Smrtna kazna za Legiju i Markovića ! ! !
Strana 1 od 3 123 PoslednjaPoslednja
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 54

Tema: Smrtna kazna za Legiju i Markovića ! ! !

 1. #1
  Iskusan Maksim 3 (avatar)
  Učlanjen
  12.03.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Srce Srbije-Sumadija-Kragujevac-idemo na izvor,da se napijemo vode
  Poruke
  5.295
  Reputaciona moć
  88

  Podrazumevano Smrtna kazna za Legiju i Markovića ! ! !

  Bez mnogo komentara,ali iz ovog intervijua Veselina Osmajlica, za mene su najzanimljivije njegove reci da je pred sud izvedeno preko 150 svedoka i da su svi optuzili Markovica i Legiju za ovaj zlocin.

  Ovaj interviju u potpunosti pobija jednu drugu temu koju je otvorila gos.Emma Watson o "nevinome" S.Milosevicu, Miri Markovic i njihovim "takojevicima" koji su izvrsavali njihove naloge za ubistva.
  Samo jos da dodam,poznavao sam Zvonka odlicno i bio je veliki covek...neka mu je laka crna zemlja,a za bagru koja je naredila(jedan je vec otegao papcima) i ubila Zvonka Osmajlica,Veselina Boskovica,Vucka Rakocevica i Dragana Vusurovica nadam se da ce stici Bozija pravda ,kada vec nije zemaljska.

  http://www.pravda.co.yu/srbija/6762/smrtna-kazna-za-legiu-i-markovia

  ВЕСЕЛИН ОСМАЈЛИЋ: СМРТНА КАЗНА ЗА ЛЕГИЈУ И МАРКОВИЋА

  (Правда) - Пресуду Радету Марковићу и Милораду Улемеку Легији, Веселин Осмајлић сматра „наградом".

  Брат Звонка Осмајлића, шефа обезбеђења СПО-а, који је убијен у атентату на Вука Драшковића, 3. октобра 1999. године, тврди да уопште не сумња у пресуду којом су оглашени као криви Марковић, Улемек и још неколико чланова Ресора државне безбедности и „црвених беретки".


  УБИЦЕ И КЊИГЕ

  Да ли сте прочитали књигу Радета Марковића „Казна без злочина"?

  - Књигу нисам прочитао, али сам је видео. Већ сам њен омот открива да је у питању срамно дело.

  Како то мислите?

  - На омоту је застава са грбом, а он и Слободан Милошевић су затварали, сакатили и убијали људе због идеје стварања државе са нашим обележјима. Заиста, срамота је да на своју књигу ставља грб са српском круном! Сматрам да би држава требало да реагује.

  Како сте ви реаговали кад сте из медија, првенствено из „Правде", сазнали за ту књигу?

  - Прво, сумњам да је то написао Раде Марковић. Уверен сам да су њени аутори адвокати Тома Фила, Горан Петронијевић и Душан Машић. Да би оправдали новац који су узимали од клијената, вероватно су морали да своју одбрану објаве у форми књиге коју је Марковић потписао. Друго, не верујем да је он имао времена да се бави писањем. Код нас је постало пракса да убице пишу књиге. Легија је свакодневно био на суду, имао је три тешка предмета, а изгледа да се није бавио њима него је писао романе.

  Основна теза књиге и самог Марковића се своди на то да је направљена завера и да му је монтиран процес, како би се он принудио да оптужи Слободана Милошевића да је наручилац свих злочина. Да ли верујете у ту теорију?

  - У те приче Радета Марковића и његових адвоката нико не верује, па ни суд. Током суђења за злочин на Ибарској магистрали, више од 150 сведока, углавном службених лица, дало је оптужујуће изјаве, има на стотине необоривих доказа. Међу њима је и изјава Марковића, у којој недвосмислено каже да је Милошевић наредио Легији да убије Стамболића. Записник са тог саслушања објавила је „Правда". Прича о завери против Марковића је обична лаж коју су закували његови адвокати. Неки од њих су то урадили због новца, а неки, богами, зато што су и сами умешани у то.

