Трећи балкански рат
Strana 1 od 11 12345 ... PoslednjaPoslednja
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 267

Tema: Трећи балкански рат

 1. #1
  Domaćin Ilinoida (avatar)
  Učlanjen
  09.10.2007.
  Pol
  muški
  Lokacija
  У твом компјутеру...
  Poruke
  4.769
  Tekstova u blogu
  19
  Reputaciona moć
  85

  Podrazumevano Трећи балкански рат

  "Србија ће поново у рат! Уколико се ОУН и ЕУ озбиљно не позабаве албанским питањем, зло вреба не само Србију већ цео Балкан. Албански сепаратистичко терористички покрет неће да се задовољи само сецесијом Косова и Метохије од Србије, већ ће пружити пипке и ка отимању делова Македоније, Црне Горе и југоисточне Србије. То ће неминовно довести до оружаног сукоба што је увод у Трећи балкански рат. Историја је, наиме, показала да се границе на Балкану никада нису мењале мирним путем, већ дугим и тешким ратовима. Ове црне сумње изнео је у разговору за “Ревију 92” професор др Радослав Гаћиновић, научни саветник Института за политичке студије у Београду и експерт за међународни тероризам.

  *Да ли ће Балкан опет постати буре барута, како је недавно изјавио Јувал Авив, обавештајац израелског Мосада?
  - Балкан је тренутно у криминалном и безбедносном смислу најзапуштенија област у Европи. Шиптарски тероризам се просто увукао у сваку пору преосталих Срба на Космету и они живе у тоталном страху. За њих је Балкан одавно букнуо. Тачно је, међутим, да израелска обавештајна служба прати ситуацију на Балкану и сарађује са западним обавештајним службама, али јавне изјаве врхунских обавештајаца су далеко од стварне ситуације на терену. Пошто дезинтеграциони процеси на Балкану још нису завршени, реално је очекивати још многе неизвесности у безбедносном смислу.

  *Да ли ће Србија бити на удару терористичких напада (“Армија Републике Косово” је преузела одговорност за недавни напад на канцеларију ЕУЛЕКСА у Приштини) или ће и даље само Срби на Космету бити мета?
  - Пошто је Косово и Метохија српска територија, Србија је у континуитету мета терористичких напада, а могуће је и проширење тероризма на ужу Србију. Терористичке активности су непредвидиве, тероризам је као феникс феномен. Таман кад помислите да га више нема, он се поново појави. Моја је процена да ће главна мета напада на Космету бити преостали Срби све док терористи не успоставе етнички чисту територију Јужне српске покрајине. После тога напашће међународне снаге безбедности уколико не буду хтели да буду у служби шиптарског сепаратистичко-терористичког покрета. Ако заиста ЕУЛЕКС на Космету озбиљно схвати свој задатак и не дозволи насиље на Србима и сецесију, они ће бити масовно нападнути и протерани са тамошње територије. Недавни напад на седиште ЕУЛЕКСА у Приштини само је упозирење ОУН и ЕУ.

  *Ко финансира “Армију републике Косово”?
  - Финансирању шиптарских снага на Косову и Метохији пришло се врло одговорно. Шиптарска мафија од продаје наркотика одваја годишње за Косово и Метохију 125 до 150 милиона долара, а за Косовски заштитни корпус више од 25 милиона долара. Међународна заједница је у протеклих девет година Космету, односно Шиптарима уплатила 2,3 милијарде евра. У свету су веома активне албанске фондације “Отаџбина зове”, “Слобода народа”, “Фонд Косова”… чији је једини задатак скупити што више средстава за Косово. Поред тога, Република Србија поседује вредности од око 220 милијарди долара на Космету, али на жалост Шиптари су тај новац ставили у функцију “независне државе Косово”. Иза ових формација и свих активности шиптарских политичких елита стоји првенствено САД и оне земље које су признале њихову незвисност, односно они који отимају 12,3 одсто српске територије.

