Čiji su srpski političari
Strana 1 od 3 123 PoslednjaPoslednja
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 64

Tema: Čiji su srpski političari

 1. #1
  Primećen član Parsifal (avatar)
  Učlanjen
  08.04.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Kažu da se zove Srbija
  Poruke
  998
  Reputaciona moć
  57

  Podrazumevano Čiji su srpski političari

  Čiji su srpski političari

  Srbima se često puta dešavalo da ih vode političari za koje se ne zna ni ko su , ni odakle su. Za Josipa Broza se ni dan danas ne zna ko je bio – vanbračni sin Franje Josipa i hrvatske grofice, poljski Jevrejin ili neko treći. Zato ovaj kratak osvrt na biografije trenutno aktuelnih političara sigurno neće biti suvišan, uz napomenu da su svi podaci preuzeti iz raznih izvora, pa s obzirom da nisu autorizovani, pitanje je koliko su i istiniti.

  Boris Tadić je rođen 15 januara u Sarajevu – BiH, dok u Beogradu završava osnovnu i srednju školu, i diplomira psihologiju na Filozofskom fakultetu. Tokom studija biva hapšen zbog organizovanja antikomunistčkih predavanja na okupljanjima u privatnim stanovima. Bio je zaposlen kao radio novinar, predavo je psihologiju u Prvoj Beogradskoj gimnaziji (koju je i sam pohađao) i radio je kao vojni klinički psiholog. Rođena sestra mu se zove Vjera.

  Dva puta se ženio.
  Prva supruga Veselinka Zastavniković po profesiji novinar, kasnije se zamonašila.
  Druga supruga Tatjana je po profesiji građevinski inženjer, imaju kćerke Mašu i Vanju.

  Otac mu je komunistički disident Ljuba Tadic, rođen u selu Smriječno kod Plužina – Crna Gora, a za vreme Broza je zbog svojih političkih stavova bio otpušten sa filozofskog fakulteta. Jedan od osnivača Demokratske Stranke.

  Kada je u pitanju njegova majka, tu se već izvori o njenom poreklu razlikuju.
  Prema zvaničnim podacima Nevenka Kićanović je po zanimanju psihijatar, rođ. 1926 u Bijeljini, i tvrdi se da su tokom 1942 godine njen otac Strahinja i još 6 rođaka ubijeni od strane Ustaša.

  Međutim, prema nekim izvorima sa neta, Nevenka se u stvari preziva Francetić i rođaka je čuvenog ustaškog zločinca Jure Francetica.

  Ova dva teksta detaljnije govore na tu temu>>> http://freetexthost.com/d1q31lgdgq i http://www3.serbiancafe.com/lat/diskusije/new//read.php?num=15&id=12314207&thread=12313255


  Vojislav Koštunica rođen je 24 marta 1944 godine u Beogradu. Završio je pravni fakultet u Beogradu, dok 1974 godine biva otpušten sa fakulteta zbog kritika upućenih na račun Josipa Broza. Jedan od osnivača Demokratske Stranke.

  Supruga mu je Zorica Radović, takođe pravnik, inače rođaka vladike Amfilohije Radovića.

  Otac Jovan je bio pravnik, zaposlen kao sudija.


  Miroljub Labus je rođen 28 februara 1947 godine u Maloj Krsni. 1970 godine je diplomirao na Pravnom fakultetu u Beogradu, dok je od 1983 godine bio angažovan kao povremeni predavač na Cornell univerzitetu i kao povremeni predavač u okviru Fulbright-ovog programa.


  Jelasiti Mark Radovan je mađarski državljanin, rođen u mestu Baja 19 februara 1968, maternji jezici su mu mađarski i srpski, tečno govori engleski i nemački. Državljanstvo SRJ dobio je specijalnom odlukom Savezne vlade SRJ, u novembru 2000. godine, kako bi mogao da bude imenovan na mesto viceguvernera.