  Ко је умешан?

  - Не могу да наводим конкретна имена. Слободан Миливојевић је био оптужен, али и данас брани све те криминалце. Адвокати су поступак одуговлачили, а и судије су умешали своје прсте.


  СРАМНЕ ПРЕСУДЕ

  Које судије?

  - Првим већем је председавао судија Мирослав Цветковић, другим и трећим Бојан Мишић. Три пута су доносили осуђујуће пресуде, али Врховни суд их је обарао јер су казне биле непримерено мале. Имам разлога да сумњам. Рецимо, Дејан Миленковић Багзи је на суду, сведочећи у једном предмету, рекао како је лично судији Цветковићу доносио новац који му је слао Легија. Легија је тада још био на слободи, па је имао и мотив и начин да утиче на исход суђења за Ибарску.

  Кад је то Багзи рекао?

  - На суђењу у Специјалном суду. Директно је рекао како му је носио новац у викендицу у Јагодини. Уместо да се спроведе истрага и утврди да ли Багзи говори истину, Цветковић је аванзовао, постао је судија Врховног суда.

  У два следећа поновљена поступка судским већем је председавао Бојан Мишић. Да ли имате приговора на његов рад?

  - Кад је узео предмет, испред породица сам, на његов позив, разговарао са судијом Мишићем. Рекао сам му: „Господине, не желим да понижавам ваше професионалне способности, али сматрам да сте много млади и неискусни да водите овако компликован и осетљив процес". Није прихватио моју сугестију него је донео две срамне пресуде. Осудио је Марковића и Легију на 15 година затвора. У судници, пред свима, питао сам га: „Да ли ви сматрате да су ови људи невини?" Рекао је: „Не сматрам". „Па, зашто онда вређате мене и моје ране, па им дајете само 3,5 године за убиство мог брата?" То је срамота! Он ми је рекао: „Немојте тако, будите стрпљиви, све ће бити у реду, немојте тако да реагујете". Како да реагујем? Иако сам дипломирани економиста, откако пратим суђење за Ибарску научио сам све о праву. Саслушао сам исказе 150 сведока и уверио се у кривицу оптужених. Да нисам уверен у снагу доказа, први бих рекао: „Пустите ове људе, они нису убили мог брата, нађите праве кривце". Међутим, чињенице су необориве - Легија је убио мог брата Звонка! То знају сви, чак и адвокати одбране. Зато ме и погађа њихово понашање.


  ГРУБ ПРЕМА ФИЛИ

  На какво понашање мислите?

  - Најблаже речено, нису пристојни. Никад ниједан адвокат тих убица није рекао да му је жао породица та четири млада човека. Нека професионално раде свој посао, нека бране оптужене, али не смеју да штите злочин.

  И Даница Драшковић је, у једној изјави за „Правду", рекла да се Тома Фила у судници понашао не као адвокат него као саучесник.

  - На првом суђењу, после једне расправе на ходнику сам пришао Фили и мало грубље га ухватио за руку. Рекао сам му: „Зашто ово радиш? Зашто овако вређаш породице жртава?“ Фила ми је рекао да је Звонко био његов „највећи пријатељ“. Рекао је: „На овом суђењу ће се доказати ко су убице са Ибарске“.

  Да ли сте му поверовали?

  - Можда сам био превише груб, па се уплашио и рекао то што је рекао. Не знам. Он се брзо повукао, препуштајући да одбрану воде Петронијевић и Машић. Уверен сам да он све зна али мора да овако поступа.


  НАГРАДА ЗА ЗЛОЧИН

  Да ли сматрате да је Марковићу изречена заслужена пресуда на 40 година робије?