  *Шта им је крајњи циљ?
  - Албански сепаратистичко-терористички покрет представља опасност по безбедност Балкана, јер се они неће задовољити сецесијом Косова и Метохије од Србије. Они ће у првој фази испољити све врсте активности на стварању “великог Косова” и од делова Македоније, Црне Горе и југоситочне Србије. Након тога највероватније ће градити неки савез са Албанијом. У том случају територија под контролом Албанаца била би величине БиХ или око 50.000 метара квадратних. Стварање албанске државе на Балкану подстакло би даљу националну препотентност Албанаца. Из тога ће проистећи отворени сукоб са Србијом или неком од тих земаља, што би неминовно водило Трећем балканском рату. Ово је упозорење ОУН и ЕУ да се озбиљно позабаве албанским питањем на Балкану. Такође, и свим политичким елитама у Србији да се бројно стање војске мора задржати на потребном нивоу, јер дезинтеграциони процеси још нису ни почели, а историја сведочи да се границе на Балкану никада нису мењале мирним путем, већ дугим и тешким ратовима.

  *Колико је оправдан страх да ће тероризам узети маха на нашим просторима и како то спречити?
  - Србија мора да има стратегију одвраћања и стратегију узвраћања. Стратегија одвараћања подразумева веома респектибилну војну силу, обучену и опремљену савременим наоружањем и опремом, која неће никога нападати, али ће својом снагом представљати фактор одвраћања евентуалног нападача, а истовремено ће бити и фактор стабилности на Балкану. То подразумева и тотални политички консензус кад су у питању национални интереси и веома мудра спољна политика. А стратегија узвраћања подразумева способност државе за одлучан и брз одговор свим дозвољеним средствима у случају терористичког удара.

  *Да ли ће Београд бити на мети шиптарских терориста?
  - Неће они да дођу у Београд да врше терористичке акције. Постоји, међутим, опасност да то у њихово име ураде припадници Ал каиде или неких других исламистичких терористичких организација.

  *Да ли су се Албанци у Београду притајили?
  - Већина Албанаца који живе у ужој Србији се економски снашла. Имају своје занатске радње, а неки и крупни бизнис и тако наизглед делују незаинтересовано за политичке прилике на Балкану, али врло подржавају опште интересе њихове националне заједнице. Што се тиче Шиптара у Београду, нико није толико наиван да сече грану на којој удобно седи.

  *Недавно су шиптарски хакери напали сајт епархије Рашко – призренске, где су величали ислам и уједињене албанске државе. Шта се крије иза те провокације?
  - И то је једна од метода застрашивања преосталих Срба на Космету и православног свештенства. Сајбер тероризам на врло окрутан начин подсећа Србе да се догађаји од 17. марта могу поновити и да тамо нису пожељни....
  Косово је срце Србије 2. #2
  Domaćin Ilinoida (avatar)
  Učlanjen
  09.10.2007.
  Pol
  muški
  Lokacija
  У твом компјутеру...
  Poruke
  4.769
  Tekstova u blogu
  19
  Reputaciona moć
  85

  Podrazumevano Re: Трећи балкански рат

  "*Да ли оваква ситуација на Косову и Метохији успорава улазак Србије у Европску унију?
  - Србија никада неће да уђе у ЕУ и за то постоји разлог. У писму Вилија Вимера, које 2000. године као председник Парламентарне скупштине ОЕБС-а упутио немачком канцелару Герхарду Шредеру, у тачки 8. подвлачи да Србија због обезбеђења несметаног америчког војног присуства на Балкану трајно мора бити искључена из европског развоја. Американци, заправо, отимају делове Србије да би исправили грешку генерала Ајзаунхера из доба Другог светског рата, како би се из стратешких разлога на отетој српској територији стационирали амерички војници. Да би Србија ушла у ЕУ мора да има добросуседске односе са свим чланицама ЕУ. Пошто су скоро све признале независност Косова, Србија би пре уласка у ЕУ морала, такође, да призна сецесију и да са том такозваном државом успостави дипломатске односе. Ниједан Србин неће никада имати легалитет, ни легитимитет да то уради. Политичку паролу “Европа нема алтернативу” заменио бих жељом већине грађана Србије “Суверенитет Србије нема алтернативу”.

