NECRONOMICUM EX MORTES
Strana 1 od 6 12345 ... PoslednjaPoslednja
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 144

Tema: NECRONOMICUM EX MORTES

 1. #1
  Buduća legenda Дон (avatar)
  Učlanjen
  29.01.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Subotica
  Poruke
  29.959
  Reputaciona moć
  558

  Podrazumevano NECRONOMICUM EX MORTES

  NECRONOMICUM EX MORTES
  U prevodu "Knjiga mrtvih" (ne može se bukvalno prevesti)

  Knjiga koja vekovima zaokuplja pažnju mistika. Po predanju pisao ju je Lucifer ili Satana lično. Pisana je ljudskom krvlju i ukoričena u ljudsku kožu. Navodno sadrži magijske tekstove i rituale kojima se može postići neverovatna moć. I Hitler je ludački tragao za njom. Takođe i Alister Krouli.
  Nikada nije dokazano da i zaista postoji, ali mnogi ni danas ne odustaju od potrage za njom, baš kao ni oni koji traže sveti gral ili koplje sudbine ili zavetni kovčeg.

  E, sad čitajte sledeću priču, a zaključke izvedite sami! Nikoga ni u šta ne želim da ubeđujem, jer ni ja nisam potpuno siguran da je to to.

  Moja tetka je izašla u USA početkom 60-tih. Početkom 70-tih se zaposlila na imanju Roda McKuena, američkog pevača i pisca. Kod nas je maltene nepoznat, ali je u USA dosta popularan, posebno tih godina. To imanje je na Beverly Hills-u.
  Za manje od godinu dana tetka je postala menadžer imanja.

  E, sad, da bi smo došli do predmeta ove teme, moraću da vam iznesem kratku biografiju tog gospodina, Rod McKuena. Pri tome ne mislim na zvaničnu, nego onu stvarnu nigde objavljenu, a koju sam ja čuo od moje tetke, a ona od njega lično, jer su vremenom postali bliski prijatelji, i prevazišli odnos poslodavac - uposlenik.

  Dakle, Rod McKuen rođen je početkom 30-ih u ouklandskoj siromašnoj provincijskoj porodici. Imao je još braće i sestara. Otac ih je rano napustio. Majka je, bežeći od drugog muža pijandure, sa decom prešla u L.A., koji je bio u ekspanziji i nudio više posla, znači mogućnosti za preživljavanje.
  Majka mu je u L.A.-u radila najcrnje poslove, kao pralja i sl.

  Jednoga dana u dvorište njihove zgrade u istočnom L.A.-u ušla je crna limuzina. Iz nje su izašli neki uštogljeni likovi u odelima i tražili njegovu majku. Ona im se sva isprepadana predstavila. Ništa joj nije bilo jasno. Zašto ovi bogataši traže nju, ubogu siroticu, i to po imenu i prezimenu.
  Još više se zbunila kada su je pitali da li ona ima sina po imenu Rodney Marvin McKuen.
  Kada je odgovorila potvrdno, umalo se nije onesvestila kada su joj objavili da je njen Rod, tek tinejdžer, nasledio imanje na Beverly Hillsu.
  Nasledio ga je od neke babe, za koju ona nikada nije čula.

  Onda su nastupile pravno-birokratske peripetije oko regulisanja preuzimanja nasledstva.
  Baba koja mu je ostavila imanje i uz to i pozamašnu sumu novca, u testamentu je imala neke izričite uslove, koje ako ne ispoštuju, mogu izgubiti nasledstvo i ono će pripasti gradu. Jedan od tih uslova je bio da ona, kao ni Rodova braća i sestre, nikada ne smeju nogom kročiti na imanje. Naravno, Rod je imao prava da ih finansijski obezbedi i posećuje, što je on i činio, ali oni nikada nisu smeli doći na imanje.

