Zdravo svima,

prvo da se izvinem jer ne pricam najbolje srpski.

nadam se da je ovo pravo mesto da to pitam:
Trazim php programera da mi napise jedan skript.

Zelim da napravim jedan websajt gde ljudi mogu da glasaju za razlicite slike.
To bi licilo na www.hotornot.com ili http://www.tangotime.com/photovote/rate.php?c=1081 ali trebalo bi da bude malo poboljsano.
Vec imam skript koji sluzi za sajt www.hotornot.com tako da trazim nekoga koji moze, ili da modifikuje taj skript, ili da kodira nesto u tom stilu.

Potrebne su mi neke dodatne opcije da se omoguce ove stvari:

- admin treba da moze da dodaje kategorije (devojke, muscarci, zivotinje ...)
- admin treba da ima mogucnost da proveri slike pre nego sto su postavljene, da menja informacije i da izbrisava korisnike
- admin treba da moze sam da dodaje slike u velikim kolicinama i da pravi nove korisnike.
- admin treba da moze da odredi velicine slika na glavnim stranama
- admin treba da moze da modifikuje velicinu slike online (imagemagick ili GD)
- admin treba da moze da bira boje stranica, fontova, background-a, tabela ... u admin zoni.

- slike koje uploaduje korisnici treba da budu automatski stavljene u predefinisanu velicinu (image magick ili GD, nije vazno)
- korisnik moze da glasa samo jedan put po slici
- korisnik moze da doda dodatne informacije o sebi i da uploaduje samo jednu sliku po kategoriji (ili moze da izabere samo jednu kategoriju)

+ (ako je moguce) zeleo bi da se da mogucnost webmasterima da integrisu jednostavnu verziju sajta na njihov websajt: da mogu da biraju boje stranica, fontova ... i da integrisu to sa jednim iframe.

Evo, to je od prilike to !
Mislim da mozete sada da bolje svhatite sta zelim.
Samo da dodam da je potrebno da skriptov kod bude dobro komentarisan da budem mogao da menjam, sam, neke detalje ako je potrebno.

Ako ste zainteresovani sa tim poslom ili zelite dodatne informacije, mozete da mi pisete na ovu adresu: mrwhitea @ yahoo . com i da mi kazete koliko bi trazili za taj posao.

Hvala na svemu,
Vlada.

NB: bice mi potrebni drugi skriptovi u buducnosti tako da programer koji bude preuzeo ovaj posao moze da racuna na druge (naravno, takodje placene) poslove !