Aligrudic doveo JAt na prosjacki stap i zalaze se da se da Rusima budzasto
Strana 1 od 4 1234 PoslednjaPoslednja
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 83

Tema: Aligrudic doveo JAt na prosjacki stap i zalaze se da se da Rusima budzasto

 1. #1
  Poznat la dolcevita (avatar)
  Učlanjen
  21.07.2006.
  Pol
  ženski
  Poruke
  8.008
  Reputaciona moć
  165

  Podrazumevano Aligrudic doveo JAt na prosjacki stap i zalaze se da se da Rusima budzasto

  Četiri godine dvojica nesposobnih političara/demagoga Vojislav Koštunica kao premijer i Velimir Ilić kao resorni ministar, uz pomoć izvesnog Miloša Aligrudića (poverljivi Koštuničin stranački aparatčik u Upravnom odboru javne firme) varali su javnost da nešto rade, a zapravo samo su odlagali privatizaciju, iscrpljivali i devastirali državnu aviokompaniju Jat.

  To je bio tako veliki četvorogodišnji štetočinski učinak, da je 18. jula 2008. godine generalni direktor Saša Vlaisavljević bio primoran da zakuka pred novinarima da se više ništa ne čeka i da se kompanija hitno proda, jer svako dalje odlaganje privatizacije moglo bi pogubno da deluje na poslovanje i konkurentnost Jata.

  Bila je to objava, javno priznanje da je državni avioprevoznik pred kolapsom i da najverovatnije neće imati odakle da pokrije troškove koji su, samo zbog rasta cene kerozina, ove godine veći za oko 20 miliona evra.

  Šteta od odugovlačenja s ključnim poslovnim odlukama, lošeg upravljanja i političke nebrige za kompaniju koja je poverena Vladi na upravljanje meri se milionima evra. Iako je do pre mesec dana (19. juna 2008.) državni sekretar za ekonomiju i privatizaciju Luka Andrić tvrdio da je vrednost ukupne imovine aviokompanije Jat ervejz najmanje 150 miliona evra, sada su i u Vladi i u Jatu saglasni sa ocenom da će „zbog velike krize avionske industrije u celom svetu“, početna cena za prodaju Jata biti manja od 150 miliona evra.

  Sve što izgube kroz prodaju Jata, građani i država treba da naplate od Koštunice i Ilića, odnosno njihovih partija DSS i Nove Srbije. Tako će političari početi stvarno da plaćaju svoje promašaje dok su bili na vlasti, jer suviše je mala samo politička kazna - da građani za njih ne glasaju na sledećim izborima.

  Da bi se sakrila stvarna odgovornost, sada se upravo „svetska kriza“ koristi kao paravan za veoma teške promašaje tandema Koštunica-Ilić u strategiji privatizacije državne aviokompanije Jat. Kao izgovor se najčešće spominju problemi na tržištu sa kojima se suočavaju i ostale avioprevoznici u svetu. I direktor Vlaisavljević misli da će sve kompanije imati teškoće, velike probleme u saobraćaju i da će zbog toga opstati samo najjače. „Zato što imaju svoje probleme, limitiran je broj kompanija koje bi bile zainteresovane da kupe Jat", kaže Vlaisavljević, najavljujući da će država sada morati za manje pare da proda svoju firmu za vazdušni saobraćaj.

  Srpska Vlada - odnosno premijer (Koštunica), resorni ministar (Ilić) i delegirani predstavnik države u upravi Jata (Aligrudić) - tragično je neodgovorno propustila priliku da u pravom trenutku privatizuje Jat.

  Da li je razlog tome bilo neznanje, nemar ili svesna namera da se jednoj kompaniji namerno obori cena pred privatizaciju – to bi morali da utvrde nadležni državni organi.

  Jat koji su nesposobni političari učinili beznačajnom aviokompanijom, ali u zemlji koja predstavlja potencijalno vredno tržište sa dobrim položajem glavnog aerodroma, imao je 2006. godine (kad se naftna kriza nije naslućivala) poslednju šansu da se dobro proda i preživi. Čak je i tada menadžment Jata iskreno tvrdio da ne zna koja bi uopšte renomirana svetska kompanija izrazila interes da se strateški poveže sa njim, jer se „jedva održava na površini, jer je u veoma teškom i nezavidnom položaju, jer je flota stara, jer je održavanje aviona sve skuplje, jer je cena goriva dramatično visoka, a konkurencija sve agresivnija i beskrupuloznija" (saopštenje Jata od 21. jula 2006. godine). To je već bilo ozbiljno priznanje nemoći i najava poslovnog sloma koje tadašnja politička elita Koštunica-Ilić-Aligrudić nije umela, ili nije htela da pročita.

