Kosovo - „Zvezdana kapija“ planete
Strana 1 od 7 12345 ... PoslednjaPoslednja
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 159

Tema: Kosovo - „Zvezdana kapija“ planete

 1. #1
  Ističe se Dragan_srbcg (avatar)
  Učlanjen
  26.02.2008.
  Pol
  muški
  Poruke
  2.620
  Reputaciona moć
  62

  Exclamation Kosovo - „Zvezdana kapija“ planete

  Kosovo je potrebno Amerikancima da naprave veliku bazu zbog najsnažnijeg magnetnog polja – „Zvezdane kapije“, koja se nalazi na tom području. Po svemu sudeći, razbijanje Jugoslavije je usledilo baš zbog Kosova. Lakše je uzeti Kosovo maloj Srbiji, nego velikoj Jugoslaviji, koja je bila najveća vojna sila na Balkanu.

  Da bih vam objasnila navod u naslovu, moraću Vas voditi kroz razne grane nauke. Nikada se nisam zanosila politikom. Moje polje interesovanja je Bibljija. Ona iziskuje poznavanje starih kultura, astronomije, fizike, filozofije, itd. Poznavajući sve to, prosto mi se nametnuo odgovor o problemu Kosova. Zašto Amerika želi Kosovo? Zašto će na Kosovu biti najveća američka baza na svetu? Shvatila sam da više nije u pitanju politika i imperijalističko ponašanje velike sile. Proučavajući kroz istoriju razne velike imperije od Sumera i Egipta, preko Hiksa, Asirije, Haldeje, Persije, Aleksandra Makedonskog, Rima, Džingis Kana, Turske, Napoleona, Rusije, Hitlera, itd - uvek je bila u pitanju velika teritorija. Ovog puta je ta teritorija samo jedna tačka na mapi sveta. Dotakla me suština američkog interesa za Kosovo, koja ulazi u polje mog interesovanja, a nije politika – planeta Zemlja. Šta to Kosovo poseduje da je od tolikog vitalnog značaja za Ameriku? Razgovarala sam s našim intelektualcima i dobila sledeće odgovore: Kosovo je ekološka sredina! Kosovo poseduje ravnicu i brda, što pogoduje izgradnji jedne velike vojne baze! Amerikanci ne vole Srbe! U Americi je veliki albanski lobi, koji je uložio ogroman kapital da bi albanska nacionalna manjina dobila državu! Kosovo je idealna strateška tačka, s koje Amerikanci mogu kontrolisati celu Evropu! Na Kosovu je veliko rudno bogatstvo!

  Odgovori mi nisu bili ubedljivi. Prosto rečeno – besmisleni su. Zbog ekologije se ne izaziva treći svetski rat. Amerika ima toliko brda, ravnica i pustinja za jednu bazu. Pitala sam se. Kako su Albanci zaradili toliki novac, čak i svim mogućim kriminalnim radnjama? Šta će Americi na Kosovu strateška tačka da bi kontrolisali Evropu, kada to i bez Kosova rade. Koje je to rudno bogatstvo na tom malom prostoru, zbog kojeg se pobuđuju sve sile sveta? Mora da postoji neki mnogo, mnogo veći interes.
  Svima nam je već jasno da Kosovo nije albanska država već američka teritorija na tlu Srbije. Sve što vam budem dalje govorila u tekstu, ličiće vam na naučnu fantastiku. Ali, ne zaboravite da je u doba Nikole Tesle, mobilna telefonija bila naučna fantastika. Za nas je danas svakodnevnica.

  Poslednjih godinu dana, često se na raznim programima televizije mogu gledati emisije o globalnom zagrevanju naše planete i njenim posledicama. Organizovan je veliki skup svih zemalja sveta o zaštiti naše Zemlje i smanjenju ugljendioksida u atmosferi. Amerikanci su odbili da potpišu tu povelju. To je bila prva indicija da razmišljam da se nešto dešava s našom planetom. U knjizi „Eva od jabuke do zvezda“, u izdanju Miroslav, pisala sam o kataklizmi koju mi je inicirao Isak Njutn i koja nam je na pragu. Postupak Amerike o ne potpisivanju povelje, bila je potvrda mog istraživanja. Jedini logičan razlog američkog odbijanja povelje bio bi - nema svrhe ulagati u tom pravcu, jer je kataklizma neminovna.

