Pre tačno osam godina srušen je režim Slobodna Miloševića
Strana 1 od 6 12345 ... PoslednjaPoslednja
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 126

Tema: Pre tačno osam godina srušen je režim Slobodna Miloševića

 1. #1
  Buduća legenda
  Učlanjen
  25.08.2007.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Je otišao sa foruma...osim ako jedna osoba to ne promeni!
  Poruke
  45.158
  Tekstova u blogu
  2
  Reputaciona moć
  536

  Exclamation Pre tačno osam godina srušen je režim Slobodna Miloševića

  http://www.pressonline.rs/page/stories/sr.html?id=48400&sectionId=29&view=story

  BEOGRAD, 05.10.2008

  PRESS
  INTERVJU NEDELJE... Ivica Dačić, potpredsednik Vlade Srbije i lider SPS-a
  DOSTA NAM JE REVOLUCIJE!

  Možda se baš danas najbolje vidi šta je 5. oktobar doneo Srbiji. Možda je SPS u neku ruku i sam zaslužio da se dogodi jedan takav dan, ali veliki deo naroda Srbije sigurno nije!


  Sve je dobro ispalo... I Koštunici je bilo jasno da je za Srbiju bolja vlada DS-a, nego da DSS i SPS idu zajedno s radikalima, to je dokazao Nikolić

  Pre tačno osam godina srušen je režim Slobodna Miloševića. Danas neki malo drugačiji socijalisti ponovo su na vlasti. I to zajedno s Demokratskom strankom, koja ih je na današnji dan bukvalno oterala s vlasti. O ovom političkom apsurdu i tome šta za njega znači 5. oktobar za Press nedelje govori predsednik SPS-a Ivica Dačić.

  - Peti oktobar... Svi u bivšem DOS-u dobro znaju da Koštunica nije pobedio u prvom krugu izbora. I zato se desio pripremani 5. oktobar. Možda se baš danas najbolje vidi šta je taj dan doneo Srbiji. Prvo, možda je SPS, u neku ruku, i sam zaslužio da se dogodi jedan 5. oktobar. Ali, veliki deo naroda Srbije nije! Nije zaslužio sve ono posle toga, seču svih privrednika koji su imali bilo kakve veze s nama, rasprodaju državne imovine koja se zove privatizacija, siromašenje građana, nemoć penzionera... Niko normalan ne može da kaže da se danas u Srbiji ne živi bolje nego pre 5. oktobra, ali niko ne može ni da amnestira novu vlast od svih loših stvari koje je uradila, kao i toga da je mogla i morala mnogo više. Svojom odlukom SPS će uvesti Srbiju u EU, a Vojislav Koštunica koji je srušio Miloševića je protiv EU.

  SVE MOJE FUNKCIJE

  n Vi ste višestruka ličnost! Kažite kako tačno glase sve vaše funkcije?

  - Prvi potpredsednik Vlade Srbije, zamenik predsednika Vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova Srbije. To su moje funkcije zato što se dogovorena funkcija zamenika premijera, koju su nam nudili i Tadić i Koštunica i radikali, morala uskladiti s ustavnim tekstom. Ja to nisam tražio. Ovo je bio predlog DS-a.

  n Da vam nije mnogo?

  - Uspevam nekako da postignem sve. Ako vam nešto znači, kući ne odem pre kasne večeri, a na posao dolazim vrlo rano. Ali, niko me nije terao, sam sam ovo prihvatio.


  n Izbegavate da govorite o DS-u koji vas je i oduvao s vlasti.

  - Prejake termine koristite, to „oduvala". Ako tako razgovaramo, onda vas pitam kako je to 5. oktobar bio toliko dobar kad su socijalisti posle samo osam godina ponovo na vlasti! Naravno, ne treba gledati iz tog ugla. DS je podneo veliku žrtvu za 5. oktobar, njemu je ubijen predsednik stranke i premijer Zoran Đinđić! Ali, danas DS nije onaj koji je bio u oktobru 2000, i oni su se promenili. Kao što ni SPS više nije onaj iz 2000. godine, i mi smo se promenili. Verujem, i jedni i drugi nabolje! Dosta je sukoba, treba nam saradnja. To je poruka ulaska SPS-a u ovu vladu. Zato i želimo da s DS-om potpišemo Dekralaciju o pomirenju. Da pokažemo i sebi i drugima kako stranke treba da se ponašaju, da nije važno da li se mi svađamo, već da građanima bude bolje.

  n Ali, zar vama kao socijalisti nije bar malo neprijatno što sedite u vlasti DS-a?

