Осјечка веза у српском правосуђу
Strana 1 od 3 123 PoslednjaPoslednja
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 58

Tema: Осјечка веза у српском правосуђу

 1. #1
  Iskusan drbob (avatar)
  Učlanjen
  14.07.2006.
  Pol
  muški
  Lokacija
  свемирски престо
  Poruke
  6.104
  Tekstova u blogu
  92
  Reputaciona moć
  115

  Podrazumevano Осјечка веза у српском правосуђу

  "Брачни пар Синиша и Невенка Важић из Осјека, држављани Хрватске, стално запослени као представници највиших судских власти у Србији, данас потпуно господаре овом институцијом. Каква је веза између супруге бившег министра правде Стојковића и Виде Петровић-Шкеро? Кога је „заступала” Наташа Кандић и шта са тим има Вида Петровић-Шкеро? "

  Srbijo kuda sve ovo vodi?
  ПОМОЗИ СЕБИ ДА БИХ ТИ И ЈА ПОМОГАО. 2. #2
  Iskusan drbob (avatar)
  Učlanjen
  14.07.2006.
  Pol
  muški
  Lokacija
  свемирски престо
  Poruke
  6.104
  Tekstova u blogu
  92
  Reputaciona moć
  115

  Podrazumevano Re: ОСЈЕЧКА ВЕЗА У СРПСКОМ ПРАВОСУЂУ

  Српско правосуђе је на најнижим грана у историји ове несрећне земље.
  Несрећа је почела избором Зорана Стојковића за министра правде. Бивши судија Окружног суда у Београду, који се прославио доношењем осуђујућих пресуда у политичким процесима средином осамдесетих, натерао је премијера Коштуницу да за председника Врховног суда Србије, мимо воље судија овог суда, постави Виду Петровић-Шкеро. Вида Петровић ШкероСупруга доскорашњег министра правде и госпођа Вида су Јеврејке, и сходно тој чињеници веома блиске.
  Суноврат правосуђа под Стојковићевом командом био је незаустављив. Разни белосветски пробисвети ''реформисали'' су српско правосуђе, тако што су покупили све архивске предмете и ставили под потпуни надзор трговинске судове у земљи.
  Посебно је нападнуто београдско правосуђе. Министар Стојковић за председника Окружног суда у Београду именује судију Синишу Важића, а за окружног тужиоца Марију Шушњевић из Шапца, сестру од тетке Виде Петровић-Шкеро.
  Окружно јавно тужилаштво у Београду и Окружни суд у Београду су најзначајније правосудне институције у земљи, којима се осигурава власт.
  Окружно јавно тужилаштво у Београду има у свом саставу одељење за борбу против организованог криминала, одељење за суђење за ратне злочине и војно одељење. Оно поступа пред кривичним већима Окружног суда у Београду, које такође има три специјална одељења, као и тужилаштво.
  Због тешких злоупотреба положаја, госпођа Марија Шушњевић је добила другу функцију, а заправо је унапређена у заменика Јавног тужиоца Србије и на њено место је министар Стојковић довео свог пријатеља из Јагодине, Милована Божовића.
  Пре два месеца г. Божовић је отишао у пензију, али и нови министар штетно утиче на београдске тужиоце. Тако за в.д окружног јавног тужиоца у Београду именује Загорку Доловац, која је заменица окружног тужиоца у Новом Саду!
  Правда у Београду је скупа и недостижна. Осим у случајевима када се суди оптуженима за ратни злочин.
  Синиша Важић Да ништа није случајно, потврђује и избор Синише Важића за председника Окружног суда у Београду.
  Господин Важић је са својом супругом Невенком дошао из Осијека, након почетка ратних сукоба. Његова и Невенкина родбина остали су да живе у Осијеку. Синиша је био судија Окружног, а Невенка судија Опћинског суда у Осијеку.
  Одмах по доласку у Београд, Синиша је изабран за судију Првог општинског суда, а Невенка за судију Четвртог општинског суда у Београду.
  Напредовање општинских судија је споро, јер су под ''надлежношћу„ Окружног суда у Београду (поред пет општинских судова) и судови у Младеновцу, Лазаревцу, Обреновцу и Сопоту.
  Брачни пар Важић није имао никаквих потешкоћа. Прво је за судију Окружног суда у Београду изабран Синиша и распоређен за председника другостепеног кривичног већа. Три године касније и Невенку бирају за судију овог суда и она председава првостепеним кривичним већем. Након што се прошетала кроз овај суд, после две године ''стажирања”, Невенку бирају за судију Врховног суда Србије! Она је заменик председника ИВ кривичног већа у Врховном суду Србије, а судије овог већа имају статус специјалних судија за суђење у предметима организованог криминала. Ове судије имају бенефицирани стаж, двоструко веће плате и друге привилегије.

