SVI SRBI POD ISTI BARJAK
Prikazujem rezultate 1 do 24 od 24

Tema: SVI SRBI POD ISTI BARJAK

 1. #1
  Nov član
  Učlanjen
  14.09.2008.
  Poruke
  1
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano SVI SRBI POD ISTI BARJAK

  СВИ СРБИ ПОД ИСТИ БАРЈАК

  Обраћам Вам се на „тешко рањеном“ српском језику и ослањајући се на моја скромна знања покушаћу да избегнем стране изразе, а нарочито вулгаризме којима је српски језик данас преплављен у покушају да буде и потпуно угушен. Унапред се извињавам што то нисам сасвим успео.

  У последњим деценијама, можда најтежим за српски и друге народе, нови светски силник- насртљива (агресивна) сила САД уз помоћ својих подјармљених помоћника (НАТО, ЕУ, ММФ, ГРУПА 10, ... већи део ОУН), безброј плаћеника : тзв. невладиних организација ( Отпор, Центар за атлантске интеграције, Цесид , Београдски круг, Фонд за хуманитарно право, ...); наказних медија; независних појединаца (квази патриота и космополита); новорођених и препорођених политичких организација; ... ... покушава да пороби читав свет најморбиднијом методом елиминације културе, морала, свих природних вредности, дакле разума и самог човека. САД уз помоћ умоболника широм света (солидно плаћених), фабрикују „нове“ народе (дошли ниоткуда, настали ниоткога) и од једног народа праве више „нових“ и од једне државе више нових и колико год их створе толико сукоба се роди.

  Отимање српских земаља, уништавање духовних трагова српства, рушење и уклањање рушевина српских храмова, гробаља и других објеката, изгон и масовно физичко уништење народа зверским методама је трајан циљ свих српских непријатеља још од пада српског царства,све до данас. Као и више пута, данас напад долази из тзв. западног света.


  НЕ ЗАБОРАВИ ни нова, ни стара, ни она најстарија ЗВЕРСТВА НАД СРПСТВОМ, НЕ ДОЗВОЛИ им ни будућа ЗВЕРСТВА


  Декадентни, насртљиви тзв.западни народи који столећима живе на рачун поробљених делова света, изменили су своје ставове о мерилима вредности људског рода што их је довело на руб пропасти и сигурног нестанка. У овај понор они сада као што то дављеник чини, вуку читаво човечанство. Сјај отетог богатства у коме живе, док власници тог богатства умиру од глади, искварили су их до те мере да код њих нестају она природна (Богом дана) осећања за љубав према вредностима човечанства. У овом безумном хаосу, сви угрожени народи или њихови здрави делови се морају окупити ради одбране разума, људског живота, одбране човечанства. Ово је последњи час за српски народ чији је биолошки нестанак већ јавно најављен, у неколико наредних деценија.


  .................................................. .................................................. ..................
  До сада је више стотина људи изразило своју подршку и предложило да се оснује политичка организација, која ће у основи истаћи као своје политичке циљеве садржај текста који носи наслов „Српске смернице“ (FACEBOOK / SVI SRBI POD ISTI BARJAK). Нацрт статута ове организације предвиђа: да став сваког члана потпуно дође до изражаја; да су чланови у сталном додиру на радним скуповима, приредбама, спортским вежбама, излетима, прославама, скуповима подршке или негодовања; да воља било ког члана у највећој мери има исту снагу као и воља чланова у управи организације; да управа директно одговара члановима и да је сменљива у сваком тренутку; да се постигне потпуно јединство народа и цркве;... Другим речима најискреније се жели постићи да организација задовољи сваки појединачни интерес, чиме ће се постићи да се сви окупимо са јединственом народном жељом да останемо заувек заједно. Ако сматрате да је поменути текст у основи, у складу са Вашим ставовима и да Ваше примедбе неће битно изменити његову суштину, придружите се идеји формирања нове политичке организацијe, која нема истомишљеника на данашњој политичкој сцени. Ваше примедбе или подршку за сада упутите на: FACEBOOK / SVI SRBI POD ISTI BARJAK (ради заштите од ХАКЕРА), биће сигурно размотрене и предочене свим члановима приликом усвајања програмских циљева и статута.

  Српски народ свој спас и сада може наћи у саборности свих нас и наших духовних вредсности и преузети власт у српским земљама што ће му дати потребну снагу да опстане.

  Ваша воља да дате подршку оваквој организацији учлањењем у групу СВИ СРБИ ПОД ИСТИ БАРЈАК вредеће више, ако о томе обавестите своје познанике.

