Posto zivim u BiH znam da je ovo istina, jer teroritorije pod muslimanskom kontrolom se nevidjeno islamiziraju, tako da svaki aspekt zivota bude uskladjen sa islamskim propisima.

http://rtrs.tv/vijesti/vijest.php?id=63230

Израели: У БиХ неизбјежне терористичке акције

БАЊАЛУКА, 13. ДЕЦЕМБРА (СРНА) - У БиХ су неизбјежне терористичке акције, јер је то разлог који оправдава постојање џихада који је у порасту, упозорио је израелски аналитичар исламског радикализма и професор на Истраживачком институту "Труман" хебрејског универзитета Рафаел Израели.

"Исламистички покрет који промовише џихад јача, али не само зато да би у демографском смислу превладао у земљи у којој се развија. Они желе да завладају Европом, као и да Турска, у којој живи 75 милиона муслимана, постане дио ЕУ", нагласио је Израели.

Уколико се то догоди, упозорио је Израели, Европа ће имати око 110 милиона муслимана, а то је број који доводи Европу у велику опасност коју неће моћи да отклони ако не почне ограничавати прилив муслиманских имиграната.

Он је за "Глас Српске" рекао да је на срећу по све, што у БиХ постоји Република Српска (РС), која је противтежа Сарајеву у којем је много Иранаца и других екстремиста од којих једни дјелују тајно, а неки јавно.

"БиХ је сама по себи ништа, јер је састављена од двије компоненте, РС је постигла огроман напредак...Импресивно је што су ти људи веома привржени својој отаџбини. Да су Срби и Србији поступили на овај начин, умјесто што су оставили Косово Албанцима, на Косову би Срби проширили своје области и тада проблем Косово не би постојао", оцијенио је Израели.

Он је констатовао да територијални суверенитет није поклон, већ да се мора освојити, а затим бранити.

"Ако одете, друга страна ће преузети и побједити. Ту су лекцију грађани Српске веома добро научили", истакао је израелски професор.

Он је додао да у економском смислу, БиХ зависи од РС која је, како је нагласио, успјешнија и привлачи више инвеститоре.

Израели истиче да су исламске земље БиХ и Косово, а ускоро и Македонија "клин у срцу хршићанства у Европи", наводећи да је то најгора ствар коју су Европа и Америка могле учинити.

"Уцентралној Европи стотинама година је владао хришћански континуитет: од русије, кроз централну Европу, преко простора бивше Југославије до Грчке, односно Егејског мора. Американци су у сарадњи са Европљанима прекинули тај континуитет", нагласио је Израели