  - У завршној речи, пред већем Врховног суда, рекао сам да је та казна за њих - награда. Марковића, Легију и све остале који су учествовали у том злочину, њихове породице ће моћи да посећују, да их виде и да разговарају, а мој брат је мртав! У време кад је извршен тај злочин, наше правосуђе је примењивало и смртну казну. Можда је постојала правна основа да се та казна примени и сад. Само да је то учињено, био би адекватно кажњен тај монструозни злочин. Не заборавите, четири млада човека су убијени и потом спаљени. Мислим да је то најстрашнији организовани злочин који се икад десио у Србији.

  Дакле, тражите смртну казну?

  - Да, за све извршиоце, за Марковића, Легију и за све остале који су укључени у тај злочин.

  Кога сматрате најодговорнијим? Милошевића, Марковића или Легију?

  - На врху те пирамиде био је Милошевић. Он сигурно није хтео да убије мог брата већ Вука Драшковића. Наравно, приликом атентата на Вука, морали су да побију и све чланове обезбеђења. Милошевић је најодговорнији, од њега је све кренуло. Он и Мира Марковић су одлучили да ликвидирају Вука, па су то наредили Радету Марковићу, а он Легији, који је ангажовао извршиоце. Сви морају да буду кажњени!

  ПОЛИТИЧКА ПОЗАДИНА

  Раде Марковић тврди да суђење има политичку позадину?

  - Да, али не онако како он тврди. После 5. октобра Драшковић није могао да уцењује Ђинђића да осуди Марковића и Легију. Уосталом, ја тражим правду за породице оштећених а не за неку политичку странку. Ти људи, који су убијени, имају своје породице, оставили су жене и децу, политика у процени нечије одговорности не сме да буде пресудна.

  Адвокат Душан Машић каже да ће Срби за 15 година, кад се све разјасни, подићи споменик и дати улицу Радету Марковићу.

  - Највише ме боле такве изјаве, оне заговарају и подржавају злочин. Ти адвокати чекају политичке промене како би ослободили Марковића и Легију. Нека их ослободе, нека им праве споменике и назову народним херојима, они ће за наше четири породице увек остати - убице! Ми никад нећемо заборавити наше мртве. Злочинцима никад нећемо опростити, то нека запамте Машић и Фила. Нека оставе новац по страни и размисле како би се осећали и шта би говорили да је њима неко убио брата. Не знам како бих се понашао кад бих сутра срео Легију, али волео бих да њега и Марковића погледам у очи.

  Шта бисте им рекли?

  - Знају они! Знају шта су урадили и колико су зла нанели, и то не само породицама жртава са Ибарске - у црно су завили хиљаде људи. Све знају, и ничега се не стиде. Позивају се чак и на патриотизам. То су српски хероји и јунаци! Мој брат и ја смо ишли у Госпић, не да пљачкамо, него да бранимо српски народ. Поштено смо се борили, ја сам био повређен а Звонко рањен. Верујте, лакше би би било да је погинуо од усташа или балија, а не од српске руке. Нека ми Фила и Машић објасне шта је био мој брат, ако су за њих Легија и Марковић хероји.
  Svako pedeset godina na ovim terenima pametan ušuti, budala progovori, a fukara se obogati ! 2. #2
  Buduća legenda
  Učlanjen
  17.10.2004.
  Pol
  muški
  Lokacija
  land of confusion
  Poruke
  46.165
  Tekstova u blogu
  1
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Smrtna kazna za Legiju i Markovica ! ! !

  aдвокат Душан Машић каже да ће Срби за 15 година, кад се све разјасни, подићи споменик и дати улицу Радету Марковићу.
  Ovo je bitno.Pošto u Srbiji nema sudova za hercegovačku i crnogorsku mafiju,Legija i Rade Marković su odradili deo posla.

 3. #3
  nesha t. nije na forumu
  vam kaže da budete dobri prema ljudima koji vas okružuju, na netu, a i u životu
  Veoma poznat nesha t. (avatar)
  Učlanjen
  07.06.2006.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Nisam tu
  Poruke
  12.878
  Tekstova u blogu
  1
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Smrtna kazna za Legiju i Markovica ! ! !

