Mitski poziv
Prikazujem rezultate 1 do 15 od 15

Tema: Mitski poziv

 1. #1
  Aktivan član elendil (avatar)
  Učlanjen
  11.10.2003.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Veliko Srce Zivota
  Poruke
  1.265
  Tekstova u blogu
  31
  Reputaciona moć
  64

  Podrazumevano Mitski poziv

  Mitski poziv


  https://www.youtube.com/watch?v=NJrF-_duOoI NOVO.O dogadjanju na 33cem stepenu....


  Pre izvesnog vremena sastao se veliki galakticki savet i uputio mitski poziv mnogobrojnim svetlosnim bicima: deci sunca, krilatim andjelima, vesnicima sunca, ratnicima duge i drugim sjajnim bicima mnogih zvezdanih sistema.
  Za vreme sastanka usla je Ljubav Galaktickog Kruzenja, Veliki Duh, i ispunila sve miloscu, svojom Bozanskom svetloscu i svojim recima: " Pozvani ste da zacarate jedan svet na kome ce se desiti velike promene. Oni koji odgovore na ovaj poziv, otici ce na mesto gde se odvija planetarna evolucija i gde su iluzija i strah mocni ucitelji. Pozivam sve one sa darovima i talentima da budu moji emisari tamo, da uzdignu i preobrate frekvenciju planete Zemlje, jednostavno, prozimanjem i ukorenjivanjem Ljubavi. U ovom utelotvorenom mitu vi cete biti stvaraoci nove stvarnosti, stvaraoci zlatne oktave."
  Galakticka Ljubav je nastavila:" Na tom putu, svako od vas ce se potruditi da bude intuitivni navigator osposobljen da probudi svoju svest i podstakne srce stremljenjem ka cistoj ljubavi i bezuslovnom sluzenju. Samim tim sto ste vesnici sunca i luconose, vi cete prenositi svetlost i zato vas pozivam da obasipate narode Zemlje svetloscu, da pomognete GAJI i njenoj deci u preobrazaju. To je deo plana u kome cete biti prekriveni zaboravom. Medjutim, dokle god budete pamtili osecaj decje nevinosti i poverenja bicete harmonicni pomagaci preobrazaja Zemlje. Ponekad ce biti potrebno da se nadjete u nekim oblastima sa teskim vibracijama. Za neke ce ta iluzija odvajanja od ljubavi biti vrlo teska.
  Ali prepoznavajuci svoju pravu prirodu, vasa ljubav ce probraziti dubine dvojnosti, a vasa svetlost ce obasjati mnoge.
  Vase ucesce u ovom izazovu je potpuno dobrovoljno, medjutim ta promena na Zemlji je cudesna i izuzetna. Ako prihvatite tu misiju imacete priliku da rastvorite i saznate sve sto ste postigli tokom mnogih inkarnacija, dobijajuci izuzetnu mogucnost kvantnog skoka svoje svesti. Za vas je vazno da odaberete ples sa Zemljom GAJOM i njenom decom dok oni ne okoncaju svoju Svetlosnu ceremoniju."
  Tako je govorio Tvorac, Svetlost Galaktickog Okretanja. I tako su svetlosna bica bezbrojnih udruzenja i saveta vernih zvezdama odlucila da se otelotvore na planeti Zemlji da pomognu u tom krunskom dogadjaju budjenja iz planetarnog sna. Postojao je, takodje i proces zastite razradjenog plana budjenja bica iz privida otudjenja i pokrova zaborava tako uobicajenog na Zemlji.
  Svetlosna bica koja su putovala da pomognu GAJI dogovorila su se da pomazu jedni drugima u cuvanju secanja. Tako su zvezdane semenke ostavile kodove u razlicitim oblicima: kao zvuke, boje, svetla, slike, reci, simbole- vibracione rezonance koje ce im pomoci da se sete svog dogovora sa Svetlom.
  Dogovoreno je da se ti kodovi pojavljuju svugde: u vizionarskoj umetnosti i muzici, u prodornim pogledima, u razgovorima i osecanjima i da stvaraju duboku ceznju za budjenjem i dostizanjem otelotvorenja ljubavi.
  ...okupani vodama uspomena, pripremljeni kao ratnici duge da bi ispunili obecanje novog i starog mita, jamceci prisustvo Ljubavi na Zemlji. Taj izvor ljubavi ce se odmarati u narucju bogova saljuci talase ozdravljenja i ljubavi preko GAJE. Tvoje budjenje u tom trenutku, tvoji darovi ce probuditi i pokrenuti druge. Koristi smeh, pesmu , ples, dim, uzivanje, poverenje i ljubav, jer ce oni stvoriti veliki talas promene, koji ce pomeriti granice starog mita dvojnosti i otudjenosti, ostvarujuci cudo mira i jedinstva na Zemlji.
  Iskoristi svoje darove za dobrobit GAJE. Na nekoj Supernovoj svesti, GAJA i njena deca ce se obuci u svetlost, stvarajuci blistavo svetlosno telo Ljubavi i radjajuci se ponovo medju zvezdama. Mitski poziv je poslat. Veliki izazov je poceo. Probudite se ratnici duge, vesnici sunca, svetlosna bica galaktickih sirina. Drevni nebeski putnici stvoreni ponovo u ovom trenu istrajte u lepoti i snazi ljubavi GAJE. Zaboravite nepoverenje. Vi ste Bozanska deca sunca. IDITE sa svojim srcima i delite svoje velike darove. Prepustite se magiji Zemlje.
  Setite se...
  Poslednji put ažurirao/la elendil : 14.09.2008. u 22:56
  Gospodaru,ucini me orudjem svoga mira:
  Gde je mrznja da donosim ljubav!
  Gde je uvreda da donosim prastanje.
  Gde je nesloga da donosim Jedinstvo! 2. #2
  Aktivan član elendil (avatar)
  Učlanjen
  11.10.2003.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Veliko Srce Zivota
  Poruke
  1.265
  Tekstova u blogu
  31
  Reputaciona moć
  64

