Kakav Car!!!! kakvo je vreme doslo u Srbiji, da mi se svidja text od....
Strana 1 od 2 12 PoslednjaPoslednja
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 30

Tema: Kakav Car!!!! kakvo je vreme doslo u Srbiji, da mi se svidja text od....

 1. #1
  Ističe se Toki-Voki (avatar)
  Učlanjen
  24.04.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Somewhere. . .
  Poruke
  2.147
  Reputaciona moć
  57

  Podrazumevano Kakav Car!!!! kakvo je vreme doslo u Srbiji, da mi se svidja text od....

  Dole vlada!
  Petar Luković
  26.06.2008.


  024: KAKO JE BORIS TADIĆ POSTAO ČLAN SOCIJALISTIČKE PARTIJE SRBIJE: Nakon 45 dana od već zaboravljenih izbora koji su – seća li se iko – proglašavani historijskim i dramatičnim i prelomnim i odlučujućim u nezadrživom jurišu Srbije ka voljenoj Europskoj Uniji, Rubikova kocka srpske politike konačno je sastavljena po ekskluzivnim partijskim bojama; buduća Vlada Srbije biće hibridni mutant iz polne veze Borisa Tadića (Demokratska stranka) i Ivice Dačića (Socijalistička partija Srbije), specifični oblik vlastodržačkog Frankeštajna koji se hrani lešom Slobodana Miloševića da bi, kao Popaj preko špinata, obezbedio dovoljno proteina za navodno neuzastavljivu ofanzivu ka europskim integracijama. Brak Ivice Dačića i njegove supruge, Borisa Tadića, ne samo da poseduje fino naštimovanu erotsku melodiju neophodne bliskosti, već je – kao u standardnim američkim tv sapunicama – zaštićen bračnim predugovorom: precizno je odmeren prostor za patriotsku švaleraciju Ivice Dačića, koji se bez kondoma može kurvati sa rahmetli Miloševićem i tvrditi da je ulazak u ovu Bračnu Vladu potvrda da je SPS još devedesetih godina bio u pravu kad je insistirao na „evropskom putu“.

  Sećamo se, ******, tog evropskog puta s početka devedesetih: hrabrih napada s brda crnogorskih rezervista na Dubrovnik, još hrabrijih ali europskih napada na Vukovar, sve dok ne zaliči na Hirošimu; četiri godine opsade Sarajeva, koje je sistematski, precizno, espeesovski dirljivo, granatirano iz dana u dan; seća li se danas iko logora „Omarska“ ili masovnih likvidacija u Prijedoru, koje je SPS Ivice Dačića logistički obezbedio do poslednjeg zaklanog; kako smo u neformalnim pregovorima oko Vlade, gle, odjednom zaboravili granatiranje Zagreba, tko danas pominje Srebrenicu ili klanja na višegradskom mostu ili „Škorpione“, koji su, kao srpska MUP formacija, radili ono što im je iz Beograda naređeno.

  Veličanstveni Boki Taki, autor kovanice o pružanju ruke onima sa kojima smo se devedesetih sporili, trenutno nije u mentalnoj mogućnosti da se pedalom sećanja vraća u prošlost; Boki Taki uvek gleda u budućnost – a budućnost su nova radna mesta za članove Glavnog odbora njegove Demokratske stranke, nova radna mesta za članove Upravnog DS odbora, nova radna mesta za već stara radna mesta u Parking servisu, Poslovnom prostoru ili već u nekom od tisuća DS firmi, stvorenih da isisaju državu do poslednjeg nameštenog tendera.

  Ako je za taj zadatak potreban Dačić kao bračni partner, imaćemo Dačića!

  Znamo mi Ivicu: zadovoljiće se s punim koferčetom para, zadovoljiće se mestom potpredsednika Vlade, uz mesto ministra za unutrašnje poslove; tko će bolje braniti interese korumpiranih nego najkorumpiraniji među njima! U potrazi za pravom slikom izgubljenog identiteta, nesrećna Srbija konačno je našla svoje ogledalo: Ivica Dačić, šef policije!

