Napredna stranka
Strana 1 od 2 12 PoslednjaPoslednja
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 46

Tema: Napredna stranka

 1. #1
  Ističe se freak tb clan (avatar)
  Učlanjen
  04.07.2007.
  Pol
  muški
  Lokacija
  У ТРЕБИЊУ
  Poruke
  2.380
  Tekstova u blogu
  9
  Reputaciona moć
  62

  Podrazumevano Napredna stranka

  Srpska Napredna Stranka SNS

  Osnovnih 10 nacela SNS
  Српска напредна странка – нова шанса за Србију

  Визија напредне Србије

  Грађани Србије дуго се већ не могу похвалити досадним политичким животом. Стално се нешто дешава, али по правилу, на штету Србије и њених грађана – корупционашке афере, брутални обрачуни са неистомишљеницима, потези директно усмерени против интереса опстанка Србије као државе и у правцу неизвесне будућности грађана. Власт која ствара такву атмосферу већ годинама и чији представници активно учествују у свему томе, као да нису имали довољно снажну и јасно профилисану опозицију која би им се успешно супротставила, и бринула о интересима грађана.
  Делови опозиционих странака „успешно“ су се интегрисали у владајући режим, а неке странке се баве јаловим жалопојкама и отрцаним увредама да би се разрачунавали са дојучерашњим саборцима.


  У свему томе, коначно се догодило и нешто позитивно за политички живот Србије – појавила се нова нада и нова шанса за већ помало апатичне и неповерљиве грађане Србије – Српска напредна странка, на челу са Томиславом Николићем и Александром Вучићем. После бројних увредљивих и оптужујућих изјава на њихов рачун од стране њихових бивших сарадника, једно је постало сигурно – напредњаци су најснажнија опозициона странка Србије, са реалном перспективом да у идућих неколико месеци преузму вођство на политичкој сцени Србије. Оваква стратна снага, како по броју чланова, тако и по подршци међу грађанима, прави је тектонски поремећај у политичкој стварности Србије.
  Српска напредна странка је и формално основана предајом 10 054 изјаве оснивача странке, које су прикупљене за невероватна – 2 дана, које су Николић и Вучић 10. октобра 2008. предали Министарству за управу и локалну самоуправу.
  Србија је добила нову шансу, а грађани Србије нову наду да ставри заиста могу кренути напред.


  Основни програмски циљеви деловања Српскe напредне странке

  Српска напредна странка је политичка организација посвећенa очувању целовитости државне територије Републике Србије, стварању модерне демократске државе која ће свим својим грађанима обезбедити мир и сигурност, а развијањем савремене тржишне привреде створити услове за живот достојан човека, уз одлучну тежњу ка социјалном благостању за све грађане.
  Српска напредна странка, у условима политичког безнађа и бесперспективности, како за државу Србију тако и за њене грађане, принципима свог деловања пружа нову прилику грађанима Србије да својим ангажовањем створе услове за излазак земље из тешке политичке, економске и социјалне кризе у којој се данас налази.


  10 принципа деловања српских напредњака

  Политичко деловање српских напредњака биће засновано на следећих десет основних принципа:

  1. Очување територијалног интегритета Републике Србије. Косово и Метохија је срце Србије и саставни део територије наше државе. Србија не може, не сме и неће прихватити било какав покушај отимања делова њене територије и бескомпромисно ће штитити државне и националне интересе на сваком делу своје територије. Истовремено, свим политичким и економским мерама држава Србија спречаваће даљу разградњу свог правног и политичког система, нарочито на подручју Аутономне покрајине Војводине, која је била, јесте и биће интегрални део Србије у складу са њеним уставноправним поретком.
  2. Србија, као држава српског народа и свих њених грађана, имаће обавезу да помаже припадницима српског народа који живе ван њених граница, а посебно на подручју бивше Југославије. Борба за право на живот, сопствену имовину и повратак на своја огњишта Срба избеглих из Републике Српске Крајине и Хрватске биће једно од основних опредељења српских напредњака. Истовремено, политичко приближавање и економско јединство са Републиком Српском, представља реалну политику која ће у будућности, мирним путем и поштовањем воље народа, створити услове за формирање заједничке или јединствене државе српског народа и свих осталих грађана који живе на територији Србије и Републике Српске. Србија ће, као матична држава српског народа, помагати представницима српског народа у Црној Гори да се изборе за остварење основних националних права и слобода, очување традиције и културе, а посебно ће створити услове да остваре просперитетну будућност. Српска држава у претходном периоду није водила рачуна о својој дијаспори, зато ће српски напредњаци учинити све да се нашим људима који живе у иностранству омогући да утичу на збивања у отаџбини, да представљају мостове бољег разумевања и сарадње између наше и других држава, али и да се искористе њихова знања и искуство у циљу економског и социјалног просперитета Србије.
  3. Српска напредна странка бориће се за формирање стабилне државе у којој ће владавина права и поштовање принципа уставности и законитости представљати темеље државне власти. Једнакоправност пред законом мора да буде доследно спроведена, што значи да ниједан појединац, без обзира на то на којој се функцији налази, не сме да буде недодирљив и мора да сноси исту врсту како права, тако и одговорности као и било који други грађанин Србије.
  4. Српска напредна странка бориће се за поштовање Уставом, али и свим међународноправним актима загарантованих права припадника националних мањина. Србија, као земља која се може похвалити националном и религијском шареноликошћу, мора да буде пример националне и верске толеранције, заједничког и пријатељског живота људи који воле своју земљу и поштују њене законе.
  5. Србија као мала, али земља поносних и достојанствених људи, може да побољша своју улогу и позицију у свету само ако буде мост између Истока и Запада, ако буде сарађивала са свим својим пријатељима, користећи добробити које долазе из целог света, како из источне, тако и из западне хемисфере. Опредељење Србије за улазак у Европску унију не треба да буде спорно, али Србија у Европу може да уђе само као целовита држава, са Косовом и Метохијом као својим саставним делом. Истовремено, Србија треба да развија најближе односе са Руском федерацијом, Кином, Индијом и осталим великим политичким и економским силама у свету, али и традиционалним пријатељима и савезницима наше земље, као и да, у складу са овим програмским циљевима, упорно ради на побољшавању билатералних односа, што подразумева и активности у циљу промене става и оних држава које, нарочито последњих година, нису пружиле Србији подршку која одговара њеним легитимним интересима.
  6. Војна неутралност је једино логично и разумно решење за српску државу у условима оштре конфронтације НАТО-а и Русије. Војна неутралност подразумева и ефикасну, технички опремљену, професионализовану, снажну српску војску, која ће вратити пољуљано народно поверење, али која ће у сваком тренутку бити и одвраћајућа сила за сваког потенцијалног агресора.
  7. Борба против корупције и криминала је темељно опредељење српских напредњака, јер без искрене и правно утемељене борбе против највећег зла савременог српског друштва нема ни економског, ни социјалног напретка у држави Србији.
  8. Економско благостање, снажна привреда уз рационално коришћење природних богатстава у складу са највишим интересима грађана Србије и сузбијање незапослености биће основни циљеви напредњачке политике. Повољна политичка клима коју ћемо створити сукобљавањем идеја а не грађана, измене и модернизација школског и образовног система, сарадња са светом, спровођење поштене приватизације и преиспитивање законитости приватизација извршених до сада, повољни међународни уговори које имамо и које ћемо искористити, омогућавање српским привредницима да се под повољним условима укључе у тржишну утакмицу, створиће услове за брз економски раст и бољи животни стандард грађана Србије.
  9. Српска напредна странка створиће државу социјалне правде, јер „правда држи земљу и градове“. То значи да у свим сферама друштвеног живота можемо и морамо да обезбедимо услове за нормалан живот најугроженијим слојевима нашег друштва, од деце, лица са посебним потребама, до наших пензионера које је држава у претходним деценијама брутално опљачкала, а често и преварила. Право на лечење мора да буде обезбеђено свакоме, без обзира на његово материјално стање. Такође, свако дете мора да добије једнаку шансу да искаже своје способности, да се школује и усавршава.
  10. Равномеран регионални развој и децентрализација Србије услов су њеног напретка. Уколико се хитно не предузму мере за развој села, за спречавање депопулације и миграција становништва из мањих средина у Београд и друге велике градове, Србија ће изгубити своје компаративне предности и умањити шансе за озбиљан привредни опоравак. При томе, децентрализација не значи давање било каквих територијалних аутономија, већ само широка права и овлашћења локалним самоуправама.

