HotMail - Gmail - Yahoo

a pa ne..da vidis sta su uradili smradovi..sve vreme smarase s tim o spajanju..da ce se messenger ugasiti..i onda juce kao ima nova verzija messengera..ja reko ajde kliknem..kad ono odjednom u skype prelazi..reko valjda ce biti kao i sve povezano...sad nemam uopste messenger a kroz skype ne vidim inbox hotmaila..uh kako me iznervirase

ne razumes ,messengera nece biti ali live mail hoce
pokreni windows live mail pa vidi dal radi

1927__WindowsLiveMail_2.png

svasta..paz da necu umesto msna instalirati 2 nova

Mikrosoft naredio...
(ja po Vuku a vidim i Španci i Rusi isto govore ime ove firme po Vuku...)

Na Linuksu kompatibilni vindovs mesendžer još uvek radi svoj posao a radi i Skajp...

zasto mi je hotmail preso u outlook?:evil:

zato što ti je default-an

možeš da biraš autluk ekspres, vindouz live (posle opcionog apdejta sistema) ili autluk
i da importuješ setingse iz bilo kog u bilo koji
nadji u opcijama

Да ли постоји опција у Г-маилу да се блокирају поруке са прилозима типа PPS, PDF ..? Дакле само мејлови без одређених атачмената.

A možeš da staviš mail plug-in za windowsove mail cliente ili da instaliraš Mozilla Thunderbird
te da preusmeriš na Gmail nalog (ili bilo koji web mail) pa da u okviru filtera biraš šta će biti preuzimano...

Poslednja izmena od moderatora:
Microsoft ugasio Hotmail!

Korisnici ne moraju mijenjati svoje @hotmail.com adrese,
no Microsoft ih je sve preusmjerio na Outlook.com

b522dec0101561ef31784ea935006a1c.jpg

Microsoft je objavio da je završio prebacivanje svih postojećih Hotmail adresa na poslužitelj elektronske pošte Outlook.com,
čime je popularni Hotmail u potpunosti ugašen, javljaju američki mediji, a prenosi Al Jazeera Balkans.

Korisnici ne moraju mijenjati svoje @hotmail.com adrese, no Microsoft ih je sve preusmjerio na Outlook.com koji bilježi
porast korisnika i trenutno je na ovom servisu aktivno oko 400 miliona osoba.

Prema tvrdnjama iz Microsofta, ovo nije bilo lako napraviti jer je trebalo preseliti stotine miliona aktivnih računa,
s oko 150 miliona GB podataka, uključujući e-mailove, kalendare, kontakte i osobne postavke svih korisničkih računa.

Proces je trajao punih šest sedmica.

"Vjerujemo da će ljudi zavoljeti Outlook više nego su voljeli Hotmail. Pažljivo slušamo što govore naši korisnici i
napravit ćemo sve prilagodbe i promjene kako bi bili još zadovoljniji", kazao je programski menadžer Microsofta Dick Craddock.

Outlook.com ima potpuno drugačiji izgled i navigaciju od Hotmaila,
a većina novih funkcija viđena je u novom operativnom sistemu Windowsu 8.

Novi servis će također korisnicima omogućiti lakšu integraciju servisa kao što su Facebook, LinkedIn i Twitter.
Hotmail, jedan od najpopularnijih poslužitelja e-pošte, prvi put je predstavljen 1996. godine.

Tada je bio neovisna kompanija, a Microsoft ga je kupio 1998. za 400 miliona dolara.

POTPUNI REDIZAJN: Znate li šta je Google promijenio na Gmailu?

"Gmail" sada omogućava korisnicima da grupišu elektronsku poštu pod različite tabove.
"Jednostavno birate koju kategoriju želite i vaše sanduče se organizuje na način koji vam omogućava da vidite šta je novo i
odlučite koji e-mail želite da pročitate i kada", naveo je Gilad

d3a6669fc4d3fe603fbce8db77e56179.jpg

"Google" je izvršio obiman redizajn svog servisa za elektronsku poštu "gmail" i ponudio korisnicima jednostavniji izgled i organizacione alate,
kako bi lakše kontrolisali svoje poštansko sanduče, piše Srna.

"Danas je gmail dobio novo sanduče na desktop i mobilnim uređajima, što će vam omogućiti da imate kontrolu na jednostavan način i uz laku organizaciju",
saopštio je jučer proizvodni menadžer Googlea Itamar Gilad.
"Gmail" sada omogućava korisnicima da grupišu elektronsku poštu pod različite tabove. "Jednostavno birate koju kategoriju želite i vaše sanduče
se organizuje na način koji vam omogućava da vidite šta je novo i odlučite koji e-mail želite da pročitate i kada", naveo je Gilad.
Korisnici mogu da odaberu za prikaz u sandučetu svih pet tabova ili nijedan i da jednostavno "prevlače" poruke iz jednog taba u drugi.
Kontakte je moguće razvrstavati po tabovima, a moguće ih je i zadržati u primarnom tabu.
Gilad je obećao da će korisnici kojima se u prvom trenutku ne dopadne novi izgled "gmaila" moći jednostavno da se vrate na klasičan izgled komandom sa opcionog menija.

