Dugodlaki koli Dona - dama među ovčarima

• Začetnik teme Začetnik teme smeh
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Juče smo slavili roendan u kućnoj atmosferi, onako kako ja najviše volim.
Stigao je i poklon ... morala sam malo da budem fina i kulturna:
finoca-1.jpg

... dok ga nisam dobila! :zskace:
Držala sam ga u zubima i među šapama sve dok ga nisam pojela do poslednje mrvice:
Krevet, naravno, nije moj, al' mi sve delimo pa se malo "švercujem".

Poslednja izmena:
Stvarno je dama. :zaljubljena: Ali opet me podsetila na Gizma, sa tim vrtenjem po krevetu i "bezobraznim" pogledom. :aha: Inace, znas da su koliji jedna od naj, njadrazih rasa Sizara Milana? :D Kad je snimana neka jubilarna epizoda, vise u tipu slavlja, samo sto se nije upiskio od srece kad su mu doveli par prelepih kolija, i to po gradji izvornog tipa, samo malo odlakanijih od tvoje Done.

Stvarno je dama. :zaljubljena: Ali opet me podsetila na Gizma, sa tim vrtenjem po krevetu i "bezobraznim" pogledom. :aha: Inace, znas da su koliji jedna od naj, njadrazih rasa Sizara Milana? :D Kad je snimana neka jubilarna epizoda, vise u tipu slavlja, samo sto se nije upiskio od srece kad su mu doveli par prelepih kolija, i to po gradji izvornog tipa, samo malo odlakanijih od tvoje Done.

Pa čovek se razume u pse :heart:
Njima je stvarno teško odoleti.
nedavno smo u šetnji sreli čoveka sa retriverom (sladak blesko) koji je klekao ispred Done kako bi je zagrlio onako komplet.
Ispričao mi je kako je imao kolija kojeg nikad nije prežalio. Voli on svog goldena, ali koli je - koli.

Rođendan...
Dobila sam... skoro otela svoj poklon (nije bilo iznenađenje, ali jeste ispunjeno obećanje... nakon što sam skroz rasturila prethodnu krpenu "kost") :heart:
urucenje_zps6083ff06-1.jpg

Sviđe mi se:
svidjamise_zpsd54dd2ed-1.jpg

Onda je došao jestivi deo... umesto čokolade :)
jestivideourucenje_zpse7680a53-1.jpg

(baš sam bila fina... par sekundi pre nego što sam ga se dočepala :) )
gladjenje_zps614b3980-1.jpg

nedamganikom_zps80bab063-1.jpg

Dobar je!
navali_zpsec5e39a6-1.jpg

Da ne ispadne kako sam cicija... počastila sam i svoju mačeću družinu (nisu oni loši... za mačke ;) )
macecadruzina_zps8bc40ea2-1.jpg

Back