STOP ZABORAVU! - afera Topcider
Strana 1 od 4 1234 PoslednjaPoslednja
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 85

Tema: STOP ZABORAVU! - afera Topcider

 1. #1
  Ističe se zeksiv (avatar)
  Učlanjen
  14.04.2008.
  Pol
  muški
  Poruke
  2.160
  Tekstova u blogu
  10
  Reputaciona moć
  57

  Podrazumevano STOP ZABORAVU! - afera Topcider

  Sećate li se Dragana i Dražena? Sećate li se da su Danas, B92 i NUNS imali odvojen mali prostor u kome se svakodnevno podsećalo na nerešeno ubistvo Ivana Stambolića?

  Šta mislite o tako nečemu, kao početku kampanje da se u potpunosti razreši afera Topčider? Afera Topčider je case study političkih malverzacija, društvene nebrige, nekontrolisanih obaveštajnih službi i oružanih snaga.....Mislite o tome. For more details see below.


  S/CG/SCG, raj za nesmetano funkcionisanje odmetnutih vojno-bezbednosnih službi i zametnutih vojnih sudova - više ne postoji. Stvorena da bi se kupilo vreme do momenta kada će međunarodna zajednica naći vremena i nešto diplomatskih resursa da privede kraju odlučivanje o statusu Kosova, ova i ovakva državna tvorevina skupo je na unutrašnjo-političkom planu koštala i Srbiju i Crnu Goru. Uz sve druge manjkavosti provizornost rešenja i nedoređenost propratnih akata stvorili su situaciju u kojoj je zaista bilo nemogće suštinski reformisati oružane snage i staviti ih pod parlamentarno-demokratski nadzor. Ovo ovih dana priznaje i sam ministar Stanković : “Ministarstvo odbrane u više navrata tražilo je da se promeni zakonska regulativa o vojsci, ali nije bilo pristanka organa donedavne državne zajednice, pa tako nije mogao da bude promenjen ni pravilnik o regrutaciji, niti su odobrena sredstva za ponovnu regrutaciju.” Srbija je nasledila takve oružane snage “po automatizmu” i Vlada će u narednim danima verovatno izaći sa nekoliko novih provizornih rešenja kojima će pokušati da dalje produži taj bez/ustavni položaj Vojske Srbije i Crne Gore, kako stoji na sajtu Ministarstva ili Srpske vojske, kako je to arbitrarno predložio predsednik Tadić, a Skupština aminovala na mala vrata. “Odlukom Narodne skupštine Republike Srbije od 5. juna 2006. godine oblast odbrane je stavljena u nadležnost Republike Srbije. Srpska vojska, kao pravni sledbenik Vojske Srbije i Crne Gore, koristiće postojeće oznake i obeležja do donošenja neophodnih propisa kojima će oblast odbrane biti regulisana na nivou Republike Srbije.”


  Odsustvo spremnosti Vlade Srbije da planira šta i kako dalje u slučaju uspeha crnogorskog refereduma već sada daje jasne indicije da će nas ovako stečena srpska nezavisnost (samostalnost) skupo koštati. Nekontrolisane obaveštajne službe opet imaju mogućnost da se u tom novom brisanom prostoru, koje im je Koštunica otvorio, etabliraju tako da im nikavo buduće solidnije državno ustrojstvo, jači parlament i bolje zakonodavstvo, neće moći ništa. Koliku opasnost takva situacija nosi, dobro ilustruje nedavni izveštaj šefa BIA Radeta Bulatovića podnet skupštinskom Odboru za bezbednost. RfE ga je ovako ocenio: "Najnoviji polugodišnji izveštaj o radu Bezbednosno informativne agencije… vrvi od nabrajanja potencijalnih opasnosti gde se faktori nestabilnosti uglavnom pronalaze među predstavnicima nacionalnih manjina. U međuvremenu, nadležni još uvek ne reaguju na prekršajne prijave protiv Bulatovića zbog kršenja Zakona o slobodnom pristupu informacijama." I kako sad pripadnici manjina da se osećaju u oružanim snagama koje se zovu Srpska vojska?! Ne govori li i ovo istupanje u prilog tezi da se i načinom uvođenja pitanja imena vojske treba ozbiljnije pozabaviti!

