Nis,Bulevar dr Zorana Djindjica 6-8
www.filmpublikart.net
kontakt phone:+ 381 18 24 88 61
06.Medjunarodni Festival lekovitog, aromatičnog i začinskog bilja
04. – 08. februar 2009. god. Niš


Poštovani,

Obavestavamo Vas da ce se tradicionalni 06. FESTIVAL ČAJA održati od (sreda) 04. do (nedelja) 08. februara 2009.godine u Nišu u prostoru Belog Hola Kluba Vojske.
Festival je promotivno-edukativnog karaktera i deo je velikog projekta FPA "Živeti sa prirodom" koji je podržan od Ministarstva poljoprivrede i Ministarstva ekologije Vlade Republike Srbije.

Sta nas ocekuje na festivalu :
Na festivalu će biti organizovane tribine u saradnji sa stručnim i ekološkim udruženjima, predavanja, prezentacije, promocije, sastanci sa odgovarajucim institucijama.
Na festivalu se izlažu proizvodi od lekovitog, aromatičnog i začinskog bilja, kao što su čajevi za uživanje, lekoviti čajevi, razni začini i proizvodi od njih, kozmetički, medicinski i drugi proizvodi od lekovitog i aromatčnog bilja, ambalaža za iste i drugi proizvodi, literatura, časopisi...
Festival je prodajnog karaktera.
Ulaz za posetioce je besplatan, a radno vreme festivala je od 09.00h. do 18.00h. Svecano otvaranje je u sredu 04 februara u 13 casova.
Otvaranju ce prisustvovati predsednik Skupstine Opsine Nis, gradski vecnici,predsednik G.O.Crveni krst, predsednik G.O.Palilula,nacelnici gradskih uprava koji ce se istom prilikom obratiti i prisutnima i ukazati na znacaj ovakve manifestacije.

Na 06. Festivalu Čaja, tradicionalno održaće se takmičenje za dodelu priznanja NAJ ČAJ, Naj dizajn, najbolji nastup, inovaciju. Svi učesnici dobijaju zahvalnice za učešće. Pobednici u kategorijama pored plaketa i umetnički rad "Zlatni čajnik".

Osnovni CILJ ove jedinstvene manifestacije je da upozna poslovnu i širu javnost sa raspoloživim prirodnim resursima i obimu njihove eksplatacije u Srbiji; kvalitetom, asortimanom i posebnim odlikama lekovitog,aromaticnog bilja koje je prisutno na tržistu; podstakne ostvarivanje regionalne i medjunarodne saradnje; doprinese povećanju plasmana proizvoda, izvozu na ino-tržište; većoj upotrebi lekovitog i aromaticnog bilja u domaćinstvima i da u saradnji sa rukovodstvom Grada Niša,nadleznim,ali uspavanim Upravama,podstakne da i na ovaj način uzmu aktivno učešće u ostvarivanju misije «za humanije gradove i zdraviji zivot u njima».

Za sve informacije možete se obratiti
Advertise management-u FILM PUBLIK ART
Bul.dr Zorana Djindjića 6-8, 18 000 NIŠ
www.filmpublikart.net
kontakt:
advertise management FPA-team,Nis
phone:+ 381 18 24 88 61


POZDRAVLJAMO VAS I OČEKUJEMO NA 06. MEDJUNARODNOM FESTIVALU ČAJA U NIŠU.