Žene
Strana 1 od 11 12345 ... PoslednjaPoslednja
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 256

Tema: Žene

 1. #1
  Ističe se Karamazov (avatar)
  Učlanjen
  26.11.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  medju svojim slepoocnicama
  Poruke
  2.425
  Reputaciona moć
  69

  Podrazumevano Žene

  Evo govora nacistickog zvanicnika i ministra za propagandu Jozefa Gebelsa koji se tice prvenstveno nemackih zena, ali on je govorio da bi se to moglo odnositi na sve zene. Dakle, ne radi se o divljenju nacistima, niti ista slicno, nego da malo vidimo sta on kaze. Meni je zanimljivo kako on odredjuje ulogu zene, i kako govori o natalitetu. Iz govora se vidi da Nemci imaju odredjenu svest o nacionalnom identitetu koju Gebels vesto koristi kako bi lozio narod. Podsecam, Gebels je poznat po svojim dobro napisanim govorima, fanaticnom besednistvu i virtuoznom antisemitizmu.
  Poslednji put ažurirao/la Lacibg : 05.01.2009. u 01:36
  Postoje 2 vrste ljudi:oni koji se suocavaju sa problemom i oni koji se skrivaju. Skrivanje je bolje. 2. #2
  Ističe se Karamazov (avatar)
  Učlanjen
  26.11.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  medju svojim slepoocnicama
  Poruke
  2.425
  Reputaciona moć
  69

  Podrazumevano Re: Zene

  Немачке жене, немачки мушкарци!

  Права је случајност да је мој први говор, од како сам преузео дужност Министра за пропаганду и просвету, био посвећен немачким женама. И ако се слажем са Treitschke-om да мушкарци праве историју, не заборављам да жене подижу дечаке до пунолетства. Као што знате, Национал Социјалистички покрет је једина партија која држи жене подаље од дневне политике. То код других побуђује велике критике и непријатељства која су сасвим неоправдана. Ми смо држали жене далеко од парламентрано – демократских интрига у задњих четрнаест година у Немачкој, не зато што их не поштујемо, већ зато што их поштујемо веома много. Не мислимо да је жена инфериорна, већ мислимо да има другачију улогу и другачије вредности од мушкарца. Због тога ми сматрамо да је немачка жена, више него било која друга у свету, жена у правом смислу те речи, и треба да користи своје способности и снагу у другим областима од мушкарца.

  Жена је одувек била не само мушкарчев сексуални партнер, већ и његов животни сапутник. Некада давно заједно са мушкарцем, радила је тешке послове у пољу, селила се заједно у градове, сређивала канцеларије и фабрике, радећи свој део посла за који је била најспособнија. Притом је користила сва своја знања, своју оданост, своју несебичну посвећеност, и била је спремна на пожртвовање.

  Жена у данашњем јавном животу се не разликује од жена у прошлости. Ми не желимо да искључимо жену из јавног живота, са посла, занимања, храниоца породице, али морамо рећи да мушка занимања и послови морају остати само мушки. То се односи на политику и војску. Овим ми не потцењујемо жене, већ мислимо да оне треба да се баве оним пословима, где ће најбоље искористити своје и спосоности и таленте.

  Гледајући уназад неколико година, дошли смо до невероватног и застрашујућег закључка, да што се мање немачких мушкараца бави мушким пословима у јавном животу, то је више жена подлегло искушењу да преузима те послове од мушкараца. Феминизација мушкараца увек доводи до тога да се жене понашају као мушкарци. У времену где су заборављене врлине као што су честитост, постојаност, чврстоћа и одлучност, не треба се изненадити што мушкарци своју водећу улогу у политици и влади препуштају женама.

  Можда то није пожељно рећи у присуству жена, али мора се рећи зато је то истина и зато што нам то помаже да одредимо наш став према женама.