  Činjenicu da su službe nekontrolisane sada otvoreno iznose i državni službenici. Generalni inspektor MUP-a Srbije Vladimir Božović danas je izjavio da “ nije otklonjena haška prepreka i da su za to krive nereformisane službe bezbednosti, ali i to što nisu izabrani generalni inspektor Bezbednosno-informativne agencije, generalni inspektor vojnih službi bezbednosti, kao ni ombudsman.” Dobra volja čelnika Ministarstva odbrane i korektne političke izjave koje su u smutnim vremenima tranzicije više od pustih fraza, nisu dovoljni da popune ogromnu strukturalnu prazninu koju smo nasledili zatečeni stečenom nezavisnošću (samostalnošću). Evo poslednjeg primera, a u vezi sa još jednom nesrećom u oružanim snagama. Načelnik uprave ze za ljudske resurse Generalštaba Petar Radojčić je u ponedeljak, povodom samoubistva Dejovića u valjevskoj kasarni, izjavio da se najkvalitetniji regruti odlučuju za civilno služenje, a u vojsku dolaze, na žalost, oni iz "propalih porodica, sa porodičnom patologijom i psihičkim oboljenjima, uživaoci droge i počinioci krivičnih dela". Zoran Stanković je te izjave okarakterisao kao paušalne, koje ne sadrže u sebi elemente istine: "Jako mi je žao što smo uvredili jedan broj naših građana". Ni svi zacrtani i predstavljeni projekti “otvaranja” vojske, njenog jezičkog i pi-ar usavršavanja i ušminkavanja, pa čak i "popunjavanje malog prostora koji ostavlja nerešena saradnja sa Hagom u vojnoj saradnji sa SAD", kako je aktuelnu posetu SAD objasnio general Ponoš, ma kako korisni, jednostavno nisu niti mogu biti dovoljni da se stvari svedu i stave na svoje pravo mesto. Za to je potrebna politička volja i plan koga, namerno ili ne - nema. Danas je pokušano još jedno samo-reformisanje službi i zamajavanje očiju domaćoj, ali ne i stranoj javnosti-nadležne službe počele su sa pripremom Akcionog plana za rešavanje suradnje sa Hagom. Ministar Lončar je nekoliko puta izbegao da odgovori da li su predstavnici službi bezbednosti prisustvovali sednici vlade Srbije, kao što je najavljivao ministar finansija Mlađan Dinkić! Karadžiću-Mladiću, sami sebe zaplićemo, sami sebe rasplićemo…Sami sebe reformišemo i stavljamo pod kontrolu.

  Bilo je, naravno, mnogo toga što se od 5. oktobra moglo uraditi, i pre i posle Beogradskog sporazuma, da se sadašnja komplikovana situacija predupredi. Ono što, ipak, treba najviše da brine jeste društvena nemoć da se ne dopusti da posledice ovakvog stanja padnu u zaborav i da se njihovim žrtvama pomogne da dođu do istine o sudbini svojih bližnjih. Udruženja porodica misteriozno nastradalih vojnika lutaju od jedne do druge institucije čija se nadležnost više ne zna. Tabloidima služe za jednokratnu tiražnu potrebu, a eks čelnicima eks DOS-a za kratkotajnu političko-advokatsku promociju. Od ovakve vlasti, čiju su dijagnozu uspešno postavili svi, od doslednog dela civilnog sektora, do pur-pen DS-G17 vlastozicije, koja popunjava sve koalicione rupe od lokala do države, nije ni za očekivati da nešto preduzme. Ali, šta je s nama ostalima? Sećamo li se mi još ko su Dragan Jakovljević i Dražen Milovanović? Momci koji su u kasarni na Topčideru ućutkani kao svedoci saradnje države s haškim optuženicima. Momci koji su zbog Haga ućutkani, a onda još posthumno uniženi blagonaklonim odnosom te iste države prema besramnom vojnom tužiocu Vuku Tufegdžiću, koji je njihovu smrt skoro pretvorio u apsurd. I koji se onda, i pored ozbiljnog incidenata sa saobraćajnom policijom u Mionici, još pojavio kao istražni sudija i na mestu ubistva svedoka-saradnika u procesu osumnjičenima za ubistvo premijera Đinđića. Zapravo, kao da je svima u interesu da afera Topčider padne u zaborav.

