Да вас нико не превари
Strana 1 od 2 12 PoslednjaPoslednja
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 29

Tema: Да вас нико не превари

 1. #1
  Elita Marty Misterija (avatar)
  Učlanjen
  14.02.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Србиново (Загреб) Србија
  Poruke
  22.455
  Tekstova u blogu
  1
  Reputaciona moć
  273

  Podrazumevano Да вас нико не превари

  Помаже Бог!

  Тражећи по интернету податке о сектама, нашао сам ове веома поучне емисије на "Светигори", које су сачуване у мп3 формату.
  Послушао сам прву емисију, и веома ми се допала, па их стога све постирам.

  Да вас нико не превари

  Емисија о штетном и погубном дјеловању секти, тоталитарних покрета, псиохоорганизацијама и комерцијалним култовима. Савјети стручњака и аутентичне исповијести жртава.

  http://www.svetigora.com/taxonomy/term/116

  Да вас нико не превари I
  59:36 минута (8.54 МБ)

  Емисија о штетном и погубном дјеловању секти, тоталитарних покрета, псиохо организацијама и комерцијалним култовима. Савјети стручњака и аутентичне исповијести жртава. У првој уводној емисији са аутором и водитељем ове емисије сектологом Слађаном Миаљевићем разговарала новинар Сања Лубардић.

  http://www.svetigora.com/audio/download/3223/

  Да вас нико не превари II
  46:08 минута (7.92 МБ)

  У другој емисији о сектама говори се о савременим сектама и њиховој општој подјели. Указујемо на проблематику пандемијских размјера, прозивамо одговорне да нешто предузму и дајемо једно краће аутентично свједочење. Кроз свједочење једне младе дјевојке види се проблем три генерације, а све због лаковјерности и вјерске необразованости.

  http://www.svetigora.com/audio/download/3267/

  Да вас нико не превари III
  47:21 минута (6.78 МБ)

  "Ко се чува и Бог га чува" Мунова унификациона црква код нас и њене маска организације као што је на примјер "Професорска конференција за мир у свијету" која се бави и размјеном студената.

  http://www.svetigora.com/audio/download/3290/

  Да вас нико не превари IV
  52:44 минута (18.14 МБ)

  У 4. емисији говоримо и објашњавамо појмове из теологије, социологије и права као што су: плурализам, секуларизам, слобода, људска права, толеранција, верске слободе, насиље, правни поредак и секте, сектне организације кроз конвенцију о правима детета, либертицид итд. а, које секте објашњавају на свој преваран начин.

  http://www.svetigora.com/audio/download/3318/

  Да вас нико не превари V
  50:14 минута (7.2 МБ)

  У 5. емисији "да вас нико не превари" говоримо о псеудохришћанским сектама. Дајемо хронолошки преглед настанка савремених организација сектног типа. У сведочењу жртава имамо сведочанство како нас вуци у јагњећој кожи могу врбовати и у православном храму и повести на пут без повратка. У поукама дајемо савете како се треба понашати према бившем припаднику секте.

  http://www.svetigora.com/audio/download/3354/

  Да вас нико не превари VI
  52:06 минута (7.46 МБ)

  У шестој емисији говоримо о техникама контроле ума, јер многе секте користе најсавршеније методе за "испирање мозга". Отворићемо тему о далекоисточним сектама јер многе псеудо будо - хиндуистичке секте као и психо култови користе поменуте технике. Наравно имамо и адекватну исповест жртава, бивши припадник секте ТМ (Трансцедентална медитација) сведочи шта му се све дешавало после само једне године медитирања.

  http://www.svetigora.com/audio/download/3380/

  Да вас нико не превари VII
  74:15 минута (10.64 МБ)

  У овој емисији говоримо о религији Хиндуизму и хиндуистичким вероисповестима разним јогама и јогистичким учењима које су се прошириле светом. Нудећи своја разноразна учења, методе, технике и радње, која на нашем поднебљу недају баш најбоље резултате, чак у многим случајевима и врло негативне, а што се кроз данашњу исповест може и чути.

  http://www.svetigora.com/audio/download/3422/

  Да вас нико не превари VIII
  47:59 минута (6.87 МБ)