  .................................................. .................................................. ..........

  СРПСКЕ СМЕРНИЦЕ (део текста)


  - Историјски посматрано, српски народ је увек био супротстављен наметању силе и никада са насртљивим силама (агресорима) није ступао у савез, иако га је то угрожавало до истребљења. Силе су долазиле, одлазиле, опрале се од крви, па поново проповедале правду, право, слободу, и своја зверства тако заташкавале. Обзиром да је пропадање ниже културе историјска неминовност, она свој нестанак може спречити само ако примени силу и уништи вишу културу. Полазећи од оваквог односа српског народа према сили, и српску државу треба уредити тако да она не представља силу у сопственом народу, већ да служи свом народу, а да силу према појединцу и групи користи у строго предвиђеним случајевима, најчешће у виду нужне одбране.

  - Српска држава мора бити потпуно народна, потпуно слободољубива (демократска) и заснована на ставу о једнакости. Потпуно народна је ако служи читавом народу и у складу са народном вољом, сваком појединцу у истој мери без повластица за појединца или групу. Потпуно слободна је ако сви имају исте слободе у пуној мери. Слободе у пуној мери, дате су до границе до које на било који начин не угрожавају друге појединце или групе. Потпуна једнакост значи да се сваком појединцу морају обезбедити исте полазне основе за живот у држави. Оваквој држави потребан је нови Устав чија је основа српски национални програм. Национални програм мора бити саставни део Устава и у случају измена и допуна истог или доношења новог што ће се гарантовати посебном Уставном одредбом. Трајни циљ државе, мора бити ослобођење свих српских територија у складу са опште прихваћеним нормама међународног права, осим оних силом наметнутих, у којима се препознаје интерес појединих земаља а не читавог човечанства. Сви уговори потписани у име српског народа, морају се преиспитати, и уколико су у том моменту били на штету народа, прогласиће се једностраном изјавом туђе воље. Да би ова држава била успешна, снажна, радна, одоворна и да би надзор народа над њеним деловањем био олакшан, она мора бити строго централизована а њени представници лако сменљиви. Представници власти раде по тачно утврђеним правилима и са повећаном одговорношћу. Послови у власти могу бити поверени само људима који знањем из одређеног делокруга представљају прваке. Знање и на друге начине мора бити награђено, те самим тим представљено на прави начин тј. као највеће богатство човечанства. То ће утицати на јачање особених културних вредности српског народа.

  - Држава је обавезна да улаже и подстиче улагања у друштвено корисне сврхе. Економским мерама и на друге начине она усмерава приватна улагања. Држава мора неговати српска предања и обичаје, нарочито оне који омогућавају повољан и складан опстанак и развитак појединца и народа и представљају највиши закон одржања људског друштва (морал). Српско друштво мора бити отворено, спремно да прихвати и туђа правила и заборављене обичаје уколико представљају вредности према нашим мерилима.

  - Српска православна црква, омиљена је у српском народу јер је на путу светосавља, српских историјских вредности, наших обичаја и наших моралних схватања. Она мора да брине о срећи и задовољству у народу и пружа утеху а од те милости вера сама у народ улази......Српска црква мора бити и остати само онаква, каквом ју је Свети Сава саздао......  Поштовалац најузвишенијег људског осећања, љубави за
  човека за човечанство
  Потпуно заљубљен у своју породицу и свој народ,
  сваки народ и сваког човека који иста осећања носи у себи.  - 2. #2
  Buduća legenda jomini (avatar)
  Učlanjen
  18.04.2004.
  Pol
  muški
  Poruke
  33.537
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: SVI SRBI POD ISTI BARJAK

  Uh... A nedelja...

 3. #3
  serbiano nije na forumu
  у јевропу би чича и готова прича
  Aktivan član serbiano (avatar)
  Učlanjen
  27.07.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Shumadija, Forestland
  Poruke
  1.872
  Reputaciona moć
  53

  Podrazumevano Re: SVI SRBI POD ISTI BARJAK

  Citat Original postavio SVISRBI Pogledaj poruku
  СВИ СРБИ ПОД ИСТИ БАРЈАК

  Обраћам Вам се на „тешко рањеном“ српском језику и ослањајући се на моја скромна знања покушаћу да избегнем стране изразе, а нарочито вулгаризме којима је српски језик данас преплављен у покушају да буде и потпуно угушен.
  -
  ne mlati !

 4. #4
  DellBoy-011 nije na forumu
  Сестро заклињем се биће нас макар 300
  Elita DellBoy-011 (avatar)
  Učlanjen
  20.11.2003.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Zemun
  Poruke
  22.571
  Reputaciona moć
  277

  Podrazumevano Re: SVI SRBI POD ISTI BARJAK

  Tu smo!
  Gde je barjak?

