formular
Prikazujem rezultate 1 do 7 od 7

Tema: formular

  1. #1
    pocetnik98769
    Guest

    Podrazumevano formular

    caos
    da li neko zna kako da napravim neki formular da mi se posalje na mail kad ga neko popuni i posalje? recimo potrebno je da ima 6 pitanja? jel moze to da se uradi u macromedia mx?



  2. #2
    Zainteresovan član
    Učlanjen
    04.03.2004.
    Pol
    muški
    Poruke
    432
    Reputaciona moć
    55

    Podrazumevano

    Moras to uraditi u PHP-u!!! (pod uslovom da znas PHP)

  3. #3
    Zainteresovan član
    Učlanjen
    29.08.2003.
    Lokacija
    Novi Sad
    Poruke
    205
    Reputaciona moć
    55

    Podrazumevano

    Ili ovako nesto:
    http://www.eunet.yu/cms/view.php?id=1346
    ...sve zazvisi gde ces da hostujes sajt...

  4. #4
    Primećen član
    Učlanjen
    08.09.2003.
    Pol
    muški
    Lokacija
    Beograd
    Poruke
    869
    Reputaciona moć
    61

    Podrazumevano

    Mozes da uradis u cemu god hoces.
    Uradi polja, daj im naziv, skini neku od skripti form mail, prebaci na server i daj joj dozvole koje su potrebne da bi radila i to je to.

  5. #5
    Primećen član RiSK (avatar)
    Učlanjen
    19.01.2004.
    Pol
    muški
    Poruke
    678
    Reputaciona moć
    57

    Podrazumevano

    Mozes to da uradis uz pomoc CGI, PHP bilo kog server-side skript jezika, a mozes i bez svega toga.

    Ako u stavis u tag form method="post" action="mailto:tvoja_adresa@provajder.com" nakon klika na "Submit" ce ti poslati mail na adresu. Najveca mana je to sto ce tvoja adresa biti obelodanjena, i sto korisniku treba mail-klijent koji salje e-mail.

    U PHP-u se to moze napisati bukvalno u dva reda...

  6. #6
    Zainteresovan član
    Učlanjen
    04.03.2004.
    Pol
    muški
    Poruke
    432
    Reputaciona moć
    55

    Podrazumevano

    A jel zna neko neki free server koji podrzava PHP ili CGI??? :?

  7. #7
    Primećen član RiSK (avatar)
    Učlanjen
    19.01.2004.
    Pol
    muški
    Poruke
    678
    Reputaciona moć
    57

    Podrazumevano

    Citat Original postavio Skotina
    A jel zna neko neki free server koji podrzava PHP ili CGI??? :?
    Malopre sam negde napisao isti - www.tripod.com podrzava PHP 4.3 Za CGI ne znam...

Slične teme

  1. potreban formular cv
    Autor prijepoljac1 u forumu Ekonomija
    Odgovora: 5
    Poslednja poruka: 21.02.2011., 14:28
  2. Odgovora: 2
    Poslednja poruka: 23.06.2008., 18:35
  3. FORMULAR 157 - kako ispuniti???
    Autor sakac2003 u forumu Severna i Јužna Amerika
    Odgovora: 2
    Poslednja poruka: 11.02.2008., 19:46
  4. Odgovora: 4
    Poslednja poruka: 02.12.2007., 17:19
  5. Formular
    Autor balkanmanager u forumu Web dizajn
    Odgovora: 0
    Poslednja poruka: 28.10.2003., 18:21

Pravila za slanje poruka

  • Ne možete kreirati novu temu
  • Ne možete poslati odgovor
  • Ne možete dodati priloge
  • Ne možete prepraviti svoju poruku
  •