Ratni zločini nad Srbima u Sarajevu
Strana 1 od 2 12 PoslednjaPoslednja
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 33

Tema: Ratni zločini nad Srbima u Sarajevu

 1. #1
  Domaćin дрињача (avatar)
  Učlanjen
  19.08.2007.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Дрински корпус
  Poruke
  3.205
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Ratni zločini nad Srbima u Sarajevu

  RATNI ZLOČINI NAD SRBIMA U SARAJEVU

  Zahvaljujući studentskoj organizaciji “Centar”, sekciji za proučavanje genocida, na dan 5. marta 2005. god. u amfiteatru na Pravnom fakultetu u Beogradu, održana je tribina o ratnim zločinima muslimana nad Srbima u Sarajevu. Pred prepunimom salom su govorili: Branislav Dukić, predsednik Saveza logoraša Republike Srpske; Slavko Jovičić, potpredsednik Saveza logoraša Republike Srpske; sudija Marko Mikerević, predsednik komisije za istraživanje zločina nad Srbima u Sarajevu. Na skupu je takođe trebao da govori i Dr. Radovan Radinović, general vojske Jugoslavije u penziji i autor knjige “Laži o sarajevskom ratištu”, no on je usled opravdanih razlog bio sprečen.

  Na tribini koja je trajala skoro tri sata—no gde nije bila prisutna niti jedna TV kamera—iznešen je veliki broj podataka i tvrdnji. Između ostalog, kazano je i sledeće.  Branislav Dukić:  - Tokom rata, u Bosni, bilo je preko 55.000 Srba (muškaraca, žena i dece) zatočenih po raznim logorima. Raspon godina je bio od beba do staraca. Jednog starca od 89 godina muslimani su uhapsili u Sarajevu i poslali u logor jer je navodno koristio svoj upaljač da navodi rakete.

  - Kriminalci su hapsili i terorisali Srbe po Sarajevu. Alija Izetbegović je najgore i najkrvoločnije zločince, muslimanske veroispovesti, puštao iz zatvora i davao im visoke činove u vojsci i policiji kako bi oni predvodili hajku nad srpskim živaljem.

  - Najozloglašeniji logor za Srbe u Sarajevu bio je kasarna Viktor Bubanj.

  - Između 8.000 i 10.000 Srba je stradalo samo u Sarajevu. Cele porodice su ubijane samo zato što su Srbi.

  - Oko 130.000 Srba je nastradalo u BiH, u periodu od 1991. do 1996.

  - Mudžahedini iz različitih islamskih zemalja (naročito arapskih) intenzivno su učestvovali u borbi protiv Srba.

  - Zatočeni Srbi su terani da svakog dana, po nekoliko puta, kliču u slavu Alaha, na arapskom jeziku a ukoliko bi odbili ili nisu izgovarali kako treba bili su nemilosrdno prebijani i/ili ubijani.

  - Muslimani su dobili naciju 1974. godine, u 1995 su zvanično postali Bošnjaci; a tu se nisu zaustavili već Srbe sad nazivaju Bošnjacima pravoslavne veroispovesti, sa ciljem da u budućnosti Srbima izbrišu svaki trag.

  - Predstavnici Saveza logoraša Republike Srpske su se tri puta susreli sa Karlom del Ponte u 2003. godini sa ciljem da se Alija Izetbegović izvede pred sud u Hagu. No svi ti pokušaji su ostali bezuspešni! Umesto toga, Karla je predložila gospodinu Dukiću i gospodinu Jovičiću da pomognu pri hapšenju Karadžića i Mladića, a za uzvrat im je ponuđeno da se odsele u neku zapadnu zemlju.

  - Za vreme II svetskog rata, ustaše (koje su u stvari bili muslimani) su na podkozarskom području pobili sve srpske muškarce, od male dece do staraca, tako da je prvi regrut otišao u JNA, sa ovog područja tek u 1963. godini.

  - Srpske vlasti nikad nisu primile predstavnike Logoraša Republike Srpske: ni u Srbiji ni u Republici Srpskoj. Niti jedna naša politička partija ne pomaže udruženje. Mediji u Srbiji su poptuno zatvoreni po pitanju teme muslimanskih zlodela nad srpskim narodom. Radio Televizija Srbije u potpunosti ignoriše udruženje logoraša i ne želi da im da bilo kakav pristup; a to isto važi i za sve ostale radio i TV stanice širom Srbije.  Slavko Jovičić:  - Prikriveni cilj Alije Izetbegovića je bio da stvori islamsku zemlju u ovom delu Evrope.