  Inače, Jelasiti Mark Radovan je doneo zakon, po kojem srbi ne mogu imati više od 5% vlasništva u bankama u Srbiji!
  “…Odlukom koja je objavljena u Službenom glasniku broj 51/2006 i broj 129/2007, i koja mora da se sprovede do sredine 2008. godine, NBS je opisala uslove koje mora da ispuni svako ko želi da osnuje ili kupi banku u našoj zemlji. Uslovi koje je guverner propisao isključuju mogućnost da bilo koje domaće pravno ili fizičko lice može da kupi više od pet odsto bilo koje banke…”


  Ivana Dulić-Marković je rođena 13 juna 1961 godine u Zagrebu, i izjašnjava se da je hrvatske nacionalnosti. Diplomirala je Biotehnologiju na Beogradskom Univerzitetu i povremeni je predavač na Poljoprivrednom fakultetu Univerziteta u Banja Luci.


  Božidar Đelić je francuski državljanin, rođen 1 aprila 1965 godine u Beogradu i ubrzo posle njegovog rođenja, dolazi do razvoda među roditeljima. Oba roditelja napustaju zemlju u potrazi za boljim poslom, dok Božidara ostavljaju da ga podiže baka Mileva. Posle smrti bake 1973 godine, preseljava se u Pariz kod majke i očuha, a kada njihov privatni posao propada, doprinosi budžetu porodice perući suđe i prozore, uz paralelno studiranje.

  Završio je “Institut d'Etudes Politiques de Paris” (Pariski institut za Političke Studije) i “Ecole des Hautes Etudes Commerciales” (Parisku Školu za Menadžment). Kasnije prelazi u SAD na usavršavanje, gde na “Harvard Business School” dobija zvanje MBA. Zatim specijalizira makroekonomiju i međunarodne odnose na John F. Kennedy School of Government” na Harvard Univerzitetu.

  Jedan od mentora mu je bio i zloglasni Jeffrey Sachs, koji ga uvodi u praksu tokom uništavanja poljske i ruske privrede.


  Mlađan Dinkić je rođen 20 decembra 1964 godine u Beogradu. Diplomirao (1988) je i magistrirao (1993) na Ekonomskom fakultetu u Beogradu. Od 1993-2000 godine radi kao asistent-predavač na Ekonomskom fakultetu. Završio muzičku školu – odsek klavir.

  Otac Dušan je tokom 70-ih predstavljao Jugoslaviju u organizaciji OECD, a tokom vlade Ante Markovića bio je director Savezne Agencije za Planiranje.

  Majka Mirosinka je doktorirala na ekonomiji. Rođena je u selu Bošnjani kod Varvarina - kao i Miroslav Mišković , te se tvrdi da su u rodbinskim odnosima.


  Nenad Čanak je rođen 2 novembra 1959. godine u Pančevu u porodici kolonizatora. "Moja porodica koja se doselila iz Like, iz Zrmanje, uvek je vodila računa o Novom Sadu i Vojvodini. Moj pradeda se u Minhenu upoznao sa groficom Elizabetom fon Hercog, mojom prababom, i u miraz dobio neke mlinove u Vojvodini." Vaspitavan je u učiteljskoj porodici: "Svi u porodici bili su mi učitelji i nisu me naučili da budem poslušnik."

  Osnovnu i srednju muzičku školu (flauta) završio je u Novom Sadu, a diplomirao na Ekonomskom fakultetu, i potom specijalizirao marketing i računarske mreže u Executive Training Center (Brdo kod Kranja 1989).

  Kao organizator antiratnih mitinga 1991. godine je mobilisan; rečeno mu je da je "dobrovoljac" i poslat je na ratište. "Na frontu sam bio u Iloku, učio sam dobrovoljce da pevaju srpske revolucionarne četničke pesme. Iživeo sam svoj strah od smrti. Rat je sramota ljudske golotinje. Sve se na kraju svede na konzervu mesnog nareska i komad hleba."

