Американизација школства у Србији
Strana 1 od 12 1234511 ... PoslednjaPoslednja
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 284

Tema: Американизација школства у Србији

 1. #1
  Primećen član
  Učlanjen
  22.06.2008.
  Poruke
  580
  Reputaciona moć
  0

  Thumbs down Американизација школства у Србији

  Уџбеници енглеског језика за најмлађи узраст као један од главних ликова имају вештицу и вукодлака Питера.У једној од лекција се задаје деци да направе причу о четири сличице. на њима се види "симпатична" вештица која уводи у кућу дечака Томаса. У лекцији 13 деци се задаје да од хартије изрежу, саставе и обоје (у црно наравно) вештицин шешир. Лекција 20 нуди могућност да ученици изрежу лутке од хартије, поред Црвенкапе и вука, ту је и неизбежна вештица. У лекцији 31 треба описати демоноликог ванземаљца. Лекција 19 поред научних обавештења о звездама нуди и зодијачке хороскопске знаке.
  У уџбенику за осми разред, лекција 20 одушевљено је посвећена окултној вештини хиромантије (гледања у длан).Ево превода лекције:
  "Гледање у длан или хиромантија стара је хиљадама година и развила се у науку (??!!).Она нам може рећи пуно о нечијој личности и даровима,али не обавезно прорећи шта ће се тој особи десити у будућности.Професионални хиромант прво гледа читаву руку,проучава њен облик и текстуру.Затим изучава прсте и коначно линије длана". После овога се ученицима нуди тумачење главних црта длана!!

  Хари Потер - магични дечак у служби антихриста:
  Списатељица књига о Харију Потеру (Џ.К.Роулинг) приказује свет маште, вештица и вештичарења, свет сатаниних слугу, као далеко забавнији, узбудљивији и испуњенији од немагијског обичног света Харијевих рођека Хришћана. "Никакво чудо, јер се сам сатана претвара у анђела светлости. Није дакле ништа велико ако се и слуге његове претварају да су слуге праведности" (2. Кор.11,14-15).
  Књиге и филмови о Харију Потеру нису ни мало наивне него су део ширег настојања да се припреми долазак лажног пророка,лажног месије, "Владара света" Новог доба (New Age) кроз Нови светски поредак - долазак Антихриста.
  Оваквим филмовима и књигама (које су у ЕНглеској и Америци већ сврстане у обавезну школску лектиру) утиче на децу да изгубе здраву аверзију према одвратним бићима (веровано су обухваћене и јеше,прим.М.С.м.) и симболима из сатаниног света. Код нас је одломак из књиге "Хари Потер и камен мудрости" унет у нова издања читанки за 5.разред О.Ш. у Србији! (јел може неко да потврди ово да не испадне да лупам?) Наредни корак се може наслутити!
  Опонашајући омиљеног јунака, деца широм света се труда да као Х.П. и она имају ожиљак на челу, на истом месту на коме ће једног дана, лажни пророк захтевати да сви људи понесу знак звери,као симбол лојалности Антихристу. Многи, десетине милиона њих,биће припремљени за овај и овакав захтев управо из "прича" о Х.П.:у дотичном тренутку,тај захтев ће им се учинити крајње обичан и нормалан!!!