  Boris Tadić je potpisao pristupnicu za SPS onog časa kad je, pun finansijskog razumevanja, pristao da mu Ivica Dačić – od svih, po defaultu, krimogenih SPS figura – postane ne samo vicepremijer nego i ona vrsta Državnog Žandara koja će, tobože, voditi brigu o „organizovanom kriminalu“, kad je čak i budali, uključujući Pahomija, jasno da je ovo veliki dan za svaku lopužu, pedofila ili nosioca koferčeta od 100.000 evra, jer je nebo postalo limit za opštenarodnu mućku s oblicima policijskog populizma.

  Ali, Boki Taki je zabavljen težim problemima: koga da postavi za premijera Carskim ukazom, da li nesrećnog Pajtićaiz Vojvodine, da li još nesrećnijeg Cvetkovića iz nekakvih finansija, da li najnesrećnijeg među svima nama Vuka Jeremića – nakon čega bi krik „Koštunice, vrati se, sve ti je oprošteno“ imao svaku vrstu duhovnog smisla – taj Boki Taki, koji samo na džepnom kalkulatoru računa koliko je on dobar dnevno, pomenuti Boki Taki nema vremena da se više seća Dačića kojem je već dao prerogative za svaku vrstu uhićenja, pod uslovom da u pitanju nisu članovi Vlade.

  Hapsi sve ostale!

  021: KAKO SE VEĆ UNAPRED, PRE NEGO ŠTO JE I FORMIRANA, ISPOSTAVILO DA JE OVO JEDNA OD BOLESNIJE GLUPLJIH VLADA:

  Svaka Vlada u kojoj su Mlađan Dinkić i Tomica Milosavljević – a nema te Vlade u poslednjih sedam godina u kojoj oni nisu bili – ima večiti problem sa ovom dvojicom žitkolikih gmizavaca sposobnih da sarađuju sa Đinđićem, malo za Živkovićem, do jaja sa Koštunicom, a danas sa Tadićem i Dačićem, cooool, nema frke, sa svima može G17+, mafijaški organizam koji se, kao u onim virusnim SF romanima, uselio u svako telo nesrećnog pacijenta koji je poverovao Mlađanu Dinkiću da ima samo jedan stan i neku siću od evra u banci. Suočeni sa metafizičkim problemom: ili će ostati u vlasti ili će zaglaviti u zatvoru – sredine nema – Dinkić i njegov sluga Milosavljević bez problema su progutali Dačića, Mrkonjića, Obradovića, ministra prosvete Petra Škundrića, **** se Dinkiću za nauku i prosvetu dok pod svojim skutom drži skijališta, šume, telekomunikacije, banke... možemo da nabrajamo do sutra ili prekosutra ili do iduće godine.

  A onda se od mene zahteva da u ime „europskih“ integracija podržim Dinkića i Dačića, da ih tetošim kao braću po ideologiji, zahteva se da budem „pragmatičan“ jer će u protivnom doći zli radikali i vrlo zli Koštunica sa kojim su – sećamo li se? – Dinkić i Milosavljević bez frke sarađivali godinama, nasmejani i veseli, oduševljeni što su sa premijerom radili u dva lukrativna mandata.

  I traži se od mene, kao priglupog građanina koji čita „Blic“ i „Blicu“ veruje, da poverujem Bokiju Takiju da zna šta radi; naravno da Boki zna šta radi – ali to nikakve veze nema sa mojim životom; Boki gleda da uposli svoju raju i ni o čemu drugom ne razmišlja, **** se Bokiju, a naročito Takiju, za Sporazum o pridruživanju i već o nečemu, važno je, misli Boki Taki, da udomimo svoje ljude, posle ćemo da vidimo šta ćemo.

  DS uber alles!

  081: KAKO JE OPASNO PODRŽAVATI OVAKVU VLADU: Onog političkog časa kad utvrdimo lekciju da je Srpska DS+SPS Vlada, u stvari, interesna organizacija koja ima šarmantan običaj da laže glede bilo čega, naročito spram saradnje s Haškim tribunalom i europskim integracijama za koje ih zabole miloševićevsko prokletstvo – u situaciji smo da se ne čudimo da je buduća predsednica parlamenta, Slavice Đukić-Dejanović, u socijalističkom tremensu, izjavila da se SPS „nikad neće odreći Miloševića“.

