III SVETSKI RAT
Strana 1 od 2 12 PoslednjaPoslednja
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 48

Tema: III SVETSKI RAT

 1. #1
  Domaćin
  Učlanjen
  03.10.2006.
  Pol
  muški
  Poruke
  4.922
  Reputaciona moć
  102

  Podrazumevano III SVETSKI RAT

  Cisto, nek' ostane zabelezeno... 2. #2
  Domaćin
  Učlanjen
  03.10.2006.
  Pol
  muški
  Poruke
  4.922
  Reputaciona moć
  102

  Podrazumevano Re: III SVETSKI RAT

  III SVETSKI RAT

  „Pusticemo sa uzice sve nihiliste i ateiste, i izazvacemo strasnu socijalnu kataklizmu koja ce, u svom uzasu, jasno pokazati svim narodima posledice krajnjeg ateizma, porekla divljastva i najkrvavijih nemira. Tada ce gradjani sirom sveta, koji moraju da se brane od manjine revolucionara, zatrti one koji su razorili civilizaciju, a vecina, razocarana hriscanstvom, bez kompasa (cilja) za svoj deisticki duh i , ne znajuci kome da upute svoje obozavanje, prihvatice cistu svetlost putem univerzalnog objavljivanja ciste Luciferove doktrine, konacno obelodanjene pred javnoscu, objavljivanja koja ce biti posledica opsteg reakcionarnog pokreta koji ce uslediti posle razaranja hriscanstva i ateizma, istovremeno savladanih i iskorenjenih.“
  (Albert Pajk u svom pismu upucenom Djuzepeu Maciniju 15. avgusta 1871. godine, u kome izlaze planove o tri svetska rata posle kojih bi bio definitivno ustolicen Novi Svetski (Lucifarijanski) Poredak. Citirani deo pisma se odnosi na treci svetski rat.)

  Ako preskocimo Templare, vazni dogadjaji koji se ticu moderne istorije (i buducih dogadjaja), pocinju 23. februara 1744. godine, kada je u Frankfurtu rodjen Majer Amsel Bauer, nemacki judaizirani Hazar.
  Majer je u pocetku studirao za rabina, ali je smrt oca i majke prisilila Majera da napusti rabinsku skolu i da se zaposli kao bankarski pomocnik. Brzo uceci zanat, postao je dvorski finansijski agent Vilhelma IX, kraljevski upravnik regije Hese-Kasel i istaknuti slobodno zidar.
  Bolje receno, postao je istaknuti clan elitne crvene masonerije, poznatije i kao Iluminati.
  Iluminati su izasli u javnost 1. maja 1776. godine i danas se taj dan slavi sirom sveta kao navodni dan posvecen radnicima . Neverovatna ironija.
  Majer Amsel Bauer je izrodio pet sinova koje je uputio u bankarske poslove (i tajna drustva) i razaslao ih po vaznijim centrima Evrope (London, Pariz,…). Negde u vreme prelaska njegovog sina Nejtana u London, promenio je prezime Bauer u – Rotsild (bukvalno „crveni stit“, na nemackom „rothe schild“), koje je navodno uzeo prema amblemu u obliku crvenog stita koji se nalazio na kuci njegovih predaka.
  Ili je ova prica tacna, te bi to znacilo da je njegova porodica i ranije bila upletena u crveni pokret, ili je lazna, i pokusaj da se objasni kasnija simbolika ove porodice.
  Prema nekolicini autora, porodicno bogatstvo Rotsildovih je nastalo na novcu koji je Majer Amsel utajio od Vilhelma IX, kome je Britanska vlada placala ogromne svote za snabdevanje placenika u borbi protiv americkih kolonista za vreme revolucije.
  Mladi Majer je spisku svojih klijenata dodao i ime nemacke kraljevske porodice Turn i Taksis.
  „Od samog pocetka Rotsildovi su cenili vaznost veza sa politicarima, ljudima koji odredjuju ne samo velicinu budzetskog deficita nego i usmeravaju unutrasnju i spoljnu politiku…“, zapisao je biograf Najel Ferguson. „Uticaj Rotsildovih preneo se i na kraljevsku porodicu. Nejtan je najpre stupio u kontakt s britanskom kraljevskom porodicom zahvaljujuci ocevom otkupu velikih dugova princa regenta Dzordza – kasnije kralja Dzordza IV – i njegove brace.“
  Ferguson je pratio uticaj Rotsildovih sve do muza kraljice Viktorije, Alberta, i njegovog sina. Britanski Rotsildi su bili takodje veoma bliski sa najistaknutijim viktorijanskim politicarima kao sto su lord Dzon Rasel, lord Vilijem Gledston, Bendzamin Dizraeli, Artur Balfur, Dzozef Cemberlen i lord Randolf Cercil, otac Vinstona Cercila.
  Da bi izbegli antisemitizam (ma sta to znacilo), Rotsildi su stvorili imperiju krijuci se iza svojih agenata (kako se kaze „potrcko“ u mnozini? – Potrchci?) preko kojih su investirali novac.
  Morgan i Rokfeler su bila dva bogata „potrcka“ koji su koristili Rotshildov novac da „izgrade velika carstva koja su kontrolisala banke, naftne kompanije, celik itd. i upravljala americkom privredom na nacin kako to rade Openhajmeri u Juznoj Africi.“
  U Sjedinjenim drzavama, novinar Vilijam T. Stil je rekao da je ova porodica „duboko“ ucestvovala u stvaranju americkog bogatstva. „Radeci preko firmi sa Vol Strita „Kun, Leb & drustvo“ i „Dz. P. Morgan“, Rotsildi su finansirali Dzona D. Rokfelera tako da je mogao da stvori carstvo Standard Oila“, pisao je Stil. „Oni su takodje finansirali aktivnosti Edvarda Harimana (zeleznica) i Endrjua Karnegija (Celik).“

 3. #3
  Elita Konstantin Veliki (avatar)
  Učlanjen
  14.12.2008.
  Pol
  muški
  Poruke
  23.545
  Tekstova u blogu
  2
  Reputaciona moć
  308

  Podrazumevano Re: III SVETSKI RAT

  Hitler je bio ziva budala.

  Ide na Englese pa onda se okrene ide na ruse pa onda kad vec dobije u moskvi po picki krene na amere.

  Pa covece svaka te tri zemlje je imala vise ljudske i ekonomske resurse nego nemacka, italija i japan.