  ------

  A питање за све оне који у задње вријеме пљују по СНС , те причају како је ниша друго до појачање Борису Тадић:
  Шта је овдје издја , и чега се то разумног одрекла Српска Напредна Странка ?
  Dalmatinac si ... tu si rodjen ti ,
  plavo more zna , tvoji preci svi ... SRBIN bio si!!!! 2. #2
  Iskusan Maksim 3 (avatar)
  Učlanjen
  12.03.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Srce Srbije-Sumadija-Kragujevac-idemo na izvor,da se napijemo vode
  Poruke
  5.295
  Reputaciona moć
  88

  Podrazumevano Re: Napredna stranka

  I.Kao sto sam vec vise putao napisao,SNS je bleda kopija SRS,a sto se tice programa stranaka ,maltene su svi isti ili vrlo slicni,ovde se radi o necem drugom,dali se ti programi mogu ostvariti i po koju cenu,to je fakat i pravo pitanje.

  II.Mislim da ovo postavljanje programa stranaka ne vodi nicemu ,jer sada mogu i ostali poceti postavljati programe svojih stranaka ,i sta cemo sa tim postici,osim svadje i dokazivanja ,koji su lepsi,bolji,zgodniji itd.itd............
  Svako pedeset godina na ovim terenima pametan ušuti, budala progovori, a fukara se obogati !

 3. #3
  Zainteresovan član neki_dr._mr. (avatar)
  Učlanjen
  06.10.2006.
  Pol
  muški
  Lokacija
  sve gora i gora
  Poruke
  245
  Reputaciona moć
  43

  Podrazumevano Re: Napredna stranka

  ko ce bre sve ovo da procita!!!
  pa ovo ne bi procitao ni onaj genije Mile Avramovic iz SRSa

 4. #4
  Elita kyo. (avatar)
  Učlanjen
  01.02.2007.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Hortus Croatiae ........ ignore lista: kajzersoza, chupakaz
  Poruke
  22.716
  Reputaciona moć
  339

  Podrazumevano Re: Napredna stranka

  drage moje komšije Balkanci... sve vas lepo pozdravlja i posmatra kyo iz EUa .... nemoj da mi vrludate ... "EU nema alternative!":)

 5. #5
  Ističe se freak tb clan (avatar)
  Učlanjen
  04.07.2007.
  Pol
  muški
  Lokacija
  У ТРЕБИЊУ
  Poruke
  2.380
  Tekstova u blogu
  9
  Reputaciona moć
  62

  Podrazumevano Re: Napredna stranka

  Citat Original postavio Maksim 3 Pogledaj poruku
  I.Kao sto sam vec vise putao napisao,SNS je bleda kopija SRS,a sto se tice programa stranaka ,maltene su svi isti ili vrlo slicni,ovde se radi o necem drugom,dali se ti programi mogu ostvariti i po koju cenu,to je fakat i pravo pitanje.

  II.Mislim da ovo postavljanje programa stranaka ne vodi nicemu ,jer sada mogu i ostali poceti postavljati programe svojih stranaka ,i sta cemo sa tim postici,osim svadje i dokazivanja ,koji su lepsi,bolji,zgodniji itd.itd............
  Zelim da znam zasto naprednjake nazivaju izdajicama, razlika je samo u vojnoj politici i K.O.K.V. granici
  Dalmatinac si ... tu si rodjen ti ,
  plavo more zna , tvoji preci svi ... SRBIN bio si!!!!

 6. #6
  Veoma poznat john doe (avatar)
  Učlanjen
  07.05.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Тамо где је лепо живети
  Poruke
  13.948
  Tekstova u blogu
  7
  Reputaciona moć
  204

  Podrazumevano Re: Napredna stranka

  Citat Original postavio freak tb clan Pogledaj poruku
  Политичко деловање српских напредњака биће засновано на следећих десет основних принципа:

  1. Очување територијалног интегритета Републике Србије. Косово и Метохија је срце Србије и саставни део територије наше државе. Србија не може, не сме и неће прихватити било какав покушај отимања делова њене територије и бескомпромисно ће штитити државне и националне интересе на сваком делу своје територије. Истовремено, свим политичким и економским мерама држава Србија спречаваће даљу разградњу свог правног и политичког система, нарочито на подручју Аутономне покрајине Војводине, која је била, јесте и биће интегрални део Србије у складу са њеним уставноправним поретком.
  2. Србија, као држава српског народа и свих њених грађана, имаће обавезу да помаже припадницима српског народа који живе ван њених граница, а посебно на подручју бивше Југославије. Борба за право на живот, сопствену имовину и повратак на своја огњишта Срба избеглих из Републике Српске Крајине и Хрватске биће једно од основних опредељења српских напредњака. Истовремено, политичко приближавање и економско јединство са Републиком Српском, представља реалну политику која ће у будућности, мирним путем и поштовањем воље народа, створити услове за формирање заједничке или јединствене државе српског народа и свих осталих грађана који живе на територији Србије и Републике Српске. Србија ће, као матична држава српског народа, помагати представницима српског народа у Црној Гори да се изборе за остварење основних националних права и слобода, очување традиције и културе, а посебно ће створити услове да остваре просперитетну будућност. Српска држава у претходном периоду није водила рачуна о својој дијаспори, зато ће српски напредњаци учинити све да се нашим људима који живе у иностранству омогући да утичу на збивања у отаџбини, да представљају мостове бољег разумевања и сарадње између наше и других држава, али и да се искористе њихова знања и искуство у циљу економског и социјалног просперитета Србије.
  3. Српска напредна странка бориће се за формирање стабилне државе у којој ће владавина права и поштовање принципа уставности и законитости представљати темеље државне власти. Једнакоправност пред законом мора да буде доследно спроведена, што значи да ниједан појединац, без обзира на то на којој се функцији налази, не сме да буде недодирљив и мора да сноси исту врсту како права, тако и одговорности као и било који други грађанин Србије.
  4. Српска напредна странка бориће се за поштовање Уставом, али и свим међународноправним актима загарантованих права припадника националних мањина. Србија, као земља која се може похвалити националном и религијском шареноликошћу, мора да буде пример националне и верске толеранције, заједничког и пријатељског живота људи који воле своју земљу и поштују њене законе.
  5. Србија као мала, али земља поносних и достојанствених људи, може да побољша своју улогу и позицију у свету само ако буде мост између Истока и Запада, ако буде сарађивала са свим својим пријатељима, користећи добробити које долазе из целог света, како из источне, тако и из западне хемисфере. Опредељење Србије за улазак у Европску унију не треба да буде спорно, али Србија у Европу може да уђе само као целовита држава, са Косовом и Метохијом као својим саставним делом. Истовремено, Србија треба да развија најближе односе са Руском федерацијом, Кином, Индијом и осталим великим политичким и економским силама у свету, али и традиционалним пријатељима и савезницима наше земље, као и да, у складу са овим програмским циљевима, упорно ради на побољшавању билатералних односа, што подразумева и активности у циљу промене става и оних држава које, нарочито последњих година, нису пружиле Србији подршку која одговара њеним легитимним интересима.
  6. Војна неутралност је једино логично и разумно решење за српску државу у условима оштре конфронтације НАТО-а и Русије. Војна неутралност подразумева и ефикасну, технички опремљену, професионализовану, снажну српску војску, која ће вратити пољуљано народно поверење, али која ће у сваком тренутку бити и одвраћајућа сила за сваког потенцијалног агресора.
  7. Борба против корупције и криминала је темељно опредељење српских напредњака, јер без искрене и правно утемељене борбе против највећег зла савременог српског друштва нема ни економског, ни социјалног напретка у држави Србији.
  8. Економско благостање, снажна привреда уз рационално коришћење природних богатстава у складу са највишим интересима грађана Србије и сузбијање незапослености биће основни циљеви напредњачке политике. Повољна политичка клима коју ћемо створити сукобљавањем идеја а не грађана, измене и модернизација школског и образовног система, сарадња са светом, спровођење поштене приватизације и преиспитивање законитости приватизација извршених до сада, повољни међународни уговори које имамо и које ћемо искористити, омогућавање српским привредницима да се под повољним условима укључе у тржишну утакмицу, створиће услове за брз економски раст и бољи животни стандард грађана Србије.
  9. Српска напредна странка створиће државу социјалне правде, јер „правда држи земљу и градове“. То значи да у свим сферама друштвеног живота можемо и морамо да обезбедимо услове за нормалан живот најугроженијим слојевима нашег друштва, од деце, лица са посебним потребама, до наших пензионера које је држава у претходним деценијама брутално опљачкала, а често и преварила. Право на лечење мора да буде обезбеђено свакоме, без обзира на његово материјално стање. Такође, свако дете мора да добије једнаку шансу да искаже своје способности, да се школује и усавршава.
  10. Равномеран регионални развој и децентрализација Србије услов су њеног напретка. Уколико се хитно не предузму мере за развој села, за спречавање депопулације и миграција становништва из мањих средина у Београд и друге велике градове, Србија ће изгубити своје компаративне предности и умањити шансе за озбиљан привредни опоравак. При томе, децентрализација не значи давање било каквих територијалних аутономија, већ само широка права и овлашћења локалним самоуправама.