  Тзв. "Грађанско васпитање" (предмет у О.Ш.) и "Чувари осмеха":
  Код нас је у последње време писано о разним психотехникама којима се манипулише зарад врбовањима жртава тоталитарних и деструктивних секти. "Извесне психолошке игре чији је циљ "релаксација", "експресија осећања" (давање одушка својим осећањима), "превладање инхибиције" (превладање осећа стида) користе се на ивици да постану опасне манупулације и од стране атеистичких праваца модерне психологије)" (В.Димитријевић - Светигора бр.109,110-120,страна 55)
  Нашем верски непросвећеном и духовно неухрањеном народу нуде се разни сурогати духовности. Један од њих је грађанско васпитање. У оквиру којег се одржавају часови тзв."ненасилне комуникације",на којим се у одређеном тренутку од деце захтева да се идентификују од две понуђене животиње (чист жидовски поглед на свет око себе, све остале гледају као животиње), једно дете може опонашати и изјаснити се ка жирафа или као змија (!) - програм тзв. "Чувари осмеха".
  Нехришћански народ, који није крштен у име Свете Тројице и који нема свете оце попут нашег Светог Саве, програм грађ.васпитања би можда имао чему да научи. За њих би жирага, њена љубав и слога да другим животињама можда и могла бити образац понашања који треба следити. Али нашем крштеном народу је у завештање Светим Писмом остављено узрастање до у пуноћу мере раста Христовог. Дакле идеал није бесловесно биће (попут жирафе), нити обичан човек, него Богочовек Христос, Оваплођени Бог. Човек је створен по образу и п подобију Божијем (Књига Постанка 1,26-27) и као такав требада се уподобљава (да буде сличан) Богу, свом Творцу, а не творевини Божјој, одн. бесловесном створењу као што је жирафа или било којој другој животињи, на чему се инсистира на часовима грађ.васпитања (макар и метафорично).
  Богочовек Христос је у свему био једнак нама, сем у греху. Иако безгрешан понео је ради нас и ради нашег спасења најсрамнију смрт - распеће на крсту. Врхунац Свечовекољубља је било његове праштање и молитва Богу Оцу за непријатеље и за оне који су га разапели:"Оче,опрости им,јер не знају шта чине!" (Лука 23,24). Какву љубав и какво и колико веће срце ми од овог можемо наћи било где?!Нигде, ни у људском а још мање у животињском свету!
  Свети апостол Павле који је мученички пострадао због непоколебљивог исповедања вере у Христа нам поручује: "Ја Господа мојега ради којега сам оставио све и сматрам све за трице да бих Христа добио" (Филипљ.3,8).
  Они који наивно верују да је грађанско васпитање нерелигиозни предмет, треба да знају да је оснивач тзв. "ненасилне комуникације" која се овде учи Маршал Розенберг (ово мирише на јешу).Он није Хришћанин (што је изгледа и најважнија чињеница),али зато дубоко верује у нешто што сам дефинише као "Вољену Божанску Енергију", што тзв. "ненасилну комуникацију" сврстава у нове религионе секте далекоисточног порекла. Колико је ово штетно по децу судите сами!

  Заштита од сиде и наркоманије:
  (преузето из "Светигоре" бр.109,110-120,стр.55,56)
  Једна од улога реформисаног школског програма биће и заштита деце од сиде,која се добија или путем сексуалног промискуитета или полних изопачености или путем наркоманије. Може се предпоставити како ће та заштита изгледати, на основу активности ЈАЗАС-а (Југословенска организација за борбу против сиде). Они као папагаји понављају:"Користите кондом,ако мењате партнере! Користите чист шприц ако сте наркомани!"
  Нигде се не каже: ступите у брак са вољеном особом и чувајте брачну верност, немојте се дрогирати...У ствари децу ће у будућима школама учити, у процесу тзв. "сексуалног васпитања",да нема первертираног (изопаченог) секса и да само треба користити кондом. Како то знамо? Једноставно "Нови светски поредак" није од јуче и не делује само на нашем простору. (Наредни део је уперен против А.Хитлера, молим без љутње!)
  Тако и Хитлеров "нови европски поредак" који је подразумевао уништење словенских народа (што није тачно!) ради ширења германског животног простора (какво образложење!) имао је веома специфичан приступ "сексуалном васпитању" поробљених Словена. Наиме, Хитлер који је у Немачкој забранио порнографију и абортусе (хвала Богу!), у Пољској, Украјини и Русији и једно и друго је подстицао, знајући да је то најбољи начин да народ уништи сам себе.

