Понешто о Пајтићу и другарима
Strana 1 od 3 123 PoslednjaPoslednja
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 71

Tema: Понешто о Пајтићу и другарима

 1. #1
  Buduća legenda Софија (avatar)
  Učlanjen
  29.08.2008.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  ту и тамо...
  Poruke
  34.524
  Reputaciona moć
  1573

  Podrazumevano Понешто о Пајтићу и другарима

  Kapitalni fond za tople tendere
  __________________________________________


  Novi Sad

  Ekskluzivno: Članovima Demokratske stranke u Vojvodini dosta Bojana Pajtića i njegove grupe građana posebnih sklonosti

  Kapitalni fond za tople tendere
  Fond za kapitalna ulaganja Vojvodine stavljen je pod direktnu kontrolu Bojana Pajtića i njemu bliskih ljudi. Ova vest je nesumnjivo obradovala njegove muške prijatelje koji teže skupim igračkama, savršenom izgledu i suptilnim odnosima. Istraživači Tabloida u saradnji sa svojim izvorima u vrhu pokrajinske državne i stranačke elite, pronašli su bezbroj dokaza da Pajtić doživljava Vojvodinu kao nezavisnu rimsku provinciju, a sebe kao dekadentnog prokonzula koji jede ležeći, i propoveda neobične vrste ljubavi. Društvo malo, ali odabrano. Počelo su da sumnjiče jedni druge, a tikva samo što nije pukla. Bruka jeste.

