Zig zveri je spreman 1
Strana 1 od 13 1234511 ... PoslednjaPoslednja
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 302

Tema: Zig zveri je spreman 1

 1. #1
  Početnik eliksir (avatar)
  Učlanjen
  28.11.2005.
  Pol
  muški
  Poruke
  46
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Zig zveri je spreman 1

  свештеник Александар Лебедев
  ЖИГ ЗВЕРИ ЈЕ СПРЕМАН  У откривењу Јовановом, Апокалипси, књизи без које не можемо разумети савременост, пише да ће Антихрист имати контролу над целокупном светском привредом, као и над сваким појединцем који, на овај или онак начин, може бити укључен у процес привређивања и куповања робе. Ево шта каже тајновидац Јован Богослов: "И учини све, мале и велике, богате и сиромашне, слободњаке и робове, да им даду жиг на десној руци њиховој или на челима њиховим, да нико не може ни купити ни продати, осим ко има жиг, име звјери или број имена њезина. Овдје је мудрост. Ко има ум нека израчуна број звјери (антихриста); јер је број човјека и број њезин је шест стотина шездесет и шест." (Откр. 13, 16-1Cool. Једном речју, Антихрист ће господарити тирански, принуђавајући своје поданике да приме печат којим исповедају његову апсолутну власт и одричу се Господа Исуса Христа, Бога Сведржитеља. Они ће се тако, кажу Оци Цркве, одрећи и самог печата крштења и дара Духа Светога, и себе осудити на вечну муку - пакао.

  Столећима су људи мислили о томе - шта би могао да буде жиг антихриста. Свако зло које се чини, а нарочито злопамћење и мржња према ближњем (каже Свети Нил Атонски), духовни су жиг звери паклене - то је јасно. Али, кад човечанство уђе у такву фазу свог постојања у којој ће се већина људи испунити злом и мржњом, тада ће се наћи и техничке могућности за жигосање, неку врсту анти-крштења у име сатане. На несрећу, људи су до тог стања дошли и материјални жиг звери већ је спреман. О томе желимо да обавестимо Православног читаоца, позивајући га да отвори четворе очи и да се молитвено спрема за невоље које предстоје, молећи Господа и Његове Угоднике, Светитеље, да му помогну у одолевању искушењима.

  Ово упозорење намењено је онима који желе да га чују и приме к срцу, а не онима који "имају обличје побожности, а силе њене су се одрекли" (2. Тим. 3, 5), па свако сведочење о близини антихристове власти сматрају "претеривањем" и "фанатизмом".

  Сатана, непријатељ Бога и човека, ништа не може да створи; он само имитира дело Божје и квари га својом имитацијом. Желећи да господари светом, он настоји да себе учини "свудаприсутним" преко својих слугу, демона, који "походе земљу и обилазе" (књига о Јову 1, 7), кушајући слуге Божје и ратујући против њих. Пошто му у последња, наша времена људи дају довољно простора у свом срцу, он жели да и оне који му из синова човекових усрдно и предано служе учини - "свудаприсутним", кадрим да контролишу читаво човечанство, држећи га у страху пред сатаном.


  Донедавно то није било могуће; од када су откривени и усавршени компјутери, "интелигентне машине", које у себе могу да сместе милионе и милијарде информација на најмањем простору, "свудаприсуство" контролора људског понашања постало је, на известан начин, могуће.

  Данас се у свету на сав глас објављује тзв. "Нови светски поредак" који подразумева;

  1. Једну светску владу ("Уједињене Нације" су припрема за то);

  2. Једну светску војску и полицију (за то су припрема НАТО и "плави шлемови");

  3. Једну светску привреду и новчани систем (за то су припремни кораци Светска банка, Међународни монетарни фонд, новац Европске уније);

  4. Контролу светске популације (која подразумева примену абортуса, еутанзије, и сличних злодела у име "човечности")

  5. Једну светску лажну религију (за то су припрема многобројне секте и екуменистичко лажно Хришћанство).

  На челу ове глобалне лажи стајаће лажни месија, то јест антихрист. 2. #2
  Početnik eliksir (avatar)
  Učlanjen
  28.11.2005.
  Pol
  muški
  Poruke
  46
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Zig zveri je spreman

  Слугама ђавољим је јасно да се ово неће моћи спровести тек тако, јер ће се многи одупирати поробљавању. Зато су измислили разне начине за успостављање свог поретка - почев од изазивања економских криза и светских ратова, до насилног наметања безбожничких идеологија земљама хришћанске традиције (комунизма, на пример).

  Ради спровођења своје идеје, они су одабрали моћ једне земље, Сједињених Америчких Држава, да се њоме послуже у освајању света. САД, су у исти мах, и земља у којој се експериментише са оним што ће касније бити примењивано у целом свету. Зато и ми, Православни Руси, треба да погледамо шта се то збива у Америци, јер многи од нас, заведени јељциновском пропагандом, мисле да тамо теку "мед и млеко".


