WHOOPS Baterry_Snowboard & Music Fest Kopaonik_09-11.02
Prikazujem rezultate 1 do 5 od 5

Tema: WHOOPS Baterry_Snowboard & Music Fest Kopaonik_09-11.02

 1. #1
  Zainteresovan član EXIT Festival (avatar)
  Učlanjen
  16.04.2008.
  Pol
  muški
  Poruke
  187
  Reputaciona moć
  36

  Podrazumevano WHOOPS Baterry_Snowboard & Music Fest Kopaonik_09-11.02  State of Exit i Udruženje Freestyler predstavljaju WHOOPS Baterry - Snowboard & Music Festival na Kopaoniku od 9. do 11. februara ove godine.

  U okviru festivala održaće se snowbording takmičenje najvišeg ranga u regionu - Evropski kup u disciplinama “Big Air” i “Slope Style”. Kup se održava šesti jubilarni put, a potvrđeno je učešće najvećih zvezda snowbordinga.

  Tri dana adrenalin će vam podizati preko 80 takmičara svojim snowboard vratolomijama u dnevnim i noćnim takmičarskim i revijalnim nastupima na velikoj stazi Malo jezero, a ako ste dovoljno hrabri imaćete priliku da se sami okušate na maloj Half Pipe stazi. Nagradni fond takmičarskog programa iznosiće 5000 evra.

  GOLDIE, CUT KILLER, SAJSI, TRANCE BALKAN DESORGANISATION, OVERDRIVE su samo neki od muzičara koji će biti zaduženi za zabavu na više lokacija i koji obećavaju tri dana pravog festivalskog ugođaja na planini.

  Kompletan sportski deo, postavka elemenata na stazi i uređenje staze, propozicije takmičenja, prijave učesnika i prateća dokumentacija takmičenja kao i ocenjivanje i bodovanje odvija se po pravilima FIS federacije i uz monitoring sudija ove organizacije, odnosno uz nadzor svetske ski i snowboarding federacije.

  Uvertira će biti u Novom Sadu 24. januara na platou Spensa, gde će takmičari svetskog renomea pokazati deo svojih umeća, a naravno, da bi ugođaj bio potpun, tu je i muzički program kao i after party.

  SPORTSKI TAKMIČARSKI DEO

  SKOKOVI I GELENDERI NA VELIKOJ STAZI MALO JEZERO

  10. i 11. februar

  Prvi deo velike staze sa dva nivoa skakaonica i drugi deo sa po šest gelendera se koristi u sklopu takmičenja u sesijama po celoj stazi u oba dana u dnevnom terminu od 9 i 30 do 16 časova i u noćnom terminu od 18 do 20 časova. Posetioci će imati priliku da vide podvige profesionalca iz celog sveta.

  Takmičenje je otvorenog tipa i moći će da se takmiče svi boarderi koji su akreditovani od strane FIS–a.

  SPORTSKI ZABAVNI DEO

  „BAG JUMP“ SKOKOVI NA MALOJ STAZI „HALF PIPE“

  „BAG JUMP“ prvi put u Srbiji! Ovaj deo zabave je otvoren za sve posetioce koji imaju minimum znanja u oblasti snowboarda i potrebnu opremu, a žele da osete doživljaj skoka uz pomoć boarda sa velike visine i pri tom se bezbedno prizeme.

  Boarderi će imati priliku da se oprobaju u „Jump Bagu“ 10. i 11. februara od 9 i 30 do 16 časova.

  * Trening za učesnike sportskog takmičenja za sve discipline se odvija 9. februara tokom celog dana.

  Ovo takmičenje se održava pod etiketom najboljeg FIS Euro Cup takmičenja na Balkanu i prošle godine je ugostilo trinaest nacija i preko pedeset vozača.

  MUZIČKI PROGRAM

  Takmičenja 10. i 11. februara prati bogat muzički program:

  - prvi dan u vidu žurki u noćnom terminu od 20 časova u lokalnim kafićima
  - drugi dan u vidu koncerta hotelu Grand u večernjim časovima.