  - Nije i nema razloga da mi bude neprijatno jer sam ja, kao socijalista, učinio sve da građanima koji su glasali za stranku koju predvodim omogućim da mogu da ostvare interese zbog kojih su nas i zaokružili na izborima. Kao socijalista, učinio sam sve da naša stranka dobije šansu da sprovede u delo ciljeve za koje se zalažemo! Nisam ja odlučio da budem na vlasti, već građani.

  n Znamo te demagoške priče o strankama koje se sete birača samo tokom kampanje.

  - Možete vi da mislite o SPS-u šta god želite! Ali građani su nam dali priliku da pokažemo šta umemo i znamo. Ukoliko na kraju ovog mandata ništa ne uradimo od onoga što smo obećali, niko neće ponovo glasati za nas.

  n Po čemu je to Boris Tadić bolji od Vojislava Koštunice, pa ste napravili vladu s DS-om, a ne DSS-om?

  - Ne bih da govorim u kategorijama koje tražite. Mislim da je Tadić bolje razumeo trenutak u kome se Srbija nalazi i kakve poteze naša država treba da povuče. Kao što vidim i da mnogi ne razumeju poteze koje povlači Boris Tadić.

  n Na šta konkretno mislite?

  - Mislim na to da mnogi još nemaju svest i kompletnu sliku o tome gde se Srbija danas nalazi, kakvi su izazovi pred nama i kakve odgovore treba da pružimo.

  n Šta sada mislite o Koštunici, umalo s njim i radikalima niste formirali vladu?

  - Čini mi se da se iz vašeg pitanja vidi da ste, kao i većina naših građana, spremni da zaboravite sve one koje su mnogo toga dobrog uradili. A Koštunica je uradio mnogo toga za Srbiju. Ma kako čudno zvučalo, verujem da je i njemu bilo jasno da je za Srbiju bolja vlada koju bi formirao Tadić, nego da idemo s radikalima. Znam da mi je rekao i da će najveći problem u vladi sa SRS-om biti Vojislav Šešelj. Da je bio u pravu, dokazao je Tomislav Nikolić. Voleo bih da je i DSS ušao u ovu vladu.

  POVRATAK OTPISANIH

  n Vratili ste u život neki stari kadar. Petra Škundrića ste postavili za ministra, Mrkonjić ponovo ide pre roka, Brčin je savetnik ministra, Gorica Gajević javni pravobranilac u Raškoj, Baki Anđelkoviću će da bude direktor, priča se o Jakšiću iz PTT-a.

  - Ministre znate ko su. To je najuže rukovodstvo SPS-a. Sve ostalo će tek biti na dnevnom redu, a lokalni odbori odlučuju o kadru na tim nivoima.


  n Ko vam je najveći problem, Mlađan Dinkić? On je bio veliki protivnik SPS-a i, koliko znam, zbog njega niste postali premijer?

  - Mnogo je više bilo glasina, nego pravih i istinskih vesti u vezi s formiranjem vlade, koje su ostale do danas. Nemam ja problem s Dinkićem. Dok svako radi svoj posao neće ih ni biti.

  n Da probamo ovako, policija krene da hapsi nekog funkcionera iz G-17 zbog korupcije i Dinkić vas zove da to spreči. Šta vi kažete?

  - Ništa, jer se tako nešto ne bi dogodilo.

  n Znači, svi u G-17 plusu su čisti, nema korupcije?

  - Ne to, nego ne verujem da bi me Dinkić pozvao ukoliko bi se tako nešto i dogodilo. I drugo, ne odlučujem ja ko će da bude uhapšen, a ko neće. Biće uhapšeni svi za koje policija bude sakupila dovoljno dokaza da su prekršili zakon. Tako je bilo i u Zrenjaninu.

  n O Zrenjaninu ćemo kasnije, ali kad smo već spomenuli policiju, pa ona je odgovorna za smrt Ranka Panića na mitingu SRS-a.

  - Ponovo koristite jake termine, odgovorna je policija. Ko je to utvrdio? Mi smo u izveštaju naše radne grupe rekli da nemamo dokaze da optužimo nekog za smrt Panića.

  n Naravno da nemate. Kad je to ministar policije optužio policajce?