  - U 1983. godini Aliji je suđeno zbog njegove islamske deklaracije u kojoj su iznešeni ciljevi i načini muslimanske borbe protiv svih nemuslimana.

  - Preko 12.000 mudžahedina došlo u Bosnu iz različitih islamskih zemalja te su odmah dobili bosansko državljanstvo. [Dok, nasuprot tome, mnogi Srbi koji su na teritoriju Srbije izbegli iz Bosne još uvek nemaju državljanstvo u Srbiji.]

  - Muslimani iz Srbije (naročito iz Raške oblasti) su masovno išli u Bosnu da se bore na strani muslimana a protiv Srba.

  - Ceo srpski vojni i politički vrh je uhapšen i poslat u Hag dok se od mislimana nalaze samo nekoliko i to uglavnom znatno nižeg ranga važnosti.

  - U Sarajevu je pre civilnog rata bilo 78 džamija a sada ih ima 180.

  - Džamija je izgrađena, u Sarajevu, na mestu gde su Srbi masovno sahranjeni.

  - Slavko Jovičić je bio zatvoren u pet logora koji su muslimani držali širom Bosne za Srbe. Proveo je skoro pune četiri godine u zatočeništvu i tokom tog vremena je bio stravično mučen, šikaniran i maltretiran. Kao posledica terora koji je pretrpeo: izgubio je jedan bubreg, šest rebara su mu bila slomljena, a kad je izašao iz logora on je ima samo 38 kg.

  - Nacionalizam i patriotizam su časne i korisne odlike kojima se svi na zapadu ponose a samo kod nas su one proglašene nečim negativnim i nečim čega se samo Srbi moraju stideti.

  - Sramota je što su mediji u potpunosti prikrili i izmenili istinu o stradanju i patnji srpskog naroda.

  - Najozloglašeniji muslimanski logor u BiH, u kome su držani Srbi je bio “Silos”. To je, u stvari, bio jedan veliki hangar za žito u koji su strpani zatvorenici. Povremeno su među zatvorenike puštani psi koji bi nasrtali na iznemogle i goloruke logoraše, te ih komadali do smrti.

  - Jadranko Glavaš je jedan od mnogobrojnih Srba koji je svirepo mučen do smrti!

  - Pedeset logoraša (Srba) je stradalo pri prokopavanju tunela ispod piste na sarajevskom aerodromu. Sada muslimani prave od toga njihov spomenik, u čast njihove borbe za “nezavisnot”.

  - U Sarajevu su, posle rata, sve satrli što je na bilo koji način srpsko. Čak i imena ulica su promenjena. Neke ulice su dobile arapske nazive. Muslimani koji su bili najveći ratni zločinci i počinili najveća zlodela protiv Srba su proglašavani narodnim herojima i po njima su nazvane ulice.

  - Neke “naše estradne zvezde”, na primer Miki Manojlović i Dragan Bjelogrlić, gostuju u Sarajevu i za male pare (reč je o nekih 500 evra) svašta govore i nanose veliku štetu srpskom življu.

  - Određen broj ekstremno nenormalnih osoba (Sonja Biserko, Nataša Kandić, Biljana Vučo, Sonja Liht, Borka Pavičević, itd) su zlikovci koje neko finarnsira iz inostranstva te podstiče da rade protiv nas te da na taj način nanose štetu našem narodu. 2. #2
  Domaćin дрињача (avatar)
  Učlanjen
  19.08.2007.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Дрински корпус
  Poruke
  3.205
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Ratni zlocini nad Srbima u Sarajevu

  Marko Mikerević:  - Radio je kao sudija u Sarajevu, pri okružnom vojnom sudu. Pred početka rata je bio primorana da radi u sudu koji je nameštao presude protiv Srba, a Srbi su primorani da učestvuju u ovoj farsi kako bi svojim prisutvom dali legitimitet tom sudu. Inače sve presude su unapred bile donosene i to sa namerom da što više kazne Srbe. Neki Srbi su bez ikakvih dokaza osuđivani na smrt iako nisu ništa skrivili.

  - Pred rat, 1991. godine, stanovi Srba u Sarajevu su bili obeleženi. To je podstaklo mnoge Srbe da napuste Sarajevo.

  - Na dan 2. maja 1992. godine grad Sarajevo je bio blokiran od strane muslimana [a ne od strane Srba kako su to mediji lažno predstavljali] da bi se sprečio izlazak Srba iz grada.