  I u junu ove godine (dakle, kad je naftna kriza već uveliko uzela maha) postojala je (samo politička) nada da će se Jat dobro udati, pa je tako već spomenuti Luka Andrić izjavio da je vrednost ukupne imovine Jata najmanje 150 miliona evra i da bi to trebalo da bude minimalna cena za prodaju 100 odsto kapitala srpskog avioprevoznika. Tada je neko još gajio iluziju da država nešto može da zaradi od prodaje Jata, pa je Andrić tvrdio da je Vlada spremila predlog po kome će prodati samo 51 odsto kapitala uz mogućnost povećanja na 75 odsto. Andrić je tvrdio i da će na tenderu za Jat „učestvovati najmanje dve svetske aviokompanije i da će biti postignuta dobra cena i pored toga što Jat ima zastarelu flotu i što su cene goriva trenutno visoke, ali da se ne može očekivati spektakularno velika transakcija“.

  Samo mesec dana kasnije, u julu 2008. javnost je obaveštena da od prodaje Jata ne očekuje ni 150 miliona dolara i da će biti dobro ako uopšte neko bude hteo da ga kupi.

  Jat je bio zreo za prodaju mnogo ranije, ali je prethodno trebalo uraditi restrukturiranje kompanije, tako što bi se oslobodila svih „biznisa“ koji nisu bili direktan prevoz putnika. Koštuničina vlast to nije želela da uradi i stalno je odlagala restrukturiranje Jata rukovođena raznim partijskim i privatnim finansijskim interesima. Bio je to razlog da Misija Međunarodnog monetarnog fonda nekoliko puta javno izrazi svoje neslaganje sa odlaganjem privatizacije Jata i nespremnošću Vlade da se odrekne (lošeg) upravljanja tim javnim preduzećem. Partije i ministri koji su u vladama Vojislava Koštunice bili zaduženi za Jat više su vodili računa kako da zadovolje stranačke kadrove i materjalne interese, nego da očiste Jat od sporednih poslova, privatizuju te biznise, sistemski urede oblast aviosaobraćaja i zatim prodaju Jat. Stalno su se pričale besmislene priče o povećanju prometa, uvođenju novih linija, nastupu na novim tržištima, a kompanija je tiho umirala pod vođstvom nesposobnih i nezainteresovanih partijskih postavljenih menadžera i kontrolom najviših stranačkih aparatčika (primer spominjanog Aligrudića). Umesto da se što pre završi restrukturiranje i privatizacija Jata, javnost se naslušala besmislenih izjava ministra Velimira Ilića koji je mesecima licitirao mogućim kupcima Jata i cenom koju bi oni ponudili. Svako iole normalan znao je da Er India nikada neće kupiti Jat, ali je Ilić tu besmislicu poturao javnosti kao vrhunsku poslaticu. Zatim se, guran ruskim lobistima oko Vojislava Koštunice, „primio“ na Aeroflot kao potencijalnog kupca Jata, obećavajući i nove avione i nova radna mesta i milione evra koje su navodno Rusi bili spremni da plate. Sve vreme političari koji su upravljali Jatom bili su gluvi na sugestije stučne javnosti i eksperata za vazdušni saobraćaj koji su ukazivali na moguće posledice pogrešne politike i odugovlačenja privatizacije. Neodgovorni poslovni potezi, loša kadrovska postavljenja u Jatu i institucijama kontrole civilne vazdušne plovidbe nagoveštavala su ovako neslavan krah nacionalne aviokompanije.