  - Ali, ovo rukovodstvo policije na čijem sam ja čelu jeste! Suspendovani su oni koji su prekršili ovlašćenja! Šta treba još! Kao ministar nikad neću dozvoliti da bilo ko napada policiju i svako ko to bude radio moraće da odgovara, i to drastično! Ali će odgovarati i svaki policajac koji prekorači svoja ovlašćenja! Nama je u interesu da se utvrdi istina o Paniću jer ne želim da policija bude opterećena time.

  SRS nas je optuživao sa smo prodali Slobu, a šta sad?

  n Da li se plašite da će nova stranka Tomislava Nikolića oštetiti SPS?

  - Tomislavu Nikoliću i njegovim „naprednjacima" želim sve najbolje u daljem političkom radu. Samo želim da ih podsetim da su se oni mnogo radovali sukobima u SPS-u i govorili da smo izdali Miloševića. A šta to sad bi s njima i Šešeljem? Socijalistima on ne može da naškodi jer je sve na nama. Ako budemo radili dobro, nemamo razloga za brigu.  n I konačno ste krenuli da sprovodite najavu predsednika Boris Tadić da udarite na korupciju. Lako je da hapsite u Zrenjaninu, a kad ćete u Beogradu?

  - Već sam rekao da akcija protiv grupe iz Zrenjanina koju predvodi gradonačelnik počela i pre mog dolaska u MUP Srbije tako da vam priča o Tadiću ne stoji. Policija samo radi svoj posao. Oni za koje imamo dokaza da krše zakon biće procesuirani. Borba protiv korupcije je jedan od centralnih zadataka Vlade Srbije. A Beograd? Svako protiv koga bude prikupljeno dovoljno dokaza da je umešan u kriminal biće procesuiran.

  n Zašto niste objavili snimke sa samog hapšenja, policija je do sada to uvek radila?

  - Nema potrebe, akcija policije nije nikakav spektakl i šou-program. To ćemo raditi samo u izuzetnim slučajevima kad je u pitanju klasični kriminal.

  n Ima li korupcije u SPS-u i hoćete li i socijaliste hapsiti ukoliko bude bilo dokaza?

  - Korupcija je povezana s vlašću, a socijalisti do sada nisu bili na funkcijama. Svako protiv koga postoje dokazi, ma iz koje stranke dolazio, biće procesuiran. Nije važno čiji je ko, već kakav je i da li čini krivična dela. 2. #2
  Domaćin
  Učlanjen
  24.09.2004.
  Pol
  muški
  Poruke
  3.840
  Reputaciona moć
  87

  Podrazumevano Re: Pre tačno osam godina srušen je režim Slobodna Miloševića

  Никад нисам веровао у причу о рушењу Милошевићу и биће да сам био у праву.
  Кочијаши се мењају а коњи остају исти.
  ДО ИСТРАГЕ

 3. #3
  Domaćin
  Učlanjen
  04.08.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  ..
  Poruke
  4.786
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Pre tačno osam godina srušen je režim Slobodna Miloševića

  Citat Original postavio tu tu tu Pogledaj poruku
  http://www.pressonline.rs/page/stories/sr.html?id=48400&sectionId=29&view=story

  BEOGRAD, 05.10.2008

  PRESS
  INTERVJU NEDELJE... Ivica Dačić, potpredsednik Vlade Srbije i lider SPS-a
  DOSTA NAM JE REVOLUCIJE!

  Možda se baš danas najbolje vidi šta je 5. oktobar doneo Srbiji. Možda je SPS u neku ruku i sam zaslužio da se dogodi jedan takav dan, ali veliki deo naroda Srbije sigurno nije!


  Sve je dobro ispalo... I Koštunici je bilo jasno da je za Srbiju bolja vlada DS-a, nego da DSS i SPS idu zajedno s radikalima, to je dokazao Nikolić

  Pre tačno osam godina srušen je režim Slobodna Miloševića. Danas neki malo drugačiji socijalisti ponovo su na vlasti. I to zajedno s Demokratskom strankom, koja ih je na današnji dan bukvalno oterala s vlasti. O ovom političkom apsurdu i tome šta za njega znači 5. oktobar za Press nedelje govori predsednik SPS-a Ivica Dačić.