  ------

  ?
  Naje6em im se ja majke licemerne, gowna lažovska ona pichkousta.

  Red fraza, red lažne nade, red onoga što narod voli da čuje...

  Ista gowna, više smrde, ali se trude da se malo lepše "doimaju". Je6ena ustaška zemunska lopovska bagra.
  Срећни народи својој деци у наслеђе остављају будућност, а несрећни прошлост.

 7. #7
  Ističe se freak tb clan (avatar)
  Učlanjen
  04.07.2007.
  Pol
  muški
  Lokacija
  У ТРЕБИЊУ
  Poruke
  2.380
  Tekstova u blogu
  9
  Reputaciona moć
  62

  Podrazumevano Re: Napredna stranka

  Citat Original postavio bgdalibor Pogledaj poruku
  Naje6em im se ja majke licemerne, gowna lažovska ona pichkousta.

  Red fraza, red lažne nade, red onoga što narod voli da čuje...

  Ista gowna, više smrde, ali se trude da se malo lepše "doimaju". Je6ena ustaška zemunska lopovska bagra.
  lakse malo ne mogu da te pratim ,....
  Pickousta shvatam , ali mi ovo lazovska ne ide u glavu .
  Poslednji put ažurirao/la freak tb clan : 28.11.2008. u 17:16
  Dalmatinac si ... tu si rodjen ti ,
  plavo more zna , tvoji preci svi ... SRBIN bio si!!!!

 8. #8
  Elita kyo. (avatar)
  Učlanjen
  01.02.2007.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Hortus Croatiae ........ ignore lista: kajzersoza, chupakaz
  Poruke
  22.716
  Reputaciona moć
  339

  Podrazumevano Re: Napredna stranka

  Citat Original postavio bgdalibor Pogledaj poruku
  Naje6em im se ja majke licemerne, gowna lažovska ona pichkousta.

  Red fraza, red lažne nade, red onoga što narod voli da čuje...

  Ista gowna, više smrde, ali se trude da se malo lepše "doimaju". Je6ena ustaška zemunska lopovska bagra.
  drage moje komšije Balkanci... sve vas lepo pozdravlja i posmatra kyo iz EUa .... nemoj da mi vrludate ... "EU nema alternative!":)

 9. #9
  Veoma poznat john doe (avatar)
  Učlanjen
  07.05.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Тамо где је лепо живети
  Poruke
  13.948
  Tekstova u blogu
  7
  Reputaciona moć
  204

  Podrazumevano Re: Napredna stranka

  Citat Original postavio freak tb clan Pogledaj poruku
  lakse malo ne mogu da te pratim ,....
  Pickousta shvata , ali mi ovo lazovska ne ide u glavu .
  Pa šta treba da neku ozme kolac i da napiše "Naprednjaci su lažovi" i da ti nabije u lobanju da bi ti ušlo u glavu? Ne znam šta ti nije jasno, kad lažu 20 godina bez prestanka. A vidim i sad su usavršili tehniku.
  Срећни народи својој деци у наслеђе остављају будућност, а несрећни прошлост.

 10. #10
  Iskusan Maksim 3 (avatar)
  Učlanjen
  12.03.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Srce Srbije-Sumadija-Kragujevac-idemo na izvor,da se napijemo vode
  Poruke
  5.295
  Reputaciona moć
  88

  Podrazumevano Re: Napredna stranka

  Citat Original postavio bgdalibor Pogledaj poruku
  Naje6em im se ja majke licemerne, gowna lažovska ona pichkousta.