  Контрола телефона

  Према писању Била Мекхроуна у часопису ”ПИ-СИ Магазин” од 14. јуна 1994 године, америчке власти кажњавају са 10 000 долара по дану сваку телефонску компанију која им онемогућује да контролишу телефонске разговоре грађана. Такозвана ”клипер чип” технологија омогућује тајно праћење готово свих телефонских разговора по жељи, и то без икаквог упозорења. Наводно, циљ свега овога је спречавање деловања мафије и терориста, али очито да је циљ много опакији - надзирање приватности грађана.


  Праћење кретања

  14. маја 1994. ”Лос Анђелес Тајмс” донео је текст "Неко можда посматра", у коме се описује како се грађани прате од јутра до вечери.

  1. На ауто-путевима су постављене камере које прате возача што жури на посао;
  2. Приликом доласка на посао, видео камера у гаражи за паркирање бележи време приспећа и друштво у аутомобилу;
  3. На радном месту путем контроле компјутера и видео надзора прати се рад и понашање запослених;
  4. За време ручка, кредитна картица којом се плаћа, преноси компјутеру податке о рачуну и ресторану који је посећен;
  5. После радног времена, приликом куповине кредитном картицом, компјутер се снабдева подацима о месту куповине и врсти купљене робе
  6. При повратку кући скенери и камере прате возача поново.

  ”Политика” је јула 1996 године објавила вест о потписаном споразуму између једне београдске фирме и чувеног јеврејског НЕКСНЕТ-а о увођењу у Србију новог система компјутерског надзирања људи, првој земљи изван САД и Аустралије.


  Праћење радника

  1994 године, 8. августа ”US and World Report” коментарише извештај Међународне организације рада, која тврди да се 80% запослених у САД стално прати. На овом пројекту сарађују послодавци и влада САД. Послодавци прислушкују њихове телефоне, читају тзв. електронску пошту, опремају радне просторије камерама.


  Клинтоново обећање

  У часопису "Њу Американ" од 25. јула 1994. објављен је текст "Електронски фашизам" у коме се упозорава на изјаву председника Била Клинтона, дату у претходној предизборној кампањи, да ће до 2015. године национална информациона мрежа повезивати сваку кућу, радно место, лабораторију, библиотеку и учионицу, што ће најразличитије могуће информације учинити доступним најширем кругу корисника. Истовремено, све те информације биће доступне држави и полицији. (Наравно!).


  Уједињене нације и светска влада

  Уједињене нације већ поодавно уништавају суверенитет земаља које одбијају да им се покоре (довољно је само навести пример страдања Ирака, Сомалије, Срба из Србских Крајина и Херцеговине и Босне итд.). Оне, међутим, подстичу још дубљу централизацију светске моћи и стварање праве светске владе. Једна од организација коју подржавају је и "Организација за светску федерацију" и стварање "светских парламента". Њихови представници, угледни политички, економски и културни активисти целог света, залажу се за "светску федерацију" због многих проблема који се, тобож, могу решити само на "светском нивоу": нуклеарно наоружање, еколошка криза, недостатак природних сировина (нафта), глад, јаловост земљишта и ширење пустиње, недостатак воде за пиће, сечење шума, загађење мора, ширење озонских рупа, пренасељеност, миграције, незапосленост, урбанизација, подела на богате и сиромашне државе, заштита људских права, спречавање нетолеранције на религијском и националном нивоу, ширење демократије - све су то бриге које ће бити "пребринуте" чим се свет уједини.

  Звучи врло лепо, кад се не би знало да иза тога стоје антихристове силе које желе да свет потчине лажном месији, наводном "усрећитељу" свих људи.


  Шта је то "Метронет"?

  Метронет је име за извор рачунарски обрађених података око 111 милиона људи и 80 милиона домова у САД, и могу га користити како владине организације и установе, тако и приватна предузећа, али и поједина заинтересована лица (слично телефонском именику, само много савршеније). На тај се начин дају сазнати податци о поштанском броју, адреси и променама адресе, начину становања породице, броју укућана, њиховом животном добу, занимању, школама у којима деца уче, суседству (могуће је добити имена чак 30 суседа траженога, са свим подацима о њима, такође).

  Ту је читав низ других података, од којих су неки најинтимнији. У државним рачунарима, кључ за добијање свих података о дотичној особи је број социјалног осигурања, без кога не може ни један грађанин.


  Новац и кредитне картице

  У САД, Канади, Аустралији, већем делу Европе... готов новац скоро да се уопште ни не користи; уместо њега, у употреби су кредитне картице. (Недавно је Рокфелерова "Чејс Менхетх Банка" произвела кредитне картице чак и за ситниш)

  Шта је циљ овога?

  Апсолутна контрола џепа свих грађана. Без стварног новца, човек зависи од онога који му издаје кредитну картицу; картица је картица, а новац је новац.

  И код нас, у Русији, као и у земљама Источне Европе које су дуго биле под комунизмом, људи се навикавају да се што мање срећу са готовином, као и на то да се, честим и планираним инфлацијама, новац обезвреди, да би се људи и психолошки припремили за доба кад им новац неће бити потребан, јер ће неопходну робу добијати само они који имају жиг светског диктатора, антихриста.


