Novi Svetski Poredak
Strana 1 od 2 12 PoslednjaPoslednja
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 30

Tema: Novi Svetski Poredak

 1. #1
  Primećen član Parsifal (avatar)
  Učlanjen
  08.04.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Kažu da se zove Srbija
  Poruke
  998
  Reputaciona moć
  57

  Podrazumevano Novi Svetski Poredak

  Sve ima svoj uzrok. Čak i odluke koje se donose u vašoj porodici koju čine 4-5 članova, dobru su promišljene i projektovane da u budućnosti donesu plodove. Ako je to tako za mikro zajednicu - porodicu, onda možete zamisliti sa koliko se truda, pažnje i promišljenosti prave planovi i donose odluke za makro zajednicu - naciju, državu ili recimo religiju. Iako su nacija i država takođe važne, te iako će možda neko pomisliti da je anahrono u 21 veku obraćati pažnju na nju, ipak ćemo u ovom osvrtu najviše pažnje posvetiti upravo religiji - tačnije trima religijama.

  Religije su i dalje žive, one postoje, delaju i šire se diljem planete. Čak 4/5 punoletnih građana ispoveda neku od religija i u tome nema ničega lošeg, jer osim duhovne, religije ispunjavaju i onu manje duhovnu ali neophodnu ulogu - potrebu za pronalaženjem svog identiteta i posebnosti u svetu.

  No tu se priča o religijama ne završava, već dobija na ubrzanju.

  Iako se njihovo pojedinačno poreklo, starost i obredi međusobno razlikuju, sve religije imaju jednu zajedničku osobinu - stalno prisutnu žudnju za apsolutnom moći.
  Ako pročitate svete knjige ove tri religije u svima ćete zapaziti jedan te isti motiv: -"Sve što postoji je stvorio Bog, taj bog je jedini što postoji, i on je nas, i isključivo nas ovlastio da ga zastupamo na Zemlji, nama je poklonio u vlasništvo sve što na njoj postoji, i nama, i isključivo nama je predao vlast nad svim bićima na njoj.
  Ukoliko oni što ne pripadaju našoj religiji - jer ne priznaju Boga Jedinoga kao svoga boga, to i dalje odbijaju da učine, onda ćemo pokrenuti vojnu silu na njih, popaliti i srušiti im sela i gradove, i pobiti ih sve. Za ovo imamo punu dozvolu i odrešene ruke Boga Jedinoga, koji će biti zadovoljan, tek kada svi prihvatite našu religiju i priznate nam moć".

  Ako ste krenuli da se nasmejete na ovaj kratak osvrt - molim vas nemojte, jer on odslikava dešavanja proteklih, ali i dešavanja vremena čiji smo i sami svedoci.


  INFLITRACIJA I PREUZIMANJE ANTIRELIGIJSKIH TAJNIH DRUŠTAVA
  Ako je u ljudskoj istoriji ikada postojao vremenski period tokom koga se čovečanstvo ubrzano razvijalo, onda je to bio početak 20-og veka. Promene na svim poljima su bile toliko brze i nagle, da je religija shvatila da će tokom tog razvoja ona - kao izvor svega negativnog i nazadnog, s razlogom biti smatrana kočničarem napretka, te da će u tom procesu izgubiti moć.

  Nekako u isto vreme objavljeno je i "Poreklo vrsta", koje nije napisano zato što su ondašnji naučnici stvarno pronašli vezu između majmuna i čoveka, što su njegovi tvorci - pa između ostalih i Darvin, to dobro znali. "Poreklo vrsta" je napisano kako bi se zaustavila mašinerija smrti oličena u jednoj od religija i ono je u tome i uspelo, ali tek na kratko. Shvativši da je pretrpela značajan poraz u borbi za moć, religija se brzo oporavila i odmah uzvratila direktnim napadom - višedecenijskom upornom inflitracijom u antireligijska tajna društva i njihovim preuzimanjem.

  Lobanja i Kosti, Jezuiti, Malteški vitezovi, Opus Dei i još desetine religijskih javnih redova i tajnih društava za koje se i ne zna da postoje, predstavljaju samo deo podzemlja koji religija vekovima koristi u osvajanju moći, te je uz njihovo aktivno učešće, preuzimanje antireligijskih tajnih društava sprovedeno u potpunosti.

  Razumljivo da je sve ovo urađeno u tišini, te da pritom ništa nije menjano u tradiciji i radu ovih društava jer bi to kod članstva bio signal na uzbunu, već je samo njihova društvena moć usmeravana u onom pravcu, koji upravo i odgovara religiji. Čitava ironija se i sastoji u tome, što članstvo antireligijskih tajnih društava sada radi ne ostvarivanju religijskih ciljeva, a da toga nisu ni svesni.

  Iluminati, rozenkrojceri, templari, masoni, Bilderberg grupa i ostali koji se izdaju za prosvetitelje čovečanstva, donosioce sloboda i ljudskih prava, upravo su zbog svoje prihvatljive spoljašnosti i izabrani kao udarna pesnica religija. Ali o tome ćemo nešto kasnije detaljnije govoriti.


  RAĐANjE NOVOG SVETSKOG PORETKA
  Čitavom čovečanstvu je sasvim razumljiv poraz Trećeg rajha. S druge strane religija koja ga je i stvorila, taj poraz je detaljno analizirala, kako bi u budućnosti sprečila slične greške. Posle izvršene sveobuhvatne analize, uočena su dva najveća propusta:

  1.- rasizam i mržnja prema određenim nacijama i rasama bili su otvoreno ispoljavani, što je kod čovečanstva stvorilo otpor prema nacističkoj ideologiji, i

  2.- potcenjen je uticaj jedne starije religije, koja je svoju moć uspostavila u jednoj prekoatlantskoj anglosaksonskoj zemlji.

  Zbog toga je već posle prvih vidljivih znakova da će Treći rajh propasti, uspostavljen kontakt sa ovom religijom i vođeni su pregovori o uspostavljanju partnerskih odnosa u projektu budućeg osvajanja sveta. Početkom 1945 godine taj dogovor je uspešno i okončan, pri čemu su određeni procenti moći svake strane, uz obostrani ustupak: starijoj religiji će biti ustupljen deo blisko-istočne teritorije na koju ona polaže istorijsko pravo, dok će zauzvrat ona u svojoj prekoatlantskoj anglosaksonskoj državi prihvatiti 100.000 nacističkih zločinaca i obaveštajaca.