  Podrazumevano Molitve....

  Molitva sedam Galaktickih pravaca

  Iz istocne kuce Svetla
  Neka se mudrost spusti na sve nas
  Tako da sve stvari vidimo jasno
  Iz Severne kuce Noci
  Neka mudrost sazri u nama
  Tako da sve saznajemo iznutra
  Iz Zapadne kuce transformacije
  Nekla mudrost bude transformisana
  u pravu akciju,
  tako da mozemo uraditi ono
  sto mora biti uradjeno.
  Iz Juzne kuce Vecnog Sunca
  Neka isparvna akcija proizzvede zetbu
  tako da mozemo uzivati u plodovima
  planetarnog bica.
  Odozgo,iz kuce Nebesa gde se
  Zvezdani ljudi i preci okupljaju
  Neka njihovi blagoslovi sadadodju nama.
  Odozdo,iz kuce Zemlje
  Nek otkucaji srca,njenog kristalnog jezgra
  Blagoslove nas sa harmonijama
  kako bismo okoncali sve ratove.
  Iz centra Galaktickog Izvora
  koji je svuda istovremeno
  Neka sve postane znano
  kao svetlo zajednicke Ljubavi.

  MEDITACIJA DUGINIH MOSTOVA

  Cilj ove meditacije je generirati telepatski val ljubavi koji nas spaja sa centrom Zemlje, sa bipolarnim duginim alternatorima koji drže Zemljjino magnetstko polje na okupu, i sa svim drugim planetarnim kinovima koji rade istu meditaciju.


  Uspostavljajući ovaj telepatski val Zemlje širom svijeta, stvaramo matrix komunikacije koji donosi noosferu- Zemljinu mentalnu kuvertu- sve bližu svjesnoj manifestaciji. Ova matrica također omogućava zaštitno polje vibracije izvorne pozitivne misli koja održava Zemljino rezonantno polje u stanju harmonije i mira.

  Cilj ove godišnje meditacije je zapravo stvoriti Dugine mostove planete Zemlje. Mostovi su alternatori Zemljinog magnetskog polja- dana/noći, a po završetku ciklusa solsticij 2012., izmjena zime (sjevera)/ ljeta (juga). (pogledajete slikicu)

  Dugin most je zapravo dugo propovijedani most mira koji će spojiti 3-dimenzionalnu Zemlju sa četvrtom i višim dimenzijama, osiguravajući mir i sklad koje se više neće moći narušiti. Kako bi sva bića mogla sudjelovati u ovoj meditaciji, neovisno od toga jesu li ikada čuli za sinkronicitet i sinkronički poredak, nudimo ovu univerzalnu verziju meditacije- Dan izvan vremena- Meditacija dugnih mostova (Day Out of Time Rainbow Bridge World Peace Meditation).

