Peta velikosrpska agresija na Črnu Goru?
Strana 1 od 2 12 PoslednjaPoslednja
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 28

Tema: Peta velikosrpska agresija na Črnu Goru?

 1. #1
  Početnik
  Učlanjen
  20.07.2008.
  Pol
  muški
  Poruke
  28
  Reputaciona moć
  0

  Question Peta velikosrpska agresija na Črnu Goru?

  Prva srpska agresija na Crnu Goru

  je bila u vrijeme crnogorskog kralja Kočopara iz dinastije Vojislavića, tada je Raška izvršavala agresiju na drevnu Crnu Goru i izdala je prvi put šireći vlast na nju

  Druga srpska agresija na Crnu Goru

  je bila ona najgora, u vrijeme velikosrbina Stefana Nemanje, koji je izdao svoju prađedovinu i spalio je do temelja, narod je klan, dinastija uništena, barska sveta stolica / Crnogorska Dukljanska Crkva propala, gradovi porušeni i sve knjige pouništavane i zabranjivane, pa i pravoslavlje mačem i ognjem uvezeno. Nemanjići su Crnogorce/Zećane/Dukljane pokušali pretvoriti u "sebre", ratarski robovski narod, ali im to nikada nije uspjelo i Zeta-Crna Gora se oslobodila vrlo brzo srpske okupacije

  Treća srpska agresija na Crnu Goru

  Srpska despotovina je izvršila invaziju na crnogorsku srednjovjekovnu državu. Lokalni kolaboracionisti su išli po Cetinju i ostalim gradovima i sistematski ubijali i silovali stanovnišvo, po pojedinim naseljima Srbi su palili sve kuće odreda, a ni njive ili životinje nijesu bili pošteđeni. Opet izdaja prijateljice Srbije, kojoj se Zeta dobrovoljno predala u ruke.

  Četvrta (veliko)srpska agresija na Crnu Goru

  1918. godine. Ona najgora. Srpska vojska je okupirala Crnu Goru i nasilnički je anektirala, iako joj je bila prvi saveznik. Mačke su ubacivane u gaće i haljine Crnogoraca i Crnogorki, Crnogorci su sistematski ubijani, a Crna Gora je postala najkrvavije mjesto u svijeti na taj čas. Uz pomoć nekoliko domaćih izdajnika, Srbija je išla u sistematsko i plansko uništenje Crne Gore, Crnogoraca i ičeg crnogorskog, te u proces asimilacije i pretvaranja Crnogoraca u Srbe.

  ----

  VIDIMO OPASNOST RADIKALA IZ SRBIJE. ZNAČI LI TO DA JE KONAČNO DOŠLO VRIJEME ZA NOVU VELIKOSRPSKU AGRESIJU SRBIJE NA CRNU GORU?

  Da li se nazire opasnost da Srbija opet izda Crnu Goru i sprovede novi teror i genocid crnogorskoga naroda? 2. #2
  Iskusan
  Učlanjen
  07.03.2008.
  Lokacija
  LCF TEMPLE
  Poruke
  6.673
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Peta velikosrpska agresija na Črnu Goru?

  Zeta - najstarija slovenska država na Balkanu. Pošto kao narodi izumiremo (mislim na sve južne Slovene, jer nas jede bela kuga) - siguran sam da će Zeta biti poslednja slovenska država na Balkanu.

  Nema nikakvih opasnosti. Radikalima iz Srbije su utučeni rogovi.

 3. #3
  Ističe se ljuba miljkovic (avatar)
  Učlanjen
  19.02.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Smederevska Palanka
  Poruke
  2.212
  Reputaciona moć
  58

  Podrazumevano Re: Peta velikosrpska agresija na Črnu Goru?

  Citat Original postavio ARVANITOMONTENEGRIN Pogledaj poruku
  Lokalni kolaboracionisti su išli po Cetinju i ostalim gradovima i sistematski ubijali i silovali stanovnišvo, po pojedinim naseljima Srbi su palili sve kuće odreda, a ni njive ili životinje nijesu bili pošteđeni. Opet izdaja prijateljice Srbije, kojoj se Zeta dobrovoljno predala u ruke.
  Pa, dobro, šta su to radili jadnim životinjama?
  sistematski ... silovali...
  Odnosno, njivama...
  ... sistematski ubijali i silovali...
  I, otkud njive po pojedinim naseljima? ... i po Cetinju?