  Novi negativni izveštaj o nesaradnji s Tribunalom primljen je u Srbiji kao raport s berze na kojoj ni nemamo akcije. Ljiljana Smajlović smatra da je prekid pregovora sa EU kriv zbog naše daljnje nesaradnje s Hagom. Politika je u utorak objavila tekst Slobdana Antonića u kome se doslovce konstatuje: “ Да се правила морају поштовати ако хоћете да играте, то није спорно. Спорно је шта је правило. И доиста, како тачно гласи правило које Србија тренутно крши? Да земље ЕУ морају сарађивати са судом за бившу Југославију? Али, зар Србија не сарађује? Не, јер није ухватила једног генерала. Добро, није га ухватила, али шта с тим? Европа је пуна неухваћених лопова и убица. Но нико тамо не зауставља возове, не затвара школе и болнице, док све убице не буду ухваћене. Европа нам је драга, али нам је драг и здрав разум. Европа мисли да због једног генерала треба све да стане. Не у Европи, већ у Србији. Тешко да ће и један разуман човек из Србије бити одушевљен таквом идејом. Заправо, ни разумни људи из Европе не би требало баш да се таквом идејом поносе.” Naravno, Politika je primetila ko nedostaje i u presudi za aferu Bodrum, ali je zaboravila da primeti da je taj jedan nedostajući genral optužen za smrt 8000 ljudi, kao što ne drži otvorenim ni pitanje šta su i kome “skrivili” Dragan Jakovljević i Dražen Milovanović.

  I drugima, od kojih se nekao više očekuje, kao da promiču velike teme-vesti, poput ove:"Lokalne srpske vlasti na severu Kosova objavile su nedavno kako su angažovale oko 400 vojnih rezervista kako bi ih branili od "napada albanskih ekstremista". Naime, srpske vlasti u tom delu Kosova najavile su formiranje svojih snaga reda, što deo analitičara smatra uvodom u moguće u otcepljenje dela Kosova nastanjenog srpskom većinom. Gradonačelnik Zvečana, čiju su izjavu o vojnom samoorganizovanju preneli mediji, opovrgao je da je takav proces u toku. Nisu ga svesni ni predstavnici Misije Ujedinjenih naroda. Vlasti u Beogradu tvrde da nisu upoznate s akcijom navodnog vojnog samoorganizovanja kosovskih Srba, a u Ministarstvu odbrane Srbije tvrde da, ako i postoji, u njega nisu uključeni aktivni pripadnici republičke vojske. Gradonačelnik Zvečana “Dragiša Milović bio je vrlo precizan, saopštivši da su na severu Kosova angažovani pripadnici bivše jugoslovenske vojske, a to spada u domen civilnih vlasti,” rekao je portparol Ministarstva odbrane Srbije pukovnik Zoran Puhač! 2. #2
  Ističe se zeksiv (avatar)
  Učlanjen
  14.04.2008.
  Pol
  muški
  Poruke
  2.160
  Tekstova u blogu
  10
  Reputaciona moć
  57

  Podrazumevano Re: STOP ZABORAVU! - afera Topcider

  Jesu li oni ubijeni zbog Mladica i Karadzica?

 3. #3
  Buduća legenda nojkic_problem (avatar)
  Učlanjen
  01.04.2008.
  Pol
  muški
  Poruke
  26.432
  Reputaciona moć
  300

  Podrazumevano Re: STOP ZABORAVU! - afera Topcider

  Линк?