  Sve su ti mirno posmatrali i zaposleni u Jatu, očekujući da će im Koštuničina vlada biti uspešna miradžika, bez obzira kako oni rade i kako Jat posluje. Tek kad je vrag odneo šalu, sindikat Jata se setio da zakuka i da traži hitnu prodaju kompanije. Najveću kritiku rada Vojislava Koštunice i Velimira Ilića izrekao je, ali nažalost prilično kasno, Milan Jovanović iz Sindikata saobraćajnih pilota Srbije. Zato kao nauk za budućnost i otrežnjenje zaposlenih u svim javnim preduzećima evo Jovanovićeve izjave: "Ne bih rekao da je perspektiva radnika dobra. Ako vi, kao u slučaju Jata, nešto ne uradite na vreme i otežete sa postupcima, onda čak i oni koji su zainteresovani za privatizaciju gube interes i napuštaju bilo kakvu ideju da uopšte uđu u dokapitalizaciju ili finansijske transakcije sa Jatom".

  Prodaja Jata biće samo još jedan primer neodgovorne i nesposobne vlasti koja je vodila Srbiju od 2004. do polovine 2008. godine.

  I ne bi bilo tako mnogo strašno (20-30 miliona evra štete) ako bi samo Jat bio jedini dokaz Koštuničinog rđavog upravljanja državom. Koliko li će poreske obveznike tek koštati predaja („bez ispaljenog metka“) srpske energetske nezavisnosti Gaspromu ili raskidanje koncesije za izgradnju autoputa od granice Evropske unije do njegovog sela na kome je insistirao Velimir Ilić?

  Peščanik.net, 21.07.08.


  I kao slag na torti, doticni Aligrudic se zalaze da se JAT proda Aeroflotu po ceni koliko moze.
  Aut amat aut odit mulier, nihil est tertium 2. #2
  Buduća legenda C0NSIGLIERI (avatar)
  Učlanjen
  26.07.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Yukon
  Poruke
  26.871
  Reputaciona moć
  1308

  Podrazumevano Re: Aligrudic doveo JAt na prosjacki stap i zalaze se da se da Rusima budzasto

  Jel to onaj sto nije hteo ni bistu Nikole Tesle na istoimenom aerodromu za DZ sta ce jadan covek, kako bi se ugradio da je uzeo za DZ, kakva postenjacina sve su to moralne gromade od ljudi

 3. #3
  Elita Ambasador (avatar)
  Učlanjen
  12.12.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Bangladesh
  Poruke
  17.735
  Reputaciona moć
  11570

  Podrazumevano Re: Aligrudic doveo JAt na prosjacki stap i zalaze se da se da Rusima budzasto

  Budalastine beogradskih novinara nisu za komentiranje,ali da je cinjenica da su neki tipovi bili u upravi JAT-a je u najmanju ruku komedija.njihova veza sa poslovanjem JAT-a bazira se samo na tome sta su pre stupanja na tu duznost mozda nekada leteli JAT-om na letovanje u Tivat.
  Inace JAT nikada nije bio profitabilna kompanija,a danas u Srbiji ne moze ni biti jer u Srbiji ne postoji domaci saobracaj,ili ako neko uspe osmisliti i naplatiti kruzne panoramske letove iznad Beograda.
  Ja ovde ni sa kim nisam na “yebi si mater”, zato se i ti potrudi da ostane tako. !!!

 4. #4
  Legenda al bundy (avatar)
  Učlanjen
  09.01.2006.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Kod Marinca na ignore :(
  Poruke
  54.240
  Reputaciona moć
  1358

  Podrazumevano Re: Aligrudic doveo JAt na prosjacki stap i zalaze se da se da Rusima budzasto

  ma to je sve zli Dinkic kriv , bratski Aeroflot je nameravao da kupi JAT za silne milijarde evra iz cisto bratskih razloga ali eto taj antirus Dinkic je namerno sve usrao
  The Show Must Go On...

 5. #5
  DellBoy-011 nije na forumu
  Сестро заклињем се биће нас макар 300
  Elita DellBoy-011 (avatar)
  Učlanjen
  20.11.2003.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Zemun
  Poruke
  22.571
  Reputaciona moć
  277

  Podrazumevano Re: Aligrudic doveo JAt na prosjacki stap i zalaze se da se da Rusima budzasto

  Citat Original postavio C0NSIGLIERI Pogledaj poruku
  Jel to onaj sto nije hteo ni bistu Nikole Tesle na istoimenom aerodromu za
  Nije.
  To je onaj u hulahopkama

 6. #6
  Ističe se
  Učlanjen
  30.07.2008.
  Lokacija
  Beograd, Vračar
  Poruke
  2.135
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Aligrudic doveo JAt na prosjacki stap i zalaze se da se da Rusima budzasto