 5. #5
  Zaslužan član eremita (avatar)
  Učlanjen
  02.02.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Београд - Врачар
  Poruke
  100.451
  Reputaciona moć
  2078

  Podrazumevano Re: SVI SRBI POD ISTI BARJAK

  Citat Original postavio jomini Pogledaj poruku
  Uh... A nedelja...
  Види, види шта ти то имаш испод аватара???


  (кликни да прочиташ)

  'ел сте то увели астрологију, гатање, врачање, бацање пасуља..........
  БИТИ СЛОБОДАН означава стање у којем субјект може деловати без присиле и забране.


 6. #6
  Iskusan
  Učlanjen
  06.02.2008.
  Poruke
  5.539
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: SVI SRBI POD ISTI BARJAK

  Ima li neko da je ovo pročitao da me brzo obavesti? mada ... dalo bi se naslutiti iz naslova...
  Dakle, nema problema - to će se desiti čim svi Srbi uđu u EU.

 7. #7
  Legenda
  Učlanjen
  03.04.2007.
  Pol
  ženski
  Poruke
  51.329
  Tekstova u blogu
  1
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: SVI SRBI POD ISTI BARJAK

  Pred njim se smesi svetla buducnost - rece vidovita Zorka...

 8. #8
  DellBoy-011 nije na forumu
  Сестро заклињем се биће нас макар 300
  Elita DellBoy-011 (avatar)
  Učlanjen
  20.11.2003.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Zemun
  Poruke
  22.571
  Reputaciona moć
  277

  Podrazumevano Re: SVI SRBI POD ISTI BARJAK

  Citat Original postavio picololeone Pogledaj poruku
  Pred njim se smesi svetla buducnost - rece vidovita Zorka...
  Dušo. tebi piše da se trudiš.
  Pazi...da ne ostaneš....

 9. #9
  Zainteresovan član Planeta_ (avatar)
  Učlanjen
  27.01.2008.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  negde u svemiru
  Poruke
  319
  Reputaciona moć
  40

  Podrazumevano Re: SVI SRBI POD ISTI BARJAK

  ja ovo ne procitahh

 10. #10
  Legenda
  Učlanjen
  03.04.2007.
  Pol
  ženski
  Poruke
  51.329
  Tekstova u blogu
  1
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: SVI SRBI POD ISTI BARJAK

  Citat Original postavio DellBoy-011 Pogledaj poruku
  Dušo. tebi piše da se trudiš.
  Pazi...da ne ostaneš....
  Sada vise nema opasnosti...

 11. #11
  Iron Lord nije na forumu
  ne vadi prst iz uveta odkad je čuo da uvo više uživa
  Elita Iron Lord (avatar)
  Učlanjen
  23.12.2004.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  ОЈ СРБИЈО, КРАВО МОЈА МУЗАРО!
  Poruke
  21.620
  Tekstova u blogu
  4
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: SVI SRBI POD ISTI BARJAK

  AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
  KRSTANE SVE TI JE OPROŠĆENO!
  WELCOME BACK ON THE TRACK!

 12. #12
  DellBoy-011 nije na forumu
  Сестро заклињем се биће нас макар 300
  Elita DellBoy-011 (avatar)
  Učlanjen
  20.11.2003.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Zemun
  Poruke
  22.571
  Reputaciona moć
  277

  Podrazumevano Re: SVI SRBI POD ISTI BARJAK

  Citat Original postavio picololeone Pogledaj poruku
  Sada vise nema opasnosti...
  Veruj da je i meni laknulo.
  Ipak bih da to planiramo

 13. #13
  Iskusan
  Učlanjen
  06.02.2008.
  Poruke
  5.539
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: SVI SRBI POD ISTI BARJAK

  Citat Original postavio picololeone Pogledaj poruku
  Sada vise nema opasnosti...
  Prinova?

 14. #14
  Legenda al bundy (avatar)
  Učlanjen
  09.01.2006.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Kod Marinca na ignore :(
  Poruke
  54.222
  Reputaciona moć
  1358

  Podrazumevano Re: SVI SRBI POD ISTI BARJAK

  Krle ti li si ?
  The Show Must Go On...