 4. #4
  Elita User Friendly (avatar)
  Učlanjen
  20.01.2008.
  Pol
  muški
  Poruke
  22.770
  Tekstova u blogu
  1
  Reputaciona moć
  409

  Podrazumevano Re: Peta velikosrpska agresija na Črnu Goru?

  Brate koje droge koristis??Daj malo i nama omladini,nemoj biti tako sebican!!

 5. #5
  Iskusan
  Učlanjen
  01.06.2007.
  Pol
  muški
  Lokacija
  "...pa ipak, nisam video da je duši negde tako slatko kao ovde”
  Poruke
  5.404
  Reputaciona moć
  152

  Podrazumevano Re: Peta velikosrpska agresija na Črnu Goru?

  A ja sve ziveo u ubedjenju da Crna Gora nikada nije pokorena...

 6. #6
  Aktivan član Србенда100% (avatar)
  Učlanjen
  02.04.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Иријски Вртови
  Poruke
  1.362
  Reputaciona moć
  49

  Podrazumevano Re: Peta velikosrpska agresija na Črnu Goru?

  Citat Original postavio minos Pogledaj poruku
  A ja sve ziveo u ubedjenju da Crna Gora nikada nije pokorena...
  И ја... Ово је један од новокомпонованих ``Црногораца`` који се трипује да није Србин...

 7. #7
  Domaćin vuk_ (avatar)
  Učlanjen
  30.06.2003.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Gorshtachki krajevi
  Poruke
  3.751
  Reputaciona moć
  90

  Podrazumevano Re: Peta velikosrpska agresija na Črnu Goru?

  Kako nije pokorena, pa vidis da su Srbi to stanovnishtvo yebali u jedno 4-5 navrata, velikosrpskih

 8. #8
  Ističe se ljuba miljkovic (avatar)
  Učlanjen
  19.02.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Smederevska Palanka
  Poruke
  2.212
  Reputaciona moć
  58

  Podrazumevano Re: Peta velikosrpska agresija na Črnu Goru?

  Citat Original postavio vuk_ Pogledaj poruku
  Kako nije pokorena, pa vidis da su Srbi to stanovnishtvo yebali u jedno 4-5 navrata, velikosrpskih
  I napravili čudovišne generacije montenegrina, čiji neki pripadnici uzimaju Kelte za roditelje...

  Zabole ih za Njegoša i za kralja Nikolu...

  Onam onamo... za brda ona,
  gdje nebo plavo savija svod;
  na srpska polja, na polja bojna,
  onamo, braćo, spremajmo hod...
  Onam onamo... za brda ona,
  Milošev, kažu, prebiva grob,
  onamo pokoj dobiću duši,
  kad Srbin više ne bude rob.

  Ima i za slušanje.

  Jaka srpska samosvest u Crnogoraca pomućena je... Nekad najsrpskija među srpskim zemljama, sve je više antisrpska. Tek, jedna nova nacija, bez korena, pomalja svoje nečisto lice. Pritom se bestidno zaboravlja da su i Nemanjići - o, da li samo oni - iz Zete, odnosno Crne Gore; da je sveti Sava u toj srpskoj zemlji osnivao episkopije i podizao crkve da se sveti Petar Prvi, Petar Drugi Petrović NJegoš, Marko Miljanov i kralj Nikola u grobu prevrću dok im se neki potomci odriču Srpstva. Pa, bez NJegoša ne možemo da zamislimo srpsko rodoljublje, on ga je najbolje definisao. Ni bez kralja Nikole, čiju smo himnu - "Onam' onamo za brda ona, Milošev, kažu prebiva grob..." pevali kao svoju.

  Neka naša sabraća krenula su upravo tim putem, na kome mogu biti samo varvari, jer su se odrekli nasleđa predaka, povinujući se ideologijama i uplivima čiji je cilj bio čerečenje i uništavanje Srpstva.

  U Makedoniji se kalem primio: stvorena je makedonska nacija, koju je sad preteško i nemoguće poricati, ali jedva da postoji nebesko makedonstvo, sem ako se i ono ne izmišlja i maštom ne stvara, a to je već sumnjiv put, jer reč je o krivotvorenju!