  Картице у Америци

  Од када је Клинтон на власти, у САД је почела навала свих могућих картица - поред новчаних, кредитних, ту су и картице - возачке дозволе, картице здравственог осигурања... На њима су, компјутерском техником, уписани подаци о власнику. Рецимо, на картицама - здравственим картонима налазе се хиљаде података о здравственом стању пацијента. Милицијска кола неких држава САД имају мини-рачунаре повезане са великим милицијским терминалима: довољно је да у за то одређени отвор убаце картицу - возачку дозволу, па да о човеку кога проверавају знају све: почев од личних података, преко тога да ли је осуђиван или не, до односа према држави. Влада САД намерава да до 2000. године све ове картице сабере у једну - такозвану "Смарт Кард" ("паметну" компјутерску картицу) на коју ће моћи да се смести преко 2000 страна информација о сваком грађанину. Ту ће бити дигитализована фотографија власника, подаци о боји гласа, отисцима прстију, термална слика лица, заснована на топлотном зрачењу коже, стању очне рожњаче, потпис (све што је посебно за сваког човека на овом свету); на "паметној картици" ће се налазити и чињенице о понашању власника у саобраћају, о хапшењима и осуђивању на затвор, стању на банковном рачуну, брачности или безбрачности, броју деце, разводима, здравственом стању, власништву над покретним и непокретним имањем, власништву аутомобила. Знаће се, чим се картица компјутерски "очита", шта њен власник купује, где узима кредите, где је запослен, каква су му верска интересовања и опредељеност. Ту ће бити изјаве његових пријатеља и непријатеља о њему, изјаве послодаваца - једном речју, шта душа (пре свега, полицајчева душа!) пожели. Нарочито је важна чињеница да ће ова картица моћи да замени чак и пасош, то јест да ће моћи да се примењује међународно (засад се у Америци експериментише са новим пасошима). Ово ће омогућити да се подаци о свим људима света централизовано компјутеризују, и да буду доступн;и будућој светској полицији. Занимљиво је и увођење на "паметну картицу" тзв. "биометричких" података: почев од стања рожњече, преко термо - фотографије лица, до података о генетском материјалу човекове ћелије. "Паметне картице" се уводе постепено: међу студенте, којима служе свуда, од универзитских библиотека до мензи, и међу војнике (у војску САД уведена је тзв. "Мултитехнолошка аутоматска картица за очитавање", са скраћеницом марк, што значи жиг).

 3. #3
  Početnik eliksir (avatar)
  Učlanjen
  28.11.2005.
  Pol
  muški
  Poruke
  46
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Zig zveri je spreman 1

  "Бар-код"

  Једна од припрема за жигосање је и тзв Бар-код, низ уздужних, дебљих и тањих линија, које се налазе на свим новијим производима. Преко компјутера снабдевеног екраном овај бар-код обавештава очитавача о количини и врсти робе, цени, залихама, итд. За сада се бар кодови састоје од једне или две групе са по шест цифара, а у будућности, кад буду коришћени за обележавање људи, биће три групе са по шест цифара (три шестице). О томе да је и такав план за жигосање могућ, говоре поједини филмови научне фантастике, снимљени на западу (филм "тврђава", о затвору из кога се не може побећи, приказује људе који на десној руци имају утетовиран бар-код; милиција га очитава помоћу компјутера). Сва светска привреда биће подведена под један стандард, који се сад у Европи зове ИСО-9000, и фирме које своје производе не стандардизују тако, не могу се наћи на европском тржишту.


  Контрола путева

  У САД се, наулицама и путевима, посвуда уводе камере које прате кретање аутомобила, камиона, итд. Циљ је, кажу, контрола прекорачења брзине, али прави циљ је праћење кретања свих грађана. Такозвани "паметни путеви" примењивани су обилато у току олимпијских игара у Атланти 1996.године. 26. октобра 1993 године "Њујорк Пост" је објавио текст "Смешите се, возачи! Снима вас скривена камера" у коме обавештава да је Њујоршки савез за грађанска права упозорио да би нови систем контроле путем камера и компјутера могао имат трагичне последице по људска права - једном речју, човек ће, док је у кретању, бити стално надзираван. Фирма "Тирис" из Тексаса нуди и уграђивање компјутерских чипова у возила, који ће емитовањем радио-сигнала стално давати знак о томе где се возило налази.*
  ________________________________________

  * Што се теме праћења и надзирања код нас тиче, треба рећи да је једна угледна београдска фирма јула месеца 1996. потписала споразум са чувеном јеврејском НЕКСНЕТ компанијом о сарадњи која предвиђа да се у Србији, као првој земљи изван Америје и Аустралије, почев од 1997, успостави систем компјутерског надзирања људи у најшире сврхе. Вест о том објавила је у једном од својих јулских бројева београдска "Политика"
  ________________________________________