  Mile Ješanov
  Milica Grabež


  Gospodin Momčilo Milović je bio pravnik u pokrajinskoj bolnici u Novom Sadu. Od 2001. bio je direktor sportskog centra u Vrbasu, a na to mesto postavio ga je zemljak Mića Jovović vrbaški funkcioner. Ništa čudno, ovako počinju mnoga politička prijateljstva u Srbiji, ali ovaj čovek otišao je mnogo dalje od političkog prijateljstva, pa je postao lični "rizničar" i čuvar nebrojenog vojvođanskog blaga koje ima da teče, ali samo po nalogu njegovih šefova.
  Takozvana vojvođanska politička elita, Bojan Pajtić, Dragoslav Petrović i Dušan Elezović dali su mu direktorsku fotelju Fonda za kapitalna ulaganja Vojvodine pre godinu dana, da bude direktna veza za reketiranje korisnika sredstava koje daje fond. Svako ko hoće pare iz fonda mora da isplati Miloviću 10 do 12 procenta, dok se ne umeša profesor Petrović, koji traži i 30 odsto, kad se grade putevi.
  Od 10, 12 ili 30 procenta koje uzima ova grupa, pet procenata ide njihovoj Demokratskoj stranci, njenom pokrajinskom odboru u Novom Sadu. O tome u Novom Sadu pričaju i socijalisti, jer je i njima nuđeno isto gde god su u vladajućoj koaliciji.
  Na taj način praktično sve pokrajinske pare idu kod Milovića, jer je Bojan Pajtić uradio kako mu je rekao Petrović, da sve pare povuče iz ''ministarstava'' Izvršnog veća, i da sa njima gazduje samo Milović i njegov Fond, tako da sad procenat mogu da uzimaju samo glavni igrači, a sitni mogu da uzmu samo sitne pare.
  Momčilo Milović je inače glavni zadužen da napuni džepove velikih, proždrljivih riba.
  Poslednjih 50 godina su sekretari u pokrajini trošili pare za ono što rade pokrajinski sekretarijati, sve dok Milović nije postavljen da im bude "kapo", i sve što treba nekome da daju iz budžeta, moraju da pitaju Dragoslava Petrovića i sekretara za finansije Jovicu Đukića, koji je skretničar za novce, ali i član kriminalne grupe koju zovu "10 do 30 posto".
  Parola autonomaša je originalna - ''Pare vaše u džepove naše'', samo što Pajtić, Petrović i Đukić u stvari ne znaju da Milović uzima ''nešto'' i za samog sebe, bez znanja nalogodavaca, i što krije da se ne sazna, jer bi dobio po prstima što otima tuđ kajmak.
  Profesor Dragoslav Petrović je stari komunista, kojima je bio dosadio, i popeo se na glavu drugim profesorima na fakultetu pre dvadeset godina, kad je bio na katedri za fiziku Prirodno matematičkog fakulteta. Hvalio se da ga štiti profesor Zelenović, koji je ''gradio brze pruge'' kad je bio predsednik vlade Srbije, kod Miloševića, ali mu to nije pomoglo kod komunista, jer nikako nisu hteli da ga puste da bude pokrajinski funkcioner, jer su znali s kakvom cvećkom imaju posla.
  Onda je g. Petrović kratko vreme bio član Reformske stranke Ante Markovića, pa se potom pokušao ubaciti u Savez komunista- Pokret za Jugoslaviju kod generala Stevana Mirkovića, da ima bolji kontakt sa Mirom Marković.
  Potom je bio u Reformistima kod Đerđa Ozera, kad su na izborima dobili dva mesta sekretara u gradu Novom Sadu. Takvo mesto je koštalo 200.000 maraka, za koje pare je Dragoslav Petrović odustao od funkcije gradskog sekretara za privredu. Uzeo je pare i dao stranci 30.000 maraka.
  I gle čuda, jednog dana, kad mu je ćerka otišla u radnju i ostavila prazan stan, kobajagi došli obijači i odneli kusur od 170.000 maraka! Potom je, da se ne sazna da je pare prisvojio, pričao da ima alibi, jer su mu ti obijači ukrali i pištolj!
  Ove Petrovićeve laži ipak nisu prošle. Potom ga je u centru grada udario auto kod bioskopa "Arena", kad je prelazio preko ulice.
  Bio je u komi mesec dana, dok mu nisu operisali lobanju. Doktori kažu da nema pola mozga, pa zato i zamuckuje kad govori, ali je napredovao u karijeri, jer ga je, kad su ga izbacili reformisti, uzeo Mićunović u svoj Demokratski centar, gde se Petrović brzo posvađao sa Mićunovićem.
  Kada je na izborima samom sebi poslao pisma podrške od 12 fantomskih odbora Demokratskog centra, da pokaže kako ga kobajagi svi vole i hoće da bude biran za funkcionera, sklonjen je sa političke scene.
  Kad je prošao oktobar 2000. godine, izvukli su ga na volšeban način iz zaborava, da bude direktor posrnulog instituta "Vinča", propale naučne ustanove za atomsku energiju iz vremena socijalizma.
  I u Vinči je gospodin Dragoslav Petrović napravio veliki cirkus, i nema ko ga nije zamrzeo iz dna duše, jer je bio bezobrazan diktator i tračara koja je zavadila sve ljude i iživljavala se sa njima.
  Junoša Bojan Pajtić postavio je Petrovića za sekretara za nauku i tehnologiju u pokrajini, jer je Dragoslav jaka ličnost za Pajtića, koja voli da se u sve upliće, i da iz svega vadi pare, a od toga obojica imaju korist, a znaju se sa novosadskog univerziteta, gde je Petrović isto mutio sa finansijama, a ženu je postavio za predsednika Saveta univerziteta, iako nije bila zrela ni za savet mesne zajednice.
  Dragoslav Petrović je i na univerzitetu mućkao s parama, kad je uzimao pare fakultetima koji su ih zaradili iz drugih izvora, i usmeravao ih u projekte od kojih je opet uzimao procenat, što mu je omiljena radnja.
  Zamerio se i bio profesoru Radovanoviću iz Kamenice, od kog je uzeo pare da ga čuva i da bude doživotni direktor, za 100.000 evra. Pare je Petrović dobio, ali je Radovanović ipak dobio otkaz. Petrović neće da vrati te pare, iako ga Radovanović zbog toga svugde blati, i hoće da mu se osveti.
  Dragoslav Petrović u Fondu za kapitalna ulaganja vodi glavnu reč. Njega sluša direktor Milović, sem kad ne krade za sebe, što mora jako da krije pred Dragoslavom, jer on ne voli kada drugi kradu bez njegovog znanja. Tako procenti cure u tuđe, a ne Dragoslavove džepove.
  ''Само човек који има вере у себе, може да буде веран другима.''
  Ерих Фром 2. #2
  Buduća legenda Софија (avatar)
  Učlanjen
  29.08.2008.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  ту и тамо...
  Poruke
  34.524
  Reputaciona moć
  1573