  Данашње време са свим својим великим револуционарним променама у влади, политици, економији и друштву, није оставило жене и њихову улогу у јавном животу нетакнутом. Онествари за које смо мислили да су немогуће до пре 10 - 20 година, данас су свакодневна реалност. Десиле су се многе велике, племените и позитивне ствари, али десиле су се и неке понижавајуће ствари које заслужују презир и осуду. Те револуционарне промене су увелико повеле жену ка њиховим основним задацима и одвукле њихове очи, које су биле уперене у сасвим погрешном правцу који није добар за њих. Резултат тога била је искварена јавна слика о немачкој женскости која нема ничега заједничког са основним идеалима. Са ризиком да звучим као реакционар и старомодно, морам да кажем ово јасно и гласно: Прво, најбоље и највредније место за жене је у породици. Њена најсветија дужност је да подари децу свом народу и нацији, децу која ће наставити лозу својих предака и гарантовати бесмртност нације. Жена је васпитач деце, и због тога она је градитељ темеља за будућност. Ако је породица извор снаге за нацију, онда је жена сама срж и центар. Жена ће најбоље служити свом народу у породици, у браку, у мајчинству. Ово је њен најузвишенији задатак. То наравно не значи да оне жене које су запослене или немају деце, не треба да имају своју улогу у мајчинству немачког народа. Оне треба да користе своју снагу, способности, осећај одговорности за нацију на друге начине. Али ипак ми смо уверени да први задатак наше социјално обновљене нације, мора да омогући женама да испуне свој основни задатак – да буду мајке у породици.

  Наша национална револуционарна влада је све само није реакционарна. Она хоће да иде у корак са временом. Она жели да буде носилац заставе и путоказ за будућност. Познајемо потребе модерног доба, али то нас не спречава да увидимо и јасно кажемо да свако доба има своје корене у мајчинству. Најважнија ствар је да мајка подари своју децу нацији.

  Немачке жене су се промениле задњих година. Оне су почеле да увиђају да нису срећније резултатом да им се дају већа права а мање дужности. Оне сада схватају да њихово право да буду изабране у јавној служби у замену за њихово право на живот, мајчинство, породичи комад хлеба, није добра трговина.

  Карактеристика модерног доба је велики пад наталитета у великим градовима. 1900. године је рођено 2 000 000 беба у Немачкој. Сада је тај број опао на 1 000 000. Ово драстично опадање је најуочљивије у главном граду. Задњих 14 година, наталитет у Берлину је најмањи од свих европских градова. До 1955. године, без имиграната, биће само око 3 000 000 становника. Влада је наредила да се заустави пропаст породице и наше крви. Мора да се деси велика промена. Либерални став према породици и деци је одговоран за драстични пад наталитета у Немачкој. Ми данас морамо бити забринути за смањење популације. 1900. године је било седморо деце на сваку стару особу, данас је однос само 4:1. Ако се претходни тренд настави до 1988. године, однос ће бити 1:1. Ове статистике све говоре. Оне су најбољи доказ да ако Немачка настави досадашњи пут, завршиће у пропасти невероватном брзином. Увидели смо задњу деценију како Немачка пропада због опадања становништва.

  Не желимо да стојимо по страни и гледамо како нам пропада национални живот и крв коју смо наследили од наших предака. Задатак националне револуционарне владе је да обнови нацију на својим оригиналним темељима, да промени живот и посао жена тако да оне служе за добробит нације. Елиминисаћемо социјалну неједнакост, тако да је живот и будућност нашег народа и бесмртност наше крви осигурана.

  Поздрављам овај план, чији је задатак да објасни и научи, и да смањи или елиминише штету према појединцу и целом народу. Овај план треба да служи нацији и народној просвећености, и највећа дужност нове владе је да подржи тај план.

  Можда ће тај план који се зове ''Жена'' представљати прекретницу. Задатак плана је да прикаже слику о женама у савременом друштву и време у коме се немачко друштво суочило са великим променама. Свестан сам како је то тешко, али све тешкоће морамо савладати да овом плану дамо чисту тему и снажан састав. План треба да покаже значај жене за породицу, народ и целу нацију. Приказивање плана даће јасну слику данашњег живота жене, и пружиће неопходно знање потребно да победимо данашња опречна мишљења, али то није све. Главни циљ плана није да покаже какво је садашње стање, већ да нађе предлоге за побољшање. Настоји да прикаже нове путеве и нове могућности. Јасним и чистим примерима, хиљадама немачких жена, даће разлога да размишљају и схвате. Нарочито задовољство за нас у новој влади је да породицама са много деце пружимо посебну пажњу, и тако спречимо изумирање нације. Важност породице се не може преценити, посебно у породицама без очева, где сав посао преузима мајка. Она је једина одговорна за децу и тиме показује одговорност и оданост према свом народу и нацији.