  У осмој емисији говоримо и даље о далеком истоку и појашњавамо гуру покрете који су преплавили свијет. Са великим бројем података и информација разоткривамо преварни рад далекоисточних гуруа, хиндуистичких мисионара. Наравно кроз исповијест жртава и видимо колико су њихове науке нама апсолутно стране.

  http://www.svetigora.com/audio/download/3454/

  Да вас нико не превари IX
  52:57 минута (7.58 МБ)

  У деветој емисији говоримо о преварном и деструктивном учинку медитација и мантри које се користе у савременим сектама и гуру - покретима.

  http://www.svetigora.com/audio/download/3501/

  Да вас нико не превари X
  53:26 минута (7.65 МБ)

  У десетој емисији говоримо и разоткривамо преварна учења синкретистичких секти, а које су поставиле основ савременог секташтва.

  http://www.svetigora.com/audio/download/3539/

  Да вас нико не превари XI
  67:37 минута (9.69 МБ)

  У једанаестој емисији говоримо о деструктивном деловању синкретистичких секти и њиховој тоталитарности, као и борби многих држава у сузбијању те савремене пошасти.

  http://www.svetigora.com/audio/download/3618/

  Да вас нико не превари XII
  49:15 минута (8.46 МБ)

  У овој емисији говоримо о синкретистичким сектама и тумачећи њихов рад откривамо врло висок степен деструктивности и тоталитарности чак до нивоа тероризма, наравно дајемо и информације како се поједине земље у свету боре против тих негативних појава.

  http://www.svetigora.com/audio/download/3657/

  Да вас нико не превари XIII
  64:43 минута (11.6 МБ)

  У 13. емисији гост нам је господин Зоран Луковић, сектолог, главни инспектор МУП-а Србије, председник НВО ЦАС и члан ФЕКРИСА. Говоримо о европским и балканским искуствима о проблематици секти.

  http://www.svetigora.com/audio/download/3690/

  Да вас нико не превари XIV
  31:37 минута (11.3 МБ)

  Од ове емисије отварамо серију емисија на тему сатанизам. Сатанизам је у протеклих 100 година успео да се подигне на ниво философског правца, нове културолошке матрице до нове субкултуре. Савремени сатанизам у разним појавним облицима гута људске животе и погубљује људске душе у невероватним количинама, бројке су више него застрашујуће!

  http://www.svetigora.com/audio/download/3736/

  Да вас нико не превари XV
  43:28 минута (9.73 МБ)

  У 15. емисији говоримо о савременом сатанизму и објашњавамо појмове који га карактеришу и дајемо објашњење карактеристичног понашања поколоника сатанизма те на тај начин објашњавамо како их је најлакше препознати.

  http://www.svetigora.com/audio/download/3800/

  Да вас нико не превари XVI
  47:39 минута (6.83 МБ)

  У овој емисији износимо подаке кроз какве се све видове нуди савремени сатанизам, и која је генерација погођена и захваћена којим видом сатанизма.

  http://www.svetigora.com/audio/download/3830/

  Да вас нико не превари XVII
  34:58 минута (6.28 МБ)

  У овој емисији смо описали узрастање, сазријевање, живот и рад највећег сатанисте 20 вијека, једном ријечју дали смо и његов психо профил, а да би на најбољи могући начин показали колико је то изопачен ум, и да из таквог ума ништа добро није могло да се изроди.

  http://www.svetigora.com/audio/download/3894/
  “Mors tua, vita mea” 2. #2
  Elita Marty Misterija (avatar)
  Učlanjen
  14.02.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Србиново (Загреб) Србија
  Poruke
  22.455
  Tekstova u blogu
  1
  Reputaciona moć
  273

  Podrazumevano Re: Да вас нико не превари

  Да вас нико не превари XVIII
  57:51 минута (10.42 МБ)

  У овој емисији говоримо о деструктивним и изопаченим учењима и поукама које се могу наћи у књигама Алистера Кроулија и других водећих теоретичара и учитеља сатанизма. Дајемо приказ морбидних ритуала, до каквих негативних поступака и стања свијести доводе ти ритуали. О начину изласка односно лијечења жртава сатанистичких секти.

  http://www.svetigora.com/audio/download/3949/

  Да вас нико не превари XIX
  50:02 минута (9.06 МБ)

