Dugo očekivana Velika trka u Beogradu!

Ljubitelji brze vožnje uskoro će moći da uživaju u Beogradu na najvećoj uličnoj trci pod optimalnim uslovima, 402 Street Race 2008 Srbija. Pored centralnog događaja 23. i 24. avgusta, svi posetioci biće u prilici da uživaju svim čulima. Zvuk savršenih “mašina”, miris vrelih guma i užarenog asfalta, modna revija donjeg veša Bugatti i izbor za Miss Mobil Mokre MajiceNa pravom mestu u pravo vreme!

Organizatori 402 Street race Srbija ove godine pobrinuće se da Vam adrenalin 23. i 24. avgusta sve vreme bude povišen. Prateći program nikoga neće ostaviti ravnodušnim. U EXPO Centru XXI posetioci će moći da vide preko 50 izloženih ekskluzivnih automobila među kojima će se naći i neki od Audijevih modela.
Kako brze automobile često vezuju i za prelepe devojke, organizovana je i revija donjeg veša modne marke Bugatti, izbor za Miss Mobil Mokre Majice, Sexy Car Wash, pena party i takmičenje u sportu iznenađenja!
NAVAK će pružiti mogućnost zainteresovanima da isprobaju svoje prave vozačke sposobnosti.
Dođite i družite se sa nama!

Trkama prepunim oktana i adrenalina, mogu da pristupe sve punoletne osobe sa važećom vozačkom dozvolom i željom da se dobro zabave. Ograničenja na vozilima nema, sve dok zadovoljavaju oštre kriterijume sigurnosti. Samim tim, svaki vozač ima neograničen broj mogućnosti da prepravlja i tako unapređuje svoj automobil.

Bulevar Nikole Tesle na Novom Beogradu u dužini od 1000m će postati staza za takmičenje ovogodišnjeg 402 Street Race-a, a ceo prostor oko Ušća je predviđen za prateći program projekta. Kako bi omogućili prisutnost što većem broju zaljubljenika u ovu vrstu sporta, ulaznice se po prvi put neće naplaćivati