Маргина, илегала, заветрина
Strana 1 od 2 12 PoslednjaPoslednja
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 42

Tema: Маргина, илегала, заветрина

 1. #1
  Iskusan Duh Sekire (avatar)
  Učlanjen
  27.06.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  斧神
  Poruke
  6.638
  Tekstova u blogu
  19
  Reputaciona moć
  112

  Podrazumevano Маргина, илегала, заветрина

  Време је да признамо истину једни другима. Поражени смо на изборима, а од оних типичних заклињања „бићемо жестока опозиција“ убрзо се показало да нема ништа. Питање је има ли О од опозиције у Србији. Стога је потребно да ставимо прст на чело ми, које Дјук углавном исправно класификује одредницом патриоте, антиглобалисти и русофили.
  Сведоци смо свеопште офанзиве режима, што се види у покушају да се заузму баш сви битни медији, полицијској бруталности, новим појављивањем спискова неподобних и можда опасним потхрањивањем сепаратизма на северу. Али, видећемо да је главна снага режима слабост опозиције.
  Србија је изложена серији спољнополитичких и економских пораза. Истини за вољу, коначни долазак Италијана у Крагујевац је један успех власти. Један и једини. Показало се да они нису у стању да поново преговарају о цени НИС-а, битне приватизације се отказују, питање је шта ће бити са иницијативом о томе да ли је сецесија Косова легална. Да и не говорим о обећањима датим народу, и њиховој цени. Тим обећањима су добили изборе. Овим поразима и тешкоћама Србије се не треба радовати, треба указати на одговорност власти. Али где, како и најзад којим контра-планом, право је питање!
  Мишљења сам да осим опасног играња са уставом на Северу Србије, српска опозиција и не треба много да се џилита. Нека их, нека владају. Нека испуне своја обећања, да их видимо... Најбоља је тактика сада оно што Кинези зову веи ву веи – делање кроз неделање. Нешто се ипак може, па и мора учинити.
  Рецимо да је позиција овог режима, и његова привидна снага, отприлике као она коју је имао Милошевић 1995. То је привидна снага, што су пораз режима на локалним изборима и касније демонстрације 1996/97 показали. Али касније се управо опозиција саплела на међусобним свађама. Зато је добро извршити диференцијацију раније. Мислим да је добро што су се одвојиле две странке од ранијих радикала. Ако већ постоје разлике у тактици, боље сад да дође до поделе него пред неке нове изборе. Али није потребна само страначка диференцијација, него идејно треба бити начисто са неким стварима. Зато је овај текст један мали предлог.
  Додаћу још да ситуација за глобалисте не иде добро на глобалном, ерго њиховом, нивоу. После агресије Грузије на Осетију видело са да једнополаран свет више не постоји. Све претње Русији показују се као тигар од папира. Садашња економска криза доводи у питање основне постулате (либералног) капитализма. Кина је најмање погођена, а они су отварањем и организацијом ОИ показали шта знају... Пре или касније, тај талас ће се осетити и овде, треба само бити спреман. А да бисмо били спремни, треба рашчистити нека питања.