  ЗАЈЕДНИЧКО
  Исламска трансферзала
  *У БиХ је остао већи број исламских фанатика. Хоће ли и они да се удруже са шиптарским истомишљеницима?
  - Муџахедини које у УН називају “Божјим лудацима”, после окончања рата у Босни, остали су тамо да живе. Има их тренутно око 30.000. Извештаји међународних снага безбедности стационираних у Босни говоре да је више од 50 одсто припадника муслиманских војних снага повезано са муџахединима. Због оваквих трендова муслимански део Босне мора да буде под сталном контролом међународних снага како би се активности муџахедина и исламских терориста могле држати под контролом. Велику опасност по безбедност Европе представља управо исламска трансферзала која је замишљена да малу Азију споји са најистуренијом исламском енклавом у Европи, а то је Цазин у Босни. Та маршрута ка централној Европи је пут за несметану флуктуацију исламистичких терориста, наркотика, наоружања, белог робља… У остваривању тог циља исламски фанатици који су остали у Босни сигурно ће подржати све акције Шиптара са Косова. Европа ће се, кад тад, суочити са проблемом који долази првенствено са Космета, али на жалост, њена реакција већ пуно касни.

  НАСИЉЕ
  Офанзива Ширли Диогарди
  *Ширли К.Диогарди, саветница за балканска питања албанско-америчке грађанске лиге и супруга Џозефа Диогардија, најагилнијег албанског лобисте у САД јавно позива приштинске лидере да крену у “снажну контраофанзиву на Србију”?
  - Албански лоби у САД је основан у јануару 1989.године са називом “Албанско-америчка грађанска лига”(ААЦЛ), као непрофитна организација која има за циљ да “активно лобира у законодавном и извршном органу власти у САД” у складу са америчким законима. Његов оснивач и председник је бивши амерички конгресмен итало-албанског порекла Џозеф Џо Диогарди, који је “косовско питање” покренуо пред Конгресом САД 1985. године. Џо Диогарди и Антал Том Лантош били су 1989. године први амерички политичари који су после Другог светског рата посетили Албанију, а наредне године с Бобом Долом и шест других сенатора први пут су боравили на Косову и Метохији. Активности Ширли Диогарди су интензивиране последњих десет година. Њена најновија офанзива подстиче шиптарске терористе на нова насиља. Нико никада од званичника Србије није рекао да су сви Албанци исламски фундаменталисти. Крајње намере Ширли Диогарди према Србији и Балкану је тешко предвидети, али сигурно не воде ка миру и стабилности, већ даљем заоштравању ситуације на Балкану. Чињеница је да Американци вуку све конце балканске кризе и нестабилности региона. Сигурно је, међутим, да ни Руси неће остати по страни кад је у питању Балкан који све више потпада под сфере интереса великих сила. Самим тим у наредном периоду очигледна је политичка и војна нестабилност региона.

  ЗЛО
  КФОР аминовао тероризам
  *Каква су све зла починили шиптарски терористи на Космету?
  - Од доласка КФОР-а на Косово и Метохију, (од 10.јуна 1999. до краја 2005. године) наоружане шиптарске терористичке групе извеле су укупно 7.757 терористичких напада. Припадници “ОВК” су у тим акцијама убили 1.252 особе српске националности, ранили 2.237 и отели 1.150 лица. Уништили су или видно оштетитили 150 српских цркви и манастира. Откривена су 144 логора у којима су били заточени, малтретирани и убијани Срби. Од јуна 1999. до краја новембра 2003. године на Космету је порушено 5.100 српских надгробних споменика, чија се вредност процењује на више од пет милиона евра. У том периоду је са Космета протерано 250.000 неалбанског живља, спаљено или отето 107.000 кућа и станова чији су власници Срби и Црногорци, а њихова вредност процењује се на око пет милијарди и триста педесет милиона евра.

  ИСЛАМ
  За једну годину Босни 150 милиона долара
  *Која земља је на челу исламског фундаментализма?
  - У протеклих 25 година Саудијска Арабија је била највећа покретачка снага исламског фундаментализма, а њене такозване добротворне организације каналисале су стотине милиона долара према групацијама “Џихада” и “Ал каиде” широм света, а посебно су заинтересовани за пут “зелене трансферзале”. Процењује се да је око 70 милијарди долара из Саудијске Арабије утрошено за ширење вехаби секте, фундаментализма и џихада у свету. Од тих средстава је изграђено око 1.500 џамија, 210 исламских центара, 202 универзитета и 2.000 школа у неисламским земљама. Само у току 1994. године према процени амбасаде у Ријаду, саудијски донатори су преко исламских организација послали муслиманима у БиХ 150 милиона долара.

