u Bgd-u
  Poruke
  354
  Tekstova u blogu
  18
  Reputaciona moć
  119

  Podrazumevano GODIŠNJE ODMORSKI HOROSKOP - OSMEH - MOLIM

  OVAN

  Ljubav
  Šteta što svoj glumački dar niste unovčili. Da ste došli u pozorište ili na film, uzeli biste hleb Mileni Dravić, Tanji Bošković, a možda i Sofiji Loren, a jači pol - Ljubiši Samardžiću, Čkalji, a možda i Bati Živojinoviću?!?!
  Vi na svakom prstu držite po deset žena/muškaraca, a pred svima ispadate pojam čistote i vernosti! To je za svaku pohvalu, ali približava se dan vašeg malog debakla. Naime deseti sa malog prsta će se distancirati od vas, pošto vas je jedan od njih sa malog prsta već primetio sa jednim s kažiprsta. On će vas i dalje uhoditi i pokušaće da vas sasvim raskrinka. Zato bi valjalo da se što pre otarasite bar onih sa prstiju desne ruke. U protivnom, stvar će se vrlo iskomplikovati, i vi ćete morati menjati celu koncepciju.
  Muškarci rođeni u ovom znaku, najbolje je da se bave, pecanjem, igranjem šaha, plivanjem i trčanjem uvis, jer neće imati značajnijih uspeha kod lepšeg pola.
  Posao
  Jedna vaša ideja u prvi mah neće naići na razumevanje, ali da bi prošla morate na nju usmeriti svu svoju energiju, iako je nestašica energije sve izrazitija.
  Zdravlje
  Jedite voće na uštrb tog prokletog luka na koji cele godine mirišete.

  BIK

  Ljubav
  Najbolje je da vi i vaš partner krenete na različite strane, bez obzira što ćete opet biti na istom. Zbog tog gesta niko vam neće prigovoriti da ste dvolični, a pokazali ste da ne možete biti ni jednolični. Čak ni u ishrani, a ne u ljubavi. Moraćete dakle sve da uradite sami, osim što sami sebi nećete moći da budete partner!
  Zvezde su vam naklonjene, osim jedne grupice iz Velikog Medveda, ali glavno je da imate kvorum. Imate dakle sve šanse da nađete ljubav svog života, čak pod uslovom da ste prevalili dobar deo života. Najidealnija kombinacija za vašu vezu je da se vežete za nekog rođenog u znaku Ovna, jer njemu svakako ne ginu rogovi.
  Posao
  Istina je da u ljubavi vredite za dvoje, ali na radnom mestu ne vredite ni za jedno. Vreme je da razlikujete reči “raditi” i “kaditi”.
  Zdravlje
  Ne možete čak da pocrvenite ni od sunca. O tome bi trebalo da ozbiljno razmislite.

  BLIZANCI
  Ljubav
  Ako mislite da ga osvojite, recite mu da vam je drugi muškarac u životu, nije važno u čemu drugi, važno je da će vam on to poverovati! Uskoro ćete i vi sami poverovati u to, i to će biti veliki poen za vaše zajedništvo.
  I muškarci bi se, takođe, morali poslužiti sličnom genijalštinom, s tim što bi oni morali reći da im je ona prva i jedina, što će im one, takođe, sasvim poverovati.
  Zvezde nisu optimisti kad su ovako ostvarene veze u pitanju, ali to je samo znak da su zvezde bivši optimisti.
  Posao
  Leto donosi ljubav, a vi mislite samo na novac. Urazumite se konačno, novac uopšte nije važan, naročito ako ga imate. Vaše materijalne teškoće biće prebrođene vrlo brzo, posebno ako nađete zajedničkog sanatora!
  Poštujte rokove koje dajete na radnom mestu, osim ako radite na izgradnji stanova.
  Zdravlje
  To što se često osećate kao dvojica, odnosno dve, može biti vrlo zanimljivo, posebno ako volite narodne junačke pesme poput one: “Bolja su dvojica nego sam Radojica”. No za svaki slučaj pođite kod psihijatra.