  Ko se bavi čitanjem mitova i legendi neće zaobići Atlantidu. Naravno, nisam ni ja. Pisala sam o Atlantidi. Na osnovu mitova, Šlimanovih izjava o istraživanju Atlantide i tekstova starih grčkih filozofa, našla sam joj položaj u Atlantskom okeanu. Sada vam neću pričati o Atlantidi, nego samo želim da vas uputim na jedan zanimljiv podatak koji sam pronašla o Atlantidi. On me je podsetio na problem s Kosovom. Samo na Atlantidi se mogao naći jedan metal. On je između srebra i zlata i zvao se orihalk. Od nestanka Atlantide, ovog metala na našoj planeti više nema. Kada sam u školi učila o rudnim bogatstvima naše zemlje, sećam se podatka da samo na Kosovu postoji jedan metal i nigde drugde na čitavoj planeti. Kasnije sam čitala da je taj metal neophodan u gradnji kosmičkih brodova. Bez njega, naše poznavanje kosmosa bilo bi samo teoretsko.

  Amerikancima i Rusima, potreban je taj metal. To je neosporno. Pitala sam se: zašto ga jednostavno ne uvoze iz Srbiji? To bi ih neuporedivo manje koštalo. Ne mogu povezati da će najveća baza na svetu biti na Kosovu, samo zbog ovog metala. Mora da u celoj priči postoji još jedna karika većeg interesa. Koja?

  Pogledaćemo šta kaže fizika o jednom atomu. Jedan atom se sastoji od nukleusa i elektrona koji kruže oko tog nukleusa. Elektroni, kada prime jedan foton svetlosti, prelaze iz jedne orbite u drugu orbitu po principu elektriciteta. To čine svake sekunde. Mnogi naučnici sveta, odavno su u jednom atomu videli sliku mikro Sunčevog sistema. Oko Sunca takođe kruže planete i u poređenju s atomom to je makro svet. Da li i planete postupaju kao elektroni, menjajući svoje orbite? U astronomiji, nalazimo takav primer u Saturnovom prstenu. Na rubu Saturnovog prstena, dve stene koje imaju svoje orbite, i svaka je veličine oko 1000. km, posle nekoliko krugova, jednostavno zamene svoja mesta u orbitama po principu gravitacije. Astronomija nema odgovor, zašto to rade ove dve stene? Moje je mišljenje da one samo sled princip elektrona iz atoma. Menjaju svoje orbite onog trenutka kada prime foton svetlosti – uslovno rečeno. Očitavanje jednog kosmosa u drugom kosmosu, stvara ono što nazivamo čudesnim. Čudesan je fenomen koji se dešava u skladu sa zakonima drugih kosmosa. Zakoni su nam nepoznati i zato su čudesni. Svi kosmosi proizilaze iz istih sila i istih zakona. Zakoni su svuda isti, ali ih mi poimamo različito.

  Šta kažu naši preci, da li nam u tekstovima ostavljaju svoja saznanja o Sunčevom sistemu? U Starom zavetu, kod proroka Izaiji, Danijela, i u Jovanovom otkrovenju, nalazimo sledeći tekst:
  Knjiga proroka Izaiji, gl. 14, 12 i 13 i 14;
  „Kako pade s neba, zvezdo danice, kćeri zorina? kako se obori na zemlju koji si gazio narode?“
  „A govorio si u srcu svom: izaći ću na nebo, više zvezda Božijih podignuću presto svoj, i sešću na gori zbornoj na strani severnoj“.
  „Izaći ću u visine nad oblake, izjednačiću se s višnjim“.
  Knjiga proroka Danijela, gl. 12, 1 i 2;