  Red fraza, red lažne nade, red onoga što narod voli da čuje...

  Ista gowna, više smrde, ali se trude da se malo lepše "doimaju". Je6ena ustaška zemunska lopovska bagra.
  Jest vala!
  Svako pedeset godina na ovim terenima pametan ušuti, budala progovori, a fukara se obogati !

 11. #11
  Ističe se Pijanista (avatar)
  Učlanjen
  05.10.2006.
  Pol
  muški
  Lokacija
  и Европа, и Русија, и губернија
  Poruke
  2.680
  Reputaciona moć
  67

  Podrazumevano Re: Napredna stranka

  Citat Original postavio freak tb clan Pogledaj poruku
  Zelim da znam zasto naprednjake nazivaju izdajicama, razlika je samo u vojnoj politici i K.O.K.V. granici
  Разлика је само у томе што су то радикали без беџа.
  До јуче су говорили о рупи на тепиху и руској губернији, а сада би у Јевропу.
  Poslednji put ažurirao/la Pijanista : 28.11.2008. u 16:43

 12. #12
  Veoma poznat Enchanted (avatar)
  Učlanjen
  07.11.2008.
  Pol
  ženski
  Poruke
  10.930
  Reputaciona moć
  144

  Podrazumevano Re: Napredna stranka

  Odvratni su!

 13. #13
  Veoma poznat john doe (avatar)
  Učlanjen
  07.05.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Тамо где је лепо живети
  Poruke
  13.948
  Tekstova u blogu
  7
  Reputaciona moć
  204

  Podrazumevano Re: Napredna stranka

  Citat Original postavio Enchanted Pogledaj poruku
  Odvratni su!
  Što? Ti još nisi otupela na njih...
  Срећни народи својој деци у наслеђе остављају будућност, а несрећни прошлост.

 14. #14
  Veoma poznat Enchanted (avatar)
  Učlanjen
  07.11.2008.
  Pol
  ženski
  Poruke
  10.930
  Reputaciona moć
  144

  Podrazumevano Re: Napredna stranka

  Citat Original postavio bgdalibor Pogledaj poruku
  Što? Ti još nisi otupela na njih...
  Na Tomu&Jorgovanku jesam, na Vucica ne mogu. Kad god ga vidim dobijem zelju da ga bijem

 15. #15
  Veoma poznat john doe (avatar)
  Učlanjen
  07.05.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Тамо где је лепо живети
  Poruke
  13.948
  Tekstova u blogu
  7
  Reputaciona moć
  204

  Podrazumevano Re: Napredna stranka

  Citat Original postavio Enchanted Pogledaj poruku
  Na Tomu&Jorgovanku jesam, na Vucica ne mogu. Kad god ga vidim dobijem zelju da ga bijem
  I ti sanjaš onu scenu "Acu preko pi.čke...."?
  Срећни народи својој деци у наслеђе остављају будућност, а несрећни прошлост.

 16. #16
  Stara legenda Тихи (avatar)
  Učlanjen
  13.08.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Стара Србија
  Poruke
  84.735
  Reputaciona moć
  2091

  Podrazumevano Re: Napredna stranka

  Citat Original postavio bgdalibor Pogledaj poruku
  Naje6em im se ja majke licemerne, gowna lažovska ona pichkousta.

  Red fraza, red lažne nade, red onoga što narod voli da čuje...

  Ista gowna, više smrde, ali se trude da se malo lepše "doimaju". Je6ena ustaška zemunska lopovska bagra.
  nemoj tako na prolece ces sa njima u koaliciju

  onda ces da ga pusis tomi i da se pravis da ti sve to prija - pride
  Идите по свему свету и проповедајте Јеванђеље сваком створењу. Ко поверује и крсти се, биће спасен, а ко не поверује биће осуђен.

 17. #17
  Veoma poznat Enchanted (avatar)
  Učlanjen
  07.11.2008.
  Pol
  ženski
  Poruke
  10.930
  Reputaciona moć
  144

  Podrazumevano Re: Napredna stranka

  Citat Original postavio bgdalibor Pogledaj poruku
  I ti sanjaš onu scenu "Acu preko pi.čke...."?
  Otprilike. Čovek je stvarno najiritantnija osoba na svetu (mada mu je blizu onaj Mladenović iz DSSa).