  Гост емисије је сектолог мр Богдан Тодоров уредник првог антисекташког часописа "Београдски дијалог". Дао је преглед ширења сектних организација у бившој СФРЈ, затим у СРЈ и СЦГ и њиховом глобалном ширењу.

  http://www.svetigora.com/audio/download/3979/

  Да вас нико не превари XX
  38:08 минута (6.55 МБ)

  У 20. емисији говоримо о магији и окултизму, дајући историјски преглед. Наравно, са упозорењима да се људи не упуштају у експериментисање са њиховим техникама, методама и обредима.

  http://www.svetigora.com/audio/download/4010/

  Да вас нико не превари XXI
  47:56 минута (8.49 МБ)

  У 21. емисији говоримо о магији и мистици и њиховим учењима обредима и ритуалима. Разјашњавајући одређене појмове као што су: Херметизам, Алхемија, Кабала, Астрологија, Екстрасенс правци и спиритизам дајемо и неколико примјера преваре од стране "бјелих магова", као поуку "Да вас нико не превари".

  http://www.svetigora.com/audio/download/4048/

  Да вас нико не превари XXII
  45:34 минута (16.37 МБ)

  У 22. другој емисији "Да вас нико не превари" говоримо о погубном утицају, вјеровању и практиковању окултно магијских техника, метода обреда и ритуала. Дајемо примјере о маскама иза којих се крију лажни пророци, видовњаци, екстра сенси...

  http://www.svetigora.com/audio/download/4087/

  Да вас нико не превари XXIII
  37:59 минута (6.66 МБ)

  У 23. емисији "Да вас нико не превари" износимо поуке и савjете светих отаца и великих учитеља Цркве о магији, окултизму, врачању, гатању, прорицању...

  http://www.svetigora.com/audio/download/4115/

  Да вас нико не превари XXIV
  49:05 минута (8.62 МБ)

  У 24. емисији говоримо о комерцијалним сектама и компанијама које користе секташке методе врбовања и заштите својих интеса. Као и о МЛМ (Мулти левел маркетинг) систему стицања енормних средстава, а преваром и злупотребом продаваца и купаца.

  http://www.svetigora.com/audio/download/4146/

  Да вас нико не превари XXV
  40:49 минута (7.14 МБ)

  У 25. емисији и даље говоримо о комерцијалним сектама. Износимо низ примјера из праксе о њиховом преварном и погубном дјеловању на све људе који су у контакту са њима.

  http://www.svetigora.com/audio/download/4181/

  Да вас нико не превари XXVI
  41:38 минута (7.27 МБ)

  У овој емисији говоримо и износимо чињенице о једној од најопаснијих секти уопште. Псеудохришћанској секти "Јеховини свједоци".

  http://www.svetigora.com/audio/download/4272/

  Да вас нико не превари XXVII
  41:38 минута (7.28 МБ)

  У овој емисији говоримо о негативностима које шире далекоисточни гуру Саи Баба и његови следбеници кроз своју организацију која је регистрована у преко 100 земаља у свијету.

  http://www.svetigora.com/audio/download/4300/

  Да вас нико не превари XXVIII
  37:57 минута (6.67 МБ)

  У овој емисији говоримо о синкретистичкој секти "Бјела гностичка црква", када је настала, када је и како дошла код нас и какве негативне последице изазива.

  http://www.svetigora.com/audio/download/4338/

  Свако вам добро!
  “Mors tua, vita mea”

 3. #3
  gost 4554 nije na forumu
  На тебе се, Господе, поуздах, да се не постидим до века
  Buduća legenda
  Učlanjen
  12.10.2003.
  Pol
  muški
  Poruke
  39.112
  Tekstova u blogu
  2
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Да вас нико не превари

  Svaka čast brate! ovo je trebalo i ranije postaviti...

 4. #4
  Elita Marty Misterija (avatar)
  Učlanjen
  14.02.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Србиново (Загреб) Србија
  Poruke
  22.455
  Tekstova u blogu
  1
  Reputaciona moć
  273

  Podrazumevano Re: Да вас нико не превари

  Част Богу и Митрополиту Амфилохију Брате...
  Одличан серијал!
  “Mors tua, vita mea”

 5. #5
  Aktivan član Almsivi (avatar)
  Učlanjen
  29.09.2006.
  Pol
  muški
  Poruke
  1.218
  Tekstova u blogu
  1
  Reputaciona moć
  53

  Podrazumevano Re: Да вас нико не превари

  Ovo samo indukuje strah i borbu protiv sektasa, dok nijednog sektasa nemogu videti ni u kanalizaciji....
  To su normalni ljudi, rec SEKTA je izraz za manipulaciju.. da bi se medjusobno sukobile razlicite
  verske zajednice...