  NAPOMENA

  Ovo je tekst iz časopisa HUMOR iz 60. godina, samo malo osavremenjen. Zahvaljujem se nepoznatom astrologu!
  Poslednji put ažurirao/la mile39 : 18.02.2009. u 15:45 Razlog: Pojavila se neka greška pri učitavanju___ 2. #2
  Zainteresovan član mile39 (avatar)
  Učlanjen
  25.11.2007.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Duhom u Vršcu, telom u Bgd-u
  Poruke
  354
  Tekstova u blogu
  18
  Reputaciona moć
  119

  Podrazumevano GODIŠNJE ODMORSKI HOROSKOP - OSMEH - MOLIM

  RAK

  Ljubav
  Sunce vas je toliko omamilo, pa ste i sami poverovali da ste zvezda. Istina je da imate šta pokazati na plaži, naročito nudističkoj, ali ne sme vam to nikako udariti u glavu.
  Imate šanse da sretnete osobu svog života, ali po svoj prilici – samo u prolazu. No neka vas to ne obeshrabri u želji da leto provedete na pravi način.
  Mladi rođeni u ovom znaku, pozaljubljivaće se do ušiju, do pete, do kolena, a možda i sve do septembra..
  Posao
  Konačno ćete otići na zasluženi godišnji odmor. Gledajte da svakako saznate gde letuju vaši prijatelji sa radnog mesta, komšije i ostali znani i manje znani, kako i vi ne biste pošli u istom pravcu.
  Ako letnji odmor provodite kod kuće, čuvajte se rođaka – gostiju rođenih u znaku Strelca.
  Zdravlje
  Ne brinite, zdravlje vas još uvek bolje služi nego novčanik!

  LAV

  Ljubav
  Postoji nešto zbog čega će biti ozbiljno dovedena u pitanje vaša stara reputacija neodoljive zavodnice/zavodnika. To nešto je vrlo očigledne prirode, pa će utoliko vaš poraz biti vidniji i kompromitovaniji.
  Vi to sebi ne biste smeli da dozvolite, vaše oko nikad nije omanulo, pa ne bi valjda ni ovog leta. Zašto nameravate da na more ponesete dogled kad se ionako tamo sve vidi.?! No, uzaludni su svi napori da u tome budete sprečeni, zato bar pazite čijeg muškarca/ženu gledate kroz dogled. Sredinom meseca možete se vrlo loše provesti ako budete uhvaćeni na jednom noćnom izviđanju i osmatranju.
  Muške osobe rođene u ovom znaku neće doživeti neki bliskiji susret. Prema tome, neka se ovog meseca zadovolje gledanjem filma “Bliski susret treće vrste”.
  Posao
  Posla nema, ne radi se, mada vama to ne izgleda ništa neobično, jer ništa ne radite ni tokom cele godine.
  Zdravlje
  Muškarci, pazite, oči su važnije od svega! Ovo važi čak i za one koji ne budu koristili dogled.
  Žene, pazite da vam nijedan delić tela ne ostane beo, jer sunčanje je pola zdravlja.

  DEVICA

  Ljubav
  Vaš šarm, inteligencija, a posebno prirodnost ophođenja, približiće vas osobi do koje vam bude stalo. Vaš pomenuti šarm i inteligencija posebno će doći do izražaja kad se skinete u bikini.
  Osoba do koje vam bude stalo, pripadaće kategoriji t.z.v. “ružnih lepotana”, a vi ste o tome, priznajte, godinama sanjarili. Na žalost, ta vaša idila će biti kratkog veka, i vi ćete se vratiti samo bogatiji za jedno iskustvo, a vašu kolekciju “morskih ljubavi” krasiće još jedan “antikvitet”.
  Muškarci rođeni u ovom znaku imaće daleko više uspeha u ,,morskim ljubavima”, naročito ako budu letovali na planini ili na reci!
  Posao
  Došlo je vreme šestomesečnih obračuna i okretanja unazad da bi se videlo šta se postiglo i dokle se došlo. Blagajnike i šefove računovodstva treba, naročito, držati na oku u ovom periodu.
  Što se tiče viška, nemojte ga očekivati čak ni u kilogramima.
  Zdravlje
  U proteklom periodu ste bili zdravi kao dren. Sad vam je nešto bolje.
  Poslednji put ažurirao/la mile39 : 18.02.2009. u 15:46