  Pa taj advokat bi stvarno trrebao da mu digne spomenik s obzirom koliko je inkasirao od njega.
  Inače u Srbiji smrtne kazne nema, da podsetim samo.

 4. #4
  Buduća legenda
  Učlanjen
  17.10.2004.
  Pol
  muški
  Lokacija
  land of confusion
  Poruke
  46.165
  Tekstova u blogu
  1
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Smrtna kazna za Legiju i Markovica ! ! !

  Citat Original postavio nesha t. Pogledaj poruku
  Pa taj advokat bi stvarno trrebao da mu digne spomenik s obzirom koliko je inkasirao od njega.
  Inače u Srbiji smrtne kazne nema, da podsetim samo.
  Ovde nema kazne ni za kog ko ima pare.Kako bi inače neki imali po 50 kuća i stanova?

 5. #5
  Elita
  Učlanjen
  04.12.2008.
  Pol
  muški
  Poruke
  15.660
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Smrtna kazna za Legiju i Markovica ! ! !

  Normano zato ne vidim razlog temi.

 6. #6
  Veoma poznat RoccoS (avatar)
  Učlanjen
  25.11.2008.
  Pol
  muški
  Poruke
  11.414
  Reputaciona moć
  223

  Podrazumevano Re: Smrtna kazna za Legiju i Markovica ! ! !

  Bolesna i nenormalna tema. Ovo je za lock.
  Волео је живот, волео је цвеће,

  ал' тога пролећа не имаде среће.

 7. #7
  Elita djurinica (avatar)
  Učlanjen
  21.01.2009.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  KamboDža, dakle
  Poruke
  15.560
  Reputaciona moć
  188

  Podrazumevano Re: Smrtna kazna za Legiju i Markovica ! ! !

  Citat Original postavio nesha t. Pogledaj poruku
  Pa taj advokat bi stvarno trrebao da mu digne spomenik s obzirom koliko je inkasirao od njega.
  Nije jedini, na žalost. Dokle god advokata bude više od pravnih zastupnika,
  meni će biti loše. Ne znam ko je čiji, samo niču kabineti

  Meni je žao brata ubijenog (iz teksta).
  Iskreno. To ne može da se vrati ili naplati...

  we don't inherit the Earth from our Ancestors,
  we borrow it from our Children

 8. #8
  Buduća legenda 27E (avatar)
  Učlanjen
  09.02.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Mirijevo2
  Poruke
  46.246
  Tekstova u blogu
  8
  Reputaciona moć
  661

  Podrazumevano Re: Smrtna kazna za Legiju i Markovica ! ! !

  niko ne spominje ogromnu brzinu kretanja vozila, mozda i 150 km na sat.

  drugi auto je podleteo zbog sumanute brzine, prvenstveno
  dokle god pucaju puske na ljubinom grobu nemci nece proci,
  a kad prestanu znajte da na ljubinom gobu nema vise zivih proletera

 9. #9
  Iskusan Maksim 3 (avatar)
  Učlanjen
  12.03.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Srce Srbije-Sumadija-Kragujevac-idemo na izvor,da se napijemo vode
  Poruke
  5.295
  Reputaciona moć
  88

  Podrazumevano Re: Smrtna kazna za Legiju i Markovica ! ! !

  Naravno,da nema..nazalost,inace bi ova banda dobila najmanje cetri smrtne kazne,da im se npr. sudilo u USA.

  Iz ovog intervijua se vidi i koliko boli coveka gubitak svog rodjenog i svoje krvi,ali nebeska pravda je vec jednom naplatila za sve njegove zlocine,nadam se da ce ostale stici slicna sudbina.