  Rod se iz babinog fonda iškolovao i postao šoumen. Vremenom je on preuređivao imanje, ali dve stvari nije dirao. Biblioteku i babinu fotelju za ljuljanje. To za fotelju je bio takođe uslov iz testamenta.

  E, sad dolazimo do prve nadprirodne pojave, kojoj je i moja tetka, po njenom svedočenju, mnogo puta prisustvovala.
  Ta fotelja se često u toku noći sama od sebe ljuljala. Inače, Rod je svoj posluzi i gostima strogo zabranjivao da sedaju u tu fotelju. Jednog dana, kada je moja tetka dovela mog ujaka da radi tamo, on kada je video fotelju seo je u nju i zaljuljao se. Tetka ga je preneražena isterala iz fotelje i objasnila mu da gazda strogo zabranjuje da se u nju seda.
  Te iste noći tetku su probudili ujakovi krici. Kada je utrčala u njegovu sobu videla je da je on sav oznojen i izbezumljen od straha.
  Ispričao joj je da ga je davila neka baba, i da je bila toliko jaka da se nije mogao osloboditi njenog stiska. I čudio se kako je ona nije srela na vratima njegove sobe.
  Tetka je tvrdila da na imanju nemaju nikakvu babu, ali on je bio uporan u tvrdnji da je njega davila baba.
  Tetka je posumnjala o čemu se radi i sutradan ga je odvela u biblioteku, gde je stajao babin portret. On je počeo da viče da ga je baš ta baba davila.

  No, da se vratim na glavnu stvar.
  U biblioteci, koju je Rod nasledio sa imanjem, bila je jedna čudna jezovita knjiga. Pisana ljudskom krvlju, na njima nepoznatom jeziku i pismu, i ukoričena u ljudsku kožu. To je Rod saznao iz babinih spisa, ali nije verovao, pa je knjigu dao na analizu, i rezultati su potvrdili isto.

  On se strašno neprijatno osećao što tako nešto ima u kući. iskoristio je znatiželju kustosa muzeja i njegovu očaranost knjigom, da je pokloni muzeju.
  Knjiga nije izložena kao eksponat, nego je otišla u odeljenje za proučavanje takvih dela.

  Posle par dana, zvao ga je kustos da mu javi da je knjiga jedne noći nestala. I policija je bila zbunjena, jer nije bilo nikakvih tragova provale u muzej.
  Iste večeri, dok se odmarao u biblioteci, skočio je sa stolice od iznenađenja. Ugledao je knjigu na njenom starom mestu na polici.
  Kao i u muzeju, policija ni kod njega nije mogla da otkrije tragove provale. Još sumnjvije je bilo to što sem kustosa, ekipe eksperata koji su radili na knjizi i njega, niko nije znao da je knjiga u muzeju, a još manje od koga je stigla tamo.

  I, ništa. Spakuju oni opet knjigu i odnesu natrag u muzej.
  Posle nekoliko dana desilo se isto.
  Treći put u muzeju je postavljen čuvar u prostoriji u laboratoriji, gde se knjiga nalazila. Čuvar se kune da nije spavao i da ništa nije čuo, ali knjiga se opet našla u Rodovoj bibloteci na imanju.

  Rod je sedeo u fotelji i razmišljao šta li se to dešava i šta da radi sa knjigom. Čak je i pomislio da je spali. Dok je zurio u knjigu na polici, ona je izletela sama od sebe sa svog mesta i lupila ga u glavu. Teški okovi na knjizi su mu naneli povredu, da su mu morali stavljati kopče.
  Ponovo su došli iz muzeja po knjigu.
  Nakon nekoliko dana, kada je Rod ušao u biblioteku, odmah sa vrata, nešto ga je ponovo udarilo u glavu. Bila je to opet knjiga.
  Tada je Rod, sav iznerviran, uzviknuo: "Dobro. Shvatio sam. Knjiga ostaje ovde". Više ga nije lupala.