 4. #4
  Domaćin
  Učlanjen
  03.10.2006.
  Pol
  muški
  Poruke
  4.922
  Reputaciona moć
  102

  Podrazumevano Re: III SVETSKI RAT

  Veze i vezice.
  Dok su Majer i njegov najstariji sin, Amsel Majer, rukovodili iz svoje Frankfurtske banke, sin Nejtan Majer je 1804. osnovao londonsko odeljenje.
  U medjuvremenu, najmladji sin, Jakob (koji je vise voleo da ga zovu Dzems), ukljucio se 1811. u pariske bankarske krugove, Solomon Majer je poceo da radi u Becu (inace, deda Adolfa Hitlera), Karl Majer u Napulju.
  Majer je isto tako radio i sa susedima. „Varburzi su poceli da lobiraju za Rotsildove poslove u Hamburgu jos 1814. iako su redovne poslovne veze uspostavljene tek tridesetih godina XIX veka …“, zapisao je biograf Najel Ferguson.
  Godine 1875. Rotsildi su se uortacili s porodicom po imenu Shif. Jedan od unuka, Jakob Henri Shif, doselio se u Ameriku 1865., posle upoznavanja sa Abrahamom Kunom, koji ga je pozvao da mu se prikljuci u njegovoj investicionoj firmi. (Neki bi rekli da je Shif poslat u Ameriku od strane porodice Rotsild radi preuzimanja kontrole nad monetarnim sistemom SAD.) Godine 1875. mladi Shif se ozenio kcerkom Solomona Leba, tadasnjeg sefa mocne bankarske firme „Kun, Leb i drustvo“ iz grada Njujorka. Shif je postao sef firme 1885. nakon Lebove smrti. Shif je finansirao kupovinu Junion Pacifika za racun zeleznickog magnata Edvarda H. Harimana, oca kasnijeg svetskog drzavnika V. Averela Harimana. I Shif i Averel Hariman odigrace vaznu ulogu u usponu komunizma u Rusiji.
  Dva sina starijeg Harimana studirali su na Jejlu i uvedeni su u Mrtvacku glavu – Vilijam Averel 1913. i Edvard Ronald Noel 1917. Tridesetih godina XX veka bankarska firma „V. A. Hariman & drustvo“ spojila se sa privatnom medjunarodnom bankarskom firmom „Braca Braun“, pri cemu je nastala firma „Braca Braun, Hariman & drustvo“, ciji je dugorocni partner bio Preskot Bush (primljen u Red 1917.), otac Dzordza Busha starijeg (primljen u Red 1949.)
  Godine 1806. Nejtan je postao drzavljanin Engleske i ozenio se Hanom Koen, najstarijom kcerkom Levija Barenta Koena, vodeceg bankara u Londonu. Ovaj brak je zacementirao njegov prijem u britanski bankarski establisment.
  1810. Nejtan je bio samo jedan od bankara u Londonu. Ali 1815. postao je glavni finansijer Britanske vlade i njene Banke Engleske.

  Jos jedan potrcko porodice Rotsild bio je i Sesil Rouds.
  Rodjen 1853. godine, Sesil Rouds je u Juznoj Africi osnovao kompaniju „Objedinjeni rudnici De Birs“, nazvanu po rudarskoj porodici Nikolasa de Bira, cija je prava nasledio.
  Uz pomoc bliskog prijatelja, nemackog trgovca dijamantima Alfreda Bajta, Rouds je jos vise razvijao svoju kompaniju, da bi 1891. de Birs drzala u svom posedu 90 posto svetske proizvodnje dijamanata. Sredinom 90-tih godina XIX veka Rouds je osnovao Dijamantski sindikat, pretecu danasnje Centralne prodajne organizacije koja kontrolise gotovo 80 odsto svetske trgovine dijamantima.
  Iza Roudsa stajala je ogromna moc porodice Rotsild.
  „Oni su bili finansijeri Sesila Roudsa, omogucujuci mu da uspostavi monopol nad nalazistima dijamanata u Juznoj Africi“, pise Grifin. „Oni su jos povezani sa de Birsovima.“ Novembra 1997., kada je u Zenevi umro Edmond Adolf Moris Zil Zak de Rotsild, u sedamdeset prvoj godini od emfizema, objavljeno je da je veliko bogatstvo ostavio Objedinjenim de Birsovim rudnicima iz juzne Afrike.
  Ranije, godine 1888. Rouds je sacinio svoj treci testament … ostavljajuci sve lordu Rotsildu…
  Rouds je, inace, osnivac Okruglih stolova, koji su poceli kao polutajne grupe sa „unutrasnjim“ i „spoljasnjim“ krugovima i hijerarhijom u obliku piramide. Dva clana Roudsovog unutrasnjeg kruga odabranih bili su lord Viktor Rotsild i lord Milner.
  Milner je bio britanski visoki komesar u Juznoj africi i izazvao je Burski rat (1899. – 1902.) kojim su Britanci (citaj Rotsildi) preuzeli kontrolu nad rudnicima dijamanata Juzne Afrike.
  Njegov sekretar bio je Lajonel Kertis, veteran Burskog rata, koji je imao vodecu ulogu u stvaranju Kraljevskog Instituta za Medjunarodne Odnose.
  ……………….

 5. #5
  Domaćin
  Učlanjen
  03.10.2006.
  Pol
  muški
  Poruke
  4.922
  Reputaciona moć
  102