  Možete ju raditi sami ili u grupi- rano ujutro je najbolje, ali kada god možete je u redu. Ako ste u grupi, skupite se u krug ukoliko je to moguće, sjednite na zemlju ili pod- ako je to moguće, sa prekriženim nogama. (pretpostavljam da misli na lotus poziciju,a ne bilo kako prekrižiti noge ) Par puta duboko udahnite, udišući ono negativno, transformirajući unutar sebe, a onda izdahnite pozitivno i pročišćavajuće. Potom sklopite oči.

  Vizualizirajte da ste u središtu Zemlje.

  Potom vizualizirajte u jezgri divovski kristalni oktaedar. Četiri lica kristala završavaju u točki koja leži na osi Sjevernog pola. Druga četri se spajaju na osi Južnog pola. Ovaj divovski kristal okružuje Zemljina unutrašnja membrana koja poput bubnjanja rezonantno prijanja uz vanjski dio Zemlje. Sjeverni dio kristala ima dva crvena i dva bijela lica, a južni dva plava i dva žuta lica.

  Sada idete unutar kristala.

  Iz točke središta ovog ogromnog kristala intenzivno isijava bijala svjetlost. Eterični stupac ili os svjetlosti prudužava se prema sjeveru i jugu iz svjestlosnog središta, preko vrhova oktaedra produžujući do Sjevernog i Južnog pola na Zemljinoj vanjskoj strani. Oko ovog eteričnog okomitog magnetskog snopa svjetlosti isprepleću se, poput dvije tube, strujajuće energije plazme. Isprepletene poput dvije pruge DNK, strujajuće tube su crvene i plave boje. One donose plazmu- elektički nabijene ione- u isijavajuće središte Zemlje.

  Na vrhu sjevernog stupca svjetlosti obavijenog dvijema strujajućim tubama nalazi se crveni atom vremena. Oko južnog se nalazi plavi atom vremena. Crveni i plavi polarni atomi vremena se vrte u suprotnim smjerovima, crveni atom na sjeveru se vrti u smjeru kazaljke na satum, a plavi na jugu u smjeru suprotnom od kazaljke na satu. Atomi vremena se sastoje od sedam točaka: središnje točke, po dvije točke na suprotnim stranama vertikalne osi, i još dvije točke – sve zajedno četiri točke- jednako udaljene od centralne osi. Šest vanjskih točaka atoma vremena skoro tvore oblik šesterokuta.

  Gravitacijska ravnina kristalnog oktaedra zrači horizontalno iz isijavajućeg centra kristala, šireći se prema četirima točkama koje označavaju krajeve kristala, gdje se četiri sjeverne i četiri južne stranice oktaedra spajaju.

  Gravitacijska ravnina koja spaja ove četiri točke je poput baze dviju piramida- jedna se piramida uzdiže iz baze sa četiri vrha prema sjevernoj točki oktaedra, a druga četiri vrha se uzdižu prema južnom vrhu. Na ovoj gravitacijskoj ravnini točno nasuprot se nalaze još dva vremenska atoma, bijeli i žuti. Ta dva atoma su konstruirani poput crvenog i plavnog, osim što su njihove dvije točke na osima poravnane sa gravitacijskom ravninom, ležeći na njenim stranama, okomito na polarne atome vremena.

  Bjeli i žuti atomi vremena se vrte poput vijaka ili propelera polaganom kružnom vrtnjom u smjeru suprotnom od kazaljke na satu, s lijeva na desno oko centralne točke isijavajuće svjetlosti.

  Kada ste vizualizirali kristalni oktaedar u Zemljinoj jezgri sa osam lica, četiri atoma vremena, eteričnim snopom svjetolosti i dvjema strujajućim tubama, vizualizirajte da iz središta kristala pršte veliki potoci raznobojne plazme u oba smjera prema Zemljinim polovima.

  Sada ste došli iz centra Zemlje do točke u svemiru iz koje vidite cijelu Zemlju.

  Dok još uvijek možete vidjeti kristalni oktaedar u središtu Zemlje, na Sjevernom i Južnom polu potoke svjetlosti koji izbijaju kako bi tvorili ogromni dvostruki most od duge- dnevni alternator i noćni alternator Zemljinog magnetskog polja.

  Potoci duge se spajaju na Sjevernom i Južnom polu Zemlje, sa točno 180 stupnjeva razlike između. Kako se Zemlje polagano vrti oko svoje osi, ova duga ostaje mirna i nepomična.

