kako to yu browsera

Postoji ! Koristio sam ga pre oko 2 godine, pre nego sto sam skinuo noviju verziju koja je totalno prsla.

"YuBrowser je mali Web čitač koji se oslanja na Internet Explorer. Sve opcije u ovom programu su na srpskom jeziku, a poseduje tri značajnije razlike u odnosu na svog "domaćina".Kao prvo, u gornjem delu ekrana postoji opcija "Yu Sajtovi" koja predstavlja neku vrstu "favorites" menija koji se odnosi isključivo na domaće Web adrese. Druga razlika je mogućnost pretraživanja Yu Interneta preko dve domaće mašine za pretraživanje (pogodili ste, jedna od njih je Krstarica). Poslednja razlika u odnosu na orginal se odnosi na statusnu liniju koja se nalazi na dnu ekrana. Ovde je ona mnogo informativnija i korisnici imaju bolji uvid u status stranice koja se učitava."

Probaj da ga nadjesh, nije losh.
 
Serijski_Ubica:
BTW, pronashao sam ga u svojoj kolekciji, pa ako hoces mogu da ti posaljem (zip oko 256 KB) na mail pa ga ti isprobaj. Inace, meni na XP-u ne radi kako bi trebalo :cry:
i ja imam XP, sto mislis da to ima veze? znam da sam imala problem sa XP i za koriscenje krstarice ali kad sam skinula javasoft onda je sve bilo ok.
 
Mozda i nema veze, ali meni nece da radi. Tj. radi, ali je sve pobutano, dugmici su svud po ekranu, prava zbrka... Znaci potpuno je neupotrebljiv (kod mene, za tvoj komp nemam pojma). Mislim da to nije do XP-a nego zbog "vise sile" :)
 
glis:
E bas si mi pomogao. Reci nesto sto ne znam. Pomoty!

nishta te ne sprechava da probash. prog. je mali, pa ako ne uspe, boze moj, nauci neki programski jezik i baci se na izradu svog browsera :D
U svakom sluchaju, skini ga sa maila na yahoo.com
Yahoo! ID: s_ubica a password je 123456
toliko od mene (pomogao sam ti i previshe;) :wink:
 
Probao sam i sam YU BROWSER i sa win98 radio je odlicno kao i sa WIN95 koji jos koristim na jednom starom laptop racunaru.. Dakle YU browser je koliko se sjecam bila beta verzija nekog eto naseg browsera a probao sam ga iskreno sa win2000 pro i isto tako nije radio kako treba. Da, sjecam se probao sam ga i u XP kod jednog prijatelja i u njemu nije radio.. Predpostavka je moja da u NTFS ne radi kako treba, jer u svim sistemima koje rade sa FAT32 nema problema sa YU Browserom... Eto slucaja izbrisao sam ga prije par dana.. Poz..
 

Back
Top