  Ova grupa je određena da bude jezgro budućeg projekta, te su shodno tome dobili anglosaksonske identitete, zapošljeni su u obaveštajno-bezbednosnim službama, tajnim istraživačkim centrima i vojno-industrijskom kompleksu. Kao mamac u odvlačenju svetske pažnje, u štampi je ispred prave lokaciji na kojoj se nalaze, dodat prefiks "Latinska", te zahvaljujući tome, njihovi biološki i ideološki potomci danas vladaju svetom.

  Inače, ova koalicia je u neku ruku čudna, ako se zna da je starija religija 16 vekova bila proganjana i istrebljivana od strane svog sadašnjeg partnera, što je dovelo do smrti 30 miliona njenih pripadnika. Stoga je teško shvatljivo da su 25% moći nad čitavom planetom vredniji, od sećanja na ove nevine žrtve.

  Naravno, kao što ste već i sami shvatili, u pitanju je papsko-rabinska koalicija i njihovo čedo - Sjedinjene Američke Države. 2. #2
  Primećen član Parsifal (avatar)
  Učlanjen
  08.04.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Kažu da se zove Srbija
  Poruke
  998
  Reputaciona moć
  57

  Podrazumevano Re: Novi Svetski Poredak

  TRI FAZE NOVOG SVETSKOG PORETKA
  Nastanak, razvoj i delovanje ove koalicije se odigrava kroz tri faze: Okupljanje, Magla i Žetva.

  I faza - "Okupljanje"
  Ova faza je dosta brzo završena i predviđala je inflitraciju svojih članova na svim nivoima društva, ne podcenjujući pritom ni jednu oblast života, koliko god da na prvi pogled izgleda nevažnom.
  Pored inflitracije u obaveštajno-bezbednosno, naučno-istraživačke i vojno-industrijske oblasti, dalje okupljanje se širilo na oblast politike, privrede, medija, kao i ostalih oblasti života.

  II faza - "Magla"
  Ovo je najvažnija faza projekta i ukoliko bude uspešno sprovedena, onda će i čitav projekt zaživeti.

  Sigurno se sećate prvog razloga propasti Trećeg rajha - otvorenog izražavanja rasne i religijske mržnje prema Jevrejima, pravoslavnim slovenskim narodima, Romima, pripadnicima crne rase, gej populaciji, osobama sa mentalnоm retardacijom i ostalima sa spiska Trećeg rajha. Svi oni su smatrani nižim bićima, koja samim svojim postojanjem vređaju pripadnike više rase.

  Da ovde napravimo kratak predah i upitamo se zašto su baš Sjedinjene Države odabrane za mesto novog projekta?
  S obzirom da je njihova istorija obilovala rasističko-robovlasničkim odnosom prema svojim građanima, sklonošću ka masovnim zločinima i pljački, procenjeno je da to sredina u kojoj bi projekat imao najbolje uslove za uspeh, što se u praksi i potvrdilo.

  Rasistički odnos prema afroamerikancima bio je sasvim uobičajen oblik ponašanja, pa im je čak i zakonom bilo zabranjeno zajedničko školovanje, vožnja u autobusu, odlazak u restoran ili pak venčanje sa belcima, a ovaj zakon o rasnoj segregaciji ukinut je tek 1967 godine. Ne treba posebno ni napominjati da su jedini poslovi koje su afroamerikanci mogli dobiti, bili fizički poslovi koje belci nisu hteli. Ovako nehuman odnos prema njima doveo je do postepenog buđenja svesti afroamerikanaca, koji su svoje nezadovoljostvo izrazili serijom masovnih protesta tokom 60'-ih godina.

  S obzirom na već postojeće proteste koji su se održavali protiv rata u Vijetnamu ('59-'75), protesti afroamerikanaca su samo dolivali ulje na vatru, pa je u slučaju najgoreg razvoja situacije postojala mogućnost da protesti prerastu u građanski rat. Kako bi konačno zaustavili ovaj proces, izvršeno je ubistvo Martina Lutera Kinga, dok je nekako istovremeno među demostrantima popularizovana upotreba droge, što je u potpunosti urušilo snagu protesta. Vijetnamskе droge iz Zlatnog trougla.
  Baš zgodno zar ne?

  Ovo je bio neophodan izlet, kako bi se ispravno razumeo sledeći korak koji je papsko-rabinska koalicija napravila.

  Shvativši da je u pitanju proces buđenja svesti koji je nemoguće zaustaviti bez otkrivanja prave prirode njihove vlasti, zaključeno je da bi davanje svih prava i sloboda onima koje smatraju nižim rasama i grupama, bila idealna maska, koja će im u budućnosti omogućiti da nesmetano čine zločine širom sveta i vrše okupaciju planete, predstavljajući to kao human i napredan proces.

  U ovome presudnu ulogu imaju mediji, o čemu govori i podatak da je čak 1360 pripadnika raznih obaveštajno-bezbednosnih službi zaposleno u medijima na raznim pozicijama - od običnih reportera, do urednika koji tranžiraju, blokiraju ili oblikuju vesti prema upustvima centra. Kada na ovaj broj dodate ljudstvo koje kontroliše medije u Evropi, onda je sasvim jasno da je u pitanju delovanje nevidljivog - ali i te kako prisutnog, ministarstva propagande.

  III faza - "Žetva"
  Kada dođe (nadamo se nikada) do uspostavljanja potpune kontrole nad planetom, onda je u trećoj fazi zamišljena serija incidenata (incident u Tonkinškom zalivu, Markale, Račak, ubistvo Miloševića i Đinđića, sklanjanje Tuđmana i Izetbegovića u ultratajno VIP odmaralište i lažiranje njihove smrti, Sadamovo hemijsko oružje, rušenje kula Bliznakinja, napad na Pentagon, bomba u Londonskom metrou...) ili što bi rekli "nameštaljki", koje će se dešavati širom sveta. Kao krivci će biti označeni pripadnici određene rase, nacije, manjinske grupe ili svi oni zajedno, što će biti dovoljan razlog za ukidanje svih ili većine prava i sloboda građana na planeti.