  Не верујемо да је немачком народу предодређено да изумре, већ сматрамо да Немачка има велики задатак у свету. Верујемо да нисмо на крају наше историје, већ мислимо да је нови, велики и часни период наше историје управо почео. Вера нам даје снагу да радимо и не очајавамо. Вера нам је омогућила да направимо велика пожртвовања задњих петнаест година. Вера је дала милионима немачких жена снагу да верују у Немачку и у њену будућност, и омогућила њиховим синовима да се придруже у поновном буђењу нације. Вера је била са храбрим женама које су изгубиле своје мужеве у рату, са онима које су дале своје синове у борби за обнову свог народа. Та вера нас је очувала и за време невоља и очајања у задњих четрнаест година. Та вера нас испуњава новом надом да ће Немачка поново наћи своје место под сунцем.

  Ништа нас више не очврсне и још више чини опредељеним од борбе. Треба бити доста храбар да се суочиш са отпором. Током оних година када се чинило да је Немачка осуђена на пропаст, нова врста жена се развила испод конфузног гламура модерне цивилизације. Оне су чврсте, посвећене, храбре, спремне на пожртвовање. За време четири године рата и четрнаестогодишњег колапса, немачке жене и мајке су доказале саме себи да су достојни пратиоци својих мушкараца. Осетиле су сву горчину, сву оскудицу, бриге, невоље и разне опасности, али нису клонуле духом. Све док нека нација има такве поносне и племените жене не може пропасти. Ове жене су темељ наше расе, њене крви и њене будућности.

  Ово је почетак нове немачке женскости. Ако нека нација има мајке које поносно бирају мајчинство, она не може пропасти. Ако су жене здраве, биће здрав и цео народ. Тешко оној нацији која занемарује своје жене и мајке. Осуђена је на пропаст.

  Надамо се да ће концепт немачке жене заслужити част и поштовање целог света. Немачка жена ће живети поносно на својој земљи, међу својим народом, размишљаће немачки и осећаће се Немицом. Част њене нације и њене расе биће најважнија ствар за њу. Само она нација која не занемарује своју част биће способна да опстане и преживи.

  Немачке жене то никада не смеју заборавити.

  Проглашавам овај план отвореним за спровођење, који ће открити све грешке у прошлости и показати нам пут за будућност.

  Тада ће нас свет поново поштовати и бити у могућности да чује речи Walther von der Vogelweide-а, који је своје мишљење о немачким женама изразио у чувеној песми:


  Онај ко тражи

  Честитост и праву љубав,

  Треба да дође на нашу земљу.

  Тамо има много радости.

  Нека дуго живим овде.
  Postoje 2 vrste ljudi:oni koji se suocavaju sa problemom i oni koji se skrivaju. Skrivanje je bolje.

 3. #3
  Buduća legenda 27E (avatar)
  Učlanjen
  09.02.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Mirijevo2
  Poruke
  46.246
  Tekstova u blogu
  8
  Reputaciona moć
  661

  Podrazumevano Re: Zene

  sta god da je napisao, to je gebels, zlikovac.

  bolje sam trazi da se ukine tema ili je prebaci negde sta znam na obrazovanje, pa ako oni hoce
  dokle god pucaju puske na ljubinom grobu nemci nece proci,
  a kad prestanu znajte da na ljubinom gobu nema vise zivih proletera

 4. #4
  Buduća legenda
  Učlanjen
  26.07.2005.
  Pol
  muški
  Poruke
  44.336
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Zene

  Citat Original postavio Karamazov Pogledaj poruku
  Evo govora nacistickog zvanicnika i ministra za propagandu Jozefa Gebelsa koji se tice prvenstveno nemackih zena, ali on je govorio da bi se to moglo odnositi na sve zene. Dakle, ne radi se o divljenju nacistima, niti ista slicno, nego da malo vidimo sta on kaze. Meni je zanimljivo kako on odredjuje ulogu zene, i kako govori o natalitetu. Iz govora se vidi da Nemci imaju odredjenu svest o nacionalnom identitetu koju Gebels vesto koristi kako bi lozio narod. Podsecam, Gebels je poznat po svojim dobro napisanim govorima, fanaticnom besednistvu i virtuoznom antisemitizmu.
  naklon za temu... bio retko fin gospodin chovek. sa zanimanjem cu pratiti tkomentare.
  Poslednji put ažurirao/la Lacibg : 05.01.2009. u 01:37

 5. #5
  Buduća legenda
  Učlanjen
  26.07.2005.
  Pol
  muški
  Poruke
  44.336
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Zene

  Citat Original postavio 27E Pogledaj poruku
  sta god da je napisao, to je gebels, zlikovac.

  bolje sam trazi da se ukine tema ili je prebaci negde sta znam na obrazovanje, pa ako oni hoce
  ko bre zlikovac? onda je i aca hot lips isto to jer je bio malko za vreme slobe a? moze?