  Podrazumevano Re: III SVETSKI RAT

  ……
  Dakle, kontrolisu Americke i Evropske finansije, trgovinu zlatom i dijamantima, naftnu industriju, …a sta je sa Japanom?
  „Rotsildov uspeh prosirio se celim svetom. Njegov uticaj na glavnu japansku bankarsku kucu, Nomura, dosao je zahvaljujuci prijateljstvu Edmunda Rotsilda sa Cunao Okumurom, covekom koji je najodgovorniji za stvaranje finansijskog diva.“
  A Izrael?
  „Godine 1917. nakon sto je sluzio kao clan Britanskog parlamenta, cionista, drugi lord Lajonel Volter Rotsild – najstariji sin koji je nasledio Nejtanov novac i titulu posle njegove smrti – dobio je pismo od britanskog ministra spoljnih poslova Artura Balfura u kojem mu ovaj izrazava pristanak za formiranje domovine Jevreja u Palestini. Ovo pismo ce kasnije nazvati Balfurovom deklaracijom. Godine 1922. Liga naroda odobrila je Balfurov mandat, utiruci tako put kasnijem stvaranju Izraela. Baron Edmond de Rotsild, koji je sagradio prvi naftovod od Crvenog do Sredozemnog mora za dovodjenje iranske nafte u Izrael i koji je osnovao Izraelsku centralnu banku, nazvan je ’ocem modernog Izraela’.“
  Pocetni Izrael je, inace, i nastao na zemlji koja je pripadala Rotsildima.
  (Nastranu to, sto je B’nai Brit, jedan od ogranaka Britanske obavestajne sluzbe, ciji je sef nekada bio Viktor Rotsild).
  A mediji?
  Prema anketi casopisa „Standard i sirotinja“, deset vrhunskih medijskih korporacija (pocev od najjacih) bile su:
  - „Tajm-Vorner“ (casopisi, radio i TV, telegrafija)
  - „Volt Dizni“ (novine, casopisi, radio i TV, telegrafija)
  - „Telekomunikacije“
  - „Korporacija vesti“ (novine, casopisi, radio i TV, telegrafija i drugo)
  - „CBS“ (radio i TV, telegrafija i drugo)
  - „Dzeneral Ilektrik“ (radio i TV, telegrafija)
  - Kompanija „Ganet“ (novine, radio i TV, telegrafija)
  - „Napredne publikacije“ (novine, casopisi)
  - „Koks enterprajzis“ (novine, radio i TV, telegrafija)
  - „Njujork Tajms“ (novine, casopisi, radio i TV).
  Ovih deset kompanija pojedinacno ostvaruju ukupan godisnji prihod veci od prihoda sledecih petnaest kompanija zajedno.
  Najveci udeo u deonicama ovih kuca imaju velike banke, koje u krajnjem ishodu vode do neke od prethodno navedenih porodica, a u sustini do Rotsilda.
  Pripadnici CFR-a (Saveta za medjunarodne odnose) ili slicnih grupa medju medijskim sefovima (nekadasnjim i sadasnjim) su:
  Lorens A. Tish i Vilijam Pejli iz CBS
  Dzon F. Velch mladji iz NBC
  Tomas S. Marfi iz ABC
  Robert Meknil, Dzim Lerer, Hoding Karter III i Danijel Shor iz „Pablik broadkast servisa“
  Keterin Grejem, Harold Anderson i Stenli Svinton iz „Asoshiejted presa“
  Majkl Pozner iz „Rojtersa“
  Dzoan Ganc-Kuni iz „Decje radionice“ (Ulica Sezam)
  V. Tomas Dzonson iz CNN-a
  Dejvid Gergen iz „Ju Es njuz & World riport“
  Ricard Gelb Vilijam Skranton, Sajrus Vens, A. M. Rozental i Harison Solizberi iz „Njujork Tajmsa“
  Ralf dejvidson, Henri Granvald, Sol Linovic i Stroub Talbot iz „Tajma“
  Robert Kristofer i Filip Gejlin iz „Njuzvika“
  Keterin Grejem, Leonard Dauni mladji i Stiven S. Rozenfeld iz „Vasington Posta“
  Arno i Borchgrejv iz „Vasington Tajmsa“
  Ricard Vud, Robert Bartli i Karen Haus iz „Vol strit zurnala“
  Vilijam F. Bakli mladji iz „Nesenel rivju“
  Dzordz V. Grun i Vilijam G. Boven iz „Riders dajdzest“
  Inace, novac za osnivanje CFR-a dosao je od Dz.P. Morgana, Dzona D. Rokfelera, Bernarda Baruha, Pola Varburga, Ota Kana i Jakoba Shifa.
  Mozda je zanimljivo navesti jos neke pripadnike CFR-a:
  Adlaj Stivenson
  Dvajt Ajzenhauer
  Dzon Kenedi
  Ricard Nikson
  Hjubert Hamfri
  Volter Mondejl
  Dzerald Ford
  Dzordz Bush stariji …
  Ovo cisto da se stekne uvid u dubinu infiltracije „Vladara iz senke“ u politiku kljucnih drzava u svetu.
  Nije za dzabe jedan od prethodno pomenutih, Bendzamin Dizraeli, izjavio:
  „Svetom vladaju sasvim drugacije licnosti od onih koje zamisljaju oni koji se ne nalaze iza scene.“

  …………………

 6. #6
  Domaćin
  Učlanjen
  03.10.2006.
  Pol
  muški
  Poruke
  4.922
  Reputaciona moć
  102

  Podrazumevano Re: III SVETSKI RAT

  Novi Svetski Poredak.
  Dzems Varburg, 1950. godine:
  „Imacemo svetsku vladu, svidjalo se to vama ili ne, milom ili silom.“
  Nelson A. Rokfeler, 1968. godine (u predsednickoj kampanji):
  „Kao predsednik, radicu na medjunarodnom stvaranju ’Novog Svetskog Poretka’.“
  Henri Kisindzer, 1975. godine:
  „Nasa nacija je jedinstveno nadarena da igra stvaralacku i presudnu ulogu u Novom svetskom Poretku koji se uoblicava oko nas.“
  Deklaracija o medjuzavisnosti, 1976.godine:
  „Pre dve stotine godina nasi preci stvorili su novu naciju. Mi sada moramo da se udruzimo sa drugima i da stvorimo Novi Svetski Poredak.“
  Dzordz Bush stariji, 1989. godine:
  „Konacno, nasa stvarnost je da ponovo primimo Sovjetski Savez u Svetski Poredak. Mozda ce Svetski Poredak u buducnosti biti istinska porodica nacija.“
  Ranije, Adolf Hitler :
  „Nacional-socijalizam ce iskoristiti svoju revoluciju za uspostavljanje Novog Svetskog Poretka.“

  Kako da Crveni ostvare ciljeve Novog Svetskog Poretka – jednu svetsku naddrzavu?
  Prvo, treba izbrisati granice drzava, tj. ukinuti nacionalne drzave.
  Koja je prva prepreka (bila) na tom cilju?
  Monarhije.
  Zasto bi se neki Monarh, ma kolika njegova drzava bila, odrekao svoga polozaja?
  Uostalom, ne radi se samo o njemu, tu je i njegova porodica, deca, unuci, potomci koji ce kasnije doci.
  Zato – ukloniti monarhije.
  Prva prava stepenica na tom putu bila je Francuska burzoaska revolucija.
  Izvedena je od strane crvenih tajnih drustava (mogu se nazvati Iluminatima) koja su okupljala pripadnike visoke srednje klase (u to vreme – plemstvo).
  Jedan od glavnih aktera zakulisnih radnji bio je Vojvoda od Orleana, Veliki Majstor Velike Loze Orijenta, pripadnik Iluminata, koji je otkupio sve kolicine zita, izvezao iz zemlje ili sakrio i tako stvorio vestacku nestasicu i glad.
  Nije lose podsetiti se ciljeva ove grupacije:
  1. Ukidanje monarhije i svih redovnih vlasti
  2. Ukidanje privatne svojine
  3. Ukidanje prava na nasledje
  4. Ukidanje patriotizma (nacionalizma)
  5. Ukidanje porodice (tj. braka i prelazak na drustveno obrazovanje dece)
  6. Ukidanje svih religija.
  Sledeca prepreka na putu ukudanja monarhija bili su Habzburzi, u to vreme mocna porodica ciji je jedan pripadnik cak postao car Meksika.
  Druga vazna prepreka bilo je Rusko carstvo.
  Revolucije protiv Habzburga nisu uspevale.
  Burzoazija nije bila dovoljno mocna da srusi Austrougarsku monarhiju ili Rusiju.
  Onda su dosli na genijalnu ideju.
  Dali su Karlu Marksu da preradi program Iluminata namenjen burzoaziji i da sada to bude program namenjen najsiromasnijim slojevima – radnicima i seljacima (po sistemu: „kad se digne kuka i motika…).
  Evo nekih odeljaka Komunistickog manifesta:
  1. Eksproprijacija zemljisne svojine i upotreba zemljisne rente za drzavne izdatke
  2. Izrazito progresivni porez
  3. Ukidanje prava nasledja
  4. Konfiskacija imovine svih emigranata i pobunjenika
  5. Centralizacija kredita u rukama drzave preko nacionalne banke s drzavnim kapitalom i iskljucivim monopolom
  6. Centralizacija celokupnog komunikacijskog i transportnog sistema u rukama drzave
  7. Javno i besplatno vaspitavanje dece, itd.
  Ovaj manifest je tempiran da izadje do 1848. godine, kada su spremljene brojne revolucije, kako bi posluzio kao njihovo obrazlozenje (bolje receno, kako bi pospesio prikljucivanje radnika i seljaka – burzoaziji).
  I revolucije su pocele – spontano:
  1. marta u Badenu
  12. marta u Becu
  13. marta u Parmi
  22. marta u Veneciji
  10. aprila u Londonu
  7. maja u Spaniji
  15. maja u Napulju
  64 „spontane revolucije“ te godine sirom Rusije.
  Ali, … CVRC.
  Nisu uspele.
  Onda dolazimo na pocetak ove price.
  Na plan o tri svetska rata.
  ………………………………..