  Доскорашњи министар правде Зоран Стојковић је одмах по ступању на дужност поставио Синишу Важића за в. д. председника Окружног суда у Београду, а потом га је и Народна скупштина Србије именовала за председника, са четворогодишњим мандатом.

  Брачни пар Важић је, одмах по доласку у Београд, стекао необично поверење тадашње власти. Министар правде Србије, у то време, Драгољуб Јанковић брачном пару Важић обезбедио је трособан стан, мада немају деце.

  Колико су Важићи променили станова, у суду нико не располаже подацима, мада десетине судија овог суда, и са по тридесет година радног стажа немају трајно решено стамбено питање.

  Брачни пар Важић очито уме да се снађе. Госпођа Невенка и Синиша месечно зараде преко шест хиљада евра!

  Окружним судом у Београду, чији председник је овлашћен да надгледа и контролише рад свих општинских судова на територији града Београда, руководи, у ствари, судија Невенка Важић.

  Госпођа Невенка одлучује о свим питањима, и Синиша је у њеном животу само присутни грађанин. Председник Окружног суда у Београду, по налогу своје жене, себе је одредио и за председника другостепеног кривичног већа и за руководиоца одељења за суђење за ратне злочине! Његов посао - председника Окружног суда у Београду, по Невенкиној одлуци, обављају заменици Бисерка Живановић и Боривоје Живковић! Обоје су пре три године изабрани за судије окружног суда и били су судије у Четвртом општинском суду у Београду!

  Одмах по избору, председник Синиша Важић испред свог кабинета поставља двоје стражара. Он не прима странке, ни судије не могу да дођу код њега на разговор, осим ако их он не позове. Законску обавезу да председник суда прима странке, г. Важић преноси на своје заменике Бисерку Живановић и Боривоја Живковића!

  Пре Важићевог постављења, грађани су, без икаквих проблема и најава, могли да се пожале председницима овог суда - Драгиши Николићу, Братимиру Точанцу, Богоју Марјановићу и Веселину Баћевићу.

  Основни задатак господина Важића је да судије његовог суда „не измакну контроли''. У ствари је све под његовом контролом. Насиље над судијама овог суда и грађанима који траже правду је незабележено у историји овог суда.

  Дугогодишње судије овог суда, ради решавања њихових радно-правних статуса и питања, прима Боривоје Живковић, ретардирани човек, без лекарског уверења. Упућени тврде да овај човек неконтролисаног, полуидиотског понашања, има одличне везе код госпође Невенке. Живковић је истовремено и руководилац другостепеног одељења за радне спорове.

  Пресуде које Живковић одобри да изађу из суда, могуће је све одреда поништити, ако нове власти овог полуидота пошаљу на лекарски преглед, којим би се утврдила његова радна неспособност. Хиљаде радника олако губе спорове, јер је болесни Живковић умислио да је свака власт од Бога и Господара, и за њега су послодавци увек у праву.

  Његове теорије, и судску праксу коју је успоставио, мораће брзо да обори веће које одлучује по захтевима грађана за рехабилитацију.

  Али, ако не прима странке, судије и адвокате, то не значи да господин Важић седи скрштених руку. Он се често слика у згради Специјалног суда у Устаничкој улици, чија су одељења и судије под његовом надлежношћу. Често дође у зграду, да још на улазу дочека Наташу Кандић која се појављује у предметима оптужених за ратне злочине, као заступник жртава. По закону, госпођа Кандић не би могла да буде пуномоћник оштећених, јер није адвокат, али њу господин Важић дочекује као значајну личност.

  Брачни пар Важић су и држављани Републике Хрватске!

