Promena kursora na web stranici
Prikazujem rezultate 1 do 11 od 11

Tema: Promena kursora na web stranici

  1. #1
    Zainteresovan član
    Učlanjen
    04.03.2004.
    Pol
    muški
    Poruke
    432
    Reputaciona moć
    55

    Podrazumevano Promena kursora na web stranici

    Jel zna neko neku caku da se promeni izgled kursora na stranici???
    Ovim ne mislim na onu promenu u ruku, krstic, strelicu ili druge windowsowe kursore, vec na neki moj kursor koji bih nazvao mojkursor.cur....primer....



  2. #2
    galija
    Guest

    Podrazumevano

    Ne znam tacno, ali probaj na Google pa Comet Cursor. Tamo ces naci gomilu kursora koje mozes da ubacis na tvoj sajt. Nisam probala ali kad ubacis njihov izbunaris po kodu i mozda ukapiras kako da ubacis i neki samo tvoj autenticni. Pozdrav

  3. #3
    Zainteresovan član
    Učlanjen
    04.03.2004.
    Pol
    muški
    Poruke
    432
    Reputaciona moć
    55

    Podrazumevano

    Pa oni na svom sajtu nemaju to sto meni treba!
    Ne znam dal si me razumela, ali meni ne trebaju kursori za skidanje kojih ima na tom sajtu, vec mi treba da kada neko dodje na primer na moj sajt, da mu se umesto obicne strelice pojavi neki kursor koji sam ja stavio!!!

    A na ovom sajtu koji si ti dala toga nema...
    http://www.cometcursor.com

  4. #4

  5. #5

  6. #6
    Aktivan član Leka (avatar)
    Učlanjen
    29.06.2003.
    Pol
    muški
    Lokacija
    Novi Sad
    Poruke
    1.630
    Reputaciona moć
    69

    Podrazumevano

    ubaci ovo u HEAD:
    <style type="text/css">
    <!--
    BODY{
    CURSOR: url(putanja_gde_je _kursor );
    }
    -->
    <style>

  7. #7
    Primećen član ZoNi (avatar)
    Učlanjen
    03.06.2003.
    Lokacija
    Serbia.011
    Poruke
    655
    Reputaciona moć
    60

    Podrazumevano

    Citat Original postavio Leka
    ubaci ovo u HEAD:
    <style type="text/css">
    <!--
    BODY{
    CURSOR: url(putanja_gde_je _kursor );
    }
    -->
    <style>
    ovo je pravo resenje! (kao na mom sajtu www.myie2.eu.tt)

    CometCursor je SPYWARE!

  8. #8
    Zainteresovan član
    Učlanjen
    04.03.2004.
    Pol
    muški
    Poruke
    432
    Reputaciona moć
    55

    Podrazumevano

    Citat Original postavio Leka
    ubaci ovo u HEAD:
    <style type="text/css">
    <!--
    BODY{
    CURSOR: url(putanja_gde_je _kursor );
    }
    -->
    <style>
    ZAHVALJUJEM....

  9. #9
    Guest

    Podrazumevano

    Molim upucenije od mene da mi objasne sta zapravo treba napisati u liniji
    CURSOR: url(putanja_gde_je _kursor );
    Ako se meni slicica nalazi u My documents/Neki folder/slicica.gif sta pisem u gore pomenutoj liniji?

  10. #10
    Guest

    Podrazumevano

    Citat Original postavio Anonymous
    Molim upucenije od mene da mi objasne sta zapravo treba napisati u liniji
    CURSOR: url(putanja_gde_je _kursor );
    Ako se meni slicica nalazi u My documents/Neki folder/slicica.gif sta pisem u gore pomenutoj liniji?
    Prvo, moras da organizaujes sajt. Taj "neki folder" mora da bude u sklopu tvoga sajta. Sam sajt (sve sto je u vezi sa njim) mora da bude u jednom foplderu, npr "mojsajt". Unutar njega se otvori novi folder, npr, za slike, i nazove se "slike". Onda stavis slicicu kursora u taj folder slike. (npr: mojkursor.cur- ne moze gif, mora da ima ekstenziju kursora!).

    Onda se kuca putanja:
    cursor: url (slike/mojkursor.cur);

    Ok, mozda je ovo bilo malo nejasno... Ako jeste, pitajte i objasnicu bolje.

  11. #11
    Guest

    Podrazumevano

    Citat Original postavio Anonymous
    Citat Original postavio Anonymous
    Molim upucenije od mene da mi objasne sta zapravo treba napisati u liniji
    CURSOR: url(putanja_gde_je _kursor );
    Ako se meni slicica nalazi u My documents/Neki folder/slicica.gif sta pisem u gore pomenutoj liniji?
    Prvo, moras da organizaujes sajt. Taj "neki folder" mora da bude u sklopu tvoga sajta. Sam sajt (sve sto je u vezi sa njim) mora da bude u jednom foplderu, npr "mojsajt". Unutar njega se otvori novi folder, npr, za slike, i nazove se "slike". Onda stavis slicicu kursora u taj folder slike. (npr: mojkursor.cur- ne moze gif, mora da ima ekstenziju kursora!).

    Onda se kuca putanja:
    cursor: url (slike/mojkursor.cur);

    Ok, mozda je ovo bilo malo nejasno... Ako jeste, pitajte i objasnicu bolje.
    Sve je super jasno samo ne znam gde da dobijem tu ekstenziju cur. Ocigledno je tu i bila greska jer sam sve tako i bila uradila ali nije profunkcionisalo verovatno zbog formata fajla

Slične teme

  1. Odgovora: 7
    Poslednja poruka: 28.10.2007., 11:53
  2. video player na web stranici
    Autor bveljkovic u forumu Web dizajn
    Odgovora: 4
    Poslednja poruka: 24.12.2006., 00:56
  3. Windows XP-Sakrivanje kursora misa?
    Autor Me1 u forumu Softver
    Odgovora: 2
    Poslednja poruka: 05.08.2006., 14:40
  4. MENI NA SVOJOJ STRANICI
    Autor Pirat u forumu Web dizajn
    Odgovora: 10
    Poslednja poruka: 21.01.2004., 18:50

Pravila za slanje poruka

  • Ne možete kreirati novu temu
  • Ne možete poslati odgovor
  • Ne možete dodati priloge
  • Ne možete prepraviti svoju poruku
  •