Parlamentarni izbori u Crnoj Gori (29. mart)
Prikazujem rezultate 1 do 19 od 19

Tema: Parlamentarni izbori u Crnoj Gori (29. mart)

 1. #1
  Moderator Slaven777 (avatar)
  Učlanjen
  29.09.2007.
  Pol
  muški
  Poruke
  27.104
  Reputaciona moć
  404

  Podrazumevano Parlamentarni izbori u Crnoj Gori (29. mart)



  Vanredni parlamentarni izbori trebalo bi da budu raspisani za 29. mart, saznaju "Vijesti". Više izvora iz vladajuće koalicije je potvrdilo da će, na inicijativu DPS i SDP, sjutra biti sazvana vanredna sjednica Skupštine Crne Gore, koja će biti održana 20. januara. Očekuje se da na toj sjednici bude skraćen mandat aktuelnom sazivu parlamenta, čime će biti stvoreni zakonski uslovi da predsjednik Crne Gore zvanično raspiše izbore za 29. mart.

  Prema Zakonu o izboru poslanika i odbornika, crnogorski predsjednik raspisuje izbore 15 dana nakon isteka mandata poslanika. Ukoliko predstavnici građana odluče da skrate mandat, prema Zakonu, predsjednik narednog dana donosi odluku o raspisivanju vanrednih izbora.

  Predsjednik Vlade i lider DPS Milo Đukanović najavio je ranije da u toj partiji razgovaraju o vanrednim parlamentarnim izborima na proljeće 2009. i da "neki elementi upućuju da treba razmisliti možda i o nekim ranijim izborima" od prvobitno planiranih za jesen 2009.
  Najvatreniji zagovornik vanrednih izbora, koji bi bili organizovani uporedo sa martovskim lokalnim u Nikšiću ili majskim u Budvi, je potpredsjednik DPS Svetozar Marović.

  I predsjednik Skupštine Ranko Krivokapić je potvrdio ranije da bi termin održavanja izbora trebalo da zavisi od procjene koliko će trajati globalna ekonomska kriza i njen uticaj na Crnu Goru, nagovještavajući mogućnost da izbori budu organizovani tek 2010. godine.
  On je tada pojasnio da postoje tri opcije kada je riječ o terminu za održavanje izbora, pojašnjavajući da sve zavisi od odluke Vlade da li želi da vodi državu kroz globalnu ekonomsku buru i da izađe iz nje u 2009. godini ili da se ranije traži mandat za novu Vladu. On je ocijenio da izbore treba tražiti ranije ako će kriza trajati duže.

  Vladajućoj koaliciji idu naruku neorganizovana opozicija, čije dvije važne grupacije – Srpska narodna stranka i Pokret za promjene bankama duguju po nekoliko stotina hiljada eura.
  Lider Narodne stranke (NS) Predrag Popović ocijenio je da crnogorskoj opoziciji ne odgovara da izbori budu održani na proljeće, uzimajući u obzir situaciju u kojoj se nalazi.
  "Opoziciji, uzimajući u obzir situaciju u kojoj se trenutno nalazi, bolje rečeno rasulo koje vlada u dvije nekada moćne opozicione grupacije Pokretu za promjene i Srpskoj listi, ne odgovaraju izbori ni u septembru, a kamoli na proljeće", rekao je Popović agenciji MINA.

  On je kazao da se postavlja pitanje da li su izbori u vrijeme velike ekonomske krize potrebni Crnoj Gori i da je možda vrijeme da se razmotri mogućnost da budu održani u redovnom terminu 2010. godine. Popović, međutim, smatra da ipak treba prvo sačekati da se vidi da li će vlast raspisati izbore na proljeće ili će poštovati Zakon o sprovođenju ustava koji su potpisali sa PZP.
  "Ukoliko izbori budu raspisani na proljeće, nema dileme da je vlast izračunala da je to vrijeme koje njima najviše odgovara", ocijenio je Popović.
  Profesor Miloš Bešić ocijenio je ranije da će DPS vjerovatno raspisati vanredne parlamentarne izbore u martu ili aprilu, jer 2009. neće biti laka u ekonomskom smislu, zbog svjetske krize i velikih problema na berzama.