  „A u to vreme će se podignuti Mihajlo veliki knez, koji brani tvoj narod; i biće žalosno vreme, kako ga nije bilo od kako je naroda do tada; i u to će se vreme izbaviti tvoj narod, svaki koji se nađe zapisan u knjizi“.
  „I mnogo onih koji spavaju u prahu zemaljskom probudiće se, jedni na život večni a drugi na sramotu i prekor večni“.
  Otkrovenje Jovanovo, gl. 12, 7 i 8;
  „I posta rat na nebu. Mihajlo i anđeli njegovi udariše na aždahu, i bi se aždaha i anđeli njezini“.
  „I ne nadvladaše, i više im se ne nađe mesta na nebu“.

  Zaratrustra, prorok stare persijske religije Mazdaizma, pričao je o znamenjima, čudima i pometnjama, koje se javljaju krajem svakog milenijuma. Seneka kaže: „Beros, Belov prevodilac smatra da su do poremećaja dovele planete, koje danas slede različite putanje i da će se ponovo ujediniti u znaku raka i postaviće se duž jedne linije, tako da se jednom crtom može preći kroz središte svih planeta. Do potopa će doći kada se planete nađu u konjukciji u znaku jarca“. Feničani i Sirijci, Veneru su zvali – Asterot-Karnaim. To znači rogata Astrata. Carica Nebeska, o kojoj govori prorok Jeremija u Starom zavetu - jeste Venera.

  Iz priloženog teksta, možemo zaključiti da su astronomske pojave na nebeskom svodu ostavile traga u životima naših predaka. Cela vasiona koju mi poznajemo je sistem odnosa, a ne slučajna aglomeracija nasumice nastalih tela koja se kreću bez sistema i reda.
  Amerikanci, a sigurna sam i Rusi, odavno eksperimentišu s indukovanjem magnetnog polja. Indukovanjem magnetnog polja, najbrži je i najjednostavniji način putovanja. Ovakvim putovanjem brod ili već neko drugo sredstvo, nestaće s jednog mesta i pojaviti se na nekom drugom. Da bi se to izvelo, mora se imati sprava, oblika geometrijske figure koja ima samo jednu stranu. Primera radi, uzećemo jednu papirnatu traku, savićemo je, a zatim spojiti njene krajeve. Kružni oblik koji smo dobili, ima samo jednu stranu. To možemo dokazati povlačenjem linije koja ide sredinom trake i spaja se sa svojim početkom, a da se ni na jednom mestu ne prekida. Ako se duž linije preseče traka, dobićemo jedan veći krug, a ne dva međusobno povezana kruga, kako bi se to očekivalo. Ovakav oblik stvara snažno magnetno polje. U vozilu bilo kojeg oblika, treba slediti geometrijsku figuru i uvek stati kada se napuni pun krug. Elektronska sprava, pomoći će da se polje podeli na dva dela. Vozilo će tad nestati s tog mesta, usled dejstva snažnog magnetnog polja. Pojaviće se na sasvim nekom drugom mestu.
  Više na --->

  http://www.srpskapolitika.com/intervjui/2008/latinica/047.html 2. #2
  Legenda čedina_zebra (avatar)
  Učlanjen
  05.12.2008.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  Apatin
  Poruke
  53.171
  Tekstova u blogu
  26
  Reputaciona moć
  3282

  Podrazumevano Re: Kosovo - „Zvezdana kapija“ planete

  svaka teža traži protivtežu pa ima u Srbiji još mesta za baze

 3. #3
  Zainteresovan član bulava (avatar)
  Učlanjen
  30.01.2009.
  Pol
  muški
  Poruke
  223
  Reputaciona moć
  35

  Podrazumevano Re: Kosovo - „Zvezdana kapija“ planete

  пре ће бити да су у питању овоземаљски разлози


  U našoj južnoj pokrajini ima uglja, hroma, mangana, bora, volframa i uranijuma...