  Сексуално васпитање за најмлађе:
  (преузето из "Светигоре" бр.109,110-120,стр.56)
  Уједињене нације (добро нам је позната ово међународна заједница) су Министарству просвете Русије наметнуле да прихвати уџбенике за сексуално васпитање. У уџбеницима се као нормално и уобичајејно препоручује рукоблуд,хомосексуализам,а бортуси...
  У Москви је од 1993.г. уведен експериментални програм секс.васпитања који подразумева психолошке игре и игре са поделом улога, тј. деца у паровима имитирају полни акт и примену контрацептивних средстава. Министарство просвете Русије понудило је чак и "Енциклопедију сексуалног живота за децу од 7 до 9 година", са фотосима полних односа. Штампају се и брошуре попут "Ваш пријатељ презерватив".Родитељи се не могу одупрети развраћају сопствене деце:то је школски,дакле,државни програм!
  Београдска канцеларија УНИЦЕФ-а заједно са заводом за здравствену заштиту студената Београд, послала је упитник који је узмеђу осталог са циљем упознавања "здравственог понашања деце" дељен и по основним школама Србије. Не само у 8. разреду него и у 5. основне, деца од 11-12 год. су одговарала на питања типа: "Колико често узимаш марихуану? Колико често узимаш хашиш? Где су први пут пробао/ла кокаин? Колико година си имао/ла када си прву пут дувао/ла лепак? Колико си често имао/ла следећа сексуална искуства: грљење,дубок влажни пољубац (филмски), мажење изнад струка, заједничко спавање (без секс.односа), секс.однос, друго (наведи шта)". Па онда: "Број секс.партнера последних год.дана? Да ли увек користите кондом или затевате од вашег партнера да га користи? Да ли користите нешто од наведених контрацеп.сред. кондом,спиралу,пене и друга хем.сред. (антибеби пилуле,дијаграгму,прекинут сношај"
  Институт за отворено друштво, коме је Сорош финансијер. Њихов програм се зове "Корак по корак - програм за децу и породице" ("Step by Step - a program for children and families"), циљ је американизације школства на територији Централне и Источне Европе. Докле све то иде просудите само на основу речи Пам Кахлин, која представља овај програм: "Најбоље је ако се (понемнути програм) остварује путем предшколског усвајања, деца од 3-5 год. треба да га прихвате да би касније успешно функциионисао и у О.Ш."! преузето из "Светигоре" бр.109,110-120,стр.56-57 2. #2
  Legenda
  Učlanjen
  03.04.2007.
  Pol
  ženski
  Poruke
  51.329
  Tekstova u blogu
  1
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Американизација школства у Србији

  Pa naravno, cilj je da generacije koje dolaze totalno zaglupe...!

 3. #3
  Domaćin дрињача (avatar)
  Učlanjen
  19.08.2007.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Дрински корпус
  Poruke
  3.205
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Американизација школства у Србији

  Све је почело наопако још од чувене реформе Гаше Кнежевића.

 4. #4
  Veoma poznat john doe (avatar)
  Učlanjen
  07.05.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Тамо где је лепо живети
  Poruke
  13.948
  Tekstova u blogu
  7
  Reputaciona moć
  204

  Podrazumevano Re: Американизација школства у Србији

  Evo dragi Svetigorci, jedini pravednici i dusebriznici, poklanjam vam ovu temu da se lepo svi nauzivate pljuvacine. Krenite redom kroz istoriju i popljujte sve o cemu pojma nemate. Kad zavrsite, sami predlozite lock, nadam se da vam niko obrazovan vise nece smetati.

  Ps, izvinite na mom predlogu.

 5. #5
  Zaslužan član eremita (avatar)
  Učlanjen
  02.02.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Београд - Врачар
  Poruke
  100.477
  Reputaciona moć
  2079

  Podrazumevano Re: Американизација школства у Србији

  Citat Original postavio дрињача Pogledaj poruku
  Све је почело наопако још од чувене реформе Гаше Кнежевића.
  И ранијим школским програмима би свако дете било ИЗГУБЉЕНО да многа нису имала своје родитеље да их упуте где је ЛАЖ а где ИСТИНА... тако да се једино бојим за децу необразованих и некрштених родитеља.
  БИТИ СЛОБОДАН означава стање у којем субјект може деловати без присиле и забране.


 6. #6
  Elita mario80 (avatar)
  Učlanjen
  05.02.2004.
  Pol
  muški
  Poruke
  20.121
  Reputaciona moć
  329

  Podrazumevano Re: Американизација школства у Србији

  Треба забранити енглески језик

 7. #7
  Veoma poznat john doe (avatar)
  Učlanjen
  07.05.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Тамо где је лепо живети
  Poruke
  13.948
  Tekstova u blogu
  7
  Reputaciona moć
  204

  Podrazumevano Re: Американизација школства у Србији

  Citat Original postavio mario80 Pogledaj poruku
  Треба забранити енглески језик
  Ne uznemiravaj, mozda se okupe ovde, pa da ne ometaju

 8. #8
  Primećen član
  Učlanjen
  10.07.2008.
  Pol
  muški
  Poruke
  514
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Американизација школства у Србији

  Pa najbolje da srpska deca ostanu jos uvek pored gusala i Marka Kraljevica...