  Vujanović: Dogovorom do termina izbora

  Bijelo Polje – Predsjednik Crne Gore Filip Vujanović je izjavio da se vrijeme održavanja vanrednih izbora opredjeljuje na ozbiljan i pažljiv načini. On je rekao, da će odluka biti donesena na osnovu dogovora vladajuće koalicije, "a parlament će ispoštovati svoju nadležnost". Vujanović koji je juče prisustovao svečanoj sjednici povodom dana oslobođenja Bijelog Polja ocijenio je da "veoma cijeni nagodbu" sa porodicama Bošnjaka deportovanih 1992. godine.
  "Ona iskazuje odnos vlade prema porodicama i samim žrtvama. Pokazuje da Crna Gora ima namjeru da ispoštuje ono što su njihova očekivanja u finansijskom dijelu, a što se očekuje od jedne države. To je dokaz da želimo da se oslobodimo hipoteke koja ne treba da "priječi" budućnosti Crne Gore i da skinemo jedno otvoreno pitanje koje smo imali sa Bosnom i Hercegovinom, a koje je na veoma jasan način saopštavano od strane njihovog rukovodstva, uz očekivanje da se ono riješi. Mislim da se na jedan kvalitetan model nagodbe riješio a krivični postupak će ići svojim tokom i utvrdiće se odgovornosti", kazao je Vujanović.
  On je dodao, da su neriješena ubistva prioritet organa otkrivanja i kada dođe do postupka i pravosudnih organa.
  "Ubijeđen sam da postoji puna posvećenost i maksimalno raspoloženje Uprave policije da se otkriju svi oni dokazi koji bi obezbijedili krivičnu prijavu, a nakon toga i vođenje krivičnog postupka", kazao je Vujanović.



 2. #2
  Moderator Slaven777 (avatar)
  Učlanjen
  29.09.2007.
  Pol
  muški
  Poruke
  27.104
  Reputaciona moć
  404

  Post Re: Parlamentarni izbori u Crnoj Gori (29. mart)



  Vanredni parlamentarni izbori na proljeće su izvjesni, pa se opozicija mora dobro pripremiti kako bi ponudila kvalitetnu alternativu režimu ocijenio je potpredsjednik Srpske narodne stranke (SNS) Slaven Radunović.
  «Što se SNS-a, ili preciznije, nove - ujedinjene stranke tiče, mi ćemo biti spremni za te izbore. Radeći svakodnevno na transformaciji SNS-a i ujedinjenju, mi se praktično i pripremamo za izbore», rekao je Radunović agenciji MINA.

  On je ocijenio da se mnogo stvari desilo u posljednjih par mjeseci koje su natjerale Demokratsku partiju socijalista (DPS) da razmišlja o vanrednim izborima u što kraćem roku.

  Radunović smatra da velika ekonomska kriza koja zahvata Crnu Goru neće još dugo moći da se pravda globalnim razlozima.

  «Izbijaju na površinu mahinacije oko Prve banke, nedomaćinsko gazdovanje sredstvima dobijenim od prodaje nekretnina i akcija u državnom vlasništvu, loši aranžmani sa Kombinatom aluminijuma i Željezarom, kao i drugi negativni primjeri, koji su u prošlih nekoliko godina bili peglani velikim prilivom novca iz inostranstva», kazao je Radunović.

  On je naveo da je drugi važan razlog za vanrede izbore što DPS ne želi da dozvoli opoziciji da se finansijski konsoliduje nakon predsjedničkih izbora, posebno u svijetlu posljednjeg smanjenja prihoda za parlamentarne stranke, koje, ne "tangira" veću članicu vladajuće koalicije.

  DPS, tvrdi Radunović, gazduje kompletnom imovinom bivšeg Saveza komunista, partije kojoj je zakonom bio obezbijeđen ekskluzivitet, dok opozicione stranke nijesu ni imale šta od koga da naslijede.

  «Finansijski razlozi su ozbiljan problem za opoziciju, mada mislim da ni DPS neće smjeti da se razmeće novcem kako je naučio, jer bi mogao da navuče gnijev osiromašenih i prevarenih», kazao je Radunović.

  Opozicija, kako je naveo, mora da ponudi kvalitetnu alternativu režimu, vrati građane iz «virtuelne stvarnosti» u realnost i konačno krene da rješava nagomilane probleme iz domena ljudskih i nacionalnih prava, ekonomije, socijalne politike.

  «Ako bi se izbori održali istovremeno sa lokalnim u Nikšiću, to bi značilo da bi opozicija u tom gradu mogla da napravi dobar rezultat», ocijenio je on.

  Radunović smatra da je DPS izuzetno teško pobijediti na lokalnom nivou kada se izbori održavaju u samo jednoj ili dvije opštine. «Tada se, protivzakonito - ali za balkanske prilike očekivano, čitavi državni aparat stavlja u funkciju pobjede DPS-a u tim opštinama».