  Za koga je čuvana kosmetska nafta punih pet decenija?

  Zdrav razum govori da u kosmetskom podzemlju ima značajnih rezervi nafte. To potvrđuju i podaci o gotovo tajnim istraživanjima tokom proteklih pola veka
  Danas je nepoznata debljina sloja škriljaca koje stručnjaci ubrajaju u „kaspijsku žilu“ koja se pruža do Jadranskog mora. Istraživanje kod sela Šumadija, a i na još nekoliko lokacija na Kosmetu, dobilo je oznaku „strogo poverljivo“! Tadašnja jugoslovenska vlast je učinila sve da kosmetsku naftu prekrije poluvekovna tama! Zašto? Kasnije su crpljene skromne količine nafte po Vojvodini, dok se o kosmetskom blagu nije govorilo. Ili nije smelo?
  Da li je crno zlato bilo „kaparisano“?
  Muk je trajao do 1999. godine, kada je uoči napada NATO na Jugoslaviju, dr Sara Flaunders, direktor Američkog akcionog centra, u listu Vašington Poust objavila članak naslovljen sa „Rat i rudnici“ u kojem piše o interesovanju multinacionalnih kompanija za naše područje. I ona, kao i mnogi drugi pisci o resursima Kosmeta, kao mačka oko vruće kaše obilazi oko kosmetske nafte, više se baveći grandioznim rezervama uglja (500 milijardi dolara). Tokom napada NATO na Srbiju, među špekulacijama o pravom razlogu napada, pojavila se ona o kojoj je govorio Džon Pilger - nafta. Reč je o projektu koji je dospeo na dnevni red SAD i velikih multinacionalnih kompanija odmah nakon okončanja hladnog rata: ostvarenje naftnog protektorata od Persijskog zaliva do Kaspijskog mora i od obala južne Evrope do Indijskog okeana.
  Nafta, bor, volfram, bizmut i uranijum su bili najvažniji povodi da se posle Kumanovskog sporazuma (jun 1999), odmah iza prethodnice Kfora, britanskih trupa generala Džeksona, nađu ne jedinice ostalih članica Kfora, već poslenici multinacionalnih kompanija. Predvodili su ih ljudi američke kompanije „Braun i Rut“, a upravo su oni, pre dolaska američkih vojnika Kfora, izgradili ogromnu bazu Bondstil, koja je u blizini njima očito poznatih ležišta dragocenih minerala i nafte. Naravno, „Braun i Rut“ su i danas tamo. Šta tamo radi građevinska kompanija koja učestvuje i u mnogim naftnim poslovima, nije poznato, ali može da se pretpostavi.
  Podsetimo se i detalja godinu dana pre napada NATO, kada je Baljevac na Ibru, kod kojeg je rudnik veoma bogate žile uglja, ugostio jednog „predstavnika“ holandske firme nedefinisanih interesovanja. Bio je to Hans van de Bruk, tada član holandske vlade!? Inače u rudniku uglja kod Baljevca je otkriveno bogato ležite bora, u svetu retke, ali veoma upotrebljive rude u tzv. novim tehnologijama. Zanimljivo je to da ni ovaj mineral nisu iskopavale naše bivše države!
  Nisu preterivale ni sa vađenjem hroma, a na Kosmetu je 20 odsto svetskih rezervi!?

  Sada je jasno da je kosmetsko mineralno bogatstvo, posebno nafta, dugo bilo pod mnogim velovima tajni. NJih su stavljale naše bivše države, naši ljudi. Zašto? Zbog čega? Za koga? Zar je moguće da su pre pola veka, ovi koji se spremaju da čerupaju Kosmet, znali čega sve ima ispod kosovskih božura? Zar je moguće da su naši nekadašnji lideri sve otkriveno prikrili, ostavljajući ga u nasleđe budućim otmičarima Kosova i Metohije?
  Poslednji put ažurirao/la bulava : 08.02.2009. u 12:30

 4. #4
  Elita
  Učlanjen
  08.06.2007.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  NS
  Poruke
  22.514
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Kosovo - „Zvezdana kapija“ planete

  zanimljivo...