 4. #4
  Veoma poznat slavka69 (avatar)
  Učlanjen
  07.02.2007.
  Pol
  ženski
  Poruke
  11.440
  Reputaciona moć
  154

  Podrazumevano Re: STOP ZABORAVU! - afera Topcider

  Naravno da su ubijeni,zalosno sto su ta deca tako zavrsila

 5. #5
  Ističe se zeksiv (avatar)
  Učlanjen
  14.04.2008.
  Pol
  muški
  Poruke
  2.160
  Tekstova u blogu
  10
  Reputaciona moć
  57

  Podrazumevano Re: STOP ZABORAVU! - afera Topcider

  Cek....

 6. #6
  Veoma poznat
  Učlanjen
  05.03.2004.
  Lokacija
  R1a 15,93% :D :D :D
  Poruke
  11.430
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: STOP ZABORAVU! - afera Topcider

  kojojm brzinom i efikashnoshcu je ta afera okonchana od strane koshtunice i njegove voljene DB, ja sam siguran da jesu!

 7. #7
  Ističe se zeksiv (avatar)
  Učlanjen
  14.04.2008.
  Pol
  muški
  Poruke
  2.160
  Tekstova u blogu
  10
  Reputaciona moć
  57

  Podrazumevano Re: STOP ZABORAVU! - afera Topcider


 8. #8
  Ističe se zeksiv (avatar)
  Učlanjen
  14.04.2008.
  Pol
  muški
  Poruke
  2.160
  Tekstova u blogu
  10
  Reputaciona moć
  57

  Podrazumevano Re: STOP ZABORAVU! - afera Topcider

  Svima kojima je zaista stalo do toga da :

  -se ispune sve obaveze prema Hagu

  - se na čistac istera politička pozadina afere Topčider

  -se reši politička pozadina ubistva premijera Đinđića

  - državne institucije više ne čine ratne zločine i politička ubistva po nalogu vlasti (za šta je presuda Miloradu Ulemeku sada i zvaničan dokaz)

  - oružane snage ne čine zločine usled neusaglašenosti ustava i drugih zakona

  - zločine ne čine paravojske formirane od državnih institucija

  - broj nesreća smanji na najmanju moguću meru

  - finasijske afere ne budu zataškane ( satelit, pancir...)

  - ratni zločini ne ostanu nekažnjeni

  -u oružanim snagama, bile profesionalne ili ne, svi građani tretiraju jednako (što sada nije slučaj, počevši od zakletve uz himnu Bože pravde...)

  -oružane snage stupe u regionalne i druge međunarodne bezbednosne saveze poput Partnerstva za mir

  ne preostaje ništa drugo nego da non-stop budu i istražni organi i tužitelji u svim nerešenim slučajevima i da insistiraju na ustavnom rešenju koje će omogućiti demokratsku kontrolu oružanih snaga i obaveštajnih službi. Koje će se u praksi primenjivati. Da bi se Srbija konačno postavila na noge, potrebni su i toliko pominjani ustav, ali i suočavanje sa proslošću i sadašnjošću i verovatnom budućnošću, dosledna društvena solidarnost i kolektivna akcija. Sećate li se da su Danas, B92 i NUNS imali odvojen mali prostor u kome se svakodnevno podsećalo na nerešeno ubistvo Ivana Stambolića.

  Šta mislite o tako nečemu, kao početku kampanje da se u potpunosti razreši afera Topčider?

 9. #9
  Veoma poznat Tzar (avatar)
  Učlanjen
  23.03.2004.
  Pol
  muški
  Poruke
  11.205
  Reputaciona moć
  422

  Podrazumevano Re: STOP ZABORAVU! - afera Topcider

  Citat Original postavio zeksiv Pogledaj poruku
  Jesu li oni ubijeni zbog Mladica i Karadzica?
  Pa ovo su oduvek bile ciste spekulacije bez dokaza i kao takve deo histerije i propagande koju vode odredjene stranke. A tek sad su takve tvrdnje smesne kad se vidi kako je i gde ziveo Karadzic.
  Are we sane or have we lost it once again
  We can only hope this day will come to an end