 15. #15
  Legenda
  Učlanjen
  03.04.2007.
  Pol
  ženski
  Poruke
  51.329
  Tekstova u blogu
  1
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: SVI SRBI POD ISTI BARJAK

  Ne spamujte temu

 16. #16
  Legenda al bundy (avatar)
  Učlanjen
  09.01.2006.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Kod Marinca na ignore :(
  Poruke
  54.222
  Reputaciona moć
  1358

  Podrazumevano Re: SVI SRBI POD ISTI BARJAK

  ti cuti , jes prijavila popu abortus ?
  The Show Must Go On...

 17. #17
  Iron Lord nije na forumu
  ne vadi prst iz uveta odkad je čuo da uvo više uživa
  Elita Iron Lord (avatar)
  Učlanjen
  23.12.2004.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  ОЈ СРБИЈО, КРАВО МОЈА МУЗАРО!
  Poruke
  21.620
  Tekstova u blogu
  4
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: SVI SRBI POD ISTI BARJAK

  Citat Original postavio al bundy Pogledaj poruku
  Krle ti li si ?
  Jel' poveo Romanu ili je opet došao sam?

 18. #18
  Moderator Slaven777 (avatar)
  Učlanjen
  29.09.2007.
  Pol
  muški
  Poruke
  27.051
  Reputaciona moć
  403

  Exclamation Re: SVI SRBI POD ISTI BARJAK

  Zaključati.

 19. #19
  Iskusan kaai79 (avatar)
  Učlanjen
  11.12.2006.
  Pol
  muški
  Poruke
  6.986
  Reputaciona moć
  126

  Podrazumevano Re: SVI SRBI POD ISTI BARJAK

  Zar nije barjak turcizam valjda je hteo rec zastava a mi zastavu vec imamo .
  Nema Boga nema djavola .
  A ko se to smeje nad covekom.

 20. #20
  Primećen član stefanus (avatar)
  Učlanjen
  08.07.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Sombor, Beograd
  Poruke
  519
  Reputaciona moć
  40

  Podrazumevano Re: SVI SRBI POD ISTI BARJAK

  psycho.

 21. #21
  Veoma poznat john doe (avatar)
  Učlanjen
  07.05.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Тамо где је лепо живети
  Poruke
  13.948
  Tekstova u blogu
  7
  Reputaciona moć
  204

  Podrazumevano Re: SVI SRBI POD ISTI BARJAK

  Krstan obišao krug, pa se sad vratio
  Срећни народи својој деци у наслеђе остављају будућност, а несрећни прошлост.

 22. #22
  Buduća legenda adem_ks (avatar)
  Učlanjen
  07.01.2007.
  Pol
  muški
  Lokacija
  lepo polovicno mesto sa nekoliko reka
  Poruke
  33.137
  Tekstova u blogu
  14
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: SVI SRBI POD ISTI BARJAK

  Citat Original postavio bgdalibor Pogledaj poruku
  Krstan obišao krug, pa se sad vratio
  ma jok bre, krstan je ipak genije za doticnog.
  inace da je vise takvih, mislim da ne bi bilo uopste problema oko realizacije ideje iz naslova teme.

 23. #23
  Ističe se John McClane (avatar)
  Učlanjen
  07.08.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Nakatomi Plaza (1988), Dulles International Airport in Dulles, Virginia (1990)...
  Poruke
  2.379
  Tekstova u blogu
  1
  Reputaciona moć
  60

  Podrazumevano Re: SVI SRBI POD ISTI BARJAK

  Šta je pesnik hteo reći... sve srpske zemlje ujedinite se... ili šta skontajte se ljudi...
  Yipee-ki-yay, motherfucker!

 24. #24
  Primećen član Slack Bladder (avatar)
  Učlanjen
  07.08.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Rov
  Poruke
  638
  Tekstova u blogu
  1
  Reputaciona moć
  41

  Podrazumevano Re: SVI SRBI POD ISTI BARJAK

  Još jedno mlataranje praznom slamom izludelog patriJote.
  It seems to be addressed to 'Catpain Blackudder'. Do you know a 'Catpain Blackudder', George?

Slične teme

 1. Odgovora: 406
  Poslednja poruka: 22.02.2014., 14:29
 2. da li su Srbi u drugim republikama hibridni srbi
  Autor ca-mu47 u forumu Politika
  Odgovora: 33
  Poslednja poruka: 04.05.2007., 04:23
 3. Srbi ratuju za Americko drzavljanstvo (Srbi u US Army)
  Autor Alekasandar2 u forumu Politika
  Odgovora: 25
  Poslednja poruka: 31.05.2006., 01:01

Pravila za slanje poruka

 • Ne možete kreirati novu temu
 • Ne možete poslati odgovor
 • Ne možete dodati priloge
 • Ne možete prepraviti svoju poruku
 •