 5. #5
  Ističe se Dragan_srbcg (avatar)
  Učlanjen
  26.02.2008.
  Pol
  muški
  Poruke
  2.620
  Reputaciona moć
  62

  Podrazumevano Re: Kosovo - „Zvezdana kapija“ planete

  Pa svakako ima nešto na ovome...

 6. #6
  Iskusan
  Učlanjen
  20.11.2006.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Nord på
  Poruke
  5.083
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Kosovo - „Zvezdana kapija“ planete

  Ljudska masta i galaksija su bezkonacne...

 7. #7
  Domaćin
  Učlanjen
  11.06.2008.
  Pol
  muški
  Poruke
  3.380
  Reputaciona moć
  68

  Podrazumevano Re: Kosovo - „Zvezdana kapija“ planete

  Kapija, ne kapija...nego,
  kada ce biti organizovan odbojkashki kup ,
  ozbiljno mislim na sport,.....pa shta...od neceg se treba poceti,ajmo sportisti...`e..sh politicare...

 8. #8
  Iskusan
  Učlanjen
  07.06.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  od Prevlake pa sve do Dunava
  Poruke
  5.830
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Kosovo - „Zvezdana kapija“ planete

  Citat Original postavio Vintage Pogledaj poruku
  Ljudska masta i galaksija su bezkonacne...
  Reci slobodno ljudska glupost.

  I tako stiže nova teorija o "Stargate"-u!

  Nakon kraćeg razmišljana jedino moguće je da se kaže: 9. #9
  Poznat Koschei.Besmertnii (avatar)
  Učlanjen
  12.08.2003.
  Pol
  muški
  Lokacija
  A, A
  Poruke
  8.575
  Tekstova u blogu
  132
  Reputaciona moć
  138

  Podrazumevano Re: Kosovo - „Zvezdana kapija“ planete

  Ја сам још пре неколико година писао на овом Форуму о послу "Југо-Америка" и да су прави власници тог пројекта Лоренс Иглбергер, који је у време потписивања тог уговора (негде од 1985. - `90.) био амбасадор у СФРЈ, и Милошевић који је био председник коуниста Србије и председник Београдске банке.

  У склопу посла се отвара оф шор компанија на Кипру "ЈугоАраб Компани" чији је директор био Зоран Дракулић. Посао са извозом Југа у Америку је био само мазање очију јавности а прави посао је био да је Тексако купио концесије на косовску нафту, а Џенерал Електрик је пазарио хидропотенцијал Дрине. Е сада у светлу тога погледајте где су Американци... на Дрини (РС) и на Космету!

  Проблем је настао када су почели сукоби у СФРЈ и када се Слоба одметнуо од ортака који је тада био државни секретар САД и тражио од њега да га подржи "или од нашег посла нема ништа"!

  САД која је до тада говорила да је то унутрашњи сукоб и да их не занима, одједном мења приступ и признаје ХР и БиХ... даље знате!
  Но без медведя нет тайги, без тайги нет Сибири, без Сибири нет России, без России весь мир сирота.

 10. #10
  Domaćin
  Učlanjen
  11.06.2008.
  Pol
  muški
  Poruke
  3.380
  Reputaciona moć
  68

  Podrazumevano Re: Kosovo - „Zvezdana kapija“ planete

  Ha ha ,...bice da je fazon u "tajnoj" shifri zvanoj LOBI.....

 11. #11
  Aktivan član ubootfahrer (avatar)
  Učlanjen
  30.01.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Auf dem Atlantik, Auf dem weiten Meer
  Poruke
  1.695
  Reputaciona moć
  53

  Podrazumevano Re: Kosovo - „Zvezdana kapija“ planete

  Citat Original postavio Dragan_srbcg Pogledaj poruku

  On je između srebra i zlata i zvao se orihalk.
  Može malo preciznije?