  - Peti oktobar... Svi u bivšem DOS-u dobro znaju da Koštunica nije pobedio u prvom krugu izbora. I zato se desio pripremani 5. oktobar. Možda se baš danas najbolje vidi šta je taj dan doneo Srbiji. Prvo, možda je SPS, u neku ruku, i sam zaslužio da se dogodi jedan 5. oktobar. Ali, veliki deo naroda Srbije nije! Nije zaslužio sve ono posle toga, seču svih privrednika koji su imali bilo kakve veze s nama, rasprodaju državne imovine koja se zove privatizacija, siromašenje građana, nemoć penzionera... Niko normalan ne može da kaže da se danas u Srbiji ne živi bolje nego pre 5. oktobra, ali niko ne može ni da amnestira novu vlast od svih loših stvari koje je uradila, kao i toga da je mogla i morala mnogo više. Svojom odlukom SPS će uvesti Srbiju u EU, a Vojislav Koštunica koji je srušio Miloševića je protiv EU.

  SVE MOJE FUNKCIJE

  n Vi ste višestruka ličnost! Kažite kako tačno glase sve vaše funkcije?

  - Prvi potpredsednik Vlade Srbije, zamenik predsednika Vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova Srbije. To su moje funkcije zato što se dogovorena funkcija zamenika premijera, koju su nam nudili i Tadić i Koštunica i radikali, morala uskladiti s ustavnim tekstom. Ja to nisam tražio. Ovo je bio predlog DS-a.

  n Da vam nije mnogo?

  - Uspevam nekako da postignem sve. Ako vam nešto znači, kući ne odem pre kasne večeri, a na posao dolazim vrlo rano. Ali, niko me nije terao, sam sam ovo prihvatio.


  n Izbegavate da govorite o DS-u koji vas je i oduvao s vlasti.

  - Prejake termine koristite, to „oduvala". Ako tako razgovaramo, onda vas pitam kako je to 5. oktobar bio toliko dobar kad su socijalisti posle samo osam godina ponovo na vlasti! Naravno, ne treba gledati iz tog ugla. DS je podneo veliku žrtvu za 5. oktobar, njemu je ubijen predsednik stranke i premijer Zoran Đinđić! Ali, danas DS nije onaj koji je bio u oktobru 2000, i oni su se promenili. Kao što ni SPS više nije onaj iz 2000. godine, i mi smo se promenili. Verujem, i jedni i drugi nabolje! Dosta je sukoba, treba nam saradnja. To je poruka ulaska SPS-a u ovu vladu. Zato i želimo da s DS-om potpišemo Dekralaciju o pomirenju. Da pokažemo i sebi i drugima kako stranke treba da se ponašaju, da nije važno da li se mi svađamo, već da građanima bude bolje.

  n Ali, zar vama kao socijalisti nije bar malo neprijatno što sedite u vlasti DS-a?

  - Nije i nema razloga da mi bude neprijatno jer sam ja, kao socijalista, učinio sve da građanima koji su glasali za stranku koju predvodim omogućim da mogu da ostvare interese zbog kojih su nas i zaokružili na izborima. Kao socijalista, učinio sam sve da naša stranka dobije šansu da sprovede u delo ciljeve za koje se zalažemo! Nisam ja odlučio da budem na vlasti, već građani.

  n Znamo te demagoške priče o strankama koje se sete birača samo tokom kampanje.

  - Možete vi da mislite o SPS-u šta god želite! Ali građani su nam dali priliku da pokažemo šta umemo i znamo. Ukoliko na kraju ovog mandata ništa ne uradimo od onoga što smo obećali, niko neće ponovo glasati za nas.

  n Po čemu je to Boris Tadić bolji od Vojislava Koštunice, pa ste napravili vladu s DS-om, a ne DSS-om?

  - Ne bih da govorim u kategorijama koje tražite. Mislim da je Tadić bolje razumeo trenutak u kome se Srbija nalazi i kakve poteze naša država treba da povuče. Kao što vidim i da mnogi ne razumeju poteze koje povlači Boris Tadić.

  n Na šta konkretno mislite?

  - Mislim na to da mnogi još nemaju svest i kompletnu sliku o tome gde se Srbija danas nalazi, kakvi su izazovi pred nama i kakve odgovore treba da pružimo.

  n Šta sada mislite o Koštunici, umalo s njim i radikalima niste formirali vladu?