  STRUKTURA PAPSKO-RABINSKE KOALICIJE

  http://img73373.pictiger.com/images/17341501/z/

  Ova slika sama po sebi govori, pa ćemo samo dodati par kratkih komentara:
  -> Tajno društvo "Lobanja i Kosti" mnogi svrstavaju u antireligijsko tajno društvo, što je pogrešno.

  313 godine nove ere, car Konstantin je proglasio hrišćanstvo državnom religijom. U to vreme učenja hrišćanske crkve nisu bila sistematizovana kao što su to danas, već je svaka grupa imala svoje shvatanje hrišćanske religije, što je dovelo do pojave velikog broja hrišćanskih kultova.

  322 godine nove ere, kada je hrišćanstvo već godinama bilo zvanična državna religija, pripadnici jednog od hrišćanskih kultova doneli su odluku da učine sve, kako bi hrišćanstvo postalo jedina religija na zemlji. Zakletvu su polagali na lobanji i kostima, jer "kao što je meso truležno, a kosti trajne, sve je prolazno, samo je hrišćanstvo večno".

  324 godine nove ere, započeli su sa progonima drugih religija i uništavanjem njihovih svetilišta, što i dalje traje.

  -> Distribucija i prodaja droge je uvek bio državni posao, vredan desetine i stotine triliona dolara na godišnjem nivou. Rat u Vijetnamu koji je delom započet radi ovladavanja Zlatnim trouglom, kao i agresija na Avganistan zbog kontrolisanja polja maka, samo su neki od primera. Uloga Nato trupa u ovom poslu je presudna, jer one vojnim avionima transportuju drogu do svojih baza širom sveta, gde se u podzemnim kompleksima nalaze labaratorije za preradu droge različite finoće. Iz tog razloga je svim zemljama na čijoj se teritoriji nalaze nato baze, najstrožije zabranjen bilo kakav uvid u zemaljski, pomorski i vazdušni transport koji njihove trupe obavljaju.

  Osim novca - čiji iznos nije zanemarljiv, za papsko-rabinsku koaliciju droga ima veliki značaj zato što njena upotreba - koja iz godine u godinu raste i obuhvata sve socijalne slojeve, slabi na nacionalnom i planetarnom nivou mogućnosti ljudske vrste.

  Kao prirodan pratilac droge, obično ide i naglo povećanje kriminala u društvu, što im sve zajedno olakšava kontrolisanje društva i primenu policijske sile.

  -> Mnogi će možda biti razočari ovim prikazom moći, jer se na njemu političari nalaze na vrhu, ali na vrhu najnižeg od tri nivoa. Činjenica je da oni raspolažu znatnom moći, ali im je ta moć data pod uslovom da je koriste za ostvarivanje unapred zacrtanih ciljeva.
  Oni političari koji se zanesu, pa na to zaborave, bivaju brzo uklonjeni.

  * * *

  Primetili ste da piramida moći ima tri nivoa, te da iako čini jednu celinu, svi oni su međusobno odvojeni. Ovo je stoga, što je komunikacija između raznih stepenika moći unutar jednog nivoa direktna, dok je ona između dva nivoa uvek indirektna i teško joj je ući u trag. Inače od ova tri nivoa, najniži nivo je vidljiv, srednji je poluvidljiv, dok je najviši nivo nevidljiv za većinu čovečanstva.

  Ovo se naravno ne odnosi na nultni nivo,tj. oko u trouglu, koje je ovde dato samo kao simbol neizmerne moći.
  Poslednji put ažurirao/la Parsifal : 13.11.2008. u 15:48

 3. #3
  Primećen član Parsifal (avatar)
  Učlanjen
  08.04.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Kažu da se zove Srbija
  Poruke
  998
  Reputaciona moć
  57

  Podrazumevano Re: Novi Svetski Poredak

  OSOBINE PAPSKO-RABINSKE KOALICIJE
  Svaka grupa ljudi, zajednica ili društvo imaju skup osobina po kojima su prepoznatljivi, pa je to slučaj i sa koalicijom. Kao najuočljivije od svih, izdvojile su se sledeće četiri osobine:

  1. Nacionalizam

  2. Rasizam

  3. Sadizam

  4. Pljačkanje

  1. Nacionalizam
  Ovo je toliko izražena osobina papsko-rabinske koalicije, da je obavezno moramo pomenuti.
  Stalno i nametljivo isticanje sopstvenih nacionalnih interesa koji se protežu čak na teritoriju čitave planete, pa i na kosmos (!), isticanje nacionalnih zastava u svakoj prilici i na svakom mestu, pevanje nacionalne himne čak i na lokalnim sportskim priredbama, korištenje svake prilike za isticanje svoje nacije kao najbolje i najuspešnije u odnosu na ostale nacije, samo su neki od primera smišljeno raspirivanog nacionalizma kod svojih građana.

  2. Rasizam
  Ovo je jako izražena osobina članica papsko-rabinske koalicije, pa iako faza "Magla" zahteva od svih učesnika krajnju uzdržanost od ispoljavanja rasizma, izgleda da je teško suzdržati se od toga.

  Jedan od očiglednijih primera rasizma jeste dodeljivanje svojoj naciji status nacije Ubermansch-a,tj. nacije nadljudi, pre svega od strane Sjedinjenih Američkih Država, ali i ostalih članica koalicije. Na osnovu toga, odlučeno je da se na njih ne mogu primenjivati međunarodni zakoni koji važe za normalne ljude,tj. niže rase, čak i kada su u pitanju masovni zločini počinjeni s njihove strane.
  Po njihovom tumačenju, zločin počinjen nad nižim rasama, ne smatra se zločinom.

  3. Sadizam
  Ako bi sadizam mogli opisati kao "uživanje u tuđem ponižavanju i bolu", onda papsko-rabinska koalicija poseduje i tu osobinu.

  Sadizam se ispoljava isključivo prema onim nacijama koje su u odnosu na njihovu moć i silu, potpuno bespomoćne. Ova bespomoćnost kod njih budi osećaj lične važnosti i moći, dok im istovremeno i služi za indirektno zaplašivanje eventualnih protivnika, jer u direktnom kontaktu sa sebi jednakim protivnicima menjaju svoje ponašanje i postaju krajnje snishodljivi.

  Ovaj sadizam ponekad može uzeti toliko maha da se čak čitav državni mehanizam jedne nacije, usmeri na zlostavljanje jednog jedinog pojedinca.