  U Crnoj Gori se kalem nije primio, ali je stvorena pometnja. Nešto se izmetnulo, izrodilo; nekad izuzetno jaka srpska samosvest u Crnogoraca zamućena je, osobito u mlađim pokolenjima, na koje je presudni uticaj imala škola sa svojim prećutkivanjima i otvorenim falsifikatima. Tako je ta nekad najsrpskija među srpskim zemljama sve više antisrpska, što je apsurdno. Tom apsurdu kumovali su zna se koji ideolozi i zna se kakvi izmećari. Tek, sad jedna nova nacija, bez korena, pomalja svoje nečisto lice. Pritom se bestidno zaboravlja da su i Nemanjići - o, da li samo oni! - iz Zete, odnosno iz Crne Gore; da je sveti Sava i u toj srpskoj zemlji osnivao episkopije i podizao crkve; da se sveti Petar Prvi, Petar Drugi Petrović NJegoš, Marko Miljanov i kralj Nikola prevrću u grobovima dok im se izvesni potomci odriču Srpstva. Pa bez NJegoša mi ne možemo ni da zamislimo svoje srpsko rodoljublje - on ga je najbolje definisao. Ni bez kralja Nikole, čiju smo himnu pevali kao svoju:

  "Onam' onamo za brda ona: Milošev, kažu, prebiva grob!
  Onamo pokoj dobiću duši kad Srbin više ne bude rob."

  Narodnost: srpska, državljanstvo: crnogorsko - tako je pisalo na pasošu kralja Nikole

  Gledao sam u cetinjskoj biblioteci školske udžbenike iz zemljopisa i istorije, u doba knjaza Danila i kralja Nikole. Da nije stvorena zbrka u glavama niza pokolenja, besmisleno bi bilo na njih i podsećati, a još suvišnije citirati ih, jer zašto provaljivati otvorena vrata? Tako, npr. u "Zemljopisu knjaževine Crne Gore za učenike trećeg razreda osnovne škole" čitamo:

  "Svi ljudi koji žive u našoj domovini jesu Srbi, i većinom su pravoslavne vjere, a ima ih nekoliko rimokatoličke i muhamedanske. Osim nas u Crnoj Gori ima još Srba koji žive po drugim srpskim zemljama. Neki su, kao mi, slobodni, a neki nijesu, nego su pod tuđinom. Svaki Srbin u Crnoj Gori treba da iskreno i svesrdno ljubi svoju slobodnu domovinu - Crnu Goru i svoga knjaza, koji se očinski stara o njoj i o nama; pa zato treba svaki da je nauči i pozna, i da je svaki od neprijatelja čuva više nego svoj život. - Tako isto Srbin u Crnoj Gori dužan je ljubiti i poznati svoju cjelokupnu domovinu - sve srpske zemlje, u kojima žive naša oslobođena i neoslobođena braća Srbi. Nijedan Srbin i Srpkinja, ma koje vjere bili, ne smiju požaliti ni život ni imanje za opštu srpsku slobodu, dobro i blagostanje. Treba da je brat mio, ma koje vjere bio, jer teško bratu bez brata".

  Tako se od malena u duše školske dece usađivao sve-srpski nacionalni program, u kome su prepoznatljivi svetosavska staza, višnjićevski duh i njegoševska zamisao. Ali se isto tako, u Titovo doba, u duše srpske dece - uz pomoć škole - ugrađivala jedna druga svest, nesrpska i protivsrpska. Nekad je u pasošima kneževine i potom kraljevine Crne Gore lepo pisalo: narodnost - srpska, državljanstvo crnogorsko. S takvom putnom ispravom otišao je u tuđinu i kralj Nikola Petrović, gde je pokrenuo novine s nazivom Srpski list, jer se vazda smatrao velikim Srbinom. Drugo su dinastički, politički, režimski obračuni!

  Kome je bilo potrebno da zamućuje bistru izvorsku vodu, kome ako ne zlim dusima? I kako sad da nazovemo te Crnogorce što se odriču Srpstva, odričući se time, hteli to ili ne, i svetog Vasilija Ostroškog, i svetog Petra Cetinjskog, i NJegoša, i kralja Nikole, i Marka Miljanova, i Matije Bećkovića, koji s pravom na podsmeh kaže da je on stariji od mlade crnogorske nacije? Ti gušitelji Srpstva u Crnoj Gori zacelo su kao tikve bez korena; a kako pre sebe nikog nemaju za potvrdu nove nacije, što su drugo nego nikogovići, u najdoslovnijem značenju?

  (akademik Dragan Nedeljković)

 9. #9
  Ističe se ljuba miljkovic (avatar)
  Učlanjen
  19.02.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Smederevska Palanka
  Poruke
  2.212
  Reputaciona moć
  58

  Podrazumevano Re: Peta velikosrpska agresija na Črnu Goru?

  E, sad, da ne bude unisono...