  To su one pixle od 1000 eura sto su kupovali pa sad nemaju ni za čorbu

 7. #7
  Legenda Победоносцев (avatar)
  Učlanjen
  15.11.2007.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Long way from Tipperary
  Poruke
  53.936
  Reputaciona moć
  1311

  Podrazumevano Re: Aligrudic doveo JAt na prosjacki stap i zalaze se da se da Rusima budzasto

  Haha, kakav idiotizam. Rusi su nameravali da kupe i mnogo ozbiljniju i uspesniju kompaniju od cemernog Jata, i to Cehe, pa su odustali. Da nije i tamo DSS pomrsio konce? Koja je zvaka za ludaka ovaj Pescanik, pa strasno.

  Inace, zasto drzava SAD ni sa kim ozbiljno ne pregovara o privatizaciji? Evo zasto - jer ce ovako biti primorana da sama intervenise i obnavlja flotu, a gde se obnavlja flota tu se biraju nabavljaci, a ko bira nabavljace, taj... sta deco?

  Eto vidite kako je jednostavno.
  no longer at ease here, in the old dispensation

 8. #8
  Poznat la dolcevita (avatar)
  Učlanjen
  21.07.2006.
  Pol
  ženski
  Poruke
  8.008
  Reputaciona moć
  165

  Podrazumevano Re: Aligrudic doveo JAt na prosjacki stap i zalaze se da se da Rusima budzasto

  E, neka si ti to nama tako lepo objasnio. A, ko je lud i da kupuje NIS!!!
  Aut amat aut odit mulier, nihil est tertium

 9. #9
  Buduća legenda C0NSIGLIERI (avatar)
  Učlanjen
  26.07.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Yukon
  Poruke
  26.871
  Reputaciona moć
  1308

  Podrazumevano Re: Aligrudic doveo JAt na prosjacki stap i zalaze se da se da Rusima budzasto

  Citat Original postavio Победоносцев Pogledaj poruku
  Haha, kakav idiotizam. Rusi su nameravali da kupe i mnogo ozbiljniju i uspesniju kompaniju od cemernog Jata, i to Cehe, pa su odustali. Da nije i tamo DSS pomrsio konce? Koja je zvaka za ludaka ovaj Pescanik, pa strasno.

  Inace, zasto drzava SAD ni sa kim ozbiljno ne pregovara o privatizaciji? Evo zasto - jer ce ovako biti primorana da sama intervenise i obnavlja flotu, a gde se obnavlja flota tu se biraju nabavljaci, a ko bira nabavljace, taj... sta deco?

  Eto vidite kako je jednostavno.
  Jos kad bi im i nacrtao ... oni bi opet zapevusili "nije tata ukr'o"

 10. #10
  gost 67981 nije na forumu
  ...Men should never marry their muse. It ruins the illusion.
  Veoma poznat gost 67981 (avatar)
  Učlanjen
  06.11.2006.
  Pol
  muški
  Lokacija
  black & white
  Poruke
  10.031
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Aligrudic doveo JAt na prosjacki stap i zalaze se da se da Rusima budzasto

  Citat Original postavio C0NSIGLIERI Pogledaj poruku
  Jel to onaj sto nije hteo ni bistu Nikole Tesle na istoimenom aerodromu za DZ sta ce jadan covek, kako bi se ugradio da je uzeo za DZ, kakva postenjacina sve su to moralne gromade od ljudi
  Nije...Aligrudic letuje na Mikonosu, kao i ti...Mozhda ste se sreli?

 11. #11
  Legenda Победоносцев (avatar)
  Učlanjen
  15.11.2007.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Long way from Tipperary
  Poruke
  53.936
  Reputaciona moć
  1311

  Podrazumevano Re: Aligrudic doveo JAt na prosjacki stap i zalaze se da se da Rusima budzasto

  Ma zenskom stvoru objasnjavati finansije... to ne pomaze ne da nacrtas, nego ni da obojis.
  no longer at ease here, in the old dispensation

 12. #12
  gost 67981 nije na forumu
  ...Men should never marry their muse. It ruins the illusion.
  Veoma poznat gost 67981 (avatar)
  Učlanjen
  06.11.2006.
  Pol
  muški
  Lokacija
  black & white
  Poruke
  10.031
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Aligrudic doveo JAt na prosjacki stap i zalaze se da se da Rusima budzasto

  Citat Original postavio la dolcevita Pogledaj poruku
  E, neka si ti to nama tako lepo objasnio. A, ko je lud i da kupuje NIS!!!
  Tako ce biti i sa NIS-om...objavice se tender...a Rusi ce reci...koji Q.rac...NIS ne vredi nishta...
  ...ista pricha i sa Aeroflotom...