 7. #7
  Domaćin
  Učlanjen
  03.10.2006.
  Pol
  muški
  Poruke
  4.922
  Reputaciona moć
  102

  Podrazumevano Re: III SVETSKI RAT

  Kako bi se ostvario plan o sukobu ateista i hriscana u III sv. Ratu, morali su se najpre napraviti ateisti.
  U to doba je lansirana prica o Evoluciji.
  Glavni propagator te price bio je Carls Darvin, ciji je deda, Erazmus Darvin, bio pripadnik Crvene masonerije (kao i njegov sin, otac Carlsa Darvina) i bio je osnivac uticajnog „Mesecevog drustva“. King Hele u biografiji Erazmusa kaze da je bio „doktor revolucije“, iz razloga sto su clanovi „Mesecevog drustva“ bili simpatizeri Francuske revolucije. Erazmus Darvin je vodio korespondenciju sa Rusoom i Bendzaminom Frenklinom koji je u cestim diplomatskim putovanjima iz Amerike u Evropu i nazad, imao prilike da povezuje francuske, engleske i americke socijaliste-utopiste. „Mesecevo drustvo“ je bilo aktivno od 1764. do 1800. godine. Kasnije menja ime u Kraljevski Institut (zvuci li vam poznato?)
  Ako se pogledaju i ostali pripadnici evolucionisticke ideje tog vremena, videce se da je to visa srednja klasa, tipicno clanstvo tajnih drustava.
  Gde god Crveni osvajaju vlast, uvodi se evolucija u obrazovni sistem.
  I tako decenijama, nove i nove generacije ateista.
  Nove i nove snage za buduci sukob.
  (Ali je i tu bilo jedno – cvrc, o cemu nesto kasnije)
  Kako je izveden povod za I Svetski rat?
  Tu se moramo vratiti malo nazad - u Srbiju XIX veka.
  Osim Crvenog bloka, gde su danas glavni pripadnici porodice Rotsild, postoji i Plavi blok u kome je najznacajnija porodica (barem istorijski) bila i jeste – porodica Habzburg.
  Svojevremeno je srpska vladajuca kuca, dinastija Obrenovic, bila u dobrim odnosima sa ovom porodicom.
  Bilo je to vreme prosperiteta Srbije i celog naroda.
  Drzava je dobijena uz minimalne gubitke u ljudstvu.
  Ali, onda i srpska monarhija dolazi na red po planovima Crvenih.
  1903. godine, britanski agent, Apis, organizuje drzavni udar i ubistvo Aleksandra Obrenovica i kraljice Drage, i Britis Intelidzens (BI-a) dovodi na vlast u Srbiji – Petra Karadjordjevica, masona, pripadnika Crvene masonerije.
  Naravno, odmah se remete odnosi Austro-Ugarske i Srbije.
  Nastaje carinski rat i anektiranje Bosne i Hercegovine.
  Srbija biva uvucena u Balkanske ratove.
  1914. godine, Britanski agent – Apis, organizuje atentat na prestolonaslednika Franca Ferdinanda i njegovo nerodjeno dete (o razlozima ubistva deteta neki drugi put), koje izvodi pripadnik „Mlade Bosne“- Gavrilo Princip. Ovaj atentat, gde izvrsilac ne vodi racuna o posledicama po sebe, tipican je primer Crvene skole koja vodi poreklo od Asasina, od kojih su je preuzeli Templari i preneli na zapad.
  Radi se o jednostavnom ispiranju mozga (bilo drogom, bilo na neki drugi nacin).
  (Inace, i danasnji bombasi-samoubice se pripremaju u takvim skolama).
  („Prema jednoj masonskoj publikaciji iz 1952. godine, ubica Franca Ferdinanda, bosanski Srbin Gavrilo Princip i drugi su bili masoni, koje je Apis podsticao a zapalilo otkrice tajnog ugovora izmedju Vatikana i Srbije.“)
  Austro-Ugarska trazi izrucenje Britanskog agenta Apisa, ali mudri Karadjordjevici to odbijaju i uvlace Srbiju u sukob u kome je izgubila polovinu muskog stanovnistva.
  Od toga veci deo u genijalnom povlacenju preko Albanije.
  Koja je posledica I svetskog rata?
  Nestala je Austro-Ugarska monarhija, ali i Ruska carevina, najveca drzava na svetu je pala u ruke Crvenih.
  (O ucescu Hazara u Ruskoj revoluciji postoje gomile knjiga, njihov procenat u rukovodecim organima revolucije je od 70 do 100 odsto).
  Sta se desava u Srbiji, koja je inace bila pobednica u ratu?
  Pravi se drzava koja ce okupiti sve (preostale) Srbe (bar neke utehe za njih)?
  Ne, Karadjordjevici dobijaju mnogo bolju ideju (iz Londona) – napraviti drzavu zbratimljenih naroda, Srba i onih sa kojima su do juce ratovali – Jugoslaviju (za pocetak Kraljevinu SHS).
  Sta se nakon toga desavalo je manje vise poznato.
  ………………………………………… ……………………………

 8. #8
  Domaćin
  Učlanjen
  03.10.2006.
  Pol
  muški
  Poruke
  4.922
  Reputaciona moć
  102