  - Čini mi se da se iz vašeg pitanja vidi da ste, kao i većina naših građana, spremni da zaboravite sve one koje su mnogo toga dobrog uradili. A Koštunica je uradio mnogo toga za Srbiju. Ma kako čudno zvučalo, verujem da je i njemu bilo jasno da je za Srbiju bolja vlada koju bi formirao Tadić, nego da idemo s radikalima. Znam da mi je rekao i da će najveći problem u vladi sa SRS-om biti Vojislav Šešelj. Da je bio u pravu, dokazao je Tomislav Nikolić. Voleo bih da je i DSS ušao u ovu vladu.

  POVRATAK OTPISANIH

  n Vratili ste u život neki stari kadar. Petra Škundrića ste postavili za ministra, Mrkonjić ponovo ide pre roka, Brčin je savetnik ministra, Gorica Gajević javni pravobranilac u Raškoj, Baki Anđelkoviću će da bude direktor, priča se o Jakšiću iz PTT-a.

  - Ministre znate ko su. To je najuže rukovodstvo SPS-a. Sve ostalo će tek biti na dnevnom redu, a lokalni odbori odlučuju o kadru na tim nivoima.


  n Ko vam je najveći problem, Mlađan Dinkić? On je bio veliki protivnik SPS-a i, koliko znam, zbog njega niste postali premijer?

  - Mnogo je više bilo glasina, nego pravih i istinskih vesti u vezi s formiranjem vlade, koje su ostale do danas. Nemam ja problem s Dinkićem. Dok svako radi svoj posao neće ih ni biti.

  n Da probamo ovako, policija krene da hapsi nekog funkcionera iz G-17 zbog korupcije i Dinkić vas zove da to spreči. Šta vi kažete?

  - Ništa, jer se tako nešto ne bi dogodilo.

  n Znači, svi u G-17 plusu su čisti, nema korupcije?

  - Ne to, nego ne verujem da bi me Dinkić pozvao ukoliko bi se tako nešto i dogodilo. I drugo, ne odlučujem ja ko će da bude uhapšen, a ko neće. Biće uhapšeni svi za koje policija bude sakupila dovoljno dokaza da su prekršili zakon. Tako je bilo i u Zrenjaninu.

  n O Zrenjaninu ćemo kasnije, ali kad smo već spomenuli policiju, pa ona je odgovorna za smrt Ranka Panića na mitingu SRS-a.

  - Ponovo koristite jake termine, odgovorna je policija. Ko je to utvrdio? Mi smo u izveštaju naše radne grupe rekli da nemamo dokaze da optužimo nekog za smrt Panića.

  n Naravno da nemate. Kad je to ministar policije optužio policajce?

  - Ali, ovo rukovodstvo policije na čijem sam ja čelu jeste! Suspendovani su oni koji su prekršili ovlašćenja! Šta treba još! Kao ministar nikad neću dozvoliti da bilo ko napada policiju i svako ko to bude radio moraće da odgovara, i to drastično! Ali će odgovarati i svaki policajac koji prekorači svoja ovlašćenja! Nama je u interesu da se utvrdi istina o Paniću jer ne želim da policija bude opterećena time.

  SRS nas je optuživao sa smo prodali Slobu, a šta sad?

  n Da li se plašite da će nova stranka Tomislava Nikolića oštetiti SPS?

  - Tomislavu Nikoliću i njegovim „naprednjacima" želim sve najbolje u daljem političkom radu. Samo želim da ih podsetim da su se oni mnogo radovali sukobima u SPS-u i govorili da smo izdali Miloševića. A šta to sad bi s njima i Šešeljem? Socijalistima on ne može da naškodi jer je sve na nama. Ako budemo radili dobro, nemamo razloga za brigu.  n I konačno ste krenuli da sprovodite najavu predsednika Boris Tadić da udarite na korupciju. Lako je da hapsite u Zrenjaninu, a kad ćete u Beogradu?

  - Već sam rekao da akcija protiv grupe iz Zrenjanina koju predvodi gradonačelnik počela i pre mog dolaska u MUP Srbije tako da vam priča o Tadiću ne stoji. Policija samo radi svoj posao. Oni za koje imamo dokaza da krše zakon biće procesuirani. Borba protiv korupcije je jedan od centralnih zadataka Vlade Srbije. A Beograd? Svako protiv koga bude prikupljeno dovoljno dokaza da je umešan u kriminal biće procesuiran.

  n Zašto niste objavili snimke sa samog hapšenja, policija je do sada to uvek radila?