 6. #6
  Buduća legenda 27E (avatar)
  Učlanjen
  09.02.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Mirijevo2
  Poruke
  46.246
  Tekstova u blogu
  8
  Reputaciona moć
  661

  Podrazumevano Re: Zene

  juceobrisase temu o srpskoj mitrovici, a ovo ovde!?


  sacuvaj boze
  dokle god pucaju puske na ljubinom grobu nemci nece proci,
  a kad prestanu znajte da na ljubinom gobu nema vise zivih proletera

 7. #7
  Ističe se Karamazov (avatar)
  Učlanjen
  26.11.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  medju svojim slepoocnicama
  Poruke
  2.425
  Reputaciona moć
  69

  Podrazumevano Re: Zene

  Citat Original postavio 27E Pogledaj poruku
  sta god da je napisao, to je gebels, zlikovac.

  bolje sam trazi da se ukine tema ili je prebaci negde sta znam na obrazovanje, pa ako oni hoce
  Pa ***, sto da se zatvori, da je tako, ja je ne bih ni otvarao... naravno da odlicno znamo ko je bio Gebels, ali ovde ne govorimo o tome. A uskoro cu da stavim jednu malo vecu temu o tome kako se Nemacka od nacizma ponovo uzdize do ovog polozaja, za svega 50 godina, a mi pobednici u tom ratu- propadosmo.
  Postoje 2 vrste ljudi:oni koji se suocavaju sa problemom i oni koji se skrivaju. Skrivanje je bolje.

 8. #8
  Buduća legenda
  Učlanjen
  26.07.2005.
  Pol
  muški
  Poruke
  44.336
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Zene

  jozef bio patriota....

 9. #9
  Buduća legenda cizmice (avatar)
  Učlanjen
  17.11.2007.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Pivo
  Poruke
  49.504
  Tekstova u blogu
  12
  Reputaciona moć
  616

  Podrazumevano Re: Zene

  To je Stevo Zigon iz mladjih dana... mislim iz serije Povratak Otpisanih
  Nekada sam bio uobrazen - sada sam savrsen

 10. #10
  Veoma poznat manje_zlo (avatar)
  Učlanjen
  31.03.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  царева гарда
  Poruke
  12.178
  Reputaciona moć
  157

  Podrazumevano Re: Zene

  Све што је рекао ја бих потписао. Друга је ствар ако ствари поставимо у смисао аријевске пропаганде.
  Србија никада није ратовала са највећом светском силом. Русија је наш пријатељ.

 11. #11
  Ističe se Karamazov (avatar)
  Učlanjen
  26.11.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  medju svojim slepoocnicama
  Poruke
  2.425
  Reputaciona moć
  69

  Podrazumevano Re: Zene

  Citat Original postavio cizmice Pogledaj poruku
  To je Stevo Zigon iz mladjih dana
  dobro, aj sad da malo prokomentarisemo tekst
  Postoje 2 vrste ljudi:oni koji se suocavaju sa problemom i oni koji se skrivaju. Skrivanje je bolje.

 12. #12
  Veoma poznat manje_zlo (avatar)
  Učlanjen
  31.03.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  царева гарда
  Poruke
  12.178
  Reputaciona moć
  157

  Podrazumevano Re: Zene

  Citat Original postavio Karamazov Pogledaj poruku
  Pa ***, sto da se zatvori, da je tako, ja je ne bih ni otvarao... naravno da odlicno znamo ko je bio Gebels, ali ovde ne govorimo o tome. A uskoro cu da stavim jednu malo vecu temu o tome kako se Nemacka od nacizma ponovo uzdize do ovog polozaja, za svega 50 godina, a mi pobednici u tom ratu- propadosmo.
  Ево ти један линк можда за њега нађеш место у својој великој теми о Немачкој.
  Србија никада није ратовала са највећом светском силом. Русија је наш пријатељ.

 13. #13
  Veoma poznat Enchanted (avatar)
  Učlanjen
  07.11.2008.
  Pol
  ženski
  Poruke
  10.930
  Reputaciona moć
  144

  Podrazumevano Re: Zene

  Mrzi me da čitam. Ja mislila neka anketa gde treba žene da se izjasne.