  Системи за глобално одређивање положаја

  У праћењу и надзирању човечанства све се више користе и сателити који круже у орбити око земље. Вин Швартау, у књизи "Информативна борба", каже: "На питање: "Где си?" одговараће се притиском на дугме. Сателити за глобално одређивање положаја ће знати, са прецизношћу од неколико метара, ваш тачан положај." Направицом која се може носити уз себе, и која сада кошта свега 500 долара, човек може да одреди свој положај било где на планети по географској ширини и дужини у оквиру 1000 метара. О овоме пише Џорџ Вартабедијан у свом чланку "Технологија одбрамбених сателита спремна за комерцијални бум" (орегонски "билтен", 8. мај 1994). Он такође најављује доба у коме ће "све што се креће у друштву САД - сваки брод, летелица, ауто, камион, воз, аутобус, трактор и булдожер - имати микрочип који ће бележити и, у многим случајевима, јављати о положају дотичног саобраћајног средства". Систем за сателитско праћење кретања састоји се, према Дејвиду Спрегју и Артуру Ву, од 24 сателита - 21 главних и 3 помоћна. Над сваком тачком на планети у сваком тренутку налазе се бар четири сателита. Висина на којој се крећу је 11000 миља, а око земље се обрћу 2 пута дневно. Методом триангулације, они одређују положај који се затражи. Однедавно их, успешно, користе амерички скаути, а могу да служе за: тражење и налажење, радио аматеризам, јавну употребу, планинарство, геогрефију, навигацију, лов, рударство, шумарске послове, биологију, геолошка истраживања, јавну безбедност, истраживања, археолошка ископавања, ТВ преносе - и, наравно, мада се то не помиње, за праћење људи.

  Најбизарнија машина за надзирање и контролу људи јесте она за "скрозирање до голе коже" у најбуквалнијем смислу речи: конструисана, наводно, за борбу против терориста и кријумчара наркотика ова машина људе "претражује" тако што на екрану пројектује јасно обрисе њихове наготе! Ниске дозе рентгенских зрака могу да продру кроз одећу, али се делимично одбијају од коже. Детектор хвата одбијене зраке који се, потом, користе да би се добила детаљна слика тако електронски обнаженог тела. Овај апарат већ се користи у неким америчким затворима, а ускоро ће се наћи у употреби на аеродромима широм света, како најављују извештаји Гедералне администрације за авијацију (ФАА). Ову справу која пружа могућност за перверзне насладе разних изопаченика, произвела је фирма "Американ Сајенс енд инжињеринг". Питања заштите приватности која се у вези са њом већ постављају у западној јавности, њене влесније много не брине. Иначе, већ јавна тајна да се снимци ових "безбедоносних" електронских камера продају као забавна штива!


  Жиг звери је спреман!

  Иде време када ће се, после тзв. "паметних картица", људима понудити нешто што се не може украсти, ни изгубити, јер ће бити уграђивано директно у тело - преносни био-чип, који ће садржати све податке о власнику, а убризгаваће се неком врстом ињекције, под кожу*. Пошто ће ова направица, за сада мања од зрна пиринча, ускоро, веле, још мања, емитовати радио-таласе, она ће бити изванредна за праћење људи без икаквог труда: почев од ручних скенера до сателита, свако заинтересован ће моћи да проверава локацију и податке о праћеној личности. Све то, наравно, почиње практично и безазлено, сасвим наивно и прогресивно.

  "Попјулар Сајенс", октобарски број за 1994, доноси текст у коме Бернард Камбу, из једне компјутерске фирме у граду Фениксу, најављује да ће у наредних десет година минијатурни компјутери моћи да се уграђују у тело ради праћења крвног притиска, холестерола и рада срца. Познати "Вол Стрит журнал", гласник америчког банкарства, 1. фебруара 1994. донео је текст са насловом "Неуролози се крећу према спајању живих можданих ћелија са микрочиповима".


  Америчка војска већ интензивно ради на "компјутеризованим војницима" који ће бити нека врста "живих робота". Пошто ће поткожно убризгавање биочипова, које је већ могуће, изазвати бурне реакције код људи, кренуло се постепено. Пре свега, убризгавају се у животиње - кућне љубимце (око 2 милиона паса, мачака, папагаја, корњача итд, у САД се не може изгубити захваљујући биочипу снабдевеном њиховим идентификационим бројем).

  Такође, био-чипови се имплантирају и под кожу дивљих животиња, нарочито такозваних угрожених врста; на основу биочипа који емитује радио-сигнале прати се и кретање риба у сланим и слатким водама. На људе се примењују наруквице са чиповима убаченим у округла сместишта, која личе на часовник. Педесет хиљада избеглица из Кубе и Хаитија добило је наруквице које их надзиру као "дар" од министарства одбране САД. Ове наруквице почеле су да се примењују у Гватанамо заливу, поморској бази морнарице САД, где су се узбеглице нашле. Оне никуд не могу без тих наруквица, и њихово кретање је апсолутно надзирано.