  I da tapkaju u tunelu srednjeg veka, dok napolju karavani prolaze...

 9. #9
  Legenda
  Učlanjen
  03.04.2007.
  Pol
  ženski
  Poruke
  51.329
  Tekstova u blogu
  1
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Американизација школства у Србији

  Citat Original postavio Celicni mis Pogledaj poruku
  Pa najbolje da srpska deca ostanu jos uvek pored gusala i Marka Kraljevica...

  I da tapkaju u tunelu srednjeg veka, dok napolju karavani prolaze...
  Ih, pa necemo sad da idemo u krajnosti...

 10. #10
  Aktivan član Србенда100% (avatar)
  Učlanjen
  02.04.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Иријски Вртови
  Poruke
  1.362
  Reputaciona moć
  49

  Podrazumevano Re: Американизација школства у Србији

  Хоће да нас претворе у оне глупаве Американце, пола њих још верује да је земља равна плоча. Ако се Поглавник задржи на власти у наредних неколико година, вероватно ће и успети, нажалост. Већ су протурили онај Болоњски систем...

 11. #11
  Veoma poznat john doe (avatar)
  Učlanjen
  07.05.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Тамо где је лепо живети
  Poruke
  13.948
  Tekstova u blogu
  7
  Reputaciona moć
  204

  Podrazumevano Re: Американизација школства у Србији

  Jao mozes misliti. Dusebriznici. Stekaju se za hranu i decu hrane djubretom i kupuju im najjeftinije da bi imali za nokie od po 500 evra, a ovde svi brizni. Ne valja im globalizacija i zapad, a prodali bi tu istu svoju decu za polovni audi.
  Poslednji put ažurirao/la Lacibg : 15.08.2008. u 16:31 Razlog: Vređanje izbrisano.

 12. #12
  Elita mario80 (avatar)
  Učlanjen
  05.02.2004.
  Pol
  muški
  Poruke
  20.121
  Reputaciona moć
  329

  Podrazumevano Re: Американизација школства у Србији

  Citat Original postavio picololeone Pogledaj poruku
  Ih, pa necemo sad da idemo u krajnosti...
  треба забранити емитовање било каквих страних издајничких телевизија и било каквих страних садржаја укључујући и цртане филмове!
  Забранити интернет, латиницу, среднју школу и фалкутет!
  Не треба нам ништа из спољашњег света који су окупирали марсовци!

  Довољни смо сами себи, имамо југа да се возамо, сава леба да једемо и бог да нас види веселе и разигране крај ватрице у пећинама!
  Живела Србија са Радикалима на челу!
  Poslednji put ažurirao/la mario80 : 15.08.2008. u 15:24

 13. #13
  Legenda
  Učlanjen
  03.04.2007.
  Pol
  ženski
  Poruke
  51.329
  Tekstova u blogu
  1
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Американизација школства у Србији

  Citat Original postavio bgdalibor Pogledaj poruku
  Jao mozes misliti. Dusebriznici. Stekaju se za hranu i decu hrane djubretom i kupuju im najjeftinije da bi imali za nokie od po 500 evra, a ovde svi brizni. Ne valja im globalizacija i zapad, a prodali bi tu istu svoju decu za polovni audi. Stoko licemerna.
  Tvoji komentari su vise nego neukusni i uvredljivi!
  Tako da ne vredi odgovarati na njih:

 14. #14
  Elita mario80 (avatar)
  Učlanjen
  05.02.2004.
  Pol
  muški
  Poruke
  20.121
  Reputaciona moć
  329

  Podrazumevano Re: Американизација школства у Србији

  Citat Original postavio picololeone Pogledaj poruku
  Tvoji komentari su vise nego neukusni i uvredljivi!
  Tako da ne vredi odgovarati na njih:
  A kao ne bi dala dupe za jedan krug audijem

 15. #15
  Primećen član
  Učlanjen
  10.07.2008.
  Pol
  muški
  Poruke
  514
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Американизација школства у Србији

  Citat Original postavio Србенда100% Pogledaj poruku
  Хоће да нас претворе у оне глупаве Американце, пола њих још верује да је земља равна плоча. Ако се Поглавник задржи на власти у наредних неколико година, вероватно ће и успети, нажалост. Већ су протурили онај Болоњски систем...
  Ne, hoce da nas pretvore u one glupave Amerikance koji setaju po Marsu...Oshta im je ta glupost?