  Borba protiv magle...

  Radije se koncentrisite na toleranciju, i pokusaj razumevanja drugih ljudi. Pokusaj razumevanja, ne
  diskredicije...
  ___________________________________

 6. #6
  Aktivan član Almsivi (avatar)
  Učlanjen
  29.09.2006.
  Pol
  muški
  Poruke
  1.218
  Tekstova u blogu
  1
  Reputaciona moć
  53

  Podrazumevano Re: Да вас нико не превари

  ................................
  Poslednji put ažurirao/la Almsivi : 15.10.2008. u 17:24 Razlog: DUPLA
  ___________________________________

 7. #7
  Aktivan član
  Učlanjen
  09.08.2008.
  Pol
  muški
  Poruke
  1.468
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Да вас нико не превари

  ja mislim da ovde ima i suvishe materjala koji shiri netrpeljivost i netoleranciju

  tako da

  lock

 8. #8
  Primećen član kuku lele (avatar)
  Učlanjen
  11.10.2008.
  Pol
  muški
  Poruke
  793
  Reputaciona moć
  41

  Podrazumevano Re: Да вас нико не превари

  Leo baš si se lepo zakamuflirao kako i priliči pravom jezuiti, prvo si bio fratar a sada glumiš nekog pravoslavca srbina koji se bori protiv sekti koje su manje više deo ekumenističke porodice kojoj pripadate ti i EREMITA. Nemoj po svojima, udri zilote!

 9. #9
  Zainteresovan član InQuisitive (avatar)
  Učlanjen
  28.01.2007.
  Pol
  muški
  Poruke
  185
  Tekstova u blogu
  3
  Reputaciona moć
  41

  Podrazumevano Re: Да вас нико не превари

  Citat Original postavio Almsivi Pogledaj poruku
  Ovo samo indukuje strah i borbu protiv sektasa, dok nijednog sektasa nemogu videti ni u kanalizaciji....
  To su normalni ljudi, rec SEKTA je izraz za manipulaciju.. da bi se medjusobno sukobile razlicite
  verske zajednice...

  Borba protiv magle...
  Pravo zboris.

  Isto kao sto americka vlada koristi terorizam(borba protiv magle).

  Trebate zajednickog neprijatelja da bi mogli masu drzati na okupu - ako mislite da je ovo s*nje sto pisem, samo procitajte istoriju, vidjecete shemu koja se ponavlja, > jedinstvo pred zajednickim neprijateljem - kada je neprijatelj porazen - zdruzenici se raspadaju <, ne morate da trazite daleko ima i u nasoj istoriji. Stoga konstantno izmisljaju nove neprijatelje, sovjeti, teroristi, sekte, nacionalizam...

  Edit: sad sam slusao, vidim da je ovo namenjeno ljudima koji su veoma niske svesti, i koji su ekstremno verski indoktrinisani, koristi strasne i nepoznate reci da bi zaplasio iste, da ne bi istrazivali za sebe...prisetio sam se svojih casova veronauke....da vas niko ne prevari....kakva ironija
  Poslednji put ažurirao/la InQuisitive : 15.10.2008. u 22:25

 10. #10
  Elita Šakal (avatar)
  Učlanjen
  12.04.2004.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Palata Pravde
  Poruke
  17.374
  Reputaciona moć
  244

  Podrazumevano Re: Да вас нико не превари

  Citat Original postavio kuku lele Pogledaj poruku
  Kukuuuuuuu nemoj molim teeeeeeeeeeee

  Postradati od Tasinih jezujita za svakog Srbina pravoslavca terba da bude ponos i dika

  Ali ipak bolje kada razmislim možda bi se i branio, ali onda kuku tebi i lele Mitke miteseru
  Hm, hoćeš li biti ljubazan pa da mi objasniš šta ti ovo (boldovano) znači?

 11. #11
  Primećen član kuku lele (avatar)
  Učlanjen
  11.10.2008.
  Pol
  muški
  Poruke
  793
  Reputaciona moć
  41

  Podrazumevano Re: Да вас нико не превари

  [QUOTE=analiticar;7804825]Pravo zboriš...