 13. #13
  gost 67981 nije na forumu
  ...Men should never marry their muse. It ruins the illusion.
  Veoma poznat gost 67981 (avatar)
  Učlanjen
  06.11.2006.
  Pol
  muški
  Lokacija
  black & white
  Poruke
  10.031
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Aligrudic doveo JAt na prosjacki stap i zalaze se da se da Rusima budzasto

  Citat Original postavio Победоносцев Pogledaj poruku
  Ma zenskom stvoru objasnjavati finansije... to ne pomaze ne da nacrtas, nego ni da obojis.
  ocesh ja tebi, pametni mushki stvoru da objasnim...

 14. #14
  Legenda Победоносцев (avatar)
  Učlanjen
  15.11.2007.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Long way from Tipperary
  Poruke
  53.936
  Reputaciona moć
  1311

  Podrazumevano Re: Aligrudic doveo JAt na prosjacki stap i zalaze se da se da Rusima budzasto

  Ti ne znas ni gde si supalj, a to se moze brojati na prste jedne ruke.

  Prema tome, objasnjavaj slobodno. Bice zabavno citati.
  no longer at ease here, in the old dispensation

 15. #15
  gost 67981 nije na forumu
  ...Men should never marry their muse. It ruins the illusion.
  Veoma poznat gost 67981 (avatar)
  Učlanjen
  06.11.2006.
  Pol
  muški
  Lokacija
  black & white
  Poruke
  10.031
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Aligrudic doveo JAt na prosjacki stap i zalaze se da se da Rusima budzasto

  Citat Original postavio Победоносцев Pogledaj poruku
  Ti ne znas ni gde si supalj, a to se moze brojati na prste jedne ruke.

  Prema tome, objasnjavaj slobodno. Bice zabavno citati.
  ko kazhe...
  osoba, koja tvrdi da je za prodaju NIS-a Rusima kriv DS...

 16. #16
  Legenda Победоносцев (avatar)
  Učlanjen
  15.11.2007.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Long way from Tipperary
  Poruke
  53.936
  Reputaciona moć
  1311

  Podrazumevano Re: Aligrudic doveo JAt na prosjacki stap i zalaze se da se da Rusima budzasto

  Ybt pa ti si stvarno mnogo glupav. Jomini je ukapirao poruku za sekund, ti ni posle par dana.

  Ne znam sta da ti kazem. Stvarno nemas ni pola kile mozga.
  no longer at ease here, in the old dispensation

 17. #17
  Iskusan
  Učlanjen
  27.11.2006.
  Pol
  muški
  Poruke
  6.705
  Reputaciona moć
  127

  Podrazumevano Re: Aligrudic doveo JAt na prosjacki stap i zalaze se da se da Rusima budzasto

  stvarno kolike su pare u pitanju kada ta trojica nisu uhapsena

 18. #18
  gost 67981 nije na forumu
  ...Men should never marry their muse. It ruins the illusion.
  Veoma poznat gost 67981 (avatar)
  Učlanjen
  06.11.2006.
  Pol
  muški
  Lokacija
  black & white
  Poruke
  10.031
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Aligrudic doveo JAt na prosjacki stap i zalaze se da se da Rusima budzasto

  [QUOTE=Победоносцев;7699439]Ybt pa ti si stvarno mnogo glupav. Jomini je ukapirao poruku za sekund, ti ni posle par dana.

  Ne znam sta da ti kazem. Stvarno nemas ni pola kile mozga.[/QUOTE]


  Mislish...

  da nastavim sa nabrajanjem tvojih poshalica...kako ih nazivash...