  Podrazumevano Re: Понешто о Пајтићу и другарима

  Dragoslav Petrović je preterao svaku meru, izgubio je kompas, i to može, tvrde upućeni, da ga košta glave, a i koštaće ga jer predsednik Tadić ne može očima da ga vidi.
  Upućeni izvori Tabloida iz vrha Demokratske stranke tvrde da će Dragoslav Petrović ubrzo dospeti u nevolje, jer će biti sledeći poznati političar na koga će se sručiti akcija '' borbe protiv korupcije'' koju je pokrenuo predsednik Tadić i njegov kabinet.
  Gospodin Petrović je tvrdoglav, i neće da popusti, iako zna da je predsednik Tadić zahtevao da ga Pajtić povuče iz politike, da ne bode oči, ali Bojan Pajtić nije mogao da skloni Dragoslava, jer ga ovaj drži u šaci, jer mu Dragoslav daje pare koje krade kod Milovića u Fondu za kapitalna ulaganja, a Pajtić se boji i da Dragoslav ne pusti fotografije gde je Pajtić slikan sa muškima.
  Dragoslav Petrović je u ovoj družini bio najprljaviji igrač, i on je napakovao Goranu Kneževiću, predsedniku opštine Zrenjanin da je mafijaš, jer je Knežević bio poslat iz Beograda da napravi red u pokrajinskom odbor Demokratske stranke, jer je Pajtić uzeo sve dizgine vlasti u svoje ruke, nanevši veliku štetu ugledu DS-a.
  Član ove grupe je i Dušan Elezović, po struci ugostiteljski radnik, momentalno upisan na Fakulteta za menadžment u turizmu. Polaže ubrzano ispit za ispitom, sve preko veze. Verovatno će i on, koliko sutra, biti magistar ili doktor ekonomskih nauka u ugostiteljstvu, da neko ne kaže da je konobar.
  Predsednik Pokrajinskog odbora Demokratske stranke u Novom Sadu Dušan Elezović nije ni malo naivan. Ovu tvrdnju potkrepljuje dokaz da je u ulici Sonje Marinković u Novom Sadu kupio stan od 150 kvadrata, koji je pripadao doktoru Jakovljeviću, jednom jako zaslužnom doktoru, i taj stan je kupio od ''plate u Demokratskoj stranci''. Ni to mu nije bilo dosta, jer ima veliku platu, pa sad montira u tom stanu džakuzi i saunu, a sve to košta još 56.000 evra. Znači li to da je konobar Elezović jako sposoban i pametan, i da očas posla, može da se okući od para Milovićevog Fonda za kapitalno reketiranje!
  Gospodin Elezović je pod firmom ''Vojvodina'' d.o.o. u istoj zgradi kupio u prizemlju stan (lokal) od 70 kvadrata. Takođe je stanarima zgrade obećao instaliranje lifta, koji tu nikad nije postojao, za šta je dobio skoro ar prostora.
  ''Само човек који има вере у себе, може да буде веран другима.''
  Ерих Фром

 3. #3
  Buduća legenda Софија (avatar)
  Učlanjen
  29.08.2008.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  ту и тамо...
  Poruke
  34.524
  Reputaciona moć
  1573

  Podrazumevano Re: Понешто о Пајтићу и другарима

  Nije Inđija Indija

  Rezultati govore da je Goran Ješić, predsednik opštine Inđija, ekonomski najperspektivnije u Srbiji, jedan od najsposobnijih funkcionera DS u pokrajini. Članovi Demokratske stranke se pitaju zašto se ne saziva sednica Pokrajinskog odbora DS, na kojoj treba da za drugog čoveka stranke u pokrajini ( zamenika ili potpredsednika ?) bude izabran Goran Ješić. Naravno, ovo otvara još niz pitanja:
  Da li pokrajinska vrhuška izbegava kontrolu - gde se troše pare - posebno iz Fonda za kapitalna ulaganja? Da li Pajtićeva mala grupa želi kompletnu samostalnost, u odnosu na centralu u Beogradu? Da li treba i dalje ćutati u odnosu na separatističku aktivnost pokrajinskog vrha? Da li Dušan Elezović želi da izbegne javnu istinu o stanovima u centru grada Novog Sada (uzgred rečeno pomenuti stanovi su na 50 metara od centrale pokrajinskog DS-a, gde je i Elezovićevo radno mesto)?