  Jednom prilikom je on rekao mojoj tetki, kada je kretala ovamo na godišnji, da ponese knjigu sa sobom. Rekao je da se valjda neće čak iz Evrope vratiti. Tetka ga je pitala šta bi ona sa tom knjigom. On joj je rekao: "Pokloni nekom vašem muzeju!"
  Kaže tetka da je čak u jednom momentu i pomislila da tako postupi, ali je onda pogledala knjigu na polici i videla kako se knjiga promrdala, i u tom momentu je odustala od ideje da je nosi. Uplašila se da će joj knjiga srušiti avion.

  Moja tetka već odavno ne radi kod Roda McKuena. Otišla je revoltirana od njega, kada je on na lokalnoj televiziji pokazao sliku mog rođaka, tetkinog sina, tvrdeći da je to njegovo dete.
  Od tada nisu u kontaktu, ali njegov advokat je kontaktirao njenog sina, kada je postao punoletan i obavestio ga je da je Rod McKuen njega odredio kao svog naslednika imanja. Tetka se tome strašno protivi, ali rođaku se baš ne odriče imanja na Beverly Hillsu.
  Matori Rod je još živ, tako da verovatno do njegove smrti nećemo saznati šta je taj moj rođak odlučio, a to je svakako za ovu priču i nebitno.

  Nego, eto, po opisu knjige i priče o svim misterioznim događajima oko nje, meni je palo na pamet da bi to mogao biti toliko traženi NECRONOMICUM EX MORTES. 2. #2
  Poznat
  Učlanjen
  20.04.2008.
  Pol
  ženski
  Poruke
  8.213
  Reputaciona moć
  147

  Podrazumevano Re: NECRONOMICUM EX MORTES

  Neke stvari mi nemaju logike. Zašto je Rod uopšte hteo da da tu knjigu na izučavanje nekim običnim ljudima? Ako ga je zainteresovala, a bio bi glup da nije, nema logike da je poklanja muzeju. Nema logike da želi da je da nekome tek tako. Kako taj Rod nije poludeo kad je video stolicu kako se ljulja sama od sebe i sve one povratke knjige? Ja bi šiznula skroz.
  I to sa tetkinim sinom. Ja sam sigurna da je ona vama reklka istinu da li to stvarno njegovo dete. Sam si napisao da su vremenom postali više od prijatelja.
  Ne kažem da ne verujem jer su se i meni dogodile neke čudne stvari. Samo kažem da nešto nema logike.

 3. #3
  Stara legenda Metla na vestici (avatar)
  Učlanjen
  05.08.2008.
  Pol
  ženski
  Poruke
  80.174
  Reputaciona moć
  1488

  Podrazumevano Re: NECRONOMICUM EX MORTES

  ...pa ono jes ima par nelogicnih stvarcica u prici...

  ...ali ako je istina ....sva sam se najezila...

  ...a ako nas lozi.....

 4. #4
  Elita Svabov (avatar)
  Učlanjen
  02.10.2004.
  Pol
  muški
  Poruke
  24.984
  Reputaciona moć
  320

  Podrazumevano Re: NECRONOMICUM EX MORTES

  Lepo, samo sto Hitleru nije padalo na pamet da se bavi takvim stvarima.
  Imao je tenkove.
  Well, of course it's a rat! You have rats in Spain, don't you - or did Franco have them all shot?

 5. #5
  Buduća legenda Дон (avatar)
  Učlanjen
  29.01.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Subotica
  Poruke
  29.959
  Reputaciona moć
  558

  Podrazumevano Re: NECRONOMICUM EX MORTES

  Citat Original postavio Metla_na_vestici Pogledaj poruku
  ...pa ono jes ima par nelogicnih stvarcica u prici...

  ...ali ako je istina ....sva sam se najezila...

  ...a ako nas lozi.....
  Ne, zaista vas ne ložim. Samo sam preneo, što sam bolje mogao da se prisetim, ono što je tetka meni ispričala. Ja na žalost nikada nisam upoznao Roda McKuena. Jedina moja veza s njim je što sam dobio na poklon sportsku torbu iz njegove kolekcije. Mislim, ne njegovu lično, već njegove sportske licence.