  Kada ste završili vizualizaciju, uzmite cijelu Zemlju koja se vrti oko svoje osi ispod duginih mostova i smjestite ju u svoje srce. Zamislite kako dva potoka svjetlosti probijaju kroz vašu središnju os iznad vaše glave i ispod vaših stopala. Sada načinite slične dugine mostove oko vašeg tijela kako osiguravaju vašu auru na jednom mjestu.

  Sada ste vi i Zemlja jedno.

  Dugini mostovi svjetskog mira su stvarni.

  Iza svega ovog je znanost. Ono što najprije postoji u imaginaciji, vizualizirano od strane dovoljno ljudi, je telepatski val ljubavi koji će s vremenom postati stvarnost.
  Gospodaru,ucini me orudjem svoga mira:
  Gde je mrznja da donosim ljubav!
  Gde je uvreda da donosim prastanje.
  Gde je nesloga da donosim Jedinstvo!

 3. #3
  Aktivan član elendil (avatar)
  Učlanjen
  11.10.2003.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Veliko Srce Zivota
  Poruke
  1.265
  Tekstova u blogu
  31
  Reputaciona moć
  64

  Podrazumevano Zacarani san

  ZAČARANI SAN


  Deco Zemlje, setimo se ko smo i zasto smo ovde.
  Doslo je vreme da se Narodi knjige i Narodi svitanja ujedine u jedan narod - Narod Duge.
  Vreme je umetnost. Pocnimo da zivimo u skladu sa prirodom, Zemljom, Mesecom, Suncem, citavim Univerzumom i ne dozvolimo da drugi gospodare nasim vremenom.
  Mreza planetarne umetnosti stvorena je da objedini mnoga duhovna ucenja i da kroz znanje o Zakonu vremena pomogne covecanstvu u moralnoj i duhovnoj evoluciji, vracanju sebi i spoznaji istine.
  Drevne Maje poznavale su zakonitosti vremena. Kroz svoje zapise ostavile su nam to znanje na osnovu koga je nastao Pokret za mir i promenu kalendara.
  Pokret se zalaze za promenu Kalendara, za ukidanje Gregorijanskog Kalendara od 12 meseci i uvodjenje Sinhronara 13 luna. Ziveci po kalendaru od 12 nepravilnih meseci, udaljili smo se od svega u prirodi. Njegove haoticne neuskladjenosti dovele su do toga da nam materijalizam i trka za novcem budu u prvom planu. Nastala je bolesna civilizacija koja sve brze ide ka svom unistenju, nemajuci pravi lek. Uvodjenjem Sinhronara 13 luna i vracanjem ciklusima prirode i univerzuma obnovila bi se harmonija toka i dozivljavanja vremena iz cega bi proistekla promena svesti a Zemlja bi dobila priliku za oporavak. Ovom promenom pruza nam se mogucnost da shvatimo i predjemo iz trece dimenzije u cetvrtu dimenziju, kojom se ujedinjuju prostor i vreme.
  Oni koji poznaju sinhronar pretvaraju se u Carobnjake Zemlje.
  Gospodaru,ucini me orudjem svoga mira:
  Gde je mrznja da donosim ljubav!
  Gde je uvreda da donosim prastanje.
  Gde je nesloga da donosim Jedinstvo!

 4. #4
  Buduća legenda Kamael (avatar)
  Učlanjen
  03.04.2011.
  Pol
  muški
  Poruke
  32.033
  Reputaciona moć
  682

  Podrazumevano Re: Molitve....

  Citat Original postavio elendil Pogledaj poruku
  MEDITACIJA DUGINIH MOSTOVA

  Cilj ove meditacije je generirati telepatski val ljubavi
  nece mir jos zadugo za one koji zele ziveti, zivot ukljucuje i rat i mir

  MEDITACIJA NA TENK

  [IMG]http://3.*****************/_mmBw3uzPnJI/Sul2Y52UCII/AAAAAAAA1ag/4jWMLyYsM8c/s400/tank_vs_car_01.jpg[/IMG]

 5. #5
  Elita
  Učlanjen
  06.05.2008.
  Pol
  muški
  Poruke
  23.707
  Tekstova u blogu
  11
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Mitski poziv

  To neki narkomani?

