VEZBE ZA TRUDNICE

cmoka80

Zainteresovan član
Poruka
464
Moze li neka mlada mama da mi kaze da li je imala koristi od vezbi za trudnice?
Sada sam u 29.nedelji i vec bi trebalo da pocnem sa vezbama..
Gde ste isle i kakva su vam iskustva?
Hvala! :)
 
Mađioničari mogu da opsene gomilu. Ako strasno nešto želi, čovek je u stanju da pokrene druge. Jedan seljak iz Grocke izveo je da mu pre vremena sazru rotkvice. Čiča Tomina snajka oživela je sparušeni ladolež, a u Kragujevcu ima jedan što snagom misli rasteruje oblake. Nije to ništa prema Cicibankinom 11. vereniku Kojatkinu, koji uvek uspeva da popravi struju kad izbije kratak spoj.

Jedna od najvažnijih muških zapovesti glasi: Ne uključuj istovremeno mašinu za veš dok peglaš, a u rerni ti se peče štrudla! Ali Cicibanka nekako voli kad sve to prestane da radi, kada se njen verenik u šortsu popne na šamlicu i glinericom ubada po tabli s osiguračima, u rupice, da vidi šta svetli i da li uopšte može da zasvetli.

Dok stoji na šamlici, može da proučava njegove noge. Kojatkin ima divne noge, skoro bez malja pozadi, obavijene crnkastom paučinom. Skoro osmuđene, kao kod Tesle koji je električnim munjama, puštajući ih kroz sebe, jednom za svagda izdepilirao te majmunske dlake, obasjavši noge muškaraca faraonskom aurom.

Još da vam kažem da se mojoj, pomalo smotanoj 111. verenici Cicibanki više sviđaju tesni od širokih šortseva iz kojih noge vire kao štapovi. "Izgleda kao da će iz širokih nogavica, dok trčite, nešto da vam ispadne, sitniš koji ste zaturili u plitak unutrašnji džep", mrmolji Cici.

"Neću da se igram sa strujom ali ipak volim da ga čačkam dok nešto radiš, da milujem ivicu nogavice koja ti se usekla u meso. Drhtavica mi se penje od tabana, zgrudvava se kao senka u donjem trbuhu, tako izgleda moja ženska erekcija usred započetih poslova. Nešto pucne, krcne, pegla mi namigne crvenim okcetom, bubanj u mašini počne da se okreće, štrudla nastavi da u rerni raste..."

"Ako već treba da ga napravim od blata, onda će moj verenik Kojatkin stajati na glavnom niškom trgu, u šortsu i s glinericom u desnoj ruci, kao pretnja kratkom spoju, kao pohvala struji. Amper... pardon, amin."
 
Planeta Zemlja još je bila zelena, sunce nije tako često zalazilo. Ljudi, ako ih je uopšte bilo, sedeli su po pećinama. Pećinarili su i crtali po zidovima ono što bi voleli da im se desi. Nije bilo fabrika, vazduh je bio bez izduvnih gasova, forumašenje nije bio moguće jer se Krstarica još nije rodila.

Mlada pterodaktilka nadletala je korito Nišave u velikim krugovima. Upravo se vraćala od frizera iz pravca Pirota, kad joj se u letu iz pravca Niša, pridružio pterodaktil. "Slobodan sam kao ptica na grani, mogli bismo kod mene da slušamo ploče i mezetimo štrudlu s makom".

Slobodoumna pterodaktilka odmah je pristala, jer nije imala šta da izgubi. U ta davna kenozoička vremena nevinost se nije nešto naročito cenila.

U njegovoj momačkoj sobi rusvaj od prljavih čarapa razbacanih po podu, sudopera puna skorenih tanjira, na prozorima umesto zavesa zalepljeno lišće eukaliptusa. "Da li si gladna, da ispržim jaja?". "Nemoj, boleće te. Bolje skuvaj čaj od kamilice. I malo provetri, u tvojoj jazbini užasno smrdi."

Sigurno vas interesuje kako pterodaktili vode ljubav, pa ću vam to odmah ispričati. Ona se isteže lenjo i utrnulo, zavodi ga tako što namešta lastiš na gaćicama. Priroda ženke bilo koje vrste, nije se mnogo izmenila do dana današnjeg, sudeći po trenutku kad je sunčev disk za trenutak zamračio zadignuto mužjačko spolovilo. Začuđena ili postiđena, ona se kao nećka, nameštajići mu svoju praistorijsku mišolovku koja će ga otad pa do večnosti, zbunjivati tesnim hodnicima i krivudavim jajovodima.

Sva pristojnost je nestala u zagrljaju koji nije bio samo čin parenja (ne zaboravite, pterodaktili su izumrli!) već izvor sveopšteg zadovoljstva. Pripomažu bića manjeg gabarita, gmazovi i bumbari. Oni letuckaju okolo milujući joj usmine, dodirujući joj bilo stidnice. Pterodaktilka napušta uzdržanost device, počinje da cvili i ispušta neartikulisane krike koji protresaju paprat, počinje da govori gadosti i da psuje.

Ljubavno stenjanje dolazi do lovca kome se diže kao da gleda neki dobar porno film. Njegova žena na obali pere kosu. Napaljeni muškarac ne može da sačeka, uzima stvar u svoje ruke. (Dobro, možda i nije bilo ljudi, ali ja sam pesnik, imam pravo da izmišljam). Ni žena ne odoleva tom kriku, zgrabila je morsku zvezdu koja joj zariva pipke kao bodeže. Što se više zavlače u nju, izazivaju orgazme od kojih se njen kupaći kostim natapa vodom lekovitijom od morske.



 

Back
Top