  БИОГРАФИЈА
  Родоначелник борбе против тероризма
  Професор др Радослав Гаћиновић научни је саветник у Институту за политичке студије у Београду и међународно експерт за безбедност и супростављање савременом тероризму. Докторску дисертацију одбранио је на Правном факултету у Београду на тему “Међународни тероризам и безбедност Југославије” пре 15 година. Аутор је више књига, “Супростављање диверзантским активностима”, “Тероризам и пропаганда”, “Како против тероризма”, “Савремени тероризам”, “Насиље у Југославији”, “Отимање Косова и Метохије”, “Тероризам”, “Антитероризам”, “Увод у студије безбедности”, а недавно му је из штампе изашла књига “Политичко насиље и глобализација”.

  Пише:Жељка Радуловић
  Poslednji put ažurirao/la Ilinoida : 03.01.2009. u 16:25
  Косово је срце Србије

 3. #3
  DellBoy-011 nije na forumu
  Сестро заклињем се биће нас макар 300
  Elita DellBoy-011 (avatar)
  Učlanjen
  20.11.2003.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Zemun
  Poruke
  22.571
  Reputaciona moć
  277

  Podrazumevano Re: Трећи балкански рат

  Počelo?
  danas nam je divan dan

 4. #4
  Ističe se Karamazov (avatar)
  Učlanjen
  26.11.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  medju svojim slepoocnicama
  Poruke
  2.425
  Reputaciona moć
  69

  Podrazumevano Re: Трећи балкански рат

  Nayebali smo
  Postoje 2 vrste ljudi:oni koji se suocavaju sa problemom i oni koji se skrivaju. Skrivanje je bolje.

 5. #5
  Iskusan Maksim 3 (avatar)
  Učlanjen
  12.03.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Srce Srbije-Sumadija-Kragujevac-idemo na izvor,da se napijemo vode
  Poruke
  5.295
  Reputaciona moć
  88

  Podrazumevano Re: Трећи балкански рат

  Ops...evo sanse "patriotama" da j.bu majku svima oko nas,najpre Siptarima,a posle....a da naci ce oni lako sledecu metu......ma bice "Srbija do Vasigtona"....tako mi svih "patriota".
  Svako pedeset godina na ovim terenima pametan ušuti, budala progovori, a fukara se obogati !

 6. #6
  Buduća legenda Torrente Bgd (avatar)
  Učlanjen
  30.07.2008.
  Pol
  muški
  Poruke
  31.960
  Reputaciona moć
  534

  Podrazumevano Re: Трећи балкански рат

  Citat Original postavio Maksim 3 Pogledaj poruku
  Ops...evo sanse "patriotama" da j.bu majku svima oko nas,najpre Siptarima,a posle....a da naci ce oni lako sledecu metu......ma bice "Srbija do Vasigtona"....tako mi svih "patriota".
  Krenucemo prvo od tvoje
  Poslednji put ažurirao/la Torrente Bgd : 03.01.2009. u 17:04
  Daleko ti lepa kuca ahaahhahah

 7. #7
  Domaćin Ilinoida (avatar)
  Učlanjen
  09.10.2007.
  Pol
  muški
  Lokacija
  У твом компјутеру...
  Poruke
  4.769
  Tekstova u blogu
  19
  Reputaciona moć
  85

  Podrazumevano Re: Трећи балкански рат

  Косово је срце Србије

 8. #8
  Primećen član
  Učlanjen
  06.12.2008.
  Pol
  muški
  Poruke
  507
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Трећи балкански рат

  s cega?2 tenka......smesni ste

 9. #9
  Iskusan Maksim 3 (avatar)
  Učlanjen
  12.03.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Srce Srbije-Sumadija-Kragujevac-idemo na izvor,da se napijemo vode
  Poruke
  5.295
  Reputaciona moć
  88

  Podrazumevano Re: Трећи балкански рат

  Citat Original postavio Torrente Bgd Pogledaj poruku
  Krenucemo prvo od tvoje
  Sprci najpre svoju i dovedi ostatak "patriotske "ekipe na gledanje!
  Svako pedeset godina na ovim terenima pametan ušuti, budala progovori, a fukara se obogati !

 10. #10
  Domaćin Ilinoida (avatar)
  Učlanjen
  09.10.2007.
  Pol
  muški
  Lokacija
  У твом компјутеру...
  Poruke
  4.769
  Tekstova u blogu
  19
  Reputaciona moć
  85

  Podrazumevano Re: Трећи балкански рат

  Citat Original postavio binaj Pogledaj poruku
  s cega?2 tenka......smesni ste
  па јесте сад смо заиста смешни, јер изгледамо потпуно немоћни јер је БТ расформирао војску......итд....