  - Već 3. maja 1992. godine je započeo lov na preostale Srbe u Sarajevu.

  - Na fudbalskom stadionu Koševo je napravljen logor u kome su držani nekih 800 Srba. Posle nekog vremen Alija je odlučio da zatvori ovaj logor jer se on mogao lako videti a zatvorenici su prebačeni i držani zatočeni po raznim podrumima i zatvorima širom Sarajeva.

  - Po naredbi Alije neki od zatočenih Srba u Sarajevu su regrutovani u muslimansku vojsku te su im davani najopasniji zadaci kako bi što veći broj njih stradao.

  - Kasarna vojske JNA je postala kasarna za mudžahedine koji su došli iz raznih islamskih zemalja. U blizini je takođe bio i logor za Srbe koje su arapski mudžahedini naročito maltretirali.

  - Ubijeni Srbi su bacani na smetište, gde su potom spaljivani.

  - Mnogi Srbi su klani. Neki su živi spaljeni.

  - U jednom slučaju ubijenom Srbinu su odsekli glavu, izvadili njegov mozak da nahrane psa. A kad pas nije hteo da jede, ubili su i psa! Inače dati Srbin je ubijen samo zato što je bio pripadnih vojske JNA.

  - Iznad Sarajeva postoje dve veoma duboke jaruge, kojima speleolozi nisu mogli naći dno, u kojima su ubijeni Srbi često bacani i to tako što su im odsecali glave i telo bacali u jednu jamu a glavu u drugu.

  - Muslimani su sami uradili Markale I i II [pobili građane Sarajeva] sa ciljem da optuže Srbe za date masakre.

  Pored gore iznesenih podataka, sva tri govornika su iznela veliko ogorčenje prema medijima u Srbiji jer im sredstva javnog informisanja ne daju nikakav pristup. Takođe sva trojica trpe razne pritiske i napade od različitih organizovanih grupa muslimana kao i “Biserko-Vučo tipa grupacija”. Na primer njihove web sajtove neprestano napadaju virusima i oni lično često dobijaju preteće telefonske pozive. No njihova namera je da ukažu na istinu i pored medijske blokade te da spreče da srpski narod vekovima plaća ratnu odštetu muslimanima, za nešto što su sami muslimani prouzrokovali!

  Tokom tribine su prikazana i dva dokumentarna filma novinara, autora i režisera Milorada Bajića: “Strah od istine” i “Optužujem”. Jedan se bavi mudžahedinima u Bosni dok drugi govori o stradanju Srba na Kosovu. Oba ova filma, po tvrdnjama govornika, su zabranjeni za prikazivanje na RTS-u. Inače, gospodin Bajić je iskoristio priliku da ukaže na činjenicu da nijedna TV stanica nije bila pristuna te da je dužnost svakog prisutnog—a bilo je veliki broj studenata i profesora sa Beogradskog Univerziteta—da prenesu, usmenim putem, celu istinu što većem broju drugih ljudi kao jedini način da se istina ne zaboravi i sačuva od manipulacije!

  Na kraju skupa je veliki broj prisutnih postavljao pitanja i/ili dao zdušnu podršku i zahvalnost svim učenicima u ovoj veoma interesantnoj tribini po pitanju stradanja srpskog naroda u Sarajevu.

  No velika je sramota i grehota činjenica da se za dati skup moglo saznati samo preko plakata koji su dobrovoljci lepili po banderama i fakultetima širom Beograda.

 3. #3
  Domaćin дрињача (avatar)
  Učlanjen
  19.08.2007.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Дрински корпус
  Poruke
  3.205
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Филм крви и пепео Јасеновца!!!

  Потресни документарац Лордана Зафрановића о ужасу најмасовнијег стратишта нацистичке "Независне Државе Хрватске", филм Крв и пепео Јасеновца из 1983, остварење је које се више од једне деценије налазило у туђмановском "бункеру", и које је самог Зафрановића довело на својеврсну "црну листу" ХДЗ-овог режима деведесетих, као и у фактичко прогонство из сопствене државе и кинематографије (Зафрановић је деведесете провео у егзилу у Прагу). Филм је, однедавно, СА ЕНГЛЕСКИМ СУБТИТЛОВИМА и одличним уводом, доступан и на Јутјубу, из шест сегмената:

  http://ie.youtube.com/user/Hot4Truth

 4. #4
  Zainteresovan član vladimir_s (avatar)
  Učlanjen
  08.05.2006.
  Lokacija
  Sarajevo
  Poruke
  301
  Reputaciona moć
  46