 3. #3
  Zainteresovan član mile39 (avatar)
  Učlanjen
  25.11.2007.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Duhom u Vršcu, telom u Bgd-u
  Poruke
  354
  Tekstova u blogu
  18
  Reputaciona moć
  119

  Podrazumevano GODIŠNJE ODMORSKI HOROSKOP - OSMEH - MOLIM

  VAGA

  Ljubav
  Vi ste u tako komplikovanoj situaciji da ne vidite izlaza! Sve su vam lađe potonule i ne preostaje vam ništa drugo nego da skočite u more, i da zaplivate. Sudeći po položaju zvezda taj vaš skok može biti od vitalnog značaja za vaš budući život, jer ćete upravo u toj vodi upoznati osobu svog života. Tu osobu izvedite na obalu da bi se jednostavno uverili da li vas u mnogome podseća na Roberta Redforda iz mlađih dana. Tom prilikom ne bi trebalo da sitničarite, ako je Robert, recimo, kompletniji za tri zuba i za jednu nadkolenicu, nego, hvatajte ga za ruku pa u kamp.
  Ženske osobe rođene u ovom znaku imaju sve šanse da sretnu svoga princa na belom motornom čamcu.
  Posao
  Imate mnogo planova, ali s obzirom da dobar deo vremena provodite na kupanju, čuvajte da vam planovi ne padnu u vodu. Nemojte da vas sitnice izbacuju iz koloseka, niste vi Srpske Železnice.
  Zdravlje
  Ne može biti bolje, čestitamo!

  ŠKORPIJA

  Ljubav
  Potpuno ste u pravu zbog toga što i vas samu u poslednje vreme zbunjuje vaša impulsivnost. Ne bi bilo loše da izmerite svoj puls, jer će se time ispostaviti da ste vi, ustvari, bolesno zaljubljeni i ništa više.
  Nemoguće je da se neko poput vas, zaljubljuje i po deset puta dnevno, a noćima i da ne govorimo. Morate pronaći neko rešenje, jer se može desiti da sredinom narednog perioda dođe do neželjnih posledica koje će proisteći iz vašeg preteranog zaljubljivanja. Potrudite se da svoje slobodno vreme provodite u bioskopima gledajući “Emanuelu” i slične filmove, jer ćete jedino na taj način prebroditi trenutnu impulsivnost.
  Ako ni ovo ne bude pomoglo, pokušajte sa dizanjem tegova i sa veslanjem.
  Posao
  Nije da ne radite nikome ništa, ali što se posla tiče, tu ništa ne tičete. Nemate pravo da se vadite na frazu kako ste promašili profesiju, jer su osobe koje daju takve izjave, ustvari, profesija za sebe.
  Zdravlje
  Imaćete sve nemirniji san, a o savesti da i ne govorimo.

  STRELAC

  Ljubav
  Sunce će vas ogrejati zbog jedne šetnje po mesečini. Tako nešto ni u snu niste mogli doživeti. On će izgledati kao Pol Njumen u najboljim danima, a možda i u najboljim noćima. Jak, plaho nežan, romantičan, muškarčina od glave do pete, zagrliće vas svojim snažnim dlakavim rukama, nosiće vas u naručju kao devojčicu, a vaša prozirna haljinica, ležerno će padati preko njegovih jakih, muških ruku.
  Blagosiljaćete dan i znak pod kojim ste se rodili, obuzimaće vas snažno podrhtavanje zaljubljene žene, treperićete kao poljsko cveće na vetriću. Bićete neizmerno srećni i zaljubljeni.
  Ovo verujte, iako ne verujete u horoskope, jer će se sigurno ostvariti. Postoji, doduše, samo jedan mali uslov, a to je da izgledate bar kao Angelina Jolie.
  Posao
  Vi ste se manuli čak i ćorava posla.
  Zdravlje
  To što ne možete bez alkohola može se donekle razumeti, ali ne u tolikim količinama u kojima ga vi konzumirate. Donekle je razumljiva i zabrinutost vaše voljene osobe zbog vašeg alkoholisanja, zato radi porodičnog mira, sipajte alkoholno piće u flašu za Coca Colu.
  Poslednji put ažurirao/la mile39 : 19.02.2009. u 10:18