  - Nema potrebe, akcija policije nije nikakav spektakl i šou-program. To ćemo raditi samo u izuzetnim slučajevima kad je u pitanju klasični kriminal.

  n Ima li korupcije u SPS-u i hoćete li i socijaliste hapsiti ukoliko bude bilo dokaza?

  - Korupcija je povezana s vlašću, a socijalisti do sada nisu bili na funkcijama. Svako protiv koga postoje dokazi, ma iz koje stranke dolazio, biće procesuiran. Nije važno čiji je ko, već kakav je i da li čini krivična dela.
  ZNACI TERORISTI

 4. #4
  Elita NEPOBEDIVO SUNCE (avatar)
  Učlanjen
  21.08.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  internet
  Poruke
  21.886
  Reputaciona moć
  558

  Podrazumevano Re: Pre tačno osam godina srušen je režim Slobodna Miloševića

  BANDA CRVENA je bila i ostala BANDA CRVENA!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Sve je ovo laz pa cak i to !!!

 5. #5
  Buduća legenda
  Učlanjen
  25.08.2007.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Je otišao sa foruma...osim ako jedna osoba to ne promeni!
  Poruke
  45.158
  Tekstova u blogu
  2
  Reputaciona moć
  536

  Podrazumevano Re: Pre tačno osam godina srušen je režim Slobodna Miloševića

  Secam se pre 8 godina jedino je b92 prikazivao uzivo desevanja 5 okrobra!

 6. #6
  Ističe se rale74 (avatar)
  Učlanjen
  29.11.2007.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Srbija, EU
  Poruke
  2.055
  Reputaciona moć
  57

  Podrazumevano Re: Pre tačno osam godina srušen je režim Slobodna Miloševića

  Citat Original postavio tu tu tu Pogledaj poruku
  Secam se pre 8 godina jedino je b92 prikazivao uzivo desevanja 5 okrobra!
  I sad bi bio mrak da nije njih

 7. #7
  Buduća legenda
  Učlanjen
  25.08.2007.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Je otišao sa foruma...osim ako jedna osoba to ne promeni!
  Poruke
  45.158
  Tekstova u blogu
  2
  Reputaciona moć
  536

  Podrazumevano Re: Pre tačno osam godina srušen je režim Slobodna Miloševića

  Citat Original postavio NEPOBEDIVO SUNCE Pogledaj poruku
  BANDA CRVENA je bila i ostala BANDA CRVENA!!!!!!!!!!!!!!!!!
  bolje reci banda crveno-zuta

 8. #8
  Domaćin
  Učlanjen
  24.09.2004.
  Pol
  muški
  Poruke
  3.840
  Reputaciona moć
  87

  Podrazumevano Re: Pre tačno osam godina srušen je režim Slobodna Miloševića

  Citat Original postavio tu tu tu Pogledaj poruku
  Secam se pre 8 godina jedino je b92 prikazivao uzivo desevanja 5 okrobra!
  Нетачно, седи кец к'о врата.
  ДО ИСТРАГЕ

 9. #9
  Legenda al bundy (avatar)
  Učlanjen
  09.01.2006.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Kod Marinca na ignore :(
  Poruke
  54.211
  Reputaciona moć
  1358

  Podrazumevano Re: Pre tačno osam godina srušen je režim Slobodna Miloševića

  prikazivali su i strani kanali secam se sky ,bbc i jos nekli , a najbolje je bilo sto za domace elektonske medije Pink, RTS ,, BK nisu postojali nikakvi dogadjaji na ulicama sve do nekih 17 h kada su iskljulici program i uvece se ponovo ukljucili kao "nove " televizije
  The Show Must Go On...

 10. #10
  Buduća legenda
  Učlanjen
  25.08.2007.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Je otišao sa foruma...osim ako jedna osoba to ne promeni!
  Poruke
  45.158
  Tekstova u blogu
  2
  Reputaciona moć
  536

  Podrazumevano Re: Pre tačno osam godina srušen je režim Slobodna Miloševića

  Citat Original postavio PAC-PAC Pogledaj poruku
  Нетачно, седи кец к'о врата.
  nabroj mi 5 televizija koje su prenosile

 11. #11
  Elita NEPOBEDIVO SUNCE (avatar)
  Učlanjen
  21.08.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  internet
  Poruke
  21.886
  Reputaciona moć
  558

  Podrazumevano Re: Pre tačno osam godina srušen je režim Slobodna Miloševića

  Citat Original postavio tu tu tu Pogledaj poruku
  Secam se pre 8 godina jedino je b92 prikazivao uzivo desevanja 5 okrobra!
  A ja gledao na "Euronews" i "Ntv"(Nemacki program).
  Sve je ovo laz pa cak i to !!!