  «Ovako, kada će razni ministri, načelnici i agenti biti zauzeti po čitavoj Crnoj Gori, opozicija ima realne šanse za dobar rezultat u Nikšiću», ocijenio je Radunović.

  On smatra da su, i pored retoričke spremnosti Socijaldemokratske partije (SDP), minimalne šanse da ta stranka samostalno izađe na izbore.

  «Njihova snaga je u granicama cenzusa, tako da vjerujem da će prije spustiti cijenu onoliko koliko to DPS bude od njih tražio, nego što će rizikovati nestanak sa političke scene», kazao je on.

  Govoreći o procesu formiranja jedinstvene srpske stranke, Radunović je rekao da je ispunjena osnovna želja SNS-a, inicijatora modernizacije, ujedinjenje u jednu srpsku stranku sa svima koji žele da se bore za nacionalnu ravnopravnost Srba i Crnogoraca i opšte dobro svih građana.

  “Naši članovi, simpatizeri i potencijalni glasači su shvatili potrebu da se krene u nešto novo, nešto što će uzdrmati melanholičnu političku scenu i pokrenuti proces smjene ovog režima. Da budem potpuno iskren, mnogi su nas pitali što smo čekali do sada», rekao je on.

  Radunović je naveo da je, na zadovoljstvo SNS-a, većina stranaka od kojih se očekivalo da se odazovu na poziv za ujedinjenje to i učinila.

  «Žalostan sam što prednosti našeg predloga nijesu prepoznali i čelnici Demokratske srpske stranke (DSS), ali njihovo je pravo da upravljaju svojom strankom kako najbolje znaju», ocijenio je Radunović.

  On se nada da će DSS naći adekvatnog koalicionog partnera na predstojećim izborima, kako ne bi rasuli jedan broj srpskih glasova, koji svakako imaju.

  Radunović je rekao da ga je “strah da je i ovaj put kod nekih političara prevagnula želja da budu «prvi u selu», nego «među prvima u gradu», nad potrebom da se doprinese rušenju režima”.

  «Najvažnije je, međutim, da se ovoj ideji priključuje veliki broj ljudi koji dosad nijesu glasali ili učestvovali u radu SNS i srodnih stranaka, a to je, priznaćete, kvalitet neophodan za konačnu promjenu vladajuće garniture», rekao je Radunović.

 3. #3
  Aktivan član
  Učlanjen
  05.01.2009.
  Pol
  muški
  Poruke
  1.764
  Reputaciona moć
  50

  Podrazumevano Re: Parlamentarni izbori u Crnoj Gori (29. mart)

  Пуна подршка странци Андрије Мандића и верујем да ће остварити добар резултат. Нема дилеме да ће ДПС убедљиво победити, али је битно да озбиљна српска опција има што бољи резултат.

 4. #4
  Aktivan član
  Učlanjen
  05.01.2009.
  Pol
  muški
  Poruke
  1.764
  Reputaciona moć
  50

  Podrazumevano Re: Parlamentarni izbori u Crnoj Gori (29. mart)

  Пуна подршка странци око Андрије Мандића. Битно је да српска опција буде што јача. А несумњиво је да ће ДПС однети победу.

 5. #5
  Buduća legenda Reckless (avatar)
  Učlanjen
  24.08.2007.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Behind you
  Poruke
  25.152
  Reputaciona moć
  313

  Podrazumevano Re: Parlamentarni izbori u Crnoj Gori (29. mart)

  Citat Original postavio Djuka_SNS Pogledaj poruku
  Пуна подршка странци Андрије Мандића и верујем да ће остварити добар резултат. Нема дилеме да ће ДПС убедљиво победити, али је битно да озбиљна српска опција има што бољи резултат.
  Koja se zove kako?

 6. #6
  Veoma poznat Enchanted (avatar)
  Učlanjen
  07.11.2008.
  Pol
  ženski
  Poruke
  10.930
  Reputaciona moć
  144

  Podrazumevano Re: Parlamentarni izbori u Crnoj Gori (29. mart)

  Šta će nam ovde ovo? Kapiram da smo imali temu za izbore u USA ali zar nam sada treba tema za izbore u svakoj banana državi? Hajde onda da otvorimo temu i za izbore u Republici Nauru, podjednako su uticajni.

  Pobediće Milovi

 7. #7
  Elita
  Učlanjen
  04.12.2008.
  Pol
  muški
  Poruke
  15.660
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Parlamentarni izbori u Crnoj Gori (29. mart)

  jel DPS jos placa 200 eura glas ili cena varira sa novim izborima?