  1. Власт и издаја – може ли се власт која је добила већину на изборима оптужити за издају?!? Посебно када су избори били скоро, и када су на њима расправљања кључна питања око којих су и даље поделе. Мислим да је народ (као демос, већина) рекао шта жели, који су му приоритети. Ту не мислим да је већина стала резолутно иза једне од екстремних подела на спектру, већ да је за једне гласала као за „мање зло“. Некаквим „освешћивањем“ не верујем да ће се много постићи, не будимо као чедисти. Изгледа да је неопходна доза прагматизма, а то је следеће питање.
  2. Прагматизам или тврда линија – шта је од та два делотворније? Колико је практично инсистирати на проблемима које доноси потписивање ССП, кад и Русија каже да је тај „споразум“ добар за Србију?! Већина је гласала гледајући оно што нуди „бољи живот“, и сада треба видети како им то ова власт омогућава. Шта се постиже сталним опструкцијама, осим изговор власти за нерад и неуспешност!? Но, прагматизам не значи напуштање основних ставова и начела или неку аутоцензуру. Зато треба видети шта ћемо са „политичком коректношћу“.
  3. Политичка коректност – да ли ћемо им дозволити да нас цензуришу? Да ли ћемо нешто говорити и радити ограничавајући се тиме што „они могу да кажу“... Они могу да кажу било шта. Могу да конструишу тако што ће убацити своје људе, и то стално и раде. Треба ли због тога неке теме избегавати? Или она њихова флоскула „тамо се дозвољава“... па шта ако се дозвољава?! У њиховој Америци се дозвољавају буквално свакакви ставови. Ми треба њих да нападамо због недостатка демократије, како у једноумљу између њих, тако и у покушајима да се Србији наметне тоталитаризам, што јесте проблем. Но, то што треба допустити исказивање сваког става, не значи да је сваки став исправан, и користан у нашој борби. Зато треба рашчистити са предрасудама, наравно дијалогом где ће свако изнети своје аргументе, или немање истих.
  4. Расне, верске и идеолошке предрасуде – о овоме се може, и треба, нашироко расправљати, но овде ћу изнети само неколико чињеница. Руси су практично једини моћан бели народ који није политички Запад. Последично, Руси су једини моћан бели народ који није против нас, који није признао “Kosova”. Огромна већина муслиманских земаља такође није признала “Kosova”, нити су раније подржавали западну политику према Србији (осим у великој мери током рата у Босни, али тај рат је завршен пре 13 година). Ма шта мислили о комунистима, и ма колико неки хтели да сваког ко има неке леве идеје прогласе за „комуњару“ - Моралес, Чавез & Со. су најдоследнији антиглобалисти данас. Они су и једини прави левичари. Такође имају одличне односе са Русијом, а многи овдашњи национални антиглобалисти их веома цене. Најзад, најбитнија чињеница – нема вечних непријатеља, као ни вечних савезника. Срби су платили високу цену тој заблуди – Србија није морала да стане против Немаца 27. марта 1941.
  5. Економски систем – колико му се уопште посвећује пажња? Осим повремених изјава аналитичара о „доминацији неолибералног модела“ не видим да се тиме неко озбиљније бави. А и то са доминацијом неолиберализма је велико питање. Пре ће бити да у Србији нема никаквог система, односно да све зависи од воље партијских војски. Да је овде чисти либерализма не би било толико државних предузећа, не би се толико тактизирало око приватизација, нити би постојао појам „базна инфлација“, који говори о томе да је велики део цена под државном контролом. Ипак, либерализма има итекако у свом најгорем облику – тајкуни, олигарси, и остали бисМисмени раде шта хоће, као да је држава њихова. Они поседују добар део „политичке елите“. А „своје“ раднике третирају углавном као обичну стоку. Али шта се може урадити против тога? Пре коначног одговора треба разрешити класично питање левице и деснице.
  6. Левица и десница – колико ове поделе и даље имају смисла? Поменути Дјук је рекао, а многи радикали то проширили, да се свет данас дели на глобалисте и антиглобалисте. Или што би рекао Жан Мари: „У економској политици ја сам десничар, у социјалној левичар, у националној политици ја сам Француз.“ Колико онда има смисла инсистирати на томе како је све национално у Србији на десници? Како после истицати социјалне захтеве, бунити се против класичне десничарске политике или хвалити Чавезову борбу против Америке – тако испадамо смешни, зар не... У Летинској Америци је прави талас националне левице, и треба извући неке поуке. Или се можда подсетити где су се позиционирали Пашићеви радикали, барем у почетку.