  Tipa slimbol, atomski broj, unuficirana atomska masa, elektronska konfiguracija i slični podaci koji mogu da se pročitaju iz Mendeljejevog periodnog sistema elemenata.

  P.S.

  Nadam se da ne zamjeraš što sam skratio tvoj tekst, ali stvarno je dugačak za citiranje.
  Bad people are punished by society's law and all good people...
  are punished by Murphy's law.

 12. #12
  Iskusan
  Učlanjen
  20.11.2006.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Nord på
  Poruke
  5.083
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Kosovo - „Zvezdana kapija“ planete

  Citat Original postavio ljubo_001 Pogledaj poruku
  Reci slobodno ljudska glupost.

  I tako stiže nova teorija o "Stargate"-u!

  Nakon kraćeg razmišljana jedino moguće je da se kaže:


  Moguca inspiracija za novu seriju Harry Potter-a. A i naslov odgovara

 13. #13
  Ističe se Dragan_srbcg (avatar)
  Učlanjen
  26.02.2008.
  Pol
  muški
  Poruke
  2.620
  Reputaciona moć
  62

  Podrazumevano Re: Kosovo - „Zvezdana kapija“ planete

  Može malo preciznije?

  Tipa slimbol, atomski broj, unuficirana atomska masa, elektronska konfiguracija i slični podaci koji mogu da se pročitaju iz Mendeljejevog periodnog sistema elemenata.
  evo ovo sam našao na netu

  Atlantinjani su kopali, topili rude, dobivali i koristili orihalk. Orihalk je legura bakra i cinka, poznata kao mesing, mjed ili medenina. Područja u regionu obiluju rudama boksita, željeza, mangana, kroma, srebra, zlata, bakra i cinka.

  http://hr.atlantida.spletnestrani.com/atlantida/

 14. #14
  Veoma poznat Avetinja (avatar)
  Učlanjen
  04.03.2006.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Budva
  Poruke
  13.983
  Reputaciona moć
  184

  Podrazumevano Re: Kosovo - „Zvezdana kapija“ planete

  Zanimljivo zanimljivo je sve to ...

  Al u qrcu ... i posle me pitalju ljudi što ja živim od danas do sjutra ...

 15. #15
  Iskusan
  Učlanjen
  07.06.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  od Prevlake pa sve do Dunava
  Poruke
  5.830
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Kosovo - „Zvezdana kapija“ planete

  Kada sam u školi učila o rudnim bogatstvima naše zemlje, sećam se podatka da samo na Kosovu postoji jedan metal i nigde drugde na čitavoj planeti. Kasnije sam čitala da je taj metal neophodan u gradnji kosmičkih brodova. Bez njega, naše poznavanje kosmosa bilo bi samo teoretsko.

  Koji je to metal?

 16. #16
  Elita djurinica (avatar)
  Učlanjen
  21.01.2009.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  KamboDža, dakle
  Poruke
  15.560
  Reputaciona moć
  188

  Podrazumevano Re: Kosovo - „Zvezdana kapija“ planete

  Joj, onaj Superemenov, tj najsličnija ruda kriptonitu?

  Ljubo, divna Si

 17. #17
  Aktivan član ubootfahrer (avatar)
  Učlanjen
  30.01.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Auf dem Atlantik, Auf dem weiten Meer
  Poruke
  1.695
  Reputaciona moć
  53

  Podrazumevano Re: Kosovo - „Zvezdana kapija“ planete

  Citat Original postavio Dragan_srbcg Pogledaj poruku
  evo ovo sam našao na netu

  Atlantinjani su kopali, topili rude, dobivali i koristili orihalk. Orihalk je legura bakra i cinka, poznata kao mesing, mjed ili medenina. Područja u regionu obiluju rudama boksita, željeza, mangana, kroma, srebra, zlata, bakra i cinka.

  http://hr.atlantida.spletnestrani.com/atlantida/
  Hvala.