 18. #18
  Zainteresovan član
  Učlanjen
  03.09.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  SAP Vojvodina
  Poruke
  137
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Napredna stranka

  Citat Original postavio Enchanted Pogledaj poruku
  Otprilike. Čovek je stvarno najiritantnija osoba na svetu (mada mu je blizu onaj Mladenović iz DSSa).
  Aligrudić, Mihajlov, Bubalo, Maršićanin, Mladenović, Šormaz, Popović, Šami... DSS rulez...

 19. #19
  mar_comm nije na forumu
  Читам ... чудим се !!! Глупост границе нема !!!
  Elita
  Učlanjen
  15.06.2005.
  Pol
  muški
  Poruke
  24.312
  Tekstova u blogu
  11
  Reputaciona moć
  449

  Podrazumevano Re: Napredna stranka

  Citat Original postavio kyo. Pogledaj poruku
  Вала си га баш рекао ... захебао сам се па отворио и покушао да разумем шта је писац хтео да каже ...
  Осим смајлића, све остало је онако, баш дооооообоооокоооосмииииис леееееноооо ...

  Бwе, ако не умеш да формулишеш, онда не пишеш ...

 20. #20
  Veoma poznat Enchanted (avatar)
  Učlanjen
  07.11.2008.
  Pol
  ženski
  Poruke
  10.930
  Reputaciona moć
  144

  Podrazumevano Re: Napredna stranka

  Citat Original postavio bgdalibor2 Pogledaj poruku
  Aligrudić, Mihajlov, Bubalo, Maršićanin, Mladenović, Šormaz, Popović, Šami... DSS rulez...
  Šormaz mi je isto jedan od odvratnijih likova. I Samardžić što je bio u LDP a bogami i DSS Samardžić as well.

 21. #21
  mar_comm nije na forumu
  Читам ... чудим се !!! Глупост границе нема !!!
  Elita
  Učlanjen
  15.06.2005.
  Pol
  muški
  Poruke
  24.312
  Tekstova u blogu
  11
  Reputaciona moć
  449

  Podrazumevano Re: Napredna stranka

  Citat Original postavio freak tb clan Pogledaj poruku
  Srpska Napredna Stranka SNS


  Делови опозиционих странака „успешно“ су се интегрисали у владајући режим ...
  Оно што свима промакне је срж ... Суштина ...

  "Од дрвета, не видиш шуму ..."

  Досадило Томи (кога сам хвалио од одласка Воје Шешеља у Хаг) да буде опозиција ...
  Досадило му да буде вечити победник на изборима и губитник после њих (увек 2 лоша убише Милоша) ...
  Хоће и он (и Аца, Јоргованка ...) да виде како се то (као Кришто и остали из ЖУТОГ и других предузећа) узимају милиони ...
  Пролази живот, до сада се радило "За Србију", време је да се малко поради за себе ...

  Тако је исто и Бане Ивковић "представио свој програм" ... И где је сад мали Бане ???

 22. #22
  Moderator SURbel (avatar)
  Učlanjen
  04.07.2006.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  "...ево нас у казамату, на нама ланци звече" -Србија данас
  Poruke
  32.748
  Reputaciona moć
  1241

  Podrazumevano Re: Napredna stranka

  Citat Original postavio bgdalibor Pogledaj poruku
  Naje6em im se ja majke licemerne, gowna lažovska ona pichkousta.

  Red fraza, red lažne nade, red onoga što narod voli da čuje...

  Ista gowna, više smrde, ali se trude da se malo lepše "doimaju". Je6ena ustaška zemunska lopovska bagra.


  То, претпостављам, знаш из искуства ДОС-а који се поцепао на милион малих странака а, као што ти лепо рече, исто смрде...

  Зар не стреме и Бота, а нарочито Шуле ефикасној, технички опремљеној, професионализованој, снажној српској војсци?
  Или ти је само слађе кад то од њих чујеш?

 23. #23
  Moderator SURbel (avatar)
  Učlanjen
  04.07.2006.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  "...ево нас у казамату, на нама ланци звече" -Србија данас
  Poruke
  32.748
  Reputaciona moć
  1241

  Podrazumevano Re: Napredna stranka

  Citat Original postavio mar_comm Pogledaj poruku
  Оно што свима промакне је срж ... Суштина ...