  Pragamatizam tipa „mi znamo koje je ***** SPS, ali to ***** moramo da podržimo“, jer alternative nemamo: ako ih ne podržimo – vratiće se Koštunica, doći će radikali, sa njima stižu suše, zemljotresi, poplave, bojkoti, izolacije, inflacija... sva ta priča obrađena je u reklamnim spotovima Bokija Takija u njegovoj nesuvisloj borbi da bude predsednik Srbije; ali, onog časa kad pred sobom imamo Dačića kao ministra policije, poremećenog Škundrića kao ministra prosvete, Mrkonjića kao ministra za infrastrukturu (onaj koji je pre neki dan s naslovne strane „Kurira“ poručivao: „Evropo, jedi govna!“), razularenog Dušana Bajatovića kao ministra energetike i rudarstva... uz tradicionalno bolesnog Vuka Jeremića, kod kojeg diplomatska bolest napreduje, onda nema nijednog razloga da bilo ko unapred abolira/podrži ovakvu frankenštajnovsku Vladu ili Skupštinu na čijem će čelu biti Slavica Đukić-Dejanović, koja 1996, zbog učešća u krađi izbora, mesecima nije smela da izađe na ulicu jer bi je ljudi u rodnom Kragujevcu linčovali.

  Danas je sve zaboravljeno; Slavica Đ.D. je super; Krkobabić je super; Palma je super – tko se još seća da je u Skupštini Srbije svojevremeno pozivao na državni udar, pominjući hapšenje demokrata sa kojima je danas u koaliciji; super je Dinkić, kakva bi to Vlada mogla bez njega; super je Tomica Milosavljević, čovek sa pedeset ministarskih mandata u zdravstvu, ***** što pacijenti nemaju grejanje zimi i hlađenje leti, ***** što svako mora da u bolnicu nosi svoj jastuk, svoju gazu, svoj lek, svoju wc šolju, važno je da je Tomica rekorder po ministarskom stažu, ima se u G17+, može se, juče voljeni Voja, danas voljeni Boki Taki, nema veze, važno je da imamo Vladu u kojoj će dinkićevci otimati pare, što je, stvarno, slađe od desetina miliona stotina eura koje samo čekaju da budu ubrani?

  I nema tog razloga da danas da podržim Dačića via Tadić; neću, ne dolazi u obzir, ni mrtav, samo me poštedite objašnjenja da je sve ovo u „korist Srbije na njenom budućem evropskom putu“. Ako je Dačić supružnik Tadića, a jeste, ne usuđujte se da me pitate da li ću ikad podržati ovu Smrdljivu Vladu: nikad, never, not in a million years, ne dolazi u obzir, jok, zaboravi, fade away!

  Baš kao što će Srbija u tom vladinom mandatu nestati u ehu fade away dačićeve tužne melodije o Srbiji koju nitko, čak ni Hrvati, nisu kriminalno mogli da razumeju...

  I unapred:

  Dole Vlada! 2. #2
  Buduća legenda nojkic_problem (avatar)
  Učlanjen
  01.04.2008.
  Pol
  muški
  Poruke
  26.432
  Reputaciona moć
  300

  Podrazumevano Re: Kakav Car!!!! kakvo je vreme doslo u Srbiji, da mi se svidja text od....

  Лудо време дошло

 3. #3
  Iskusan systemofadown (avatar)
  Učlanjen
  13.01.2006.
  Pol
  muški
  Lokacija
  У Пријепољу смо прошли цензус резултати нису тачни.
  Poruke
  6.059
  Reputaciona moć
  104

  Podrazumevano Re: Kakav Car!!!! kakvo je vreme doslo u Srbiji, da mi se svidja text od....

  Pitao bih ja Peru sta bi on pisao i na koga bi kukao da se formirala DSS+SRS+SPS vlada...
  Okreni-obrni, njemu nikad nece valjati dok LDP ne ojaca na 50%+1 i sam formira vladu...Tek onda ce biti sve taman....

