Stored procedura
Prikazujem rezultate 1 do 2 od 2

Tema: Stored procedura

  1. #1
    Početnik
    Učlanjen
    04.08.2007.
    Pol
    ženski
    Poruke
    25
    Reputaciona moć
    0

    Podrazumevano Stored procedura

    Imam stored proceduru koja unosi ime i prezime u tabelu kupci u MSSQL bazu.
    Potrebno mi je da u okviru iste procedure pokupim insertovani ID.
    Kako da pomocu Delphi ADO stored procedure istovremeno upisujem i vratim upisanu vrednost?
    Problem je u tome sto se za insert procedure koristi objekat TAdoStoredprocedure, a za select TAdoQuery objekat. Sta je u slucaju kada imam i insert i select upit u okviru iste procedure? Koji se objekat onda koristi?



  2. #2
    Ističe se
    Učlanjen
    01.07.2004.
    Pol
    muški
    Lokacija
    Nis
    Poruke
    2.774
    Reputaciona moć
    78

    Podrazumevano Re: Stored procedura

    Probaj da ti ista SP vrati SCOPE_IDENTITY().
    Čiste ruke
    Hladna glava
    I vatreno srce

Slične teme

  1. Omiljena procedura ?
    Autor Medo Medic u forumu Ljubav i seks
    Odgovora: 38
    Poslednja poruka: 14.02.2008., 16:30
  2. Opet ja sa stored procedurom
    Autor Mirelica u forumu Programiranje
    Odgovora: 2
    Poslednja poruka: 19.08.2007., 15:10
  3. Pomoc oko stored procedure
    Autor Mirelica u forumu Programiranje
    Odgovora: 3
    Poslednja poruka: 18.08.2007., 22:02
  4. Procedura za S.P.
    Autor pavlea u forumu Preduzetništvo i radni odnosi
    Odgovora: 3
    Poslednja poruka: 07.01.2006., 14:13

Pravila za slanje poruka

  • Ne možete kreirati novu temu
  • Ne možete poslati odgovor
  • Ne možete dodati priloge
  • Ne možete prepraviti svoju poruku
  •