  Podrazumevano Re: III SVETSKI RAT

  Kako je izveden drugi svetski rat?
  Tako sto su Nemackoj, koja je bila porazena strana u prethodnom ratu, nametnute nemoguce dazbine kojima je trebala da obesteti zemlje sa kojima je ratovala.
  To je izazvalo propast nemacke privrede, zaduzenje zemlje i hiperinflaciju.
  Stvaraju se povoljni uslovi za dolazak licnosti koja ce cvrstom rukom resiti ekonomske probleme.
  Na vlast u Nemackoj dolazi Adolf Hitler.
  Ko je bio Adolf Hitler?
  Njegov otac, Alojz, bio je vanbracno dete Solomona Rotsilda i Ane Marije Shiklgruber, dakle unuk Majera Amsela Rotsilda, osnivaca dinastije (a samim tim mu je Adolf bio praunuk).
  Adolf Hitler za kratko vreme stabilizuje nemacku privredu.
  Kako? Carobnim stapicem?
  Naravno da ne.
  Kreditima, odnosno garancijama koje su mu odobrili medjunarodni bankari, iza kojih u krajnjem ishodu stoji porodica Rotsild.
  Dakle, sve ostaje u porodici.
  Adolf Hitler krece u „osvajanje sveta“, bolje reci, uvlaci nemacki narod u rat sa celim svetom.
  Ipak glavni sukob je bio izmedju Nemaca i Rusa (oni su imali i najvece gubitke u ratu).
  Zasto bas izmedju Nemaca i Rusa?
  Ovde je potrebna mala digresija.
  Jedan hriscanski fundamentalista iz Amerike je zaveru u kojoj su glavni igraci Rotsildi, nazvao „zaverom protiv coveka i Boga“.
  Verovatno ce vecini ove reci zvucati neozbiljno, ili cak smesno, ali one su ipak u sustini tacne.
  Samo sto je to zavera protiv „jednog od Bogova i protiv jedne genetske grupe“
  Taj Bog je Bog Starog Zaveta, kojeg uglavnom nazivaju Jahve ili Jehova.
  Ta genetska grupa su – Rasi.
  (ko su Rasi i Hazari moze se procitati u temi „Zabranjena istorija“)
  Rasima pripadaju i Rusi i Nemci (Prusi), ali i jos jedan narod.
  Narod koji cesto nazivaju Jevrejima, iako su oni u stvari Izraelci.
  Danas se medju opstim pojmom Jevreja, svrstavaju u grupu koja se naziva – Sefardi.
  Zato su Sefardi, kao direktni sledbenici Biblijskog Boga morali da budu unisteni, sto je gotovo i postignuto, u raznoraznim koncentracionim logorima.
  Ubijeno je, prema zvanicnim evidencijama, oko 6 miliona Sefarda.
  Onda su posle rata sve beneficije od genocida nad Sefardima, prigrabili judaizirani Hazari.
  To im je omogucilo da jos lakse prigrabe vlast u mnogim zemljama, jer cik nesto reci protiv Jevreja koji se infiltriraju u drzavni vrh.
  Odmah ces biti zigosan kao antisemita (ma sta to znacilo).
  …………………………………

 9. #9
  Domaćin
  Učlanjen
  03.10.2006.
  Pol
  muški
  Poruke
  4.922
  Reputaciona moć
  102

  Podrazumevano Re: III SVETSKI RAT

  Kakva je situacija u Jugoslaviji?
  Posle poznatih dogadjaja, potpisivanja sporazuma sa Nemackom, pa zatim odbacivanja (reziranog od strane BI-e), Jugoslavija je okupirana.
  Draza Mihailovic, general, podize ustanak protiv okupatora i stavlja se na celo jedinica koje se nazivaju cetnicima.
  Njihov simbol postaje mrtvacka glava sa prekrstenim butnim kostima.
  Otkuda to?
  Cetnici su u to vreme bili gardisti, dakle vojna formacija najbliza kralju.
  A kralj je bio pripadnik crvene masonerije.
  A najvazniji simbol Crvene masonerije je - mrtvacka glava sa prekrstenim butnim kostima, koje simbolizuju vaskrsenje, i to vaskrsenje Lucifara, onog u koga se (navodno) kunu svi ideolozi Crvene masonerije, ukljucujuci i prvopomenutog u ovom tekstu – Alberta Pajka.
  Ali, postojao je i drugi pokret.
  Pokret koji je direktno organizovan od strane Crvenih, pokret pod vodjstvom Komunisticke partije, koji je poznat kao – Partizanski.
  Na celu ovog pokreta nasao se Josip Broz Tito.
  Ko je bio Tito (ono „Josip Broz“ namerno izostavljam)?
  Tito (barem onaj posle rata) je bio vanbracno dete Franca Jozefa, Austrougarskog cara, a samim tim i polubrat Franca Ferdinanda.
  Dakle, i Plavi imaju vanbracnu decu koja se aktiviraju kada to zatreba.
  Glavni simbol partizanskog pokreta postaje crveni pentagram, jos jedan od znacajnih simbola Lucifarijanskog pokreta.
  Inace, SAD ih imaju pedeset na svojoj zastavi.
  Pri kraju rata, zapadne kapitalisticke zemlje pustaju niz vodu Drazu Mihailovica i podrzavaju komunistu Tita (bolje reci – komuniste).
  Totalno nelogicno sa strane zvanicne istorije i politike, ali sasvim u skladu sa zakulisnim radnjama – Crveni na vlasti na Zapadu podrzavaju Crvene u Jugoslaviji (na Istoku).
  Medjutim, posto je Tito bio Plavi, dolazi do sukoba izmedju njega i Crvenih, koji je isao preko SSSR-a (poznati slucaj 1948. godine i sukob sa Informbiroom).
  Izgleda da je Tito legao na rudu, ili je prihvatio da igra (i) za Crvene, pa su ga kasnije ostavili na miru.
  (posle nekoliko pokusaja atentata)
  …………………………………………

  Sta posle drugog svetskog rata?
  Pocinju pripreme za Treci.
  Nekada je bio plan da se u tom ratu sukobe komunisticke zemlje i zapadne (hriscanske) i da to dovede do konacnog sloma i jednih i drugih.
  I do uvodjenja jedne svetske naddrzave i Novog Svetskog Poretka.
  (zato je izmisljen „hladni rat“)
  Medjutim, komunizam je propao pre vremena.
  …………
  Glavni cilj u postizanju apsolutne vlasti zaverenika je unistenje srednje klase.
  Zato sto veliki broj bogatih ljudi (ovde se pod „bogatstvom“ podrazumeva da ljudi imaju visak novca, dakle da nisu optereceni pribavljanjem novca za osnovne potrebe – hranu, komunalije, struju, grejanje, …) predstavlja silu koju je nemoguce kontrolisati.
  Srednja klasa predstavlja ljude koji imaju obezbedjen zivot i mogu da se posvete i razmisljanjima o nekim drugim stvarima – o naciji, patriotizmu, nacionalnim interesima.
  A sto je najgore, imaju cime i da finansiraju aktivnosti na tom planu.
  Zato se srednja klasa mora eliminisati.
  Na Zapadu se to postize povremenim ekonomskim krizama, kao sto je bila kriza (namerno) izazvana 1929. godine, kada je sve ono sto su generacije stvarale decenijama, za kratko vreme preslo u ruke malog broja onih koji su imali cvrstu zaledjinu – Zlato (dakle, u ruke krupnih bankara, onih koji kontrolisu federalne rezerve SAD, recimo).
  Tada je stvorena ogromna razlika izmedju ekstra bogatih i srednje klase.
  Na Istoku je to postignuto – komunizmom, koji je jednostavno zaplenio sve od imovine srednje klase i proglasio je drzavnom imovinom.
  Druga ciljna grupa su usitnjena seoska domacinstva.
  Covek, pored disanja i unosenja vode, jedino sto mora da radi je da – jede.
  A seljak koji ima nesto svoje zemlje, ako nista drugo, ima bar obezbedjenu hranu.
  A samim tim ne mora da moli drzavu za komad hleba.
  A samim tim nije podlozan lakom manipulisanju.
  Drzavi, naprotiv, trebaju lumpen-proleteri, oni koji nemaju nista, i koji ce u svemu zavisiti od onoga ko je na vlasti ( i od mrvica koje ce im udeliti).
  Zato – unistiti sitna poljoprivredna gazdinstva.
  (Ovo je narocito izrazeno danas u Srbiji, kada se sve cini da se sitna domacinstva potpuno ekonomski uniste – neadekvatnim cenama – tako da vecinu zemlje u Srbiji pokupuje nekolicina tajkuna)
  Na Zapadu je to odradjeno jos davno – tamo samo mali procenat stanovnistva poseduje zemlju.
  Ostali rade kao radnici na njihovim imanjima.
  Dakle, potpuno isto kao na Istoku u komunizmu – zadruge i kolhozi.
  Ali,……… sta se desava u komunizmu?
  Najbolje je to objasniti na primeru bivse Jugoslavije ( i Srbije)
  ………………………………………….

