Softver za c++
Prikazujem rezultate 1 do 16 od 16

Tema: Softver za c++

  1. #1
    PAJA SO
    Guest

    Podrazumevano Softver za c++

    INTERESUJE ME KOJI JE SOFTVER POTREBAN ZA RAD U C++,ZA VB.NET JE POTREBAN NEKI MICROSOFT NA 5CD,A STA MI JE KONKRETNO POTREBNO ZA C++? I NARAVNO GDE TO DA NADJEM?



  2. #2
    Primećen član
    Učlanjen
    04.03.2004.
    Lokacija
    UK
    Poruke
    558
    Reputaciona moć
    56

    Podrazumevano

    U istom pakovanju sa VB.Net-om ti je i C++. Instaliraj celu garnituru sa tih diskova

  3. #3
    da ai recite i ovo...
    Guest

    Podrazumevano da ai recite i ovo...

    da ali - takodje i mene interesuje to pitanje pa bih ujedno postavio podpitanje na ovu temu Sta mislite da je bolje koristiti c++ borleand ili Microsoft-ov Visual c++ . I naravno ako moze objasnjenje zasto ?

    DA VAS SAD VIDIM NA ODGOVORU

  4. #4
    Primećen član
    Učlanjen
    04.03.2004.
    Lokacija
    UK
    Poruke
    558
    Reputaciona moć
    56

    Podrazumevano

    Koristi shta ti vishe chuchi.

    Ako ti se svidja fazon Delphi-a, uzmi Borland C++ Builder, inache uzmi VisualC++ (ali samo ovu zadnju verziju, nemoj shesticu)

  5. #5
    Zainteresovan član
    Učlanjen
    17.07.2003.
    Lokacija
    Novi Sad, Vojvodina
    Poruke
    378
    Reputaciona moć
    56

    Podrazumevano

    GNU Compiler Collection



    http://gcc.gnu.org/

  6. #6
    Guest

    Podrazumevano

    Citat Original postavio AxeZ
    GNU Compiler Collection



    http://gcc.gnu.org/
    A STA BI SAD BIO GNU COMPILER? CEMU SLUZI???

  7. #7
    Zainteresovan član
    Učlanjen
    09.12.2003.
    Lokacija
    beograd
    Poruke
    120
    Reputaciona moć
    53

    Podrazumevano

    Citat Original postavio Anonymous
    Citat Original postavio AxeZ
    GNU Compiler Collection



    http://gcc.gnu.org/
    A STA BI SAD BIO GNU COMPILER? CEMU SLUZI???
    za pravljenje sarmica........pa sluzi svacemu, u sustini to je prvo bio samo c kompajler, pa je sada i c++ i fortran, pascal,.........i gomila stvari u jednom plus sto je najvaznije besplatan je

  8. #8
    Poznat Incognito (avatar)
    Učlanjen
    17.07.2003.
    Pol
    muški
    Lokacija
    Beograd
    Poruke
    8.035
    Reputaciona moć
    133

    Podrazumevano

    Najvaznije je da je to najsavrseniji c/c++ - asembly - binary konvertor, odnosno C/C++ kompajler, na svetu...

    Cak i sam microsoft koristi gcc za krucijalne delove svojih programa (a to je i zvanicno Microsoft priznao)...

  9. #9
    Primećen član
    Učlanjen
    04.03.2004.
    Lokacija
    UK
    Poruke
    558
    Reputaciona moć
    56

    Podrazumevano

    Pa dobro, da budemo iskreni, ako cesh najsavrsheniji C++ kompajler (najstandardniji, u svakom sluchaju) "Comeau" C++ kompajler je trenutno vrhunac (verzija 4.3.3)

  10. #10
    Guest

    Podrazumevano

    znaci moze da fercera i sa VB.NET softverom ali da mu skinem GNU?

  11. #11
    Guest

    Podrazumevano

    Citat Original postavio Incognito
    Cak i sam microsoft koristi gcc za krucijalne delove svojih programa (a to je i zvanicno Microsoft priznao)...
    Odakle si ovaj podatak izvukao ?

  12. #12
    Poznat Incognito (avatar)
    Učlanjen
    17.07.2003.
    Pol
    muški
    Lokacija
    Beograd
    Poruke
    8.035
    Reputaciona moć
    133

    Podrazumevano

    Citat Original postavio NULL
    Citat Original postavio Incognito
    Cak i sam microsoft koristi gcc za krucijalne delove svojih programa (a to je i zvanicno Microsoft priznao)...
    Odakle si ovaj podatak izvukao ?
    Bilo je pre godinu dve na Microsoft-ovom sajtu... Mislim da jos uvek postoje kesirane kopije te strane na netu... googlaj malo

  13. #13

  14. #14
    Poznat Incognito (avatar)
    Učlanjen
    17.07.2003.
    Pol
    muški
    Lokacija
    Beograd
    Poruke
    8.035
    Reputaciona moć
    133

    Podrazumevano

    To je kasnije proizislo iz toga... Bila je tu cela strana koja objasnjava kako su neki krucijalni delovi njihovog softvera (pre svega MS Access DB-a) bili kompajlirani u gcc-u, a zatim implementirani u masinskom obliku koda unutar vec postojecih...

    Bilo je davno, ali kazem, moguce da jos uvek ima negde sve to kesirano... Ako budem imao vremena potrazicu...

  15. #15
    Ma uzivaj
    Guest

    Podrazumevano

    Mene intersuje koliko imate godina vi sto sve znate jer kad porastem i ja bi da budem kao vi.Salim se i ja sam mator ali pocetnik.
    Za kolegu koji pita sta da koristi:
    Samo nemoj Visual Studio 6 jer ces naici na neke probleme koji ce ti biti neobjasnjivi.
    (kako koristiti realoc vise od jednog puta za isti pokazivac ili brisanje templejt niza objekata i puno puno drugih stvari koje dovode do loodila a koje gcc resava).

  16. #16
    Primećen član
    Učlanjen
    04.03.2004.
    Lokacija
    UK
    Poruke
    558
    Reputaciona moć
    56

    Podrazumevano

    Ma batali shesticu. To je od ANSI-a svetlosnu godinu daleko. Mada, 7.1 je dobar, veoma.

Slične teme

  1. softver za Siemens c45?
    Autor question u forumu Mobilna telefonija
    Odgovora: 0
    Poslednja poruka: 26.06.2005., 21:09
  2. softver-
    Autor mirco u forumu Softver
    Odgovora: 1
    Poslednja poruka: 05.06.2004., 00:36
  3. softver
    Autor netiks u forumu Softver
    Odgovora: 3
    Poslednja poruka: 24.11.2003., 10:14

Pravila za slanje poruka

  • Ne možete kreirati novu temu
  • Ne možete poslati odgovor
  • Ne možete dodati priloge
  • Ne možete prepraviti svoju poruku
  •