  У часопису "The Futurist" ("Будућњак") за јули-август 1993. године Макс Винклер на тему "Ходајући затвори - Развој технологија електронске контроле". Уместо све скупљих и тежих за чување затвора, у САД се планира развој тзв. "Електронског система за надзор". Затвореник ће моћи да се налази у својој кући, и да се креће у најближој околини, али неће моћи да побегне - на руци ће имати наруквицу са мини радио-одашиљачем, која ће обавештавати милицију о његовом кретању. Биће "слободан" и ван зидова ћелије, али нигде неће моћи да мрдне! У будућности, вели писац чланка, милицајци ће моћи да уграде биочипове и мини мониторе који ће бити смештени, рецимо, у руку криминалца. Примете ли његово чудно понашање, они ће активирати такође под кожу смештен малени резервоар са дрогом, који ће на лицу места успавати криминалца. Неки желе уградњу сличних направица и у кору великог мозга - тобож, ради контроле душевних болесника и злочинаца. (Хитлер би им позавидео!) Да су такве ствари могуће најављује се већ увелико:

  - филм "Џони Мнемоник" описује једног курира коме је порука, помоћу био-чипа, уграђена у мозак;

  - Роберт Ладлам, писац крими-романа, у свом новом делу "Апокалиптичко осматрање", такође описује уграђивање таквог био чипа у мозак једног тајног агента;

  - у МТВ серији "Мртав у 21-ој", главном јунаку су у мозак убризгали чип који треба да га убије кад буде имао двадесет и једну годину;

  - у серији "Дивље палме" ТВ-куће АВС вођа једне секте покушава да достигне бесмртност убацивањем био-чипа у свој мозак;  - Колин Фергасон, осуђен због убиства на Лонг Ајленду 1993, оптужио је CIA за уграђивање мини-чипа у његов мозак.
  Тако пише у Откривењу: жиг звери ће бити на десној руци или на челу!

  Свети Андреј Кесаријски вели да ће то бити стога да човек не би могао да се прекрсти десном руком нити да се у уму сећа Имена Христовог!
  ________________________________________

  * Чип је силицијумска плочица с мноштвом интегрисаних елемената (неки служе за меморисање, неки за рачунске операције, итд.) Иста се може снабдети и минијатурним радио-предајником, што се и користи у био-чип технологији. У чип се може убацити и читав програм, база података, итд.
  ________________________________________

 4. #4
  Početnik eliksir (avatar)
  Učlanjen
  28.11.2005.
  Pol
  muški
  Poruke
  46
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Zig zveri je spreman 1

  На крају, шта се збива?

  Збива се оно што је Господ прорекао Духом Светим још пре две хиљаде година. Ђаво, осећајући да времена мало има, жели да га искористи за покоравање човечанства и последњи прогон Цркве пре но што коначно буде бачен, са свим својим слугама, у пакао. Води се коначна борба између Христа и антихриста, у којој ће свако, хтео то или не, морати да учествује на једној или другој страни.

  Предстоје велике невоље, ратови и економске кризе, после којих ће се Антихрист домоћи власти. Тада ће и овај систем жигосања бити понуђен као изврсна алтернатива: у десној руци ће бити био-чип са свим подацима о човеку, и служиће уместо личне карте, здравствене књижице, пасоша, возачке дозволе, војне буквице, итд. И, наравно, уместо новца! Ко тај жиг буде примио, мислиће да је друштвено признат и да ће имати хране, али ће се, веле Свети Оци, грдно преварити, јер ће Господ послати велике суше и временске непогоде, па земља неће ништа рађати, а антихрист неће моћи да храни своје следбенике. Помоћу компјутера и телевизије, он ће их обмањивати, али не задуго: ускоро ће се показати сва његова обмана и немоћ и беда. Они који не приме жиг звери, биће гоњени, али ће им сам Бог помагати да издрже, кријући их на неприступачним местима.
  Но никоме, чак ни у те претешке дане, воља ђавоља неће моћи да се наметне: свако ће, ипак, имати могућност да бира с киме ће - са Творцем или са сатаном, са Христом, Преблагим и Човекољубивим, или са човекоубицом од искони. Само се треба определити и чврсто решити - са Христом ћу, па шта буде! У стадо ћу Доброга Пастира запечаћен Светим Крштењем и Миропомазањем, а не у крдо вука - душегупца, жигосано његовим жигом!

  Треба, такође, без сумње знати и ово: ако се људи сада, док има времена, покају и врате Христу, планови слугу ђавољих пропашће, и Бог ће одложити рок појаве антихриста. Кроз покајање с;твари су, хвала Господу милостивом, и даље у рукама нас Руса, као и осталих Православних народа. Зато завапимо: помилуј нас, Спасе, и опрости нам грехе наше!

  Њему, Искупитељу и Добротвору свих људи, са Оцем и Духом Светим, слава и сила и величанство, сада и свагда и у векове векова. Амин.


  Преузето из књиге
  "Последња времена данас" (издање Светигоре)

  Објавио

 5. #5
  Elita
  Učlanjen
  06.05.2008.
  Pol
  muški
  Poruke
  23.707
  Tekstova u blogu
  11
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Zig zveri je spreman 1

  Aha...
  Čuli smo. Broj ovakvih informacija je jedino što se približava đavoljem broju 666.
  Imaš nešto da predložiš?
  Da organizujemo patrole koje će razbijati kamere za kontrolu saobraćaja, saletati na ulici ljude i otimati im mobilne telefone. Šišati na nulu vlasnike kreditnih kartica i posipati ih katranom i perjem?
  Imaš li kakvu genijalnu hakersku ideju kako da provalimo u Antihristin računski centar i zamrsimo mu račune?
  Da idemo u brda i pljuckamo koštice divljih trešanja na autoputeve kada nas niko ne vidi?
  Ili je ovo samo još jedan uzvik "spremite se - armagedon nadolazi"?