 6. #6
  Poznat
  Učlanjen
  20.04.2008.
  Pol
  ženski
  Poruke
  8.213
  Reputaciona moć
  147

  Podrazumevano Re: NECRONOMICUM EX MORTES

  Donqihote imaš li njegovu sliku da je postaviš ovde?

 7. #7
  Elita Svabov (avatar)
  Učlanjen
  02.10.2004.
  Pol
  muški
  Poruke
  24.984
  Reputaciona moć
  320

  Podrazumevano Re: NECRONOMICUM EX MORTES

  A inace, nije majka pobegla od muza, nego je on pobegao od oca pijanca i zaposlio se da bi slao majci pare.
  Well, of course it's a rat! You have rats in Spain, don't you - or did Franco have them all shot?

 8. #8
  Elita Svabov (avatar)
  Učlanjen
  02.10.2004.
  Pol
  muški
  Poruke
  24.984
  Reputaciona moć
  320

  Podrazumevano Re: NECRONOMICUM EX MORTES

  Poslednji put ažurirao/la MasterYoda : 21.08.2008. u 23:54
  Well, of course it's a rat! You have rats in Spain, don't you - or did Franco have them all shot?

 9. #9
  Elita Svabov (avatar)
  Učlanjen
  02.10.2004.
  Pol
  muški
  Poruke
  24.984
  Reputaciona moć
  320

  Podrazumevano Re: NECRONOMICUM EX MORTES

  Takodje, ko bi radio kao drvoseca ili radnik na pruzi ako bi imao toliko nasledstvo?
  Well, of course it's a rat! You have rats in Spain, don't you - or did Franco have them all shot?

 10. #10
  Poznat
  Učlanjen
  20.04.2008.
  Pol
  ženski
  Poruke
  8.213
  Reputaciona moć
  147

  Podrazumevano Re: NECRONOMICUM EX MORTES

  To što si napisao da mu se vidi pakao iz očiju znači da možda ima nekih naznaka da veruješ u priču.
  Tako nekako sam ga zamišljala. Sedog i s plavim očima.
  Nije mi jasno kako da je ta knjiga stajala nezaštićena... pa dobro nije da nije umela da se brani.

 11. #11
  Poznat
  Učlanjen
  20.04.2008.
  Pol
  ženski
  Poruke
  8.213
  Reputaciona moć
  147

  Podrazumevano Re: NECRONOMICUM EX MORTES

  Citat Original postavio Svabov Pogledaj poruku
  Takodje, ko bi radio kao drvoseca ili radnik na pruzi ako bi imao toliko nasledstvo?
  To si iskopo iz njegove biografije na netu?

 12. #12
  Elita Svabov (avatar)
  Učlanjen
  02.10.2004.
  Pol
  muški
  Poruke
  24.984
  Reputaciona moć
  320

  Podrazumevano Re: NECRONOMICUM EX MORTES

  Citat Original postavio Walburga Pogledaj poruku
  To što si napisao da mu se vidi pakao iz očiju znači da možda ima nekih naznaka da veruješ u priču.
  Da sigurno. Opet vrhunska logika na delu....

  Citat Original postavio Walburga Pogledaj poruku
  Tako nekako sam ga zamišljala. Sedog i s plavim očima.
  Mislis da je imao sedu kosu i kada je imao 13 godina?
  Well, of course it's a rat! You have rats in Spain, don't you - or did Franco have them all shot?

 13. #13
  Elita Svabov (avatar)
  Učlanjen
  02.10.2004.
  Pol
  muški
  Poruke
  24.984
  Reputaciona moć
  320

  Podrazumevano Re: NECRONOMICUM EX MORTES

  Citat Original postavio Walburga Pogledaj poruku
  To si iskopo iz njegove biografije na netu?
  Da, neki od nas kada vide informaciju malo potraze okolo, ne primaju sve zdravo za gotovo.
  Well, of course it's a rat! You have rats in Spain, don't you - or did Franco have them all shot?