  4. Pljačkanje
  Veoma jak motiv koji ih pokreće na stalno osvajanje tuđih teritorija. Doduše s obziroma da oni ovaj deo "...nama je poklonio u vlasništvo sve što na njoj postoji..." shvataju bukvalistički, onda ispada da otimanjem tuđe teritorije, u stvari samo vraćaju ono što im već i pripada.

  Na desetine ratova i milioni žrtava širom sveta, uzrokovani su željom za pljačkanjem prirodnih bogastava neke nacije. Polja maka, naftna polja, rudna bogatstva, privredni objekti, novčana masa i sve ono što u nekoj zemlji za njih ima vrednost, predmet su otmice i pljačke.

  Ukoliko vladajuća elita koja je na vlasti u nekoj zemlji, ne želi da sarađuje u pljački svog nacionalnog bogastva, onda se organizuje njihovo svrgavanje sa vlasti, za šta se najčešće anagažuju protivnici vlasti, kako bi čitav proces izgledao "demokratski".
  Ono što je posebno nehumano, jeste masovna zloupotreba mlađih i starijih maloletnika u ove svrhe, kojima je u dužem vremenskom periodu sugerisano kako imaju dovoljno godina, životnog iskustva i mudrosti da mogu donositi važne državničke odluke u ime čitave nacije.

  Preuzimanjem vlasti počinje sveobuhvatna pljačka svih resursa zemlje, pa je zabeležen i slučaj da je čitava novčana masa jedne nacije, predata bankarima papsko-rabinske koalicije za mito od 80 miliona dolara. Dešava se i da nova elita ispunjavajući dobijene domaće zadatke, "svoju" državu, privredu i građane, pretvori u poljoprivredno dobro neke susedne države, recimo Hrvatske.

  Vatikan posebno ceni hrvate koje zovu „Vatikanskim Krajišnicima”, "jer da nije njih, šizmatici bi stigli do Rima”.(?!) Za zasluge i odanost katolickoj crkvi, hrvatima je poklonjeno poljoprivredno dobro „Republika Srbija” sa 8 miliona sezonskih radnika, koji se trude da im obezbede dovoljno hrane i novca za ugodan i luksuzan zivot. Upravnik i nadglednici poljoprivrednog dobra su kripto-hrvati, dok higijensko-čuvarske poslove obavlja jedan broj sezonaca.

  Radi učvršćivanja nove vlasti, pristupa se likvidacijama onih sezonaca, za koje se smatra da bi u budućnosti mogli da ih ugroze, što broji 70 ljudskih života.

  (11.11.'08)


  "OKULTNA PRIRODA NOVOG SVETSKOG PORETKA"
  Često puta ćete u štampi i ostalim medijima naići na tekstove koji govore o okultnoj prirodi Novog Svetskog Poretka. Njih nipošto ne treba odbacivati, već ih treba staviti na mesto koje i imaju u papsko-rabinskoj koaliciji - upravo na sredini piramide moći.

  Kako se čitav projekat Novog Svetskog Poretka zasniva na obmanama i lažima izraženim kroz fazu "Magla", okultni sadržaj im upravo i služi kako bi javnost tokom tog procesa bila zamajavana "okultnom prirodom Novog Svetskog Poretka".

  Osvajanje i okupacija neke zemlje od strane sile koja ima jasno izražen religijski karakter, uvek izaziva bunt kod stanovništva - naročito ukoliko ono pripada nekoj drugoj religiji. Zato se u prvi plan stalno reklamira "okultna priroda Novog Svetskog Poretka" jer je ona internacionalna - pripada svima i nikome, pa se (ispravno) smatra da će na taj način porobljeno stanovništvo lakše prihvatiti okupacionu silu.
  Ovo obmanjivanje je posebno vidljivo kod vodećih političara koalicije, koji na javnim nastupima često puta pokazuju "đavolji znak" - ispružen mali prst i kažiprst, što bi kao trebalo da bude nepobitan dokaz njihove pripadnosti okultno-satanističkoj sekti.

  I kako bi onda mogli i da pomislite, da su u pitanju hrišćansko-judejski fundamentalisti, zar ne?


  ŽRTVENO JAGNjE
  Institucija žrtvenog jagnjeta je u svim društvima koja su otvoreno ili prikriveno zasnovana na totalitarizmu, igrala zapaženu ulogu, pa je i ovde to slučaj.

  U svakom društvu u kome su rasne i socijalne podele jako izražene i gde često dolazi do kršenja ljudskih sloboda, stvara se visok nivo nezadovoljstva kod građana. Kako bi sprečili da se to nezadovoljstvo proširi, vladajuća elita najčešće koristi tehniku koja zahteva da se među ostalim nacijama sveta izabere jedna, koja je po nacionalnim, religijskim i rasnim osobinama njihov prirodan neprijatelj, te da se optuži za stvarnu, iskonstruisanu ili izmišljenu krivicu. Koristeći govor mržnje i ratnohuškačku propagandu svojih - zavisnih medija, vrlo brzo bi izabranu državu predstavili kao naciju zločinaca i ubica, odgovornih za svo zlo sveta.
  Ovako programiranje svesti svoje nacije (setite se Hitlerovih govora protiv Jevreja) efikasno je uspevalo da nakupljenu mržnju, bes i nezadovoljstvo svojih građana usmeri ka žrtvi, prazneći na taj način energiju koja bi mogla da dovede do pobune stanovništva i pada njihovog režima.

  Kako je nacija koja je proteklih 16 vekova bila žrtva ove igre, sada članica koalicije, u toku je proces promovisanja nove nacije, koja je određena da zauzme njeno mesto.

 4. #4
  Primećen član Parsifal (avatar)
  Učlanjen
  08.04.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Kažu da se zove Srbija
  Poruke
  998
  Reputaciona moć
  57

  Podrazumevano Re: Novi Svetski Poredak

  "OSLOBAĐANjE SVETE ZEMLjE"
  Da se za trenutak ponovo vratimo u prošlost.

  Posle raskola iz 1054 godine na Istočnu i Zapadnu Crkvu, Vatikan je imao samo jedan jedini cilj: potpuno uništenje Istočne Crkve. Nepunih 50 godina kasnije, papa Urban II je objavio javni poziv za oslobođanje Jerusalima od „nevernika”, te je ovaj pohod trajao tokom devet krstaskih ratova u perodu od 1096-1291 godine.