  Ето тако, ово би биле неке теме за расправу. Па „нека цвета хиљаду цветова“... Али имајмо у виду шта је уследило после тога. Не, неће бити прогона типа „културне револуције“, али када све расправимо и одредимо неки мејнстрим националне опозиције, нека се не чуде они чији ставови ту постану бивши. Са друге стране, неће моћи да нам се било шта пришива, а проблеме ћемо дочекивати спремнији. Сместили су нас на маргину, донекле у илегалу. Али тај положај је истовремено и заветрина и мирна лука пред новим олујама.
  „Ko ne voli Dabić Rašu, popušio karu našu“ Kustendorf 2. #2
  Elita Strela (avatar)
  Učlanjen
  09.03.2005.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  Бели Град
  Poruke
  17.335
  Reputaciona moć
  0

  Arrow Re: Маргина, илегала, заветрина

  Душе, колико питања...

  Колико онда има смисла инсистирати на томе како је све национално у Србији на десници?
  Потпуно је бесмислено тврдити, да је све национално на десници, као што је бесмислена тврдња (која нас је у
  националном смислу скупо коштала) да су прави Срби искључиво православци.
  Уосталом, данас више и не постоји, у неком класичном смислу, подела на левицу и десницу, већ је главна подела
  на глобалисте и антиглобалисте.

 3. #3
  Iskusan Duh Sekire (avatar)
  Učlanjen
  27.06.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  斧神
  Poruke
  6.638
  Tekstova u blogu
  19
  Reputaciona moć
  112

  Podrazumevano Re: Маргина, илегала, заветрина

  Поздрав Стрело, хвала на доприносу теми.
  Мислим да баш на овом форуму, међу оним који су "на нашој страни" има исувише бесмислених подела. Зато сам одлучио да се са оваквом темом вратим.
  Доста сам ћутао, прво да не бих дискусијама јачао оне против којих сам, онда да им не би давао додатних разлога за сеирење. Међутим, мислим да је време да се неке ствари рашчисте.
  А баш на овом форуму има оних који хвале Путина, а после (или пре) падају у хистерију "против комуњара", чак постују неке Недићеве плакате... Томе се глобалисти с правом смеју. Па да се не би таква глупост качила свакоме ко је против атлантизма...
  „Ko ne voli Dabić Rašu, popušio karu našu“ Kustendorf

 4. #4
  Zaslužan član goxy (avatar)
  Učlanjen
  14.08.2003.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Milion kilometara od nigde...
  Poruke
  103.656
  Reputaciona moć
  3373

  Podrazumevano Re: Маргина, илегала, заветрина

  Citat Original postavio Duh Sekire Pogledaj poruku
  Поздрав Стрело, хвала на доприносу теми.
  Мислим да баш на овом форуму, међу оним који су "на нашој страни" има исувише бесмислених подела. Зато сам одлучио да се са оваквом темом вратим.
  Доста сам ћутао, прво да не бих дискусијама јачао оне против којих сам, онда да им не би давао додатних разлога за сеирење. Међутим, мислим да је време да се неке ствари рашчисте.
  А баш на овом форуму има оних који хвале Путина, а после (или пре) падају у хистерију "против комуњара", чак постују неке Недићеве плакате... Томе се глобалисти с правом смеју. Па да се не би таква глупост качила свакоме ко је против атлантизма...
  I ja sam na tvojoj strani
  Myles Bennett Dyson

 5. #5
  Elita Strela (avatar)
  Učlanjen
  09.03.2005.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  Бели Град
  Poruke
  17.335
  Reputaciona moć
  0

  Arrow Re: Маргина, илегала, заветрина

  А баш на овом форуму има оних који хвале Путина, а после (или пре) падају у хистерију "против комуњара", чак постују неке Недићеве плакате... Томе се глобалисти с правом смеју. Па да се не би таква глупост качила свакоме ко је против атлантизма...
  Тачно тако, али ја мислим, да кад кажу комуњаре (кажем и ја то понекад), мисле на Титове кадрове и 20-ти век,
  а забораваљу да живе у 21-ом веку...