 14. #14
  Buduća legenda Дон (avatar)
  Učlanjen
  29.01.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Subotica
  Poruke
  29.959
  Reputaciona moć
  558

  Podrazumevano Re: NECRONOMICUM EX MORTES

  Citat Original postavio Walburga Pogledaj poruku
  Neke stvari mi nemaju logike. Zašto je Rod uopšte hteo da da tu knjigu na izučavanje nekim običnim ljudima? Ako ga je zainteresovala, a bio bi glup da nije, nema logike da je poklanja muzeju. Nema logike da želi da je da nekome tek tako. Kako taj Rod nije poludeo kad je video stolicu kako se ljulja sama od sebe i sve one povratke knjige? Ja bi šiznula skroz.
  I to sa tetkinim sinom. Ja sam sigurna da je ona vama reklka istinu da li to stvarno njegovo dete. Sam si napisao da su vremenom postali više od prijatelja.
  Ne kažem da ne verujem jer su se i meni dogodile neke čudne stvari. Samo kažem da nešto nema logike.
  On tu knjigu nije dao običnim ljudima, već ekspertima u toj oblasti. Odnosno, dao ju je kustosu muzeja, a on je angažovao naučnike.

  Nije ga zainteresovala, koliko je se grozio, zbog materijala koji je u knjigu ugrađen, krv i koža. Zbog toga je želeo da je se reši.
  Dalje, sad ja nagađam, nema Amerikanac iz šou biznisa, kao i drugi prosečan Amerikanac, osećaj o vrednosti retkih istorijskih dela. Tu ne mislim na finansijsku vrednost.

  Stlica je bila u krilu kuće, a to nije mala kuća, u kome noću nije bilo ljudi.
  Što se tiče da šizne zbog vraćanja knjige, ne verujem. Tetka kaže da je samo bio strašno ljut. A, posle svega što mu se izdešavalo od pojave one crne limuzine, vraćanje knjige mu i nije delovalo tako strašno.

  Moj rođak je zvanično dete mojih tetke i tetka. Rod je tvrdio drugačije, i to na tv-u. Najveća je fora, što su moj tetak i Rod slični kao blizanci. Često puta su gosti menjali tetka za Roda. Toliko su ličili. A, mali liči na tetka, samim tim i na roda. Bez dnk analize, do koje nikada verovatno neće doći, istinu zna samo tetka, ali kao što rekoh, to je irelevantno za ovu temu.

 15. #15
  Buduća legenda Дон (avatar)
  Učlanjen
  29.01.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Subotica
  Poruke
  29.959
  Reputaciona moć
  558

  Podrazumevano Re: NECRONOMICUM EX MORTES

  Citat Original postavio Svabov Pogledaj poruku
  Lepo, samo sto Hitleru nije padalo na pamet da se bavi takvim stvarima.
  Imao je tenkove.
  I svoje okultističko društvo.

 16. #16
  Poznat
  Učlanjen
  20.04.2008.
  Pol
  ženski
  Poruke
  8.213
  Reputaciona moć
  147

  Podrazumevano Re: NECRONOMICUM EX MORTES

  Citat Original postavio Svabov Pogledaj poruku
  Da sigurno. Opet vrhunska logika na delu....
  Nisi ono napisao bez razloga ako to ne misliš.

  Mislis da je imao sedu kosu i kada je imao 13 godina?
  Zamislila sam ga pred kraj priče.. tad je već bio star.
  Citat Original postavio Svabov Pogledaj poruku
  Da, neki od nas kada vide informaciju malo potraze okolo, ne primaju sve zdravo za gotovo.
  Ne sumnjam.
  Poslednji put ažurirao/la Walburga : 21.08.2008. u 23:33

 17. #17
  Elita Svabov (avatar)
  Učlanjen
  02.10.2004.
  Pol
  muški
  Poruke
  24.984
  Reputaciona moć
  320

  Podrazumevano Re: NECRONOMICUM EX MORTES

  Citat Original postavio Donqihote Pogledaj poruku
  I svoje okultističko društvo.
  Koje? Ako mislis na Ahnenerbe - to nije to.
  Well, of course it's a rat! You have rats in Spain, don't you - or did Franco have them all shot?