  Od ovog jednog "patriotskog" bolida se nista drugo i ne moze ocekivati nego ovo sta je napisao.
  Svako pedeset godina na ovim terenima pametan ušuti, budala progovori, a fukara se obogati !

 10. #10
  Buduća legenda 27E (avatar)
  Učlanjen
  09.02.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Mirijevo2
  Poruke
  46.246
  Tekstova u blogu
  8
  Reputaciona moć
  661

  Podrazumevano Re: Smrtna kazna za Legiju i Markovica ! ! !

  ocenu politike te male zlobne stranke obnove, dao je narod, de su danas
  dokle god pucaju puske na ljubinom grobu nemci nece proci,
  a kad prestanu znajte da na ljubinom gobu nema vise zivih proletera

 11. #11
  Buduća legenda
  Učlanjen
  17.10.2004.
  Pol
  muški
  Lokacija
  land of confusion
  Poruke
  46.165
  Tekstova u blogu
  1
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Smrtna kazna za Legiju i Markovica ! ! !

  Citat Original postavio 27E Pogledaj poruku
  ocenu politike te male zlobne stranke obnove, dao je narod, de su danas
  Da su ovde ljudi složni oterali bi ih us*anim motkama nazad u onaj njihov krš.Pokrali su sve čega su se dohvatili.

 12. #12
  Iskusan Maksim 3 (avatar)
  Učlanjen
  12.03.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Srce Srbije-Sumadija-Kragujevac-idemo na izvor,da se napijemo vode
  Poruke
  5.295
  Reputaciona moć
  88

  Podrazumevano Re: Smrtna kazna za Legiju i Markovica ! ! !

  Citat Original postavio 27E Pogledaj poruku
  ocenu politike te male zlobne stranke obnove, dao je narod, de su danas

  Kakve veze ima ovaj zlocin i ubistvo cetri mlada coveka sa ovim sta si ti napisao????
  Svako pedeset godina na ovim terenima pametan ušuti, budala progovori, a fukara se obogati !

 13. #13
  Buduća legenda
  Učlanjen
  17.10.2004.
  Pol
  muški
  Lokacija
  land of confusion
  Poruke
  46.165
  Tekstova u blogu
  1
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Smrtna kazna za Legiju i Markovica ! ! !

  Citat Original postavio Maksim 3 Pogledaj poruku
  Kakve veze ima ovaj zlocin i ubistvo cetri mlada coveka sa ovim sta si ti napisao????
  Kako nema?Pripadnici te rođačke stranke su pokrali i ojadili Beograd '97.Da nisi i ti jedan od te sorte?Veselin Bošković je bio direktor direkcije za građevinsko zemljište,da je bio pošten verovatno bi još bio živ.

 14. #14
  Buduća legenda 27E (avatar)
  Učlanjen
  09.02.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Mirijevo2
  Poruke
  46.246
  Tekstova u blogu
  8
  Reputaciona moć
  661

  Podrazumevano Re: Smrtna kazna za Legiju i Markovića ! ! !

  naravno da postujem ljude koji su stradali, kao clanove drustva i svojih porodica

  ali, zloupotreba celog slucaja od samog pocetka, pa sve do danas je zaglusujuca kakofonija, koja lako odbija ljude.

  mnogo je ljudi stradalo svih tih godina, za ogroman broj znaju samo njihovi najblizi, za mali deo i niko ne zna, jer su cele porodice nestale, a neko ekploatise ovaj tragicni slucaj za svoje niske politicke potrebe iz goine u godinu, e to nije prihvatljivo

  i kao sudski vestak za tu struku, spomenuo sam aspekt koji je zataskan
  dokle god pucaju puske na ljubinom grobu nemci nece proci,
  a kad prestanu znajte da na ljubinom gobu nema vise zivih proletera

 15. #15
  Buduća legenda
  Učlanjen
  17.10.2004.
  Pol
  muški
  Lokacija
  land of confusion
  Poruke
  46.165
  Tekstova u blogu
  1
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Smrtna kazna za Legiju i Markovića ! ! !