  Na početku agresije NATO-a prijavio se kao dobrovoljac. Nisu ga mobilisali: "Svi su 'ligaši' bili spremni da brane zemlju. Ko god baci bombu na Vojvodinu i novosadske mostove moj je najveći neprijatelj. U politici može sve, ali kad padne prva bomba, tu nemamo o čemu da razgovaramo."

  Otac Milan bio je akademik, professor Univerziteta u Novom Sadu, jedno vreme njegov gradonačelnik, a od 1974 godine pa sve do smrti, član predsedništva SAP Vojvodine.

  Majka Bosiljka je takođe bila profesor Univerziteta u Novom Sadu.


  Čedomir Jovanović je rođen 13 aprila 1971 godine u Beogradu. Diplomirao (1998) na Akademiji dramskih umetnosti. Supruga mu je Jelena Savić – ćerka Mijata Savića, imaju sina Mihajla i ćerku Janu.

  Otac Jovica je ekonomista I arhitekta.

  Majka Milena - devojačko Mršić, je ekonomista.


  Tomislav Nikolić je rođen 15 febrara 1952 godine u Kragujevcu. Usled nedostatka finansijskih sredstava studiranje na Pravnom fakultetu je napustio, i zaposlio se kao građevinski tehničar. Bio je šef izgradnje na pruzi Beograd–Bar, radio u Majdanpeku, Priboju, Prijepolju, Trebinju, Beogradu i drugim mestima širom bivše SFRJ. U kragujevačkoj firmi „22. decembar“ bio je šef investicija u periodu od 12 godina. Dve godine je bio i tehnički direktor javnog komunalnog preduzeća u Kragujevcu.

  Supruga Dragica, sinovi Radomir i Branislav.


  Aleksandar Vučić je rođen 5 marta 1970 godine u Beogradu. Pravni fakultet u Beogradu je završio pre roka sa najvećim uspehom, radio i kao novinar na radiu “kanal S” na Palama.
  Govori engleski, služi se ruskim i francuskim jezikom.

  Supruga Ksenija, po profesiji novinar, imaju sina Danila i kćerku Milicu.


  Velimir Ilić je rođen 28 maja 1951 godine u Čačku. Diplomirao je na Tehnološkom fakultetu Univerziteta u Beogradu, a od 1986 bavi se privatnim biznisom.

  Iz tri braka ima petoro dece.

  Iz prvog braka ima ćerku.

  Iz drugog braka sa Ljubinkom ima dvoje dece.

  Poslednja supruga se zove Gorica, imaju cerku Nevenu i sina Jovana.
  Poslednji put ažurirao/la Parsifal : 23.11.2008. u 20:51 2. #2
  Buduća legenda Torrente Bgd (avatar)
  Učlanjen
  30.07.2008.
  Pol
  muški
  Poruke
  31.960
  Reputaciona moć
  534

  Podrazumevano Re: Čiji su srpski političari

  Jedino Kostunici nema sta da se zameri.
  Jelasic je kriminal.
  Daleko ti lepa kuca ahaahhahah

 3. #3
  Elita medved_bg (avatar)
  Učlanjen
  05.09.2006.
  Pol
  ženski
  Poruke
  15.510
  Reputaciona moć
  197

  Podrazumevano Re: Čiji su srpski političari

  Bota ima četvoro dece? Respect.

 4. #4
  Domaćin neverujuidole (avatar)
  Učlanjen
  31.10.2008.
  Pol
  ženski
  Poruke
  3.403
  Reputaciona moć
  68

  Podrazumevano Re: Čiji su srpski političari

  Citat Original postavio medved_bg Pogledaj poruku
  Bota ima četvoro dece? Respect.
  Greska. Eto ni to ne umeju da prenesu kako valja.
  Mrzim lazne legaliste i lazne demokrate! I docekacu svog predsednika onako kako dolikuje!