 16. #16
  Aktivan član Србенда100% (avatar)
  Učlanjen
  02.04.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Иријски Вртови
  Poruke
  1.362
  Reputaciona moć
  49

  Podrazumevano Re: Американизација школства у Србији

  Citat Original postavio bgdalibor Pogledaj poruku
  Jao mozes misliti. Dusebriznici. Stekaju se za hranu i decu hrane djubretom i kupuju im najjeftinije da bi imali za nokie od po 500 evra, a ovde svi brizni. Ne valja im globalizacija i zapad, a prodali bi tu istu svoju decu za polovni audi. Stoko licemerna.
  Они су били паметан и образован народ, заједно са паметним политичарима до средине 20-ог века, е од тад креће масовно испирање мозга, сад су остали паметни политичари ал` народ је постао глуп. Ја за 2 године треба да упишем факултет и не желим да учим предмете по Болоњском систему јер су превише лаки, наш систем је супер, шансе да нађеш посао ван земље су биле велике а сада ти ћеш бити исти као неки из Италије или Француске нпр. Култура доста говори о човековом образовању, а за тебе би закључио да имаш само основну школу.

 17. #17
  Zaslužan član eremita (avatar)
  Učlanjen
  02.02.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Београд - Врачар
  Poruke
  100.477
  Reputaciona moć
  2079

  Podrazumevano Re: Американизација школства у Србији

  Citat Original postavio Celicni mis Pogledaj poruku
  Pa najbolje da srpska deca ostanu jos uvek pored gusala i Marka Kraljevica...

  I da tapkaju u tunelu srednjeg veka, dok napolju karavani prolaze...
  Српска деца треба врло добро да знају величанствени десетерац и песме о којима је и Гете писао а не да их данас пљују и критикују кретени који појма о томе немају - као што и други народи имају своје епове, треба да знају Краљевића Марка а и гусле, зашто да не - и због тога неће тапкати у тунелу средњег века јер поред тога морају ДА ЗНАЈУ И СВЕ ОСТАЛО ПА ЧАК И ХАРИЈА ПОТЕРА...
  БИТИ СЛОБОДАН означава стање у којем субјект може деловати без присиле и забране.


 18. #18
  Moderator Borac za prava zivotinja (avatar)
  Učlanjen
  02.09.2007.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  Šambala
  Poruke
  50.719
  Tekstova u blogu
  96
  Reputaciona moć
  4355

  Podrazumevano Re: Американизација школства у Србији

  A šta je sad ovo? Čas veronauke?

  "Hari Poter" je bezvredna literatura, ali bilo je i gorih koje su uvršćene u lektiru.
  Hari Poter - satanin izaslanik?
  Hm... Aj se onda vratimo i na "Čarobnjaka iz Oza", "Petra Pana"... i sve "okultne" likove iz literature za decu. Pa veštice iz Grimovih, ali i naših narodnih bajki... Ima ih tušta i tma.
  Uzgred, pored vampira, iz našeg folklora potiču:
  Čuma (negde je nazivaju i Kuga), Babaroga, Anatema, Karakondžula, Bauk, Vada, drekavac.. i sva ta bića imaju natprirodne moći.

  Što se tiče građanskog vaspitanja: ovde se niko, kad je bio dete, nije igrao igre "Ide maca oko tebe", i mijaukao u nastojanju da bude što uverljiviji? Niko među svojim igračkama nije imao plišanog mecu s kojim je spavao? Ili ste od malena svuda sa sobom nosili samo i isključivo Hristovo raspeće?
  I kome smeta zmija kao životinja? Neka simbolika, možda?
  Životinje umeju da vole; naučno dokazano.

  Svašta.

