State Department finansira reality show pomirenja Srba i Šiptara

[/B]
E ovakav radikalsko-patriJotski rezon je, do sada, dao "odlichne" rezultate
Samo nastavi tako, daleko cesh stici :dash:

do sada nije dao jer se do sada tako nije radilo........nema sta stobom da pricam........dao sam najhumaniji vid resenja..........nisam spominjao pola ubiti i sl.......samo shmekersi mirno vratiti kuci.......a mozes i ti sa njima ako su ti dragi
 
Nema potrebe, vec je odbegla u najpederskiju zemlju na kugli zemaljskoj.

Ja se stvarno divim ljudima koji probleme na Balkanu hoce da rese specijalnom epizodom velikog brata. Kakvi umovi.

ma bre i oni su nas posvadjali....tj potpalili........da njih nije bilo sloba bi likvidirao par desetina terorista i svi bi se ucutali.......svaka kidnapovana,preklana srpska osoba ide amerima na dusu.....i sad na oni mire.....jos cemo mi da ispadnemo krivi........treba uloziti protest protiv ovoga da nas ne prave budalama ceo zivot.
 
State department je finansirao snimanje reality showa, koji je počeo da se snima u Nikšiću i Ulcinju, a u kome se mešovite ekipe Srba i Šiptara utrkuju koja će da napravi dobro delo.

Lep gest, zar ne? :mrgreen:

Da da na Balkanu se stvari resavaju tako sto se jedno 30, 40 godina ljudi potpaljuju jedni protiv drugih, ratuju, proteruju, siluju, muce, a onda ti isti dovedu u jedan ultra-mega-giga-turbo-dno dna-realiti sou i problemi se rese.... Ko rukom odneseno.... Umesto sto :klap: bolje :sad2:..... Jer ovo nece nimalo doneti resenje problema vec za jedno mesec dva mozda cujemo kako su se potukli ili nesto ne daj boze gore uradili.... Bravo za Ameriku....

Neki i dalje misle da je njihov najbolji realiti sou ''Milosrdni andjeo''..... :rotf::rotf::rotf::rotf:
 
ja bi napravio neki reality show sa siptarima da vidimo ko bolje puca, kolje i bije. mi ili oni.


a šta nebi neki BIG BROTHER show, šiptari - srpkinje, srbi - šiptarke, pa ko koga??:lol:


kako ide one pisma, "jeben kao šitar iz nemačkih pornića, 24 sata u ustima mi klića" :lol:

evo prle jedna za tebe..
 
Poslednja izmena:
State department je finansirao snimanje reality showa, koji je počeo da se snima u Nikšiću i Ulcinju, a u kome se mešovite ekipe Srba i Šiptara utrkuju koja će da napravi dobro delo.

Lep gest, zar ne? :mrgreen:

Pa kakve veze ima Niksic sa Srbijom verovatno ce da mire crnogorce sa sipcima njima to ne treba njima jos uvek traje medeni mesec.
Sto ne dodju u Sumadiju ako smedu nece mo im nista:whistling:
 

Back
Top