  Mala grupa il' cirkuska trupa?

  Na proporcionalnoj listi (ne većinskoj, gde se svako sam bori za svoje mesto ) Pajtić je pored sebe i Dragoslava Petrovića, postavio svoju svastiku Sofiju Bolinovski i ženu Dragoslava Petrovića- Svetlanu Lukić- Petrović! Aktivnost ove dve poslanice u redovima DS-a pre izbora je bila nezapažena, pa su mnogi pravi članovi DS-a ogorčeni na ovakav izbor. Za gradonačelnika Novog Sada je postavljen Igor Pavličić - kum Bojana Pajtića! Prethodno, na silu postavljen za šefa gradskog odbora DS-a. Meteorska karijera uz minimalan rad i najveću zaslugu što je kum.
  Pavličić je na krilima '' izbornog uspeha'' DS-a, misleći da su svojom zaslugom postigli dobar izborni rezultat. Ovo je opasan stav, tvrde ugledni članovi DS iz pokrajine, jer ne uzima u obzir da su ljudi glasali protiv stavova drugih stranaka. A ne za anonimuse poput njih. Pajtić pokušava da dovede za budućeg šefa BIA-e, kompromitovanog policajca Bogdana Pušića.
  Pušić, koji je na platnom spisku ''pojedinih organizovanih grupa'', još dok je bio u službenik u odeljenju privrednom kriminalu , a potom, (gle čuda!) u UBPOK-u -opet čineći usluge politici i organizacijama, ''avanzovao'' u Beograd, jer su šefovi saznali da je previše dobro ''organizovan''. Pajtićevo poverenje uživa i zbog činjenice da je Pušićeva žena, Gordana Pušić (leči sterilitet-u Beogradu i Mariboru) školska drugarica Bojana Pajtića! Pajtić je Gordanu nakon kraćih selidbi po svojim službama konačno smestio u Fond za kapitalna ulaganja Vojvodine, da kao čovek od poverenja, malo ''pomaže'' Momčila Milovića, direktora fonda. I gospodin Đukić, pokrajinski sekretar za finansije, slepo sluša Bojana Pajtića i njegovog mentora Dragoslava Petrovića.
  ''Само човек који има вере у себе, може да буде веран другима.''
  Ерих Фром

 4. #4
  Elita
  Učlanjen
  08.06.2007.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  NS
  Poruke
  22.514
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Понешто о Пајтићу и другарима

  citala ..bome..ne sumnjam ni u jednu rec

 5. #5
  Veoma poznat Enchanted (avatar)
  Učlanjen
  07.11.2008.
  Pol
  ženski
  Poruke
  10.930
  Reputaciona moć
  144

  Podrazumevano Re: Понешто о Пајтићу и другарима

  Tabloid? Neću da se mučim da pročitam.

 6. #6
  Buduća legenda Софија (avatar)
  Učlanjen
  29.08.2008.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  ту и тамо...
  Poruke
  34.524
  Reputaciona moć
  1573

  Podrazumevano Re: Понешто о Пајтићу и другарима

  Uzmi meru otpozadi

  Novosadskoj čaršiji poznate su priče o Pajtićevim nastranostima. Mladen ''Baron'' pionir i istaknuti predvodnik homoseksulnog pokreta u Vojvodini, postao je veoma blizak i drag prijatelj Bojana Pajtića.
  Na taj način je i put do njegovog imenovanja kao zvaničnog dvorskog stiliste bio olakšan. Bojan Pajtić, pun razumevanja za istaknutog člana domaće gej-zajednice, izabrao je "Barona" za onoga koji treba da obuče članove Izvršnog veća Vojvodine. Pošto je ovom ''stilisti'' milije da svlači nego da oblači, a da čaršija ne bi brujala, press služba Izvršnog veća Vojvodine je brže bolje izdala saopštenje, o TOPLOM tenderu.
  Novosadski "Dnevnik" je unapred objavio da je "Baron" pobedio na ovom neobičnom tenderu, pa su pojedini članovi Izvršnog veća pomislili da neko podmeće Bojanu Pajtiću i zavapili: neće valjda "Baron" da nas oblači?