  Dakle nije "između zlata i srebra" jer nije u pitanju element iz periodnog sistema, već Legura. Legure su smjese dva ili više elemenata od kojih je najmanje jedan metal.
  Bad people are punished by society's law and all good people...
  are punished by Murphy's law.

 18. #18
  Iskusan
  Učlanjen
  07.06.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  od Prevlake pa sve do Dunava
  Poruke
  5.830
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Kosovo - „Zvezdana kapija“ planete

  Citat Original postavio djurinica Pogledaj poruku
  Joj, onaj Superemenov, tj najsličnija ruda kriptonitu?

  Ljubo, divna Si
  Hvala, hvala!
  Stiže tebi jedna bona da ojačaš malo.

 19. #19
  Elita
  Učlanjen
  12.09.2008.
  Pol
  muški
  Poruke
  20.450
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Kosovo - „Zvezdana kapija“ planete

  Postoji teorija da su Trepču zapravo napravili vanzemaljci i da je to "vagina" planete i da u stvari služi kao put ka Zemljinoj materici i ka podzemnom svetu... Odnosno, Kosmos oplođuje planetu Zemlju preko Trepče...

  Kad sam se probudio, žena me pitala, što stalno uzdišeš zemlja, zemlja, zemlja...

 20. #20
  Obećava d_knez (avatar)
  Učlanjen
  10.01.2008.
  Pol
  muški
  Poruke
  85
  Reputaciona moć
  37

  Podrazumevano Re: Kosovo - „Zvezdana kapija“ planete

  Citat Original postavio Dragan_srbcg Pogledaj poruku
  Da bih vam objasnila navod u naslovu, moraću Vas voditi kroz razne grane nauke. Nikada se nisam zanosila politikom. Moje polje interesovanja je Biblija.
  Ovo je kontradiktorno.

 21. #21
  Legenda Победоносцев (avatar)
  Učlanjen
  15.11.2007.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Long way from Tipperary
  Poruke
  53.940
  Reputaciona moć
  1311

  Podrazumevano Re: Kosovo - „Zvezdana kapija“ planete

  Kosovo je potrebno Amerikancima da naprave veliku bazu zbog najsnažnijeg magnetnog polja – „Zvezdane kapije“, koja se nalazi na tom području. Po svemu sudeći, razbijanje Jugoslavije je usledilo baš zbog Kosova. Lakše je uzeti Kosovo maloj Srbiji, nego velikoj Jugoslaviji, koja je bila najveća vojna sila na Balkanu.
  Kuku otese nam zvezdanu kapiju! Kako cemo sad na Mars
  no longer at ease here, in the old dispensation

 22. #22
  Aktivan član ubootfahrer (avatar)
  Učlanjen
  30.01.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Auf dem Atlantik, Auf dem weiten Meer
  Poruke
  1.695
  Reputaciona moć
  53

  Podrazumevano Re: Kosovo - „Zvezdana kapija“ planete

  Citat Original postavio Победоносцев Pogledaj poruku
  Kuku otese nam zvezdanu kapiju! Kako cemo sad na Mars
  Ostaje nam jedino da probam autostopom ili pjehe.
  Bad people are punished by society's law and all good people...
  are punished by Murphy's law.

 23. #23
  Domaćin мирјана б. (avatar)
  Učlanjen
  03.04.2008.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  Бања Лука
  Poruke
  3.100
  Tekstova u blogu
  3
  Reputaciona moć
  217

  Podrazumevano Re: Kosovo - „Zvezdana kapija“ planete

  Ako sam ja dobro shvatila, Kosovo treba da posluži grupi američkih naučnika, da bi Zemlju prebacili u durgu orbitu, uništili sve ljude na planeti,i tako od sebe načinili bogove? I na kraju svega, zaključak ove žene je a pustimo da stvari idu svojim tokom : " Približimo se svojim porodicama, prijateljima i pustimo da mir zavlada našim srcima. Granica na Kosovu sa Srbijom, koja je postala vatrena stihija, vrlo brzo će se ugasiti i neće joj biti traga. Prihvatimo je kao ograđenu veliku američku vojnu bazu. Ona to i jeste. Moramo shvatiti da su Albanci u celoj priči samo paravan. Možda, nije postojala druga mogućnost. Okrenimo se duhovnom uzdizanju, jer je to jedini način da svako od nas stigne do večnosti, a nemamo još mnogo vremena."