  Отуда се и смењивање судије у већу за ратни злочин Гордане Божиловић-Петровић, која је пресудила у предмету оптужених ”Шкорпиона„, може посматрати из другог угла.

  Наиме, након објављивања пресуде Наташа Кандић је била незадовољна висином казне, па је Невенка наредила мужу да судију Гордану Божиловић-Петровић одмах разреши. Синиша је понизно обећао да се такве ''грешке'' судија у пресуђивању неће поновити.

  Прошле недеље је веће за ратне злочине, којим је председавала судија која иначе суди у другостепеном кривичном већу чији је председник Синиша Важић, ослободила једног Албанца оптужби за ратни злочин. И њега је ”заступала„ Наташа Кандић!

  Колики је утицај госпође Наташе Кандић сведочи и податак да је у јануару 2006. године Врховни суд Србије укинуо притвор петорици Албанаца из Бујановца, који су пресудом Окружног суда у Врању били осуђени на вишегодишњи затвор због убиства инспектора БИА. Они су одмах по пуштању из притвора побегли на Косово, а један од оптужених је прошлог месеца убијен у Македонији, такође у окршају са полицијом.

  Да лакрдија буде већа, Врховни суд Србије је овим оптуженим, након пуштања из притвора, потврдио казне. Истрага која је уследила потврдила је да је Наташа Кандић платила председници Врховног суда Србије Види Петровић-Шкеро милион евра за ову услугу.

  Њена сестра Марија Шушњевић била је задужена са овим предметом у Јавном тужилаштву Србије. Предмет је држала скоро три месеца, и пред само истицање рока за одлучивање по жалби у притворским предметима вратила га председнику судског већа Слободану Газиводи, који је у то време био заменик Виде Петровић-Шкеро.

  Након бурних реакција посланика Народне скупштине Србије, председница Врховног суда Србије огласила се саопштењем да се ”случај испитује''. Сменила је свог заменика Слободана Газиводу, који и даље председава петочланим већем.

  Родбина Невенке и Синише Важић живи у Осијеку, у којем су они и завршили правни факултет, као истурено одељење Загребачког свеучилишта.

  Да ли су брачни пар Важић агенти хрватских обавештајних служби? Таблоид ће у наредним бројевима представити њихове личне, породичне, имовне и професионалне прилике.

  Али, и без познавања ових података, судије, адвокати, тужиоци и грађани знају да је овај брачни пар нанео велико зло нашем правосуђу и свима који траже правду.
  ПОМОЗИ СЕБИ ДА БИХ ТИ И ЈА ПОМОГАО.

 3. #3
  Veoma poznat
  Učlanjen
  21.03.2008.
  Pol
  muški
  Poruke
  10.049
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: ОСЈЕЧКА ВЕЗА У СРПСКОМ ПРАВОСУЂУ

  ...ujeee..shta napricha ti..daj malo sporije, nishta nisam razumeo..missim daj neke dokaze..

 4. #4
  Veoma poznat manje_zlo (avatar)
  Učlanjen
  31.03.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  царева гарда
  Poruke
  12.178
  Reputaciona moć
  157

  Podrazumevano Re: ОСЈЕЧКА ВЕЗА У СРПСКОМ ПРАВОСУЂУ

  Citat Original postavio junkmarko Pogledaj poruku
  ...ujeee..shta napricha ti..daj malo sporije, nishta nisam razumeo..missim daj neke dokaze..
  Докази, који ће ти... Ово је слободна земља, постоји слобода говора, а шта се год каже испадне на крају да је истина.

 5. #5
  Elita
  Učlanjen
  12.09.2008.
  Pol
  muški
  Poruke
  20.450
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: ОСЈЕЧКА ВЕЗА У СРПСКОМ ПРАВОСУЂУ

  Slušaj, nezgodni su mnogo ti iz Osijeka..

 6. #6
  Veoma poznat
  Učlanjen
  21.03.2008.
  Pol
  muški
  Poruke
  10.049
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: ОСЈЕЧКА ВЕЗА У СРПСКОМ ПРАВОСУЂУ

  ..pa shta radi taj D(j)achitj..shto neapsi ?