 19. #19
  Aktivan član Србенда100% (avatar)
  Učlanjen
  02.04.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Иријски Вртови
  Poruke
  1.362
  Reputaciona moć
  49

  Podrazumevano Re: Американизација школства у Србији

  Citat Original postavio Celicni mis Pogledaj poruku
  Ne, hoce da nas pretvore u one glupave Amerikance koji setaju po Marsu...Oshta im je ta glupost?
  90% Американаца баш брига за политику и верују својим политичарима, глупи су (постоји разлика између глупог и необразованог), не би могли да нађу своју земљу на политичкој карти Северне Америке... А оних 10% ти дође 30 000 000 па ти види.. Кад су они то шетали по Марсу???

 20. #20
  Veoma poznat john doe (avatar)
  Učlanjen
  07.05.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Тамо где је лепо живети
  Poruke
  13.948
  Tekstova u blogu
  7
  Reputaciona moć
  204

  Podrazumevano Re: Американизација школства у Србији

  Citat Original postavio Србенда100% Pogledaj poruku
  Они су били паметан и образован народ, заједно са паметним политичарима до средине 20-ог века, е од тад креће масовно испирање мозга, сад су остали паметни политичари ал` народ је постао глуп. Ја за 2 године треба да упишем факултет и не желим да учим предмете по Болоњском систему јер су превише лаки, наш систем је супер, шансе да нађеш посао ван земље су биле велике а сада ти ћеш бити исти као неки из Италије или Француске нпр. Култура доста говори о човековом образовању, а за тебе би закључио да имаш само основну школу.
  Imam i vise od osnovne skole Ali sta mi vredi kultura u ovakvom okruzenju, jel? Ni je se ne slazem sa Bolonjskim sistemom. Jeste lako, ali sta ces da radis, da studiras na nepriznatom faxu 5 godina i onda da duvas u prste. To je gubljenje vremena. Moraces po Bolonjskom. I kud svi - tu i mali Mujo, J6g, sta ces, Tako ce i nasa deca u osnovnim skolama, takav je sistem, ne moze se mimo sveta. Smo oni koji nemaju decu mogu da postavljaju ovako glupe teme, jer da imaju decu i njihova bi citala Hari Potera, umesto Boska Buhe. Danas je takva ideologija i ikonografija. I to ti je to. Ako zelis van sveta, bolje idi u planinu i uci decu da cuvaju ovce, jer je tamo to vazno.

  a se nikad nisam folirao, i oduvek sam bio nekulturan kad imam potrebu za tim. Da me vidis na poslu, mozes na lebac da me mazes, fin sam ko Finac Ali me dobro placaju i radim sa kulturnim i pametnim ljudima i nema potrebe da opsujem i da podhebavam

 21. #21
  Primećen član
  Učlanjen
  10.07.2008.
  Pol
  muški
  Poruke
  514
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Американизација школства у Србији

  Citat Original postavio Србенда100% Pogledaj poruku
  90% Американаца баш брига за политику и верују својим политичарима, глупи су (постоји разлика између глупог и необразованог), не би могли да нађу своју земљу на политичкој карти Северне Америке... А оних 10% ти дође 30 000 000 па ти види.. Кад су они то шетали по Марсу???
  Vazno je da su mogli na karti da pronadju nasu zemlju i da bace bombe.. Mi njihovu nismo nasli...

 22. #22
  Zaslužan član eremita (avatar)
  Učlanjen
  02.02.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Београд - Врачар
  Poruke
  100.477
  Reputaciona moć
  2079

  Podrazumevano Re: Американизација школства у Србији

  Citat Original postavio bgdalibor Pogledaj poruku
  Jao mozes misliti. Dusebriznici. Stekaju se za hranu i decu hrane djubretom i kupuju im najjeftinije da bi imali za nokie od po 500 evra, a ovde svi brizni. Ne valja im globalizacija i zapad, a prodali bi tu istu svoju decu za polovni audi. Stoko licemerna.