 8. #8
  Poznat
  Učlanjen
  23.02.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  sumadija
  Poruke
  9.963
  Reputaciona moć
  156

  Podrazumevano Re: Parlamentarni izbori u Crnoj Gori (29. mart)

  e nvr glave mi ove crnogorske teme. pa koga jos u srbiju interesuje sta se dogadja na cetinje.
  fala bogu ocepili se i da im se u srbiju ime vise ne pomene.

 9. #9
  Moderator Slaven777 (avatar)
  Učlanjen
  29.09.2007.
  Pol
  muški
  Poruke
  27.104
  Reputaciona moć
  404

  Question Re: Parlamentarni izbori u Crnoj Gori (29. mart)

  Citat Original postavio a bre Milun Pogledaj poruku
  e nvr glave mi ove crnogorske teme. pa koga jos u srbiju interesuje sta se dogadja na cetinje.
  fala bogu ocepili se i da im se u srbiju ime vise ne pomene.
  A zašto ti pričaš kao da si sa Cetinja?

 10. #10
  Moderator Slaven777 (avatar)
  Učlanjen
  29.09.2007.
  Pol
  muški
  Poruke
  27.104
  Reputaciona moć
  404

  Talking Re: Parlamentarni izbori u Crnoj Gori (29. mart)

  http://www.setimes.com/cocoon/setimes/xhtml/en_GB/newsbriefs/setimes/newsbriefs/2009/01/11/nb-09

  PODGORICA, Montenegro -- Montenegrin President Filip Vujanovic said on Friday (January 9th) the upcoming parliamentary elections will not bring any changes to the distribution of power on the political scene. He expressed confidence people will choose the political group that "showed responsibility towards the country's future", referring to his Social Democratic Party (SDP), which is part of the present coalition government together with Prime Minister Milo Djukanovic's Democratic Party of Socialists (DPS). "These elections are a test of confidence, and the fact that this government has endured for 20 years shows that it is serious and responsible," Vujanovic claimed to the Voice of America. Earlier this week, local media reported without confirmation the country will hold extraordinary general elections on March 29th. (VOA, Tanjug, B92 - 09/01/09)
  Znači, i ovaj DPS priznaje vladu kontinuiteta i smatra svojim početkom ne 1998. godinu izbora za ime, ne 1997. godinu početka rascjepa, ne 1991. godinu preimenovanja saveza komunista, pa ni 1944. godinu dolaska na vlast oružjem ili 1945. godinu potvrdom ili bilo šta drugo - već anti-buržoasku miloševićevsku "jogurt" revoluciju 1989. godine.


 11. #11
  Elita zike (avatar)
  Učlanjen
  24.01.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  EVROPSKA CRNA GORA
  Poruke
  21.574
  Reputaciona moć
  252

  Podrazumevano Re: Parlamentarni izbori u Crnoj Gori (29. mart)

  Citat Original postavio ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Pogledaj poruku
  jel DPS jos placa 200 eura glas ili cena varira sa novim izborima?
  O'š da prodaš?
  http://www.youtube.com/watch?v=demXE9AFkLg

 12. #12
  Elita zike (avatar)
  Učlanjen
  24.01.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  EVROPSKA CRNA GORA
  Poruke
  21.574
  Reputaciona moć
  252

  Podrazumevano Re: Parlamentarni izbori u Crnoj Gori (29. mart)

  Citat Original postavio Slaven777 Pogledaj poruku


  Vanredni parlamentarni izbori trebalo bi da budu raspisani za 29. mart, saznaju "Vijesti". Više izvora iz vladajuće koalicije je potvrdilo da će, na inicijativu DPS i SDP, sjutra biti sazvana vanredna sjednica Skupštine Crne Gore, koja će biti održana 20. januara. Očekuje se da na toj sjednici bude skraćen mandat aktuelnom sazivu parlamenta, čime će biti stvoreni zakonski uslovi da predsjednik Crne Gore zvanično raspiše izbore za 29. mart.

  Prema Zakonu o izboru poslanika i odbornika, crnogorski predsjednik raspisuje izbore 15 dana nakon isteka mandata poslanika. Ukoliko predstavnici građana odluče da skrate mandat, prema Zakonu, predsjednik narednog dana donosi odluku o raspisivanju vanrednih izbora.