  Rolaj bližnjeg svoga

  Izvesni Danijel Varićak blizak Bojanu Pajtiću, navodno je u međuvremenu promenio prezime u Stojanović. Ima poseban afinitet prema arhitekturi. Vredno vežba u novosadskom fitnes centru ''Blue loft''. Po Novom Sadu se kreće na rolerima. Opremljen pomenutim rolerima dolazi po pozivu Bojana Pajtića i na prijeme u Izvršnom veću. Poznato je da je Danijelu, koji voli makete i modele vozova, Pajtić organizovao izložbu istih.

  Domar iz ''Mošine vile''

  ''Mošina vila'' na Popovici (predgrađu Novog Sada), nekad reprezentativni objekat Izvršnog veća Vojvodine uvek je imala svoga domara. Prethodni domar, porodični čovek, zamenjen je, takođe porodičnim čovekom, koga Pajtić može da poseti na ''miru i tišini'', i da se vole do mile volje.

  Suprug ili supruga?

  Pajtićeva supruga je lekar anesteziolog, i majka dva sina. Svakako joj nije bilo svejedno kad je zatekla Bojana u zajedničkom stanu, u veoma ženstvenoj pozi sa drugim čovekom. Častila ga je sa nekoliko masnica po licu. Kao lekar ipak ima razumevanja za ljudske potrebe svoga muža!
  ''Само човек који има вере у себе, може да буде веран другима.''
  Ерих Фром

 7. #7
  Buduća legenda Софија (avatar)
  Učlanjen
  29.08.2008.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  ту и тамо...
  Poruke
  34.524
  Reputaciona moć
  1573

  Podrazumevano Re: Понешто о Пајтићу и другарима

  Tata Laza


  Rođen je u Senti. Po zanimanju je sveštenik. Radio je i kao službenik u zemljoradničkoj zadruzi, nakon što se pre 20 godina razveo od supruge. Po kanonu, sveštenicima, nakon razvoda, nije dozvoljena ponovna ženidba. Mnogo je blizak sa muškarcima, i morao je da napusti Crkvu.
  Trenutno radi kao sekretar episkopa budimskog i arhijerejski namesnik budimski.Inače, vozač je episkopa budimskog.
  Posle napuštanja svešteničkog poziva oprobao se kao pozorišni radnik. Član Kamerne scene je od 1986. godine i njen osnivač. U pozorištu je bio upravnik od 1990. do 1996. godine, sekretar, režiser devet predstava, asistent režije u tri predstave, scenograf u osam predstava, majstor svetla u tri predstave i ton majstor u devet predstava.
  Umetnički uspesi: najbolja režija na Zonskoj smotri za predstavu ''Rupa''. Ništa bez rupe!
  Sin Bojan nije žalio da odreši kesu, ne svoju, nego budžeta Vojvodine, i pomogne svom ocu. Objavljujemo reakciju jednog građanina Vojvodine, koji se, svojevremeno, oglasio preko novosadskog radija "021".
  "Prošle nedelje sam saznao da Izvršno veće Vojvodine planira da potroši 430.000 evra na obnovu Tekelijanuma, objekta SPC u Budimpešti. Smatram da novac poreskih obveznika ne treba da se troši na renoviranje imovine u privatnom vlasništvu. Jedan komentator mi je ukazao da je Tekelijanum važan spomenik kulture i da država ima obavezu da ga održava. Tada se nisam složio sa argumentacijom, jer smatram da vlasnik objekta treba da snosi trošak održavanja. Ipak, nije mi bilo baš najjasnije zašto se novac daje Tekelijanumu? Zar nema još sličnih objekata kojima je potrebno održavanje a koji možda imaju i veću kulturnu vrednost? Šta to Tekelijanum čini toliko važnim?
  Prelistavajući biografiju Bojana Pajtića konačno sam našao odgovor. Naime, predsednik Izvršnog veća Vojvodine, institucije koja je odrešila kesu, ujedno je i sin protojereja SPC Lazara Pajtića, inače zaduženog za obnovu, pogađate, Tekelijanuma. Januara 2006. godine, je čak pohvalio Pajtića mlađeg za svoj doprinos u obnovi. Sigurno da uz angažovanje Lazara Pajtića zasluge za to ima i njegov sin Bojan, jer se za obnovu "Tekelijanuma" zalagao još dok je bio potpredsednik Novog Sada. Drugim rečima, postavlja se pitanje koliko je za proteklih osam godina, koliko upravlja raznim državnim budžetima, Bojan Pajtić ukupno usmerio na završavanje projekta svog oca? U svakom slučaju previše.
  Priča oko Tekelijanuma je sigurno jedan od najružnijih primera zloupotrebe od 2000. godine. Ne po količini zloupotrebljenog novca već po podrumskoj visini moralnih standarda predstavnika vlasti. Podvizi mladog lava su dokaz da suštinski problem nije u kadrovima, kako rukovodstvo DS već godinama pokušava da objasni, već u sistemu koji državi (političarima) daje prevelika ovlašćenja. Ograničena država koja se fokusira na par najvažnijih funkcija jedina može efikasno da preseče ovaj gordijev čvor.'
  ''Само човек који има вере у себе, може да буде веран другима.''
  Ерих Фром

