Помоћ око превода сајта на ћирилицу!
Prikazujem rezultate 1 do 5 od 5

Tema: Помоћ око превода сајта на ћирилицу!

  1. #1
    Ističe se Баја мали Книнџа (avatar)
    Učlanjen
    01.01.2008.
    Pol
    muški
    Lokacija
    Нема раја без роднога краја, волимо те Книнџа мали Баја
    Poruke
    2.671
    Reputaciona moć
    63

    Podrazumevano Помоћ око превода сајта на ћирилицу!

    Чуо сам да има неки програм који преводи целу латиничну "lоcale" скрипту у ћирилицу.
    Да ли можете да ми помогнете који је то програм?
    Хвала унапред



  2. #2
    Peruzzi nije na forumu
    је дошао тихо и ушао у легенду...
    Domaćin Peruzzi (avatar)
    Učlanjen
    03.08.2003.
    Pol
    muški
    Lokacija
    Shumadija
    Poruke
    3.924
    Reputaciona moć
    92

    Podrazumevano Re: Помоћ око превода сајта на ћирилицу!



  3. #3
    Ističe se Баја мали Книнџа (avatar)
    Učlanjen
    01.01.2008.
    Pol
    muški
    Lokacija
    Нема раја без роднога краја, волимо те Книнџа мали Баја
    Poruke
    2.671
    Reputaciona moć
    63

    Podrazumevano Re: Помоћ око превода сајта на ћирилицу!

    Ja kad ocu da prevedem nesto ono sve izmeni
    evo primer

    Kod:
    <?php
    $locale['400'] = "Download";
    // Download File Information
    $locale['410'] = "[NOVO]";
    $locale['411'] = "Licenca:";
    $locale['412'] = "O/S:";
    $locale['413'] = "Verzija:";
    $locale['414'] = "Dodato:";
    $locale['415'] = "Downloads:";
    $locale['416'] = "Download";
    // Downloads Notices
    $locale['430'] = "Nije definisana kategorija";
    $locale['431'] = "U ovu kategoriju nije još ništa dodato.";
    ?>
    Kod:
    <?пхп
    $лоцале['400'] = "Download";
    // Download Филе Информатион
    $лоцале['410'] = "[НОВО]";
    $лоцале['411'] = "Лиценца:";
    $лоцале['412'] = "О/С:";
    $лоцале['413'] = "Верзија:";
    $лоцале['414'] = "Додато:";
    $лоцале['415'] = "Downloadс:";
    $лоцале['416'] = "Download";
    // Downloadс Нотицес
    $лоцале['430'] = "Није дефинисана категорија";
    $лоцале['431'] = "У ову категорију није још ништа додато.";
    ?>
    A ocu samo ovo izmedju navodnika d ami prevede

  4. #4
    Primećen član Gill Bates (avatar)
    Učlanjen
    11.05.2003.
    Pol
    muški
    Lokacija
    Bgd
    Poruke
    603
    Reputaciona moć
    60

    Podrazumevano Re: Помоћ око превода сајта на ћирилицу!

    <?пхп

    Ti sinko oces da prebacis language fajl u cirilicu.

    To ces najlakse ostvariti pomocu UltraEdit-a i ovog cirilizatora koji je gore naveden.
    1) eliminises sve sto nije između navodnika
    2) umesto navodnika stavis enter-e (enter=\r\n)
    3) posto posle 2) dobijes po dva entera zaredom zamenis ih jednim
    4) provuces dobijeno kroz cirilizator
    5) napravis PHP/ASP skriptu koja stavlja ";\r\n$locale['$i'] = " - umesto entera

    Jednostavno, zar ne?

    Ja bih licno sve to odradio u PHP skripti.
    Linux is like a wigwam. No gates, and Apache inside!

  5. #5
    Nov član
    Učlanjen
    14.07.2009.
    Pol
    muški
    Poruke
    1
    Reputaciona moć
    0

    Podrazumevano Re: Помоћ око превода сајта на ћирилицу!

    Cao,
    da reaktiviram ponovo ovu temu.
    Dali neko moze da mi pomogne oko istog problema, samo sto bi ja voleo da to realizujem preko php skripte kao sto rece vec Gill Bates.
    Nasao sam ja scriptu, ali nemam pojma kako da je ugradim?!

    pozdrav i hvala

Slične teme

  1. Вратимо Књазу ћирилицу
    Autor masnuci u forumu Politika
    Odgovora: 204
    Poslednja poruka: 25.02.2009., 14:24
  2. У ПОМОЋ!!!
    Autor VooDoo_CHEtnik u forumu Poklanjam
    Odgovora: 16
    Poslednja poruka: 25.12.2008., 21:21
  3. Odgovora: 179
    Poslednja poruka: 04.08.2008., 14:12
  4. Помоћ.......
    Autor Pepeo u forumu Politika
    Odgovora: 7
    Poslednja poruka: 09.09.2007., 18:16
  5. Odgovora: 84
    Poslednja poruka: 09.11.2006., 08:24

Pravila za slanje poruka

  • Ne možete kreirati novu temu
  • Ne možete poslati odgovor
  • Ne možete dodati priloge
  • Ne možete prepraviti svoju poruku
  •