  A ti pilence, kojim se povodom ti javljaš? Da nisi i ti poklonik Tanaska Jeftonovatorevića?

 12. #12
  Primećen član kuku lele (avatar)
  Učlanjen
  11.10.2008.
  Pol
  muški
  Poruke
  793
  Reputaciona moć
  41

  Podrazumevano Re: Да вас нико не превари

  Citat Original postavio Šakal Pogledaj poruku
  Hm, hoćeš li biti ljubazan pa da mi objasniš šta ti ovo (boldovano) znači?
  To je opis veoma dosadne pojave na licu tinejdžera, od koje se oslobađa pritiskom dva nokta, kada beličasi crvić dosade jednostavno ispadne.

 13. #13
  Zainteresovan član
  Učlanjen
  06.10.2008.
  Lokacija
  Austro-Montenegro
  Poruke
  182
  Tekstova u blogu
  8
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Да вас нико не превари

  Pa već ste prevareni... i to svi do jednoga...

 14. #14
  Elita Šakal (avatar)
  Učlanjen
  12.04.2004.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Palata Pravde
  Poruke
  17.374
  Reputaciona moć
  244

  Podrazumevano Re: Да вас нико не превари

  Citat Original postavio kuku lele Pogledaj poruku
  To je opis veoma dosadne pojave na licu tinejdžera, od koje se oslbađa pritisko dva nokta, kada beličasi crvić dosade jednostavno ispadne.
  Hm, jel? A mirishe na žuti karton...

 15. #15
  Elita Marty Misterija (avatar)
  Učlanjen
  14.02.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Србиново (Загреб) Србија
  Poruke
  22.455
  Tekstova u blogu
  1
  Reputaciona moć
  273

  Podrazumevano Re: Да вас нико не превари

  Право, драго ми је да видим, да су се неки осетили прозваним, и да пљују по овој теми, значи да се плаше!

  Шта куку леле прича, немам појма, али сигурно да спамује тему, ништа нормално од њега!
  Иначе, ова тема није да некога вређа, него да се Срби упознају са деловањем, неких заједница, које су стране нашем терену и које су дошле за време комунизма, из ЦИА лаба..као шпијуни за "велику демократију"-у даљем тексту фашисте са запада!

  Значи, ако су неки који су се осетили прозваним, љути, нека не читају и ми Хришћани, имамо право уставом загарантовано, да износимо наше ставове!
  Хвала!
  Poslednji put ažurirao/la Marty Misterija : 16.10.2008. u 14:09
  “Mors tua, vita mea”

 16. #16
  Ističe se Влада из Београда (avatar)
  Učlanjen
  12.09.2008.
  Pol
  muški
  Poruke
  2.379
  Reputaciona moć
  59

  Podrazumevano Re: Да вас нико не превари

  Иначе, Светигора је раније издала серију од 7 књига у којој је обрађена на православни начин свака од група секти (коју сам још одавно купио) а које је приредио православни публициста Владимир Димитријевић, а издала је и друге књиге против секти не само Светигора већ и друге издавачке куће.

  Ево и зилоти се придружују борби против секти својим одељком "Црква и секте" са текстовима (нарочито против протестаната од којих су у Србији најбројнији Адвентисти (Суботари), Јеховини сведоци, Пентакосталци, Мормони, Баптисти, итд. у овим текстовима са наведеним цитатима из Светог писма се разбијају њихове заблуде.)

  http://www.pravoverje.com/Otpadnistvo/protiv_protestanata/index2.htm

 17. #17
  gost 4554 nije na forumu
  На тебе се, Господе, поуздах, да се не постидим до века
  Buduća legenda
  Učlanjen
  12.10.2003.
  Pol
  muški
  Poruke
  39.112
  Tekstova u blogu
  2
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Да вас нико не превари

  Citat Original postavio Влада из Београда Pogledaj poruku
  Иначе, Светигора је раније издала серију од 7 књига у којој је обрађена на православни начин свака од група секти (коју сам још одавно купио) а које је приредио православни публициста Владимир Димитријевић, а издала је и друге књиге против секти не само Светигора већ и друге издавачке куће.