 8. #8
  Buduća legenda Софија (avatar)
  Učlanjen
  29.08.2008.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  ту и тамо...
  Poruke
  34.524
  Reputaciona moć
  1573

  Podrazumevano Re: Понешто о Пајтићу и другарима

  Krklja na usluzi

  U zadnje vreme (od proletos) organizovanoj grupi na čelu sa Dragoslavom Petrovićem pridružio se, i veoma aktivno radi TOMISLAV BOGUNOVIĆ, gradonačelnik Bača, šef Pokrajinskog odbora za bezbednost. Svi kontakti po pitanju ''poslova'' su sa Dragoslavom Petrovićem i to lično, najčešće u kafani u Baču.
  Zadnji projekat: gore pomenuta dvojica odobrili i izradili kredit od 300.000 evra, preduzetniku iz Bača, zvanom ''Krklja''. Doka je BARŽA-SAMOHOTKA, NOSIVOSTI 450 TONA, KUPLJENA U MAĐARSKOJ, DOVUČENA NA REMONT U BRODOGRADILIŠTE NOVI SAD.
  Pravi vlasnici su Petrović Dragoslav i Bogunović. ''Krklja'' će u celoj priči imati svoju nadoknadu.
  Krklja inače živi u selu Bođani, i već je u maju mesecu kao znak male pažnje, zbog toga što je gradio put, sredstvima fonda, poklonio vespu Bogunovićevoj ćerci, a Dragoslav Petrović je za kafanskim stolom u Baču, dobio lepu, debelu kovertu.

  ИЗВОР
  ''Само човек који има вере у себе, може да буде веран другима.''
  Ерих Фром

 9. #9
  Buduća legenda Софија (avatar)
  Učlanjen
  29.08.2008.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  ту и тамо...
  Poruke
  34.524
  Reputaciona moć
  1573

  Podrazumevano Re: Понешто о Пајтићу и другарима

  Citat Original postavio konzab Pogledaj poruku
  citala ..bome..ne sumnjam ni u jednu rec
  Новосађани углавном знају...само ми нејасно како добише изборе!
  ''Само човек који има вере у себе, може да буде веран другима.''
  Ерих Фром

 10. #10
  Ističe se chat-nik (avatar)
  Učlanjen
  12.11.2008.
  Pol
  muški
  Poruke
  2.390
  Tekstova u blogu
  1
  Reputaciona moć
  57

  Podrazumevano Re: Понешто о Пајтићу и другарима

  lepo ja kazem ,da su 2000-te bile okicene bandere, svega ovoga nebi bilo

 11. #11
  Buduća legenda Torrente Bgd (avatar)
  Učlanjen
  30.07.2008.
  Pol
  muški
  Poruke
  31.959
  Reputaciona moć
  534

  Podrazumevano Re: Понешто о Пајтићу и другарима

  Mladen Baron hahahahaaa
  Daleko ti lepa kuca ahaahhahah

 12. #12
  Elita
  Učlanjen
  08.06.2007.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  NS
  Poruke
  22.514
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Понешто о Пајтићу и другарима

  Citat Original postavio Софија Pogledaj poruku
  Новосађани углавном знају...само ми нејасно како добише изборе!

  u pravu si..prvo znam..al za ovo drugo sam

 13. #13
  Buduća legenda Софија (avatar)
  Učlanjen
  29.08.2008.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  ту и тамо...
  Poruke
  34.524
  Reputaciona moć
  1573

  Podrazumevano Re: Понешто о Пајтићу и другарима

  Каже Банди, није Пајтић петоколонаш.
  Можда није, али је много гадаааан.