  NEPRIMJEREN GOVOR SRPSKOG AKADEMIKA U AMBASADI SCG U BEČU
  Dijaspora osudila ispade Nedeljkovića
  Beč, 1. jula (MINA) - Crnogorska dijaspora u Austriji najoštrije je osudila nedavne ispade akademika Dragana Nedeljkovića, ispoljene na račun Crne Gore u Konzularnom odjeljenju Ambasade Srbije i Crne Gore u Beču.

  U saopštenju se ocjenjuje neprigodnim da jedan akademik u prostorijama Konzulata zajedničke države izgovara pogrdne riječi na račun Vlade Crne Gore i negira postojanje crnogorske nacije.

  „Diplomatsko-konzularna predstavništva su zajednička i ne smiju biti korišćena za blaćenje jednog ili drugog naroda, odnosno demokratski izabranih vlasti”, naveo je potpredsjednik Udruženja građana Crne Gore u Austriji Veliša Maraš.

  Nedeljković je nedavno vlast u Crnoj Gori nazvao poturicama. „U Crnoj Gori se kalem nije primio. Došlo je vrijeme da treba da se dokazuje da su Crnogorci Srbi iako su tokom istorije bili najsamosvjesniji Srbi”, rekao je on.

  Maraš je ocijenio da Nedeljković očigledno pripada onoj struji koja priziva i koja bi najradije vidjela građanski rat u Crnoj Gori umjesto demokratskog izjašnjavanja o budućnosti, na koje ima pravo svaki narod.

  „Njegovo izlaganje podsjeća na retrogradne snage koje su 90-ih godina širile mržnju i izazvale ratove na prostoru nekadašnje SFRJ. Takvim stavovima, kao što je u Beču iznio akademik Nedeljković, nije mjesto u modernoj Evropi”, kazao je Maraš.

  On je osudio i nedavni popis Crnogoraca u Srbiji koji „posdjeća na doba Trećeg rajha, u kojem su na sličan način bili obilježavani nepoželjni narodi”.

  Maraš je podsjetio i da je u Srbiji i Crnoj Gori na snazi isti izborni zakon koji se oslanja na rezidencionalni uslov.

  Austrijsko-crnogorsko udruženje „Montenegro” takođe je reagovalo na ispade akademika Nedeljkovića, istakavši da ispade srpskih političara i njihovu strategiju uveliko slijede i velikosrpski intelektualci.

  „Oni su svojim djelovanjem već zapalili Jugoslaviju, zaklali Bosnu i sada hoće da objese i Crnu Goru. To je samo još jedan dokaz zašto Crna Gora treba da bude samostalna”, kazao je portparol Udruženja Milenko Blagojević.

  vaša ПОБЈЕДА Online

  Citat Original postavio Overkill 991 Pogledaj poruku
  Brate koje droge koristis?? Daj malo i nama omladini,nemoj biti tako sebican!!
  Nema ih ni kod dilera, ni u apotekama... ni kod Tačija ni kod Haradinaja, a ni u tvojoj novoj državi...

  ... zovu se knjige, i čitaju se... mada, znam, kazaćeš: ne čitam one sa istinskom istinom...

 10. #10
  Primećen član
  Učlanjen
  19.07.2008.
  Pol
  ženski
  Poruke
  617
  Reputaciona moć
  41

  Podrazumevano Re: Peta velikosrpska agresija na Črnu Goru?

  Citat Original postavio minos Pogledaj poruku
  A ja sve ziveo u ubedjenju da Crna Gora nikada nije pokorena...
  Svi smo! Sto ti je Velikonjegosevska propaganda,da ne dodje Milo na vlast istina se nikad ne bi saznala.

 11. #11
  Ističe se ljuba miljkovic (avatar)
  Učlanjen
  19.02.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Smederevska Palanka
  Poruke
  2.212
  Reputaciona moć
  58

  Podrazumevano Re: Peta velikosrpska agresija na Črnu Goru?

  Evo, vaši sa vašima... (pazi na akcenat!!!)