 6. #6
  Elita Sarvaš (avatar)
  Učlanjen
  19.01.2011.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Batajnica, Serbia
  Poruke
  20.648
  Tekstova u blogu
  6
  Reputaciona moć
  2705

  Podrazumevano Re: Mitski poziv

  Da nije Juta usla u neku novu sektu ?

 7. #7
  Buduća legenda Kamael (avatar)
  Učlanjen
  03.04.2011.
  Pol
  muški
  Poruke
  32.033
  Reputaciona moć
  682

  Podrazumevano Re: Mitski poziv

  Ovde je prica o dugi i delfinima, ne verejum da to Jutu zanima. Nema grotla, paklenog kaznjavanja i tako tih stvari.

 8. #8
  Veoma poznat Zlatna Iris (avatar)
  Učlanjen
  22.08.2011.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  where the wild roses grow
  Poruke
  10.322
  Tekstova u blogu
  8
  Reputaciona moć
  793

  Podrazumevano Re: Mitski poziv

  Citat Original postavio Zazijavalo Pogledaj poruku
  To neki narkomani?
  da zovemo peranovica?
  Seer of goodness things

 9. #9
  Iskusan coco bill (avatar)
  Učlanjen
  15.11.2009.
  Pol
  muški
  Lokacija
  ovde
  Poruke
  6.452
  Tekstova u blogu
  149
  Reputaciona moć
  549

  Podrazumevano Re: Mitski poziv

  Citat Original postavio Zazijavalo Pogledaj poruku
  To neki narkomani?
  njuejdžeri.
  Tišina je početak mudrosti.

 10. #10
  Veoma poznat
  Učlanjen
  30.01.2012.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Pezos
  Poruke
  13.507
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Mitski poziv

  Kerac-to je "nova" religija Ljubafi-novi poziv za leba brez motiku...
  (Nevidljive ribice...)

 11. #11
  Elita Sarvaš (avatar)
  Učlanjen
  19.01.2011.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Batajnica, Serbia
  Poruke
  20.648
  Tekstova u blogu
  6
  Reputaciona moć
  2705

  Podrazumevano Re: Mitski poziv

  Citat Original postavio Zlatna Iris Pogledaj poruku
  da zovemo peranovica?
  Da ponese stangu ili krst ?

 12. #12
  Elita
  Učlanjen
  06.05.2008.
  Pol
  muški
  Poruke
  23.707
  Tekstova u blogu
  11
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Mitski poziv

  ... lopatu.

 13. #13
  Buduća legenda
  Učlanjen
  25.09.2007.
  Pol
  muški
  Poruke
  31.070
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Mitski poziv

  Jutica je, rek'o bi, trajno zacrnjena.

 14. #14
  Domaćin GasMaska (avatar)
  Učlanjen
  25.12.2010.
  Pol
  muški
  Poruke
  4.600
  Reputaciona moć
  240

  Podrazumevano Re: Mitski poziv

  Citat Original postavio Serpent Saint Pogledaj poruku
  Jutica je, rek'o bi, trajno zacrnjena.
  Toliko je mračno u banovini? O_O

 15. #15
  Elita hypnotoad (avatar)
  Učlanjen
  22.08.2006.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Вуковар
  Poruke
  18.013
  Reputaciona moć
  405

  Podrazumevano Re: Mitski poziv

  Citat Original postavio elendil Pogledaj poruku
  Mitski poziv


  https://www.youtube.com/watch?v=NJrF-_duOoI NOVO.O dogadjanju na 33cem stepenu....