 7. #7
  Aktivan član
  Učlanjen
  15.08.2008.
  Poruke
  1.342
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: ОСЈЕЧКА ВЕЗА У СРПСКОМ ПРАВОСУЂУ

  nema dileme.ustashe vladaju srbijom.

  kukulele!

 8. #8
  Legenda al bundy (avatar)
  Učlanjen
  09.01.2006.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Kod Marinca na ignore :(
  Poruke
  54.230
  Reputaciona moć
  1358

  Podrazumevano Re: ОСЈЕЧКА ВЕЗА У СРПСКОМ ПРАВОСУЂУ

  Citat Original postavio junkmarko Pogledaj poruku
  ...ujeee..shta napricha ti..daj malo sporije, nishta nisam razumeo..missim daj neke dokaze..
  sta ces vece dokaze od strasne ,uznemirujuce cinjenice da bracni par Vazic ima navodno rodbinu u Osijeku ,strasne stvari
  The Show Must Go On...

 9. #9
  Ističe se
  Učlanjen
  30.07.2008.
  Lokacija
  Beograd, Vračar
  Poruke
  2.135
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: ОСЈЕЧКА ВЕЗА У СРПСКОМ ПРАВОСУЂУ

  Pa šta ima gore od ustaškog vojvode Šešelja??? Tek sad si se probudio??? Mene bi bilo sram na tvom mestu iskreno

 10. #10
  Aktivan član
  Učlanjen
  29.10.2007.
  Lokacija
  NA SOROŠEVOM PLATNOM SPISKU
  Poruke
  1.284
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: ОСЈЕЧКА ВЕЗА У СРПСКОМ ПРАВОСУЂУ

  Citat Original postavio drbob Pogledaj poruku
  "Брачни пар Синиша и Невенка Важић из Осјека, држављани Хрватске, стално запослени као представници највиших судских власти у Србији, данас потпуно господаре овом институцијом. Каква је веза између супруге бившег министра правде Стојковића и Виде Петровић-Шкеро? Кога је „заступала” Наташа Кандић и шта са тим има Вида Петровић-Шкеро? "

  Srbijo kuda sve ovo vodi?
  Pogledajte sa kog sajta je prepisao tekst:
  http://www.google.com/search?q=%22%D...client=firefox
  Jednog lažljivog i krajnje neprofesionalno dizajniranog sajta.

 11. #11
  Buduća legenda 27E (avatar)
  Učlanjen
  09.02.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Mirijevo2
  Poruke
  46.246
  Tekstova u blogu
  8
  Reputaciona moć
  661

  Podrazumevano Re: ОСЈЕЧКА ВЕЗА У СРПСКОМ ПРАВОСУЂУ

  nezavisno sudstvo, hm...

  nezavisno od pravde, logike i naroda, to da.

  ovo je kao da letimo avijonom a nemamo pojma ima li pilota u avijonu, kao ni jesu li to pravi piloti ili samo vole da pilotiraju

  sto me podseti na ono - sta je zadnje snimljeno u kokpitu aviona koji je udario u WTC 11.9. `ćuj, daj malo meni da vozim, majke ti..`
  dokle god pucaju puske na ljubinom grobu nemci nece proci,
  a kad prestanu znajte da na ljubinom gobu nema vise zivih proletera

 12. #12
  Aktivan član
  Učlanjen
  15.08.2008.
  Poruke
  1.342
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: ОСЈЕЧКА ВЕЗА У СРПСКОМ ПРАВОСУЂУ

  Citat Original postavio mariobre Pogledaj poruku
  Pa šta ima gore od ustaškog vojvode Šešelja??? Tek sad si se probudio??? Mene bi bilo sram na tvom mestu iskreno
  cuti bre ustasho.seselj je pvavi svbin.

 13. #13
  Elita
  Učlanjen
  01.08.2008.
  Pol
  ženski
  Poruke
  20.339
  Reputaciona moć
  319

  Podrazumevano Re: ОСЈЕЧКА ВЕЗА У СРПСКОМ ПРАВОСУЂУ

  Sve u svemu u Srbiji vladaju svi samo ne Srbi..........kome je to normalno taj moze da se smeje

 14. #14
  Ističe se
  Učlanjen
  30.07.2008.
  Lokacija
  Beograd, Vračar
  Poruke
  2.135
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: ОСЈЕЧКА ВЕЗА У СРПСКОМ ПРАВОСУЂУ

  http://www.istina.at/

  Kakva prljavshtina od sajta... Sljam.