  Vojin Grubac: Smislene halucinacije Brkovicevih zombija

  Dok promoter terorizma Jevrem Brkovic poziva na stvaranje teroristicke organizacije COP, koja ce "zapaliti " Beograd i Brisel, zapoceti likvidacije visokih cinovnika Evropske unije, to se njegovi zombirani sljedbenici sa uzasom pitaju "Sprema li se Crnoj Gori uzas"? Ma kakvi, kakav uzas!? Zar se moze uzasom smatrati ukoliko, sluzeci se poslednjim teroristickim instrukcijama Brkovica sa stranica CKL-a, neko od Brkovicevih sledbenika napravi gomilu leseva od Solane, Kristine Galjak, Bote, Bareta, ..., u sred Podgorice? Zbilja, a sta ako fanaticni ludaci, koji se nijesu najeli bunike vec citali tekstove "prvih pera" teroristicke knjizevnosti sa stranica "Crnogorskog" knjizevnog lista, pobiju predstavnike konzularnih predstavnistava u Podgorici, onih koji ne podrzavaju politicko - drzavne koncepte "akademika" Brkovica? Moze biti da zombirani Brkovicevi sljedbenici nece to smatrati "uzasom za Crnu Goru", vec "antickom tragedijom" terorista COP-a koju ce, svakako, opisati sam Jevrem Brkovic, sa pristojnog odstojanja, u svojim - "komitskim baladama"!? A zasto, sa pristojnog odstojanja?!

  Brkovic - strasljivi ideolog terora

  Jevrem Brkovic je pocetkom devedesetih godina proslog vijeka, sa pocetkom gradjanskih ratova, otisao iz Crne Gore u Hrvatsku u dobrovoljno izbjeglistvo. Razlog je - strah od "srpskih terorista". Time je pokazao da mu je sopstveni zivot jako dragocjen, ali i da ne bi polozio sopstveni zivot za ideje koje zastupa. Znaci, covjek koji ne bi polozio zivot za ideje koje zastupa (a pogotovo ne od terorista) otvoreno huska, kroz ideju stvaranje teroristickog COP-a, da neko drugi polozi zivot za njegove ideje - kroz nasilje terorizma. I, ukoliko njegovi zombiji, sovinisti u odjezdi altruizma, dignu u vazduh tramvaj, autobus, avion ili voz u Beogradu ili Briselu, sa svim zenama, djecom, starcima i odraslima koji se u njima nadju, dobice od Brkovica oreol komitske slave, jer su unistili one koji "mrze sve crnogorsko" i momentalno ce uci u "teroristicku baladu", jer Brkovic ne voli "guslarsko crnogorstvo". Da li neko normalan moze zamisliti "baladu", za koju Brkovic nalazi inspiraciju u zlocinu nad gradjanima Beograda, Brisela, nad cinovnicima EU, u kojoj se hvali "junastvo" terorista COP-a!? Izgleda da njegovi zombiji za takve balade imaju puno razumijevanja i opravdanja .

  "Zlocinacka nacija" po CKL klasifikaciji

  Da je jedna nacija na "prvom zboru" svih "knjizevnika sovinizma", koji pisu za "Crnogorski" knjizevni list, proglasena "zlocinackom", a naravno radi se o Srbima, to svi znamo. Medjutim, principe po kojima se bilo koja (neka) nacija moze nazvati zlocinackom - niko od "knjizevnika CKL sovinizma" jos nije pobrojao. Da je kojim slucajem neko od njih to uradio, moglo bi se desiti da se, po tim istim opstim principima, Muslimani, Bosnjaci, Hrvati, Albanci takodje nadju u grupi - zlocinackih naroda. Ako bi "knjizevnici sovinizma" ustanovili dopunske principe po kojima se moze odrediti - ko je medju "zlocinackom narodima" vise ili manje "zlocinacki", moglo bi se desiti svasta. Moze biti, da bi po tim opstim principima "knjizevnika CKL sovinizma" Hrvati, zbog zlocina u Jasenovcu i Gradiski, dobili pocasno mjesto "zlocinackog naroda", jer su ti zlocini premasili sve zlocine koje su ucinjeli Srbi, Muslimani i Albanci zajedno u citavoj istoriji? Ako se uzmu u obzir rezultati zlocina Otomanske imperije mogli bi to "pocasno mjesto" lako zauzeti Bosnjaci, Albanci, ..., zbog Prvog i Drugog svjetskog rata - Njemci i Austrijanci, zbog Dusanovog carstva - Srbi!? Ko zna sto bi bilo da principa ima, ali s obzirom na to da ih nema, ideolog i duhovni vodja CKL terorizma - Jevrem Brkovic i njegovi zombiji, svo zlo ovoga svijeta pripisuju Srbima, ali, hvala Bogu, i ne samo njima...