  gomila gluposti
  Poslednji put ažurirao/la мирјана б. : 08.02.2009. u 15:48

 24. #24
  Buduća legenda 27E (avatar)
  Učlanjen
  09.02.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Mirijevo2
  Poruke
  46.247
  Tekstova u blogu
  8
  Reputaciona moć
  661

  Podrazumevano Re: Kosovo - „Zvezdana kapija“ planete

  kosovo je srpska, udaljena provincija. prelepa.

  sta su tu ameri nasli i koji im je interes, ko bi znao. al je istina da je vaznije vasingtonu nego oficijelnom bgdu
  dokle god pucaju puske na ljubinom grobu nemci nece proci,
  a kad prestanu znajte da na ljubinom gobu nema vise zivih proletera

 25. #25
  Veoma poznat
  Učlanjen
  21.10.2006.
  Pol
  muški
  Lokacija
  "негде уз неко питјенце и мезенце"
  Poruke
  10.620
  Reputaciona moć
  0

  Talking Re: Kosovo - „Zvezdana kapija“ planete

  Citat Original postavio mirjana b. Pogledaj poruku
  Ako sam ja dobro shvatila, Kosovo treba da posluži grupi američkih naučnika, da bi Zemlju prebacili u durgu orbitu, uništili sve ljude na planeti,i tako od sebe načinili bogove? I na kraju svega, zaključak ove žene je a pustimo da stvari idu svojim tokom : " Približimo se svojim porodicama, prijateljima i pustimo da mir zavlada našim srcima. Granica na Kosovu sa Srbijom, koja je postala vatrena stihija, vrlo brzo će se ugasiti i neće joj biti traga. Prihvatimo je kao ograđenu veliku američku vojnu bazu. Ona to i jeste. Moramo shvatiti da su Albanci u celoj priči samo paravan. Možda, nije postojala druga mogućnost. Okrenimo se duhovnom uzdizanju, jer je to jedini način da svako od nas stigne do večnosti, a nemamo još mnogo vremena."
  Ma Kosovo je turistički i ekonomski raj na Zemlji!!!
  Amerikanci su zainteresovani za duhovnu tradiciju i spomenike istorije jer najbolje shvataju njihovu vrijednost u daljem razvoju ljudske civilizacije!!! Pravi su baštinari tamošnje istorijske duhovnosti!!! Potpuni nematerijalizam i striktna orjentacija prema Bogu i duhovnim vrijednostima!!! Lokalni Srbalji tu samo kvare "bogoljubne" navike i namjere domicilnog stanovništva i NATO snaga!!!

Strana 1 od 7 12345 ... PoslednjaPoslednja
Vrh strane

Slične teme

 1. retrogradne (R) planete
  Autor sampita u forumu Planete
  Odgovora: 51
  Poslednja poruka: 26.02.2017., 22:22
 2. neaspektovane planete
  Autor devojcurak u forumu Aspekti
  Odgovora: 56
  Poslednja poruka: 07.08.2010., 13:24
 3. PLANETE PO KUCAMA...
  Autor sevilja u forumu Kuće
  Odgovora: 278
  Poslednja poruka: 21.01.2010., 02:35
 4. vodene planete
  Autor Svabov u forumu Prirodne nauke
  Odgovora: 6
  Poslednja poruka: 15.09.2006., 22:06

Pravila za slanje poruka

 • Ne možete kreirati novu temu
 • Ne možete poslati odgovor
 • Ne možete dodati priloge
 • Ne možete prepraviti svoju poruku
 •