 18. #18
  Buduća legenda Дон (avatar)
  Učlanjen
  29.01.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Subotica
  Poruke
  29.959
  Reputaciona moć
  558

  Podrazumevano Re: NECRONOMICUM EX MORTES

  Citat Original postavio Walburga Pogledaj poruku
  Donqihote imaš li njegovu sliku da je postaviš ovde?
  Yebeš slike sa neta. Otići ću ovih dana kod keve da uzmem sliku na kojoj su Rod i moj tetak. Skeniraću je i postovati.

 19. #19
  Legenda
  Učlanjen
  17.05.2004.
  Pol
  muški
  Lokacija
  spotless mind
  Poruke
  56.043
  Tekstova u blogu
  7
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: NECRONOMICUM EX MORTES

  aham...znaci, kad taj R. M. kaze kako zivi u Juznoj Kaliforniji sa bratom Edwardom ( sto se direktno kosi s babinim zeljama...) i 4 macke, on...laze?
  zapravo, zivi na Beverly Hillsu, u babinoj kuci i "cuva" Nekronomikon...

  http://www.mckuen.com/biography.htm

  a ja sam Zvonicica osobno...
  Poslednji put ažurirao/la gost 15307 : 22.08.2008. u 02:35

 20. #20
  Poznat
  Učlanjen
  20.04.2008.
  Pol
  ženski
  Poruke
  8.213
  Reputaciona moć
  147

  Podrazumevano Re: NECRONOMICUM EX MORTES

  Citat Original postavio Vragana Pogledaj poruku
  aham...znaci, kad taj R. M. kaze kako zivi u Sjevernoj Karolini sa bratom Edwardom i 4 macke, on...laze?
  zapravo, zivi na Beverly Hillsu, u babinoj kuci i "cuva" Nekromikon...

  a ja sam Zvonicica osobno...
  Možda i jesi.

 21. #21
  Buduća legenda Дон (avatar)
  Učlanjen
  29.01.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Subotica
  Poruke
  29.959
  Reputaciona moć
  558

  Podrazumevano Re: NECRONOMICUM EX MORTES

  Citat Original postavio Svabov Pogledaj poruku
  Da, neki od nas kada vide informaciju malo potraze okolo, ne primaju sve zdravo za gotovo.
  Super Švabo, večiti skeptiku... ponek ne razumem šta ti uopšte tražiš na ovom pdf-u. do sada nikada nisam video da si prihvatio bilo šta nadprirodno kao mogućnost.

  Tako isto je i Majkl Džekson liku koji je pisao po narudžbi scenario za film o njemu, tražio da ga i kao dete prikaže belog.

  Ja sam na početku priče napisao da ću dati podatke iz njegove biografije koja nije javna, nego ona koju je on zadržao za sebe i sebi bliske ljude.

  Zar misliš da sam toliko blesav da smislim ovakvu priču u koju ću ugraditi javnu ličnost za koju postoji masa podataka? Pa, da sam hteo da izmišljam, uradio bih kao i ti. Izguglao bih sve o njemu i od tih podataka konstruisao priču. Misliš da ja nisam svestan da svako može da dođe do podataka o njemu?

 22. #22
  Poznat
  Učlanjen
  20.04.2008.
  Pol
  ženski
  Poruke
  8.213
  Reputaciona moć
  147

  Podrazumevano Re: NECRONOMICUM EX MORTES

  Citat Original postavio Donqihote Pogledaj poruku
  Super Švabo, večiti skeptiku... ponek ne razumem šta ti uopšte tražiš na ovom pdf-u. do sada nikada nisam video da si prihvatio bilo šta nadprirodno kao mogućnost.

