Pred novogodišnju ludnicu se obično podvlače crte, sabiraju utisci, previru sećanja. Mi smo pomalo neobični, pa smo odlučili da upravo sada u potpunosti rekonstruišemo naš sajt (http://www.alternacija.org).

Prva stvar koja je bitna je zasigurno novi uber coolische dizajn (čekirajte member login) ! Druga stvar koja je bitn(ij)a jeste sama ideja o ovakvom sajtu.

Portal alternacija.org je naš odgovor na haotični svet koji nas okružuje. Iz mora informacija koje kruže internetom i medijima, biramo one najzanimljivije da ih Vama predstavimo. To radimo u sekciji Blog (http://www.alternacija.org/blog). Između ostalog, možete saznati šta se događa na Ibici iza zatvorenih vrata, koja je najskuplja knjiga na svetu ili koji je najaktuelniji gadget trenutno. Tamo možete ostavljati komentare, hejtovati autore, predlagati teme ili jednostavno reći šta god vam padne na pamet. Ako vam se čini primamljivo da piskarate o zanimljivostima (i to radite dobro ), možete pisati članke za Blog.

AlterForum (http://www.alternacija.org/forum) je takođe estetski doteran, a zahvaljujući vrednoj ekipi na njemu se nalazi jedna od najvećih kolekcija muzičkih setova u Srbiji. Dodali smo i Party Kalendar, koji možete sami popunjavati, bilo da reklamirate događaj ili klub, kafić, festival...

Naravno, na sajtu se nalaze sve relevantne informacije o AlterNaciji, kao i ažurirana galerija, kolekcija radio emisija, kontakt telefoni i linkovi ka našim profilima na socijalnim mrežama.

Dobro došli!