  Uzgred, u Americi ne postoji milicija.

 6. #6
  Iskusan xpertbet (avatar)
  Učlanjen
  19.04.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Pandora
  Poruke
  5.542
  Tekstova u blogu
  33
  Reputaciona moć
  91

  Podrazumevano Re: Zig zveri je spreman 1

  kako ne vidis da ima recept na kraju
  treba se pokajati i Bog ce odloziti antihrista za neka manje skrushena "bez pokajanja" vremena

  Mislim shta tu ima antihrist da se tu pita i on je epizodna uloga ko i svi ostali

  Bog ce ga dekretom "odloziti" ako se homosapiensi solidno pokaju ako ne po najgorem scenariju nece ni antihrist tu nesto moci da se siri imash 21.12.2012 i scenario apokalipse za svaciji ukus ponesto od pol shiftinga i vidimo se u okeanu do asteroida X-oznaka-doomsday ver 1.1 sa patchom i crackom naravno da unistenje uzivaju i oni koji nemaju kinte za licencirani asteroid

  Svako treba da ima pravo na armagedon cak i oni sto nemaju para da ga kupe

  ali ako se pokajete onda je to vec druga prica
  vidimo se sine chim se sretnem s tvojom majkom -> http://www.youtube.com/watch?v=oPAl8YLVO0g

 7. #7
  Elita Šakal (avatar)
  Učlanjen
  12.04.2004.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Palata Pravde
  Poruke
  17.374
  Reputaciona moć
  244

  Podrazumevano Re: Zig zveri je spreman 1

  Hm, auu bre... opet Zver...

  Ja imam ovu novu ličnu... sa čipom... el se to računa?

  Btw. do nekih čudesa će doći, to je sigurno... budućnost nam nije svetla... ali to sigurno nema veze ni sa Bogom, Armagedonom, Djavolom... ima veze sa ljudima i prirodom...

 8. #8
  Legenda svesnaglista (avatar)
  Učlanjen
  19.01.2007.
  Pol
  muški
  Poruke
  54.476
  Tekstova u blogu
  7
  Reputaciona moć
  739

  Podrazumevano Re: Zig zveri je spreman 1


  Citat Original postavio eliksir Pogledaj poruku
  Сатана, непријатељ Бога и човека, ништа не може да створи; он само имитира дело Божје и квари га својом имитацијом. Желећи да господари светом, он настоји да себе учини "свудаприсутним" преко својих слугу, демона, који "походе земљу и обилазе" (књига о Јову 1, 7), кушајући слуге Божје и ратујући против њих. Пошто му у последња, наша времена људи дају довољно простора у свом срцу, он жели да и оне који му из синова човекових усрдно и предано служе учини - "свудаприсутним", кадрим да контролишу читаво човечанство, држећи га у страху пред сатаном.
  A да се прво договорите ко је у тој вашој причи бог а ко сатана?
  Ко држи људе у страху пред сатаном?
  neka bude

 9. #9
  Legenda svesnaglista (avatar)
  Učlanjen
  19.01.2007.
  Pol
  muški
  Poruke
  54.476
  Tekstova u blogu
  7
  Reputaciona moć
  739

  Podrazumevano Re: Zig zveri je spreman 1


  Citat Original postavio eliksir Pogledaj poruku
  Но никоме, чак ни у те претешке дане, воља ђавоља неће моћи да се наметне: свако ће, ипак, имати могућност да бира с киме ће - са Творцем или са сатаном, са Христом, Преблагим и Човекољубивим, или са човекоубицом од искони. Само се треба определити и чврсто решити - са Христом ћу, па шта буде! У стадо ћу Доброга Пастира запечаћен Светим Крштењем и Миропомазањем, а не у крдо вука - душегупца, жигосано његовим жигом!

  Треба, такође, без сумње знати и ово: ако се људи сада, док има времена, покају и врате Христу, планови слугу ђавољих пропашће, и Бог ће одложити рок појаве антихриста. Кроз покајање с;твари су, хвала Господу милостивом, и даље у рукама нас Руса, као и осталих Православних народа. Зато завапимо: помилуј нас, Спасе, и опрости нам грехе наше!
  Ето..
  Мало ће га одложити на неки чивилук и чувати га да би опет имао чиме да нам прети кад нисмо добри...

  И како да бираш између творца и сатане кад не знаш ко је ко...
  neka bude

 10. #10
  gost 4554 nije na forumu
  На тебе се, Господе, поуздах, да се не постидим до века
  Buduća legenda
  Učlanjen
  12.10.2003.
  Pol
  muški
  Poruke
  39.112
  Tekstova u blogu
  2
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Zig zveri je spreman 1

  Citat Original postavio Šakal Pogledaj poruku
  Hm, auu bre... opet Zver...