 10. #10
  Domaćin
  Učlanjen
  03.10.2006.
  Pol
  muški
  Poruke
  4.922
  Reputaciona moć
  102

  Podrazumevano Re: III SVETSKI RAT

  Za razliku od pocetaka Komunistickog sistema (kod nas), kada su na vlasti bili skolovani ortodoksni komunisti, koji su radili za platu, stan i drzavna priznanja, vremenom se javlja grupacija koja koristi prednosti ekonomske nekontrole sistema i pocinje da nagomilava licna bogatstva tzv. „jagnjece brigade“.
  Na taj nacin stvarjuci jaku srednju klasu.
  Moralno nikakvu, ali koja predstavlja skretanje sa pravog puta.
  Ortodoksni komunisti su bili uzasnuti.
  Kuda to ide komunizam?
  Dolazi do sukoba ove dve grupacije i ortodoksni gube bitku (do tada su JB vec prilicno ojacale).
  Tada se povlace u ilegalu (sve sa Latinkom Perovic, Dobricom Cosicem i sl.)
  I cekaju svoj trenutak za delovanje.
  Sto je najgore, vremenom se, usled propadanja privrede, topi drzavno bogatstvo, sve manje ostaje za jagnjece brigade, a na funkcije dolaze manje-vise normalni ljudi (tipa Bidze, Rake), koji cak umeju da razmisljaju i nacionalno.
  Dakle, katastrofa.
  Hitno treba preduzeti nesto.
  Na celo Komunisticke partije u Srbiji dolazi Slobodan Milosevic.
  Inace, brat po pripadnosti Ivanu Stambolicu (koji ga je i odveo u London i uveo u krugove Crvene masonerije).
  I dobija zadatak da unisti Komunisticku partiju Srbije (kasnije SPS).
  Ovde je situacija malo komplikovana, jer je paralelno isao i raspad SFRJ, ali je unutar-ideoloski obracun tekao nezavisno od toga.
  Sve (zive) ortodoksne komunjare osnivaju stranke levog centra, tzv, Demokratske stranke.
  Milosevic cini sve da oslabi SPS, ide na izbore kada god ortodoksni to traze, ali narod uporno glasa za socijaliste.
  Tada na scenu stupa njegova supruga (sve sa jos jednim crvenim simbolom u kosi) koja konacno uspeva ono sto njen suprug nije mogao – da ogadi SPS cak i zagrizenim glasacima.
  Na vlast konacno dolaze ortodoksne komunjare (maskirane kao demokrate).
  Ali, ne lezi vraze.
  Glavni u post – eSPeeS-ovskim dogadjajima postaje Zoran Djindjic, inace covek porodice Habzburg, dakle pripadnik Plavog bloka, koji potiskuje britanskog dzokera – Vojislava Kostunicu.
  (prethodno je sa mesta predsednika DS-a potisnuo crvenog Dragoljuba Micunovica).
  Jos crnje – isporucuje Crvenog Milosevica Haskom tribunalu.
  To uopste nije bilo planirano.
  (Crveni ipak vode racuna o svojim ljudima.)
  Vojislav Kostunica vristi (on zaista nije znao da se sprema izrucenje).
  A izrucenje odradjuju upravo ljudi Zorana Djindjica – Legija i zemunski klan.
  Kasnije njih optuzuju za ubistvo Djindjica (valjda po sistemu „jednim udarcem dve muve“), iako su oni uglavnom uklanjali one koji su Djindjicu bili smetnja da postane lider opozicije (Vuka Draskovica – pokusali, Ivana Stambolica – uspeli).
  Posle svega, Djindjic u crvenom okruzenju nije imao vise sansi nego sto ima komad hartije u paklu.
  Ali, to je druga prica.
  ………………………..

 11. #11
  Domaćin
  Učlanjen
  03.10.2006.
  Pol
  muški
  Poruke
  4.922
  Reputaciona moć
  102

  Podrazumevano Re: III SVETSKI RAT

  Sta je zamena za komunizam?
  Tu se postavlja pitanje – koja grupacija se DANAS, u XXI veku, moze vrlo lako gurnuti u rat sa globalnim posledicama?
  Dakle, mora da ima snagu, brojnost, i – da je naklonjena sukobu?
  Islam, odnosno, islamski fundamentalizam.
  To je zamena za komunizam, koja ce biti suprotstavljena hriscanstvu (Zapadu).
  Pripreme za to su pocele odmah posle zavrsetka drugog sv. Rata.
  U zapadne zemlje je dozvoljeno useljavanje miliona muslimana, tako da ih danas u Francuskoj ima sedam miliona, u Nemackoj oko pet, u Italiji oko tri, …
  Nije to uradjeno zato sto su ih odjednom zavoleli, vec da bi bili upotrebljeni u buducnosti ( iz istog razloga je napravljen i Izrael).
  Sta se desilo kod nas?
  To je povezano sa planiranim odvijanjem rata.
  Rat ce poceti, naravno, na Bliskom istoku, pre svega sukobom islamskih zemalja sa Izraelom ( tu ce biti iskoriscen jedan povod koji ce biti zaista spektakularan).
  Izrael ce biti brzo pregazen.
  Sta onda dolazi na red?
  Evropa.
  Islamske snage stizu na Balkansko poluostrvo.
  Sta tamo zaticu?
  Petu vojnu silu spremnu da ih zaustavi?
  Ne. Zaticu muslimanske drzave, Bosnu i Veliku Albaniju, koje ce im posluziti kao stit i baza za dalji prodor na sever i zapad.
  Da li je sada jasno zasto Amerikanci (i Britanci – glava je u Londonu) pomlatise muslimane na Bliskom Istoku, a u Evropi im prave drzave i vojno ih naoruzavaju?
  Da li je sada jasno zasto je Bosna morala da ostane pod muslimanskom dominacijom i zasto je od Srbije oteto Kosovo?
  Verovatno ne, ali cu nastaviti.
  Tu zaticu i ogromnu vojnu bazu – Bondstil, sa svim potrebnim materijalom za dalji rat.
  Smejao sam se (od muke) objasnjenjima navodnih „komentatora“, inace, naravno, eksperata, koji su pricali kako je ta baza napravljena da bi Ameri prisli sto blize Rusiji sa vojnim bazama.
  Pa i slepac vidi da je severoistocni deo Rumunije hiljadu kilometara blizi Rusiji nego Kosovo, i da bi Rumuni jedva docekali izgradnju jedne takve vojne baze.
  Zasto onda na neprijateljskoj (muslimanskoj ) teritoriji?
  E pa, zbog gore navedenog.
  Sta ce biti sa Srbijom?
  Suprotstavice im se svojom vojskom.
  Ups – pa mi nemamo vojsku.
  Neko (sic!) se setio da nam vojska ne treba pa je ukinuo sluzenje vojnog roka, tako da cemo imati obucene „civilne vojnike“ koji ce spretno rukovati metlama ili nocnim posudama iz bolnica.
  Mozda ce tako uspeti da ostvare (nepostojece) prorocanstvo o Srbima i jednoj Sljivi.
  U svakom slucaju, Srbima je sudjeno da nastradaju maksimalno moguce.
  ………………………………………… .

