Komunjare iz DS-a i SPS-a opet zajedno prvi put posle osme sednice!

Тихи

Starosedelac
Poruka
160.864
Lista DS-SPS u Prijepolju
12. oktobar 2008. | 00:33 | Izvor: B92
Prijepolje -- Na ponovljenim lokalnim izborima u Prijepolju 9. novembra, DS i SPS izlaze sa jedinstvenom listom. To je prva predizborna koalicija socijalista i demokrata.


http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2008&mm=10&dd=12&nav_category=11&nav_id=323164

tadicsloba.jpg


------------------------------

DS i SPS ponovo zajedno i ovo je verovatno uvod u ujedinjenje u jednu stranku

POCNIMO LJUBAV IZ POCETKA :hahaha:
 
Na srecu, posto su i jedni i drugi pobegli iz Titinog sinjela i posto ih, konsekventno tome, interesuje samo pljacka, potuci ce se oko plena pre ili kasnije.

Posto su u pitanju nemastoviti i primitivni ljudi, sasvim ocekujem da ce se i ti buduci obracuni odvijati po vec ustaljenim sablonima. Neko ce optuziti nekoga za nedoslednost i odstupanje od smernica koje je zacrtao drug Kard... ovaj, g-din Solana, i puci ce zvecka.

Jedva cekam!
 
raketa topolj sa dometom 10.000 km i neprimetnom za radare lansirana danas.
da damo kosovo rusima za rakete?

Неће бити...

Ruski predsednik i glavnokomandujući Dmitrij Medvedjev prisustvovao je u Severomorsku lansiranju pomorske balističke rakete „sinjeva“ (duga), koja je postavila novi rekord u daljini leta - 11.547 kilometara. Raketa je lansirana sa teškog nosača aviona „Admiral Kuznjecov“, sa kojeg je Medvedjev posmatrao lansiranje, da bi potom rekao: „Ovo je najbolji rezultat koji je ikada postignut. ‘Sinjeva’ je demonstrirala mogućnosti za budućnost. Ovakvu dužinu leta niko dosad nije postigao“.
 

Back
Top