 4. #4
  Ističe se Toki-Voki (avatar)
  Učlanjen
  24.04.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Somewhere. . .
  Poruke
  2.147
  Reputaciona moć
  57

  Podrazumevano Re: Kakav Car!!!! kakvo je vreme doslo u Srbiji, da mi se svidja text od....

  Citat Original postavio systemofadown Pogledaj poruku
  Pitao bih ja Peru sta bi on pisao i na koga bi kukao da se formirala DSS+SRS+SPS vlada...
  Okreni-obrni, njemu nikad nece valjati dok LDP ne ojaca na 50%+1 i sam formira vladu...Tek onda ce biti sve taman....
  Jes to, al mu dobar text!
  Pogotovo onaj boldovani deo, gde mu se otrglo za Kostunicu!

 5. #5
  Veoma poznat
  Učlanjen
  05.03.2004.
  Lokacija
  R1a 15,93% :D :D :D
  Poruke
  11.430
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Kakav Car!!!! kakvo je vreme doslo u Srbiji, da mi se svidja text od....

  svaki text pere lukovica je vrh

  ----------------------------------------------------------------------------------------------------------
  "Never increase, beyond what is necessary, the number of entities required to explain anything" --- William of Ockham (1285-1349)

 6. #6
  Primećen član
  Učlanjen
  20.03.2008.
  Poruke
  686
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Kakav Car!!!! kakvo je vreme doslo u Srbiji, da mi se svidja text od....

  Svaka Vlada u kojoj su Mlađan Dinkić i Tomica Milosavljević – a nema te Vlade u poslednjih sedam godina u kojoj oni nisu bili – ima večiti problem sa ovom dvojicom žitkolikih gmizavaca sposobnih da sarađuju sa Đinđićem, malo za Živkovićem, do jaja sa Koštunicom, a danas sa Tadićem i Dačićem, cooool, nema frke, sa svima može G17+, mafijaški organizam koji se, kao u onim virusnim SF romanima, uselio u svako telo nesrećnog pacijenta koji je poverovao Mlađanu Dinkiću da ima samo jedan stan i neku siću od evra u banci.
  To je to.

 7. #7
  Legenda al bundy (avatar)
  Učlanjen
  09.01.2006.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Kod Marinca na ignore :(
  Poruke
  54.201
  Reputaciona moć
  1358

  Podrazumevano Re: Kakav Car!!!! kakvo je vreme doslo u Srbiji, da mi se svidja text od....

  dobar

 8. #8
  Iskusan
  Učlanjen
  06.02.2008.
  Poruke
  5.539
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Kakav Car!!!! kakvo je vreme doslo u Srbiji, da mi se svidja text od....

  Što se mene tiče birači DS-a koji sada tako zdušno, puni elana podržavaju vladu u kojoj SPS (koji nikada nije osudio vlastito iživljavanje nad građanima Srbije devedesetih) jeste koalicioni partner i alfa i omega - ili:
  1. su bili suviše mladi devedesetih i na svojoj koži nisu osetili koje je zlo SPS naneo Srbiji
  2. ili su sami bili pobornici ludila koje je Milošević ustoličio
  3. ili su trenutno članovi neke od interesnih grupacija: kao što su SPS, DS, SPO, G17 itd. i sl.
  4. ili su do zla boga naivni pa misle da je ova vlada formirana da brzo primakne Srbiju EU i obezbedi boljitak građanima Srbije

 9. #9
  Zainteresovan član Stoio (avatar)
  Učlanjen
  07.03.2008.
  Pol
  muški
  Poruke
  343
  Reputaciona moć
  39

  Podrazumevano Re: Kakav Car!!!! kakvo je vreme doslo u Srbiji, da mi se svidja text od....

  A što Pera Luković ne proziva LDP koji je pružio podršku toj vladi sa SPS-om.

  A?

  Malo stisla jaca! Svi treba da se pravimo ludi i aplaudiramo Peri Lukoviću zato što je odlučio da oboli od selektivne amnezije kada je njegova omiljena stranka u pitanju.

