Mnogo postovani!

Javljam Vam se iz Siriga pokraj Novog Sada.

Zovem se Sladjana i majka sam decaka Mitra koji sada ima 12 godina.

Razlog zbog koga Vam se javljam jeste molba da procitate ovo nase pismo,razumete nas i ako mozete pomognete nam!

Mitar je dete koje je na porodjaju greskom nesavesnih doktora doziveo povredu tj izliv krvi na mozak sto sada za posledicu ima dijagnozu CEREBRALNA PARALIZA.tj Mitar ne moze da hoda a i rukicama se slabo sluzi.

Moj sin i ja nazalost zivimo sami jer nas je Mirtov otac napustio kada je aMitar imao svega 20 dana.

Mitar je izuzetno pametno dete psihicki ocuvano ,ali situacija u nasoj zemlji nam donosi mnoge probleme.

Mogucnost lecenja kod nas je skoro nemoguce,jer ne postoji adekvatna ustanova u kojoj su posveceni takvoj deci,takodje ne postoji odgovarajuca skola za takvu decu i umesto da se neka institucija pobrine oko organizovanja i rada sa takvom decom ,nas roditelje savetuju da ih ostavimo u neke od domova,sto sam ja kategoricki odbila jer je Mitar moj jedini sin i BOG mi ga je dao i ja cu se boriti za njegovo zdravlje do kraja mog zivota.

Takodje su nam skoro nemoguca lecenja u nekim od banja jer je socijalno je vrlo rigorozno odnosno skoro i nedozvoljava banjska lecenja,a nabavka kolica za decu sa invaliditetom je svake 5 godine i to su uglavnom vrlo teska kolica,neprakticna i dosta losa i skoro nemoguca za transport prilikom putovanja sa ovakvom .

Ja sam samohrana majka, materijalne prilike su nam izuzetno lose, i pored svih obaveza i problema Mitar mora svakih 6 meseci da primi po dve injekcije DYSPORT-a koje sluze za sprecavanje grcenja misica ,odnosno sprecava se skracenje tetiva i ujedno se sprecava stradanje kukova.

Injekcije DYSPORT-a su dosta skupe svaka od njih iznosi oko 350 eura.

Nasa besparica nas je dovela u situaciju da smo morali da preskocimo dve terapije sa injekcijama DYSPORT,sto je dovelo do pogorsanja Mitrovog stanja i doslo je do skracenja tetiva kako na rukama tak i na nogicama pa je sada neophodna hiruska intervencija.

Da bi izbegli naporne i veoma bolne operacije Mitru su uradjene analize i ustanovljeno je da mogu operacije da se urade u CUPRIJI gde dolaze Ruski doktori iz Tule i operacije vrse laserom i dete vec treci dan ide kuci sa vidljivim poboljsanjima.

Intervencije koje obavljaju Ruski hirurzi iznose 2.300 eura po intervenciji.

Zato VAS ja ljudski molim da nam pomognete uplacivanjem neke sume novca na nas racun,sto bi nam umogome olaksalo i ovako tezak zivot i omogucilo da Mitar ode na vezbe i neophodne intervencije,da dobije nadu da postoji jos uvek mogucnost za njegovo izlecenje,zahvaljujuci dobrim ljudima kao sto ste VI!

Saljem VAM mnogo Mitrovih nalaza i dokumenata da vidite da mi nismo neki lazovi ili prevaranti,vec majka i sin koji veruju u BOGA,mole se BOGU i veruju u dobrotu i ljudsku dusu.

U nadi da cete shvatiti svu tezinu nase situacije i da cete nam pomoci,

srdacno VAS pozdravljaju majka Sladjana i sin Mitar!

U nadi da cete shvatiti svu tezinu nase situacije i da cete nam pomoci,

srdacno VAS pozdravljaju majka Sladjana i sin Mitar!

Adresa:

COMIC SLADJANA I JOJIC MITAR

FRUSKOGORSKA 11

SIRIG 21214

021 849 037

0658490370

NAS DINARSKI RACUN JE:

COMIC SLADJANA

355-5488081-83

VOJVODJANSKA BANKA AD NOVI SAD

FILIJALA NOVI SAD

NAS DEVIZNI RACUN:

VOJVODJANSKA BANKA AD NOVI SAD

FILIJALA NOVI SAD

SRBIJA

COMIC SLADJANA

FRUSKOGORSKA 11

SIRIG 21214

SRBIJA

VOJVODJANSKA BANKA AD NOVI SAD

FILIJALA NOVI SAD

SWIFT VBUBRS22

IBAN : RS3535573355000000301855592

account 355-9010019-91-5475-0603901002

Email:

scomic@neobee.net

jmitar@neobee.net

www.sladja.4t.com

www.mitar.4t.com