 14. #14
  Ističe se Karamazov (avatar)
  Učlanjen
  26.11.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  medju svojim slepoocnicama
  Poruke
  2.425
  Reputaciona moć
  69

  Podrazumevano Re: Zene

  Citat Original postavio manje_zlo Pogledaj poruku
  Ево ти један линк можда за њега нађеш место у својој великој теми о Немачкој.
  hvala , znaci po tebi Gebels u pravu ako se izuzmu arijevski okviri... Ali jebi ga, danas im bas zena kancelar...
  Postoje 2 vrste ljudi:oni koji se suocavaju sa problemom i oni koji se skrivaju. Skrivanje je bolje.

 15. #15
  Veoma poznat manje_zlo (avatar)
  Učlanjen
  31.03.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  царева гарда
  Poruke
  12.178
  Reputaciona moć
  157

  Podrazumevano Re: Zene

  Ја се извињавам али не могу да одолим

  Србија никада није ратовала са највећом светском силом. Русија је наш пријатељ.

 16. #16
  Buduća legenda Derer (avatar)
  Učlanjen
  03.08.2007.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Lepo mi je dok nekome trujem chaj
  Poruke
  42.806
  Tekstova u blogu
  18
  Reputaciona moć
  754

  Podrazumevano Re: Zene

  sve shto je Gebels rekao sprovodi vecina velikih drzava sveta samo to ne govore tako javno
  nego se kroz klasnu i statusnu diferencijacuju kapitalizma koji je moderno robovlasnishtvo nizi slojevi guraju u tom pravcu da obnavljaju stanovnishtvo
  uvek bilo i ostace-shto veca beda to vishe dece i obrnuto
  pitanje je samo kako ce "civilizirani"zapad reshiti to shto mu se zbog samodestruktivne gramzivosti po naciijama mnoze najvishe manjine
  ALL THESE WORLDS ARE YOURS EXCEPT EUROPA. ATTEMPT NO LANDINGS THERE.

 17. #17
  Aktivan član McCurdy011 (avatar)
  Učlanjen
  05.05.2004.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  Beograd
  Poruke
  1.566
  Reputaciona moć
  65

  Podrazumevano Re: Zene

  Citat Original postavio Enchanted Pogledaj poruku
  Mrzi me da čitam. Ja mislila neka anketa gde treba žene da se izjasne.

  I ja mislila nesto u tom stilu

 18. #18
  Ističe se Karamazov (avatar)
  Učlanjen
  26.11.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  medju svojim slepoocnicama
  Poruke
  2.425
  Reputaciona moć
  69

  Podrazumevano Re: Zene

  da, a da li biste voleli da bude vise zena u srpskoj politici, da zena bude predsednik ili premijer?
  Postoje 2 vrste ljudi:oni koji se suocavaju sa problemom i oni koji se skrivaju. Skrivanje je bolje.

 19. #19
  Ističe se Karamazov (avatar)
  Učlanjen
  26.11.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  medju svojim slepoocnicama
  Poruke
  2.425
  Reputaciona moć
  69

  Podrazumevano Re: Zene

  Citat Original postavio Derer Pogledaj poruku
  sve shto je Gebels rekao sprovodi vecina velikih drzava sveta samo to ne govore tako javno
  nego se kroz klasnu i statusnu diferencijacuju kapitalizma koji je moderno robovlasnishtvo nizi slojevi guraju u tom pravcu da obnavljaju stanovnishtvo
  uvek bilo i ostace-shto veca beda to vishe dece i obrnuto
  pitanje je samo kako ce "civilizirani"zapad reshiti to shto mu se zbog samodestruktivne gramzivosti po naciijama mnoze najvishe manjine
  uglavnom tacno
  Postoje 2 vrste ljudi:oni koji se suocavaju sa problemom i oni koji se skrivaju. Skrivanje je bolje.

 20. #20
  Aktivan član McCurdy011 (avatar)
  Učlanjen
  05.05.2004.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  Beograd
  Poruke
  1.566
  Reputaciona moć
  65

  Podrazumevano Re: Zene

  Citat Original postavio Karamazov Pogledaj poruku
  da, a da li biste voleli da bude vise zena u srpskoj politici, da zena bude predsednik ili premijer?
  Sasvim nebitno.