  Ma ne vredi,ovaj maksim se pravi lud.Dođu ljudi u BG da pošteno kradu...to ima samo kod njih u kršu.

 16. #16
  Buduća legenda 27E (avatar)
  Učlanjen
  09.02.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Mirijevo2
  Poruke
  46.246
  Tekstova u blogu
  8
  Reputaciona moć
  661

  Podrazumevano Re: Smrtna kazna za Legiju i Markovića ! ! !

  ps za onu dvojicu iz naslova sve me nesto zabole, ali kad ih napadaju neprijatelji srbije, e onda zastanem i pocnu klikeri da rade
  dokle god pucaju puske na ljubinom grobu nemci nece proci,
  a kad prestanu znajte da na ljubinom gobu nema vise zivih proletera

 17. #17
  Iskusan Maksim 3 (avatar)
  Učlanjen
  12.03.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Srce Srbije-Sumadija-Kragujevac-idemo na izvor,da se napijemo vode
  Poruke
  5.295
  Reputaciona moć
  88

  Podrazumevano Re: Smrtna kazna za Legiju i Markovica ! ! !

  Citat Original postavio misoni Pogledaj poruku
  Kako nema?Pripadnici te rođačke stranke su pokrali i ojadili Beograd '97.Da nisi i ti jedan od te sorte?Veselin Bošković je bio direktor direkcije za građevinsko zemljište,da je bio pošten verovatno bi još bio živ.
  Mozda i jesam ,sta te "racku" boli.....ovo je tema o zlocinu S.Milosevica i njegovih bandita,a ne tema o SPO-u...ti i ovi tvoji "patriotski" jarani otvorite temu o SPO-u pa tamo "svrsavajte" dan i noc....ako nemas nista pamnetnije da napises a ti....od.ebi u troskoku....
  Svako pedeset godina na ovim terenima pametan ušuti, budala progovori, a fukara se obogati !

 18. #18
  Buduća legenda
  Učlanjen
  17.10.2004.
  Pol
  muški
  Lokacija
  land of confusion
  Poruke
  46.165
  Tekstova u blogu
  1
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Smrtna kazna za Legiju i Markovića ! ! !

  Sumnjam da Milošević ima ikakve veze sa likvidacijom te bande.

 19. #19
  Buduća legenda 27E (avatar)
  Učlanjen
  09.02.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Mirijevo2
  Poruke
  46.246
  Tekstova u blogu
  8
  Reputaciona moć
  661

  Podrazumevano Re: Smrtna kazna za Legiju i Markovića ! ! !

  sta te "racku" boli..

  toliko o argumentima i kulturi, ok, palim. kad vec tema nije za citanje i pisanje
  dokle god pucaju puske na ljubinom grobu nemci nece proci,
  a kad prestanu znajte da na ljubinom gobu nema vise zivih proletera

 20. #20
  Iskusan Maksim 3 (avatar)
  Učlanjen
  12.03.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Srce Srbije-Sumadija-Kragujevac-idemo na izvor,da se napijemo vode
  Poruke
  5.295
  Reputaciona moć
  88

  Podrazumevano Re: Smrtna kazna za Legiju i Markovića ! ! !

  Citat Original postavio 27E Pogledaj poruku
  sta te "racku" boli..

  toliko o argumentima i kulturi, ok, palim. kad vec tema nije za citanje i pisanje
  Kada me neko optuzi "da sam pljacakao po BG" ,ja mu odgovorim na isti nacin,to nikakve veze nema sa argumentima i kulturom...hm..kako se ne seti da opomenes svog pajtasa,kada ti vec smetaju moji "argumenti i kultura".....a ti vidim, da si vec pobio tvrdnje i optuznicu svih ovih 150 i kusur svedoka, koje je ovaj covek pomenuo u svom interviju.
  Svako pedeset godina na ovim terenima pametan ušuti, budala progovori, a fukara se obogati !

