Se razlikuje od pricanja tome nekome "sta bi mu rado" (ako bi puso recimo, kazes kako bi izgledalo to pusenje, tj. sta tacno bi zeleo da radis a to sve spada u siroku kategoriju zvanu "pusenje"...) samo u kolicini detalja, tj jasnosti. Iz naslova je jasno da je nesto od seksa, ali nije jasno sto. A ta prica "sta bi mu radio" se zove hot-chat ili hot-razgovor ili samo hot. Dakle, ako neko nekome kaze da bi ... ali se suzdrzava i cak i da kaze da ce nastaviti da se suzdrzava, taj onda ili oce hot, ili laze (ko pas) da bi (tj. i da se suzdrzava).

U stvari, kako ni jedan hot ne moze da bude maksimalno jasan kao seks niti detaljan ko seks, taj neko je vec poceo hot onda kad je reko da bi ali se suzdrzava, samo neki nejasan hot. To bi znacilo da kad god nekome zenska kaze "dobar si frajer... da nisam u vezi ne bi te ni u ludilu odbila..." ona ili laze nesto ili bi volela vruci razgovor preko telefona ili uzivo

Eto samo sam hteo da iznesem moje misljenje. Ostali: svoja, ali da imaju dodirnih tacaka s ovom pricom sto sam poceo

Tema je lako razumljiva, i pise se u vezi hot-a, ali nevezano za forum i chat, vec hot razgovora u stvarnosti, kako bi bilo kad bi to probali sa nekim ko je u vezi pa ne moze drukcije, ili ako ste vi itd. i sta mislite o tome zasto do toga ne dolazi recimo preko telefona kad se ljudi upoznaju uzivo, i da li se slazete sa time da je i ono hot, samo manje detaljan. Dakle tema je hot, ali van interneta.

Ne znam zasto mi je tema zatvorena.