  ХОЋЕ ЛИ НЕКО ОД МОДЕРАТОРА ОВОГ ПАЦИЈЕНТА ДА ОПОМЕНЕ . ИЛИ ЧЕКАТЕ ДА ДОБИЈЕ ОДГОВОР ПА ДА КАЗНИТЕ И ОНОГ КО ОДГОВАРА јер се ви правите да не видите ??? И НИЈЕ ПРВИ ПУТ ДА ПУСТИТЕ ДА РАЗНЕ БЉУВОТИНЕ И УВРЕДЕ ВИСЕ САТИМА - А КАДА НЕКО ОДГОВОРИ - ЕТО ВАС, ВРЕДНИЦЕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Иначе, господине из далеке провинције који си имао част да будеш примљен у велеград само ти слободно настави да пасеш и вичеш бе-бе-бееееееее-----------


  БИТИ СЛОБОДАН означава стање у којем субјект може деловати без присиле и забране.


 23. #23
  Aktivan član Србенда100% (avatar)
  Učlanjen
  02.04.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Иријски Вртови
  Poruke
  1.362
  Reputaciona moć
  49

  Podrazumevano Re: Американизација школства у Србији

  Citat Original postavio Celicni mis Pogledaj poruku
  Vazno je da su mogli na karti da pronadju nasu zemlju i da bace bombe.. Mi njihovu nismo nasli...
  Ја могу да је нађем, а за тебе нисам сигуран... Какве везе ово има са темом?

 24. #24
  Veoma poznat john doe (avatar)
  Učlanjen
  07.05.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Тамо где је лепо живети
  Poruke
  13.948
  Tekstova u blogu
  7
  Reputaciona moć
  204

  Podrazumevano Re: Американизација школства у Србији

  Citat Original postavio Celicni mis Pogledaj poruku
  Vazno je da su mogli na karti da pronadju nasu zemlju i da bace bombe.. Mi njihovu nismo nasli...
  Ma nasli smo mi njih, ali kao i sad nismo mogli da 'dobacimo'

 25. #25
  Veoma poznat john doe (avatar)
  Učlanjen
  07.05.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Тамо где је лепо живети
  Poruke
  13.948
  Tekstova u blogu
  7
  Reputaciona moć
  204

  Podrazumevano Re: Американизација школства у Србији

  Citat Original postavio eremita Pogledaj poruku

  ХОЋЕ ЛИ НЕКО ОД МОДЕРАТОРА ОВОГ ПАЦИЈЕНТА ДА ОПОМЕНЕ . ИЛИ ЧЕКАТЕ ДА ДОБИЈЕ ОДГОВОР ПА ДА КАЗНИТЕ И ОНОГ КО ОДГОВАРА јер се ви правите да не видите ??? И НИЈЕ ПРВИ ПУТ ДА ПУСТИТЕ ДА РАЗНЕ БЉУВОТИНЕ И УВРЕДЕ ВИСЕ САТИМА - А КАДА НЕКО ОДГОВОРИ - ЕТО ВАС, ВРЕДНИЦЕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Иначе, господине из далеке провинције који си имао част да будеш примљен у велеград само ти слободно настави да пасеш и вичеш бе-бе-бееееееее-----------


  Cuj primio me Mita u velegrad

  Nije Mito beeeee, nego muuuuuuuuu

  Ух извини, заборавих да знаш само ћирилицу. Кажем, није Мито бееееее, него мууууууу. Мислим да сад причамо истим језиком

Slične teme

 1. Реформа школства- Српска бољка
  Autor Alekasandar3 u forumu Politika
  Odgovora: 74
  Poslednja poruka: 07.10.2008., 18:59
 2. Конзервативизам у Србији
  Autor Hygieia u forumu Politika
  Odgovora: 0
  Poslednja poruka: 26.09.2008., 12:27
 3. мир у србији ...
  Autor W.A.S.P. u forumu Politika
  Odgovora: 56
  Poslednja poruka: 22.08.2007., 19:21
 4. ''Реформа'' школства
  Autor jedite_kod_Joa u forumu Politika
  Odgovora: 34
  Poslednja poruka: 19.08.2007., 15:27
 5. Да ли је ЧЕДА Ј у Србији
  Autor opanak u forumu Politika
  Odgovora: 16
  Poslednja poruka: 27.11.2006., 16:48

Pravila za slanje poruka

 • Ne možete kreirati novu temu
 • Ne možete poslati odgovor
 • Ne možete dodati priloge
 • Ne možete prepraviti svoju poruku
 •