  Predsjednik Vlade i lider DPS Milo Đukanović najavio je ranije da u toj partiji razgovaraju o vanrednim parlamentarnim izborima na proljeće 2009. i da "neki elementi upućuju da treba razmisliti možda i o nekim ranijim izborima" od prvobitno planiranih za jesen 2009.
  Najvatreniji zagovornik vanrednih izbora, koji bi bili organizovani uporedo sa martovskim lokalnim u Nikšiću ili majskim u Budvi, je potpredsjednik DPS Svetozar Marović.

  I predsjednik Skupštine Ranko Krivokapić je potvrdio ranije da bi termin održavanja izbora trebalo da zavisi od procjene koliko će trajati globalna ekonomska kriza i njen uticaj na Crnu Goru, nagovještavajući mogućnost da izbori budu organizovani tek 2010. godine.
  On je tada pojasnio da postoje tri opcije kada je riječ o terminu za održavanje izbora, pojašnjavajući da sve zavisi od odluke Vlade da li želi da vodi državu kroz globalnu ekonomsku buru i da izađe iz nje u 2009. godini ili da se ranije traži mandat za novu Vladu. On je ocijenio da izbore treba tražiti ranije ako će kriza trajati duže.

  Vladajućoj koaliciji idu naruku neorganizovana opozicija, čije dvije važne grupacije – Srpska narodna stranka i Pokret za promjene bankama duguju po nekoliko stotina hiljada eura.
  Lider Narodne stranke (NS) Predrag Popović ocijenio je da crnogorskoj opoziciji ne odgovara da izbori budu održani na proljeće, uzimajući u obzir situaciju u kojoj se nalazi.
  "Opoziciji, uzimajući u obzir situaciju u kojoj se trenutno nalazi, bolje rečeno rasulo koje vlada u dvije nekada moćne opozicione grupacije Pokretu za promjene i Srpskoj listi, ne odgovaraju izbori ni u septembru, a kamoli na proljeće", rekao je Popović agenciji MINA.

  On je kazao da se postavlja pitanje da li su izbori u vrijeme velike ekonomske krize potrebni Crnoj Gori i da je možda vrijeme da se razmotri mogućnost da budu održani u redovnom terminu 2010. godine. Popović, međutim, smatra da ipak treba prvo sačekati da se vidi da li će vlast raspisati izbore na proljeće ili će poštovati Zakon o sprovođenju ustava koji su potpisali sa PZP.
  "Ukoliko izbori budu raspisani na proljeće, nema dileme da je vlast izračunala da je to vrijeme koje njima najviše odgovara", ocijenio je Popović.
  Profesor Miloš Bešić ocijenio je ranije da će DPS vjerovatno raspisati vanredne parlamentarne izbore u martu ili aprilu, jer 2009. neće biti laka u ekonomskom smislu, zbog svjetske krize i velikih problema na berzama.

  Vujanović: Dogovorom do termina izbora

  Bijelo Polje – Predsjednik Crne Gore Filip Vujanović je izjavio da se vrijeme održavanja vanrednih izbora opredjeljuje na ozbiljan i pažljiv načini. On je rekao, da će odluka biti donesena na osnovu dogovora vladajuće koalicije, "a parlament će ispoštovati svoju nadležnost". Vujanović koji je juče prisustovao svečanoj sjednici povodom dana oslobođenja Bijelog Polja ocijenio je da "veoma cijeni nagodbu" sa porodicama Bošnjaka deportovanih 1992. godine.
  "Ona iskazuje odnos vlade prema porodicama i samim žrtvama. Pokazuje da Crna Gora ima namjeru da ispoštuje ono što su njihova očekivanja u finansijskom dijelu, a što se očekuje od jedne države. To je dokaz da želimo da se oslobodimo hipoteke koja ne treba da "priječi" budućnosti Crne Gore i da skinemo jedno otvoreno pitanje koje smo imali sa Bosnom i Hercegovinom, a koje je na veoma jasan način saopštavano od strane njihovog rukovodstva, uz očekivanje da se ono riješi. Mislim da se na jedan kvalitetan model nagodbe riješio a krivični postupak će ići svojim tokom i utvrdiće se odgovornosti", kazao je Vujanović.
  On je dodao, da su neriješena ubistva prioritet organa otkrivanja i kada dođe do postupka i pravosudnih organa.
  "Ubijeđen sam da postoji puna posvećenost i maksimalno raspoloženje Uprave policije da se otkriju svi oni dokazi koji bi obezbijedili krivičnu prijavu, a nakon toga i vođenje krivičnog postupka", kazao je Vujanović.
  Što nijesi stavio anketu
  http://www.youtube.com/watch?v=demXE9AFkLg

 13. #13
  Moderator Slaven777 (avatar)
  Učlanjen
  29.09.2007.
  Pol
  muški
  Poruke
  27.104
  Reputaciona moć
  404

  Podrazumevano Re: Parlamentarni izbori u Crnoj Gori (29. mart)

  Citat Original postavio zike Pogledaj poruku
  Što nijesi stavio anketu
  Kada se prijave liste - biće i ankete. Pa zar i sam ne znaš da nemamo pojma kako će ko ići, osim DPS-SDPa (a ni za to pod kojim imenom)?