 12. #12
  Buduća legenda
  Učlanjen
  25.08.2007.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Je otišao sa foruma...osim ako jedna osoba to ne promeni!
  Poruke
  45.158
  Tekstova u blogu
  2
  Reputaciona moć
  536

  Podrazumevano Re: Pre tačno osam godina srušen je režim Slobodna Miloševića

  Ne secam se kako je RTS prikazivao desavanja 5 oktobra? jeste PAC-PAC u pravu si vise je televizija prenosilo! ali je b92 najvise to sam hteo da kazem nisam se dobro izrazio!

 13. #13
  Domaćin
  Učlanjen
  04.08.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  ..
  Poruke
  4.786
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Pre tačno osam godina srušen je režim Slobodna Miloševića

  Citat Original postavio rale74 Pogledaj poruku
  I sad bi bio mrak da nije njih
  dal si ti normalan sinovac..........unistise sve.........pljuju samo po neistomisljenicima FASHISTO JEDAN TO TI SAD NAJISKRENIJE KAZEM

 14. #14
  Poznat W.A.S.P. (avatar)
  Učlanjen
  16.08.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  realnost
  Poruke
  9.001
  Tekstova u blogu
  3
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Pre tačno osam godina srušen je režim Slobodna Miloševića

  Bila je banda crvena, sada je banda žuta, posle ovih će opet da dođe neka treća banda i eto. Njima lepo, nama loše u svakom slučaju.

 15. #15
  Veoma poznat manje_zlo (avatar)
  Učlanjen
  31.03.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  царева гарда
  Poruke
  12.178
  Reputaciona moć
  157

  Podrazumevano Re: Pre tačno osam godina srušen je režim Slobodna Miloševića

  Politika je ista samo druga su imena, razmenili su odela, kancelarije, kola i stanove, a ostali ista bagra!

 16. #16
  Domaćin
  Učlanjen
  24.09.2004.
  Pol
  muški
  Poruke
  3.840
  Reputaciona moć
  87

  Podrazumevano Re: Pre tačno osam godina srušen je režim Slobodna Miloševića

  Citat Original postavio tu tu tu Pogledaj poruku
  Ne secam se kako je RTS prikazivao desavanja 5 oktobra? jeste PAC-PAC u pravu si vise je televizija prenosilo! ali je b92 najvise to sam hteo da kazem nisam se dobro izrazio!
  Нормално кад су били део тима.
  ДО ИСТРАГЕ

 17. #17
  Domaćin
  Učlanjen
  04.08.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  ..
  Poruke
  4.786
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Pre tačno osam godina srušen je režim Slobodna Miloševića

  Citat Original postavio al bundy Pogledaj poruku
  prikazivali su i strani kanali secam se sky ,bbc i jos nekli , a najbolje je bilo sto za domace elektonske medije Pink, RTS ,, BK nisu postojali nikakvi dogadjaji na ulicama sve do nekih 17 h kada su iskljulici program i uvece se ponovo ukljucili kao "nove " televizije
  Teroristicko delovanje i otimanje privatnih tv.....sta reci.

 18. #18
  Buduća legenda Alekasandar3 (avatar)
  Učlanjen
  08.06.2007.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Second Star to the Right and Straight on 'Til Morning
  Poruke
  35.462
  Tekstova u blogu
  80
  Reputaciona moć
  743

  Podrazumevano Re: Pre tačno osam godina srušen je režim Slobodna Miloševića

  Pre tačno osam godina srušena je Srbija.
  Sada se to vidi.

