pitanje u vezi autocada-selekcija
Prikazujem rezultate 1 do 3 od 3

Tema: pitanje u vezi autocada-selekcija

  1. #1
    Početnik
    Učlanjen
    05.03.2007.
    Pol
    ženski
    Poruke
    22
    Reputaciona moć
    0

    Podrazumevano pitanje u vezi autocada-selekcija

    Sta da radim kad se desi sljedece : selektujem vecu grupu objekata na crtezu sa namjerom da ih npr. izbrisem, medjutim ipak se ispostavi da jedan ili dva treba ipak da ostavim na crtezu, odnosno samo njih treba da "odselektujem".E kako se to radi a da ne moram cijelu grupu da odselektujem pa sve ponovo? u archicadu ima mogucnost da se drzi shift pa kliknes na zeljeni objekt i deselektujes ga ali ovdje to ne pali....



  2. #2
    Ističe se Mille Dragic (avatar)
    Učlanjen
    08.06.2006.
    Pol
    muški
    Lokacija
    ладовина
    Poruke
    2.156
    Tekstova u blogu
    1
    Reputaciona moć
    64

    Podrazumevano Re: pitanje u vezi autocada-selekcija

    па ваљда нема неке битније разлике, пробај у options да наместиш како желиш да селектујеш.
    Poslednji put ažurirao/la Mille Dragic : 05.01.2009. u 14:16

  3. #3
    Nov član
    Učlanjen
    08.01.2009.
    Pol
    muški
    Poruke
    1
    Reputaciona moć
    0

    Podrazumevano Re: pitanje u vezi autocada-selekcija

    Uzmeš gumicu,selektuješ sve ,prije potvrde ukucaš slovo r (remove) u komandnoj traci potvrdiš i onda selektuješ objekte koje ne želiš brisati.Jednostavno

Slične teme

  1. Pitanje u vezi UPS-a
    Autor ppeecca u forumu Hardver
    Odgovora: 4
    Poslednja poruka: 03.12.2007., 19:34
  2. Pitanje u vezi C++ -a
    Autor ModProbe u forumu Programiranje
    Odgovora: 2
    Poslednja poruka: 03.09.2004., 12:53
  3. pitanje u vezi sa HDD-om
    Autor sjjajj u forumu Softver
    Odgovora: 4
    Poslednja poruka: 28.12.2003., 16:13

Pravila za slanje poruka

  • Ne možete kreirati novu temu
  • Ne možete poslati odgovor
  • Ne možete dodati priloge
  • Ne možete prepraviti svoju poruku
  •