 5. #5
  Poznat
  Učlanjen
  20.04.2008.
  Pol
  ženski
  Poruke
  8.213
  Reputaciona moć
  147

  Podrazumevano Re: Čiji su srpski političari

  Joj, zašto uvek o njima? Onaj Ljubimir Labus je premazan svim bojama, o njemu najmanje podataka...

 6. #6
  Poznat
  Učlanjen
  20.04.2008.
  Pol
  ženski
  Poruke
  8.213
  Reputaciona moć
  147

  Podrazumevano Re: Čiji su srpski političari

  Citat Original postavio neverujuidole Pogledaj poruku
  Greska. Eto ni to ne umeju da prenesu kako valja.
  Aj onda, kolko ih ima? Navedi i imena već kad nabrajaš...

 7. #7
  Aktivan član akrap (avatar)
  Učlanjen
  12.06.2008.
  Pol
  ženski
  Poruke
  1.272
  Reputaciona moć
  47

  Podrazumevano Re: Čiji su srpski političari

  svi su nasi- samo jasi

 8. #8
  Buduća legenda Torrente Bgd (avatar)
  Učlanjen
  30.07.2008.
  Pol
  muški
  Poruke
  31.960
  Reputaciona moć
  534

  Podrazumevano Re: Čiji su srpski političari

  Narocito ovaj Mark Jelasic
  Daleko ti lepa kuca ahaahhahah

 9. #9
  Ističe se mirar987 (avatar)
  Učlanjen
  22.07.2008.
  Pol
  ženski
  Poruke
  2.855
  Tekstova u blogu
  1
  Reputaciona moć
  197

  Podrazumevano Re: Čiji su srpski političari

  Za respekt!
  Nekima bi odgovaralo da su rođeni u Čekrčićima i da su završili dva razreda i veliki odmor.

 10. #10
  Veoma poznat john doe (avatar)
  Učlanjen
  07.05.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Тамо где је лепо живети
  Poruke
  13.948
  Tekstova u blogu
  7
  Reputaciona moć
  204

  Podrazumevano Re: Čiji su srpski političari

  Samo se vi srpska braćo koljite među sobom i dozvolite da vas svaka šuša zavadi i svađa. Samo se vi koljite i Mrzite Crnogorce i Makedonce, koji su istim scenariom pocepani. To je samo produkt isključivo srpske (pravoslavni ili slovenske) nesloge. Dok je god kod nas zajedljivosti i zavisti među komšijama, dokle god nismo sposobni da zajedno radimo i držimo do sebe, dotle će i kurta i murta da se švrćkaju Srbijom i krune je dok nas ne ostane pod za pod krušku. Istorija nas nije ništa naučila, a ako se to ne promeni, tako će nam biti. I još gore. I ova podela crkve i Crna Gora i ratovi su produkt naše nesloge.

  E sad SrBski patriJote, vi i dalje nemojte biti fleksibilni i dalje optužujte svoju braću za lične neuspehe. I dalje padajte na retoriku 15. veka i dalje se trudite da mislite da smo najpametniji, i tako će biti. I dalje ginite za tuđe ideale, i šaljite herojski decu u smrt. Ne priznajte da je čovek bitan, ne rađajte decu. Samo ratujte za lažnu čast i za tuđe interese. Nemojte ništa menjati i ostanite glupi, pa nek vas ove teme čude i dalje. Mene ne čudi ništa od toga, meni je sve jasno.
  Срећни народи својој деци у наслеђе остављају будућност, а несрећни прошлост.

 11. #11
  Ističe se chat-nik (avatar)
  Učlanjen
  12.11.2008.
  Pol
  muški
  Poruke
  2.390
  Tekstova u blogu
  1
  Reputaciona moć
  57

  Podrazumevano Re: Čiji su srpski političari

  Pa i velja je maturirao......ovaj magistrirao.