  Pre izvesnog vremena sastao se veliki galakticki savet i uputio mitski poziv mnogobrojnim svetlosnim bicima: deci sunca, krilatim andjelima, vesnicima sunca, ratnicima duge i drugim sjajnim bicima mnogih zvezdanih sistema.
  Za vreme sastanka usla je Ljubav Galaktickog Kruzenja, Veliki Duh, i ispunila sve miloscu, svojom Bozanskom svetloscu i svojim recima: " Pozvani ste da zacarate jedan svet na kome ce se desiti velike promene. Oni koji odgovore na ovaj poziv, otici ce na mesto gde se odvija planetarna evolucija i gde su iluzija i strah mocni ucitelji. Pozivam sve one sa darovima i talentima da budu moji emisari tamo, da uzdignu i preobrate frekvenciju planete Zemlje, jednostavno, prozimanjem i ukorenjivanjem Ljubavi. U ovom utelotvorenom mitu vi cete biti stvaraoci nove stvarnosti, stvaraoci zlatne oktave."
  Galakticka Ljubav je nastavila:" Na tom putu, svako od vas ce se potruditi da bude intuitivni navigator osposobljen da probudi svoju svest i podstakne srce stremljenjem ka cistoj ljubavi i bezuslovnom sluzenju. Samim tim sto ste vesnici sunca i luconose, vi cete prenositi svetlost i zato vas pozivam da obasipate narode Zemlje svetloscu, da pomognete GAJI i njenoj deci u preobrazaju. To je deo plana u kome cete biti prekriveni zaboravom. Medjutim, dokle god budete pamtili osecaj decje nevinosti i poverenja bicete harmonicni pomagaci preobrazaja Zemlje. Ponekad ce biti potrebno da se nadjete u nekim oblastima sa teskim vibracijama. Za neke ce ta iluzija odvajanja od ljubavi biti vrlo teska.
  Ali prepoznavajuci svoju pravu prirodu, vasa ljubav ce probraziti dubine dvojnosti, a vasa svetlost ce obasjati mnoge.
  Vase ucesce u ovom izazovu je potpuno dobrovoljno, medjutim ta promena na Zemlji je cudesna i izuzetna. Ako prihvatite tu misiju imacete priliku da rastvorite i saznate sve sto ste postigli tokom mnogih inkarnacija, dobijajuci izuzetnu mogucnost kvantnog skoka svoje svesti. Za vas je vazno da odaberete ples sa Zemljom GAJOM i njenom decom dok oni ne okoncaju svoju Svetlosnu ceremoniju."
  Tako je govorio Tvorac, Svetlost Galaktickog Okretanja. I tako su svetlosna bica bezbrojnih udruzenja i saveta vernih zvezdama odlucila da se otelotvore na planeti Zemlji da pomognu u tom krunskom dogadjaju budjenja iz planetarnog sna. Postojao je, takodje i proces zastite razradjenog plana budjenja bica iz privida otudjenja i pokrova zaborava tako uobicajenog na Zemlji.
  Svetlosna bica koja su putovala da pomognu GAJI dogovorila su se da pomazu jedni drugima u cuvanju secanja. Tako su zvezdane semenke ostavile kodove u razlicitim oblicima: kao zvuke, boje, svetla, slike, reci, simbole- vibracione rezonance koje ce im pomoci da se sete svog dogovora sa Svetlom.
  Dogovoreno je da se ti kodovi pojavljuju svugde: u vizionarskoj umetnosti i muzici, u prodornim pogledima, u razgovorima i osecanjima i da stvaraju duboku ceznju za budjenjem i dostizanjem otelotvorenja ljubavi.
  ...okupani vodama uspomena, pripremljeni kao ratnici duge da bi ispunili obecanje novog i starog mita, jamceci prisustvo Ljubavi na Zemlji. Taj izvor ljubavi ce se odmarati u narucju bogova saljuci talase ozdravljenja i ljubavi preko GAJE. Tvoje budjenje u tom trenutku, tvoji darovi ce probuditi i pokrenuti druge. Koristi smeh, pesmu , ples, dim, uzivanje, poverenje i ljubav, jer ce oni stvoriti veliki talas promene, koji ce pomeriti granice starog mita dvojnosti i otudjenosti, ostvarujuci cudo mira i jedinstva na Zemlji.
  Iskoristi svoje darove za dobrobit GAJE. Na nekoj Supernovoj svesti, GAJA i njena deca ce se obuci u svetlost, stvarajuci blistavo svetlosno telo Ljubavi i radjajuci se ponovo medju zvezdama. Mitski poziv je poslat. Veliki izazov je poceo. Probudite se ratnici duge, vesnici sunca, svetlosna bica galaktickih sirina. Drevni nebeski putnici stvoreni ponovo u ovom trenu istrajte u lepoti i snazi ljubavi GAJE. Zaboravite nepoverenje. Vi ste Bozanska deca sunca. IDITE sa svojim srcima i delite svoje velike darove. Prepustite se magiji Zemlje.
  Setite se...
  Opet popustile tablete ?

Slične teme

 1. POZIV
  Autor chorba u forumu Internet
  Odgovora: 17
  Poslednja poruka: 13.01.2007., 21:55

Pravila za slanje poruka

 • Ne možete kreirati novu temu
 • Ne možete poslati odgovor
 • Ne možete dodati priloge
 • Ne možete prepraviti svoju poruku
 •