  Spens RAIL SESSION 24. januar 2009.

  Urbano freestyle takmičenje – vožnja, klizanje po gelenderu održaće se na stepeništu SPENSA, prema platou koji izlazi na ulicu Maksima Gorkog.

  Takmičenje je osmišljeno van standardnih formata, vozači voze u jam formatu – slobodan start i neograničen broj vožnji, što omogućava visoku dinamiku i atraktivnost takmičenja, dok efektna rasveta i muzika dodatno podižu atmosferu publike.

  Nagrađuje se najatraktivniji trik ili vozač koji kliza celom dužinom gelendera.

  Takmičenje je “invitation” tipa, moći će da se takmiče samo oni boarder koji su pozvani od strane Fristajlera.

  Nagradni fond za takmičenje ispred SPENSA iznosi 1000 eura.

  Trening počinje u 16 časova, takmičenje u 18, kraj i proglašenje pobednika u 22, a od 22 časa počinje nezaboravan after party. 2. #2
  Zainteresovan član EXIT Festival (avatar)
  Učlanjen
  16.04.2008.
  Pol
  muški
  Poruke
  187
  Reputaciona moć
  36

  Podrazumevano Re: WHOOPS Baterry_Snowboard & Music Fest Kopaonik_09-11.02

  Snoubord takmičenje ispred Spensa  „State of Exit“ i Udruženje „Freestyler“ predstavljaju „Spens Rail Session“, takmičenje slobodnog stila u snoubordu koje će se održati na stepeništu ispred novosadskog sportskog centra „Spens“ u subotu 24. januara sa početkom u 18 časova.
  Vožnja slobodnog stila, klizanje snoubordom po gelenderu, održaće se na stepeništu „Spens“-a, prema platou koji izlazi na Ulicu Maksima Gorkog. Takmičenje je osmišljeno van standardnih formata, a vozači voze u „džem“ (Jam) formatu što podrazumeva slobodan start i neograničen broj vožnji. Takav format po pravilu garantuje visoku dinamiku i atraktivnost takmičenja, dok će efektna rasveta i glasna muzika dodatno podizati atmosferu publike.
  Nagrađuje se najatraktivniji trik ili vozač koji se spušta celom dužinom gelendera. Takmičenje je po sistemu pozivnica, tj. moći će da se takmiče samo oni borderi koji su pozvani od strane Udruženja „Freestylera“. Nagradni fond takmičenja iznosi 1000 evra.
  Trening počinje u 16, a takmičenje u 18 časova, dok su kraj i proglašenje pobednika zakazani za 22 časa nakon čega u novosadskom „Latino baru“ počinje velika promotivna zabava za predstojeći „WHOOPS Battery - Snowboard & Music Festival“ koji će se održati na Kopaoniku od 9. do 11. februara ove godine.  U okviru „Whoops Battery“ festivala održaće se snowbording takmičenje najvišeg ranga u regionu, FIS Evropski kup u disciplinama “Big Air” i “Slope Style”. Kup se održava šesti jubilarni put, a potvrđeno je učešće najvećih zvezda snoubordinga.
  Preko 80 takmičara će tokom tri dana prikazati vrhunske snowboard egzibicije u svojim takmičarskim i revijalnim nastupima na velikoj stazi „Malo jezero“. Hrabriji posetioci imaće priliku da se i sami oprobaju na maloj „Half Pipe“ stazi. Nagradni fond takmičarskog programa iznosiće 5000 evra.
  Kompletan sportski deo, postavka elemenata na stazi i uređenje staze, propozicije takmičenja, prijave učesnika i prateća dokumentacija takmičenja, kao i ocenjivanje i bodovanje, odvija se po pravilima FIS-a, odnosno Međunarodne skijaške federacije i uz monitoring sudija ove svetske organizacije.
  Ovo takmičenje se održava pod etiketom najboljeg „FIS Euro Cup“ takmičenja na Balkanu i prošle godine je ugostilo trinaest nacija i preko pedeset sportista.
  Takmičenja 10. i 11. februara prati bogat muzički program, prvog dana u vidu žurki od 20 časova u lokalnim kafićima, a druge večeri u vidu koncerta u hotelu „Grand“. Britanski drum’n’bass DJ Goldie, francuski hip-hop DJ Cut Killer, te bendovi Sajsi, Trance Balkan Desorganisation i Overdrive su samo neki od muzičara koji će nastupati na više lokacija tokom tri dana festivala na planini.