  Ево и зилоти се придружују борби против секти својим одељком "Црква и секте" са текстовима (нарочито против протестаната од којих су у Србији најбројнији Адвентисти (Суботари), Јеховини сведоци, Пентакосталци, Мормони, Баптисти, итд. у овим текстовима са наведеним цитатима из Светог писма се разбијају њихове заблуде.)

  http://www.pravoverje.com/Otpadnistvo/protiv_protestanata/index2.htm
  Da li je profesor Dimitrijević i Vas obradio?

 18. #18
  Zainteresovan član CauchemarStefan (avatar)
  Učlanjen
  14.02.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Transilvanija
  Poruke
  208
  Reputaciona moć
  38

  Podrazumevano Re: Да вас нико не превари

  Citat Original postavio Leo Magnus Pogledaj poruku
  Помаже Бог!
  Да вас нико не превари XIII
  64:43 минута (11.6 МБ)

  У 13. емисији гост нам је господин Зоран Луковић, сектолог, главни инспектор МУП-а Србије, председник НВО ЦАС и члан ФЕКРИСА. Говоримо о европским и балканским искуствима о проблематици секти.

  http://www.svetigora.com/audio/download/3690/
  Istom tom inspektoru su knjige o Drakuli i crno-crveni nameštaj dovoljni da se utvrdi da li je neko sektaš ili nije. To valjda dovoljno govori o njegovoj kompetentnosti.

  - Osumnjičeni je improvizovao ono što je pročitao, jer smo pronašli, između ostalog, knjige o grofu Drakuli, koji je odsecao ljudima ruke, noge i glavu, baš kao što je to i Danijel J. uradio.

  http://www.danas.co.yu/20070907/hronika2.html

  Policija je u garažnom delu pronašla i jednu ritualnu prostoriju sa satanističkim oltarom i komadom nameštaja crveno-crne boje, koja je boja satanizma.
  http://www.blic.co.yu/temadana.php?id=12169

 19. #19
  Elita Marty Misterija (avatar)
  Učlanjen
  14.02.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Србиново (Загреб) Србија
  Poruke
  22.455
  Tekstova u blogu
  1
  Reputaciona moć
  273

  Podrazumevano Re: Да вас нико не превари

  Ја сам имао прилике да разговарам, са неким људима, који су били у неким сектама...тада још, слава Богу, данас нису....људи да знате њихове патње и муке, многи нису смели да напусте секте...из разних разлога, уцена и сл...неки људи су били класично демоноимани...то је ужас, спектар секти је невероватан....неки секташи држе, по две три организације(секте)....благи ужас...знам да није "демократски" али апелујем на вас да се пазите..нису ни мало наивни!
  “Mors tua, vita mea”

 20. #20
  Zainteresovan član illija (avatar)
  Učlanjen
  19.09.2008.
  Pol
  muški
  Poruke
  261
  Reputaciona moć
  36

  Podrazumevano Re: Да вас нико не превари

  Овде ми Хришћани имамо право да кажемо своје мишљење а на другим местима од твог мишљења немож ваздух да се узме. И ја сам против секти и против сатаниста а и против оних који саслужују са секташима, сатанистима, јеретицима , екуменистима,. камберцима, зизијулашчићима.. ако се неко осетио прозваним стварно се извињавам ја см то мислио на оне који то раде, јер ми хришћани овде можемо јасно да изразимо бунт против секти . Дакле СЕКТЕ ми хришћани .

 21. #21
  gost 4554 nije na forumu
  На тебе се, Господе, поуздах, да се не постидим до века
  Buduća legenda
  Učlanjen
  12.10.2003.
  Pol
  muški
  Poruke
  39.112
  Tekstova u blogu
  2
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Да вас нико не превари

  Citat Original postavio illija Pogledaj poruku
  Овде ми Хришћани имамо право да кажемо своје мишљење а на другим местима од твог мишљења немож ваздух да се узме. И ја сам против секти и против сатаниста а и против оних који саслужују са секташима, сатанистима, јеретицима , екуменистима,. камберцима, зизијулашчићима.. ако се неко осетио прозваним стварно се извињавам ја см то мислио на оне који то раде, јер ми хришћани овде можемо јасно да изразимо бунт против секти . Дакле СЕКТЕ ми хришћани .
  Ali i vi ziloti ste takođe sekta, kužiš?