 21. #21
  kisela bombona nije na forumu
  срећа долази у кућу где се чује смех
  Elita kisela bombona (avatar)
  Učlanjen
  22.11.2008.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  ту, поред реке
  Poruke
  17.712
  Tekstova u blogu
  13
  Reputaciona moć
  638

  Podrazumevano Re: Smrtna kazna za Legiju i Markovića ! ! !  "ZAŠTO PREDSEDNIK VLADE ŠTITI KERTESA

  Bivši direktor Savezne uprave carina Mihalj Kertes nalazi se na slobodi i pored mnogobrojnih dokaza da je saučesnik u četvorostrukom ubistvu na Ibarskoj magistrali, da je učestvovao u organizovanom kriminalu i švercu na carini i da je putnička vozila, oduzeta od građana na granici, poklanjao svojim prijateljima i funkcionerima vladajućih partija. Kertes sada živi u velikoj vili na Dedinju, a čuva ga nekoliko telohranitelja.

  Jedan od najbližih saradnika Slobodana Miloševića, posle 5. oktobra uživa zaštitu Zorana Đinđića. Njihovo prijateljstvo i poslovni odnosi datiraju od početka devedesetih godina, kada je Kertes omogućavao Đinđiću da, bez plaćanja carine, uvozi koncentrat za "koka kolu", koji koristi punionica u Beogradu. U ovoj kompaniji Đinđić ima veći broj deonica. Nedeljnik "Reporter" objavio je u novembru 2000. godine spisak ljudi kojima je Kertes poklonio automobile i džipove. Iz tog popisa vidi se da je Zoran Đinđić od Savezne uprave carina dobio "pežo 406". To je, pored ostalog, predsedniku Demokratske stranke bila nagrada od Slobodana Miloševića što je 1997. godine razbio pobedničku koaliciju "Zajedno"."  ИНТЕРЕСАНТНО,..тек након убиства Ђинђића о Легији се "озбиљније"
  размишља,...а
  раније је било овако:

  Zoran Đinđić javno i bahato štiti Legiju, koji je, prema nalazima sudske istrage, glavni organizator zločina na Ibarskoj magistrali. Ilić i Bujošević, neposredni izvršioci četvorostrukog ubistva, pripadnici su "crvenih beretki" i njima je, iz jednog putničkog automobila, na dan masakra, zapovedao Legija, kao komandant "beretki" i pukovnik Državne bezbednosti. On, međutim, nije optužen, jer ga je u zaštitu uzeo Đinđić, proglasivši ga za simbol 5. oktobra i svog prijatelja.

  http://www.srpska-rec.co.yu/arhiva/292/dajstranu.php?a=2
  "Лажу сви они који кажу да време лечи све ране. Не лечи. Не могу се овакве ране залечити, за њих нема мелема"

 22. #22
  Ističe se chat-nik (avatar)
  Učlanjen
  12.11.2008.
  Pol
  muški
  Poruke
  2.390
  Tekstova u blogu
  1
  Reputaciona moć
  57

  Podrazumevano Re: Smrtna kazna za Legiju i Markovica ! ! !

  Citat Original postavio nesha t. Pogledaj poruku
  Pa taj advokat bi stvarno trrebao da mu digne spomenik s obzirom koliko je inkasirao od njega.
  Inače u Srbiji smrtne kazne nema, da podsetim samo.
  steta

 23. #23
  nesha t. nije na forumu
  vam kaže da budete dobri prema ljudima koji vas okružuju, na netu, a i u životu
  Veoma poznat nesha t. (avatar)
  Učlanjen
  07.06.2006.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Nisam tu
  Poruke
  12.878
  Tekstova u blogu
  1
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Smrtna kazna za Legiju i Markovica ! ! !