 14. #14
  Elita zike (avatar)
  Učlanjen
  24.01.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  EVROPSKA CRNA GORA
  Poruke
  21.574
  Reputaciona moć
  252

  Podrazumevano Re: Parlamentarni izbori u Crnoj Gori (29. mart)

  Citat Original postavio Slaven777 Pogledaj poruku
  Kada se prijave liste - biće i ankete. Pa zar i sam ne znaš da nemamo pojma kako će ko ići, osim DPS-SDPa (a ni za to pod kojim imenom)?
  Ma sve se otprilike već zna, al' ajde, kad se zvanično objavi ko nastupa, onda ćemo anketu
  http://www.youtube.com/watch?v=demXE9AFkLg

 15. #15
  Primećen član
  Učlanjen
  06.12.2008.
  Pol
  muški
  Poruke
  507
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Parlamentarni izbori u Crnoj Gori (29. mart)

  glasaj za milo.
  united states of albania.
  xixixi

 16. #16
  Poznat lav8 (avatar)
  Učlanjen
  23.03.2008.
  Pol
  muški
  Poruke
  8.061
  Reputaciona moć
  116

  Podrazumevano Re: Parlamentarni izbori u Crnoj Gori (29. mart)

  Citat Original postavio binaj Pogledaj poruku
  glasaj za milo.
  united states of albania.
  xixixi
  Eto brate prilike,da se putuje za badava,placa DPS

  I jos pride ide dnevnica.

 17. #17
  Zainteresovan član cheda@ (avatar)
  Učlanjen
  10.04.2006.
  Pol
  muški
  Lokacija
  beograd
  Poruke
  383
  Reputaciona moć
  46

  Podrazumevano Re: Parlamentarni izbori u Crnoj Gori (29. mart)

  Neka im je sa srecom i daleka im lepa kuca.

 18. #18
  Domaćin neverujuidole (avatar)
  Učlanjen
  31.10.2008.
  Pol
  ženski
  Poruke
  3.403
  Reputaciona moć
  68

  Podrazumevano Re: Parlamentarni izbori u Crnoj Gori (29. mart)

  Cemu izbori, kada se ishod zna. Kakvi god da su rezultati, milo ce da pobedi. Ne znam sto trose pare na izbore, jednostavno mogu da ustolice mila i zavrse pricu.
  Mrzim lazne legaliste i lazne demokrate! I docekacu svog predsednika onako kako dolikuje!

 19. #19
  Ističe se
  Učlanjen
  22.07.2005.
  Pol
  muški
  Poruke
  2.053
  Reputaciona moć
  75

  Podrazumevano Re: Parlamentarni izbori u Crnoj Gori (29. mart)

  zar se vi niste otcepili?

Slične teme

 1. IZBORI u Crnoj Gori,gledaoci TV spasavaj se ko moze...
  Autor duska.vodolija u forumu Evropa
  Odgovora: 22
  Poslednja poruka: 21.04.2013., 12:04
 2. Parlamentarni izbori u Crnoj Gori (29.03.2009)
  Autor zike u forumu Politika
  Odgovora: 604
  Poslednja poruka: 19.03.2009., 17:28
 3. Predsednički izbori u Crnoj Gori
  Autor zike u forumu Politika
  Odgovora: 585
  Poslednja poruka: 07.04.2008., 22:59
 4. Parlamentarni IZBORI u Hrvatskoj
  Autor tokyo u forumu Politika
  Odgovora: 555
  Poslednja poruka: 27.11.2007., 20:47
 5. izbori u crnoj gori
  Autor serb_pagan u forumu Politika
  Odgovora: 71
  Poslednja poruka: 14.09.2006., 22:53

Pravila za slanje poruka

 • Ne možete kreirati novu temu
 • Ne možete poslati odgovor
 • Ne možete dodati priloge
 • Ne možete prepraviti svoju poruku
 •