 10. #10
  Domaćin
  Učlanjen
  10.03.2008.
  Lokacija
  El sueno, la realidad, la luz, la oscuridad
  Poruke
  3.343
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: STOP ZABORAVU! - afera Topcider

  Citat Original postavio slavka69 Pogledaj poruku
  Naravno da su ubijeni,zalosno sto su ta deca tako zavrsila
  Steta sto zeksiv nije bio na mestu jednog od njih ali to nije moguce posto je on nesposoban za vojsku a i ako je bude sluzio to ce biti u nekom obdanistu

 11. #11
  Buduća legenda nojkic_problem (avatar)
  Učlanjen
  01.04.2008.
  Pol
  muški
  Poruke
  26.432
  Reputaciona moć
  300

  Podrazumevano Re: STOP ZABORAVU! - afera Topcider

  Citat Original postavio zeksiv Pogledaj poruku
  Значи блог, тачније лични коментар. Колико је то релевантно

 12. #12
  Domaćin
  Učlanjen
  10.03.2008.
  Lokacija
  El sueno, la realidad, la luz, la oscuridad
  Poruke
  3.343
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: STOP ZABORAVU! - afera Topcider

  Citat Original postavio nojkic_problem Pogledaj poruku
  Значи блог, тачније лични коментар. Колико је то релевантно
  Gomila gluposti

 13. #13
  Buduća legenda nojkic_problem (avatar)
  Učlanjen
  01.04.2008.
  Pol
  muški
  Poruke
  26.432
  Reputaciona moć
  300

  Podrazumevano Re: STOP ZABORAVU! - afera Topcider

  Ураво сам то и хтео да кажем.

 14. #14
  Buduća legenda Дон (avatar)
  Učlanjen
  29.01.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Subotica
  Poruke
  29.959
  Reputaciona moć
  558

  Podrazumevano Re: STOP ZABORAVU! - afera Topcider

  Ako su ti momci ubijeni, ogromna je sramota ove države što nije pronašla ubice i yebala im mater.

  Mnogo se oko toga muvalo i mutilo i na kraju je vuk pojeo magare.

  Nebitno mi je ko stoji iza tog ubistva i koji je motiv, ali treba da plati svako ko napadne srpskog vojnika.

 15. #15
  Domaćin
  Učlanjen
  07.04.2008.
  Poruke
  3.277
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: STOP ZABORAVU! - afera Topcider

  Citat Original postavio zeksiv Pogledaj poruku
  Jesu li oni ubijeni zbog Mladica i Karadzica?
  ne ubijeni su radi gubljenja poverenja u vojsku scg......tada je vodjena propaganda od strane tadica & co,mada se nisu javno izjasnjavali,ja sam tada bio u vojsci i svaki dan je na nekoj karauli ili strazarskom mestu ubijen po neki vojnik....ljudi su se plasili da salju decu u vojsku,ja licno koje znam ljude da su tada utrebali da idu u vojsku predomislili su se.
  vojska je posle toga smanjena na 6 meseci,a sve u cilju da bi se omalovazila vojska i totalno rasturila za bilo kakve intervencije...
  nazalost ta ubistva neduznih vojnika od strane tadica & cia,je samo mali deo u ostvarenju tog plana..........kakav mladic kavi bakraci,nemojte vise da lazete

 16. #16
  Iskusan IDI_DADA_AMIN (avatar)
  Učlanjen
  12.09.2007.
  Poruke
  5.425
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: STOP ZABORAVU! - afera Topcider

  Citat Original postavio nojkic_problem Pogledaj poruku
  Значи блог, тачније лични коментар. Колико је то релевантно
  Relevantno je toliko , koliko neko ima moc logicnog rasudjivanja...........

  Naime, dokazano je , da se ta deca nisu poubijala medjusobno, kako je prvobitno onaj idiot Vuk ( bem li ga kako se preziva ) napisao u izvestaju, vec ih je ubila treca osoba.....

  Dokazano je da su ubijeni iz automatskog oruzja............