 15. #15
  Ističe se
  Učlanjen
  30.07.2008.
  Lokacija
  Beograd, Vračar
  Poruke
  2.135
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: ОСЈЕЧКА ВЕЗА У СРПСКОМ ПРАВОСУЂУ

  Citat Original postavio jevropa Pogledaj poruku
  Sve u svemu u Srbiji vladaju svi samo ne Srbi..........kome je to normalno taj moze da se smeje
  Bilo ko samo da nije radikalsko bezumlje

 16. #16
  Veoma poznat
  Učlanjen
  01.05.2007.
  Pol
  ženski
  Poruke
  12.187
  Reputaciona moć
  160

  Podrazumevano Re: ОСЈЕЧКА ВЕЗА У СРПСКОМ ПРАВОСУЂУ

  vidim nesto mi spominjete Osijek...ukratko o cemu se tu radi...

 17. #17
  Buduća legenda 27E (avatar)
  Učlanjen
  09.02.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Mirijevo2
  Poruke
  46.246
  Tekstova u blogu
  8
  Reputaciona moć
  661

  Podrazumevano Re: ОСЈЕЧКА ВЕЗА У СРПСКОМ ПРАВОСУЂУ

  evo nama malo demokratske samokritike,
  kao na sastanku rezimskog gradskog/opstinskog odbora
  dokle god pucaju puske na ljubinom grobu nemci nece proci,
  a kad prestanu znajte da na ljubinom gobu nema vise zivih proletera

 18. #18
  Iskusan drbob (avatar)
  Učlanjen
  14.07.2006.
  Pol
  muški
  Lokacija
  свемирски престо
  Poruke
  6.104
  Tekstova u blogu
  92
  Reputaciona moć
  115

  Podrazumevano Re: ОСЈЕЧКА ВЕЗА У СРПСКОМ ПРАВОСУЂУ

  Da li se na krst pise samo istina???
  Da li je sve istina sto cujete na i sa nacionalnih medija???
  Zasto drugi koji ne pripadaju ni jednoj grupaciji ne govore istinu,vec samo vase stranacki obojeni mediji???
  Cijom glavom vi razmisljate???
  ПОМОЗИ СЕБИ ДА БИХ ТИ И ЈА ПОМОГАО.

 19. #19
  Početnik
  Učlanjen
  25.10.2008.
  Pol
  muški
  Poruke
  10
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: ОСЈЕЧКА ВЕЗА У СРПСКОМ ПРАВОСУЂУ

  Citat Original postavio Dača Niš Pogledaj poruku
  Slušaj, nezgodni su mnogo ti iz Osijeka..
  ...jes vala...

 20. #20
  Ističe se
  Učlanjen
  30.07.2008.
  Lokacija
  Beograd, Vračar
  Poruke
  2.135
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: ОСЈЕЧКА ВЕЗА У СРПСКОМ ПРАВОСУЂУ

  Citat Original postavio drbob Pogledaj poruku
  Da li se na krst pise samo istina???
  Da li je sve istina sto cujete na i sa nacionalnih medija???
  Zasto drugi koji ne pripadaju ni jednoj grupaciji ne govore istinu,vec samo vase stranacki obojeni mediji???
  Cijom glavom vi razmisljate???
  Tominom i šekijevom sigurno ne

 21. #21
  Veoma poznat
  Učlanjen
  01.05.2007.
  Pol
  ženski
  Poruke
  12.187
  Reputaciona moć
  160

  Podrazumevano Re: ОСЈЕЧКА ВЕЗА У СРПСКОМ ПРАВОСУЂУ

  Citat Original postavio Dača Niš Pogledaj poruku
  Slušaj, nezgodni su mnogo ti iz Osijeka..
  nego dasta, vidi se i po meni

 22. #22
  Reg nije na forumu
  је констернирана због прескордиције
  Buduća legenda Reg (avatar)
  Učlanjen
  27.07.2007.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  tamo gde je gradonačelnik sramota grada
  Poruke
  25.449
  Reputaciona moć
  714

  Podrazumevano Re: Осјечка веза у српском правосуђу

  Mislim da problem srpskog pravosuđa nije nečije poreklo, već to što sudstvo nikada nije bilo, a nije ni sada autonomno od politike, što se na mesto predsednika najviših sudskih instanci dovode ljudi (žene) nesposobni da upotrebe padeže i osmisle suvislu rečenicu, a o presudama da ne govorimo, odnosno u tome što umesto sudija političari donose presude. Izuzetak je možda Specijalni sud.