  Citat Original postavio misoni Pogledaj poruku
  Ovde nema kazne ni za kog ko ima pare.Kako bi inače neki imali po 50 kuća i stanova?
  Koliko znam Legija nije ba[ siromašan...
  Tačno je da su mnogi na slobodi ne zato što su nevini nego zbog trenutnog nedostatka dokaza, ali to nikako ne znači da svi treba da prođu nekažnjeno.
  Citat Original postavio chat-nik Pogledaj poruku
  steta
  Dobro, to je tvoj stav, ali treba da znaš da je tako svuda u Evropi.
  Poslednji put ažurirao/la nesha t. : 12.02.2009. u 12:05

 24. #24
  Iskusan Maksim 3 (avatar)
  Učlanjen
  12.03.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Srce Srbije-Sumadija-Kragujevac-idemo na izvor,da se napijemo vode
  Poruke
  5.295
  Reputaciona moć
  88

  Podrazumevano Re: Smrtna kazna za Legiju i Markovica ! ! !

  Citat Original postavio nesha t. Pogledaj poruku
  Koliko znam Legija nije ba[ siromašan...
  Tačno je da su mnogi na slobodi ne zato što su nevini nego zbog trenutnog nedostatka dokaza, ali to nikako ne znači da svi treba da prođu nekažnjeno.
  Dobro, to je tvoj stav, ali treba da znaš da je tako svuda u Evropi.
  Legija je pun kao brod,i bas me zanima kada se to naftirao i na koji nacin...prepostavljam ,kao i drugi omiljeni drzavni ubica i kriminalac S.Milosevica i Mire Markovic , pokojni Zeljko Raznjatovic Arkan,koji se bio mnogo osilio pa ga skratise za glavu i to ubica je poslat na zadatak iz DB-BIA(zaboravih mu ime).
  Svako pedeset godina na ovim terenima pametan ušuti, budala progovori, a fukara se obogati !

 25. #25
  Buduća legenda
  Učlanjen
  17.10.2004.
  Pol
  muški
  Lokacija
  land of confusion
  Poruke
  46.165
  Tekstova u blogu
  1
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Smrtna kazna za Legiju i Markovica ! ! !

  Citat Original postavio nesha t. Pogledaj poruku
  Koliko znam Legija nije ba[ siromašan...
  Tačno je da su mnogi na slobodi ne zato što su nevini nego zbog trenutnog nedostatka dokaza, ali to nikako ne znači da svi treba da prođu nekažnjeno.
  Smešna je ta priča o nedostatku imovine.Poreska inspekcija bi,kada bi radila nešto vrlo lako mogla da nađe dokaze uz pomoć milicije.U normalnim državama ti dođu na vrata kad primete imovinu stečenu preko noći,pitaju tebe za dokaze kako si je stekao.Ako nemaš poreklo imovine,nemaš ni imovinu.I još odeš u aps zbog utaje poreza ili korupcije.
  Što se tiče Legije već je u zatvoru,zanima me samo imovima nazovipolitičara...da li će država Srbija ikada vratiti oteto?

Slične teme

 1. Smrtna kazna
  Autor blabla u forumu Politika
  Odgovora: 400
  Poslednja poruka: 16.11.2009., 11:44
 2. Smrtna KAZNA!
  Autor Salvantis u forumu Politika
  Odgovora: 115
  Poslednja poruka: 08.09.2007., 20:41
 3. Smrtna kazna
  Autor krauterbox u forumu Politika
  Odgovora: 173
  Poslednja poruka: 08.11.2006., 21:28
 4. Smrtna kazna;
  Autor Lexa u forumu Politika
  Odgovora: 106
  Poslednja poruka: 22.06.2006., 23:45
 5. ~smrtna kazna
  Autor *november rain* u forumu Tinejdžeri
  Odgovora: 176
  Poslednja poruka: 26.06.2005., 09:14

Pravila za slanje poruka

 • Ne možete kreirati novu temu
 • Ne možete poslati odgovor
 • Ne možete dodati priloge
 • Ne možete prepraviti svoju poruku
 •