 6. #6
  Legenda al bundy (avatar)
  Učlanjen
  09.01.2006.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Kod Marinca na ignore :(
  Poruke
  54.238
  Reputaciona moć
  1358

  Podrazumevano Re: Маргина, илегала, заветрина

  a ko smo to "MI" o kojima govori cenjeni autor teksta ?
  The Show Must Go On...

 7. #7
  Iskusan Duh Sekire (avatar)
  Učlanjen
  27.06.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  斧神
  Poruke
  6.638
  Tekstova u blogu
  19
  Reputaciona moć
  112

  Podrazumevano Re: Маргина, илегала, заветрина

  Браво!
  Баш је у томе поента...
  Па глобалисти у Србији су баш у прошлом веку, тачније у "деведесетим" када је овде вођена погрешна "национална" политика, Русија је била на коленима, а Кина тек почињала да стиже Запад.
  И онда им генијалци међу патриотама праве још веће задовољство тако што су одлазе у још даљу прошлост...

  Иначе, није никаква тајна да је маса бивших (?) комуниста преузела либералистичко рухо, и то треба истицати. Зашто? Зато што они вуку и даље исти ментални склоп и једноумље, сада само имају друге господаре.
  Међутим, то не значи да је све било лоше у периоду 1945-1985 или да је све у комунизму лоше, а најмање да је сваки (бивши?) комуниста, или неко ко је левичар лош - ако је тако онда је лош Путин који је био КГБ, и изјавио је како је распад Совјетског Савеза најгора катастрофа.
  „Ko ne voli Dabić Rašu, popušio karu našu“ Kustendorf

 8. #8
  Zaslužan član goxy (avatar)
  Učlanjen
  14.08.2003.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Milion kilometara od nigde...
  Poruke
  103.656
  Reputaciona moć
  3373

  Podrazumevano Re: Маргина, илегала, заветрина

  Ma nek cveta iljadu cvetova što reče onaj, onaj crveni...Iz kine...Pomozi Duše.
  Myles Bennett Dyson

 9. #9
  Iskusan Duh Sekire (avatar)
  Učlanjen
  27.06.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  斧神
  Poruke
  6.638
  Tekstova u blogu
  19
  Reputaciona moć
  112

  Podrazumevano Re: Маргина, илегала, заветрина

  Citat Original postavio al bundy Pogledaj poruku
  a ko smo to "MI" o kojima govori cenjeni autor teksta ?
  Немаш фрке цењени читаоче, они на које се односи ће се сами препознати, а ако се не прпознају то је мој проблем.
  Рекао бих да те ова тема не занима
  „Ko ne voli Dabić Rašu, popušio karu našu“ Kustendorf

 10. #10
  Iskusan Duh Sekire (avatar)
  Učlanjen
  27.06.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  斧神
  Poruke
  6.638
  Tekstova u blogu
  19
  Reputaciona moć
  112

  Podrazumevano Re: Маргина, илегала, заветрина

  Citat Original postavio goxy Pogledaj poruku
  Ma nek cveta iljadu cvetova što reče onaj, onaj crveni...Iz kine...Pomozi Duše.
  Бог (Велики Маниту) ти помогао.
  Цветали су прво цветови, па је онда стигла косидба... Занимљива страница хисторије
  „Ko ne voli Dabić Rašu, popušio karu našu“ Kustendorf

 11. #11
  Legenda al bundy (avatar)
  Učlanjen
  09.01.2006.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Kod Marinca na ignore :(
  Poruke
  54.238
  Reputaciona moć
  1358

  Podrazumevano Re: Маргина, илегала, заветрина

  ma naprotiv bas mi je zanimljiva ,ali ne znam koliko ce tvoj pokusaj prosvecenja imati odjeka na ciljnu grupu , mislim navike su to
  The Show Must Go On...