  Ja imam ovu novu ličnu... sa čipom... el se to računa?

  Btw. do nekih čudesa će doći, to je sigurno... budućnost nam nije svetla... ali to sigurno nema veze ni sa Bogom, Armagedonom, Djavolom... ima veze sa ljudima i prirodom...
  A ljudi i priroda imaju vjeze sa Bogom i đavolom, pa ti sve opet dođe na isto..

 11. #11
  Elita Šakal (avatar)
  Učlanjen
  12.04.2004.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Palata Pravde
  Poruke
  17.374
  Reputaciona moć
  244

  Podrazumevano Re: Zig zveri je spreman 1

  Citat Original postavio analiticar Pogledaj poruku
  A ljudi i priroda imaju vjeze sa Bogom i đavolom, pa ti sve opet dođe na isto..
  Hm, znao sam ja oma da će neka ''pametnica'' da se upeca...

  Heheee, pa nije tako tico, nije... vidish, to je jedan ciklus koji se periodično ponavlja i nema ama bash nikakve veze sa ljudima i Bogom... jer, prirodne katastrofe su se deshavale i onda kada ljudi nije bilo na planeti... pre 250 miliona godina je udarac komete zbrisao živi svet sa planete i istu uveo u ledeno doba...

 12. #12
  gost 4554 nije na forumu
  На тебе се, Господе, поуздах, да се не постидим до века
  Buduća legenda
  Učlanjen
  12.10.2003.
  Pol
  muški
  Poruke
  39.112
  Tekstova u blogu
  2
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Zig zveri je spreman 1

  Citat Original postavio Šakal Pogledaj poruku
  Hm, znao sam ja oma da će neka ''pametnica'' da se upeca...

  Heheee, pa nije tako tico, nije... vidish, to je jedan ciklus koji se periodično ponavlja i nema ama bash nikakve veze sa ljudima i Bogom... jer, prirodne katastrofe su se deshavale i onda kada ljudi nije bilo na planeti... pre 250 miliona godina je udarac komete zbrisao živi svet sa planete i istu uveo u ledeno doba...

  Al je tada bilo Boga...
  A mislim da se i onaj gordi već bio odmetnuo...
  I sada se vraćamo na temu o evoluciji...

 13. #13
  Elita Šakal (avatar)
  Učlanjen
  12.04.2004.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Palata Pravde
  Poruke
  17.374
  Reputaciona moć
  244

  Podrazumevano Re: Zig zveri je spreman 1

  Citat Original postavio analiticar Pogledaj poruku
  Al je tada bilo Boga...
  A mislim da se i onaj gordi već bio odmetnuo...
  I sada se vraćamo na temu o evoluciji...
  Hm, aha, bash su dinosaurusi o tome diskutovali... begaj bre tico... Nije bilo razvijene svesti... nije bilo misli, iskrivljene od straha... samim ti nije bilo ni Boga...

  Btw. da te malo podsetim... po tvojima planeta i živi svet na njoj je nastao pre neshto više od šest (6.000) tisuća godina...

 14. #14
  gost 4554 nije na forumu
  На тебе се, Господе, поуздах, да се не постидим до века
  Buduća legenda
  Učlanjen
  12.10.2003.
  Pol
  muški
  Poruke
  39.112
  Tekstova u blogu
  2
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Zig zveri je spreman 1

  Citat Original postavio Šakal Pogledaj poruku
  Hm, aha, bash su dinosaurusi o tome diskutovali... begaj bre tico... Nije bilo razvijene svesti... nije bilo misli, iskrivljene od straha... samim ti nije bilo ni Boga...

  Btw. da te malo podsetim... po tvojima planeta i živi svet na njoj je nastao pre neshto više od šest (6.000) tisuća godina...
  Bog je postojao, bez obzira što dinosaurusi nisu imali pojma i predstavu o njegovom postojanju..

 15. #15
  Elita Šakal (avatar)
  Učlanjen
  12.04.2004.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Palata Pravde
  Poruke
  17.374
  Reputaciona moć
  244

  Podrazumevano Re: Zig zveri je spreman 1

  Citat Original postavio analiticar Pogledaj poruku
  Bog je postojao, bez obzira što dinosaurusi nisu imali pojma i predstavu o njegovom postojanju..
  Shto ignorišeš ''podsetnik'' ?

  Znači ti se slažeš da su pre 270. 000. 000 godina postojali dinosaurusi?

 16. #16
  gost 4554 nije na forumu
  На тебе се, Господе, поуздах, да се не постидим до века
  Buduća legenda
  Učlanjen
  12.10.2003.
  Pol
  muški
  Poruke
  39.112
  Tekstova u blogu
  2
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Zig zveri je spreman 1

  Citat Original postavio Šakal Pogledaj poruku
  Shto ignorišeš ''podsetnik'' ?

  Znači ti se slažeš da su pre 270. 000. 000 godina postojali dinosaurusi?

  Jok bre, ne ignorišem....Samo ne znam kada je Bog stvorio dinosauruse, a prije njih prvu amebu...

