Advanced WindowsCare Personal 2.9

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sigurna su. Imas i verziju 3 sada se zove Advanced System Care - koja je najdownloadovaniji program na majorgeeksu.

Sto se tice podesavanja nikad ne pustam system optimization, dok startup manage ne pustam nikad da ukloni greske vec pogledam sta je pronasao. Ostalo je ok. Naravno uvek napravi restore point pre bilo kakvih ciscenja bilo kojim programom.
 
Ima li neko iskustva u radu sa ovim programom. Okruzenje i rad izgledaju jednostavni, ali da li su sigurna njegova podesavanja. Program inace cuva rezervnu kopiju originalnih podesavanja.

Ace Utilities je vec naveliko hvaljen i poznat paket alata koji je osvojio prilican broj nagrada i priznanja, a moramo mu priznati da vecinom sav taj hvalospjev i zaslužuje buduci da je vrlo uspješan u detekciji problema na racunaru i njihovom ispavljanju. U ovom slucaju misli se na sastavni dio ovoga paketa, a to je alat za cišcenje Windowsove registry baze. Prilicno dobro detektira krive zapise u reigistru i briše ih što dakako jamci da ce vaš racunar raditi pouzdanije nego prije. Preporucuje se da taj alat upotrebljavate na dnevnoj bazi buduci da je vrlo bitno održavati registry u dobrom stanju. Drugi alat u nizu pomoci ce vam pri pronalaženju privremenih, nepotrebnih i zastarijelih datoteka, ali i duplikata što ce vam pomoci da sacuvate što je više moguce slobodnog prostora na diskovima i na njima uvedete red. Usput cete moci popraviti i neispravne precice, ali obrisati i "history" u Internet Exploreru, kolacice i tome slicno. Nadalje tu je odlican alat za potpuno deinstaliranje aplikacija tako da nakon što se odlucite ukloniti neki od instaliranih programa nece ostati baš nikakvog traga, niti na disku niti u registryju. Tu je i alat s kojim možete temeljito obrisati datoteke i to na nacin da ih se više ne može vratiti, a na isti nacin osigurati i prazan prostor na disku kako netko ne bi vratio datoteke koje ste davno izbrisali i koje bi trebale ostati obrisane. Naravno, to nije sve, no bilo bi posve suvišno nabrajati od cega se Ace Utilities sastoji, a cvrsto vjerujem da cete ga nakon što ih probate i ostaviti na svojem racunalu i pobliže se upoznati sa njihovom funkcionalnošcu. Oni koji misle da bi alat ovakvog kalibra mogao biti kompliciran za korištenje, posve griješe. Upravo suprotno, graficko sucelje mu je izuzetno jednostavno i upotrebljivo, a dokumentacija je odlicna pa u slucaju da i nekim cudom zapnete ili niste sigurni o cemu je tacno rijec, vrlo brzo ce te riješiti svoju nedoumicu.Posljedna verzija je Ace Utilities 4.2.

Mislim da ti je ovaj alat bolji od Advanced Windows Care,mada je za mene najbolji Tune Up Utilities 2009.
 
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back
Top