 12. #12
  Iskusan Duh Sekire (avatar)
  Učlanjen
  27.06.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  斧神
  Poruke
  6.638
  Tekstova u blogu
  19
  Reputaciona moć
  112

  Podrazumevano Re: Маргина, илегала, заветрина

  Можда ти је занимљива као посматрачу.
  Ја сам одвагао ко ће све да види - посматрачи, па и они који би да се убаце са мало спама

  Са друге стране, баш овде има у "циљној групи" много оних који праве елементарне грешке. Стога сам одлучио да тему (и овде) поставим. Поздрав!
  „Ko ne voli Dabić Rašu, popušio karu našu“ Kustendorf

 13. #13
  Zaslužan član goxy (avatar)
  Učlanjen
  14.08.2003.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Milion kilometara od nigde...
  Poruke
  103.656
  Reputaciona moć
  3373

  Podrazumevano Re: Маргина, илегала, заветрина

  Mislim da je komunizam izlizana ideologija by all means,i da čovek može pružiti otpor N.W.O.-u samo kao pojedinac time što će mućnuti glavom i prihvatiti neosporno dobre stvari,a odbaciti neosporno loše...
  Myles Bennett Dyson

 14. #14
  Buduća legenda Lacibg (avatar)
  Učlanjen
  31.08.2006.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Đinđistan
  Poruke
  28.549
  Tekstova u blogu
  4
  Reputaciona moć
  372

  Podrazumevano Re: Маргина, илегала, заветрина

  Рађе сам, за разлику од разноразних класификација, да се у овој земљи Србији, коначно, договоре о прављењу националне стратегије. Како рече један гост на ТВ Мост : дневне, краткорочне и дугорочне ...

  Ако би један овакав важан договор (документ) био усвојен, мање би било важно ко ће с ким и колико ће трајати.

  Важно би било и да Дјук, коначно схвати једну неминовност коју је и Русија сугерисала Србији, врло јасно, преко изјаве госн - Лаврова, тј. да се више не тртимо око изричитости неприхватања ЕУ интеграција (бар за остатак СРС). Бивша највећа странка у Србији, нема више права да се на овај начин понаша. Сви који смо полагали наде у ову странку остали смо фрапирани скорашњим догађајима ...
  Шта то Шешељу значи 'оћу-нећу ? Постави услов па кад се испуни, опет нећу јер ће Коштуница бити "деснији" ? Мислим, ебе ми се за Српску Радикалну Странку и њен рејтинг ако су у питању само скромни лични интереси. Овде је у питању Србија. Да ли било ко у СРС верује да ће икада гласање дати 50%+1 ? Политика се води много озбиљније од овога.
  Ljepo"ce, ljepo"ce probud' se
  Nemerem, nemerem zaćarana sam!

 15. #15
  Zaslužan član goxy (avatar)
  Učlanjen
  14.08.2003.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Milion kilometara od nigde...
  Poruke
  103.656
  Reputaciona moć
  3373

  Podrazumevano Re: Маргина, илегала, заветрина

  Citat Original postavio Duh Sekire Pogledaj poruku
  Бог (Велики Маниту) ти помогао.
  Цветали су прво цветови, па је онда стигла косидба... Занимљива страница хисторије
  Pomozi SAM sebi...Bog ima puno obaveza
  Ne znam ako kineze čini srećnim da ostanu tako kakvi su ,nek ostanu,samo nek ne šire to dalje.
  Myles Bennett Dyson

 16. #16
  Iskusan Duh Sekire (avatar)
  Učlanjen
  27.06.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  斧神
  Poruke
  6.638
  Tekstova u blogu
  19
  Reputaciona moć
  112

  Podrazumevano Re: Маргина, илегала, заветрина

  Појединац мало шта сам може, ту су били у праву фашисти (они првобитни, у Римском царству) када су дали ону метафору одвојених прутића и целог свежња.
  Наравно, треба "мислити својом главом", колико је могуће... НО, треба имати у виду да је рационализам, као вера у неки "објективни разум", прецењен. Значи сви ми одлучујемо под притиском онога што одређује сам процес мишљења. Нпр. Мађар ће увек видети у Русији извор опасности, Србин обично неће... Зашто? Различита историја.