 12. #12
  Domaćin
  Učlanjen
  03.10.2006.
  Pol
  muški
  Poruke
  4.922
  Reputaciona moć
  102

  Podrazumevano Re: III SVETSKI RAT

  Mozda ce se neko zapitati gde su tu SAD koje bi mogle svojom vojnom silom da zaustave takav prodor?
  Dakle, kako spreciti SAD da se umesaju u rat?
  Logicno, ne mogu biti napadnute SPOLJA jer je to najveca vojna sila.
  Takodje logicno, to znaci da se mora napraviti haos UNUTAR samih SAD koji ce primorati naciju da se bavi sama sobom, a isto tako zahtevati i povlacenje americkih vojnika iz baza po svetu radi angazovanja u „smirivanju“ situacije u sopstvenoj zemlji.
  Kako izazvati takav haos?
  Logicno, ekonomskim kolapsom drzave, izazivanjem krize koja ce do toga dovesti (dakle, kao 1929.).
  Razlika izmedju one i ove krize bice u tome sto su ljudi nekada bili mnogo poslusniji, dok su danasnje generacije osione i nespremne na bilo kakvo strpljenje i odricanje, te ce radije uzeti oruzje u ruke i otimati ono sto im treba nego raditi za kilogram brasna.
  Doci ce do sukoba bogatijih i siromasnijih, hispanoamerikanaca i belaca, crnaca i belaca,…
  Crnaca i belaca?
  Sta mislite, kako ce prosecan pripadnik bele protestantske vecine gledati na ekonomski kolaps koji nastupi za vreme predsednikovanja jednog – CRNCA?
  Da li je sada jasno otkud crni predsednik SAD?
  ……
  U evropskim zemljama ce biti slicno kao u SAD. Sve ove zemlje su jake vojno spolja, ali kada izbije sukob izmedju miliona ljudi UNUTAR drzave tu nuklearne bombe i krstarece rakete ne znace nista.
  Naprotiv, tu je bitan broj obucenih vojnika koji se mogu aktivirati (a kojih ni jedna od ovih zemalja, od svog stanovnistva, nema mnogo; prvenstveno zbog profesionalizacije armije).
  ( a Srbiju u tom pogledu bolje i da ne pominjem)

  -haos u evropskim zemljama
  -napad sa Balkana
  -razaranje Evrope
  -razaranje Francuske
  -Slom katolicke crkve
  -poslednji papa
  -razaranje Nemacke
  -kontraudar
  -potiskivanje iz Evrope
  -zauzimanje Carigrada
  -Har-Megido
  -uspon Plavih

  ………………………….

  Kada slusate i gledate sve te sljastece reklame o Evropskoj uniji, zajednickom trzistu, boljim platama, novim radnim mestima, demokratiji, boljem zivotu, zdravijoj hrani, …zapitajte se:
  KOME je potrebna tolika reklama?
  Kuda vodi put poplocan ZLATNIM plocicama?

 13. #13
  Elita
  Učlanjen
  07.10.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  U Aleksincu
  Poruke
  17.590
  Tekstova u blogu
  4
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: III SVETSKI RAT

  Citat Original postavio Konstantin Veliki Pogledaj poruku
  Hitler je bio ziva budala.

  Ide na Englese pa onda se okrene ide na ruse pa onda kad vec dobije u moskvi po picki krene na amere.

  Pa covece svaka te tri zemlje je imala vise ljudske i ekonomske resurse nego nemacka, italija i japan.
  Zajebana stvar je to sto su americki industrijalci saradjivali sa nacistima i po pocetku Drugog Svetskog rata.

  Hitler, jes' bio budala, al' Ameri nikad nisu.

 14. #14
  Ističe se Revolveras (avatar)
  Učlanjen
  09.08.2006.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Urbana prerija...
  Poruke
  2.902
  Tekstova u blogu
  2
  Reputaciona moć
  71

  Podrazumevano Re: III SVETSKI RAT

  Dobro, sve si ti to lepo napisao, ali daj nam neki datum. Makar godinu. Da znam da li da uzimama kredit, pa da ih zavrnem da im ne vratim sve .


  A ko su Plavi?

 15. #15
  Ističe se foliranat1 (avatar)
  Učlanjen
  23.04.2008.
  Pol
  muški
  Poruke
  2.730
  Reputaciona moć
  85

  Podrazumevano Re: III SVETSKI RAT

  au bre sveto navede me na tesko razmisljanje?

 16. #16
  Mrkalj nije na forumu
  Demokratski izabrani koordinator istoriografske revolucije na Slovenskom Jugu
  Elita Mrkalj (avatar)
  Učlanjen
  04.01.2008.
  Pol
  muški
  Poruke
  15.978
  Tekstova u blogu
  51
  Reputaciona moć
  515

  Podrazumevano Re: III SVETSKI RAT

  Sveta685: Kuda vodi put poplocan ZLATNIM plocicama?
  Do prěvaranta koji se prědstavljao kao čarobnjak iz Oza. Ali, sve je to bio samo san... Koji je bio samo priča, a zatim samo film...

  Mišljenja sam da su vas/nas opteretili "Rotšildima" i "zlim Jevrejima" upravo oni koji jedva čekaju da nas optuže i za antisemitizam. A vi/mi se ponašamo glupo. Rasipate/rasipamo energiju na nerešive probleme, uměsto da se svako osvrne po svojoj sobi i vidi šta ovog trenutka, ovog meseca i naredne godine može da uradi za sebe i svoje najbliže. To će nas odvesti naprěd.

  Da biste/bismo bili u poziciji da vodimo računa o velikim stvarima, trěbalo bi da smo veliki igrači, a ja znam pouzdano za sebe da nisam. Nesrěća je moja i vaša što ni ovi koji nas vode nisu něki igrači. Ali, jedino što možemo je da ne traćimo energiju pogrěšno ju fokusirajući.

  Dakle, ako stvarno trěba da počne III sv. rat, počnite da se iseljavate iz velikih gradova i da se ukopavate. Sistem za ventilaciju, zalihe vode i hrane....

  http://www.oism.org/nwss/s73p917.htm

  I počnite dok nisu pale cěne stanovima jer nećete imati ni za lopatu.

  Onaj ko je počeo sa ukopavanjem, može da nam se javi. Taj zaista radi a ne sěje maglu.