 12. #12
  Ističe se Karamazov (avatar)
  Učlanjen
  26.11.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  medju svojim slepoocnicama
  Poruke
  2.425
  Reputaciona moć
  69

  Podrazumevano Re: Čiji su srpski političari

  Citat Original postavio chat-nik Pogledaj poruku
  Pa i velja je maturirao......ovaj magistrirao.
  Mozes samo da ga mrzis, Velja je pravi Srbin, covek iz naroda.
  Postoje 2 vrste ljudi:oni koji se suocavaju sa problemom i oni koji se skrivaju. Skrivanje je bolje.

 13. #13
  Primećen član
  Učlanjen
  05.10.2008.
  Pol
  muški
  Poruke
  529
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Čiji su srpski političari

  Citat Original postavio Parsifal Pogledaj poruku
  Čiji su srpski političari

  Srbima se često puta dešavalo da ih vode političari za koje se ne zna ni ko su , ni odakle su. Za Josipa Broza se ni dan danas ne zna ko je bio – vanbračni sin Franje Josipa i hrvatske grofice, poljski Jevrejin ili neko treći. Zato ovaj kratak osvrt na biografije trenutno aktuelnih političara sigurno neće biti suvišan, uz napomenu da su svi podaci javno dostupni, pa je pitanje koliko su i istiniti.

  Boris Tadić je rođen 15 januara u Sarajevu – BiH, dok u Beogradu završava osnovnu i srednju školu, i diplomira psihologiju na Filozofskom fakultetu. Tokom studija biva hapšen zbog organizovanja antikomunistčkih predavanja na okupljanjima u privatnim stanovima. Bio je zaposlen kao radio novinar, predavo je psihologiju u Prvoj Beogradskoj gimnaziji (koju je i sam pohađao) i radio je kao vojni klinički psiholog. Rođena sestra mu se zove Vijera.
  Oženjen je i iz dva braka ima četvoro dece. Prva supruga se zamonašila.

  Otac mu je komunistički disident Ljuba Tadic, rođen u selu Smriječno kod Plužina – Crna Gora, a za vreme Broza je zbog svojih političkih stavova bio otpušten sa filozofskog fakulteta. Jedan od osnivača Demokratske Stranke.

  Kada je u pitanju njegova majka, tu se već izvori o njenom poreklu razlikuju.
  Prema zvaničnim podacima Nevenka Kićanović je po zanimanju psihijatar, rođ. 1926 u Bijeljini, i tvrdi se da su tokom 1942 godine njen otac Strahinja i još 6 rođaka ubijeni od strane Ustaša.

  Međutim, prema nekim izvorima sa neta, Nevenka se u stvari preziva Francetić i rođaka je čuvenog ustaškog zločinca Jure Francetica.

  Ova dva teksta detaljnije govore na tu temu>>> http://freetexthost.com/d1q31lgdgq i http://www3.serbiancafe.com/lat/diskusije/new//read.php?num=15&id=12314207&thread=12313255


  Vojislav Koštunica rođen je 24 marta 1944 godine u Beogradu, a otac mu je bio sudija Vrhovnog Suda. Završio je pravni fakultet u Beogradu, dok 1974 godine biva otpušten sa fakulteta zbog kritika upućenih na račun Josipa Broza. Jedan od osnivača Demokratske Stranke.

  Supruga mu je Zorica Radović, takođe pravnik, inače rođena sestra vladike Amfilohije Radovića.


  Miroljub Labus je rođen 28 februara 1947 godine u Maloj Krsni. 1970 godine je diplomirao na Pravnom fakultetu u Beogradu, dok je od 1983 godine bio angažovan kao povremeni predavač na Cornell univerzitetu i kao povremeni predavač u okviru Fulbright-ovog programa.


  Jelasiti Mark Radovan je mađarski državljanin, rođen u mestu Baja 19 februara 1968, maternji jezici su mu mađarski i srpski, tečno govori engleski i nemački. Državljanstvo SRJ dobio je specijalnom odlukom Savezne vlade SRJ, u novembru 2000. godine, kako bi mogao da bude imenovan na mesto viceguvernera.