 3. #3
  Zainteresovan član EXIT Festival (avatar)
  Učlanjen
  16.04.2008.
  Pol
  muški
  Poruke
  187
  Reputaciona moć
  36

  Podrazumevano Re: WHOOPS Baterry_Snowboard & Music Fest Kopaonik_09-11.02

  Danas u 18h

  SPENS "Rail Session"  Afterparty @ Ritmo Latino - DJ Ahmaad, Shpira & Joint Brakers  vidimo se

 4. #4
  Zainteresovan član EXIT Festival (avatar)
  Učlanjen
  16.04.2008.
  Pol
  muški
  Poruke
  187
  Reputaciona moć
  36

  Podrazumevano Re: WHOOPS Baterry_Snowboard & Music Fest Kopaonik_09-11.02

  Nejc Ferjan pobednik Spens Rejla  Nejc Ferjan iz Slovenije, pobednik je prvog „Spens Rejla“, takmičenja slobodnog stila u snoubordu koje se održalo ispred novosadskog centra „Spens“ u subotu, 24. januara u organizaciji „State of Exit“ i „Udruženja Freestyler“-a.

  Snouborderi su se nadmetali u vožnji slobodnog stila, ekstremnom klizanju snoubordom po gelenderu na stepeništu „Spensa“ uz slobodan start i neograničen broj vožnji.

  Pobednik je osvojio novčanu nagradu u iznosu od 1000 evra, a sudije su nagradile vozača koji je prvi uspeo da se spusti celom dužinom gelendera.

  „Ovo je definitvno bio najduži gelender koji sam sudio u ovom delu Evrope i bilo je neizvesno da li će neko od takmičara uspeti da se spusti celom dužinom, što je Ferjan uspeo na oduševljenje gledalaca“ – ocenio je Željko Milanović, licencirani sudija FIS-a, Međunarodne skijaške federacije.

  Takmičenje je počelo od 18 časova, a pobednik je proglašen u 21 čas nakon čega se u novosadskom kafe-klubu „Ritmo Latino“ održala velika promotivna zabava za predstojeći „Whoops Battery“ festival.

  U okviru „Whoops Battery“ festivala održaće se FIS Evropski kup u disciplinama “Big Er” (Big Air) i “Sloup Stajl” (Slope Style). Ovo je snoubord takmičenje najvišeg ranga, a takmičari osvajaju direktne bodove na FIS-ovoj listi snoubordera.

  Kup se održava šestu godinu zaredom, a potvrđeno je učešće oko 80 takmičara, najvećih zvezda snoubordinga današnjice. „WHOOPS Battery“ će se održati na Kopaoniku od 9. do 11. februara ove godine.

  Ovde možete pogledati fotografije sa ovog događaja.

 5. #5
  Zainteresovan član EXIT Festival (avatar)
  Učlanjen
  16.04.2008.
  Pol
  muški
  Poruke
  187
  Reputaciona moć
  36

  Podrazumevano Re: WHOOPS Baterry_Snowboard & Music Fest Kopaonik_09-11.02

  Zvezde snouborda dolaze na Kopaonik  Svetske zvezde snoubordinga Mark Andre Tart, Deni Larsen, Beni Mosl, Joki Kofler i Miki Stankiz kao i ekstremni skijaši Denis Elert, Tedi Ber i Rafael Švajger potvrdili su svoj nastup na „Whoops Battery“ festivalu koji će se održati od 9. do 11. februara na Kopaoniku. Popularni „pro-rajderi“ nastupiće u egzibicionom delu takmičenja u večernjim terminima od 18 do 20 časova.