 22. #22
  Iskusan
  Učlanjen
  21.06.2008.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  Beograd
  Poruke
  5.460
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Да вас нико не превари

  Citat Original postavio illija Pogledaj poruku
  Овде ми Хришћани имамо право да кажемо своје мишљење а на другим местима од твог мишљења немож ваздух да се узме. И ја сам против секти и против сатаниста а и против оних који саслужују са секташима, сатанистима, јеретицима , екуменистима,. камберцима, зизијулашчићима.. ако се неко осетио прозваним стварно се извињавам ја см то мислио на оне који то раде, јер ми хришћани овде можемо јасно да изразимо бунт против секти . Дакле СЕКТЕ ми хришћани .
  Pa ziloti su sektasi...otpadnici od crkve..znaci prepoznao si se


  ----------------
  Now playing: Sade - King of Sorrow
  via FoxyTunes

 23. #23
  Zainteresovan član illija (avatar)
  Učlanjen
  19.09.2008.
  Pol
  muški
  Poruke
  261
  Reputaciona moć
  36

  Podrazumevano Re: Да вас нико не превари

  У складу са мојом хришћанском слободом овде, рекох шта имадох а ви господичнеа сте зизијулашчић одер вас

 24. #24
  Zainteresovan član illija (avatar)
  Učlanjen
  19.09.2008.
  Pol
  muški
  Poruke
  261
  Reputaciona moć
  36

  Podrazumevano Re: Да вас нико не превари

  Анекс тићу соколићу

 25. #25
  Ističe se Влада из Београда (avatar)
  Učlanjen
  12.09.2008.
  Pol
  muški
  Poruke
  2.379
  Reputaciona moć
  59

  Podrazumevano Re: Да вас нико не превари

  Citat Original postavio analiticar Pogledaj poruku
  Da li je profesor Dimitrijević i Vas obradio?
  Не, он је наш симпатизер. Он пише као скоро прави зилот и бори се против новотарија и паписта у СПЦ због чега често владике и неће да му дају благослов за неке књиге па их издаје о свом трошку као што су књиге "Црква и време", "Обнова или обмана" и друге, које можеш наћи овде http://www.svetosavlje.org/biblioteka/index.htm#teologija на сајту који држе свештеници СПЦ а ту можеш пронаћи и многе књиге и текстове против екуменизма за који се ти залажеш.
  Иначе, Димитријевић (за кога на своју срамоту ниси ни чуо а целе 90-те године је предавао у цркви Александара Невског у коју ти кажеш да идеш, а држи предавања често у Београду) је извртао каноне покушавајући да одбрани СПЦ од зилота али пошто није склон лагању као владика Атанасије само је још више заинтересовао људе за зилоте. Због тога му је зилот Евсевије 2001. године написао отворено писмо http://www.pravoverje.com/Otpadnistvo/Protiv%20ekumenista/Srpska%20Crkva%20i%20vreme%20apostasije.htm које би ти користило да прочиташ и упознаш се са канонима и истинским православљем.

  Иначе, због својег неслагања са владиком-пензионером Атанасијем (новотарцем и екуменистом) Владимир Димитријевић је добио отказ на место вероуитеља у Чачаку где је предавао веронауку скоро 15 година. Ето, такав је деспот и диктатор Атанасије. А друге владике новотарци-паписти-екуменисти воде са собом у цркву наоружане телохранитеље да их бране од народа.

  Ништа ти не знаш, мој Аналитичару. Информиши се мало.

Slične teme

 1. Нико није рекао нећу
  Autor Никола u forumu Politika
  Odgovora: 56
  Poslednja poruka: 30.10.2008., 00:09
 2. И НИКО ДА ПОХВАЛИ ЧОВЕКА ???!!!
  Autor eremita u forumu Politika
  Odgovora: 47
  Poslednja poruka: 03.06.2008., 18:16
 3. Odgovora: 39
  Poslednja poruka: 16.05.2008., 14:42
 4. Зашто се нико не буни.
  Autor simeon. u forumu Arhiva
  Odgovora: 69
  Poslednja poruka: 29.10.2003., 13:49

Pravila za slanje poruka

 • Ne možete kreirati novu temu
 • Ne možete poslati odgovor
 • Ne možete dodati priloge
 • Ne možete prepraviti svoju poruku
 •