  Да се вратимо на појединце. Па нису ли и они у фазону "идентитета неприпадања" и томе слично активисти неких група, и често тај активизам и пропратна идеологија делују тако да они и не могу да виде другачије стварност. Ту мислим на оне "фенси" ЛБГТ "антиглобалисте".
  Дакле они који највише проповедају "индивидуу" у отпору глобализму (наравно и национализму, колективизму и осталим -измима) и сами имају веома колективну свест.
  „Ko ne voli Dabić Rašu, popušio karu našu“ Kustendorf

 17. #17
  Zaslužan član goxy (avatar)
  Učlanjen
  14.08.2003.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Milion kilometara od nigde...
  Poruke
  103.656
  Reputaciona moć
  3373

  Podrazumevano Re: Маргина, илегала, заветрина

  Po meni je jedan od najvećih revolucionara ikada na primer bio Markiz De Sad...
  Myles Bennett Dyson

 18. #18
  Zaslužan član goxy (avatar)
  Učlanjen
  14.08.2003.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Milion kilometara od nigde...
  Poruke
  103.656
  Reputaciona moć
  3373

  Podrazumevano Re: Маргина, илегала, заветрина

  Jedna od najvećih manipulacija današnjice, kojom se obilato služila i ''Majka Crkva'' je manipulacija sexom...Crkveni ološ to slobodno možemo reći je zabranjivao ''običnim ljudima'' da rade stvari koje su po tadašnjim a i sadašnjim standardima smatrane normalnim, ili bolje reći uobičajenim,dok su oni sami uz plemstvo činili hmmm...De Sad je prvi progovorio o tom licemerju i doneo prvi slobodu u tom smislu...Samo je sexualna sloboda ona prava.
  Myles Bennett Dyson

 19. #19
  Iskusan Duh Sekire (avatar)
  Učlanjen
  27.06.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  斧神
  Poruke
  6.638
  Tekstova u blogu
  19
  Reputaciona moć
  112

  Podrazumevano Re: Маргина, илегала, заветрина

  Citat Original postavio goxy Pogledaj poruku
  Jedna od najvećih manipulacija današnjice, kojom se obilato služila i ''Majka Crkva'' je manipulacija sexom...Crkveni ološ to slobodno možemo reći je zabranjivao ''običnim ljudima'' da rade stvari koje su po tadašnjim a i sadašnjim standardima smatrane normalnim, ili bolje reći uobičajenim,dok su oni sami uz plemstvo činili hmmm...De Sad je prvi progovorio o tom licemerju i doneo prvi slobodu u tom smislu...Samo je sexualna sloboda ona prava.
  У принципу се слажем, само не треба због прљаве воде одбацити цео плод, или већ како иде та метафора. Са друге стране сада има у "сексуалности" доста фенсераја и пробавања ствари из животне досаде и недостатка циља. То је такође манипулација сексом - од реклама до разних "група за права сексуалних мањина". Но, то је за неку другу тему.
  Маркиз де Сад би иструнуо у Бастиљи да није било колективне акције револуционара. Узгред, мало је њих стварно било заточено у Бастиљи, много мање људи него што су револуционари побили. А да је иструнуо, био би заборављен, или би можда постао "мученик", а то је опет колективна представа. И не мора колективизам да покреће држава, то раде и лобији. А геј лоби је један од најјачих. Они ти наметну шта је IN а шта не.
  Наравно увек је IN бити СрбIN
  „Ko ne voli Dabić Rašu, popušio karu našu“ Kustendorf

 20. #20
  Aktivan član
  Učlanjen
  09.08.2008.
  Pol
  muški
  Poruke
  1.468
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Маргина, илегала, заветрина