  „Pohod za oslobađenje Svete Zemlje” bio je jedini mogući način, na koji je Vatikan mogao da svoje vojne trupe i obaveštajce ubaci na teritoriju Istočnog Carstva, a danas za tako nešto taj isti Vatikan koristi „humanitarnu katastrofu”, OEBS-ove posmatrače, NATO trupe i slično.
  Ne zaboravite da je u 11 veku Istočno Carstvo u kulturnom i društvenom smislu bilo visoko razvijeno, u odnosu na zaostalo Zapadno Carstvo, što će se potpuno izmeniti okupacijom Turaka.

  Za velike zločine, potreban je dug vremenski period. Zato je za uspostavljanje kontakata krstaških vitezova sa turskim sultanima i sticanje njihovog poverenja bilo potrebno skoro 150 godina, što za jednu imperiju kao što je Vatikan, predstavlja tek srednjoročni cilj.
  Zavere, genocidi i zločini su nešto na čemu timovi umnih ljudi decenijama vredno rade od 9-17 časova, i onda ih preko mreže tajnih društava ostvaruju u periodu od nekoliko generacija, jer njihovi najkraći planovi su predviđeni da se ostvare za 50-70 godina. Sadašnji operativci Vatikana ostvaruju zamisli svojih prethodnika, kao što će njihove planove ostvarivati oni koji ih naslede.

  Zato što je u pitanju dug vremenski period, neki narodi i dalje ne uspevaju da shvate zašto su stalno izlozeni ratovima i genocidima.

  Dakle kada je međusobno poverenje najzad uspostavljeno, postignuti su dogovori, podeljena buduća teritorija uticaja i turcima predati obaveštajni podaci koje su vatikanski obaveštajci skupljali čitavih 150 godina, prestao je dalji razlog za boravak krstaša u Svetoj Zemlji. Pad Akre 1291 koja je namerno prepuštena na milost i nemilost Turaka, označio je uspešno okončanje misije Vatikana i nestanak pravoslavlja u sledećih 500 godina.

  Ako za trenutak ostavimo 13 i vratimo se u 21 vek, videćemo da se u rasporedu neprijateljstava ništa značajnije nije promenilo od vremena krstaških ratova. Vatikanska crkva - kojoj su potčinjene anglikanska, protestantska i ostale crkve nastale iz majke-crkve, i dalje je u strateškom savezništvu sa islamskom religijom, a protiv pravoslavlja, te koji god sukob da je u pitanju katoličko-anglikansko-protestanstka-crkva i islam zajedničkim snagama pobeđuju pravoslavlje.

  Naravno, to se nikada ne radi otvoreno, već se uvek odigra neka pozorišna predstava kao što je to bila „Oslobađanje Svete Zemlje”, kako narod i svetska javnost ne bi shvatili da je u pitanju zavera, sa ciljem sprovođenja genocida.


  ULOGA ISLAMA U PAPSKO-RABINSKOJ KOALICIJI
  Vrlo rano je od strane Vatikana uočen potencijal islamske religije i on je - gledano sa njihove tačke gledišta, iskorišten na pravi način, 500-godišnja okupacija Balkana je najbolji svedok tome.
  Zbog toga je u okviru papsko-rabinske koalicije odlučeno da se intelektualci u islamskim zemljama i dalje aktivno sprečavaju u pokušajima uvođenja demokratije, sloboda, ljudskih prava i obrazovanja u islamskim zemljama, kako bi ih zbog društvene zaostalosti i dalje koristili kao pešadiju u sukobima - sa pre svega, pravoslavnim zemljama.

  Osim toga, u njihovim planovima islamske zemlje predstavljaju važan faktor destabilizacije planete, jer su u skladu sa svojom religijom uvek usmerene na vojne pohode i osvajanje tuđe teritorije. Ovo je važan činilac, jer je raspadom Sovjetskog Saveza koaliciji postao neophodan novi neprijatelj, kako bi imala izgovor za dalje naoružavanje i širenja NATO trupa, što im islam upravo obezbeđuje.

  Kontrola koju imaju nad otprilike 60% imama, u mnogome im olakšava manipulaciju nad zemljama koje ispovedaju islamsku religiju.


  EVROPSKA ISLAMIZACIJA SRBIJE
  Prema planovima papsko-rabinske koalicije, ulazak Srbije u Evropsku zajednicu predstavljaće ujedno i početak njenog konačnog nestajanja.
  S obzirom da države koje se nalaze u okviru Evropske zajednice imaju slobodan protok radne snage, roba i pravo kupovine nekretnina na čitavoj teritoriji zajednice, nekoliko godina posle prijema Srbije, u Evropsku zajednicu će biti primljeno i 80 miliona turaka. Kao uostalom i pre 6 vekova, i u 21 veku oni će biti iskorišteni za ponovnu i konačnu islamizaciju Srbije.
  Ovaj proces je zamišljen da se odvija u dve faze:

  1. U prvoj fazi - neposredno posle prijema u zajednicu, predviđeno je da evropske države iz Srbije prihvate i zaposle sve kvalitetne stručnjake iz svih grana nauke i privrede, kako bi na taj način ojačali svoje, a oslabile srpsku državu. Osim što će na ovaj način uzrokovati nagli pad i zastoj u njenom naučnom i privrednom razvoju, dodatno će se pojaviti potreba za popunom upražnjenih radnih mesta.

  2. U drugoj fazi je predviđeno da se "zbog zasićenosti radnom snagom" priliv turaka umesto u Evropu, usmerava ka balkanskim zemljama - Rumuniji, Bugarskoj, Grčkoj i Srbiji. Ovo naseljavanje i zapošljavanje turaka u Srbiji neće biti haotično, već će oni biti usmeravanika ka onim delovima Srbije, u kojima već postoji većinsko muslimansko stanovništvo, ali i širom zemlje.

  Prema njihovim projekcijama, zbog razlike u natalitetu između srba i muslimana - kao i zbog njihovog stalnog doseljavanja i kupovine nekretnina, predviđeno je da kroz dve generacije od početka projekta evropske islamizacije Srbije, većinsko stanovništvo u njoj bude islamske veroispovesti.