  То што је староседеоц му не даје за право да ради ствари које ради.
  ''Само човек који има вере у себе, може да буде веран другима.''
  Ерих Фром

 14. #14
  Buduća legenda Torrente Bgd (avatar)
  Učlanjen
  30.07.2008.
  Pol
  muški
  Poruke
  31.959
  Reputaciona moć
  534

  Podrazumevano Re: Понешто о Пајтићу и другарима

  Citat Original postavio Софија Pogledaj poruku
  Каже Банди, није Пајтић петоколонаш.
  Можда није, али је много гадаааан.

  То што је староседеоц му не даје за право да ради ствари које ради.
  Mislis na to sto se krka u bulju??
  Daleko ti lepa kuca ahaahhahah

 15. #15
  mar_comm nije na forumu
  Читам ... чудим се !!! Глупост границе нема !!!
  Elita
  Učlanjen
  15.06.2005.
  Pol
  muški
  Poruke
  24.312
  Tekstova u blogu
  11
  Reputaciona moć
  449

  Podrazumevano Re: Понешто о Пајтићу и другарима

  Е, сад нам још само недостаје Младен Делић и оно чувено :

  Људи, па јели то могуће ????

 16. #16
  Legenda al bundy (avatar)
  Učlanjen
  09.01.2006.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Kod Marinca na ignore :(
  Poruke
  54.193
  Reputaciona moć
  1357

  Podrazumevano Re: Понешто о Пајтићу и другарима

  Citat Original postavio Софија Pogledaj poruku
  Каже Банди, није Пајтић петоколонаш.
  Можда није, али је много гадаааан.

  То што је староседеоц му не даје за право да ради ствари које ради.
  u tekstu ima i nekih istinitih stvari pre svega za neke ljudeiz DSa u Vojvodini a ima i gluposti koje se ticu Pajticeve familije , a te price o sklonostima su sve nagadjanja i rekla kazala price
  a sto se tice izraza "kolonasi" on se ne odnosi na petu kolonu kao izraz koji oznacava nemacke simpatizere u ratnoj Britaniji i uopste izdajnike , nego na one koji su iz raznoraznih vukojebina u poslednjih 60 i kusur godina dosli u pokrajnu , cisto da ne bude lingvisticke zabune
  The Show Must Go On...

 17. #17
  Buduća legenda Torrente Bgd (avatar)
  Učlanjen
  30.07.2008.
  Pol
  muški
  Poruke
  31.959
  Reputaciona moć
  534

  Podrazumevano Re: Понешто о Пајтићу и другарима

  Citat Original postavio al bundy Pogledaj poruku
  u tekstu ima i nekih istinitih stvari pre svega za neke ljudeiz DSa u Vojvodini a ima i gluposti koje se ticu Pajticeve familije , a te price o sklonostima su sve nagadjanja i rekla kazala price
  a sto se tice izraza "kolonasi" on se ne odnosi na petu kolonu kao izraz koji oznacava nemacke simpatizere u ratnoj Britaniji i uopste izdajnike , nego na one koji su iz raznoraznih vukojebina u poslednjih 60 i kusur godina dosli u pokrajnu , cisto da ne bude lingvisticke zabune
  Pa svi su tu dosli iz raznoraznih vukojebina samo je razlika u vremenu dolaska.Neko je stigao pre 20 neko pre 60..neko pre 100 a neko pre 200 i vise godina
  Daleko ti lepa kuca ahaahhahah

 18. #18
  Legenda al bundy (avatar)
  Učlanjen
  09.01.2006.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Kod Marinca na ignore :(
  Poruke
  54.193
  Reputaciona moć
  1357

  Podrazumevano Re: Понешто о Пајтићу и другарима

  pa jesu,ali uglavnom su se ranije prilagodjavali sredini u kojoj su dosli , a ovi poslednji su pokusavali da sredinu prilagode svojim ruralnim navikama , a ne obrnuto , mada ima i pozitivnih primera ruku na srce
  The Show Must Go On...