 19. #19
  Legenda Победоносцев (avatar)
  Učlanjen
  15.11.2007.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Long way from Tipperary
  Poruke
  53.936
  Reputaciona moć
  1311

  Podrazumevano Re: Aligrudic doveo JAt na prosjacki stap i zalaze se da se da Rusima budzasto

  Pa ne, ne mislim nego znam.
  no longer at ease here, in the old dispensation

 20. #20
  gost 67981 nije na forumu
  ...Men should never marry their muse. It ruins the illusion.
  Veoma poznat gost 67981 (avatar)
  Učlanjen
  06.11.2006.
  Pol
  muški
  Lokacija
  black & white
  Poruke
  10.031
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Aligrudic doveo JAt na prosjacki stap i zalaze se da se da Rusima budzasto

  Citat Original postavio Победоносцев Pogledaj poruku
  Pa ne, ne mislim nego znam.
  Ne smem...banovace me...ako otvorim Temu...sa tvojim "poshalicama"...da se vidi, kako znash...

 21. #21
  Primećen član Last Samurai (avatar)
  Učlanjen
  24.03.2007.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Nippon
  Poruke
  578
  Reputaciona moć
  45

  Podrazumevano Re: Aligrudic doveo JAt na prosjacki stap i zalaze se da se da Rusima budzasto

  Muerte ali stvarno si glup. Mislim necu da se svrstavam na bilo ciju stranu i ulazim u raspravu, medjutim cinjenica je da si mnogo glup. Hebiga...

  Toliko od mene po tom pitanju

 22. #22
  Legenda Победоносцев (avatar)
  Učlanjen
  15.11.2007.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Long way from Tipperary
  Poruke
  53.936
  Reputaciona moć
  1311

  Podrazumevano Re: Aligrudic doveo JAt na prosjacki stap i zalaze se da se da Rusima budzasto

  To ne moze niko da spori. Mislim, da je Muerte glup k'o tocak.

  Ovo oko Jata ostaje sporno.
  no longer at ease here, in the old dispensation

 23. #23
  Buduća legenda C0NSIGLIERI (avatar)
  Učlanjen
  26.07.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Yukon
  Poruke
  26.871
  Reputaciona moć
  1308

  Podrazumevano Re: Aligrudic doveo JAt na prosjacki stap i zalaze se da se da Rusima budzasto

  Muerte je inteligencija danasnje Srbije, zato je drzava tu gde je

 24. #24
  gost 67981 nije na forumu
  ...Men should never marry their muse. It ruins the illusion.
  Veoma poznat gost 67981 (avatar)
  Učlanjen
  06.11.2006.
  Pol
  muški
  Lokacija
  black & white
  Poruke
  10.031
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Aligrudic doveo JAt na prosjacki stap i zalaze se da se da Rusima budzasto

  Citat Original postavio Last Samurai Pogledaj poruku
  Muerte ali stvarno si glup. Mislim necu da se svrstavam na bilo ciju stranu i ulazim u raspravu, medjutim cinjenica je da si mnogo glup. Hebiga...

  Toliko od mene po tom pitanju
  Pazi Samurai...Josh jedan Shogunov klon...

 25. #25
  gost 67981 nije na forumu
  ...Men should never marry their muse. It ruins the illusion.
  Veoma poznat gost 67981 (avatar)
  Učlanjen
  06.11.2006.
  Pol
  muški
  Lokacija
  black & white
  Poruke
  10.031
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Aligrudic doveo JAt na prosjacki stap i zalaze se da se da Rusima budzasto

  Citat Original postavio C0NSIGLIERI Pogledaj poruku
  Muerte je inteligencija danasnje Srbije, zato je drzava tu gde je

  Kazhe "chovek" detektiv...tj. poluchovek...

Slične teme

 1. SVM: Tadić doveo u pitanje posetu mađarskog predsednika
  Autor strawbbery_city u forumu Politika
  Odgovora: 4
  Poslednja poruka: 07.03.2009., 20:15
 2. Odgovora: 34
  Poslednja poruka: 15.09.2008., 12:06
 3. Aligrudic: Zabranicemo LDP i LSV!
  Autor Max Hardcore u forumu Politika
  Odgovora: 334
  Poslednja poruka: 12.10.2007., 02:36
 4. 5-i oktobar - Dan kada jenarod doveo mafiju na vlast
  Autor Kazanova u forumu Politika
  Odgovora: 19
  Poslednja poruka: 09.10.2005., 21:47

Pravila za slanje poruka

 • Ne možete kreirati novu temu
 • Ne možete poslati odgovor
 • Ne možete dodati priloge
 • Ne možete prepraviti svoju poruku
 •