  Inače, Jelasiti Mark Radovan je doneo zakon, po kojem srbi ne mogu imati više od 5% vlasništva u bankama u Srbiji!
  “…Odlukom koja je objavljena u Službenom glasniku broj 51/2006 i broj 129/2007, i koja mora da se sprovede do sredine 2008. godine, NBS je opisala uslove koje mora da ispuni svako ko želi da osnuje ili kupi banku u našoj zemlji. Uslovi koje je guverner propisao isključuju mogućnost da bilo koje domaće pravno ili fizičko lice može da kupi više od pet odsto bilo koje banke…”


  Ivana Dulić-Marković je rođena 13 juna 1961 godine u Zagrebu, i izjašnjava se da je hrvatske nacionalnosti. Diplomirala je Biotehnologiju na Beogradskom Univerzitetu i povremeni je predavač na Poljoprivrednom fakultetu Univerziteta u Banja Luci.


  Božidar Đelić je francuski državljanin, rođen 1 aprila 1965 godine u Beogradu i ubrzo posle njegovog rođenja, dolazi do razvoda među roditeljima. Oba roditelja napustaju zemlju u potrazi za boljim poslom, dok Božidara ostavljaju da ga podiže baka Mileva. Posle smrti bake 1973 godine, preseljava se u Pariz kod majke i očuha, a kada njihov privatni posao propada, doprinosi budžetu porodice perući suđe i prozore, uz paralelno studiranje.

  Završio je “Institut d'Etudes Politiques de Paris” (Pariski institut za Političke Studije) i “Ecole des Hautes Etudes Commerciales” (Parisku Školu za Menadžment). Kasnije prelazi u SAD na usavršavanje, gde na “Harvard Business School” dobija zvanje MBA. Zatim specijalizira makroekonomiju i međunarodne odnose na John F. Kennedy School of Government” na Harvard Univerzitetu.

  Jedan od mentora mu je bio i zloglasni Jeffrey Sachs, koji ga uvodi u praksu tokom uništavanja poljske i ruske privrede.


  Mlađan Dinkić je rođen 20 decembra 1964 godine u Beogradu. Diplomirao (1988) je i magistrirao (1993) na Ekonomskom fakultetu u Beogradu. Od 1993-2000 godine radi kao asistent-predavač na Ekonomskom fakultetu. Završio muzičku školu – odsek klavir.

  Otac Dušan je tokom 70-ih predstavljao Jugoslaviju u organizaciji OECD, a tokom vlade Ante Markovića bio je director Savezne Agencije za Planiranje.

  Majka Mirosinka je doktorirala na ekonomiji. Rođena je u selu Bošnjani kod Varvarina - kao i Miroslav Mišković , te se tvrdi da su u rodbinskim odnosima.
  Ma sve su ti bre to vanzemaljci Jevreji, Hazarskog porekla, pripadnici masonske lože, koji rade za CIA-u.

  Glavni zadatak im je da unište vaskoliko Srpstvo i golemu Srpsku državu od Triglava do juga Peloponeza.
  Oni žele da unište vaskoliko Srpstvo iz više razloga:
  1. Najpametniji smo narod, jer smo jeli sa viljuškom u starom veku i Nikola Tesla je izmislio struju;

  2. Zato što smo ruske dupeuvlake, mi smo mali Rusi na Balkanu. A Amerikanci to ne vole.

  3. Amerikanci vole Albance, Bošnjake i Hrvate, narode koji samo znaju da uništavaju Srbe i ništa drugo. Ni jedan Srbin nikog nije ubio, proterao i nije ništa spalio.

  4. Golema Srbija je najbogatija zemlja na svetu po prirodnim resursima.


  Naravno, sve ovo je ironija.