 10. #10
  Domaćin
  Učlanjen
  10.03.2008.
  Lokacija
  El sueno, la realidad, la luz, la oscuridad
  Poruke
  3.343
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Kakav Car!!!! kakvo je vreme doslo u Srbiji, da mi se svidja text od....

  Pera je zreo za ludacku kosulju

 11. #11
  Iskusan
  Učlanjen
  06.02.2008.
  Poruke
  5.539
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Kakav Car!!!! kakvo je vreme doslo u Srbiji, da mi se svidja text od....

  Petar Luković je prolupao davnih dana, a sada je došlo vreme da prolupaju i svi oni koji sada aplaudiraju ovoj morbidnoj, interesnoj koaliciji socijalista i uštrojenih bivših DOS-ovaca.

 12. #12
  Buduća legenda adem_ks (avatar)
  Učlanjen
  07.01.2007.
  Pol
  muški
  Lokacija
  lepo polovicno mesto sa nekoliko reka
  Poruke
  33.137
  Tekstova u blogu
  14
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Kakav Car!!!! kakvo je vreme doslo u Srbiji, da mi se svidja text od....

  a kada sam ja onomad otvorio par tema sa njegovim tekstovima onda su ove iste patrijote govorile....

 13. #13
  Iskusan
  Učlanjen
  06.02.2008.
  Poruke
  5.539
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Kakav Car!!!! kakvo je vreme doslo u Srbiji, da mi se svidja text od....

  Ti bar treba da imaš razumevanja, pa i ti si patriota Ademe

 14. #14
  Veoma poznat
  Učlanjen
  05.03.2004.
  Lokacija
  R1a 15,93% :D :D :D
  Poruke
  11.430
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Kakav Car!!!! kakvo je vreme doslo u Srbiji, da mi se svidja text od....

  Citat Original postavio Stoio Pogledaj poruku
  A što Pera Luković ne proziva LDP koji je pružio podršku toj vladi sa SPS-om.

  A?

  Malo stisla jaca! Svi treba da se pravimo ludi i aplaudiramo Peri Lukoviću zato što je odlučio da oboli od selektivne amnezije kada je njegova omiljena stranka u pitanju.
  ja mislim da on jasno i glasno kaze u svoje ime shta misli
  i shta misli o Chedinoj podrsci... (prochitaj text, ne boli)

  kog je inache zasipala masa mailova da se dozove pameti
  pa sad revidira stavove...

  ------------------------------------------------------------------------------------
  "Never increase, beyond what is necessary, the number of entities required to explain anything" --- William of Ockham (1285-1349)

 15. #15
  Veoma poznat
  Učlanjen
  05.03.2004.
  Lokacija
  R1a 15,93% :D :D :D
  Poruke
  11.430
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Kakav Car!!!! kakvo je vreme doslo u Srbiji, da mi se svidja text od....

  Citat Original postavio adem_ks Pogledaj poruku
  a kada sam ja onomad otvorio par tema sa njegovim tekstovima onda su ove iste patrijote govorile....
  mala ispravka Ademe
  pishe se

  "PaRTiJote"

  ------------------------------------------------------------------------------------
  "Never increase, beyond what is necessary, the number of entities required to explain anything" --- William of Ockham (1285-1349)

 16. #16
  Buduća legenda adem_ks (avatar)
  Učlanjen
  07.01.2007.
  Pol
  muški
  Lokacija
  lepo polovicno mesto sa nekoliko reka
  Poruke
  33.137
  Tekstova u blogu
  14
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Kakav Car!!!! kakvo je vreme doslo u Srbiji, da mi se svidja text od....

  Citat Original postavio bezkorisnickogimena Pogledaj poruku
  Ti bar treba da imaš razumevanja, pa i ti si patriota Ademe
  pa...jesam, ali ovo su patrijote breeee

 17. #17
  Iskusan
  Učlanjen
  06.02.2008.
  Poruke
  5.539
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Kakav Car!!!! kakvo je vreme doslo u Srbiji, da mi se svidja text od....