  "Zlocinacka nacija" se siri

  Da su, za "velika altruisticka pera" fasistoidnog CKL-a, Srbi sa svojom djecom, zenama, starcima..., zlocinci - jasno je. Jedan Brkovicev zombi bi to definisao ovako - "pripadnici zlocinackog naroda". Kakva velikoljepna zombi - krilatica! Veliki pomak, nesto kao "veliki prasak", se desio onoga momenta kada su ideolozi CKL fasizma grupi od 200 000 zlocinackih Srba u Crnoj Gori, dodali jos 200 000 zlocinackih Crnogoraca koji govore srpskim jezikom. Tako se u Crnoj Gori broj pripadnika "zlocinackih naroda" popeo na 400 000. I tu se nije stalo, jer, kad mrznja krene - kraja nema. Zlocinackom narodu su poslednji pripisani i Crnogorci koji zbore crnogorskim jezikom - a koji su protiv MIla Djukanovica. Iskreno govoreci, kada bi zombirane Brkoviceve pristalice, ali i samog " akademika terorizma", upitali ko je su sledecih grupa - Srba, Crnogoraca koji govore srpskim jezikom ili Crnogoraca koji govore crnogorskim jezikom (a protiv su Mila Djukanovica - "najzlocinackiji", oni sigurno ne bi znali odgovoriti. Odgovor bi bio, vjerovatno - svi!

  Duhovni "mag" terorizma COP-a - Jevrem Brkovic, zasticen vozilom i telohraniteljem crnogorskih republickih organa (ako mu to nijesu u medjuvremenu oduzeli ), planira "medjunarodne aktivnosti" uz "osluskivanje" svojih smislenih halucinacija. Zbilja, kuda da uputi i da udari sa teroristima COP-a "akademik" Brkovic - po Briselu, Beogradu ili Solani, konzulatima ili Kristini Galjak? Ciju "anticku tragediju" da opjeva u "teroristickim baladama", dok mu zombirani sljedbenici terorizma drze mastionicu...?

  Vojin Grubac, savjetnik za spoljnu politiku predsjednika SNS-a

  http://www.pcnen.com/polemika/index.php?a=show&vid=2786

  Ako nekad zapadneš u apstinencijalnu krizu, javni se... a možda ti, ipak, više želiš da budeš u stanju montenegrinske opijenosti...

  ... to vidi sa Brkovićem i zombijima!

 12. #12
  Poznat Bogart (avatar)
  Učlanjen
  24.05.2006.
  Pol
  muški
  Lokacija
  mašala!
  Poruke
  9.645
  Reputaciona moć
  139

  Podrazumevano Re: Peta velikosrpska agresija na Črnu Goru?

  ...и све четири "великосрпске" агресије на ЦГ предводили великосрпски Црногорци. Стварно нешто "страшно", због чега би Србијанци требало да се "стиде".

 13. #13
  Poznat Bogart (avatar)
  Učlanjen
  24.05.2006.
  Pol
  muški
  Lokacija
  mašala!
  Poruke
  9.645
  Reputaciona moć
  139

  Thumbs up Re: Peta velikosrpska agresija na Črnu Goru?

  А, ево, и "Власи" из Америке припремају нову великосрпску агресију на ЦГ:

  https://www.youtube.com/watch?v=VKaQR82NgjE


 14. #14
  Veoma poznat
  Učlanjen
  13.05.2007.
  Pol
  muški
  Poruke
  13.193
  Reputaciona moć
  371

  Podrazumevano Re: Peta velikosrpska agresija na Črnu Goru?

  Citat Original postavio WEISHAUPT Pogledaj poruku
  Zeta - najstarija slovenska država na Balkanu. Pošto kao narodi izumiremo (mislim na sve južne Slovene, jer nas jede bela kuga) - siguran sam da će Zeta biti poslednja slovenska država na Balkanu.
  Citat Original postavio WEISHAUPT
  Ja nisam istorijska ličnost, ali sam na prvoj strani dokazao da sam Crnogorac koji nije srpskog no keltsko-ilirskog porekla.

  Ti si bre najveci klovn na ovom forumu, 'leba mi...
  Poslednji put ažurirao/la Azathoth : 21.07.2008. u 11:44

 15. #15
  Ističe se
  Učlanjen
  01.07.2004.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Nis
  Poruke
  2.774
  Reputaciona moć
  78

  Podrazumevano Re: Peta velikosrpska agresija na Črnu Goru?