  Ne znam da li je neko od vas imao prilike da sluša bilo koje izlaganje g-dje Petrović-Škero. Ako jeste, jasno mu je o čemu govorim.

 23. #23
  Veoma poznat
  Učlanjen
  01.05.2007.
  Pol
  ženski
  Poruke
  12.187
  Reputaciona moć
  160

  Podrazumevano Re: Осјечка веза у српском правосуђу

  Citat Original postavio Registra. Pogledaj poruku
  Mislim da problem srpskog pravosuđa nije nečije poreklo, već to što sudstvo nikada nije bilo, a nije ni sada autonomno od politike, što se na mesto predsednika najviših sudskih instanci dovode ljudi (žene) nesposobni da upotrebe padeže i osmisle suvislu rečenicu, a o presudama da ne govorimo, odnosno u tome što umesto sudija političari donose presude. Izuzetak je možda Specijalni sud.

  Ne znam da li je neko od vas imao prilike da sluša bilo koje izlaganje g-dje Petrović-Škero. Ako jeste, jasno mu je o čemu govorim.
  veci dio napisanoga vrijedi i za RH

 24. #24
  Elita Marty Misterija (avatar)
  Učlanjen
  14.02.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Србиново (Загреб) Србија
  Poruke
  22.455
  Tekstova u blogu
  1
  Reputaciona moć
  273

  Podrazumevano Re: Осјечка веза у српском правосуђу

  Citat Original postavio drbob Pogledaj poruku
  "Брачни пар Синиша и Невенка Важић из Осјека, држављани Хрватске, стално запослени као представници највиших судских власти у Србији, данас потпуно господаре овом институцијом. Каква је веза између супруге бившег министра правде Стојковића и Виде Петровић-Шкеро? Кога је „заступала” Наташа Кандић и шта са тим има Вида Петровић-Шкеро? "

  Srbijo kuda sve ovo vodi?
  Шта би са овим успехом владе?
  “Mors tua, vita mea”

 25. #25
  Primećen član Parsifal (avatar)
  Učlanjen
  08.04.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Kažu da se zove Srbija
  Poruke
  998
  Reputaciona moć
  57

  Podrazumevano Re: Осјечка веза у српском правосуђу

  Delirium tremens
  Pogledajte sa kog sajta je prepisao tekst:
  http://www.google.com/search?q=%22%D...client=firefox
  Jednog lažljivog i krajnje neprofesionalno dizajniranog sajta.
  Сајт Петра Милатовића-Острошког који живи у (колко се сећам) Немачкој, само је пренео текст из "Таблоида" Милована Бркића.

  Одавно већ није тајна да су Хрвати доласком ДОС-а преузели сву власт у Србији и на чело државе поставили србомрсца Бориса Францетића. Интересанто је да Хрватима у окупацији и уништењу Србије са нескривеним задовољством (или мржњом) помажу "српске избеглице из Хрватске", због којих је та иста Србија годинама крварила и гинула.

  Синиша и Невенка Важић само потврђују већ виђено.

Slične teme

 1. Odgovora: 43
  Poslednja poruka: 30.03.2009., 22:47
 2. Odgovora: 4
  Poslednja poruka: 06.09.2008., 01:55
 3. Odgovora: 24
  Poslednja poruka: 19.11.2007., 15:39
 4. Odgovora: 54
  Poslednja poruka: 10.11.2007., 03:35
 5. Odgovora: 5
  Poslednja poruka: 30.11.2006., 10:28

Pravila za slanje poruka

 • Ne možete kreirati novu temu
 • Ne možete poslati odgovor
 • Ne možete dodati priloge
 • Ne možete prepraviti svoju poruku
 •