  Tako isto je i Majkl Džekson liku koji je pisao po narudžbi scenario za film o njemu, tražio da ga i kao dete prikaže belog.

  Ja sam na početku priče napisao da ću dati podatke iz njegove biografije koja nije javna, nego ona koju je on zadržao za sebe i sebi bliske ljude.

  Zar misliš da sam toliko blesav da smislim ovakvu priču u koju ću ugraditi javnu ličnost za koju postoji masa podataka? Pa, da sam hteo da izmišljam, uradio bih kao i ti. Izguglao bih sve o njemu i od tih podataka konstruisao priču. Misliš da ja nisam svestan da svako može da dođe do podataka o njemu?
  Sad da čujemo Svabov komentar.

 23. #23
  Elita Svabov (avatar)
  Učlanjen
  02.10.2004.
  Pol
  muški
  Poruke
  24.984
  Reputaciona moć
  320

  Podrazumevano Re: NECRONOMICUM EX MORTES

  Citat Original postavio Donqihote Pogledaj poruku
  Super Švabo, večiti skeptiku... ponek ne razumem šta ti uopšte tražiš na ovom pdf-u. do sada nikada nisam video da si prihvatio bilo šta nadprirodno kao mogućnost.
  Cim mi neko pruzi dokaz ja cu prihvatiti.
  Ovako - koja je razliga izmedju prica koje se ovde postavljaju i Deda Mraza?
  Kapiram da vecina ljudi koji veruju u ove price, takodje veruju u Deda Mraza i u to da je Pepeljuga postala princeza.


  Citat Original postavio Donqihote Pogledaj poruku
  Zar misliš da sam toliko blesav da smislim ovakvu priču u koju ću ugraditi javnu ličnost za koju postoji masa podataka? Pa, da sam hteo da izmišljam, uradio bih kao i ti. Izguglao bih sve o njemu i od tih podataka konstruisao priču. Misliš da ja nisam svestan da svako može da dođe do podataka o njemu?
  Ali ja nista ne izmisljam
  Da li ti izmisljas ili ne, ja to ne znam.
  Well, of course it's a rat! You have rats in Spain, don't you - or did Franco have them all shot?

 24. #24
  Legenda
  Učlanjen
  17.05.2004.
  Pol
  muški
  Lokacija
  spotless mind
  Poruke
  56.043
  Tekstova u blogu
  7
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: NECRONOMICUM EX MORTES

  Citat Original postavio Walburga Pogledaj poruku
  Možda i jesi.
  nisam.

 25. #25
  Buduća legenda Дон (avatar)
  Učlanjen
  29.01.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Subotica
  Poruke
  29.959
  Reputaciona moć
  558

  Podrazumevano Re: NECRONOMICUM EX MORTES

  Citat Original postavio Vragana Pogledaj poruku
  aham...znaci, kad taj R. M. kaze kako zivi u Juznoj Kaliforniji sa bratom Edwardom ( sto se direktno kosi s babinim zeljama...) i 4 macke, on...laze?
  zapravo, zivi na Beverly Hillsu, u babinoj kuci i "cuva" Nekromikon...

  http://www.mckuen.com/biography.htm

  a ja sam Zvonicica osobno...
  K bi rekao sa tvojim avatarom da si toliki skeptik, isto kao i Švabo. On Molder, ti Skali. Jeste vas dvoje u šemi?

  Hajde kad toliko voliš da guglaš, izguglaj, leba ti, gde je živeo 70-ih.

Strana 1 od 6 12345 ... PoslednjaPoslednja
Vrh strane

Pravila za slanje poruka

 • Ne možete kreirati novu temu
 • Ne možete poslati odgovor
 • Ne možete dodati priloge
 • Ne možete prepraviti svoju poruku
 •