  Citat Original postavio ARVANITOMONTENEGRIN Pogledaj poruku
  [B]

  Druga srpska agresija na Crnu Goru

  je bila ona najgora, u vrijeme velikosrbina Stefana Nemanje,

  Četvrta (veliko)srpska agresija na Crnu Goru

  1918. godine. Ona najgora. Srpska vojska je okupirala Crnu Goru i...
  Ti Srbi su stvarno neefikasni, od 4 invazije, samo dve su bile najgore.
  Čiste ruke
  Hladna glava
  I vatreno srce

 16. #16
  Domaćin vuk_ (avatar)
  Učlanjen
  30.06.2003.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Gorshtachki krajevi
  Poruke
  3.751
  Reputaciona moć
  90

  Podrazumevano Re: Peta velikosrpska agresija na Črnu Goru?

  Citat Original postavio Pjer_Nis Pogledaj poruku
  Ti Srbi su stvarno neefikasni, od 4 invazije, samo dve su bile najgore.

 17. #17
  Domaćin vuk_ (avatar)
  Učlanjen
  30.06.2003.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Gorshtachki krajevi
  Poruke
  3.751
  Reputaciona moć
  90

  Podrazumevano Re: Peta velikosrpska agresija na Črnu Goru?

  Citat Original postavio Azathoth Pogledaj poruku
  Ti si bre najveci klovn na ovom forumu, 'leba mi...
  Pusti choveka Kelta na miru

 18. #18
  Poznat Bogart (avatar)
  Učlanjen
  24.05.2006.
  Pol
  muški
  Lokacija
  mašala!
  Poruke
  9.645
  Reputaciona moć
  139

  Podrazumevano Re: Peta velikosrpska agresija na Črnu Goru?

  А ево и "великосрпске" агресије Никшићана на Дубровник:

  https://www.youtube.com/watch?v=YhH7l9ODL9g

 19. #19
  Aktivan član
  Učlanjen
  15.04.2008.
  Poruke
  1.243
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Peta velikosrpska agresija na Črnu Goru?

  Citat Original postavio ARVANITOMONTENEGRIN Pogledaj poruku
  Prva srpska agresija na Crnu Goru

  je bila u vrijeme crnogorskog kralja Kočopara iz dinastije Vojislavića, tada je Raška izvršavala agresiju na drevnu Crnu Goru i izdala je prvi put šireći vlast na nju

  Druga srpska agresija na Crnu Goru

  je bila ona najgora, u vrijeme velikosrbina Stefana Nemanje, koji je izdao svoju prađedovinu i spalio je do temelja, narod je klan, dinastija uništena, barska sveta stolica / Crnogorska Dukljanska Crkva propala, gradovi porušeni i sve knjige pouništavane i zabranjivane, pa i pravoslavlje mačem i ognjem uvezeno. Nemanjići su Crnogorce/Zećane/Dukljane pokušali pretvoriti u "sebre", ratarski robovski narod, ali im to nikada nije uspjelo i Zeta-Crna Gora se oslobodila vrlo brzo srpske okupacije

  Treća srpska agresija na Crnu Goru

  Srpska despotovina je izvršila invaziju na crnogorsku srednjovjekovnu državu. Lokalni kolaboracionisti su išli po Cetinju i ostalim gradovima i sistematski ubijali i silovali stanovnišvo, po pojedinim naseljima Srbi su palili sve kuće odreda, a ni njive ili životinje nijesu bili pošteđeni. Opet izdaja prijateljice Srbije, kojoj se Zeta dobrovoljno predala u ruke.

  Četvrta (veliko)srpska agresija na Crnu Goru

  1918. godine. Ona najgora. Srpska vojska je okupirala Crnu Goru i nasilnički je anektirala, iako joj je bila prvi saveznik. Mačke su ubacivane u gaće i haljine Crnogoraca i Crnogorki, Crnogorci su sistematski ubijani, a Crna Gora je postala najkrvavije mjesto u svijeti na taj čas. Uz pomoć nekoliko domaćih izdajnika, Srbija je išla u sistematsko i plansko uništenje Crne Gore, Crnogoraca i ičeg crnogorskog, te u proces asimilacije i pretvaranja Crnogoraca u Srbe.

  ----

  VIDIMO OPASNOST RADIKALA IZ SRBIJE. ZNAČI LI TO DA JE KONAČNO DOŠLO VRIJEME ZA NOVU VELIKOSRPSKU AGRESIJU SRBIJE NA CRNU GORU?

  Da li se nazire opasnost da Srbija opet izda Crnu Goru i sprovede novi teror i genocid crnogorskoga naroda?
  Evo,sve trcimo!!!

 20. #20
  Zainteresovan član
  Učlanjen
  03.04.2008.
  Lokacija
  Lijeva Rijeka
  Poruke
  323
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Peta velikosrpska agresija na Črnu Goru?