  Dokazano je , da su cuvali sektor u Topciderskoj kasarni, gde se nalazi ulaz u podzemno skoniste.............


  Cinjenica je, da je slucaj hitno stavljen ad acta, i da je bilo mnogo "koincidencija"....kao, ona da nisu bas te noci radile kamere, da je vojska izvukla lazni izvestaj o " psihicki labilnom " jednom od mladica......te da je vojni istrazni sudija , Vuk ( bem li ga kako se preziva ) , nakon istrage penzionisan na jedan..........


  *********************************

  Pitanje se namece samo po sebi........koji je to kriminalac ili lopov , naoruzan automatskim oruzjem, odlucio da provali u kasarnu , i valjda da pokrade vojnicima napolitanke iz nocnih ormarica???..........mislim, lopovi idu na banke, zlatare, i slicno, ali prvi puta u istoriji kriminala, pokusavaju da provale u kasarnu.......i to sa automatskim puskama????

  Da li su vojnici videli nekoga ili nesto sto nisu smelli???........naravno....
  Ko je taj , sto nisu smeli da ga vide, a jos naoruzan automatskim oruzjem??.......Era Ojdanic, Mitar Miric????


  Javno izrecene sumnje, da su ubijeni mladici zavrsili tako kako jesu, zato sto su imali nesrecu da vide, a mozda jadni , ne znajuci i da pokusaju da zaustave Ratka Mladica, koji je tada ( a mozda i sada ) uzivao zastitu vojske i sluzbe bezbednosti , ce se dokazati onoga dana kada ta stoka bude uhapsena.............

 17. #17
  Buduća legenda nojkic_problem (avatar)
  Učlanjen
  01.04.2008.
  Pol
  muški
  Poruke
  26.432
  Reputaciona moć
  300

  Podrazumevano Re: STOP ZABORAVU! - afera Topcider

  Мислим да ти ниси позван да расуђујеш о логичности. Блог може да напише свако и да каже да је то релевантно мишљење. Зато, не лупетај превие молим те.

 18. #18
  Domaćin master_of_errors (avatar)
  Učlanjen
  08.03.2006.
  Lokacija
  somewhere over the rainbow
  Poruke
  4.923
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: STOP ZABORAVU! - afera Topcider

  Citat Original postavio Tzar Pogledaj poruku
  Pa ovo su oduvek bile ciste spekulacije bez dokaza i kao takve deo histerije i propagande koju vode odredjene stranke. A tek sad su takve tvrdnje smesne kad se vidi kako je i gde ziveo Karadzic.
  Karadzic se tek pre godinu dana pojavi u ulozi nadrilekara, sta je radio do tad?

 19. #19
  Domaćin
  Učlanjen
  07.04.2008.
  Poruke
  3.277
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: STOP ZABORAVU! - afera Topcider

  STRUKTURA KOJA INSINUIRA KOSTUNICINU UMESANOST SA UBISTVOM VOJNIKA,JE ISTA ONA KOJA JE POKUSALA DA OPTUZI MILOSEVICA ZA UBISTVO STAMBOLICA.
  I TA STRUKTURA JE I POCINILA OBA DELA.
  MADA SU SE DOKAZI IZJALOVILI U OBA SLUCAJA

 20. #20
  Domaćin
  Učlanjen
  07.04.2008.
  Poruke
  3.277
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: STOP ZABORAVU! - afera Topcider

  ZA IDIJA-KOJIJE TO IDIOT VUK?

 21. #21
  Veoma poznat john doe (avatar)
  Učlanjen
  07.05.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Тамо где је лепо живети
  Poruke
  13.948
  Tekstova u blogu
  7
  Reputaciona moć
  204

  Podrazumevano Re: STOP ZABORAVU! - afera Topcider

  Ako se dokaze da je na Topcideru pocinjeno ubistvo, i ako se dokaze da je to zataskavano, da li postoji mogucnost da Kostunica, Mihajlov, Bulatovic i ko zna jos ko, ode u zatvor za to?