  Podrazumevano Re: Ratni zlocini nad Srbima u Sarajevu

  Citat Original postavio дрињача Pogledaj poruku
  RATNI ZLOČINI NAD SRBIMA U SARAJEVU

  Zahvaljujući studentskoj organizaciji “Centar”, sekciji za proučavanje genocida, na dan 5. marta 2005. god. u amfiteatru na Pravnom fakultetu u Beogradu, održana je tribina o ratnim zločinima muslimana nad Srbima u Sarajevu.
  Sve dok se ovako nesto ne desi u amfiteatru Pravnog fakulteta u Sarajevu, od pomirenja nema nista. Dok se u Bosnjackom puku ne nadje neko poput Natase Kandic...Jer, glavna cinjenica je da je zlocina bilo, i da nije kriv narod, nego pojedinci koji cine jedan manji ili veci dio naroda, i ti se zlocinci moraju procesuirati, ali nepristrasno...a sve ovo je UTOPIJA
  Poslednji put ažurirao/la vladimir_s : 05.09.2008. u 14:54

 5. #5
  Buduća legenda piciginx (avatar)
  Učlanjen
  11.12.2007.
  Pol
  muški
  Lokacija
  na mediteranu
  Poruke
  28.244
  Reputaciona moć
  648

  Podrazumevano Re: Филм крви и пепео Јасеновца!!!

  Zafranovićev film je OK samo ti si izgleda u Qurcu sa dodatnim komentarom.

 6. #6
  Domaćin дрињача (avatar)
  Učlanjen
  19.08.2007.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Дрински корпус
  Poruke
  3.205
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Филм крви и пепео Јасеновца!!!

  Ајде торњај се ти у Лијепу своју, и спаси ме твојих идиотских примедби.

 7. #7
  Aktivan član
  Učlanjen
  15.08.2008.
  Poruke
  1.342
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Ratni zločini nad Srbima u Sarajevu

  pricati o zlocinima nad srbima u sarajevu je isto kao pricati o zlocinima nad ustashama u jasenovcu.

 8. #8
  Aktivan član nature (avatar)
  Učlanjen
  17.04.2004.
  Lokacija
  Strawberry City
  Poruke
  1.555
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Филм крви и пепео Јасеновца!!!

  tako treba

 9. #9
  Zainteresovan član vladimir_s (avatar)
  Učlanjen
  08.05.2006.
  Lokacija
  Sarajevo
  Poruke
  301
  Reputaciona moć
  46

  Podrazumevano Re: Ratni zločini nad Srbima u Sarajevu

  Ako je meni namjenjeno, ja sam Srbin....Pricam ijekavicom, jer su me tako moji roditelji, takodje Srbi naucili....I jos nesto, Natasa Kandic je americki placenik, itd, ali jedan dio posla, tj. funkcija koju vrsi, ja o tome pricam, a ne o tome kako je vrsi
  Poslednji put ažurirao/la vladimir_s : 05.09.2008. u 19:10

 10. #10
  Veoma poznat
  Učlanjen
  04.09.2014.
  Pol
  muški
  Poruke
  10.649
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Ratni zločini nad Srbima u Sarajevu

  Ova tema je nepravedno zapostavljena.

 11. #11
  Veoma poznat Александр Григорьевич (avatar)
  Učlanjen
  18.06.2010.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Минск
  Poruke
  13.393
  Reputaciona moć
  498

  Podrazumevano Re: Ratni zločini nad Srbima u Sarajevu

  Citat Original postavio Свастичић Pogledaj poruku
  Ova tema je nepravedno zapostavljena.
  Север - То је посебно место где се сусрећу други светови!

 12. #12
  Veoma poznat pivosok (avatar)
  Učlanjen
  24.01.2010.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Osmanlı İmparatorluğu
  Poruke
  13.842
  Reputaciona moć
  289

  Podrazumevano Re: Ratni zločini nad Srbima u Sarajevu

  Prijedor logor za bosnjske. Rat je dragi moji zavrsen pre 20 godina. The end. Zlocince treba povatati i to je to
  "There are three signs of senility. The first sign is that a man forgets his theorems. The second sign is that he forgets to zip up. The third sign is that he forgets to zip down. "

 13. #13
  Veoma poznat Александр Григорьевич (avatar)
  Učlanjen
  18.06.2010.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Минск
  Poruke
  13.393
  Reputaciona moć
  498

  Podrazumevano Re: Ratni zločini nad Srbima u Sarajevu

  Citat Original postavio pivosok Pogledaj poruku
  Prijedor logor za bosnjske. Rat je dragi moji zavrsen pre 20 godina. The end. Zlocince treba povatati i to je to


  2.