 17. #17
  Mrkalj nije na forumu
  Demokratski izabrani koordinator istoriografske revolucije na Slovenskom Jugu
  Elita Mrkalj (avatar)
  Učlanjen
  04.01.2008.
  Pol
  muški
  Poruke
  15.978
  Tekstova u blogu
  51
  Reputaciona moć
  515

  Podrazumevano Re: III SVETSKI RAT

  I još něšto. Ovakvim, uslovno rečeno fatalističkim, pričama šri se pasivizam uměsto aktivizma i inicijative. Stvaraq se utisak da su ti neki Rotšildi bogom dani i da zato drmaju světom i da nisu bar malo pljunuli i oni u svoje šake.

  Ajde da vidim ko je sa ovog foruma izrodio petoro děce i dao ih na nauke, ne mora da su ekonomske.

  Čik da nađemo na Balkanu jednog takvog. Je'i ga, nemamo rotšilvosku krv... More.... govnjivom motkom!

 18. #18
  Početnik mad4red (avatar)
  Učlanjen
  22.11.2008.
  Pol
  ženski
  Poruke
  36
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: III SVETSKI RAT

  Svetomire, idi gledaj pornice, cupaj krompire... sta god. Samo ne sviraj vise qrcu.

 19. #19
  Elita
  Učlanjen
  06.05.2008.
  Pol
  muški
  Poruke
  23.707
  Tekstova u blogu
  11
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: III SVETSKI RAT


 20. #20
  Ističe se John McClane (avatar)
  Učlanjen
  07.08.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Nakatomi Plaza (1988), Dulles International Airport in Dulles, Virginia (1990)...
  Poruke
  2.379
  Tekstova u blogu
  1
  Reputaciona moć
  60

  Podrazumevano Re: III SVETSKI RAT

  Sveto čemu navodiš sve te bankare, te Majere... što su oni toliko bitni skrati priču, jer niko te ništa ne razume, što nas je smorilo?
  Yipee-ki-yay, motherfucker!

 21. #21
  Ističe se umrimuski (avatar)
  Učlanjen
  22.10.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Paris
  Poruke
  2.430
  Reputaciona moć
  59

  Podrazumevano Re: III SVETSKI RAT

  Citat Original postavio John McClane Pogledaj poruku
  Sveto čemu navodiš sve te bankare, te Majere... što su oni toliko bitni skrati priču, jer niko te ništa ne razume, što nas je smorilo?
  to su ti ljudi i hteli nista da ne razumemo i nista da ne vidimo, ja mrzim te gospodare te iluminate ali im skidam kapu za inteligenciju i upornost u sprovodjenju planova,mnogo je kompleksna njihova piramida zato mora da se spomene svako ko igra neku ulogu u njihovom filmu, da bi imalo logike to sto prica decko, da ga nebi uzeli za budalu

 22. #22
  Ističe se Ewa Kant (avatar)
  Učlanjen
  08.02.2008.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  nije vazno, ali znam gdje cu zivjeti
  Poruke
  2.079
  Reputaciona moć
  101

  Podrazumevano Re: III SVETSKI RAT

  Uf, al si opsiran.Izgleda, nema nam spasa.

 23. #23
  Primećen član
  Učlanjen
  25.12.2008.
  Pol
  muški
  Poruke
  610
  Reputaciona moć
  39

  Podrazumevano Re: III SVETSKI RAT

  Sa čime se ti drogiraš

 24. #24
  Obećava
  Učlanjen
  29.12.2008.
  Pol
  muški
  Poruke
  60
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: III SVETSKI RAT

  Паст, пресент и футуре. Једно са другим и трећим не иде. Негде је куршлус.

 25. #25
  Početnik lepos (avatar)
  Učlanjen
  01.01.2009.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Бања Лука
  Poruke
  18
  Tekstova u blogu
  1
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: III SVETSKI RAT

  Sve što je gore napisano je potpuno tačno.Oni koji to neće da vode govore kontra.Datumo ne trebaju sami to usporeditie sa događajima koji su prošli.PRAVI DOKAZ U PISANOM OBLIKU NALAZI SE U VATIKANU ATO JE ORGINALNI SVETO PISMO KOJEG ČUVAJU BOLJE NEGO SAMOG PAPU DA SE NEBI SLUČAJNO DOZNALO ŠTA STVARNO PIŠE U TOM SVETOM PISMU.
  Da razjasnimo nešto.Mnoge strašne istine zapadne zemlje kriju od drugih da mogli ostvariti svoje planove a glavi plan ili cilj im je podeliti celu zemaljsku kuglu na isključivo bogate i one siromašne koji bi samo za hranu i vodu radili za njih ali u za to određenim područjima.to možete pogledati u raznim filmovima koji su do sada snimljeni.
  ORGINALNO SVETO PISMO KOJE SAM GORE SPOMENUO STVARNO POSTOJI AU NJEMU JE PISANO NA STAROSLAVENSKOM VEĆINOM I GRČKOM PISMU.U NJEMU I SAM ISUS HRISTOS TAKOĐE PISAO NA TIM PISMIMA JER NIJE ZNAO DRUGA.SADA SAMI ZAKLJUČITE OD KOJEG NARODA POTIČE ISUS HRISTOS.OVO JE ISTINA KOJA BOLI ZAPADNE ZEMLJE I ZATO JE KRIJU NA SVE MOGUĆE NAČINE A JEDAN OD NJIH SU RATOVI.
  U STVARI OVO JE BORBA BOGA I ĐAVOLA A LJUDI SU SAMO PIUNI KOJI MISLE DA SE NJIH NEŠTO PITA.
  O OVOME ŠTO SAM NAPISAO TJ.O ORGINALNOM SVETOM PISMU ĆE SE SAZNATI MISLIM VEOMA BRZO A POGOTOVO ŠTA JE JOŠ U NJEMU ZAPISANO.MNOGI ĆE SE IZNENADITI KAD ISTINA IZBIJE NA VIDJELO.TADA ĆE SE SAZNATI SVE O SRBIMA ŠTO TAKOĐE PIŠE U ORGINALNOM SVETOM PISMU.MALO STRPLJENJA DOK SE OVO NE OSTVARI.

Slične teme

 1. Treci Svetski Rat
  Autor tommy gun u forumu Vojska, policija i avijacija
  Odgovora: 142
  Poslednja poruka: 23.12.2010., 19:22
 2. DRUGI SVETSKI RAT
  Autor savicev u forumu Vojska, policija i avijacija
  Odgovora: 13
  Poslednja poruka: 20.10.2006., 18:11
 3. 2.Svetski Rat
  Autor tommy gun u forumu Istorija
  Odgovora: 0
  Poslednja poruka: 01.07.2006., 15:27
 4. Galerija II Svetski rat
  Autor Nacionalista u forumu Istorija
  Odgovora: 120
  Poslednja poruka: 11.12.2005., 12:31

Pravila za slanje poruka

 • Ne možete kreirati novu temu
 • Ne možete poslati odgovor
 • Ne možete dodati priloge
 • Ne možete prepraviti svoju poruku
 •