 18. #18
  Aktivan član SargeBG (avatar)
  Učlanjen
  30.06.2007.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Beograd
  Poruke
  1.706
  Reputaciona moć
  56

  Podrazumevano Re: Kakav Car!!!! kakvo je vreme doslo u Srbiji, da mi se svidja text od....

  Citat Original postavio adem_ks Pogledaj poruku
  a kada sam ja onomad otvorio par tema sa njegovim tekstovima onda su ove iste patrijote govorile....
  svaka čast lukoviću a sto se tiče toga sta je ko govorio,pa sta je bota govorio za sps pre izbora?ajde,bre

 19. #19
  Domaćin Yopa_2.0 (avatar)
  Učlanjen
  19.04.2008.
  Pol
  muški
  Poruke
  3.964
  Reputaciona moć
  84

  Podrazumevano Re: Kakav Car!!!! kakvo je vreme doslo u Srbiji, da mi se svidja text od....

  I dalje je jezivo neduhovit i glup... Sta radi vinjak od nekada genijalnog muzickog kriticara.

 20. #20
  Zainteresovan član
  Učlanjen
  25.06.2008.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  KV
  Poruke
  107
  Reputaciona moć
  36

  Podrazumevano Re: Kakav Car!!!! kakvo je vreme doslo u Srbiji, da mi se svidja text od....

  Citat Original postavio bezkorisnickogimena Pogledaj poruku
  Petar Luković je prolupao davnih dana, a sada je došlo vreme da prolupaju i svi oni koji sada aplaudiraju ovoj morbidnoj, interesnoj koaliciji socijalista i uštrojenih bivših DOS-ovaca.
  POTPISUJEMO

 21. #21
  Aktivan član latinv (avatar)
  Učlanjen
  11.06.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Banja Luka
  Poruke
  1.396
  Reputaciona moć
  50

  Podrazumevano Re: Kakav Car!!!! kakvo je vreme doslo u Srbiji, da mi se svidja text od....

  "A onda se od mene zahteva da u ime „europskih“ integracija podržim Dinkića i Dačića, da ih tetošim kao braću po ideologiji, zahteva se da budem „pragmatičan“ jer će u protivnom doći zli radikali i vrlo zli Koštunica sa kojim su – sećamo li se? – Dinkić i Milosavljević bez frke sarađivali godinama, nasmejani i veseli, oduševljeni što su sa premijerom radili u dva lukrativna mandata."

  Ako ja dobro shvatih, (cini mi se da on ne misli samo na prosjecnog citaoca blica) on to priznaje da to od njega traze. A ja mislio da je on slobodouman i samomisleci novinar i kriticar svega postojeceg.
  Kad ono, on placenik kao i dobar dio njih, samo se on do bola uzivio u tu ulogu. Dosta stvari u tekstu cak i stoji (propaganda mora biti siva, a ne crna inace niko ne bi povjerovao u nju). Problem sa nasim Perom je sto njemu nista srpsko ne odgovara. Da se mene pita (srecom, ne pita se), ja bih nasem Peri dao da bude i predsjednik i premijer, samo da vidim sta ce da uradi. Da zavrsimo i sa tim pre*eravanjem.

 22. #22
  Domaćin
  Učlanjen
  04.11.2006.
  Lokacija
  Part of Belgrade
  Poruke
  4.803
  Tekstova u blogu
  2
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Kakav Car!!!! kakvo je vreme doslo u Srbiji, da mi se svidja text od....