  Kanađanin Mark Andre Tart trenutno važi za jednog od najtraženijih profesionalnih bordera na svetu sa sponzorskim ugovorima za velike sportske brendove kao što su „Adidas“ ili „Volkl“. Ljubitelji snouborda su imali priliku da ga gledaju na većini najgledanijih snoubord filmova i video kompilacija, gde ga karakterišu veliki skokovi ili rizične spust vožnje van staza. Dosada je osvajao više „Big Air“ nagrada među kojima je najvrednija „Toyota Big Air“ iz Japana.

  Norveški border Deni Larsen jedan je od vodećih profesionalaca u ovom zimskom sportu, vozi već 13 godina i deo je internacionalnog „K2 Pro“ tima. Ove sezone aktuelan je novi borderski film „Overseas“ iz „Pirates Movie“ produkcije u kojem Deni pokazuje svoje veštine zajedno sa još jednom zvezdom „Whoops Battery“ festivala, borderom Jokijem Koflerom iz Austrije, odakle još dolaze i Beni Mosl, te Miki Stankiz.

  Posebne zimske egzibicije, publika na Kopaoniku može da očekuje od ekstremnih skijaša koji izvode skokove i trikove poput svojih kolega na snoubordu. Nemac Denis Elert, Tedi Ber iz Sjedinjenih država, te Rafael Švajeger iz Austrije, pokazaće kako izgleda ekstremno skijanje 10. i 11. februara od 18 do 20 časova u egzibicionom delu „Whoops Battery“ festivala.

  „State of Exit“ i Udruženje „Freestyler“ organizuju „WHOOPS Baterry - Snowboard & Music Festival“ na Kopaoniku od 9. do 11. februara 2009. godine. U okviru festivala održava se snoubording takmičenje najvišeg ranga u regionu – FIS Evropski kup u disciplinama „Big Air“ i „Slope Style“.

  Kup se održava šesti put, a potvrđeno je učešće najvećih zvezda snoubordinga. Preko 80 takmičara će tokom tri dana prikazati vrhunske snoubord egzibicije u svojim takmičarskim i revijalnim nastupima na stazi „Malo jezero“. Kompletan sportski deo, postavka elemenata na stazi i uređenje staze, propozicije takmičenja, prijave učesnika i prateća dokumentacija takmičenja, kao i ocenjivanje i bodovanje, odvija se po pravilima FIS-a, odnosno Međunarodne skijaške federacije i uz monitoring tehničkog delegata i sudija ove svetske organizacije. Nagradni fond takmičenja iznosi 5000 evra, a ovo takmičenje se održava pod etiketom najboljeg „FIS Euro Cup“ takmičenja na Balkanu i prošle godine je ugostilo trinaest nacija i preko 50 sportista.

  Takmičenja 10. i 11. februara prati bogat muzički program, prvog dana u vidu žurki od 20 časova u lokalnim kafićima, a druge večeri u vidu koncerta u hotelu „Grand“. Britanski drum’n’bass DJ Goldie, francuski hip-hop DJ Cut Killer, te bendovi Sajsi, Trance Balkan Desorganisation i Overdrive su samo neki od muzičara koji će nastupati na više lokacija tokom tri dana „Whoops Battery“ festivala na Kopaoniku od 9. do 11. februara 2009. godine.

Slične teme

 1. Music
  Autor georgejune u forumu Razno
  Odgovora: 0
  Poslednja poruka: 28.11.2007., 14:43
 2. Russian music, brother's music
  Autor Mr.Alexsandr u forumu Muškarci
  Odgovora: 18
  Poslednja poruka: 17.02.2007., 10:21
 3. ETNO FEST / World music Novi Sad
  Autor jeshaNS u forumu Muzika
  Odgovora: 0
  Poslednja poruka: 11.05.2006., 15:22

Pravila za slanje poruka

 • Ne možete kreirati novu temu
 • Ne možete poslati odgovor
 • Ne možete dodati priloge
 • Ne možete prepraviti svoju poruku
 •