 17. #17
  Elita Šakal (avatar)
  Učlanjen
  12.04.2004.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Palata Pravde
  Poruke
  17.374
  Reputaciona moć
  244

  Podrazumevano Re: Zig zveri je spreman 1

  Citat Original postavio analiticar Pogledaj poruku
  Jok bre, ne ignorišem....Samo ne znam kada je Bog stvorio dinosauruse, a prije njih prvu amebu...

  Pa pishe ti u Bibliji...

 18. #18
  gost 4554 nije na forumu
  На тебе се, Господе, поуздах, да се не постидим до века
  Buduća legenda
  Učlanjen
  12.10.2003.
  Pol
  muški
  Poruke
  39.112
  Tekstova u blogu
  2
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Zig zveri je spreman 1

  Citat Original postavio Šakal Pogledaj poruku
  Pa pishe ti u Bibliji...
  U čijoj recenziji Biblije....

 19. #19
  Elita Šakal (avatar)
  Učlanjen
  12.04.2004.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Palata Pravde
  Poruke
  17.374
  Reputaciona moć
  244

  Podrazumevano Re: Zig zveri je spreman 1

  Citat Original postavio analiticar Pogledaj poruku
  U čijoj recenziji Biblije....
  Ma uzmi koju oćesh...

 20. #20
  gost 4554 nije na forumu
  На тебе се, Господе, поуздах, да се не постидим до века
  Buduća legenda
  Učlanjen
  12.10.2003.
  Pol
  muški
  Poruke
  39.112
  Tekstova u blogu
  2
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Zig zveri je spreman 1

  Citat Original postavio Šakal Pogledaj poruku
  Ma uzmi koju oćesh...
  Nema ni u jednoj...
  Kod nas inače ne radi grejanje...

 21. #21
  Elita Šakal (avatar)
  Učlanjen
  12.04.2004.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Palata Pravde
  Poruke
  17.374
  Reputaciona moć
  244

  Podrazumevano Re: Zig zveri je spreman 1

  Citat Original postavio analiticar Pogledaj poruku
  Nema ni u jednoj...
  Kod nas inače ne radi grejanje...
  Hm, nema ''postanje'' ???? Auuu... pa kakve ti onda čudne Biblije čitash...

 22. #22
  gost 4554 nije na forumu
  На тебе се, Господе, поуздах, да се не постидим до века
  Buduća legenda
  Učlanjen
  12.10.2003.
  Pol
  muški
  Poruke
  39.112
  Tekstova u blogu
  2
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Zig zveri je spreman 1

  Citat Original postavio Šakal Pogledaj poruku
  Hm, nema ''postanje'' ???? Auuu... pa kakve ti onda čudne Biblije čitash...
  Ne sećam se baš svakog detalja...

 23. #23
  Elita Šakal (avatar)
  Učlanjen
  12.04.2004.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Palata Pravde
  Poruke
  17.374
  Reputaciona moć
  244

  Podrazumevano Re: Zig zveri je spreman 1

  Citat Original postavio analiticar Pogledaj poruku
  Ne sećam se baš svakog detalja...
  Pa dobro bre tico... shto se ondaK upuštaš u diskusije kad imash amneziju?

 24. #24
  gost 4554 nije na forumu
  На тебе се, Господе, поуздах, да се не постидим до века
  Buduća legenda
  Učlanjen
  12.10.2003.
  Pol
  muški
  Poruke
  39.112
  Tekstova u blogu
  2
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Zig zveri je spreman 1

  Citat Original postavio Šakal Pogledaj poruku
  Pa dobro bre tico... shto se ondaK upuštaš u diskusije kad imash amneziju?
  Ma, jok bre, nigde se u dijelu postanja ne navodi kada je stvoren svijet...

 25. #25
  Elita Šakal (avatar)
  Učlanjen
  12.04.2004.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Palata Pravde
  Poruke
  17.374
  Reputaciona moć
  244

  Podrazumevano Re: Zig zveri je spreman 1

  Citat Original postavio analiticar Pogledaj poruku
  Ma, jok bre, nigde se u dijelu postanja ne navodi kada je stvoren svijet...
  Hm, ajd ovako... koliko je star svet po Bibliji? Odnosno, kada je Bog stvorio to što je stvorio... po vama...

Slične teme

 1. Velike zveri u Srbiji
  Autor peregrinus u forumu Divlje životinje
  Odgovora: 9
  Poslednja poruka: 25.05.2009., 16:56
 2. DIGITALNI ANDJEO-ZIG ZVERI
  Autor fishfish u forumu Razno
  Odgovora: 1
  Poslednja poruka: 18.11.2008., 14:40
 3. Žig zveri - digitalni anđeo
  Autor drbob u forumu Politika
  Odgovora: 18
  Poslednja poruka: 09.08.2008., 22:52
 4. znak zveri u kalendaru!
  Autor Svabov u forumu Prirodne nauke
  Odgovora: 63
  Poslednja poruka: 12.05.2006., 21:55

Pravila za slanje poruka

 • Ne možete kreirati novu temu
 • Ne možete poslati odgovor
 • Ne možete dodati priloge
 • Ne možete prepraviti svoju poruku
 •