  KAKO JE BORIS TADIĆ POSTAO ČLAN SOCIJALISTIČKE PARTIJE SRBIJE: Nakon 45 dana od već zaboravljenih izbora koji su – seća li se iko – proglašavani historijskim i dramatičnim i prelomnim i odlučujućim u nezadrživom jurišu Srbije ka voljenoj Europskoj Uniji, Rubikova kocka srpske politike konačno je sastavljena po ekskluzivnim partijskim bojama; buduća Vlada Srbije biće hibridni mutant iz polne veze Borisa Tadića (Demokratska stranka) i Ivice Dačića (Socijalistička partija Srbije), specifični oblik vlastodržačkog Frankeštajna koji se hrani lešom Slobodana Miloševića da bi, kao Popaj preko špinata, obezbedio dovoljno proteina za navodno neuzastavljivu ofanzivu ka europskim integracijama. Brak Ivice Dačića i njegove supruge, Borisa Tadića, ne samo da poseduje fino naštimovanu erotsku melodiju neophodne bliskosti, već je – kao u standardnim američkim tv sapunicama – zaštićen bračnim predugovorom: precizno je odmeren prostor za patriotsku švaleraciju Ivice Dačića, koji se bez kondoma može kurvati sa rahmetli Miloševićem i tvrditi da je ulazak u ovu Bračnu Vladu potvrda da je SPS još devedesetih godina bio u pravu kad je insistirao na „evropskom putu“.
  bas tako!

 23. #23
  Buduća legenda nojkic_problem (avatar)
  Učlanjen
  01.04.2008.
  Pol
  muški
  Poruke
  26.432
  Reputaciona moć
  300

  Podrazumevano Re: Kakav Car!!!! kakvo je vreme doslo u Srbiji, da mi se svidja text od....

  Борис Тадић = Слободан Милошевић ... Добар графит

 24. #24
  Veoma poznat
  Učlanjen
  13.05.2007.
  Pol
  muški
  Poruke
  13.193
  Reputaciona moć
  371

  Podrazumevano Re: Kakav Car!!!! kakvo je vreme doslo u Srbiji, da mi se svidja text od....

  Zashto se ljudi toliko "lozhe" na te textove, da ne kazhem dijareje po papiru, raznoraznih politichkih analitichara i slichnih im?

  Antonic, Lukovic, Vukadinovic... i ekipica...

  Oni su ljudi u komotnoj poziciji... Nishta od njih ne zavisi, i mogu da seru po svima do besvesti. Da je kojim sluchajem Tadic odbio da napravi vladu sa SPS-om, Lukovic bi prvi raspalio po njemu...

  Sve je to ni za *****... Ko im **** mater svima...

 25. #25
  Aktivan član nature (avatar)
  Učlanjen
  17.04.2004.
  Lokacija
  Strawberry City
  Poruke
  1.555
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Kakav Car!!!! kakvo je vreme doslo u Srbiji, da mi se svidja text od....

  Citat Original postavio bezkorisnickogimena Pogledaj poruku
  Što se mene tiče birači DS-a koji sada tako zdušno, puni elana podržavaju vladu u kojoj SPS (koji nikada nije osudio vlastito iživljavanje nad građanima Srbije devedesetih) jeste koalicioni partner i alfa i omega - ili:
  1. su bili suviše mladi devedesetih i na svojoj koži nisu osetili koje je zlo SPS naneo Srbiji
  2. ili su sami bili pobornici ludila koje je Milošević ustoličio
  3. ili su trenutno članovi neke od interesnih grupacija: kao što su SPS, DS, SPO, G17 itd. i sl.
  4. ili su do zla boga naivni pa misle da je ova vlada formirana da brzo primakne Srbiju EU i obezbedi boljitak građanima Srbije
  ili su talibani

Slične teme

 1. jel doslo to vreme?
  Autor rile_laki_oblak u forumu Ljubav i seks
  Odgovora: 20
  Poslednja poruka: 24.09.2008., 00:46
 2. Da li je došlo vreme ?
  Autor al bundy u forumu Politika
  Odgovora: 41
  Poslednja poruka: 13.09.2008., 00:22
 3. Da li je došlo vreme za podelu KiM?
  Autor gdzd968 u forumu Politika
  Odgovora: 124
  Poslednja poruka: 28.02.2008., 06:19
 4. Da li je doslo vreme
  Autor Jevdjo u forumu Politika
  Odgovora: 2
  Poslednja poruka: 18.02.2006., 13:55

Pravila za slanje poruka

 • Ne možete kreirati novu temu
 • Ne možete poslati odgovor
 • Ne možete dodati priloge
 • Ne možete prepraviti svoju poruku
 •