 22. #22
  Buduća legenda Дон (avatar)
  Učlanjen
  29.01.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Subotica
  Poruke
  29.959
  Reputaciona moć
  558

  Podrazumevano Re: STOP ZABORAVU! - afera Topcider

  Citat Original postavio bgdalibor Pogledaj poruku
  Ako se dokaze da je na Topcideru pocinjeno ubistvo, i ako se dokaze da je to zataskavano, da li postoji mogucnost da Kostunica, Mihajlov, Bulatovic i ko zna jos ko, ode u zatvor za to?
  Zašto si izostavio ministra odbrane, Borisa Tadića?

 23. #23
  Iskusan Ivan015 (avatar)
  Učlanjen
  01.06.2006.
  Pol
  muški
  Poruke
  5.204
  Reputaciona moć
  95

  Podrazumevano Re: STOP ZABORAVU! - afera Topcider

  Pokrenuo sam pre par meseci istu temu... Zavrsilo se na...pa pomalo cudan nacin...

  Bravo za temu!

 24. #24
  Veoma poznat Tzar (avatar)
  Učlanjen
  23.03.2004.
  Pol
  muški
  Poruke
  11.205
  Reputaciona moć
  422

  Podrazumevano Re: STOP ZABORAVU! - afera Topcider

  Citat Original postavio master_of_errors Pogledaj poruku
  Karadzic se tek pre godinu dana pojavi u ulozi nadrilekara, sta je radio do tad?
  Pa sigurno nije isao gradom kao Rambo sa nozem u zubima, opasan sa 6 mitraljeza i sa pratnjom od 40 ljutih razbojnika naoruzanih do zuba. To je mozda opis Cedice i njegovih telohranitelja, koji hoce da prisiju Karadzicu. Cinjenica je da je covek uhapsen u GSP-u, sa dva cegera i knjigom, a ne smajserima i slicnim glupostima.

  Nijedan Haski optuzenik da sada nije pronadjen u nekakvoj vojnoj bazi ili vojnoj jedinici ili bar tesko naoruzan i okruzen telohraniteljima. Onaj prvi Banovic je prodavao paprike na pijaci, Djordjevic je radio kao zidar, Karadzic pisao feljtone, a Mladic verovatno drzi pcele i pravi medovinu...
  Are we sane or have we lost it once again
  We can only hope this day will come to an end

 25. #25
  Domaćin
  Učlanjen
  07.04.2008.
  Poruke
  3.277
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: STOP ZABORAVU! - afera Topcider

  Citat Original postavio bgdalibor Pogledaj poruku
  Ako se dokaze da je na Topcideru pocinjeno ubistvo, i ako se dokaze da je to zataskavano, da li postoji mogucnost da Kostunica, Mihajlov, Bulatovic i ko zna jos ko, ode u zatvor za to?
  Pa naravno da postoji ako se dokaze da su oni pucali ili naredili ubistvo,kao sto je u tom slucajno i realnost da tadic,dinkic i ceda odu u zatvor

Slične teme

 1. AFERA
  Autor berija2 u forumu Politika
  Odgovora: 0
  Poslednja poruka: 16.11.2007., 00:00
 2. TOPCIDER
  Autor Titus u forumu Politika
  Odgovora: 130
  Poslednja poruka: 04.11.2007., 22:29
 3. Slucaj Topcider
  Autor Luka_Bgd_ u forumu Politika
  Odgovora: 5
  Poslednja poruka: 17.09.2007., 11:19
 4. AFERA S P E N S
  Autor milanvs u forumu Srbija
  Odgovora: 22
  Poslednja poruka: 05.09.2007., 20:18
 5. Stop Snitchin Stop Lyin'
  Autor 2.DIE.4. u forumu Muzika
  Odgovora: 5
  Poslednja poruka: 13.06.2006., 00:58

Pravila za slanje poruka

 • Ne možete kreirati novu temu
 • Ne možete poslati odgovor
 • Ne možete dodati priloge
 • Ne možete prepraviti svoju poruku
 •