  Poslednji put ažurirao/la dlugomir : 01.02.2015. u 16:49
  Север - То је посебно место где се сусрећу други светови!

 14. #14
  Poznat
  Učlanjen
  21.03.2013.
  Pol
  muški
  Poruke
  7.477
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Ratni zločini nad Srbima u Sarajevu


 15. #15
  Elita markojunk (avatar)
  Učlanjen
  20.07.2014.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Блајбург
  Poruke
  20.688
  Reputaciona moć
  426

  Podrazumevano Re: Ratni zločini nad Srbima u Sarajevu

  Мрхо, опет се правиш луд, па докле? Када чете похапсити ваше злочинце и признати ваше злочине, докле чете бити слине које измишљају геноцид да би сакрили свој кукавичлук и злочине које сте починили?

 16. #16
  Veoma poznat
  Učlanjen
  04.09.2014.
  Pol
  muški
  Poruke
  10.649
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Ratni zločini nad Srbima u Sarajevu

  Citat Original postavio markojunk Pogledaj poruku
  Мрхо, опет се правиш луд, па докле? Када чете похапсити ваше злочинце и признати ваше злочине, докле чете бити слине које измишљају геноцид да би сакрили свој кукавичлук и злочине које сте починили?
  Bez spoznaje nema katarze.

  Ali Mrho nema kapacitet spoznaje pa mu se zalud obraćaš.

 17. #17
  Elita NEPOBEDIVO SUNCE (avatar)
  Učlanjen
  21.08.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  internet
  Poruke
  21.886
  Reputaciona moć
  558

  Podrazumevano Re: Ratni zločini nad Srbima u Sarajevu

  Jednoga dana kada vreme dođe , a doći će ; i račune kada krenemo da naplaćujemo , ima generacije posle da pričaju kako su na ovim prostorima nekada živeli muslimani i hrvati ?!
  Sve je ovo laz pa cak i to !!!

 18. #18
  Poznat
  Učlanjen
  21.03.2013.
  Pol
  muški
  Poruke
  7.477
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Ratni zločini nad Srbima u Sarajevu

  Citat Original postavio NEPOBEDIVO SUNCE Pogledaj poruku
  Jednoga dana kada vreme dođe , a doći će ; i račune kada krenemo da naplaćujemo , ima generacije posle da pričaju kako su na ovim prostorima nekada živeli muslimani i hrvati ?!
  O čem četnik o progonu pljački silovanju i otimačini

  Sanjaj samo sanjaj a kad se probudiš a ono svi živi

 19. #19
  Elita markojunk (avatar)
  Učlanjen
  20.07.2014.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Блајбург
  Poruke
  20.688
  Reputaciona moć
  426

  Podrazumevano Re: Ratni zločini nad Srbima u Sarajevu

  Citat Original postavio mrho Pogledaj poruku
  O čem četnik o progonu pljački silovanju i otimačini

  Sanjaj samo sanjaj a kad se probudiš a ono svi živi
  Мрхо, где је 8.000 Срба из Сарајева?

 20. #20
  Stara legenda Тихи (avatar)
  Učlanjen
  13.08.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Стара Србија
  Poruke
  84.831
  Reputaciona moć
  2092

  Podrazumevano Re: Ratni zločini nad Srbima u Sarajevu

  neverovatne su razmere muslimanskih zlocina nad Srbima u Sarajevu koji daleko prevazilaze bilo sta poznato

  No na zalost zato sto zapadu to ne odgovara da se zna - ti zlocini se precutkuju i zataskavaju

 21. #21
  Elita NEPOBEDIVO SUNCE (avatar)
  Učlanjen
  21.08.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  internet
  Poruke
  21.886
  Reputaciona moć
  558

  Podrazumevano Re: Ratni zločini nad Srbima u Sarajevu

  Citat Original postavio mrho Pogledaj poruku
  O čem četnik o progonu pljački silovanju i otimačini

  Sanjaj samo sanjaj a kad se probudiš a ono svi živi
  I moji čukun,čukun dede su sanjale i jednog lepog dana oterali turke u tri pichke materine
  E moj ti poturice , još ti ne znaš ko je Srbin ?!!!
  Sve je ovo laz pa cak i to !!!