  Citat Original postavio ARVANITOMONTENEGRIN Pogledaj poruku

  Druga srpska agresija na Crnu Goru

  je bila ona najgora, u vrijeme velikosrbina Stefana Nemanje, koji je izdao svoju prađedovinu i spalio je do temelja, narod je klan, dinastija uništena, barska sveta stolica / Crnogorska Dukljanska Crkva propala, gradovi porušeni i sve knjige pouništavane i zabranjivane, pa i pravoslavlje mačem i ognjem uvezeno. Nemanjići su Crnogorce/Zećane/Dukljane pokušali pretvoriti u "sebre", ratarski robovski narod, ali im to nikada nije uspjelo i Zeta-Crna Gora se oslobodila vrlo brzo srpske okupacije
  U 100% katolicku Duklju, Nemanjici su tada posijali pravoslavlje, milom, a Milutin i Dusan Nemanjic i silom, tako posijano pravoslavlje je u 19. vijeku izjednaceno sa srpstvom.

 21. #21
  Poznat Bogart (avatar)
  Učlanjen
  24.05.2006.
  Pol
  muški
  Lokacija
  mašala!
  Poruke
  9.645
  Reputaciona moć
  139

  Podrazumevano Re: Peta velikosrpska agresija na Črnu Goru?

  Ал добро рече овај колега горе, од четири агресије, само су две најгоре...

 22. #22
  Iskusan
  Učlanjen
  01.06.2007.
  Pol
  muški
  Lokacija
  "...pa ipak, nisam video da je duši negde tako slatko kao ovde”
  Poruke
  5.404
  Reputaciona moć
  152

  Podrazumevano Re: Peta velikosrpska agresija na Črnu Goru?

  Citat Original postavio Keća Pontin Pogledaj poruku
  U 100% katolicku Duklju, Nemanjici su tada posijali pravoslavlje, milom, a Milutin i Dusan Nemanjic i silom, tako posijano pravoslavlje je u 19. vijeku izjednaceno sa srpstvom.
  Da odes ti lepo,burazeru,kod neke vracare (medijuma),da uspostavis vezu sa svojim precima i pitas ih zasto su sebe smatrali Srbima,da rascistis to sa njima a nas da ostavis na miru...i obavezno da kod vracare poneses i "dokaze"...

 23. #23
  Iskusan
  Učlanjen
  07.03.2008.
  Lokacija
  LCF TEMPLE
  Poruke
  6.673
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Peta velikosrpska agresija na Črnu Goru?

  Citat Original postavio Azathoth Pogledaj poruku
  Ti si bre najveci klovn na ovom forumu, 'leba mi...
  Drugi moj post koji si citirao nije sa ove teme, kreaturo nad kreaturama. Bar sam u nečemu najveći, a šta si ti? Da li te iko primećuje?

 24. #24
  Veoma poznat
  Učlanjen
  13.05.2007.
  Pol
  muški
  Poruke
  13.193
  Reputaciona moć
  371

  Podrazumevano Re: Peta velikosrpska agresija na Črnu Goru?

  Citat Original postavio WEISHAUPT Pogledaj poruku
  Drugi moj post koji si citirao nije sa ove teme, kreaturo nad kreaturama.

  Ti menjash stavove od teme do teme?


  Citat Original postavio WEISHAUPT
  Bar sam u nečemu najveći, a šta si ti? Da li te iko primećuje?

  Aha. Znachi u tome je problem. Zhelja za pazhnjom. Pa shto ne reche odmah...

 25. #25
  Elita Waterfall (avatar)
  Učlanjen
  20.08.2005.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  Poruke
  20.816
  Reputaciona moć
  817

  Podrazumevano Re: Peta velikosrpska agresija na Črnu Goru?

  Није ваљда већ пета?!

Slične teme

 1. Koliko volite Crnu Goru?
  Autor duska.vodolija u forumu Evropa
  Odgovora: 431
  Poslednja poruka: 12.09.2016., 20:59
 2. nesto mi se ide u crnu goru da radim
  Autor snoopy-nat u forumu Preduzetništvo i radni odnosi
  Odgovora: 5
  Poslednja poruka: 15.03.2007., 02:42
 3. u crnu goru na more!
  Autor ludica93 u forumu Putovanja
  Odgovora: 26
  Poslednja poruka: 29.07.2005., 12:42

Pravila za slanje poruka

 • Ne možete kreirati novu temu
 • Ne možete poslati odgovor
 • Ne možete dodati priloge
 • Ne možete prepraviti svoju poruku
 •