  * * *

  Kada prvi put pročitate ovaj tekst, pomislićete da govorimo o projeku fanatika. Kada ga drugi put pročitate, bićete potpuno sigurni u to. Nažalost, u pravu ste. Grupa religijskih fanatika udružena sa psihopatama iz klase Bezdušnih, polako ali uporno, korak po korak ukrupnjava moć, jer sve što postoji je stvorio Bog, taj bog je jedini što postoji, i on je nas, i isključivo nas ovlastio da ga zastupamo na Zemlji, nama je poklonio u vlasništvo sve što na njoj postoji, i nama, i isključivo nama je predao vlast nad svim bićima na njoj.
  Ukoliko oni što ne pripadaju našoj religiji - jer ne priznaju Boga Jedinoga kao svoga boga, to i dalje odbijaju da učine, onda ćemo pokrenuti vojnu silu na njih, popaliti i srušiti im sela i gradove, i pobiti ih sve. Za ovo imamo punu dozvolu i odrešene ruke Boga Jedinoga, koji će biti zadovoljan, tek kada svi prihvatite našu religiju i priznate nam moć.
  Poslednji put ažurirao/la Parsifal : 13.11.2008. u 15:50

 5. #5
  Elita Šakal (avatar)
  Učlanjen
  12.04.2004.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Palata Pravde
  Poruke
  17.374
  Reputaciona moć
  244

  Podrazumevano Re: Novi Svetski Poredak

  Hm, znao sam i bez čitanja... Teorija Zavere i poznata urota protiv Srbije... majka Srbija je trn u oku svima, Papi, Ameriki, Islamu, Marsovcima... a čuo sam da su se i Neptunijanci neshto pobunili ovijeh dana... i njima smeta majka Srbija... Alijeni i Predatori svih univerzuma... ujedinite se protiv Srbije...
  Btw. tema je za politiku...

 6. #6
  Moderator LBarbara (avatar)
  Učlanjen
  13.11.2007.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  Poruke
  37.205
  Tekstova u blogu
  31
  Reputaciona moć
  4032

  Podrazumevano Re: Novi Svetski Poredak

  Po mom mišljenju ova tema je samu sebe zatvorila...
  Da nije oblaka sta bi bilo sa mnom

 7. #7
  Ističe se wirdz (avatar)
  Učlanjen
  25.05.2007.
  Pol
  muški
  Poruke
  2.780
  Tekstova u blogu
  41
  Reputaciona moć
  84

 8. #8
  Primećen član Parsifal (avatar)
  Učlanjen
  08.04.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Kažu da se zove Srbija
  Poruke
  998
  Reputaciona moć
  57

  Podrazumevano Re: Novi Svetski Poredak

  Original postavio Šakal
  Hm, znao sam i bez čitanja... Teorija Zavere i poznata urota protiv Srbije... majka Srbija je trn u oku svima, Papi, Ameriki, Islamu, Marsovcima... a čuo sam da su se i Neptunijanci neshto pobunili ovijeh dana... i njima smeta majka Srbija... Alijeni i Predatori svih univerzuma... ujedinite se protiv Srbije...
  Pretpostavljam da za genocid i etničko čišćenje nad srbima u poslednja tri rata nisu krivi Papa, Amerikanci, Islam, Hrvati i Muslimani, već su to uradili Marsovci, Neptunijanci, Alijeni i ostali Predatori univerzuma.

  Btw. tema je za politiku...
  S obzirom da je u pitanju "...Teorija Zavere i poznata urota protiv Srbije..." onda više pripada ovde, nego na politici.

 9. #9
  Legenda svesnaglista (avatar)
  Učlanjen
  19.01.2007.
  Pol
  muški
  Poruke
  54.487
  Tekstova u blogu
  7
  Reputaciona moć
  740

  Podrazumevano Re: Novi Svetski Poredak

  да.. култна теорија завере... можда је ипак више за натрприродне појаве и мистерије...
  neka bude

 10. #10
  Elita Svabov (avatar)
  Učlanjen
  02.10.2004.
  Pol
  muški
  Poruke
  24.984
  Reputaciona moć
  320

  Podrazumevano Re: Novi Svetski Poredak

  Lele, pa kako se ne namere na neku drugu zemlju, nego basna Srbiju....

  Vatikan posebno ceni hrvate koje zovu „Vatikanskim Krajišnicima”, "jer da nije njih, šizmatici bi stigli do Rima”.(?!) Za zasluge i odanost katolickoj crkvi, hrvatima je poklonjeno poljoprivredno dobro „Republika Srbija” sa 8 miliona sezonskih radnika, koji se trude da im obezbede dovoljno hrane i novca za ugodan i luksuzan zivot.
  Sta ovo treba da znaci?

  Nekako u isto vreme objavljeno je i "Poreklo vrsta", koje nije napisano zato što su ondašnji naučnici stvarno pronašli vezu između majmuna i čoveka,
  Upravo zato je objavljeno.
  Well, of course it's a rat! You have rats in Spain, don't you - or did Franco have them all shot?

 11. #11
  Primećen član Parsifal (avatar)
  Učlanjen
  08.04.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Kažu da se zove Srbija
  Poruke
  998
  Reputaciona moć
  57

  Podrazumevano Re: Novi Svetski Poredak

  Original postavio Svabov
  Citat:
  Vatikan posebno ceni hrvate koje zovu „Vatikanskim Krajišnicima”, "jer da nije njih, šizmatici bi stigli do Rima”.(?!) Za zasluge i odanost katolickoj crkvi, hrvatima je poklonjeno poljoprivredno dobro „Republika Srbija” sa 8 miliona sezonskih radnika, koji se trude da im obezbede dovoljno hrane i novca za ugodan i luksuzan zivot.

  Sta ovo treba da znaci?
  To je opis današnje Srbije.


  Citat:
  Nekako u isto vreme objavljeno je i "Poreklo vrsta", koje nije napisano zato što su ondašnji naučnici stvarno pronašli vezu između majmuna i čoveka,

  Upravo zato je objavljeno.
  S obzirom da se u ovoj priči Darvin pojavljuje u jednoj rečenici, ostavio bih priču o teoriji evolucije za neki drugi pdf, a nešto više o "naučnim dokazima" njegove teorije imaš na http://www.cps.org.yu/Ikone/ikone.htm

 12. #12
  Legenda
  Učlanjen
  20.09.2007.
  Pol
  muški
  Poruke
  55.149
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Novi Svetski Poredak

  Nikad ne citam ovako duge postove, jos ako su copy paste, tek ne...