Google će uvesti izmjene u "gmail" postepeno na desktop, "android" i "iOS" verzije operativnih sistema u narednih nekoliko sedmica, prenosi Srna.

Приметио сам да Yahoo понекад зна да не достави поруку која ми је послана, а у последње време то ми је постао прави проблем, јер се дешавало да ми не буду достављени и неки важни мејлови. Не знам да ли је то била њихова пракса и пре, али до сада нисам имао таквих искустава.

Cao.trba mi pomoc.Vec deset dana ne mogu da se ulogujem na hotmail.Pise kao da mi je neko koristio mail i da mi treba neki kod da bi se ulogovala,koji nemam.zatim treba da odgovorim na neka pitanja da bi mi oni otkljucali nalog ali nista od toga?da li neko zna u cemu je problem?

Novi interface uklonio je funkciju kartica koja korisnicima omogućavala otvaranje više e-mailova u istom prozoru, kao i sortiranje e-mailova prema pošiljaocu. Uklonjeno je i dugme "print", a korisnici se žale da ako su želeli uslugu nalik Gmailu, jednostavno bi se prebacili na Gmail. Prijavljeno je i hiljade bugova.

905029509525e8b821dd60873875082_orig.jpg
Korisnici Yahoo Maila su besni zbog velikog redizajna koji je uklonio čitav niz korisnih funkcija i navode kako servis sada izgleda kao kopija konkurentskog Gmaila. Za novi izgled krive novu predsednicu Yahooa, Marisu Majer.

Korisnici ovog e-mail servisa, njih 275 miliona, 8. oktobra su neprijatno bili iznenađeni novim dizajnom. Desetine hiljada korisnika žalile su se na greške i smanjenu funkcionalnost. Velikom broju njih ne sviđa se ni izgled novog servisa.

"Postoji razlog zašto ljudi koriste Yahoo, a ne Gmail. To je bazirano na mišljenju kako najbolje dizajnirati e-mail servis da odgovara korisnicima", piše u jednom komentaru.

Korisnici pišu i kako postoji veliki problem oko korisnosti servisa i da je dizajn "katastrofa", koji je mnoge od njih naveo da se zapitaju da li će nastaviti sa korišćenjem Yahooa ili će preći na neki drugi servis.

Na Yahooovim forumima, u poslednjih šest dana, zabieleženo je više od 5.200 žalbi na greške, a veliki broj korisnika krivicu svaljuje na Majer.

Korisnici Yahoo maila ljuti zbog redizajna

Ma stari yahoo je bio majka mara tabovi su bili rules :worth:

Имам једно питање. Нисам дуго користио налог (маил) на Yahoo и сад не могу да се улогујем јер ми је то корисничко име деактивирано и рециклира се.
А проблем је у томе што сам преко тог имена везан за једну друштвену мрежу одраније.
Питање гласи: да ли могу опет под истим именом да направим налог, тј. да то некако активирам (небитне су ми поруке одраније, само је корисничко име битно)?..хвала.

Može pomoć?

Nisam ulazila na svoj yahoo mejl već duže vreme. To mi je ujedno i adresa koju koristim za Fejsbuk.

Pošto nisam ulazila dugo, zaboravila sam lozinku na Fejsu, ali pamtim na Yahoo mejlu.

Kada sam pokušala da uđem u mejl, izbacili su mi obaveštenje da mi je nalog deaktiviran i da moram da napravim novi.

Mene sada zanima sledeće - ako otvorim novi nalog na Yahoo mejlu, moram li da otvaram novi profil na Fejsu?

Moji ,,prijatelji" sa Fejsa mogu da ulaze u moj profil, tj nije deaktiviran.

Može pomoć?

Nisam ulazila na svoj yahoo mejl već duže vreme. To mi je ujedno i adresa koju koristim za Fejsbuk.

Pošto nisam ulazila dugo, zaboravila sam lozinku na Fejsu, ali pamtim na Yahoo mejlu.

Kada sam pokušala da uđem u mejl, izbacili su mi obaveštenje da mi je nalog deaktiviran i da moram da napravim novi.

Mene sada zanima sledeće - ako otvorim novi nalog na Yahoo mejlu, moram li da otvaram novi profil na Fejsu?

Moji ,,prijatelji" sa Fejsa mogu da ulaze u moj profil, tj nije deaktiviran.

Probaj na FB da resetujes Lozinku

Back