 4. #4
  Zainteresovan član mile39 (avatar)
  Učlanjen
  25.11.2007.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Duhom u Vršcu, telom u Bgd-u
  Poruke
  354
  Tekstova u blogu
  18
  Reputaciona moć
  119

  Podrazumevano GODIŠNJE ODMORSKI HOROSKOP - OSMEH - MOLIM

  JARAC

  Ljubav
  Pazite, osobe rođene u ovom znaku nisu poznate kao talentovane za matematiku i geometriju, a vi uporno forsirate trougao. Čvrsto ste uvereni da Pitagorina teorema u vašem ljubavnom životu nema nikakvog značaja, a ona dokazuje da vi u trouglu možete predstavljati tup ugao.
  Ne pravite od gotovog veresiju, jer i onako živite na kredit.
  Posao
  Manite se kocke, ona je jednom za sva vremena bačena. Očekujte PODVALU od strane vaših poslovnih partnera ili kolega, ako nigde, ono u pozorištu.
  Zdravlje
  Pošto je ceo vaš život u ovom periodu jedna vrsta matematike to će i vaše zdravlje biti u istom stilu. Radi vaše vitalnosti spavajte po dijagonali na svom ležaju, a ustajanje započinjite pod uglom od 15 stepeni.

  VODOLIJA

  Ljubav
  Nemojte sve da merite. U ljubavi neko daje, a neko samo uzima. Povedite sa svojim partnerom otvoren razgovor, samo, pazite pri tom da neko ne izleti napolje.
  Preduzmite početne korake prema – plaži, i budite beskrajno nežna duša. Igrajte mu balet, pevajte duhovne pesme, udarajte u bubnjeve, duvajte u rog koji ste mu nabili, skočite u bazen bez vode, sve mu radite, samo nemojte recitovati Lorkinu “Nevernu suprugu”, jer mu može poslužiti kao putokaz.
  Ako sve ovo budete od sebe napravili, imate realne šanse da izgladite poljuljane odnose sa vašim milim i najdražim.
  Posao
  Izbegavajte fizičke duele na radnom mestu, inače će vas šef naterati da polažete higijensko tehničku zaštitu na radu, što je daleko gore nego da vam neko pomene sve po spisku.
  Zdravlje
  Ako nastavite u tom obimu da se gojite, uskoro ćete sa sopstvenim stomakom moći da igrate fudbal, ili će vam to služiti kao novi ekstremitet. Zapamtite da čovek ima svega dve noge.

  RIBA

  Ljubav
  Vi mislite da ste sredili život, a to vam se samo čini. Vaš voljeni gleda u vas, vi u Šon Konerija, Breda Pita ili Mel Gipsona na televiziji, i tu se krug zatvara. Niste ni svesni da se ipak okrećete, a to je znao još i Galilej. No kad se to desi vi nećete proći tako loše kao Galilej, vi ćete proći još gore.
  Vaša voljena osoba već razmišlja o svojim prvim koracima, i kako stvari stoje, preduzeće nešto.
  Posao
  Ostaćete bez novca, zato se na vreme uključite u mnogobrojnu porodicu paradajz turista. Letujte u nekom jeftinom hotelu, a pozajmite prospekte nekog stranog hotela da biste se hvalili prijateljima i kolegama s posla kako ste letovali u inostranstvu.
  Zdravlje
  Zapamtite jednom da duga suknja koju nosite usred leta više šteti nego koristi zdravlju.
  Poslednji put ažurirao/la mile39 : 18.02.2009. u 15:59

Pravila za slanje poruka

 • Ne možete kreirati novu temu
 • Ne možete poslati odgovor
 • Ne možete dodati priloge
 • Ne možete prepraviti svoju poruku
 •