 19. #19
  Domaćin
  Učlanjen
  04.08.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  ..
  Poruke
  4.786
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Pre tačno osam godina srušen je režim Slobodna Miloševića

  Citat Original postavio manje_zlo Pogledaj poruku
  Politika je ista samo druga su imena, razmenili su odela, kancelarije, kola i stanove, a ostali ista bagra!
  ne huli na bivshi rezim..............svasta..........ove zlikovce neko da uporedjuje sa sps

 20. #20
  Ističe se rale74 (avatar)
  Učlanjen
  29.11.2007.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Srbija, EU
  Poruke
  2.055
  Reputaciona moć
  57

  Podrazumevano Re: Pre tačno osam godina srušen je režim Slobodna Miloševića

  Citat Original postavio olympiakos Pogledaj poruku
  dal si ti normalan sinovac..........unistise sve.........pljuju samo po neistomisljenicima FASHISTO JEDAN TO TI SAD NAJISKRENIJE KAZEM
  Vise nisam izdajnik
  sad sam fasista...lepo od tebe

 21. #21
  Aktivan član akrap (avatar)
  Učlanjen
  12.06.2008.
  Pol
  ženski
  Poruke
  1.272
  Reputaciona moć
  47

  Podrazumevano Re: Pre tačno osam godina srušen je režim Slobodna Miloševića

  Citat Original postavio rale74 Pogledaj poruku
  I sad bi bio mrak da nije njih
  mislis-da nije ovih Slobinih!?

 22. #22
  Buduća legenda
  Učlanjen
  25.08.2007.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Je otišao sa foruma...osim ako jedna osoba to ne promeni!
  Poruke
  45.158
  Tekstova u blogu
  2
  Reputaciona moć
  536

  Podrazumevano Re: Pre tačno osam godina srušen je režim Slobodna Miloševića

  Citat Original postavio Alekasandar3 Pogledaj poruku
  Pre tačno osam godina srušena je Srbija.
  Sada se to vidi.
  ma naslov teme sam uzeo iz intervijua!

 23. #23
  Veoma poznat manje_zlo (avatar)
  Učlanjen
  31.03.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  царева гарда
  Poruke
  12.178
  Reputaciona moć
  157

  Podrazumevano Re: Pre tačno osam godina srušen je režim Slobodna Miloševića

  Citat Original postavio olympiakos Pogledaj poruku
  ne huli na bivshi rezim..............svasta..........ove zlikovce neko da uporedjuje sa sps
  sps je u vlasti i danas

 24. #24
  Legenda al bundy (avatar)
  Učlanjen
  09.01.2006.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Kod Marinca na ignore :(
  Poruke
  54.211
  Reputaciona moć
  1358

  Podrazumevano Re: Pre tačno osam godina srušen je režim Slobodna Miloševića

  Nego danas se navrsava i 20 godina kako su neke gomile bezubih , orpanih i izrazito smrdljivih ljudi dovucenih iz ko zna koje vukojebine pohodile nas grad i kao nesto demonstrirali i groktali protiv tadasnjih komunjara na vlasti iako su i oni isto nosili Titove slike i crvene zastave .Kazu da su neupuceni Novosadjani koji su se tog dana zatekli u centru mislili da je u pitanju snimanje delova Doma za vesanje u NSu ili ulicni kongres radnika gradske cistoce iz pasivnih krahjeva SFRJ , a ono isto bila neka revolucija .
  The Show Must Go On...

 25. #25
  Aktivan član akrap (avatar)
  Učlanjen
  12.06.2008.
  Pol
  ženski
  Poruke
  1.272
  Reputaciona moć
  47

  Podrazumevano Re: Pre tačno osam godina srušen je režim Slobodna Miloševića

  Citat Original postavio NEPOBEDIVO SUNCE Pogledaj poruku
  A ja gledao na "Euronews" i "Ntv"(Nemacki program).
  a ja na hepiju

Strana 1 od 6 12345 ... PoslednjaPoslednja
Vrh strane

Slične teme

 1. Predsjednik Milošević, prije tačno 8 godina...
  Autor SASHA_MTL u forumu Politika
  Odgovora: 316
  Poslednja poruka: 04.10.2008., 00:31
 2. Odgovora: 6
  Poslednja poruka: 23.09.2008., 22:21
 3. Bombardovanje Srbije, osam godina posle
  Autor Englez u forumu Politika
  Odgovora: 454
  Poslednja poruka: 30.03.2007., 21:21
 4. Osam godina „Milosrdnog anđela''
  Autor lj_950 u forumu Istorija
  Odgovora: 18
  Poslednja poruka: 29.03.2007., 18:52

Pravila za slanje poruka

 • Ne možete kreirati novu temu
 • Ne možete poslati odgovor
 • Ne možete dodati priloge
 • Ne možete prepraviti svoju poruku
 •