  "Од дрвета, не видиш шуму ..."

  Досадило Томи (кога сам хвалио од одласка Воје Шешеља у Хаг) да буде опозиција ...
  Досадило му да буде вечити победник на изборима и губитник после њих (увек 2 лоша убише Милоша) ...
  Хоће и он (и Аца, Јоргованка ...) да виде како се то (као Кришто и остали из ЖУТОГ и других предузећа) узимају милиони ...
  Пролази живот, до сада се радило "За Србију", време је да се малко поради за себе ...

  Тако је исто и Бане Ивковић "представио свој програм" ... И где је сад мали Бане ???
  А убеђен си да ће после жутих остати ишта (да не спомињем милионе)?

 24. #24
  Ističe se freak tb clan (avatar)
  Učlanjen
  04.07.2007.
  Pol
  muški
  Lokacija
  У ТРЕБИЊУ
  Poruke
  2.380
  Tekstova u blogu
  9
  Reputaciona moć
  62

  Podrazumevano Re: Napredna stranka

  Citat Original postavio mar_comm Pogledaj poruku
  Оно што свима промакне је срж ... Суштина ...

  "Од дрвета, не видиш шуму ..."

  Досадило Томи (кога сам хвалио од одласка Воје Шешеља у Хаг) да буде опозиција ...
  Досадило му да буде вечити победник на изборима и губитник после њих (увек 2 лоша убише Милоша) ...
  Хоће и он (и Аца, Јоргованка ...) да виде како се то (као Кришто и остали из ЖУТОГ и других предузећа) узимају милиони ...
  Пролази живот, до сада се радило "За Србију", време је да се малко поради за себе ...

  Тако је исто и Бане Ивковић "представио свој програм" ... И где је сад мали Бане ???

  Ja mislim da je Tomi dosadilo da se prica o velikoj Srbiji na granici Karlovac , Ogulin , Karlobag , Virovitica ,..... a da gleda kako se Srbija raspada pod vladajucim rezimom . Pricamo o Velikoj Srbiji , a ostade nam BG pasaluk . Radikali nece na duge staze ,a Toma hoce , i to je pozitivno .
  Dalmatinac si ... tu si rodjen ti ,
  plavo more zna , tvoji preci svi ... SRBIN bio si!!!!

 25. #25
  mar_comm nije na forumu
  Читам ... чудим се !!! Глупост границе нема !!!
  Elita
  Učlanjen
  15.06.2005.
  Pol
  muški
  Poruke
  24.312
  Tekstova u blogu
  11
  Reputaciona moć
  449

  Podrazumevano Re: Napredna stranka

  Citat Original postavio freak tb clan Pogledaj poruku
  ... Radikali nece na duge staze ,a Toma hoce , i to je pozitivno .
  Вала га потрефи ... баш ...

  Боли Тому за Србију к'о чворке за обран виноград ...

  Отворио и он Предузеће као и Жути, Гејови, Вељини, Пачићеви ...
  да се загазди,
  мрс од политике да види ...
  па није џабе толике године провео ...
  15 година посланик и шта му остаде ...
  кућица у завичају, станчић у БГ ...
  а они други дрпају ли дрпају ...
  и чукунунуке обезбедише ...

Slične teme

 1. Srpska napredna stranka
  Autor caesar 032 u forumu Politika
  Odgovora: 23
  Poslednja poruka: 20.07.2009., 10:55
 2. Srpska napredna stranka
  Autor ljubo_001 u forumu Politika
  Odgovora: 34
  Poslednja poruka: 09.12.2008., 22:31
 3. Srpska napredna stranka-novo i bolje?ocenite
  Autor NemanjaMac u forumu Politika
  Odgovora: 31
  Poslednja poruka: 11.11.2008., 00:44
 4. Srpska napredna stranka
  Autor Hygieia u forumu Politika
  Odgovora: 67
  Poslednja poruka: 24.10.2008., 09:44
 5. Srpska napredna stranka
  Autor Slaven777 u forumu Politika
  Odgovora: 1
  Poslednja poruka: 24.09.2008., 14:03

Pravila za slanje poruka

 • Ne možete kreirati novu temu
 • Ne možete poslati odgovor
 • Ne možete dodati priloge
 • Ne možete prepraviti svoju poruku
 •