  не секирај се ти никад не знаш кад могу Руси да нам пошаљу неку "честитку"
  Косово је срце Србије

 11. #11
  Iskusan dellns (avatar)
  Učlanjen
  27.11.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Novi Sad
  Poruke
  5.908
  Reputaciona moć
  93

  Podrazumevano Re: Трећи балкански рат

  Јел то она честитка из 1999.године или нека новија?

  На*ебали смо...

 12. #12
  Domaćin Ilinoida (avatar)
  Učlanjen
  09.10.2007.
  Pol
  muški
  Lokacija
  У твом компјутеру...
  Poruke
  4.769
  Tekstova u blogu
  19
  Reputaciona moć
  85

  Podrazumevano Re: Трећи балкански рат

  Citat Original postavio DellNS Pogledaj poruku
  Јел то она честитка из 1999.године или нека новија?

  На*ебали смо...
  Не то је она где пише само довољно "МАDE IN RUSSIA"

  Пази да не добијеш зимогрозницу слабо најављују и гаса да ће бити
  Косово је срце Србије

 13. #13
  Buduća legenda Sanovnik (avatar)
  Učlanjen
  12.02.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Na vodi
  Poruke
  31.822
  Tekstova u blogu
  3
  Reputaciona moć
  853

  Podrazumevano Re: Трећи балкански рат

  Poznato . Cak opste poznato . O oveme , izgleda nisui obavestemne nase vlasti /. Nama se crno pise , dobrim delom , jer imamo veoma masivnu 5 kolonu .

 14. #14
  Iskusan dellns (avatar)
  Učlanjen
  27.11.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Novi Sad
  Poruke
  5.908
  Reputaciona moć
  93

  Podrazumevano Re: Трећи балкански рат

  И сам кажеш да најављују да неће бити гаса, како ће тек бити тих маде ин честитки...

 15. #15
  Iskusan dellns (avatar)
  Učlanjen
  27.11.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Novi Sad
  Poruke
  5.908
  Reputaciona moć
  93

  Podrazumevano Re: Трећи балкански рат

  Citat Original postavio Sanovnik Pogledaj poruku
  Poznato . Cak opste poznato . O oveme , izgleda nisui obavestemne nase vlasti /. Nama se crno pise , dobrim delom , jer imamo veoma masivnu 5 kolonu .
  Ма колона је крива...

 16. #16
  Domaćin Ilinoida (avatar)
  Učlanjen
  09.10.2007.
  Pol
  muški
  Lokacija
  У твом компјутеру...
  Poruke
  4.769
  Tekstova u blogu
  19
  Reputaciona moć
  85

  Podrazumevano Re: Трећи балкански рат

  Citat Original postavio DellNS Pogledaj poruku
  И сам кажеш да најављују да неће бити гаса, како ће тек бити тих маде ин честитки...
  захладнило нешто у западној европи.....
  Косово је срце Србије

 17. #17
  Domaćin Ilinoida (avatar)
  Učlanjen
  09.10.2007.
  Pol
  muški
  Lokacija
  У твом компјутеру...
  Poruke
  4.769
  Tekstova u blogu
  19
  Reputaciona moć
  85

  Podrazumevano Re: Трећи балкански рат

  Citat Original postavio Sanovnik Pogledaj poruku
  Poznato . Cak opste poznato . O oveme , izgleda nisui obavestemne nase vlasti /. Nama se crno pise , dobrim delom , jer imamo veoma masivnu 5 kolonu .
  а што је интересантно ови жути и Дачић црвени излазе пред тв само да кажу Србима да "не наседају на провокације" да "ОСТАНУ МИРНИ" еј па ко да је народ овце спремне за клање па да чекају вука само да дође и да их закоље.....да ли су они нормални.....
  Косово је срце Србије

 18. #18
  Iskusan dellns (avatar)
  Učlanjen
  27.11.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Novi Sad
  Poruke
  5.908
  Reputaciona moć
  93

  Arrow Re: Трећи балкански рат

  Citat Original postavio Ilinoida Pogledaj poruku
  захладнило нешто у западној европи.....
  Шта нас брига за западну европу! Питање је да ли ће бити за нас...