 21. #21
  Elita
  Učlanjen
  16.06.2004.
  Pol
  ženski
  Poruke
  15.793
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Zene

  ...lepo su se ti nacisti pobrinuli za zene - pretvorili su ih u masine za radjanje...milioni nemaca iz tog perioda nisu ni znali ko im je otac... srela sam jednog lika koji je imao 12 brace i sestara...kad mi je rekao da su svi od razlicitih oceva i da ih nikad nisu upoznali ja kazem da mi je zao a on kaze da je ponosan zbog toga... idiot jedan matori zgadio mi se ...evo i sad mi je muka kad se toga setim

 22. #22
  Ističe se Karamazov (avatar)
  Učlanjen
  26.11.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  medju svojim slepoocnicama
  Poruke
  2.425
  Reputaciona moć
  69

  Podrazumevano Re: Zene

  Citat Original postavio canada1995 Pogledaj poruku
  Sasvim nebitno.
  Da li bas tako misle oni koji se najvise pitaju? Ako se uzme da je na primer zakonska obaveza da na poslanickim listama svako cetvrto mesto pripada zeni- to onda nesto govori. Zene tvrde da su tretirane nejednako.
  Postoje 2 vrste ljudi:oni koji se suocavaju sa problemom i oni koji se skrivaju. Skrivanje je bolje.

 23. #23
  Veoma poznat manje_zlo (avatar)
  Učlanjen
  31.03.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  царева гарда
  Poruke
  12.178
  Reputaciona moć
  157

  Podrazumevano Re: Zene

  Citat Original postavio Karamazov Pogledaj poruku
  hvala , znaci po tebi Gebels u pravu ako se izuzmu arijevski okviri... Ali jebi ga, danas im bas zena kancelar...
  Зашто жене не би повратиле мајчинство и женственост. Зашто би то морало да значи да би оне тиме изгубиле равноправност. Зашто на мужу не би било питање егзистенције, а на жени дизање породице и деце .Њен задатак је можда и тежи и племенитији. Отуђили смо се доста, сви проблеми долазе из породице, и све проблеме породица може да спречи. Генералан проблем и јесте недовољна пажња деци. Ал ј.б.г. да не серњам ја много, има жена па нека кажу оне коју.
  Србија никада није ратовала са највећом светском силом. Русија је наш пријатељ.

 24. #24
  Buduća legenda
  Učlanjen
  26.07.2005.
  Pol
  muški
  Poruke
  44.336
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Zene

  Citat Original postavio Andreavk Pogledaj poruku
  ...lepo su se ti nacisti pobrinuli za zene - pretvorili su ih u masine za radjanje...milioni nemaca iz tog perioda nisu ni znali ko im je otac... srela sam jednog lika koji je imao 12 brace i sestara...kad mi je rekao da su svi od razlicitih oceva i da ih nikad nisu upoznali ja kazem da mi je zao a on kaze da je ponosan zbog toga... idiot jedan matori zgadio mi se ...evo i sad mi je muka kad se toga setim
  pa sha bi vam falilo... imate uvek rasnog muzjaka pored sebe i nis ne radite, samo kuvanje dojenje i to... uzivancija bre

 25. #25
  Ističe se Karamazov (avatar)
  Učlanjen
  26.11.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  medju svojim slepoocnicama
  Poruke
  2.425
  Reputaciona moć
  69

  Podrazumevano Re: Zene

  Citat Original postavio manje_zlo Pogledaj poruku
  Зашто жене не би повратиле мајчинство и женственост. Зашто би то морало да значи да би оне тиме изгубиле равноправност. Зашто на мужу не би било питање егзистенције, а на жени дизање породице и деце .Њен задатак је можда и тежи и племенитији. Отуђили смо се доста, сви проблеми долазе из породице, и све проблеме породица може да спречи. Генералан проблем и јесте недовољна пажња деци. Ал ј.б.г. да не серњам ја много, има жена па нека кажу оне коју.
  slazem se 100%, ali to ne znaci da one moraju to da rade i da ih na tako nesto treba prisiliti
  Postoje 2 vrste ljudi:oni koji se suocavaju sa problemom i oni koji se skrivaju. Skrivanje je bolje.

Slične teme

 1. Muskarci u zene a zene u muskarce...
  Autor goranovisad u forumu Ljubav i seks
  Odgovora: 69
  Poslednja poruka: 28.02.2013., 16:34
 2. Zasto zene nece zene na selo?
  Autor Kushi u forumu Muškarci
  Odgovora: 365
  Poslednja poruka: 12.07.2008., 18:50

Pravila za slanje poruka

 • Ne možete kreirati novu temu
 • Ne možete poslati odgovor
 • Ne možete dodati priloge
 • Ne možete prepraviti svoju poruku
 •