  Sauron totalno skrenuo

  prvo prso kod helmovog ponora u maju mesecu, naisho Ivica s rohirima,
  a posle, sive chete mu rasipale vishe od pola zlih ljudi s Juznog toka


  e saurone saurone, nishta nisi nauchio iz velikog i pouchnog shtiva

 21. #21
  Aktivan član
  Učlanjen
  09.08.2008.
  Pol
  muški
  Poruke
  1.468
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Маргина, илегала, заветрина

  Citat Original postavio Strela Pogledaj poruku
  Тачно тако, али ја мислим, да кад кажу комуњаре (кажем и ја то понекад), мисле на Титове кадрове и 20-ти век,
  а забораваљу да живе у 21-ом веку...
  a kad ja tvrdim da od vas rusofilichara i ostalih perverta na forumu
  danas nema vecih staljinista na celom svetu
  vi se kao ljutite

 22. #22
  Aktivan član
  Učlanjen
  09.08.2008.
  Pol
  muški
  Poruke
  1.468
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Маргина, илегала, заветрина

  E, saurone fashisto, jel si to reshio da pochnesh ko prosvetitelj
  da bi realizovao svoj sumanut plan

  extra!

 23. #23
  Iskusan Duh Sekire (avatar)
  Učlanjen
  27.06.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  斧神
  Poruke
  6.638
  Tekstova u blogu
  19
  Reputaciona moć
  112

  Podrazumevano Re: Маргина, илегала, заветрина

  Citat Original postavio MyrddinWyllt Pogledaj poruku
  a kad ja tvrdim da od vas rusofilichara i ostalih perverta na forumu
  danas nema vecih staljinista na celom svetu
  vi se kao ljutite
  А чуј, Стаљин вас је убијао, али вас није убијао довољно.
  Да ти Саурон каже

  А сада сиктер, није ова тема посвећена теби и осталим србофобима

  п.с. А посебно не клоновима. За вас су више Ратови Звезда, друга епизода
  пс. пс. Видим да Сауронов повратак није људе оставио равнодушним
  Poslednji put ažurirao/la Duh Sekire : 06.10.2008. u 12:47
  „Ko ne voli Dabić Rašu, popušio karu našu“ Kustendorf

 24. #24
  Aktivan član
  Učlanjen
  09.08.2008.
  Pol
  muški
  Poruke
  1.468
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Маргина, илегала, заветрина

  Citat Original postavio Duh Sekire Pogledaj poruku
  А чуј, Стаљин вас је убијао, али вас није убијао довољно.
  Да ти Саурон каже

  А сада сиктер, није ова тема посвећена теби и осталим србофобима

  п.с. А посебно не клоновима. За вас су више Ратови Звезда, друга епизода
  пс. пс. Видим да Сауронов повратак није људе оставио равнодушним
  rrrrrrrrrp monkey

  da ti vranac kaze

  je li... josh boli ono kad vam ivica fuknuo pre koji mesec?
  pa sad i ovaj raspad sistema kod nacista (srs)

  extra!

  p.s. nije, bash je zabavno opet videti the biggest clow on krsta

 25. #25
  Buduća legenda Lacibg (avatar)
  Učlanjen
  31.08.2006.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Đinđistan
  Poruke
  28.549
  Tekstova u blogu
  4
  Reputaciona moć
  372

  Podrazumevano Re: Маргина, илегала, заветрина

  Citat Original postavio MyrddinWyllt Pogledaj poruku
  rrrrrrrrrp monkey
  da ti vranac kaze
  je li... josh boli ono kad vam ivica fuknuo pre koji mesec?
  pa sad i ovaj raspad sistema kod nacista (srs)
  extra!
  p.s. nije, bash je zabavno opet videti the biggest clow on krsta
  Ako može bez spama i ličih prepucavanja ... Za tvoje i opšte dobro.
  Ljepo"ce, ljepo"ce probud' se
  Nemerem, nemerem zaćarana sam!

Pravila za slanje poruka

 • Ne možete kreirati novu temu
 • Ne možete poslati odgovor
 • Ne možete dodati priloge
 • Ne možete prepraviti svoju poruku
 •