 14. #14
  Poznat
  Učlanjen
  20.04.2008.
  Pol
  ženski
  Poruke
  8.213
  Reputaciona moć
  147

  Podrazumevano Re: Čiji su srpski političari

  Citat Original postavio Još jedan banaćanin Pogledaj poruku
  Ma sve su ti bre to vanzemaljci Jevreji, Hazarskog porekla, pripadnici masonske lože, koji rade za CIA-u.

  Glavni zadatak im je da unište vaskoliko Srpstvo i golemu Srpsku državu od Triglava do juga Peloponeza.
  Oni žele da unište vaskoliko Srpstvo iz više razloga:
  1. Najpametniji smo narod, jer smo jeli sa viljuškom u starom veku i Nikola Tesla je izmislio struju;

  2. Zato što smo ruske dupeuvlake, mi smo mali Rusi na Balkanu. A Amerikanci to ne vole.

  3. Amerikanci vole Albance, Bošnjake i Hrvate, narode koji samo znaju da uništavaju Srbe i ništa drugo. Ni jedan Srbin nikog nije ubio, proterao i nije ništa spalio.

  4. Golema Srbija je najbogatija zemlja na svetu po prirodnim resursima.


  Naravno, sve ovo je ironija.
  Ne primećujem ironiju, samo suvoparnu istinu.

 15. #15
  Primećen član
  Učlanjen
  05.10.2008.
  Pol
  muški
  Poruke
  529
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Čiji su srpski političari

  Citat Original postavio Walburga Pogledaj poruku
  Ne primećujem ironiju, samo suvoparnu istinu.
  Žao mi te je. Sad tek shvatam da ste vi kradikalci svoj mentalni razvitak završili sa sedam godina.

  Pitanje za tisuću kuna:

  Kako je moguće da neko bude u isto vreme: vanzemaljac, Jevrejin Hazarskog porekla, mason i agent CIA-e.

 16. #16
  Ističe se mirar987 (avatar)
  Učlanjen
  22.07.2008.
  Pol
  ženski
  Poruke
  2.855
  Tekstova u blogu
  1
  Reputaciona moć
  197

  Podrazumevano Re: Čiji su srpski političari

  Citat Original postavio Karamazov Pogledaj poruku
  Mozes samo da ga mrzis, Velja je pravi Srbin, covek iz naroda.
  Jel ko Samarđić?

 17. #17
  Poznat
  Učlanjen
  23.02.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  sumadija
  Poruke
  9.963
  Reputaciona moć
  156

  Podrazumevano Re: Čiji su srpski političari

  Citat Original postavio Torrente Bgd Pogledaj poruku
  Jedino Kostunici nema sta da se zameri.
  Jelasic je kriminal.
  ma sto posto. kostunica je cisto sumadijsko prezime.

 18. #18
  Ističe se Karamazov (avatar)
  Učlanjen
  26.11.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  medju svojim slepoocnicama
  Poruke
  2.425
  Reputaciona moć
  69

  Podrazumevano Re: Čiji su srpski političari

  Citat Original postavio kanocale Pogledaj poruku
  Jel ko Samarđić?
  E nemojte da zayebavate, pa Brka je za Velju gospodin covek.
  Postoje 2 vrste ljudi:oni koji se suocavaju sa problemom i oni koji se skrivaju. Skrivanje je bolje.

 19. #19
  Poznat
  Učlanjen
  23.02.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  sumadija
  Poruke
  9.963
  Reputaciona moć
  156

  Podrazumevano Re: Čiji su srpski političari

  Citat Original postavio Walburga Pogledaj poruku
  Joj, zašto uvek o njima? Onaj Ljubimir Labus je premazan svim bojama, o njemu najmanje podataka...
  jeste. a i labus je cisto srpsko prezime. isto ko i dzon vejn

 20. #20
  Poznat
  Učlanjen
  20.04.2008.
  Pol
  ženski
  Poruke
  8.213
  Reputaciona moć
  147

  Podrazumevano Re: Čiji su srpski političari

  Citat Original postavio Još jedan banaćanin Pogledaj poruku
  Žao mi te je. Sad tek shvatam da ste vi kradikalci svoj mentalni razvitak završili sa sedam godina.