 13. #13
  Elita Svabov (avatar)
  Učlanjen
  02.10.2004.
  Pol
  muški
  Poruke
  24.984
  Reputaciona moć
  320

  Podrazumevano Re: Novi Svetski Poredak

  Citat Original postavio Parsifal Pogledaj poruku
  S obzirom da se u ovoj priči Darvin pojavljuje u jednoj rečenici, ostavio bih priču o teoriji evolucije za neki drugi pdf, a nešto više o "naučnim dokazima" njegove teorije imaš na http://www.cps.org.yu/Ikone/ikone.htm
  Hehehe, znao sam da si kreacionista.
  Pracenje teorija zavere nekako povlaci i kreacionizam, neverovanje u sletanje na Mesec, potragu za perpetuum mobile, itd...
  A ti ako verujes u budalastine napisane na tom sajtu, dodji malo na ovu temu http://forum.krstarica.com/showthread.php?t=166903
  A ovaj link sto si postovao svako pametan prestaje da cita posle "Hekelovi embrioni"...odlican primer lazi i ivrtanja istine kojima se sluze kreacionisti da potkrepe svoje teorije.
  Well, of course it's a rat! You have rats in Spain, don't you - or did Franco have them all shot?

 14. #14
  Primećen član Parsifal (avatar)
  Učlanjen
  08.04.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Kažu da se zove Srbija
  Poruke
  998
  Reputaciona moć
  57

  Podrazumevano Re: Novi Svetski Poredak

  Postanak čoveka je suviše kompleksan da bi ga sveli na dva suprostavljena tabora: kreacioniste i evolucioniste. Po meni, i jedni i drugi su u izvesnoj meri u pravu.

  Čovek - pre svega njegov duhovni deo, potekao je od Svesti koju - ovakvi kakvi smo sada, ne možemo razumeti, jer je ne možemo direktno spoznati. Ja namerno ne koristim izraz "Bog" - jer zahvaljujući religijama, taj izraz nema nikakve veze sa njom.

  S druge strane, činjenica je da i evolucija postoji. Po meni, ona je možda primetnija u psihološko-duhovnoj oblasti čoveka, nego u njegovoj fiziološko-telesnoj sferi. Što bi marksisti rekli: "Sredina izgrađuje čoveka".

  Nažalost, i kreacionisti i evolucionisti u želji da pobede, jedino što uspešno rade, jeste da se udaljuju - ne samo jedni od drugih, već i od rešenja zagonetke postanka čoveka.
  Poslednji put ažurirao/la Parsifal : 27.11.2008. u 09:14

 15. #15
  Poznat Koschei.Besmertnii (avatar)
  Učlanjen
  12.08.2003.
  Pol
  muški
  Lokacija
  A, A
  Poruke
  8.575
  Tekstova u blogu
  132
  Reputaciona moć
  138

  Podrazumevano Re: Novi Svetski Poredak

  Заживеће ова тема кад вам кажем, ето мене ускоро!

 16. #16
  Primećen član Parsifal (avatar)
  Učlanjen
  08.04.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Kažu da se zove Srbija
  Poruke
  998
  Reputaciona moć
  57

  Podrazumevano Re: Novi Svetski Poredak

  Овај део треба додати на крају поглавља "Особине папско-рабинске коалиције"

  "...НАЦИОНАЛИЗАМ - ОСНОВА ВЛАСТИ У ДРЖАВИ
  Све државе на свету – али баш све, су националистичке. Сједињеним Америчким Државама управљају амерички националисти, Немачком - немачки националисти, Холандијом - холандски националисти... и сви они припадају папско-рабинској коалицији као кровној организацији. Неке од тих држава су по свом националном саставу скоро 100% једнонационалне, у другима заједно живи више нација, док су треће – попут Сједињених Држава, своју вишенационалност временом успеле да претопе у једну – америчку нацију. И све оне пред собом имају један једини циљ – заштиту свог националног интереса.

  Зато уколико хоћете да уништите неку државу, прво морате да уништите њен национализам, јер држава којом не управљају њени националисти, јесте држава чије интересе нема ко да брани. Када се спроведе њихово свргавање са власти – најчешће демократским пучем и атентатима, онда власт у тој држави преузимају националисти папско-рабинске коалиције, а све у циљу пљачкања и отимања њених територија.

  Они на власт постављају оне домаће политичаре који припадају мрежи тајних окултних друштава и који беспоговорно извршавају сва наређења коалиције. У структури моћи у полицији, безбедносним службама, војсци, судству, државној управи, медијима и невладиним организацијама постављају се особе по истом обрасцу, што за последицу има увођење меке или тврде диктатуре у држави. Ово зависи од тога колико је окупирана нација свесна шта јој се дешава, јер се у случају озбиљнијих протеста, прелази на тврђи тип диктатуре.

  Читав процес политички, новчано, оружано и медијски спроводи папско-рабинска коалиција, што представља невероватно моћан механизам сатанизације и окупације неке нације."


  а овај део треба додати на крају поглавља "Окултна природа Новог Светског Поретка"

  "...Постоји још један разлог за ово прерушавање, наиме, није битно да ли сте верник или атеиста, али ако би вам неко - као србину, понудио да прихватите католичанство, англиканство, протестанизам или јудаизам, вероватно би то одбили, као уосталом и 99,99 процената осталих. Али ако би вам неко понудио да постанете масон, малтешки витез, илуминат... вероватно би прихватили и били му неизмерно захвални, сматрајући да сте тиме досегли врхунац живота.

  Управо због тога папа и рабини и користе окултна братства, како би преко њих увукли у мрежу моћи оне људе, који су им неопходни ради остваривања утицаја у одређеној држави."

 17. #17
  Domaćin
  Učlanjen
  19.01.2007.
  Pol
  ženski
  Poruke
  4.886
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Novi Svetski Poredak

  mmmm...obozavam teorije zavere

 18. #18
  Početnik
  Učlanjen
  14.12.2008.
  Pol
  muški
  Poruke
  29
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Novi Svetski Poredak

  Teorija zavere je nepresusan izvor gluposti, ali i jednog dijela istine.
  Nemoj da odes u p.m. - dosta ljudi je poslo daleko daleko od svoje glave

 19. #19
  Primećen član Parsifal (avatar)
  Učlanjen
  08.04.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Kažu da se zove Srbija
  Poruke
  998
  Reputaciona moć
  57

  Podrazumevano Re: Novi Svetski Poredak

  Тема попут осталих, мада је можда мало интригантнија јер је у питању глобална моћ над светом. Зато када је у питању моћ, моћ на глобалном нивоу, изгледа да постоје два приступа проблему:

  - први приступ: све што се дешава на свету - везано за моћ на глобалном нивоу, дешава се случајно. Завере не постоје.