 22. #22
  Elita markojunk (avatar)
  Učlanjen
  20.07.2014.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Блајбург
  Poruke
  20.688
  Reputaciona moć
  426

  Podrazumevano Re: Ratni zločini nad Srbima u Sarajevu

  Pripadnici 10. (kasnije 110.) brdske brigade prvog korpusa Armije tzv. BiH su u periodu od 1991-1993. godine, prilikom racija, hvatali Srbe na sarajevskim ulicama i stanovima i odvodili ih na Trebevic na kopanje rovova. Srbi su se odatle retko vracali zivi. Na Trebevicu se nalazila pecina Kazani u koju su muslima-nski vojnici bacali tela Srba, koje su prethodno ubili ili zive Srbe, koje su usmrcivali i na taj nacin. Da bi unistili tela ubijenih Srba koja su bacali u provaliju Kazani, u nju su ubacivali stare gume i palili ih, a ubacivali su i krec. Bilo je i drugih mesta gde su bacani lesevi ubijenih Srba. Komandant ove jedinice je bio Musan Topalovic, zvani "Caco", koji je imao "elitnu cetu" u koju se primalo sa "upisninom", a "upisnina" je bila odsecena srpska glava. Pripadnici ove jedinice su glave zaklanih Srba izlagali u Osnovnoj skoli. Pripadnici ove brigade su neke Srbe ubijali i na taj nacin sto bi ih privezali za kamion i vukli ih sve dok ne izdahnu. Neke su, pak, ubijali na taj nacin sto bi ih vezali za dva automobila koji bi krenuli u suprotnom smeru, pa bi ih tako rascerecili.

 23. #23
  Poznat
  Učlanjen
  21.03.2013.
  Pol
  muški
  Poruke
  7.477
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Ratni zločini nad Srbima u Sarajevu

  Citat Original postavio markojunk Pogledaj poruku
  Мрхо, где је 8.000 Срба из Сарајева?
  Evo vidi ovdje pa će ti biti malo jasnije 24. #24
  Elita markojunk (avatar)
  Učlanjen
  20.07.2014.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Блајбург
  Poruke
  20.688
  Reputaciona moć
  426

  Podrazumevano Re: Ratni zločini nad Srbima u Sarajevu

  Citat Original postavio mrho Pogledaj poruku
  Evo vidi ovdje pa će ti biti malo jasnije


  [v]
  Јел ти мислиш да сам ја ментол као ти па ћеш ми одговарати као да сам те питао где је 150 000 Срба из Сарајева. Не, питао сам те где је оних 8 000 кои су нестали пре него што су ови отишли из ваше крваве касабе. Где је 8 000 Срба из сарајева који су нестали током рата?

 25. #25
  Poznat
  Učlanjen
  21.03.2013.
  Pol
  muški
  Poruke
  7.477
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Ratni zločini nad Srbima u Sarajevu

  Citat Original postavio markojunk Pogledaj poruku
  Јел ти мислиш да сам ја ментол као ти па ћеш ми одговарати као да сам те питао где је 150 000 Срба из Сарајева. Не, питао сам те где је оних 8 000 кои су нестали пре него што су ови отишли из ваше крваве касабе. Где је 8 000 Срба из сарајева који су нестали током рата?
  To možeš pitati onu čupavu spdobu u Hagu a dosta toga ti može reći i onaj što ne koristi WC šolju također sa boravkom u Hagu

Slične teme

 1. Ko je bio Josip Broz Tito?
  Autor Dragan_srbcg u forumu Istorija
  Odgovora: 323
  Poslednja poruka: 13.04.2015., 08:26
 2. Zlocini nad Srbima u WW2
  Autor Bokaso I u forumu Istorija
  Odgovora: 0
  Poslednja poruka: 30.07.2008., 15:39
 3. Svi zlocini zapada prema Srbima
  Autor Chedo Kokardic u forumu Politika
  Odgovora: 78
  Poslednja poruka: 24.10.2006., 19:51
 4. Odgovora: 7
  Poslednja poruka: 15.12.2005., 21:52

Pravila za slanje poruka

 • Ne možete kreirati novu temu
 • Ne možete poslati odgovor
 • Ne možete dodati priloge
 • Ne možete prepraviti svoju poruku
 •