  Pitanje za tisuću kuna:

  Kako je moguće da neko bude u isto vreme: vanzemaljac, Jevrejin Hazarskog porekla, mason i agent CIA-e.
  Interesantno. Mogo bi da bude vanzemaljac i Jevrejin Hazarskog porekla - u tom slučaju bi bio nefilim... Nefilimi su u vrhu masonske piramide, ali agent ne bi mogao, jedino bi mogao da bude neki šef u CIA-e.

 21. #21
  Veoma poznat Enchanted (avatar)
  Učlanjen
  07.11.2008.
  Pol
  ženski
  Poruke
  10.930
  Reputaciona moć
  144

  Podrazumevano Re: Čiji su srpski političari

  Citat Original postavio Walburga Pogledaj poruku
  Aj onda, kolko ih ima? Navedi i imena već kad nabrajaš...
  2 komada iz drugog braka. Devojcice su ali imena ne znam.

 22. #22
  Primećen član Parsifal (avatar)
  Učlanjen
  08.04.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Kažu da se zove Srbija
  Poruke
  998
  Reputaciona moć
  57

  Podrazumevano Re: Čiji su srpski političari

  @a bre Milun
  ma sto posto. kostunica je cisto sumadijsko prezime.
  Interesantno je da o Kostunici ima najmanje podataka.

 23. #23
  Poznat
  Učlanjen
  20.04.2008.
  Pol
  ženski
  Poruke
  8.213
  Reputaciona moć
  147

  Podrazumevano Re: Čiji su srpski političari

  Citat Original postavio Enchanted Pogledaj poruku
  2 komada iz drugog braka. Devojcice su ali imena ne znam.
  Komada..! ko da si reko 2 parčeta mesa...

 24. #24
  Iskusan kaai79 (avatar)
  Učlanjen
  11.12.2006.
  Pol
  muški
  Poruke
  6.986
  Reputaciona moć
  126

  Podrazumevano Re: Čiji su srpski političari

  Citat Original postavio Torrente Bgd Pogledaj poruku
  Jedino Kostunici nema sta da se zameri.
  Jelasic je kriminal.
  Ovo ispasde Canak ima vise veze sa Srbijom od Tadica.
  Nema Boga nema djavola .
  A ko se to smeje nad covekom.

 25. #25
  Poznat
  Učlanjen
  20.04.2008.
  Pol
  ženski
  Poruke
  8.213
  Reputaciona moć
  147

  Podrazumevano Re: Čiji su srpski političari

  Citat Original postavio Parsifal Pogledaj poruku
  @a bre Milun

  Interesantno je da o Kostunici ima najmanje podataka.
  Ne da je interesantno nego mi se zeva od pomisli na njega...

Slične teme

 1. SRPSKI RADIKALI - NAJNESPOSOBNIJI POLITICARI!
  Autor Mali_Oglasi u forumu Politika
  Odgovora: 15
  Poslednja poruka: 14.07.2008., 14:00
 2. Odgovora: 75
  Poslednja poruka: 29.05.2008., 16:35
 3. Srpski politicari naucite nesto od Albanaca
  Autor Moreplovka.... u forumu Politika
  Odgovora: 56
  Poslednja poruka: 25.12.2007., 14:53
 4. Srpski politicari ko uvredjene mlade........
  Autor Kohen u forumu Politika
  Odgovora: 13
  Poslednja poruka: 06.06.2006., 05:05

Pravila za slanje poruka

 • Ne možete kreirati novu temu
 • Ne možete poslati odgovor
 • Ne možete dodati priloge
 • Ne možete prepraviti svoju poruku
 •