  - други приступ: Нови Светски Поредак представља глобалну заверу чији је крајњи циљ освајање читавог света уз истовремено претварање човечанства у расу робова. Ту глобализацију предводе сатанисти уз помоћ банкара, међутим они се не налазе на врху пирамиде, већ су то нематеријлна бића из друге димензије - Грејси и Гмизавци, који у ствари миленијима преко својих земаљских слугу држе власт на Земљи. Ни једни ни други немају емоција (у смислу - људских емоција), већ им је садизам основно стање свести. Гмизавци живе међу нама јер поседују способност мењања свог облика и преузимања људског - најпознатији примерци Гмизаваца су британска краљица и Џорџ Буш.

  Ратове организују Гмизавци преко својих слугу Грејса (илити - Сивих), а ови даље преко банкара и сатаниста, јер се - када се налазе на вишим нивоима, хране енергијом људског бола. Без ње, престали би да постоје.


  Знам, и мени је ово смешно, али у ову причу потпуно верују сви они који се баве Новим Светским Поретком.

  Зато овај текст представља другачији поглед на Нови Светски Поредак, па иако у њему нема Гмизаваца и Сивих, јасно ми је да ће људи различито реаговати - свако у зависности од тога колико му је тема блиска.

 20. #20
  Elita Svabov (avatar)
  Učlanjen
  02.10.2004.
  Pol
  muški
  Poruke
  24.984
  Reputaciona moć
  320

  Podrazumevano Re: Novi Svetski Poredak

  realni pristup:
  Svetom vladaju oni koji imaju pare, bilo oni americki precenici, NASA, hruscov, rusija, laminati ili gmizavci.

  Ono sto je Parsifal pisoa je zgodan scenario za neki SF film....
  Well, of course it's a rat! You have rats in Spain, don't you - or did Franco have them all shot?

 21. #21
  Početnik
  Učlanjen
  25.11.2005.
  Pol
  muški
  Poruke
  31
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Novi Svetski Poredak

  pozdrav parsifalu a i svima ostalima.
  imam osecaj da je citav ovaj tekst preuzet iz neke knjige.ipak, nebitno, u potpunosti se slazem sa gore navedenim i takodje preporucujem da odgledate oba dela dokumentarnog filma "the zeitgeist".
  svabov, sa tobom se ne slazem da samo kreacionisti podrzavaju ove teorije, ja sam ateista i mislim da ima puno istine u gore navedenim tvrdnjama.

 22. #22
  Primećen član Dejan_011 (avatar)
  Učlanjen
  18.06.2007.
  Pol
  muški
  Poruke
  902
  Reputaciona moć
  71

  Podrazumevano Re: Novi Svetski Poredak

  Parsi,*** tebi baš lepo a?Da li bi možda mogao da nam kažeš gde završavas tu gudru da se i mi ostali malo zezamo.

 23. #23
  Primećen član Parsifal (avatar)
  Učlanjen
  08.04.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Kažu da se zove Srbija
  Poruke
  998
  Reputaciona moć
  57

  Podrazumevano Re: Novi Svetski Poredak

  Пре неких 7-8 година, србима је отворено речено све ово што нам се управо дешава, ал србин не би био то што јесте, кад не би себе намерно терао у пропаст, само да неко други не буде у прави. Њему ће неко да соли памет и даје савете... њему... еј, бре!?

  Као и сваки човек, тако и сваки народ у животу пролази онако како заслужи. Једнога јутра српски народ ће се пробудити из наркозе и схватити да земља у којој живи више не припада ни њему, ни његовим потомцима, ал ће тада све бити већ касно.

 24. #24
  Primećen član Dejan_011 (avatar)
  Učlanjen
  18.06.2007.
  Pol
  muški
  Poruke
  902
  Reputaciona moć
  71

  Podrazumevano Re: Novi Svetski Poredak

  Ma znam parsi,sve mi je jasno......nego hajde daj mi broj svog dilera.Ako je već roba tako kvalitetna,šteta bi bilo da i mi ostali ne uživamo.

  Nego parsi,poznaješ li kojim slučajem Krstana Kovjenića?Da niste možda bili zajedno u Čurugu?

 25. #25
  Poznat Truman (avatar)
  Učlanjen
  01.01.2004.
  Pol
  muški
  Poruke
  9.939
  Reputaciona moć
  200

  Podrazumevano Re: Novi Svetski Poredak

  Citat Original postavio Parsifal Pogledaj poruku
  Пре неких 7-8 година, србима је отворено речено све ово што нам се управо дешава, ал србин не би био то што јесте, кад не би себе намерно терао у пропаст, само да неко други не буде у прави. Њему ће неко да соли памет и даје савете... њему... еј, бре!?
  Ako smem da pitam ko je to rekao i šta?
  "Ne postoji stvaranje ni razaranje Ni sudbina ni slobodna volja; Ni staza ni postignuće; Ovo je konačna istina."
  Šri Ramana Maharši

Slične teme

 1. Novi Svetski Poredak-Ustoličenje
  Autor goxy u forumu Politika
  Odgovora: 81
  Poslednja poruka: 29.10.2010., 19:37
 2. Novi Ruski Svetski Poredak i 5 ruskih pravila !
  Autor C0NSIGLIERI u forumu Politika
  Odgovora: 34
  Poslednja poruka: 25.01.2010., 16:30
 3. Novi stari svetski poredak
  Autor Mitternachtsträumer u forumu Politika
  Odgovora: 37
  Poslednja poruka: 23.02.2009., 22:54
 4. Odgovora: 39
  Poslednja poruka: 06.08.2008., 11:45
 5. NOVI SVETSKI POREDAK za pocetnike
  Autor Koschei.Besmertnii u forumu Politika
  Odgovora: 50
  Poslednja poruka: 04.02.2007., 13:37

Pravila za slanje poruka

 • Ne možete kreirati novu temu
 • Ne možete poslati odgovor
 • Ne možete dodati priloge
 • Ne možete prepraviti svoju poruku
 •