 19. #19
  Iskusan dellns (avatar)
  Učlanjen
  27.11.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Novi Sad
  Poruke
  5.908
  Reputaciona moć
  93

  Arrow Re: Трећи балкански рат

  Citat Original postavio Ilinoida Pogledaj poruku
  а што је интересантно ови жути и Дачић црвени излазе пред тв само да кажу Србима да "не наседају на провокације" да "ОСТАНУ МИРНИ" еј па ко да је народ овце спремне за клање па да чекају вука само да дође и да их закоље.....да ли су они нормални.....
  А Вук чека следеће изборе да опет улети међу овце.

 20. #20
  Buduća legenda Sanovnik (avatar)
  Učlanjen
  12.02.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Na vodi
  Poruke
  31.822
  Tekstova u blogu
  3
  Reputaciona moć
  853

  Podrazumevano Re: Трећи балкански рат

  Citat Original postavio DellNS Pogledaj poruku
  Ма колона је крива...
  Pa da . Mislim da njih prvo treba da pobijemo , da bi mogli bilo sta da uradimo .

 21. #21
  Iskusan dellns (avatar)
  Učlanjen
  27.11.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Novi Sad
  Poruke
  5.908
  Reputaciona moć
  93

  Podrazumevano Re: Трећи балкански рат

  Citat Original postavio Sanovnik Pogledaj poruku
  Pa da . Mislim da njih prvo treba da pobijemo , da bi mogli bilo sta da uradimo .
  Имамо ли чиме? И шта да радимо после?

 22. #22
  Buduća legenda Sanovnik (avatar)
  Učlanjen
  12.02.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Na vodi
  Poruke
  31.822
  Tekstova u blogu
  3
  Reputaciona moć
  853

  Podrazumevano Re: Трећи балкански рат

  Citat Original postavio DellNS Pogledaj poruku
  Имамо ли чиме? И шта да радимо после?
  Ovu 5 kolonu uj Srbji imamo cime da pobijemo . Za to ne brini .

 23. #23
  Iskusan dellns (avatar)
  Učlanjen
  27.11.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Novi Sad
  Poruke
  5.908
  Reputaciona moć
  93

  Podrazumevano Re: Трећи балкански рат

  Citat Original postavio Sanovnik Pogledaj poruku
  Ovu 5 kolonu uj Srbji imamo cime da pobijemo . Za to ne brini .
  Не бринем ја, само питам... А која је пета и колико их има?

 24. #24
  Buduća legenda Sanovnik (avatar)
  Učlanjen
  12.02.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Na vodi
  Poruke
  31.822
  Tekstova u blogu
  3
  Reputaciona moć
  853

  Podrazumevano Re: Трећи балкански рат

  Ima ih previse . A mislim da se tacno zna koji su .

  Sad bi ti hteo da ja ovde tacno navodim imena organizacija , pojednince , i tako dalje , ali , eto od toga nista ovaj put . Prvo treba da uspostavimo drzavu . Onda da se dobro naoruzamo, i da nadjemo saveznike, a sve to u cilju odvracanja . . Oni koji se budu tome protivili , e oni su 5 kolona . Drzava mora da se brani po svaku cenui . ( bas po svaku .) .

  E da smo zaista prava Drzava , mnogima ne bi ni palo na pamett da rade to sto rade .

 25. #25
  Domaćin
  Učlanjen
  02.11.2008.
  Pol
  muški
  Poruke
  4.919
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Трећи балкански рат

  Citat Original postavio Maksim 3 Pogledaj poruku
  Sprci najpre svoju i dovedi ostatak "patriotske "ekipe na gledanje!
  Није он инцестоид. То је типично за деМократе.

Slične teme

 1. Трећи светски рат
  Autor eremita u forumu Politika
  Odgovora: 387
  Poslednja poruka: 22.07.2016., 00:43
 2. Odgovora: 102
  Poslednja poruka: 19.06.2008., 12:24
 3. трећи оператер у србији
  Autor фигхтер u forumu Mobilna telefonija
  Odgovora: 2
  Poslednja poruka: 23.11.2005., 15:34

Pravila za slanje poruka

 • Ne možete kreirati novu temu
 • Ne možete poslati odgovor
 • Ne možete dodati priloge
 • Ne možete prepraviti svoju poruku
 •