 19. #19
  mar_comm nije na forumu
  Читам ... чудим се !!! Глупост границе нема !!!
  Elita
  Učlanjen
  15.06.2005.
  Pol
  muški
  Poruke
  24.312
  Tekstova u blogu
  11
  Reputaciona moć
  449

  Podrazumevano Re: Понешто о Пајтићу и другарима

  Citat Original postavio Torrente Bgd Pogledaj poruku
  Pa svi su tu dosli iz raznoraznih vukojebina samo je razlika u vremenu dolaska.Neko je stigao pre 20 neko pre 60..neko pre 100 a neko pre 200 i vise godina
  По теби, у Војводини никада нико није живео све док Колумбо (или Америго Веспучи) није пронашао Нови континент, па га назваше Америка ... (Колумбо је..мте радознала

  Мора бити да је тада још увек постојало Панонско море, (неки Балашевићев деда брчкао ноге) сви Срби у Војводину дошли Пинтом и Нињом ...

 20. #20
  Buduća legenda Милунка Савић (avatar)
  Učlanjen
  26.02.2008.
  Pol
  ženski
  Poruke
  35.932
  Tekstova u blogu
  14
  Reputaciona moć
  1009

  Podrazumevano Re: Понешто о Пајтићу и другарима

  E, jadni nadripatrioti, opet spali na antisrpsko smeće "tabloid".

 21. #21
  mar_comm nije na forumu
  Читам ... чудим се !!! Глупост границе нема !!!
  Elita
  Učlanjen
  15.06.2005.
  Pol
  muški
  Poruke
  24.312
  Tekstova u blogu
  11
  Reputaciona moć
  449

  Podrazumevano Re: Понешто о Пајтићу и другарима

  Смеће се на српском каже ЂУБРЕ Лимунко, девојко, мудрице наша !!!

 22. #22
  DellBoy-011 nije na forumu
  Сестро заклињем се биће нас макар 300
  Elita DellBoy-011 (avatar)
  Učlanjen
  20.11.2003.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Zemun
  Poruke
  22.571
  Reputaciona moć
  277

  Podrazumevano Re: Понешто о Пајтићу и другарима

  Citat Original postavio Софија Pogledaj poruku
  Новосађани углавном знају...само ми нејасно како добише изборе!
  Pa pokrali, to je bar svakom iskrenom patriJoti jasno
  danas nam je divan dan

 23. #23
  Buduća legenda 27E (avatar)
  Učlanjen
  09.02.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Mirijevo2
  Poruke
  46.246
  Tekstova u blogu
  8
  Reputaciona moć
  661

  Podrazumevano Re: Понешто о Пајтићу и другарима

  Citat Original postavio mar_comm Pogledaj poruku
  Смеће се на српском каже ЂУБРЕ Лимунко, девојко, мудрице наша !!!
  meni za malo da promakne
  dokle god pucaju puske na ljubinom grobu nemci nece proci,
  a kad prestanu znajte da na ljubinom gobu nema vise zivih proletera

 24. #24
  Buduća legenda Милунка Савић (avatar)
  Učlanjen
  26.02.2008.
  Pol
  ženski
  Poruke
  35.932
  Tekstova u blogu
  14
  Reputaciona moć
  1009

  Podrazumevano Re: Понешто о Пајтићу и другарима

  Citat Original postavio mar_comm Pogledaj poruku
  Смеће се на српском каже ЂУБРЕ Лимунко, девојко, мудрице наша !!!
  Eto, ni srpski ne znaš, nadripatrioto. A još manje, šta je to sve zapravo srpski, "veliki srbine".

 25. #25
  Primećen član
  Učlanjen
  28.10.2008.
  Pol
  muški
  Poruke
  570
  Reputaciona moć
  39

  Podrazumevano Re: Понешто о Пајтићу и другарима

  nije vojvodina krava muzara.

  ko muze?

Pravila za slanje poruka

 • Ne možete kreirati novu temu
 • Ne možete poslati odgovor
 • Ne možete dodati priloge
 • Ne možete prepraviti svoju poruku
 •